PDA

View Full Version : Νικος Ευαγγελατος!!!

Αγγελικη
09-03-2006, 01:50 AM
Συγνωμη κυριοι διαχειριστες και κυριε Administrator, για το ανοιγμα τετοιου θεματος, αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει βαλθει να μας τρελλανει!!!
Να κοιμηθουμε απαγορευεται!
Να φορεσουμε παπουτσια απαγορευεται!
Να φαμε απαγορευεται!
Να βαλουμε κρεμα στο προσωπο μας απαγορευεται!
Σε λιγο θα μας πει απο τι φτιαχνονται και τα βιβλια...και αντε να ξαναπιασεις βιβλιο...:nuts:
Αχ!!! Τα παρθενακια σκεφτομαι, οχι τιποτα αλλο!!:cheesy: :cheesy:

*Astropeleki*
09-03-2006, 01:54 AM
Συγνωμη κυριοι διαχειριστες και κυριε Administrator, για το ανοιγμα τετοιου θεματος, αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει βαλθει να μας τρελλανει!!!
Να φαμε απαγορευεται!
Σε λιγο θα μας πει απο τι φτιαχνονται και τα βιβλια...και αντε να ξαναπιασεις βιβλιο...:nuts:

Μην ξεχνάς ότι είμαστε Έλληνες...και ως Έλληνες την μία μέρα που τα ακούμε παθαίνουμε σοκ και για μια βδομάδα δεν χρησιμοποιούμε τίποτα απόλα αυτά που μας κάνουν και ανατριχιάζουμε και την επόμενη βδομάδα το έχουμε ξεχάσει! Έτσι και αλλιώς τόσα και τόσα έχουμε φάει, τόσα και τόσα έχουμε βάλει πάνω μας -κάτω μας -δεξιά μας-αριστερά μας και πάει λέγοντας....έχουμε πάθει κάτι? Τίποτα σε πληροφορώ! Έχουμε ανοσία!:nuts:

Αγγελικη
09-03-2006, 02:01 AM
Η ανοσια και αδιαφορια για τετοιου ειδους θεματα, ειναι κυριο χαρακτηριστικο μου:cheesy: :cheesy:
Λογω της δουλειας μου ομως, παρακολουθω τις αντιδρασεις του κοσμου και με απασχολει...
Αν και θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα....
Παραπονιουνται με ενα υφος ειρωνιας και χιουμορ.
Επειδη δεν θελω να μαυρισω αλλο την ψυχη μου, ψηφισα Αννιτα Πανια:cheesy: :cheesy:
Δεν θα με χαλασεις βρε Νικο!:cheesy: :cheesy: :cheesy:

*Astropeleki*
09-03-2006, 02:04 AM
Η ανοσια και αδιαφορια για τετοιου ειδους θεματα, ειναι κυριο χαρακτηριστικο μου:cheesy: :cheesy:
Λογω της δουλειας μου ομως, παρακολουθω τις αντιδρασεις του κοσμου και με απασχολει...
Αν και θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα....
Παραπονιουνται με ενα υφος ειρωνιας και χιουμορ.
Επειδη δεν θελω να μαυρισω αλλο την ψυχη μου, ψηφισα Αννιτα Πανια:cheesy: :cheesy:
Δεν θα με χαλασεις βρε Νικο!:cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΑΝΝΙΤΑ ανεκτίμητη αξία:cheesy: :cheesy: :cheesy: (ειδικά αν αρχίσουν και πάλι να λένε τον φραπέ, το γιαούρτι, τις σελινόριζες...και βάλε ο νους σου τι άλλο...)

Αγγελικη
09-03-2006, 02:08 AM
ΑΝΝΙΤΑ ανεκτίμητη αξία (ειδικά αν αρχίσουν και πάλι να λένε τον φραπέ, το γιαούρτι, τις σελινόριζες...και βάλε ο νους σου τι άλλο...)

