View Full Version : Re: Σεξουαλική Χημεία-Απορίες
Eva14
28-03-2006, 03:16 PM
Συγχαρητήρια,πολύ καλό το άρθρο σας.Έχω Αφροδίτη και Άρη στο Ζυγό ενώ ο συντροφός μου έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο και Άρη στον Ιχθύ.Και έχουμε μία πολύ γλυκιά και έντονη σχέση.Πως το εξηγήται αυτό;
panther
28-03-2006, 03:21 PM
Συγχαρητήρια,πολύ καλό το άρθρο σας.Έχω Αφροδίτη και Άρη στο Ζυγό ενώ ο συντροφός μου έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο και Άρη στον Ιχθύ.Και έχουμε μία πολύ γλυκιά και έντονη σχέση.Πως το εξηγήται αυτό;
Αγαπητή Εύα,
Δεν καταλαβαίνω την απορία σου? Εννοείς πως τα ζώδια του νερού μπορούν να ταιριάξουν με τα ζώδια του αέρα?
Φιλικά
Ιουλία
Eva14
28-03-2006, 03:26 PM
Αγαπητή Panther,
Ακριβώς αυτό εννοώ.Παρόλο που έχω αρκετούς Ζυγούς στους πλανήτες μου ταιριάζω αρκετά εώς πολύ με ζώδια που έχουν αρκετούς πλανήτες σε ζώδια του νερού.Ενώ έχω αρκετές συγκρούσεις με ζώδια όπως Υδροχόος.
panther
28-03-2006, 03:34 PM
Αγαπητή Panther,
Ακριβώς αυτό εννοώ.Παρόλο που έχω αρκετούς Ζυγούς στους πλανήτες μου ταιριάζω αρκετά εώς πολύ με ζώδια που έχουν αρκετούς πλανήτες σε ζώδια του νερού.Ενώ έχω αρκετές συγκρούσεις με ζώδια όπως Υδροχόος.
Γνωρίζω ότι ο Ζυγός (σαν ζώδιο) είναι κατεξοχήν ζώδιο της δέσμευσης και από ότι είδα έχεις και Αφροδίτη αλλά και Άρη στον Ζυγό που σημαίνει ότι θέλεις έναν άντρα "με εκλεπτυσμένους τρόπους", προσεχτικό, ρομαντικό κλπ. Τα ζώδια του νερού (στο σύνολο τους) διαθέτουν τα παραπάνω, οπότε λογικό μου φαίνεται. Βέβαια, δεν ξέρουμε και τους υπόλοιπους πλανήτες του άντρα σου (δλδ σε ποια ζώδια βρίσκονται).
Έτσι μπορώ να το εξηγήσω αυτό.
Eva14
28-03-2006, 03:44 PM
Αγαπητή Panther,
O σύντροφός μου έχει Ήλιο στον Δίδυμο και σελήνη στο Ζυγό και ίσως αυτό να είναι ένα στοιχείο για την αρμονική μας συνεύρεση.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορούμε να αναλύσουμε ένα τέτοιο θέμα σε αυτήν την ενότητα.Πάντως σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.
panther
28-03-2006, 03:45 PM
Αγαπητή Panther,
O σύντροφός μου έχει Ήλιο στον Δίδυμο και σελήνη στο Ζυγό και ίσως αυτό να είναι ένα στοιχείο για την αρμονική μας συνεύρεση.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορούμε να αναλύσουμε ένα τέτοιο θέμα σε αυτήν την ενότητα.Πάντως σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.
Εμ! Έτσι εξηγείται!!!;)
Να΄σαι καλά
Ιουλία όπου βλέπω τη λέξη χημεία (έκανα ρίμα) ή μήπως σεξουαλική διαπιστώνω ότι προταγωνιστείς; :cheesy:
panther
28-03-2006, 04:10 PM
Ιουλία όπου βλέπω τη λέξη χημεία (έκανα ρίμα) ή μήπως σεξουαλική διαπιστώνω ότι προταγωνιστείς; :cheesy:
Τι να κάνω???? Αφροδίτη στον Ταύρο είναι αυτή!!!
