View Full Version : Ο "στρίγγλος" του ζωδιακού;
Fotini Christodoulou
12-04-2006, 08:56 PM
...και συνεχίζεται η σειρά "ο ταδε του ζωδιακου"...!:nuts: :toung:
Ποιες οψεις,πλανητικές θέσεις θεωρείτε οτι θα δημιουργούσαν έναν "στρίγγλο"ή "στρίγγλα"(που δεν έγινε κι ουτε πρόκειται να γίνει αρνάκι! :smile1: );
Και για να αποφυγω την ερώτηση,όπου "στριγγλος/στρίγγλα" = ο δύστροπος, απότομος,απόλυτος,μίζερος και φυσικά μουρτζούφλης!:blink:
Αγγελικη
12-04-2006, 09:04 PM
Ενα Καρκινακι και ειδικα ενας Αρης σε Καρκινο, που ολη την ωρα θα παραπονιεται γιατι τον καταπιεζεις, και οταν τον αφησεις ελευθερο, θα τρωγεται με τα ρουχα του και θα γκρινιαζει γιατι δεν ασχολεισαι μαζι του!!!
Ηθελες να τ΄ακουσεις εεεε!!!:laugh: :toung:
Fotini Christodoulou
12-04-2006, 09:09 PM
Έχω κατι μαλλον χειρότερο!Αρη στην Παρθένο=γκρίνια (φτου-φτου κι αλλο κακο να μη μας βρεί!) :toung:
Ναι ο Αρης στον Καρκίνο θα έδινε ισως ενα καπως μίζερο...αλλα νομίζω πως ένας στριγγλος θα πρεπει να έχει κατι αρκετα δυναμικο στον χάρτη του...ωστε να μην περνά απαρατήρητος!Τι λέτε;
Maroulita
12-04-2006, 09:12 PM
Αααααααααααααααααααααχ Αγγελική, τί είπες τώρα...
Και γω πιστεύω πως οι Καρκίνοι θα σπάσουν τα ταμεία σ' αυτό το thread...
Που χου: moi. ωροσκόπος στον καρκίνο, με πλανήτες στον τοξότη και στο ζυγό κυρίως, πώς καταφέρνει και υπερισχύει ο άτιμος;;;; Και κλαααααάμα η κυρία, miss μουρτζούφλω of the year....
Αγγελικη
12-04-2006, 09:16 PM
Έχω κατι μαλλον χειρότερο!Αρη στην Παρθένο=γκρίνια (φτου-φτου κι αλλο κακο να μη μας βρεί!) :toung:
Ναι ο Αρης στον Καρκίνο θα έδινε ισως ενα καπως μίζερο...αλλα νομίζω πως ένας στριγγλος θα πρεπει να έχει κατι αρκετα δυναμικο στον χάρτη του...ωστε να μην περνά απαρατήρητος!Τι λέτε;
Ε...καντον τοτε Κριο ή Λεων με Αρη στον Καρκινο!!:bigsmile:
fillenia
12-04-2006, 10:07 PM
Πολυσύνθετο θέμα...
Οι καρκίνοι γκρινιάζουν αλλά όχι τοοοοσο πολύ... Ο Ταύρος μου έρχεται καλυτερα σε δύστροπο & γκρινιάρη με μια δόση Παρθένου σε Αφροδίτη, ας πούμε(τρώγονται με όλο το πεπτικο τους). Ερμής στον Λέοντα για το απόλυτο της υπόθεσης και ένα Κρόνο σε Αιγόκερω, έτσι για μια σφαιρικότητα στην γενική ακαμψία. Σελήνη στον Καρκινο για την ανασφάλεια και ό,τι προκύψει.
Τις όψεις τις αφήνω στην Αγγελική και στην Αντωνία να τις συνθέσουν.
