PDA

View Full Version : Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Μπαφαλούκος Μελέτης
09-04-2006, 07:59 PM
Ο Κριός χαρακτηρίζει τα άτομα που τους αρέσει να κάνουν γρήγορα την δουλείά τους και να αντιδρούν άμεσα με την πρώτη σκέψη. Είναι οι πρωτοπόροι τού ζωδιακού. Έντονα παρορμητικοί, είναι ενθουσιώδεις και βιαστικοί. Τα συναισθήματά τους είναι πλούσια και έντονα, και δεν δειλιάζουν να τα δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία. Ιδιαίτερα ζωντανοί και ενεργητικοί, σίγουρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην παρέα τους με την κινητικότητά τους. Φλερτάρουν και αγαπάνε εύκολα και αβίαστα, αλλά ξεχνάνε και εύκολα.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Ο δυναμισμός και η φαντασία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ερωτικής του ταυτότητας. Με ένα κριάρι δίπλα σας σίγουρα δεν θα πλήξετε. Όμως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να στροβιλιστείτε σε μια δίνη εντυπώσεων και ερεθισμάτων, καθώς η κινητικότητά του θα είναι καταιγιστική. Μπορεί να κάνει επίθεση στο νευρικό σας σύστημα, αλλά θα σας αρέσει. Είναι συνήθως ανυπόμονος και θέλει να κάνει γρήγορα πράξη τις σκέψεις του. Δεν φείδεται συναισθημάτων και τα δείχνει γρήγορα από το πρώτο ραντεβού. Μην το «δέσετε» όμως αν σας δώσει με εντυπωσιακό τρόπο το τηλέφωνό του. Την άλλη μέρα μπορεί να σας έχει ξεχάσει. Τού αρέσει σίγουρα να ελέγχει το παιγνίδι και να θέτει τους δικούς του όρους. Είναι επιβλητικός στο κρεβάτι και γρήγορος στις αντιδράσεις του. Πολλές φορές είναι πιθανόν να μην προλάβετε να φτάσετε μέχρι το σπίτι σας για να ολοκληρώσετε τον έρωτά σας. Μπορεί να το κάνει οπουδήποτε όποτε το σκεφτεί. Είναι πληθωρικός στις εναλλακτικές στάσεις, και τού αρέσει να επιβάλει τους όρους του. Πληγώνεται όμως και απογοητεύεται εύκολα. Ένα πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η υπομονή του. Είναι ανύπαρκτη. Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα πρέπει να τού πείτε γρήγορα το ναι.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Να ΣΤΕ σε ετοιμότητα, η γυναίκα Κριός δεν είναι τόσο ήρεμη όσο δείχνει. Είναι πολύ πιθανόν ακόμα να σας δίνει την εντύπωση ότι αντιπαθεί το αντρικό φύλο. Όμως, όταν σας δει σαν έναν πιθανόν στόχο, θα το δείξει γρήγορα και θα σας κάνει να χάσετε την αίσθηση τού χρόνου. Η γυναίκα Κριός αρέσκεται να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Μην την παρεξηγήσετε. Δεν της αρέσει να περιμένει και να παίζει στο φλερτάρισμά της. Είναι χαριτωμένη και ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις στο περιβάλλον της. Έντονα παιχνιδιάρα και ενεργητική, σίγουρα θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα. Είναι αρκετά ρομαντική στον έρωτα, αλλά πληγώνεται και εύκολα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί βγάζει εύκολα συμπεράσματα. Στην ερωτική πράξη είναι γρήγορη και δεν της λείπει η φαντασία. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να παίξετε εσείς το παιγνίδι, δεν θα προλάβετε να το κάνετε. Οι κινήσεις της προηγούνται των σκέψεών σας. Στο κρεβάτι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα και να συμμετέχετε σε κάθε στιγμή. Δεν της αρέσουν οι ανιαροί άνδρες. Απαιτεί απόλυτη συμμετοχή, κι αν χάσει το ενδιαφέρον της θα φύγει γρήγορα.

Οι ερωτογενείς ζώνες
Οι ερωτογενείς απολήξεις των νεύρων στο πρόσωπο και στο κεφάλι είναι τα πιο ευαίσθητά τους σημεία. Τους αρέσει ιδιαίτερα να τους χαϊδεύετε τα μαλλιά Ακόμα είναι ευαίσθητοι στα αυτιά, και ένας γλυκός ψίθυρος μπορεί κυριολεκτικά να τους ξεσηκώσει.

Πως να τους πλησιάσετε
Θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια, καθώς οι ηθικοί τους κώδικες είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένοι. Μην τους κολακέψετε με ψεύτικες κουβέντες. Δεν θα το εκτιμήσουν. Αντίθετα θα εκτιμήσουν αν ξεκινήσετε με μια διανοουμενίστικη συζήτηση, δίνοντας τους την εντύπωση ότι εκτιμάτε την προσωπικότητά τους. Θα τους βρείτε όπου υπάρχει κυριολεκτικά δράση. Γίνετε εφευρετικοί και προσφέρετε τους ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες ιδέες, και πάνω απ�όλα δείξτε ζωντάνια και κινητικότητα. Δώστε τους χώρο για να κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα, και αφήστε τους να κανονίσουν αυτοί την πρώτη σας έξοδο. Αλλά προσοχή να μην αργήσετε στο ραντεβού σας. Απλά δεν θα σας περιμένουν.