Εχει πει και τετοια;;;
Ω!!! ρε!!! τι εχω χασει:nuts: :nuts:

*Astropeleki*
09-03-2006, 02:12 AM
Εχει πει και τετοια;;;
Ω!!! ρε!!! τι εχω χασει:nuts: :nuts:

Τον φραπέ τον έχουν πει σίγουρα...το έχω δει αλλά δεν έδωσα σημασία! τώρα για το γιαούρτι και τις σελινόριζες αστιευόμουν...αν και δεν το θεωρώ διόλου απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο άμεσα...(βλέπε την τηλεοπτική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" ρόλος Μαντάμ Ζαϊρα) :)) :)) :))

Rinoula
09-03-2006, 10:58 AM
Αυτό με τον καφέ το είχα δει και εγώ και μάλιστα είχα πάει για καφέ πριν ξεκινήσει η εκμπομπή, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα ΜΠΛΙΑΧ....
Ετσι όπως πάνε θα μας τα κόψουν όλα. Εκτός από το ΣΕΞ βέβαια που δεν κόβεται όπως είχε πει και η Θεοπούλα στο Παραπέντε.
Μια ζωή την την έχουμε........................

Maroulita
09-03-2006, 11:55 AM
Ετσι όπως πάνε θα μας τα κόψουν όλα. Εκτός από το ΣΕΞ βέβαια που δεν κόβεται όπως είχε πει και η Θεοπούλα στο Παραπέντε.
Μια ζωή την την έχουμε........................

:laugh: :laugh: :laugh: το γελάς;;;

...πάντως εγώ δεν μπορώ πια να βλέπω τέτοιου είδους "αποκαλύψεις". Έτσι όπως πάμε θα πρέπει στο τέλος να εκτρέφουμε ο καθένας μας μια αγελάδα, μια κατσίκα, ένα χοίρο, κότες, για να είμαστε -λέμε τώρα- σίγουροι ότι θα γλιτώσουμε! Και καλά να'μαστε στην εξοχή, μια φάρμα δεν είναι κακή...

panther
09-03-2006, 01:01 PM

...πάντως εγώ δεν μπορώ πια να βλέπω τέτοιου είδους "αποκαλύψεις". Έτσι όπως πάμε θα πρέπει στο τέλος να εκτρέφουμε ο καθένας μας μια αγελάδα, μια κατσίκα, ένα χοίρο, κότες, για να είμαστε -λέμε τώρα- σίγουροι ότι θα γλιτώσουμε! Και καλά να'μαστε στην εξοχή, μια φάρμα δεν είναι κακή...

χα χα χα!!! Καλό!!! Μα να σου πω μια αγελαδίτσα ... είναι ότι πρέπει :cheesy::cheesy::cheesy:

Rinoula
09-03-2006, 01:10 PM

Το έχω σκεφτεί να φύγω από Αθήνα και να πάω επαρχία, είναι τελείως διαφορετικοί οι ρυθμοί.
Να έχεις την δικιά σου φάρμα δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, θα μάθουμε να σαλαγάμε κανά πρόβατο, ότι μαθαίνεις καλό είναι. :laugh:

panther
09-03-2006, 01:14 PM
Το έχω σκεφτεί να φύγω από Αθήνα και να πάω επαρχία, είναι τελείως διαφορετικοί οι ρυθμοί.
Να έχεις την δικιά σου φάρμα δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, θα μάθουμε να σαλαγάμε κανά πρόβατο, ότι μαθαίνεις καλό είναι. :laugh:

Είναι πολύ καλή η ιδέα σου (την έχω σκεφτεί και εγώ) απλά δεν ξέρω το κατά πόσο εύκολο θα είναι - εμείς που έχουμε συνηθίσει στην Αθήνα και στο άγχος - να μείνουμε στην επαρχία!:)

sagimoon
09-03-2006, 01:15 PM
Ρε παιδιά, που είναι χωμένος αυτός, (Ευαγγελάτος) και έχω μήνες να τον δω ???
Βέβαια ΄σπάνια ανοίγω αυτό το κουτί πια. Μόνο για χαρά και μάγισες. Περιστασιακά βλέπω καμιά είδηση. Ευτυχώς έχω την πεθερά μου να μου λέει<ιιιιιιιιιιιιιι τι έγινε χθες πάλι ....κλπκλπ> Της λέω : Μάνα, τα σοβαρά θα μου λες μόνο...και έχει να με ενημερώσει από την περασμένη απεργία Μεταφορικών μέσων, χεχε...
Καλέ τί σκάτε για τo τι τρώμε....όποιος έχει ισχυρό DNA θα ζήσει, οι υπόλοιποι είναι με ημερομηνία λήξης κοντινή..άντε να σας δώ να ψάχνεται τον πλούτωνά σας....χεχε

Maroulita
09-03-2006, 03:38 PM

.... και γω μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα ότι το "αγροτικό" μου -που λέει ο λόγος- (αν κάποια στιγμή περάσω στον ΑΣΕΠ και διοριστώ... :laugh: :laugh: ) θα το έκανα στάνταρ στο χωριό μου, εκεί που οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί και λίγο πιο χαλαροί από εδώ... το θέμα είναι ότι όντως δεν είναι άσχημη η ιδέα να σαλαγάμε κανά πρόβατο, να έχουμε φρέσκα αβγουλάκια από αλανιάρες κότες, να μαζεύουμε καμιά τσουρτσουρίθρα (χόρτο είναι εεε;;; ), πώς όμως συνηθίζεται μια άλλη νοοτροπία;;; Τέλος πάντων!

Sagimoon, με Πλούτωνα στο Ζυγό στον 4ο οίκο, πώς τα βλέπεις τα πράγματα;;; Πάντως μέχρι τώρα, αφού έχουμε αντέξει, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

*Astropeleki*
09-03-2006, 10:53 PM
Εγώ πάντως που έχω ζήσει 4 χρονάκια στην επαρχία μπορώ να πω πως εύκολα συνηθίζεις την ζωή εκεί...δεν αγχώνεσαι με το παραμικρό...αφήνεσαι ελεύθερος...όλα κυλούν ήρεμα και πάνω απ' όλα χαλαρά! Θες καφεδάκι τώρα, επί τόπου? Θα πας χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα Σάββατα (μα όλα τα Σάββατα...δεν πα να είσαι κουρασμένος) θα το γλεντήσεις, θα το ξενυχτήσεις. Τις Κυριακές θα βγεις οπως και δήποτε στην εξοχή για να φας και να βολτάρεις... Θα δεις και την φύση...θα φας και το φρέσκο αυγουλάκι σου...θα φας και το ντόπιο καλό κρέας...και όλα θα είναι τέλεια. Αλί και τρις αλί σε μας τους Αθηναίους που έχουμε κολλήσει στην πόλη!Οι επαρχιώτες μια χαρά περνάνε;)

fillenia
09-03-2006, 11:01 PM
Ποιο ακριβώς είναι το θέμα της συζήτησης γιατί ... χάθηκα στις λεωφόρους των ποστ! :wacko:

*Astropeleki*
09-03-2006, 11:18 PM
Ποιο ακριβώς είναι το θέμα της συζήτησης γιατί ... χάθηκα στις λεωφόρους των ποστ! :wacko:

Έχει σχέση με το χθεσινό θέμα των " Αποδείξεων" του φίλτατου Νικόλα. Για τις κρέμες και τα κολλαγόνα και κάτι τέτοια, που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας και τα συστατικά που αποτελούνται...τα οποία προέρχονται από πλακούντες :nuts: (και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι) γυναικών, προβάτων, αγελάδων και συναφών ζωοειδών. Οπότε επιστρέψαμε στην φύση και στην επαρχία με τα τόσα που έχει αποκαλύψει αυτός ο άνθρωπος...(λες και δεν γίνονταν χρόνια και δεν τα ξέραμε όλοι...)

fillenia
10-03-2006, 02:32 AM
A!!! Είπα κι εγώ... Το πέρασα για το αστρολογικό προφίλ του Ευαγγελάτου!
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός και άσχετος με το περιεχόμενο και... μήπως μας καταγγείλει κι εμάς ;
Δεν καταλαβαίνω γιατί τρομάζετε κορίτσια... Το κολλαγόνο είναι φυσικό προϊόν και βάζω στοίχημα πως στη φάρμα των ονείρων σας, στο όμορφο χωριουδάκι που επιθυμείτε τόσο πολυ να ζήσετε, δεν πρόκειται να αποχωριστείτε τα καλλυντικά σας, την coca colla ή το τσιγαράκι σας. Και την φροντίδα της αγελάδας σας θα την εμπιστευτείτε σίγουρα στη μεγάλη εταιρεία που και τα μέσα έχει και ελέγχεται σωστά.