Μπορεί να μην πρωταγωνιστεί σε τέτοια? Τι να κάνω Ε?;);)
Η Αφροδίτη στον Ταύρο λένε δίνει πολύ όμορφες γυναίκες ή πολύ άσχημες. Όμως δίνει και ροπή σε υλικά αποκτήματα. Για ομολόγησε. Έχεις κομπόδεμα; Γιατί εάν έχεις για το α μέρος ποιος νοιάζεται;
panther
28-03-2006, 04:34 PM
Η Αφροδίτη στον Ταύρο λένε δίνει πολύ όμορφες γυναίκες ή πολύ άσχημες. Όμως δίνει και ροπή σε υλικά αποκτήματα. Για ομολόγησε. Έχεις κομπόδεμα; Γιατί εάν έχεις για το α μέρος ποιος νοιάζεται;
Ε!!! Ναι λοιπόν... το παραδέχομαι!!! Έχω και τα δύο!!!:toung::toung::toung:
Eva14
28-03-2006, 05:06 PM
Ιουλία συγνώμη κιόλας που σε ρωτάω αλλά είσαι σίγουρη ότι έχεις Αφροδίτη στον Ταύρο;Γιατί νομίζω πως η Αφροδίτη σου είναι στο Δίδυμο.20/7/1980 δεν γεννήθηκες;Που επίσης είναι ένα ζώδιο που έχει πολύ καλή σχέση με το σεξ.
Φιλικά
Εva
panther
29-03-2006, 09:17 AM
Ιουλία συγνώμη κιόλας που σε ρωτάω αλλά είσαι σίγουρη ότι έχεις Αφροδίτη στον Ταύρο;Γιατί νομίζω πως η Αφροδίτη σου είναι στο Δίδυμο.20/7/1980 δεν γεννήθηκες;Που επίσης είναι ένα ζώδιο που έχει πολύ καλή σχέση με το σεξ.
Φιλικά
Εva
Ναι το ξέρω ότι είναι στους Διδύμους αλλά είναι στον 2ο οίκο!
Eva14
29-03-2006, 09:56 AM
Θες να πεις ότι ο ωροσκόπος σου είναι στο Κριό που είναι και ο πρώτος οίκος σου και ο 2ος στο Ταύρο;
Fotini Christodoulou
29-03-2006, 09:59 AM
Βγαινουμε off topic κοριτσια αλλα!
Η Ιουλία εχει ωροσκόπο τάυρο.Η αφροδίτη της βρίσκεται στον δεύτερο όικο που είναι οικος του Ταυρου(που κυβερνάται απο την Αφροδίτη).Επομένως η Αφροδίτη ειναι καλα τοποθετημένη απο αποψη όικου.
sophier
05-07-2007, 09:55 PM
Γεια σας! εχω κι εγω μια απορία πανω στο θεμα. Είμαι καρκίνος (19/07/87) με αφροδιτη στον καρκινο και αρη στο λεοντα και αυτος που με ενδιαφερει ειναι ζυγός (28/09/87) με αφροδιτη στο ζυγο και αρη στην παρθένο. Πιστευετε πως υπαρχουν προοπτικες? νομίζω πως ταιριαζουμε μεταξυ μας αλλα ακουω συνεχεια οτι καρκινος με ζυγο ειναι απ' τουςχειροτερους συνδυασμους...
Ευχαριστω πολυ!
Toksotaki
05-07-2007, 10:50 PM
Αυτα που ακους ειναι βλακειες,αν ειναι δυνατον αν τα πραγματα ηταν τοσο απολυτα θα ξεραμε ολοι να τα φτιαχνουμε μονο με Ταυρους η μονο με Τοξοτες κ.ο.κ οι οικοι,οι οψεις που κανουν ειναι πολυ σημαντικα..Μπορει ο Αρης σου π.χ να ειναι στον λεοντα αλλα να ειναι σε οικο "νερου" π.χ 4,7,12 και να φερεται πολυ διαφορετικα απο καποιον που εχει Αρη στον λεοντα σε οικο10 παραδοσιακα Αιγοκαιρου.....
sophier
05-07-2007, 11:02 PM
Αυτα που ακους ειναι βλακειες,αν ειναι δυνατον αν τα πραγματα ηταν τοσο απολυτα θα ξεραμε ολοι να τα φτιαχνουμε μονο με Ταυρους η μονο με Τοξοτες κ.ο.κ οι οικοι,οι οψεις που κανουν ειναι πολυ σημαντικα..Μπορει ο Αρης σου π.χ να ειναι στον λεοντα αλλα να ειναι σε οικο "νερου" π.χ 4,7,12 και να φερεται πολυ διαφορετικα απο καποιον που εχει Αρη στον λεοντα σε οικο10 παραδοσιακα Αιγοκαιρου.....
Ο αρης μου ειναι στον 7ο οικο μαζι με τον ηλιο. Ο 7ος οικος δεν σχετιζεται με το ζωδιο του ζυγου? δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο... :embarrest α, νομιζω εχω τον νοτιο δεσμο μου στο ζυγο σε συνοδο με τον ηλιο του...
Toksotaki
05-07-2007, 11:58 PM
o 7 oικος ειναι παραδοσιακα του σκορπιου αν δεν κανω λαθος....ετσι ο Αρης σου ειναι και στον λεοντα αλλα χρωματιζεται και απο τον σκορπιο(το οτι καλυτερο o αρης ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ οτι ειναι κυβερνητης και του Σκορπιου και του κριου)...ειναι πολυ καλυτερα απο το αν ηταν στον 4 οικο(καρκινο) που βρισκεται σε πτωση..γινεται κακοποιος ο πλανητης....για να προλαβω αντιδρασεις θα μου πεις δεν εχω ωροσκοπο κριο για να ειναι εκει στον 4 ο καρκινος?παιρνουμε ολοι ανεξαρτητως ωροσκοπου καθε οικο παραδοσιακα 1 κριου 2 ταυρου κ.ο.κ για αυτο που θα σου πω δεν ειμαι καθολου σιγουρη για αυτο μην το δεσεις κομπο...οταν ο νοτιος δεσμος κανει συνοδο με ηλιου καποιου σημαινει οτι γνωριζονται και απο προηγουμενη ζωη....(αν πιστευεις) οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις καποιο αλλο μελος για αυτο..Μην σου λεω και "μαργαριταρια!"Και μην ανησυχεις για πριν,απλα μην δενεις κομπο τιποτα,μην δεις τα πραγματα ρηχα...π.χ ειμαι τοξοτης ειναι Λεων ταιριαζουμε!:laugh:
kiaRRa
06-07-2007, 12:17 AM
o 7 oικος ειναι παραδοσιακα του σκορπιου αν δεν κανω λαθος....ετσι ο Αρης σου ειναι και στον λεοντα αλλα χρωματιζεται και απο τον σκορπιο(το οτι καλυτερο o αρης ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ οτι ειναι κυβερνητης και του Σκορπιου και του κριου)...ειναι πολυ καλυτερα απο το αν ηταν στον 4 οικο(καρκινο) που βρισκεται σε πτωση..γινεται κακοποιος ο πλανητης....για να προλαβω αντιδρασεις θα μου πεις δεν εχω ωροσκοπο κριο για να ειναι εκει στον 4 ο καρκινος?παιρνουμε ολοι ανεξαρτητως ωροσκοπου καθε οικο παραδοσιακα 1 κριου 2 ταυρου κ.ο.κ για αυτο που θα σου πω δεν ειμαι καθολου σιγουρη για αυτο μην το δεσεις κομπο...οταν ο νοτιος δεσμος κανει συνοδο με ηλιου καποιου σημαινει οτι γνωριζονται και απο προηγουμενη ζωη....(αν πιστευεις) οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις καποιο αλλο μελος για αυτο..Μην σου λεω και "μαργαριταρια!"Και μην ανησυχεις για πριν,απλα μην δενεις κομπο τιποτα,μην δεις τα πραγματα ρηχα...π.χ ειμαι τοξοτης ειναι Λεων ταιριαζουμε!:laugh:
Μια διόρθωση. Ο 8ος είναι του Σκορπιού και ο 7ος του Ζυγού
Μήπως, λοιπόν, ανατρέπεται κάπως το συμπέρασμα σου;:toung:
sophier
06-07-2007, 12:26 AM
Ενδιαφερον... παντως αυτο για την προηγουμενη ζωη πραγματικα με βαζει σε σκεψεις... Με το που τον ειδα επαθα αυτο που λενε "κεραυνοβολος" ενα πραγμα... :love::embarrest
Οτι αυτός ειναι... Και ενιωθα περιεργως πολυ ανετα διπλα του, ενω συνηθως με ατομα του αλλου φιλου- κ ειδικα αν με ενδιαφερουν, ειμαι συνηθως αρκετα νευρικη:embarrest
τι να πω...
Ευχαριστω πολυ παντως!
Toksotaki
06-07-2007, 01:33 AM
Μια διόρθωση. Ο 8ος είναι του Σκορπιού και ο 7ος του Ζυγού
Μήπως, λοιπόν, ανατρέπεται κάπως το συμπέρασμα σου;:toung:
Εχετε απολυτο δικιο σας ευχαριστω πολυ για την διορθωση,θα παραπληροφορουσα ενα μελος...συγνωμη sophier!Ευτυχως που εχουμε και εσας Kiarra!Τωρα ανατρεπονται αυτα που σου ειπα γιατι μπερδεψα τους οικους.ο 7 ειναι του ζυγου αρα χρωματιζεται απο αυτο το ζωδιο...που η θεση δεν ειναι και τοσο καλη...αφου ειναι σε πτωση..Ο Αρης στον ζυγο δειχνει ενα ατομο που ειναι ρομαντικο αρα θελεις ο συντροφος σου να ειναι ετσι...ωστοσο πρεπει να συνδυαζεις παντα και το ζωδιο και τον οικο....ο Αρης στον λεοντα δειχνει οτι θελεις καποιον με glamour,εντονο και εντυπωσιακο...Αυτα sophier μου..χαιρομαι παρα πολυ παρολο που δεν σε ξερω που βρηκες ενα ατομο με το οποιο να νιωθεις ετσι...κακα τα ψεματα ειναι δυσκολο στην εποχη μας!...
sophier
06-07-2007, 01:59 AM
Σας ευχαριστω πολυ toksotaki kai kiarra, για την προθυμια και για τη βοηθεια! Ηταν αρκετα διαφωτιστικα ολα, α κ δεν πειραζει για τον 7ο toksotaki... ανθρωπος εισαι :bigsmile: δεν ασχολουμαι πολυ καιρο, και ομολογω ειχα μπερδευτει καπως με το τι ρολο παιζει ο συνδυασμος αφροδιτης- αρη του ενος με του αλλου, κ στους οικους κλπ... Με βοηθησατε αρκετα!
zeta1987
06-07-2007, 04:00 AM
Εγώ πάλι έχω ένα περίεργο συνδυασμό που τελικά με κάνει και ταιριάζω με τον σύντροφο μου,παρόλο που κάποιες φορές σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά. Εγώ είμαι σκορπιός και εκείνος τοξότης, και όσους πλανήτες έχω εγώ στο σκορπιό, αυτός έχει στον τοξότη και το αντίθετο. Για να καταλάβετε εγώ σελήνη στον τοξότη εκείνος στον σκορπιό, αφροδίτη στον τοξότη στον σκορπιό. Ερμή εγώ στο σκορπιό, εκείνος στον τοξότη!!! Ούτε συννενοημένοι να ήμασταν. Μετά έχω και ένα ¶ρη στο ζυγό και εκείνος στον Κριο! Αλήθεια, σε όλα αυτά υπάρχει κάτι που να υποδηλώνει χημεία;;;
Βασιλης Παπαδολιας
06-07-2007, 10:46 AM
Η σχέση σας πιθανόν να έχει πάθος επειδή ο ¶ρης σου είναι σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου σου. Αυτό σου ξυπνάει εσένα το πάθος. Ο σύντροφος σου επιθυμεί όμως περισσότερο την ασφάλεια.. Ίσως το πάθος να μην είναι τόσο αμοιβαίο όσο νομίζεις και να ενδίδει ο σύντροφος σου, για να μη σε χάσει.
Toksotaki
06-07-2007, 02:58 PM
Η σχέση σας πιθανόν να έχει πάθος επειδή ο ¶ρης σου είναι σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου σου. Αυτό σου ξυπνάει εσένα το πάθος. Ο σύντροφος σου επιθυμεί όμως περισσότερο την ασφάλεια.. Ίσως το πάθος να μην είναι τόσο αμοιβαίο όσο νομίζεις και να ενδίδει ο σύντροφος σου, για να μη σε χάσει.
Τι μαθαινει κανεις απο την αστρολογια!Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,αν καποιος εχει ολους τους πλανητες σχεδον στον Αιγοκαιρω και καποιος ολους στον υδροχοο τι γενικο συμπερασμα βγαζουμε?Εγω ειμαι το ατομο που εχει στον Αιγοκαιρω και ενας γνωστος μουσ τον Υδροχοο..ενα εχω να πω...μπορει να μην εχω δολοφονικες τασεις:toung: αλλα αυτο το ατομο μετα χαρας το στραγγαλουσα!!
Βασιλης Παπαδολιας
06-07-2007, 07:11 PM
Τι μαθαινει κανεις απο την αστρολογια!Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,αν καποιος εχει ολους τους πλανητες σχεδον στον Αιγοκαιρω και καποιος ολους στον υδροχοο τι γενικο συμπερασμα βγαζουμε?Εγω ειμαι το ατομο που εχει στον Αιγοκαιρω και ενας γνωστος μουσ τον Υδροχοο..ενα εχω να πω...μπορει να μην εχω δολοφονικες τασεις:toung: αλλα αυτο το ατομο μετα χαρας το στραγγαλουσα!!
Δυστυχώς μιλάς πολύ γενικά και δεν είναι εύκολο να απαντήσει κανείς.. Αιγόκερως και Υδροχόος μοιράζονται πολλά κοινά αλλά έχουν και πολλές διαφορές...
Toksotaki
06-07-2007, 09:09 PM
ωραια θα μιλησω πιο ειδικα εγω 17 12 90 Αθηαν 20:40 εκεινος 4 2 1962 Πυργο ωρα αγνωστη...τυχαινει να ειναι πατερας μου!Ειχαμε να μιλησουμε απο το αρχες 2005,μονο τα τυπικα λεγαμε..πολυ προσφατα μιλησαμε.
Βασιλης Παπαδολιας
09-07-2007, 10:56 AM
Δύσκολο να σου πω Τοξοτάκι... Δεν έχω την ηρεμία να δω τα γενέθλια σας... Πάντως ο πατέρας Υδροχόος είναι αντισυμβατικός πατέρας... Δε θέλει να δεσμεύεται γενικά... Οι Αιγόκεροι σαν παιδιά χρειάζονται τον πατέρα. Έχουν μία ανάγκη για τον πατέρα, όπως οι Καρκίνοι έχουν για τη μάνα. Η απουσία του θα πρέπει να είναι λογικά τραυματική γι' αυτά. Το παιδί Αιγόκερως ακόμα και μετά από χρόνια θα ζητήσει δέσμευση από τον πατέρα που επανέρχεται ότι αυτή τη φορά δε θα φύγει και θα τον κρίνει αυστηρά, αλλά ο Υδροχόος δε δεσμεύεται. Αυτό που προσφέρει ο Υδροχόος είναι το ανοικτό του πνεύμα κι ένας ώριμος Αιγόκερως μπορεί να το καταλάβει. Ότι η ζωή είναι πιο ρευστή από όσο νομίζουμε και πρέπει να την παίρνουμε όπως μας έρχεται...