:love:
Τυχόν ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι εντελώς διαβολική σύμπτωση!
retrograde
12-04-2006, 11:41 PM
Γενικότητες είναι αυτά. Αλλά αφού είναι με χιούμορ μόνο από φύση ζωδίου και πλανήτη μπορούμε να έχουμε μια τάση. Η Παρθένος δύστροπία και μιζέρια ο Καρκίνος. Ο Άρης ειδικά εκεί είναι "τελειωμένος". Ο Ερμής στο Λέοντα επουδενί Φυλλένια μιζέρια ή απολυτότητα.
Ούτε από όψεις, μεσοδιαστήματα ή απλανείς μπορούμε να έχουμε συμπεράσματα.
Με χιούμορ όμως ο καθένας όπως θέλει μεταφράζει.
fillenia
12-04-2006, 11:44 PM
Βρε καλώς τον!
Και είχα κάτι απορίες στον Νεύτωνα....άργησες!
Για τον Ερμή στο Λέοντα, έχω προσωπική 30ετή εμπειρία... Απόλυτοι μέχρι να τους αποδείξεις ότι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να κάνουν και λάθος! Αν το καταφέρεις, περνάς στο 2ο στάδιο...να δώσεις μάχη για την άποψή σου.
Με χιούμορ πάντα, εννοείται... Τόσα ενδεχόμενα όσα και οι άνθρωποι!
:love:
Fotini Christodoulou
13-04-2006, 09:14 AM
Χμμμ,αρκετα καλα με καλυψατε! :blink1:
Να αντιπροτείνω;Ηλιακο Ταυρος,ωροσκοπος Παρθένος η Καρκινοςή Αιγόκερος .Ερμής -καλη προταση-στον Λεων ,κατα προτιμηση ανάδρομος,αλλα και "χτυπημένος"με οψεις ώστε να τονίζεται η απολυτοτητα-ισως σε αρνητική οψη με τον Πλουτωνα.Αρης ναί στον Καρκινο νομιζω οτι θα έβγαζε την ευθιξια και την υπερ του δεοντος προστασία του εαυτου αλλα και των "αποκτηματων"του,απο ολους και όλα.Σεληνη στην Παρθενο μαλλον.Με αρνητική οψη με Αρη ή Πλουτωνα.
Σωστη;
panther
13-04-2006, 10:29 AM
Εγώ πάλι νομίζω Ζώδιο - Αιγόκερως, Ωροσκόπος: Καρκίνος & Άρης: Παρθένο!!!:cheesy::cheesy:
(Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαστε περίεργοι εμείς οι Καρκίνοι)
Fotini Christodoulou
13-04-2006, 10:35 AM
Βρουτιτσα!:cheesy:
Ερμης στον Λεων,Αρης στην Παρθενο,Καρκινος...are you talkin' to me;;;;:toung:
panther
13-04-2006, 12:16 PM
Βρουτιτσα!:cheesy:
Ερμης στον Λεων,Αρης στην Παρθενο,Καρκινος...are you talkin' to me;;;;:toung:
Ναι φυσικά και για εσένα μιλάω!!!:toung::toung::toung:
Μην ανησυχείς! Παίρνει και εμένα η μπάλα!!!
sagimoon
13-04-2006, 01:07 PM
Άκουσα στριγγλιές και μπήκα...
Από ότι κατάλαβα εμένα βάλατε στο μάτι. (με Ήλιο και΄Αρη στον καρκίνο) Κι αναρωτιόμουν γιατί να με φαγουρίζει άραγε το αυτί μου το δεξί ??
Βάλατε κερί στα δικά σας αυτιά για να συνεχίσω??
Ξεκινάω φυσικά από το ότι είμαι η φωτεινή εξαίρεση από όλους τους συμπλεγματικούς. Γιατί μόνο οι άνθρωποι με ισχυρά κόμπλεξ είναι στρίγγλοι.
Υπάρχει άρθρο με τα συμπέγματα για να δείτε. Ρίχτο Αγγελική και άσε τους μπακαλιάρους.....
