View Full Version : Ποσο συχνα ερωτευομαστε;
Αγγελικη
09-03-2006, 06:01 AM
Ποσο συχνα ερωτευομασε;
Ερωτευομαστε και αγαπαμε πραγματικα ή απλως αισθανομαστε την αναγκη να ειμαστε διπλα σε καποιον;
Dell Piero
09-03-2006, 12:23 PM
Πόσο συχνά ξεχνάμε ότι το σάιτ που βρισκόμαστε είναι αστρολογικό και όχι γενικού ενδιαφέροντος;
panther
09-03-2006, 12:25 PM
Ποσο συχνα ερωτευομασε;
Ερωτευομαστε και αγαπαμε πραγματικα ή απλως αισθανομαστε την αναγκη να ειμαστε διπλα σε καποιον;
Αγγελικούλα,
Νομίζω ότι πολύ συχνά αισθανόμαστε την ανάγκη να είμαστε δίπλα σε κάποιον, αρκετές φορές νοιαζόμαστε για διάφορα άτομα, δύο με τρεις φορές ερωτευόμαστε (σε όλα μας την ζωή) και πιστεύω ότι μια φορά αγαπάμε αληθινά! (άντε δύο ... το πολύ).
Εγώ έχω αγαπήσει πραγματικά μόνο μια φορά (αν και είμαι μικρή ακόμη :cheesy:), αλλά τις υπόλοιπες φορές απλά νοιαζόμουν για τους γύρω μου και ήθελα να είχα κάποιον να με σκέφτεται και να με νοιάζετε. Αυτά.
Φιλάκια
panther
09-03-2006, 12:27 PM
Πόσο συχνά ξεχνάμε ότι το σάιτ που βρισκόμαστε είναι αστρολογικό και όχι γενικού ενδιαφέροντος;
Είμαι σίγουρη ότι δεν το έχει ξεχάσει ... και κάπως θα το συνδέσει με την αστρολογία!!!:toung::toung::toung::toung : (χιούμορ ήταν αυτό - Μην με κυνηγήσεις)!!!
Rinoula
09-03-2006, 01:48 PM
Σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει ποσότητα αλλά ποιότητα.
Ο περισσότερος κόσμος μπερδέυει τον ενθουσιασμό με τον έρωτα.
Ενας άνθρωπος ερωτευεται τουλάχιστον στην ζωή του πραγματικά 2 φορές.
Και το έχω δει σε ανθρώπους δικους μου και στον εαυτό μου.
stabie
09-03-2006, 05:01 PM
αγαπαμε μία φορα στη ζωή μας!
ερωτευόμαστε περισσότερες αλλά όχι τόσες όσες νομίζουμε!
ενθουσιαζόμαστε όλη την ώρα!
και πάντα θέλουμε να έχουμε κάποιον δίπλα μας και να αλληλονοιαζόμαστε συνέχεια!
το κακό είναι το μπέρδεμα ανάμεσα σε ενθουσιασμό και έρωτα! ποια είναι τα όρια?
μπορούμε ευκολα να τα διαχωρίσουμε? εγώ ακόμα το παλεύω και μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο!
αυτά:)
SONIA64
09-03-2006, 07:46 PM
Ποιά ειναι τα ζωδια που ερωτεύονται συχνότερα,ευκολότερα;Πόσο σημαντκό ρόλο παίζει ο ωροσκόπος σ΄αυτό, οι όψεις που κάνουν οι πλανήτες;Σε γενικότητες θα έλεγα πως τα ζώδια της φωτιάς ενθουσιάζονται περισότερο απο άλλα λόγω παρορμιτισμού.Εχω δίκιο;Βοηθήστε με...:blink1:
stabie
09-03-2006, 07:56 PM
νομίζω πως τα ζώδια του αέρα είναι πρώτα όσον αφορά τον ενθουσιασμό!
αυτή η "τρέλα" τους και η παρόρμηση τα οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα!
δεν ξέρω αν τα ζώδια της φωτιάς είναι στην ίδια κατηγορία αν και μπορεί να είναι
θεωρώ όμως ότι τα ζώδια του νερού είναι αυτά που ερωτεύονται βαθιά και βαριά γι'αυτό και πληγώνονται πολύ...πάρα πολύ...
από κει και πέρα νομίζω πως τα ασφαλέστερα σε τέτοια θέματα είναι τα ζώδια της φωτιάς...πατάνε γερά στα πόδια τους και έχουν λογική που τους σώζει!
δεν ξέρω αν ο ωροσκόπος παίζει ρόλο σε κάτι τέτοιο αλλά θα ήθελα να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο...τι μπορώ να πάθω εγώ το διδυμάκι με το ψαράκι ωροσκόπο;;
Maroulita
09-03-2006, 07:59 PM
Ποιά ειναι τα ζωδια που ερωτεύονται συχνότερα,ευκολότερα;Πόσο σημαντκό ρόλο παίζει ο ωροσκόπος σ΄αυτό, οι όψεις που κάνουν οι πλανήτες;Σε γενικότητες θα έλεγα πως τα ζώδια της φωτιάς ενθουσιάζονται περισότερο απο άλλα λόγω παρορμιτισμού.Εχω δίκιο;Βοηθήστε με...:blink1:
ίσως και να έχεις δίκιο... κουβαλάμε ίσα με 50 κιλά ενθουσιασμό... αυτό είναι αλήθεια... τουλάχιστον εγώ, ως τοξοτίνα, με πιάνω να ενθουσιάζομαι συχνά, αλλά μετά μου φεύγει...
SONIA64
09-03-2006, 08:22 PM
ίσως και να έχεις δίκιο... κουβαλάμε ίσα με 50 κιλά ενθουσιασμό... αυτό είναι αλήθεια... τουλάχιστον εγώ, ως τοξοτίνα, με πιάνω να ενθουσιάζομαι συχνά, αλλά μετά μου φεύγει...
Ετσι ειναι οι Τοξότες μαρουλάκι μου.Εγω που ειμαι Κριάρι άστα και βράστα.Το φέρω βαρέως ειδικά αν ο άλλος αντισταθεί λιγάκι..ε!τρελοκομείο η καταστασή μου.Τον θέλω και αν δεν τον έχω μόνιμα κοντά μου σκάω και μένω κολημμένη για πολύ καιρό!χρόνια μπορώ να σου πω.Κάτι σαν εξάρτηση που λένε.Διαμορφώνω την ζωη μου κατα τέτοιο τρόπο που αυτός να ειναι το Α και το Ω της μέρας και της νύχτας μου.Αστα μαρουλάκι.Μεγάλη πίκρα:sad:
stabie
09-03-2006, 08:25 PM
συμφωνω γνωριζοντας εμπειρίες κοντινών μου προσώπων που σχετιζονταν με κριο
Maroulita
09-03-2006, 08:31 PM
Ετσι ειναι οι Τοξότες μαρουλάκι μου.Εγω που ειμαι Κριάρι άστα και βράστα.Το φέρω βαρέως ειδικά αν ο άλλος αντισταθεί λιγάκι..ε!τρελοκομείο η καταστασή μου.Τον θέλω και αν δεν τον έχω μόνιμα κοντά μου σκάω και μένω κολημμένη για πολύ καιρό!χρόνια μπορώ να σου πω.Κάτι σαν εξάρτηση που λένε.Διαμορφώνω την ζωη μου κατα τέτοιο τρόπο που αυτός να ειναι το Α και το Ω της μέρας και της νύχτας μου.Αστα μαρουλάκι.Μεγάλη πίκρα:sad:
:sad: τί τραβάμε και μεις οι ερωτευμένες... εκεί ανάγονται όλα...
stabie
09-03-2006, 08:38 PM
αχχχχχχ ερωτας....
και που να δεις όταν ο αέρας ερωτεύεται το νερο....
αχχχχχχχχ:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :cheesy: :love:
Maroulita
09-03-2006, 08:43 PM
και που να δεις όταν η φωτιά ερωτεύεται τον αέρα... φωτιά στα μπατζάκια μας, φωτιά και λάβρα!!!
stabie
09-03-2006, 08:46 PM
καλα οι του αερα είμαστε ακαταμάχητοι:bigsmile: :toung:
πάντως ο αέρας ερωτεύεται φωτιά συνήθως
τα νερά μόνο μεταξύ τους αντέχονται:huh:
Maroulita
09-03-2006, 08:56 PM
Συμφωνώ μαζί σου... άστους εκεί να πλέουν μόνοι τους και να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό!
stabie
09-03-2006, 08:58 PM
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :love:
καμμια φορά...παρασύρουν κι άλλους...που ξέρουν όμως κολύμπι....(ελπίζω)
τελος πάντων ας το ελαφρύνουμε γιατί βάρυνεεεεεεε
*Astropeleki*
09-03-2006, 11:08 PM
Συμπάσχω μαζί σου Sonia..Αυτό το κόλλημα χρόνων και η εξάρτηση συμβαίνει πολύ και σε μένα...έχω την σελήνη μου στον Κριό...φαντάζομαι λοιπόν εσύ που έχεις τον ήλιο σου εκεί πόσο περισσότερο κολλάς (αν συγκρίνω με μένα!!!). Και από την άλλη σαν υδροχοάκι με ωροσκόπο στον Ζυγό ενθουσιάζομαι εύκολα αλλά λίγα είναι τα άτομα τελικά που ενδιαφέρουν πραγματικά. Ποιος θα μας πει τελικά ποιο ζώδιο είναι πιο επιρρεπές στον έρωτα??? :love: Αναλόγως πάντα με το που βρίσκεται η Αφροδίτη και ο Άρης.
*Astropeleki*
09-03-2006, 11:12 PM
αχχχχχχ ερωτας....
και που να δεις όταν ο αέρας ερωτεύεται το νερο....
αχχχχχχχχ:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :cheesy: :love:
Ααααααααχ και βααααααχ...θαλασσοταραχή! Μιλάμε για πολλά μπουφόρια ...πάνω από 9...στα πλοία βάζουν απαγορευτικό...εμάς όμως δεν μας σταματάει τίποτα!!!
Dell Piero
10-03-2006, 12:42 AM
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Δεν είναι μούτζα!!!
ΝΑ λέω κάγκελο η τρίχα από τη συγκίνηση. ΜΑ ΠΟΣΟ ωραία τα λέτε :toung: :toung:
Markella78
11-03-2006, 07:26 PM
Εγώ πάντως πολλύ σπάνια . Αναρωτιέμαι μάλιστα για κάτι φίλουσ μου που κάθε μήνα αλλάζουν και ""ερωτα"".
Πώς είναι δυνατόν?????????:love:
Αγγελικη
11-03-2006, 07:30 PM
Ειναι καλο να ερωτευεσαι συχνα και να μην κολλας σε φθαρμενες καταστασεις...
Για να δουμε ομως...
SONIA64
11-03-2006, 09:33 PM
Ειναι καλο να ερωτευεσαι συχνα και να μην κολλας σε φθαρμενες καταστασεις...
Για να δουμε ομως...
Συμφωνώ απόλυτα.Μιά χαρά ειναι.Πιο καλά να κολλάνε οι άλλοι μαζί σου παρά εσύ μαζί τους...
Αγγελικη
11-03-2006, 09:38 PM
Δεν το επιασες το νοημα της απαντησης μου Sonia64:) :)
ΑΧ!!! (Αναστεναζω)
ωραια τα λετε!
ερωτευομαστε τοσες πολλές μέχρι να ερωτευτουμε ΜΙΑ!
δηλαδή μέχρι να νιώσουμε τις δονήσεις ενός ερωτα που μας οδηγεί στον παράδεισο (η στην κόλαση)
Εγώ Υδροχοος ερωτευμένη μέχρη τελικής πτώσεις με Υδροχόο, καταθέτω την εμπειρεία μου.
Τι γνώμη έχετε για τον έρωτα αναμεσα σε...ύρωρ?:cheesy:
SONIA64
11-03-2006, 11:04 PM
Δεν το επιασες το νοημα της απαντησης μου Sonia64:) :)
Οχι;Τι εννοείς;
fillenia
12-03-2006, 12:25 AM
Οσο περισσότερα τα συναισθηματικά κενά που θέλουμε να καλύψουμε τοσο μεγαλύτερη και η συχνότητα που ερωτευόμαστε. Οσο συχνότερα ερωτευόμαστε, τόσο μεγαλώνει και ο δείκτης ανωριμότητάς μας. Κάπου εκεί βρίσκεται και η σύγχυση, μεταξύ έρωτα (βλέπε σεξουαλικό ένστικτο), αγάπης και συναισθηματικής εξάρτησης.
Βέβαια μπορεί να φταίνε και οι διελεύσεις του Ποσειδώνα για την συχνότητα, ή οι κεραμίδες που πετάει ο αντάρτης Ουρανός κάθε τόσο, η παθιασμένη Σελήνη μας, η παιγνιδιάρα Αφροδίτη και ο ερωτύλος Αρης μας. Είναι και αυτός ο αργοκίνητος Πλούτωνας με τις εμμονές του ... Από που να σωθείς! :nuts:
nickie
23-03-2006, 01:28 AM
Εγώ μια χαρά Ζυγάκι είμαι και από ενθουσιασμό τίποτα σχεδόν!!!!!!
Από εύκολο "ξενέρωμα" όσο θέλετε...να σας δανείσω λίγο!!!
...Δεν ενθουσιάζομαι, ούτε δίνομαι εύκολα....όσο για το πόσο συχνά ερωτευόμαστε.....εγώ μία φορά το κανα και κατέληξε σε αγάπη....
Για μένα, όσοι λένε ότι ερωτεύονται πολύ συχνά ε προφανώς έχουν μεγάλη ανάγκη την παρουσία κάποιου δίπλα τους....