Από όσο πρόλαβα να δω, το χθεσινό θέμα ήταν οι ακατάλληλες κρέμες που παρασκευάζονται στα φαρμακεία, χωρίς έλεγχο, όπως και λίγες εβδομάδες πριν το θέμα ήταν κτηνοτροφική μονάδα, έξω από την Αθήνα που λειτουργούσε από 20ετίας δίπλα σε χώρο ανακύκλωσης χημικών προΪόντων και σε χωματερή. Εκεί, εκεί στην εξοχή ! Με τα προβατάκια και τις κοτούλες να βόσκουν παραδίπλα... :wacko:

sagimoon
10-03-2006, 11:22 AM
Όποιο και να ήταν το θέμα....το αποτέλεσμα είναι ότι ο καθείς μιλάει με βάση τις δικές του εμπειρίες. Εγώ τόσα χρόνια σε διάφορες επαρχίες κατάλαβα πως και εκεί οι βολεμένοι περνάν μόνο καλά.....

Markella78
11-03-2006, 07:23 PM
Συμφωνώ . Πάθαμε τίποτε τόσο καιρό που δεν τα γνωρίζαμε όλα αυτά ?
Το καινούριο με τα καλλυντικα και τα σαπούνια το μάθατε??
Πάει.................. :cry:

Dell Piero
11-03-2006, 10:57 PM
Πάθατε αμέ. Βάζατε σκαρταδούρα στα προσωπάκια και είχαμε έξαρση χωρισμών και ερωτήσεων επανασύνδεσης :cheesy: Άτιμε πλακούντα

SONIA64
11-03-2006, 11:56 PM
Πάθατε αμέ. Βάζατε σκαρταδούρα στα προσωπάκια και είχαμε έξαρση χωρισμών και ερωτήσεων επανασύνδεσης :cheesy: Άτιμε πλακούντα

Σωστό!!!!Ενώ εγώ που βάζω απ΄τις άλλες , χωρίς πλακούντα, έχω προσωπάκι φράπα και όλοι οι άντρες θέλουν να με σιχτιρίσουν κατα βάθος αλλά δεν τούς αφήνει η επιδερμίδα μου....:bigsmile: :blink: :cheesy: :blink1:

Dell Piero
12-03-2006, 12:08 AM
άνδρες δεν σιχτιρίζουν. τα ανδράκια το κάνουν. Έτσι δεν είπες σε άλλο ποστ;

Να έχω και εναλλακτική να σου δώσω. Τη συγκεκριμένη φράση τη συστήνουν οι ήδη "σιχτιρισμένες". Σε όποιον αρέσουμε και η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια, οι πορτοκαλιές κλπ κλπ :toung: ¨

Θα σκεφτώ και άλλη αν θέλεις

starfish
13-03-2006, 12:45 PM
Να φαμε απαγορευεται!

Τι να σου πω βρε Αγγελικουλα!! Ο μονος τροπος που εχω βρει για να αντιμετωπιζω τον Ευαγγελατο ως παρθενακι, ειναι απλως να μην τον βλεπω και να μην τον ακουω. Αντι να σιχαινομαι αυτα που λεει, σιχαινομαι τον ιδιο!! Ειλικρινα παθαινω αλλεργια με ορισμενους τηλεσταρ του τρομου. Νιωθω οτι βαζανιζουν τα αυτια μου, τα ματια μου και το μυαλο μου με ολο αυτο το σκουπιδι που μας πετανε στα μουτρα.

kiaRRa
13-03-2006, 03:43 PM
μα ετσι κι αλλιως το θεμα με τα σαπουνια και τις κρεμες δεν ειναι καινουργιο.Ή μηπως θα σταματησουμε να πλενομαστε?Αλλα και στην εξοχη δεν ειναι και πολυ ευκολοτερα.Ναι μεν αλλος τροπος ζωης αλλα αντε να σηκωθεις 6 π.μ. να αρμεξεις, να μαζεψεις αυγα, να ταισεις τα "ζα" και αν πεσεις και σε εποχη:να μαζεψεις ελιες,πατατες,σιταρι,κ.λ.π,κ .λ.π.Οποτε βολευτειτε ο καθεις οπου αντεχει:unsure:

Αγγελικη
23-03-2006, 01:49 AM
Ο τρομος καραδοκει αποψε...
Ο εν λογω κυριος μας ειπε οτι απαγορευεται η κυκλοφορια των συμπαθεστατων μυγων...
Πρεπει να προσλαβουμε σωματοφυλακες που θα απομακρυνουν την εισβολη τους...
Στην περιπτωση που αντιληφθουμε μια μυγα στο χωρο ή το φαγητο μας, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!
-Πρωτα εντοπιζουμε σε ποιο σημειο βρισκεται η μυγα.
-Στη συνεχεια ψαχνουμε να βρουμε το πλησιεστερο γαντι. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εχει χρησιμοποιηθει για αλλη χρηση, οπως το να εχουμε πιασει ψωμι ή ξενο προιον προς αυτο που θ΄ασχοληθουμε τωρα!!!)
-Αφου με προσοχη επιτελεσουμε ολες τις παραπανω προνοητικες και ψυχραιμες εργασιες, ψαχνουμε να βρουμε προς τα που μετακινηθηκε η μυγα.....(εδω ηταν πριν λιγο...την ατιμη!)
-Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη:
Να ψεκαζουμε συνεχως με Aroxol, αλλα αυτη την περιπτωση μας τη φυλαει για αλλη εκπομπη...
Α! ρε Ευαγγελατο... για κλεισιμο πας, αλλα να δουμε ποτε...
Η Ελλαδα ολοκληρη σε ευχαριστει γιατι τα εβαλες με τις μονες εταιρειες που κανουν τεραστια εξαγωγη φετας στην Ευρωπη!!!

nickie
23-03-2006, 01:59 AM
Ο τρομος καραδοκει αποψε...
Ο εν λογω κυριος μας ειπε οτι απαγορευεται η κυκλοφορια των συμπαθεστατων μυγων...
Πρεπει να προσλαβουμε σωματοφυλακες που θα απομακρυνουν την εισβολη τους...
Στην περιπτωση που αντιληφθουμε μια μυγα στο χωρο ή το φαγητο μας, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!
-Πρωτα εντοπιζουμε σε ποιο σημειο βρισκεται η μυγα.
-Στη συνεχεια ψαχνουμε να βρουμε το πλησιεστερο γαντι. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εχει χρησιμοποιηθει για αλλη χρηση, οπως το να εχουμε πιασει ψωμι ή ξενο προιον προς αυτο που θ΄ασχοληθουμε τωρα!!!)
-Αφου με προσοχη επιτελεσουμε ολες τις παραπανω προνοητικες και ψυχραιμες εργασιες, ψαχνουμε να βρουμε προς τα που μετακινηθηκε η μυγα...
-Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη:
Να ψεκαζουμε συνεχως με Aroxol, αλλα αυτη την περιπτωση μας τη φυλαει για αλλη εκπομπη...
Α! ρε Ευαγγελατο... για κλεισιμο πας, αλλα να δουμε ποτε...
Η Ελλαδα ολοκληρη σε ευχαριστει γιατι τα εβαλες με τις μονες εταιρειες που κανουν τεραστια εξαγωγη στην Ευρωπη!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! :nuts: Σωστή σε βρίσκω!!!
Δηλαδή ντάξει όλα αυτά που λένε τώρα βγήκαν?!Νομίζω υπήρχαν εδώ και καιρό!...ότι και να λέει ο "Εισαγγελάτος" που λέγαμε παλιότερα, εγώ θα συνεχίσω να ζω όπως ζούσα πάντα....Και πορτοκαλάδα με μυγούλες και κρεμούλες με πλακούντα και γαλατάκια θα πίνω όλα τα "καλά"....Μια ζωή την έχουμε...

*Astropeleki*
23-03-2006, 11:16 AM
Και να σταματήσυμε να τα χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα προϊόντα, θα είναι απλά για ένα χρονικό διάστημα και μάλιστα μικρό. Είπαμε είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ :bigsmile: και συνηθίζουμε όταν κάτι βγαίνει στην φόρα να απέχουμε γαι λίγο αλλά μόλις ξεχαστεί το όλο θέμα να το ξαναχρησιμοποιούμε. Αυτή είναι η νοοτροπία μας!Και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τώρα!:toung:

Αγγελική προτείνω μαζί με το γαντάκι να πάρεις και μία τσιμπίδα για να πιάσεις την άτιμη την μύγα...Έτσι για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η "επέμβαση"...
Πετυχημένα τα όσα είπες...προπάντως όχι ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

sagita
30-03-2006, 12:37 AM
Εμένα πάλι, καλοί μου φίλοι,άλλος είναι ο καημός μου.Αυτά που "αποδεικνύει" και "αποκαλύπτει" ο Ευαγγελάτος και ο κάθε Ευαγγελάτος με αφήνουν παγερά αδιάφορη,καθώς χρόνια τώρα τα ξέραμε,και τα κολλαγόνα(βλέπετε οικολόγοι), και τα σάπια που διοχετεύουν στην αγορά και όλα σχεδόν όσα λένε.Εσείς δε θυμάστε που σας έλεγε η μαμά σας ποτέ να μην τρώτε κιμαδιαστά στα εστιατόρια; Όλοι τα γνωρίζαμε. Κι όπως είπα στην αρχή,άλλο με καίει. Ως γνήσιος Τοξότης, λατρεύω τη ζωή στην επαρχία.Όνειρό μου είναι να ζήσω εκεί.Άντε όμως τώρα να φας αλανιάρα κοτούλα, άντε να κυνηγήσεις τα πετεινά τ' ουρανού. Στη βόρεια Ελλάδα, που πολύ την αγαπώ, με τον πόλεμο στα Βαλκάνια, θυμάστε οι άνθρωποι τι πανικό είχαν με τα γεωργικά τους προϊόντα που είχαν μολυνθεί από τα χημικά των...ανθρωπιστικών δυνάμεων.Και όχι μόνο.Τα σημεία της Αποκάλυψης,που ο Ιωάννης προφήτευσε πως θα έρθει εποχή που θα υπάρχει αφθονία αγαθών μα δεν θα μπορούμε να τα φάμε...
Ξέρω, ακούγεται σαν κινδυνολογία, γι αυτό κι εγώ, επειδή την αντιπαθώ αυτή την...κυρία, αρπάζομαι από τα γονίδια της φυλής μας!!! και συνεχίζω να ζω χωρίς να τα ψάχνω.Έτσι κι αλλιώς κι ο Ευαγγελάτος που έψαχνε τ' άλλα τι κατάφερε;Τσίμπισε μια τροφική και τη φχαριστήθηκε...Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες,που έλεγε κι η γιαγιάκα μου.:) :)

Maraki29
12-04-2006, 11:33 PM
Καλά, ο άνθρωπος το μισθό του προσπαθεί να δικαιολογήσει.

panther
13-04-2006, 10:31 AM
Καλά, ο άνθρωπος το μισθό του προσπαθεί να δικαιολογήσει.

Σωστά! Τι ... κλέφτης θα γίνει?:cheesy::cheesy::cheesy:

Dell Piero
13-04-2006, 03:01 PM
Υπενθυμίζεται ότι το MyHoroscope.gr δε δύναται να ελέγξει τις πληροφορίες που παρέχουν τα μέλη του, δημόσια, μέσω του συστήματός του. Το μέλος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του, αλλά και των υπολοίπων πληροφοριών που παρέχει, ενώ το MyHoroscope.gr δρα σαν μέσο της online παρουσίας και δημοσίευσης τέτοιου είδους πληροφοριών με παθητικό όμως τρόπο.