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΜΕ ΚΡΙΟ
Συνήθως το θηλυκό θα εξουσιάσει το αρσενικό. Αυτό όμως σίγουρα δεν θα τού αρέσει. Μία σχέση που σίγουρα υπόσχεται δράση και ενδιαφέρον, αλλά μην σκεφτείτε για γάμο. Απλά δεν θα κρατήσει πολύ

ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Δύσκολα ο Ταύρος θα αποδεχτεί και θα συνηθίσει τους ρυθμούς τού Κριού. Σίγουρα στην αρχή θα το δεχτεί με ενδιαφέρον, αλλά η πορεία της σχέσης αποδεικνύεται κουραστική για τους Ταύρους.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Ένας πολύ καλός συνδυασμός καθώς έχουν και οι δυο το ίδιο ταμπεραμέντο. Η σχέση τους αποδεικνύεται πληθωρική και ενδιαφέρουσα, αλλά το Κριάρι θα πρέπει να διαθέτει κάποια σχετική πνευματική στάση, αν θέλει η σχέση τους να κρατήσει στην πορεία.

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Μία πραγματικά εκρηκτική σεξουαλική σχέση, αλλά όταν το πάθος καταλαγιάζει, ελάχιστο ενδιαφέρον απομένει στην σχέση. Το ταμπεραμέντο τού Κριαριού θα δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στον καρκίνο που δεν θα μπορέσει να τα αντέξει στην πορεία.

ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ
Μία πραγματικά δυναμική σχέση που μπορεί να τα έχει όλα. Το Κριάρι θα πρέπει να προσέξει να δείχνει συχνά την εκτίμησή του στο Λιοντάρι, και να εξαίρει τις φυσικές του ικανότητες. Αν υπάρξει πνεύμα ισότητας, η σχέση τους θα είναι παντοτινή.

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Το ταμπεραμέντο τού Κριαριού σίγουρα θα βολέψει τον Παρθένο και θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις αναστολές του. Όμως η ταυτότητά τους είναι τελείως διαφορετική, και το ενδιαφέρον τους γρήγορα εξανεμίζεται.

ΜΕ ΖΥΓΟ
Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Πραγματικά μία ιδιαίτερη σχέση, όπου ο ένας καλύπτει τις ελλείψεις τού άλλου. Αλλά πάντα θα υπάρχει αυτό το κάτι που θα αφήνει την σχέση τους ανολοκλήρωτη.
Αν κάνουν και οι δυο τις απαραίτητες υποχωρήσεις τότε μπορεί να προχωρήσουν με προοπτικές.

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Μία δυναμικά ερωτικά σχέση, που όμως έχει πολλά λεπτά σημεία που θα πρέπει να προσεχτούν. Το Κριάρι δελεάζεται από την μυστηριακή φύση τού Σκορπιού, και σεξουαλικά μπορεί να τα πάνε θαυμάσια. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ζηλιάρικη στάση τού Σκορπιού.

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Μία πολύ καλή σχέση με κοινά ιδανικά και συνήθειες, σίγουρα δημιουργεί άριστες προϋποθέσεις μακροβιότητας. Η σχέση τους θα βασιστεί στον κοινό τρόπο ζωής, και στις φυσικές τους ικανότητες.

ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Το Κριάρι θα δώσει εκείνα τα στοιχεία στον Αιγόκερω που τού λείπουν, και θα χρωματίσει την ζωή του ευχάριστα. Αν και οι διαθέσεις τους πολλές φορές θα διαφέρουν, εντούτοις, η σχέση αυτή προσφέρεται καλύτερα για γάμο παρά για σεξ.

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Το Κριάρι δείχνει ένας ιδανικός ερωτικός σύντροφος για τον υδροχόο, που αναζητάει δράση και ποικιλία στην ζωή του. Όμως ο Υδροχόος δεν θα δεχτεί να κυριευτεί από το κριάρι που δείχνει πιο ανυπόμονο από την φύση του. Εντούτοις, αν ο Κριός διαθέτει αρκετό βάθος, συναισθηματισμό και ιδεαλιστική συμπεριφορά, η σχέση τους θα είναι ιδανική.

ΜΕ ΙΧΘΥ
Το Κριάρι θα εντυπωσιαστεί ευχάριστα από την ερωτική εφευρετικότητα τού Ιχθύ, και η ερωτική τους ζωή θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Οι προοπτικές για μία επιτυχημένη σχέση ή γάμο είναι ιδιαίτερα καλές, αν μπορέσουν να ξεπεράσουν κάποια ξαφνιάσματα στις συναισθηματικές τους διαθέσεις. .

UltraViolet
25-10-2010, 11:55 AM
Μότο που πιστεύω μας χαρακτηρίζει τους Κριούς "Κάντο με πάθος κι ας είναι λάθος!"
χαχαχα :bigsmile:

wind*1
26-10-2010, 05:57 PM
Μότο που πιστεύω μας χαρακτηρίζει τους Κριούς "Κάντο με πάθος κι ας είναι λάθος!"