Σύμπλεγμα συνήθως δημιουργήτε όταν θες να δράσεις, ξενινάς, μα κάτι σε φρενάρει. Όχι όμως εξωγενής παράγοντας. Πάλι από μέσα σου έρχεται το φρένο όπως ήρθε και το γκάζι. Κάτι σαν σελήνη στον κριό δηλαδή με άρη στον καρκίνο. Ένας Άρης που δεν μπορεί να δράσει όπως αυτός επιθυμεί, γυρίζει και δρά εσωτερικά. Είναι αδύνατον να μην δράσει κάπως. Το ζώδιο που βρίσκεται μας δείχνει τον τρόπο αυτό. ο Άρης κυβερνά και την αδρεναλίνη, η οποία ...βάζει τις φωνές, χεχε.
Της Ναόμι Γκάμπελ το ωροσκόπιο το έχουμε καλέ ?? ... (Καθόλου άσχετο)
Αγγελικη
13-04-2006, 01:42 PM
Συμφωνω με την Αντωνια.
Νομιζω οτι ο τροπος που δρουμε και τον αντιλαμβανονται οι αλλοι, καθοριζεται απο τον Αρη. Τι να την κανεις μια Σεληνη που οσο και να νιωθει, οτι και να νιωθει, δεν μπορει ν΄αντιδρασει με πραξεις και με λογια. Απο κει θα ξεκινησει το προβλημα βεβαια (και οχι μονο), αλλα ο Αρης καλειται να το εξωτερικευσει, να το φερει στην επιφανεια.
Επισης εχω καποιες ενστασεις για τον Ερμη. Ο Ερμης δεν νιωθει, ειναι απροσωπος. Δρα μηχανικα. Δεν σκεφτεται. Σκεφτεσαι οταν κανεις αδεξιες κινησεις ή οταν περπατας γρηγορα;
Fotini Christodoulou
13-04-2006, 01:54 PM
Αντωνία:Eσυ εισαι φωτεινή εξαιρεση,εγω ειμαι σκοτεινή εφαρμογή! :blink1:
Συμφωνω με το σκεπτικο σου!
Αγγελικη:Συμφωνω επισης αλλα εχω μια αλλη αποψη για τον Ερμή.Μπορει να μην νιώθει αλλά ...μιλάει!Και τον δυστροπο για παραδειγμα,τον αντιλαμβάνεσαι απο την συμπεροφορα του(Αρης)και απο το τι λεει οταν μιλαει.Αρα το πως σκεφτεται.Η αν εχει την δυνατοτητα να εκφραζεται σωστα.Πολλες φορες μαλιστα αρκει ένας χτυπημενος Ερμής για να κάνει την ζημια στο image κάποιου!Ενω πχ μπορει να ειναι καλος,χρυσος κτλ να μιλαει πχ επιθετικα και αποτομα.
Αρα εχουμε να κανουμε με την Σεληνη που γεννά το συναισθημα.Μου αρεσε η τοποθετηση στον Κριο απο την Αντωνια.Τον Αρη μπλοκαρισμένο .Τον Ερμή σε θεση/οψεις που να εκφράζουν την μπλοκαρισμενη ενεργεια του Αρη στριγγλιαρικα!Και να δημιουργεί επισης εναν "κολλημενο"απολυτο,νου.
Λεω τωρα εγω!:weird:
Αγγελικη
13-04-2006, 02:08 PM
Μιλαει με ενα συγκεκριμενο τροπο (που εχει μαθει απο την παιδικη ηλικια), αλλα δεν νιωθει. Αρα δεν το κανει γιατι εχει καποιο ουσιαστικο εσωτερικο-συναισθηματικο-ψυχολογικο προβλημα, απλως ετσι εχει μαθει να μιλαει ή να περπαταει.
Συμφωνω μαζι σου, απλως εγω εστιασα περισσοτερο στο οτι εκτος απο το να φαινεσαι γκρινιαρης πρεπει να εισαι και γκρινιαρης:toung:
friary
14-04-2006, 02:00 PM
Ξεκινάω φυσικά από το ότι είμαι η φωτεινή εξαίρεση από όλους τους συμπλεγματικούς. Γιατί μόνο οι άνθρωποι με ισχυρά κόμπλεξ είναι στρίγγλοι.
Σύμπλεγμα συνήθως δημιουργήτε όταν θες να δράσεις, ξενινάς, μα κάτι σε φρενάρει. Όχι όμως εξωγενής παράγοντας. Πάλι από μέσα σου έρχεται το φρένο όπως ήρθε και το γκάζι.
Δεν ξέρω τι λέτε για τους Καρκίνους, αλλά εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου και μόνο. Βάλε ήλιο στους Ιχθείς ( γκρινιάρα), βάλε και τον Ωροσκόπο Δίδυμο, βάλε και τον Αρη(στον Ταύρο) με τον Κρόνο στο 12ο (Το γκαζόφρενο που λέει παραπάνω η συνάδελφος), δημιουργεί έναν πολύ εκρηκτικό συνδιασμό στριγγλίασης, οταν τα πραγματα δεν πάνε καλά (δηλαδή πάντα) ανάλογα με τον οίκο που τα έχεις πάντα (στην δουλειά είναι μην ανησυχείτε). Ο προιστάμενός μου με λέει στρίγγλα. Να πω εγώ όχι??? Οτι δεν είμαι εγώ στρίγγλα αλλα οι υπόλοιο τεμπέληδες και ανόητοι??Οχιιιιιιι δεν θα το πωωωω:nuts:
Αλλά βρήκα και την εξήγηση είναι τα ισχυρά μου κόμπλεξ!!!!!!!! Ευχαριστώ Αντωνίααααααααα :cry:
Dell Piero
14-04-2006, 03:24 PM
Οτι δεν είμαι εγώ στρίγγλα αλλα οι υπόλοιο τεμπέληδες
Αραμαϊκά είναι το υπόλοιο ;!;!;!
tirania
17-04-2006, 03:55 AM
Θα γραψω παλι ορμωμενη απο προσωπικη εμπειρια (φυσικα παρελθουσα). Ηλιος-ερμης στους διδυμους, αφροδιτη στον καρκινο, αρης-σεληνη-κρονος και, αν θυμαμαι καλα και διας στην παρθενο, με τα τετραγωνακια τους.. Το "στριγγλος" θ αποτελουσε μαλλον ελαφρυ χαρακτηρισμο..
Α, υπ οψην, δεν εχω τιποτα με τα παρθενακια, τουναντιον, και οι δυο γονεις γαρ!
Οσο για μενα, παραειμαι στριγγλα ωρες-ωρες (μηνες-μηνες κλπ), αναλογως τις σφαλιαρες που θα χω φαει..
Μηπως φταιει ο αναδρομος ερμης στο σκορπιο, μηπως το κεφαλι μου το στραβο!
tannia
19-04-2006, 03:38 PM
Ψηφίζω όλα στον Αιγόκερω. Ο τέλειος τράγος:bigsmile:
panther
19-04-2006, 03:40 PM
Ψηφίζω όλα στον Αιγόκερω. Ο τέλειος τράγος:bigsmile:
Τώρα δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω μαζί σου, αγαπητή Τάνια!!!:toung:
Αλλά, γιατί γράφεις με τόσο μεγάλα γράμματα. Υπάρχει κάποιος λόγος ή δίνεις έμφαση?
Fotini Christodoulou
19-04-2006, 03:47 PM
...και επαυξάνω!
Ο Αιγόκερος είναι λιγο περιεργος απο μόνος του.Αν έχει και δύσκολες θέσεις και ωροσκόπο ειναι νο 1 υποψήφιος για το βραβειο του θέματος!:toung:
Marlene
19-04-2006, 11:57 PM
Ενα Καρκινακι και ειδικα ενας Αρης σε Καρκινο, που ολη την ωρα θα παραπονιεται γιατι τον καταπιεζεις, και οταν τον αφησεις ελευθερο, θα τρωγεται με τα ρουχα του και θα γκρινιαζει γιατι δεν ασχολεισαι μαζι του!!!
Ηθελες να τ΄ακουσεις εεεε!!!:laugh: :toung:Μα...μα....από πού με ξέρεις???:amazed: :nuts: :blink: :toung:
tannia
01-05-2006, 12:00 AM
Αλλά, γιατί γράφεις με τόσο μεγάλα γράμματα. Υπάρχει κάποιος λόγος ή δίνεις έμφαση?
Γιατί κάποια στιγμή μου είχαν βγει κάτι μικρά γραμματάκια και φαντάστηκα ότι πρέπει να τα μεγαλώνω μόνη μου:sad: Για να δούμε τώρα τι θα βγει:wondering ;)
Αν όμως έχει ωραίες όψεις το ωροσκόπιο roadrunner μπορεί να είναι και πολύ γοητευτικός, ωραίο ζώδιο(γιαμ-γιαμ):bigsmile:
Όσον αφορά στο θέμα Αιγόκερος, έχω να συμπληρώσω ότι μου δίνουν την εντύπωση πως ότι δεν τους βρωμάει τους ξυνίζει...
Για τους καρκίνους τώρα, μια κι έχω εκεί τον ωροσκόπο μου... πιστεύω ότι δεν είναι στρίγγλοι... παραπονάρηδες είναι...
Ο πολεμοχαρής Άρης μου είναι παρέα με τον Ήλιο μου στον Κριό... άμα είναι να ξυπνήσει... δεν τον κρατάει τίποτα :)
Fotini Christodoulou
02-05-2006, 12:51 PM
Αν όμως έχει ωραίες όψεις το ωροσκόπιο roadrunner μπορεί να είναι και πολύ γοητευτικός
...Οπως και όλα τα ζ'ωδια άλλωστε!
Το να είναι κάποιος στρίγγλος -που είναι και το θέμα μας-δεν σημαινει οτι δεν είναι γοητευτικός!Απλα ειναι ταυτοχρονα ανυπόφορος!:smile1:
panther
02-05-2006, 01:08 PM
...Οπως και όλα τα ζ'ωδια άλλωστε!
Το να είναι κάποιος στρίγγλος -που είναι και το θέμα μας-δεν σημαινει οτι δεν είναι γοητευτικός!Απλα ειναι ταυτοχρονα ανυπόφορος!:smile1:
Τι ανάγκη έχεις, αγάπη μου εσύ, με όλα αυτά τα όπλα που κουβαλάς στην πλάτη σου και με αυτή την εμφάνιση? Εγώ θα τα είχα κάνει πάνω μου και δεν θα έλεγα ούτε κουβέντα :toung::toung::toung::toung:
Fotini Christodoulou
02-05-2006, 01:22 PM
Αλλο το αβαταρ κι άλλο η πραγματικοτητα!:)
Αντε με εβγαλες off topic!
panther
02-05-2006, 01:32 PM
Αλλο το αβαταρ κι άλλο η πραγματικοτητα!:)
Αντε με εβγαλες off topic!
Ειδικότητα μου το off topic ;)
kritsinaki
10-05-2006, 02:53 PM
Να ψηφίσω κι εγώ???
Νο1 στρίγγλος Καρκίνος.... κυκλοθυμικός με μια ανεξάντλητη επιθυμία να γκρινίαζει για ολούς και για όλα!!!
Νο2 Ταύρος... τέτοιο πείσμα δεν εχώ ξανασυναντίσει!!! Άσε που τα ξέρουν όλα και δεν δέχονται κουβέντα:mad:
Κάνω λάθος???
Fotini Christodoulou
10-05-2006, 02:56 PM
Τώρα μπορώ να πώ οχι;:huh:
Καρκινος με ωροσκόπο Ταυρο και πράγματι ,ειμαι γκρινιάρα!:toung:
kiaRRa
10-05-2006, 06:16 PM
για τον καρκινο δεν εχω να πω τπτ.Σχετικα με τον ταυρο ομολογω οτι τετοια επιμονη και πεισμα δεν εχω ξαναδει.Και φανταστειτε οτι ειμαι αιγοκερως με ωροσκοπο αιγοκερω.:love: :love: :love: :love:
panther
11-05-2006, 10:52 AM
για τον καρκινο δεν εχω να πω τπτ.Σχετικα με τον ταυρο ομολογω οτι τετοια επιμονη και πεισμα δεν εχω ξαναδει.Και φανταστειτε οτι ειμαι αιγοκερως με ωροσκοπο αιγοκερω.:love: :love: :love: :love:
:nuts::nuts::nuts::nuts::nuts: Τι είσαι? Μαμάααααααααα!!! Δεν αισθάνομαι καλά:wacko::wacko::wacko::wacko:
Πραγματικά, δεν θα ήθελα να το φανταστώ.:toung::toung::toung:
Εγώ που είμαι καρκινοταυράκι λέω να πάω μια βόλτα!!:toung:
kiaRRa
11-05-2006, 11:33 AM
:nuts::nuts::nuts::nuts::nuts: Τι είσαι? Μαμάααααααααα!!! Δεν αισθάνομαι καλά:wacko::wacko::wacko::wacko:
Πραγματικά, δεν θα ήθελα να το φανταστώ.:toung::toung::toung:
Εγώ που είμαι καρκινοταυράκι λέω να πάω μια βόλτα!!:toung:
ψυχραιμια!ουτε εγω δεν κανω ετσι.αλλα ουτως ή αλλως οι λοιποι πλανητες μου εξισορροπουν καπως την κατασταση.Αλλα οτι ειμαι γκρινιαρα ειναι αληθεια,επισης και απαιτητικη.Τωρα που το σκεφτομαι,ειμαι καταδικασμενη:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
panther
11-05-2006, 11:45 AM
ψυχραιμια!ουτε εγω δεν κανω ετσι.αλλα ουτως ή αλλως οι λοιποι πλανητες μου εξισορροπουν καπως την κατασταση.Αλλα οτι ειμαι γκρινιαρα ειναι αληθεια,επισης και απαιτητικη.Τωρα που το σκεφτομαι,ειμαι καταδικασμενη:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Εξισσοροπούν την κατάσταση?
Δλδ τι έχεις Κριό στον Άρη, Παρθένο στην Αφροδίτη, Διδύμο στην Σελήνη και Τοξότη στον 7ο οίκο?:cheesy::cheesy::cheesy:
Φιλικά
Ιουλία
kiaRRa
11-05-2006, 12:14 PM
Εξισσοροπούν την κατάσταση?
Δλδ τι έχεις Κριό στον Άρη, Παρθένο στην Αφροδίτη, Διδύμο στην Σελήνη και Τοξότη στον 7ο οίκο?:cheesy::cheesy::cheesy:
Φιλικά
Ιουλία
ειπα καπως!:idea:
μαλλον δεν ειμαι τοσο τυχερη ωστε να γλυτωσω εντελως!:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: .Και να σκεφτεις οτι γεννηθηκα μεσα σε ενα τεταρτο-μην χασω τετοιο κελεπουρι ωροσκοπο!!!:suspiciou :suspiciou :suspiciou
Marlene
17-05-2006, 11:12 PM
'Ενας ωραίος "στρίγγλικος" συνδυασμός (μιλώντας από προσωπικής πείρας) είναι Υδροχόος στον 4ο οίκο με σελήνη στον Σκορπιό 1ο οίκο και ωροσκόπο Σκορπιό (μαμά)
Γκρρρρρρρίιιιιιιιιιινννια ααα και επιμονή απίστευτη!Απόλυτη.Ατελείωτ η.Τίποτα και ποτέ δεν είναι σωστό:cry: :sad2:
Και τι να κάνει ένα καημένο διπλό Καρκινάκι (η αφεντομουτσουνάρα μου),μου πληγώνει τον εγωισμούλη μου και ο Αρης μου στον Καρκίνο κωλώνει :push: :cry:
Αγγελικη
17-05-2006, 11:27 PM
'Ενας ωραίος "στρίγγλικος" συνδυασμός (μιλώντας από προσωπικής πείρας) είναι Υδροχόος στον 4ο οίκο με σελήνη στον Σκορπιό 1ο οίκο και ωροσκόπο Σκορπιό (μαμά)
Γκρρρρρρρίιιιιιιιιιινννια ααα και επιμονή απίστευτη!Απόλυτη.Ατελείωτ η.Τίποτα και ποτέ δεν είναι σωστό:cry: :sad2:
Και τι να κάνει ένα καημένο διπλό Καρκινάκι (η αφεντομουτσουνάρα μου),μου πληγώνει τον εγωισμούλη μου και ο Αρης μου στον Καρκίνο κωλώνει :push: :cry:
Θα μπορουσες να παρεις το θαρρος και να της μιλησεις ανοιχτα με ηπιο τροπο, δοκιμαζοντας την οδο της φιλιας. Εαν δεν εχεις κατι να φοβηθεις, μιλησε της για ο,τιδηποτε σε απασχολει και θα γινει ο καλυτερος συμμαχος σου...:)
Αρκει να εχεις επιχειρηματα τεκμηριωμενα και δειξεις δυναμισμο.
starfish
18-05-2006, 12:31 PM
Διαβαστε αλλον ενα συνδυασμο που σε μεγαλο βαθμο επαληθευει ορισμενες γνωμες που εκφραστηκαν ηδη: Παρθενος (3ος οικος), με ωροσκοπο Καρκινο, Σεληνη στον Σκορπιο (5ος) σε τετραγωνο με τον Ερμη στον Λεοντα, και εναν «ωραιοτατο» Κρονο στους Ιχθεις! Καλο;
Οταν περναω περιοδο γκρινιας, ειμαι απελπιστικη!! :embarrest :embarrest
Marlene
22-05-2006, 06:58 PM
Θα μπορουσες να παρεις το θαρρος και να της μιλησεις ανοιχτα με ηπιο τροπο, δοκιμαζοντας την οδο της φιλιας. Εαν δεν εχεις κατι να φοβηθεις, μιλησε της για ο,τιδηποτε σε απασχολει και θα γινει ο καλυτερος συμμαχος σου...:)
Αρκει να εχεις επιχειρηματα τεκμηριωμενα και δειξεις δυναμισμο.Μπαα...δε..δε..:notrust :
Δε λειτουργεί,είναι τελειωμένη περίπτωση,μόνο υπομονή:suspiciou
skorpion
29-05-2006, 10:37 PM
εγω σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο και γιατι μου λενε ολοι οτι δεν βγαζουν ακρη μαζι μου οταν διαφωνουμε δεν εχω καταλαβει ακομα:cry:
Fotini Christodoulou
30-05-2006, 09:59 AM
Ένας ο Σκορπιος και 2 οι Δίδυμοι(διπλό ζώδιο) σύνολο 3.Οπως λεμε 3 σε 1!Αρα οταν καποιος διαφωνει μαζι σου εχει να κανει με τρείς... άρα δεν βγάζει άκρη!!!:cheesy: :toung:
Στριγγλίτσα πάντως δεν έισαι!:noworry:
skorpion
03-06-2006, 03:38 PM
με εκανες να νιωθω πολυ καλυτερα:bigsmile: ισως να εχεις δικιο τελικα:idea:
να σαι καλα roadrunner:smile1:
blueyes
11-06-2006, 09:32 PM
Δηλαδή.... sorry κι ολας, αλλά η κόρη μου που είναι Παρθένος, με ωροσκόπο Παρθένο, Άρη στην Παρθένο, Σελήνη στους Διδύμους, Ερμή και Αφροδίτη στον Λέοντα... θα μου βγάλει το λάδι ε; Είναι 21 μηνών και όταν λέει "όχι" σε κάτι είναι ΟΧΙ βαγάλο σαν του Μεταξά.
Γεννήθηκε 7 Σεπτ. 2004, 7:45 π.μ, Αθήνα
:love: Μαρίνα
Αγγελικη
11-06-2006, 09:56 PM
Εγω θα σου προτεινα να την αφηνεις να κανει τις δουλειες του σπιτιου και να συμμαζευει το γραφειο σου (αρχειοθετηση). Επισης αρχισε να διδασκεσαι την υγειινη διατροφη και να μαθεις να μαγειρευεις διαφορετικο φαγητο γι΄αυτην!:bigsmile:
Σουπερ λογιστρια την βλεπω την κορη σου!!!:bigsmile: :bigsmile:
blueyes
11-06-2006, 10:32 PM
Περιττό να σου πω, πως όταν βλέπει την ηλεκτρική σκούπα χαίρεται σαν να βλέπει τον Αγιο Βασίλη. Τσιρίζει, ουρλιάζει και δν αφήνει κανέναν άλλο να την πάρει στα χέρια του! Καλύτερα... θα κάνουμε οικονομία και στις καθαρίστριες απο το πρώην ανατολικό μπλοκ! Αυτό το παιδί πάντως δεν έμοιασε σε μένα. Για μένα "καθαρό" σπίτι είναι απλώς το "τακτοποιημένο" σπίτι.
Το πιο αστείο είναι το εξής... Όταν άρχισε να περπατάει, έτρωγε απίστευτες τούμπες, όπως είναι φυσικό. Πολλές φορές, καθώς έπεφτε δίπλωνε το χαλί κάτω απ' τα πόδια της. Ε, εκείνη πρώτα σηκωνόταν, το έστρωνε να ισιώσει και μετά ... θυμόταν να κλάψει! Παρθένος....
panther
13-06-2006, 10:33 AM
Περιττό να σου πω, πως όταν βλέπει την ηλεκτρική σκούπα χαίρεται σαν να βλέπει τον Αγιο Βασίλη. Τσιρίζει, ουρλιάζει και δν αφήνει κανέναν άλλο να την πάρει στα χέρια του! Καλύτερα... θα κάνουμε οικονομία και στις καθαρίστριες απο το πρώην ανατολικό μπλοκ! Αυτό το παιδί πάντως δεν έμοιασε σε μένα. Για μένα "καθαρό" σπίτι είναι απλώς το "τακτοποιημένο" σπίτι.
Το πιο αστείο είναι το εξής... Όταν άρχισε να περπατάει, έτρωγε απίστευτες τούμπες, όπως είναι φυσικό. Πολλές φορές, καθώς έπεφτε δίπλωνε το χαλί κάτω απ' τα πόδια της. Ε, εκείνη πρώτα σηκωνόταν, το έστρωνε να ισιώσει και μετά ... θυμόταν να κλάψει! Παρθένος....
Απίστευτο !!! Πωπω περαστικά:toung::toung::toung:. Θα γίνει πολύ δυναμική!!!
Το νου σας ... άνδρες:toung:
blueyes
13-06-2006, 11:18 AM
Απίστευτο !!! Πωπω περαστικά:toung::toung::toung:. Θα γίνει πολύ δυναμική!!!
Το νου σας ... άνδρες:toung:
Το baby Virgo όμως έχει ίωση και πέρασε όλη τη νύχτα με εμετούς :sick: :sick: :sick: και γκρινίτσα.... Τώρα κάνει νάνι... κι εγώ σέρνομαι απο την κούραση.... Έχει πολλά στοιχεία στην Παρθένο στον χάρτη της και ολίγον απο Λέοντα.:smile1:
skorpion
13-06-2006, 08:16 PM
Το baby Virgo όμως έχει ίωση και πέρασε όλη τη νύχτα με εμετούς :sick: :sick: :sick: και γκρινίτσα.... Τώρα κάνει νάνι... κι εγώ σέρνομαι απο την κούραση.... Έχει πολλά στοιχεία στην Παρθένο στον χάρτη της και ολίγον απο Λέοντα.:smile1:
περαστικα της και κουραγιο:worried:
να τη χαιρεσαι:love:
blueyes
13-06-2006, 08:45 PM
περαστικα της και κουραγιο:worried:
να τη χαιρεσαι:love:
Ευχαριστώ πολύ!!!!! So kind.... :love: :love: :love: