PDA

View Full Version : Εχω ωροσκόπο?

stabie
05-03-2006, 01:48 PM
Φυσικά και έχω ωροσκόπο...
εδω μέσα μου το ξεκαθαρίσατε ότι έχω ωροσκόπο στους Ιχθυς αλλα υπάρχει πρόβλημα!!!!!!!
Γιατί δεν έχω κανένα χαρακτηριστικό απο τους ιχθυες? Λογικά και θεωρητικά δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζομαι και απο στοιχεία αυτού του ζωδίου?
Εχω πολλά χαρακτηριστικα του ηλιακού μου ζωδίου(Διδυμος) και της σεληνης μου(κριος) αλλα που ειναι ο ωροσκόπος????
Είναι σαν να μην έχω! Καλα έχω ακούσει ότι ο ωροσκόπος βγαίνει μετα τα τριαντα αλλα και πάλι κάτι τέτοιο ισχύει?

ευχαριστω

Λίλιαν Σίμου
05-03-2006, 04:41 PM
Αγαπητό μέλος

Ο Ωροσκόπος είναι ένα από τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας. Το ότι δεν τον αναγνωρίζετε, είναι σε κάποιο βαθμό τοθέμα της ηλικίας. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε πως όλα όσα προσπαθούν οι αστρολόγοι να περάσουν σαν άρθρα δεν υποκαθιστούν τα μαθήματα αστρολογίας. Εκεί, αν κάποια στιγμή παρακολουθήσετε, θα διαπιστώσετε πως για να αναγνωρίζουμε στοιχεία μας σε ένα χάρτη, είναι μία συνθετική εργασία. Για παράδειγμα, οι μεγάλοι πλανήτες που κάνουν δυνατές όψεις με τον Ωροσκόπο, διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά του. Επίσης, οι πλανήτες του πρώτου οίκου (ενδεχόμενα έχετε τη Σελήνη εκεί κι είναι δυναμική στον Κριό), καθώς και οι κυβερνήτες του ωροσκόπου.
Τα στοιχεία είναι πολλά, καθώς αυτά που αναφέρω είναι μόνο ένα παράδειγμα.
Άρα, είναι επόμενο να μην αναγνωρίζουμε στοιχεία του Ηλιακού ζωδίου ή του Ωροσκόπου μας κάποιες φορές, στις γενικότητες ενός άρθρου ή κειμένου.
Η προσωπική ανάλυση απέχει πολύ σε ουσία.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Αγγελικη
06-03-2006, 12:36 AM
Φυσικά και έχω ωροσκόπο...
εδω μέσα μου το ξεκαθαρίσατε ότι έχω ωροσκόπο στους Ιχθυς αλλα υπάρχει πρόβλημα!!!!!!!
Γιατί δεν έχω κανένα χαρακτηριστικό απο τους ιχθυες? Λογικά και θεωρητικά δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζομαι και απο στοιχεία αυτού του ζωδίου?
Εχω πολλά χαρακτηριστικα του ηλιακού μου ζωδίου(Διδυμος) και της σεληνης μου(κριος) αλλα που ειναι ο ωροσκόπος????
Είναι σαν να μην έχω! Καλα έχω ακούσει ότι ο ωροσκόπος βγαίνει μετα τα τριαντα αλλα και πάλι κάτι τέτοιο ισχύει?

ευχαριστω

Επισης εχεις και συνοδο Ηλιου-Ερμη στους Διδυμους, πραγμα που σημαινει οτι χρωματιζεται η συμπεριφορα σου απο το εν λογω ζωδιο (μη ξεχνας οτι ο Ερμης ειναι και κυβερνητης των Διδυμων, αρα δυνατος διπλα στον Ηλιο σου).
Επισης ο κυβερνητης του 7ου σου, ειναι η Παρθενος (παραδοσιακα-ακομη-και η Παρθενος εχει κυβερνητη τον Ερμη). Εαν παρουμε σαν κυβερνητη της Παρθενου τον Χειρωνα, βρισκεται στον 3ο οικο (των Διδυμων).