Δεν θα μπορούσες να το έχεις θέσει καλύτερα!!! :toung:

apple+adam
15-04-2011, 03:20 PM
προσωπική μου εκτίμηση.... όπου ακούς πολλά κοκόρια..... κράτα και μικρο καλάθι.
το ότι είναι ενθουσιώδης και επιφανειακοί στα συναισθήματα τους αυτό είναι αλήθεια!!!

"Αντίθετα θα εκτιμήσουν αν ξεκινήσετε με μια διανοουμενίστικη συζήτηση" ειδικά εδώ........

kassy
01-06-2011, 11:13 AM
Από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι τα κριαράκια είναι τα πιο καλά παιδιά, οι πιο πιστοί σύντροφοι που δίνονται ψυχή τε και σώματι αν σ ερωτευτούν. Αν και για να τα κατακτήσεις πρέπει να τα αφήσεις λίγο να βράσουν στο ζουμάκι τους!

doukas
01-06-2011, 12:45 PM
καλά να πετύχει κάναν μάγκα καρκίνο ο Κριός να μην ξέρει τι να κάνει....

venediktos
01-06-2011, 08:37 PM
Με τραβανε πολυ οι κριαρινες και τα παω καλα μαζι τους αν και Παρθενος.......ειναι λιγο παρορμητικοι και δεν σκεφτονται οταν κανουν κατι δεν δινουν πολυ σημασια αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι απο τους καλυτερους φιλους.....!!!!

Lady of Avalon
01-06-2011, 09:25 PM

χαχαχα! Ετσι ακριβώς!! ΑΡΕΣΚΩ!! :bigsmile:

Lady of Avalon
01-06-2011, 09:27 PM
καλά να πετύχει κάναν μάγκα καρκίνο ο Κριός να μην ξέρει τι να κάνει....
Ασε... πέτυχα εγώ και η κολλητή μου που είναι κι αυτή κριός...
Τους έφυγε η μαγκιά στα 3 πρώτα χρόνια...
Γιατί γμτ ...δεν υπάρχει Θεός να βλέπει που στέλνει τους καρκίνους του? :(

doukas
01-06-2011, 09:46 PM
δεν είναι τόσο ασθενείς όσο λες!:cheesy:

Lady of Avalon
02-06-2011, 10:55 AM
δεν είναι τόσο ασθενείς όσο λες!:cheesy:
Ασθενείς δεν είναι... απλά δε "φτουράνε" στους κριούς... :laugh:

doukas
02-06-2011, 11:03 AM
ναι , από μια άποψη ναι. Σωστό . Με κριούς συναδέλφους πάντως στην δουλειά έβγαζα κέρατα! δεν γινόταν το δικό τους και κόντευαν να φάνε τα ρουχαλάκια τους! Πάντως ίδιαίτερη σχέση μαθητή-μέντορα είχα ΜΟΝΟ με κριούς!

Lady of Avalon
04-06-2011, 09:10 AM
Εγώ να δεις πως τρώω τα ρούχα μου τόσα χρόνια με τον καρκίνο μου...
Να τολμήσω να ρωτήσω ποιος από τους δυο ειχε το ρόλο του μέντορα ?

doukas
04-06-2011, 10:12 AM
Ο Κριός εννοείται! ο καρκίνος φιλτράρει , αξιολογεί και κρατάει αυτά που νομίζει...

Lady of Avalon
04-06-2011, 07:24 PM
Eγώ πάλι ως κριός γιατι έχω την αντίθετη γνωμη? Οι κριοί είμαστε εύστροφοι και πνευματώδεις... Οταν προκύψει ένα πρόβλημα βρίσκουμε την ίδια στιγμή λύση... ΑΜΕΣΑ ο καρκίνος θα σου σπάσει τα νεύρα... θα το σκεφτεί από δω θα το σκεφτεί από κει αλλά όταν θα δώσει την "δική" του λυση θα έχει σκεφτεί τόσες άλλες παραμέτρους και πιθανούς κινδύνους που ο παρορμητικός κριός δε θα τους δει... Μπορεί η λύση να μην είναι ΑΜΕΣΗ αλλά είναι καλά θωρακισμένη από τυχόν αστάθμητους παραγοντες που ο καρκίνος θα σκεφτεί...
Με εκπλήσσει ο τρόπος που σκέφτεται ο καρκίνος... αλλά μου σπάει τα νεύρα και με ξενερώνει αφάνταστα το "αργό" του όλου θέματος...

Τίνα Ζαχαριάδου
04-06-2011, 08:47 PM
Με όλο το θάρρος, μήπως νομίζεις πως οι Κριοί είναι οι μόνοι εύστροφοι, παρορμητικοί του ζωδιακού;
Αν σου σπαει τα νεύρα ένας Καρκίνος, με ένα Ταύρο ή με ένα αναποφάσιστο Ζυγό,τι παθαίνεις;

taurine
05-06-2011, 12:44 AM
Ας υποθέσουμε το εξής:

Ενα ζευγάρι ετοιμάζεται να πάει σε μια βάφτιση, Ο άνδρας δίδυμοι και η γυναίκα κριός.
Ο διάλογος:Γυναίκα Κριός: "Καλέ, τί φοράς? Βερμούδα ροζ???Τράβα μεσα ν'αλλάξεις,σαν γκέι κλόουν ντύθηκες!"

Ένα άλλο ζευγάρι, Ο άνδρας υδροχόος και η γυναίκα ζυγός.
Ο διάλογος: Γυναίκα ζυγός: "Αγάπη μου, μήπως να το ξανασκεφτείς για το πορτοκαλί κουστούμι? Στη ντουλάπα υπάρχει και ένα θαλασσί, ή μήπως εκείνο το γκρί σιέλ, κι αν θέλεις δοκίμασε κι εκείνο το ωραίο ιταλικό λινο, ή το μπλέ που σου έφερα από το Λονδίνο?"

Περίπτωση Α: Αγένεια,τραχύτητα, αμεσότητα, ΕΥΘΥΤΗΤΑ.
Περίπτωση Β: Ευγένεια, κωλυσιεργία, σνομπισμός, ΧΑΣΟΜΕΡΙ.

Προσωπικά, ψηφίζω Κριό, μόνο και μόνο λόγω ευθύτητας, κι ας είναι ελαφρως αγενείς και αλαζόνες. :bigsmile:

Υ.Γ:Το παράδειγμα ήταν απλώς παράδειγμα, και κανέναν σκοπό δεν έχει να θίξει επαγγέλματα και ...προτιμήσεις. Για να μην παρεξηγούμαι δηλαδή..:love:

katiakiss
05-06-2011, 10:08 PM
Πρόσφατα μιλούσα με ένα πιτσιρίκι 25-26 χρονών και μου περιέγραφε την αγωνία του να συναντηθεί με την καλή του. Είναι στην περίοδο του αρχικού σταδίου του έρωτα και ο ενθουσιασμός είναι απόλυτα δικαιολογημένος!
Εκείνος μένει Θεσσαλονίκη και εκείνη Αθήνα. Μετά την πρώτη τυχαία του γνωριμία, η σχέση αναπτύχθηκε από απόσταση και επί της ουσίας, η δεύτερη συνάντησή τους , θα είναι σαν πρώτη.
Το έφερε η κουβέντα και εκείνος μου είπε ότι αν στην πρώτη τους συνάντηση υπάρξει σεξουαλική ολοκλήρωση, τότε για εκείνον αυτό θα σημαίνει ότι η κοπέλα δεν εκπληρώνει τις ηθικές προσδοκίες του. Νέο παιδί σου λέει μετά!

Ο ωροσκόπος μου δεν το άντεξε αυτό το πλήγμα! Ήταν διπλό το σοκ! Πολιτισμικό και αστριολογικό. Δεν ευλογώ τα γένια μου , αλλά ο έντιμος τρόπος που ο Κριός ακολουθεί την ορμή του, είναι ότι πιο φυσικό, καθαρό και ηθικό. Δεν υπάρχουν ανήθικες πράξεις , η σκέψη τις κάνει ανήθικες!
Επίσης, ο Κριός έχει κουμπιά που τον κάνουν ευκολάκι, γιατί στο βάθος του είναι πάντα ένα παιδί! (και όχι πολύ βάθος, απάνω-απάνω).
Έχετε δει πως όταν μαλώνεις ένα παιδάκι κρατάει πόζα και μετά όταν του λες να το πάρεις αγκαλιά σου λέει όχι, ενώ θέλει; Ε, αυτό είναι ο Κριός. Σε 10 λεπτά προσπαθείς ξανά. Αν θριαμβολογήσει ότι συρθήκατε στα πόδια του, δεν πειράζει. Αφήστε τον. Ο γιατρός είπε να του λέμε ναι.
Τα Κριάρια, για όσο ενδιαφέρονται, βάζουν τόσο πάθος και ένταση , που είναι κρίμα να μην τους συχωρούνται και μερικές … «ταρζανιές» .
Η αλήθεια είναι ότι κάνουν πολύ θόρυβο γιατί τους αρέσουν οι μάχες. Είναι λίγο «εγώ σου λέω ψήσε αυγά και εσύ μου στήνεις τον καυγά», έτσι, για να γίνεται κάτι! (με έχω τσακώσει στο παρελθόν να κάνω θέμα από το τίποτα. Και ενώ το ήξερα, δεν μπορούσα να σταματήσω! Δεν άντεχα τον βάλτο ενός Παρθένου είναι η αλήθεια. )
Κρατήστε τα Κριάρια σας σε πολεμική φόρμα! Χαρίστε τους μικρές μάχες, αλλά ποτέ τον πόλεμο! Θα αρχίσει να σκέφτεται Ιμπεριαλιστικά. Κρατήστε στην καβάτζα απόρθητες επαρχίες της επικράτειάς σας. Σίγουρα θα χρειαστούν! Αν δεν αντέχετε την εμπόλεμη ζώνη, αφήστε τις ανταποκρίσεις όσο είναι καιρός.

Sos: Όχι μίρλα και μιζέρια στους Κριούς!

Sos 2 : Όταν σταματήσει να ψάχνεται μαζί σας για μάχες κάθε είδους, σας έχει φύγει και δεν το ξέρετε.

Tip: Πρωτομάστορας των Κριών είναι ο Σκορπιός, μακράν! Απολαμβάνει τις μάχες όπως και ο Κριός, μόνο που ο Κριός ξεχνά την αιτία, ενώ ο Σκορπιός όχι! (¶ρης \Πλούτωνας - Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά!:laugh:)

doukas
06-06-2011, 12:08 AM
μακριά και αγαπημένα τα κριάρια! τα τρώμε δεν τα φτιάχνουμε μαζί τους!!!!

Κάτια είμαι καρκίνος με σκορπιό!!

Lady of Avalon
06-06-2011, 07:37 AM
Kατια έχεις κάνει διατριβή βλέπω στο θέμα ... ΑΨΟΓΟ ποστ! Από κάθε πλευρά...Συμφωνώ...
Και ο κάθε κριός ναι... θέλει τον σκορπιό του...
Καλημέρα σε όλους!

Lady of Avalon
06-06-2011, 08:35 AM
ευχαριστω για την ψήφο εμπιστοσύνης στα κριάρια...:cheesy:

kassy
06-06-2011, 03:08 PM
Eγώ πάλι ως κριός γιατι έχω την αντίθετη γνωμη? Οι κριοί είμαστε εύστροφοι και πνευματώδεις... Οταν προκύψει ένα πρόβλημα βρίσκουμε την ίδια στιγμή λύση... ΑΜΕΣΑ ο καρκίνος θα σου σπάσει τα νεύρα... θα το σκεφτεί από δω θα το σκεφτεί από κει αλλά όταν θα δώσει την "δική" του λυση θα έχει σκεφτεί τόσες άλλες παραμέτρους και πιθανούς κινδύνους που ο παρορμητικός κριός δε θα τους δει... Μπορεί η λύση να μην είναι ΑΜΕΣΗ αλλά είναι καλά θωρακισμένη από τυχόν αστάθμητους παραγοντες που ο καρκίνος θα σκεφτεί...
Με εκπλήσσει ο τρόπος που σκέφτεται ο καρκίνος... αλλά μου σπάει τα νεύρα και με ξενερώνει αφάνταστα το "αργό" του όλου θέματος...

Ξέχασες να βάλεις και την γκρίνια του καρκίνου στο τέλος "εγώ σου τά λεγα αλλά εσύ δε μ ακούς ποτέ...μπλα μπλα μπλα"

Εγώ τουλάχιστον έτσι τελειώνω τις διαφωνίες μας με το κριαράκι μου. Στο τέλος το όμορφο κεφαλάκι του το τριγυρίζουν κάτι αστεράκια από τη ζάλη. Αλλά εσάς τους κριούς σας παραδέχομαι. Ποτέ δεν το βάζετε κάτω, μια φορά να πείτε "κάνε ό,τι θες". πρέπει πάντοτε να έχετε τον τελευταίο λόγο βρε παιδί μου!:toung::love:

doukas
06-06-2011, 03:59 PM
Τα ετερώνυμα έλκονται !

Lady of Avalon
07-06-2011, 08:45 AM
Ελκονται? Για πόσο?
Πλάκα πλάκα ξέρω τόσα ζευγαρια Καρκίνους - Κριούς όσο και Κριούς - Τοξότες...
Και το περίεργο είναι ότι πάντα η γυναίκα είναι κριός και ο άντρας καρκίνος...
Ας μην ήταν ο κριός μαζόχας και θα σου έλεγα εγώ...
Γιατί πόσο θα κρατήσει ο ερωτισμός?.... 1 - 2 χρόνια??... Οταν επιτέλους σηκωθείς από το κρεββάτι θα πρέπει να έχεις και κανα δυο κοινά σημεία με τον άλλον για να συνεχίσεις...
:huh:

kassy
07-06-2011, 09:13 AM
Ελκονται? Για πόσο?
Πλάκα πλάκα ξέρω τόσα ζευγαρια Καρκίνους - Κριούς όσο και Κριούς - Τοξότες...
Και το περίεργο είναι ότι πάντα η γυναίκα είναι κριός και ο άντρας καρκίνος...
Ας μην ήταν ο κριός μαζόχας και θα σου έλεγα εγώ...
Γιατί πόσο θα κρατήσει ο ερωτισμός?.... 1 - 2 χρόνια??... Οταν επιτέλους σηκωθείς από το κρεββάτι θα πρέπει να έχεις και κανα δυο κοινά σημεία με τον άλλον για να συνεχίσεις...
:huh:

Αφού ήδη ξέρουμε ότι σε μία συναστρία σχέσης δεν μετράει μόνο η θέση των ηλιακών ζωδίων, αλλά οι όψεις των πλανητών των δύο συντρόφων. Μπορεί αυτά να τα λες από προσωπική εμπειρία, αλλά όταν οι γενέθλιοι πλανήτες "δένουν" μεταξύ τους οι θέσεις των ηλιακών ζωδίων παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Εκεί είναι που ναι μεν οι υπάρχουν κάποιες διαφορές, αλλά δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Και αυτά τα λέω από προσωική εμπείρία.:cheesy:

Lady of Avalon
08-06-2011, 10:21 AM
Εχεις δίκιο... απλά δεν ξέρω πολλά όσο εσύ.. συν το γεγονός ότι επειδή δεν ξέραμε την ώρα γέννησης για τον καρκίνο μου βγάλαμε ληξιαρχική πράξη και ανακαλύψαμε ότι αντί για 26/6 είχε γεννηθεί 21/6... πράγμα που φώναζε τόσα χρόνια η γιαγια η συχωρεμένη και κανείς δεν της έδινε σημασία επειδή ήταν 98 χρονών... Οπως καταλαβαίνεις στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να το ψάξω περαιτερω εκτός και αν φιλοτιμηθεί κάποιος και κάνει μια προσπάθεια... :)

kassy
08-06-2011, 10:57 AM
Εχεις δίκιο... απλά δεν ξέρω πολλά όσο εσύ.. συν το γεγονός ότι επειδή δεν ξέραμε την ώρα γέννησης για τον καρκίνο μου βγάλαμε ληξιαρχική πράξη και ανακαλύψαμε ότι αντί για 26/6 είχε γεννηθεί 21/6... πράγμα που φώναζε τόσα χρόνια η γιαγια η συχωρεμένη και κανείς δεν της έδινε σημασία επειδή ήταν 98 χρονών... Οπως καταλαβαίνεις στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να το ψάξω περαιτερω εκτός και αν φιλοτιμηθεί κάποιος και κάνει μια προσπάθεια... :)

Πλάκα μου κάνεις...τότε δεν πρόκειται για τον καρκίνο σου, αλλά για τον δίδυμό σου, γιατί στις 21/6 ο ήλιος βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των διδύμων. Δεν είμαι όμως αστρολόγος, ούτε μπορώ να σε συμβουλέψω σωστά. Μιας και είσαι μέλος καλύτερα να μπεις εκεί που λέει "Αστρολογία", να κάνεις του χάρτες σας, να μελετήσεις τα άρθρα των μελών του site περί όψεων των πλανητών και σχέσεων και αν αποκτήσεις λίγες γνώσεις να δημιουργήσεις και τον σύνθετο χάρτη σας και να τον μελετήσεις. Ειδάλλως καλύτερα να απευθυνθείς σε αστρολόγο.

Αχ! έτσι άδικα μας κατηγορείτε εμάς τα καρκινάκια:cry:
Να γκρινιάξω και λίγο:bigsmile:

Lady of Avalon
09-06-2011, 07:42 AM
Πίστεψέ με κοριτσάκι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα που να καταμαρτυρά ότι έχω απέναντί μου έναν Δίδυμο... μα το Θεό...αν μου λέγανε ότι είναι ένα άλλο ζώδιο θα ήμουν πολύ μπερδεμένη αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι χαρακτηριστικός καρκίνος με ότι αυτό συνεπάγεται... μάλλον έχει γίνει λάθος στη ληξιαρχική πράξη... Ξέρεις πως ήτανε τα παλιά χρόνια στα χωριά... Γεννήθηκε στο σπίτι λίγο μετά το θερισμό... και με τα τρεχάματα που είχανε (φωτιές στα μπατζάκια τους αν έχεις ιδέα από θερισμο και αγρ.δουλειές) όταν πήγανε να το δηλώσουν δε θα θυμόντουσαν ούτε την μέρα ή απλά την είχανε μπερδέψει... αλλά και να είχανε αμφιβολία για αυτούς ήταν ψιλά γράμματα...σημασία είχε ότι γεννήθηκε γερό... :)

kassy
09-06-2011, 08:42 AM
Πίστεψέ με κοριτσάκι δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα που να καταμαρτυρά ότι έχω απέναντί μου έναν Δίδυμο... μα το Θεό...αν μου λέγανε ότι είναι ένα άλλο ζώδιο θα ήμουν πολύ μπερδεμένη αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι χαρακτηριστικός καρκίνος με ότι αυτό συνεπάγεται... μάλλον έχει γίνει λάθος στη ληξιαρχική πράξη... Ξέρεις πως ήτανε τα παλιά χρόνια στα χωριά... Γεννήθηκε στο σπίτι λίγο μετά το θερισμό... και με τα τρεχάματα που είχανε (φωτιές στα μπατζάκια τους αν έχεις ιδέα από θερισμο και αγρ.δουλειές) όταν πήγανε να το δηλώσουν δε θα θυμόντουσαν ούτε την μέρα ή απλά την είχανε μπερδέψει... αλλά και να είχανε αμφιβολία για αυτούς ήταν ψιλά γράμματα...σημασία είχε ότι γεννήθηκε γερό... :)

Αν δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία γέννησης τότε δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάποια στοιχεία. Πάντως δεν εκδηλώνουν όλοι τα χαρακτηριστικά του ηλιακού τους ζωδίου. Μπορεί κάποιοι να εκδηλώνουν χαρακτηριστικά άλλου ζωδίου λόγω της θέσης των πλανητών ή και του ωροσκόπου.

UltraViolet
09-06-2011, 09:32 AM
Επίσης, ο Κριός έχει κουμπιά που τον κάνουν ευκολάκι, γιατί στο βάθος του είναι πάντα ένα παιδί! (και όχι πολύ βάθος, απάνω-απάνω).
Έχετε δει πως όταν μαλώνεις ένα παιδάκι κρατάει πόζα και μετά όταν του λες να το πάρεις αγκαλιά σου λέει όχι, ενώ θέλει; Ε, αυτό είναι ο Κριός. Σε 10 λεπτά προσπαθείς ξανά. Αν θριαμβολογήσει ότι συρθήκατε στα πόδια του, δεν πειράζει. Αφήστε τον. Ο γιατρός είπε να του λέμε ναι.
Τα Κριάρια, για όσο ενδιαφέρονται, βάζουν τόσο πάθος και ένταση , που είναι κρίμα να μην τους συχωρούνται και μερικές … «ταρζανιές» .
Η αλήθεια είναι ότι κάνουν πολύ θόρυβο γιατί τους αρέσουν οι μάχες. Είναι λίγο «εγώ σου λέω ψήσε αυγά και εσύ μου στήνεις τον καυγά», έτσι, για να γίνεται κάτι! (με έχω τσακώσει στο παρελθόν να κάνω θέμα από το τίποτα. Και ενώ το ήξερα, δεν μπορούσα να σταματήσω! Δεν άντεχα τον βάλτο ενός Παρθένου είναι η αλήθεια. )
Κρατήστε τα Κριάρια σας σε πολεμική φόρμα! Χαρίστε τους μικρές μάχες, αλλά ποτέ τον πόλεμο! Θα αρχίσει να σκέφτεται Ιμπεριαλιστικά. Κρατήστε στην καβάτζα απόρθητες επαρχίες της επικράτειάς σας. Σίγουρα θα χρειαστούν! Αν δεν αντέχετε την εμπόλεμη ζώνη, αφήστε τις ανταποκρίσεις όσο είναι καιρός.

Sos: Όχι μίρλα και μιζέρια στους Κριούς!

Sos 2 : Όταν σταματήσει να ψάχνεται μαζί σας για μάχες κάθε είδους, σας έχει φύγει και δεν το ξέρετε.

Tip: Πρωτομάστορας των Κριών είναι ο Σκορπιός, μακράν! Απολαμβάνει τις μάχες όπως και ο Κριός, μόνο που ο Κριός ξεχνά την αιτία, ενώ ο Σκορπιός όχι! (¶ρης \Πλούτωνας - Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά!:laugh:)

Συμφωνώ φουλλλλ σε όλα!! Μ'αρέσουν οι μάχες, όχι οι καβγάδες (ο ωροσκόπος Ζυγός δεν τους αντέχει) !! Αχ μωρέ τα καλύτερα παιδιά είμαστε οι Κριοί , λίγο βέβαια πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, αλλά και παρεξηγημένα! Δώσε κάτι δύσκολο στον Κριό και θα κολλήσει για πάντα!! :) απλά τα πράγματα!!

katiakiss
09-06-2011, 01:22 PM
Τι είπες τώρα; Για όσκαρ πας! Όλα για τον Κριό , σε μία φράση:

Δώσε κάτι δύσκολο στον Κριό και θα κολλήσει για πάντα!!

UltraViolet
10-06-2011, 05:01 PM
Χαχα, αφού έτσι είναι ..παρακαλώ οι επιτήδειοι κατακτητές Κριαριών με το γάντι :) τώρα είδα την τελευταία παράγραφο για τους Σκορπιούς, θα διαφωνήσω ..όχι δεν είναι ο Σκορπιός πρωτομάστορας των Κριών.. μπορεί να υπάρξει έλξη, όμως στο τέλος ο Σκορπιός μόνο θυμάται, ενώ ο Κριός ξεχνάει και πάει παρακάτω.. Το Κριάρι θα ψάχνει πάντα τον μέντορα του!

doukas
10-06-2011, 06:11 PM
και τι προτείνετε;

katiakiss
10-06-2011, 06:12 PM
Χαχα, αφού έτσι είναι ..παρακαλώ οι επιτήδειοι κατακτητές Κριαριών με το γάντι :) τώρα είδα την τελευταία παράγραφο για τους Σκορπιούς, θα διαφωνήσω ..όχι δεν είναι ο Σκορπιός πρωτομάστορας των Κριών.. μπορεί να υπάρξει έλξη, όμως στο τέλος ο Σκορπιός μόνο θυμάται, ενώ ο Κριός ξεχνάει και πάει παρακάτω.. Το Κριάρι θα ψάχνει πάντα τον μέντορα του!Στο ποστ μου, θα είδες ότι γράφω σχεδόν το ίδιο. Ότι η διαφορά μεταξύ Κριού και Σκορπιού, είναι ότι Κριός ξεχνά , ενώ ο Σκορπιός θυμάται. Όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την επιρροή που ασκούν οι Σκορπιοί στον ατρόμητο μαχητή Κριό, που τα βρίσκει λίγο σκούρα με τον Πλουτώνιο κοντοχωριανό του -επίσης άκαμπτο μαχητή- που παραδοσιακά μοιράζονταν τον ίδιο κυβερνήτη (¶ρη) και πέφτουν στον 8ο οίκο τους. Ατυχώς, η επιρροή του Σκορπιού από την θέση του 8ο , τους δίνει πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης, χτυπώντας τον Κριό στα θεμέλια της μύχιας ύπαρξής του.
Από όλες τις σχέσεις 6ου \8ου , αυτή των Κριών\Σκορπιών είναι η πιο αδυσώπητη. Ναι , μπορεί ο Κριός να προχωρά, αλλά δεν ξεχνά. Δεν αισθάνεται ηττημένος, αλλά δεν αισθάνεται και νικητής.
Συμφωνώ ότι και ο Σκορπιός έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα, μόνο που μια τέτοια κατάσταση είναι στη φύση του, ενώ ο Κριός υποφέρει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, έξω από την παρορμητική του φύση.:cry:

UltraViolet
11-06-2011, 08:09 AM
Στο ποστ μου, θα είδες ότι γράφω σχεδόν το ίδιο. Ότι η διαφορά μεταξύ Κριού και Σκορπιού, είναι ότι Κριός ξεχνά , ενώ ο Σκορπιός θυμάται. Όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την επιρροή που ασκούν οι Σκορπιοί στον ατρόμητο μαχητή Κριό, που τα βρίσκει λίγο σκούρα με τον Πλουτώνιο κοντοχωριανό του -επίσης άκαμπτο μαχητή- που παραδοσιακά μοιράζονταν τον ίδιο κυβερνήτη (¶ρη) και πέφτουν στον 8ο οίκο τους. Ατυχώς, η επιρροή του Σκορπιού από την θέση του 8ο , τους δίνει πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης, χτυπώντας τον Κριό στα θεμέλια της μύχιας ύπαρξής του.
Από όλες τις σχέσεις 1ου \8ου , αυτή των Κριών\Σκορπιών είναι η πιο αδυσώπητη. Ναι , μπορεί ο Κριός να προχωρά, αλλά δεν ξεχνά. Δεν αισθάνεται ηττημένος, αλλά δεν αισθάνεται και νικητής.
Συμφωνώ ότι και ο Σκορπιός έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα, μόνο που μια τέτοια κατάσταση είναι στη φύση του, ενώ ο Κριός υποφέρει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, έξω από την παρορμητική του φύση.:cry:

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω .. καλά τα λες :) καλημέρα!

doukas σε τι να προτείνουμε δηλαδή;

doukas
11-06-2011, 10:40 AM
ποιο ζώδιο μπορεί να μπει σε θέση μέντορα; αυτό εννοώ;):cheesy:

UltraViolet
12-06-2011, 07:52 AM
Αα τώρα κατάλαβα! Κατά την γνώμη μου (για μένα τουλάχιστον), Τοξότες , Λέοντες κι Υδροχόοι.. είναι άνθρωποι που με μένα όχι μόνο εκπέμπαμε στα ίδια μήκη κύματος, αλλά εγκεφαλικά το πηγαίναν ένα βήμα παραπέρα, όποτε κι μου ερεθίζαν τον εγκέφαλο.. Γενικά ιδεαλιστές.. νομίζω μια ιδέα μας εξάπτει τους Κριούς.. Ας μας πούνε βέβαια κι άλλα Κριαράκια για το ποιο ζώδιο μπορεί να παίξει το ρόλο του μέντορα γι'αυτούς να πάρουμε γνώμες.. :)

Lady of Avalon
12-06-2011, 09:26 AM
Eγώ προσωπικα είχα πολύ καλή ταύτιση με Τοξότες,Λέοντες, Υδροχόους... και μάλιστα ο Υδροχόος ήταν ο μοναδικός σύντροφος που δεν είχα βαρεθεί μετά από 3 χρόνια σχέσης και καθημερινής(!) επαφής μαζί του... Δεν ξέρω αν ήτανε μέντορες... όμως σίγουρα επαφή και καλή επικοινωνία υπήρχε...

Το μεγάλο μου όμως ερωτικό απωθημένο ήταν ένας σκορπιός..................

UltraViolet
14-06-2011, 09:16 AM
Χεχε, και σε μένα υπήρχε αρκετή έλξη με Σκορπιούς.. είναι μυστηριώδεις, γι'αυτό μας εξιτάρουν,μας βγαίνει μια ισχυρή θέληση να τους ανακαλύψουμε.. όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι πειραχτήρια μας αρέσει.. συνήθως ένας Σκορπιός, θα σου βγάλει το λάδι, θα συναντήσουμε δύσκολα, γι'αυτό ελκόμαστε εμείς οι Κριοί.. όμως να δεις αν γυρίσει ο Σκορπιός απλά και κανονικά και σε θέλει έτσι απλά χωρίς δυσκολίες δε θα τον θέλεις εσύ!(εγώ τουλάχιστον αυτό έχω πάθει) χαχα, χωρίς παρεξήγηση για τα Σκορπάκια .. :bigsmile:

kassy
14-06-2011, 09:35 AM
Μια φίλη μου σκορπιος παντρεύτηκε με κριό και λογομαχούν συνέχεια από το πρωί ως το βράδυ. Εκείνη γκρινιάζει και αυτός θυμώνει ακόμα περισσότερο. Δεν έχω δει όμως πιο δεμένο ζευγάρι. Στα διαστήματα ηρεμίας θα έλεγες ότι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι κυρίως μέσα από τα καυγαδάκια τους επικοινωνούν.

Lady of Avalon
18-06-2011, 08:48 AM
όμως να δεις αν γυρίσει ο Σκορπιός απλά και κανονικά και σε θέλει έτσι απλά χωρίς δυσκολίες δε θα τον θέλεις εσύ!(εγώ τουλάχιστον αυτό έχω πάθει) χαχα, χωρίς παρεξήγηση για τα Σκορπάκια .. :bigsmile:
MΩΡΕ ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!:toung: