View Full Version : Τι γνώμη έχετε για τον Dell Piero;
SONIA64
04-03-2006, 11:55 PM
Και ξεκινώντας απ΄τον εαυτό μου θα έλεγα ότι έχει χιούμορ, ίσως καυστικό πολλές φορές αλλά τα καταφέρνει να μας τη λέει,να μας πετάει έξω, να μας συνετίζει και να γελάμε πριν βάλουμε τα κλάματα.Ειναι cool:blink: ...λέμε τώρα.........
Dell Piero
04-03-2006, 11:57 PM
Α κακομοίρα μου αν σε περιλάβω που ανοίγεις τέτοια θέματα... :cry:
SONIA64
05-03-2006, 12:04 AM
Έλα καλέ...μην κάνεις έτσι και μ΄εκανες και γέλασα πάλι.Αχ και νάξερες πόσες φορές μου ΄χεις φτιάξει την διάθεση πλάκα-πλάκα.Νάσαι καλά καλέ μας Dell Pierako:love:
leila
05-03-2006, 12:41 AM
Ήρεμη δύναμη!
stabie
05-03-2006, 12:07 PM
χαιρομαστε που υπάρχει!
hionati
05-03-2006, 09:49 PM
σωστός, εμημερωνένος, με χιουμορ και...κινήται στο ρυθμό (λέω για το ανθρωπάκι που χορεύει):love:
*Astropeleki*
06-03-2006, 10:41 PM
Αυτό που θα πω είναι ότι οι ατάκες το είναι Α Π Α Ι Χ Τ Ε Σ!!! Άρα και ο ίδιος πιστεύω ότι είναι άπαιχτος σαν άτομο:bigsmile: . Και επίσης η απουσία του ήταν αισθητή για το διάστημα που έλειψε ...οπότε αυτό συνεπάγεται πολύ αξιαγάπητο άτομο!!!:bigsmile:
Rinoula
07-03-2006, 10:44 AM
Η δικιά μου γνώμη είναι ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες και να συνεχίσει την καλή δουλειά.
Και ξέρει να βάζει κάποιους στην θέση τους με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
:cheesy:
starfish
07-03-2006, 03:02 PM
Αν και κατα καιρους με εχουν ενοχλησει αποψεις του ή ο τροπος που χειριζοταν τις παρεκτροπες των μελων, δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι διαθετει αν μη τι αλλο "αστραφτερο" χιουμορ.
SONIA64
07-03-2006, 07:42 PM
Πολύ χαίρομαι που οι απόψεις των μελών συμφωνούν με τη δική μου.Είδες Dell Piero;¨Ολα καλά!Άδικα πήγες να μου τις "βρέξεις".Και σου'κανα και τζάμπα galop:nuts:
Maroulita
07-03-2006, 09:05 PM
Αν και κάποιες φορές την λέει χοντρά σε παραστρατούντες... είναι σωστός ο νέος!! :toung: :toung: χτύπα αλύπητα!
Dell Piero
07-03-2006, 09:22 PM
Μαρούλι έχεις προστασία από το αφεντικό αλλιώς θα σου εξηγούσα ;)
Maroulita
07-03-2006, 09:24 PM
Τί είπα;;;; Μια χαρά σωστό σε είπα και νέο. :toung:
Αγγελικη
07-03-2006, 09:42 PM
Τι γνώμη έχετε για τον Dell Piero;
http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/2/31.gif
*Astropeleki*
07-03-2006, 10:31 PM
http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/2/31.gif
Αν είχε και ήχο θα μπορούσαμε να πούμε Ο Λ Ε ή Ο Ε Ο:blink1: (Το αξίζει άλλωστε!!!)
astral_dreamer
08-03-2006, 02:07 AM
Αν και κατα καιρους με εχουν ενοχλησει αποψεις του ή ο τροπος που χειριζοταν τις παρεκτροπες των μελων, δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι διαθετει αν μη τι αλλο "αστραφτερο" χιουμορ.
starfish, μονη σου τροποποιησες το post σου;;:nuts: 'Η ειχαμε ανωθεν εντολες;:toung: Κανε διπλη τη ψηφο σου!Αντε κ στις δημοτικες Dell Piero:toung:
starfish
08-03-2006, 10:23 AM
starfish, μονη σου τροποποιησες το post σου;;:nuts: 'Η ειχαμε ανωθεν εντολες;:toung: Κανε διπλη τη ψηφο σου!Αντε κ στις δημοτικες Dell Piero:toung:
Μονη μου το τροποποιησα [και χρησιμοποιησα Παρατατικο] γιατι νομιζω οτι η διαφορα ειναι ορατη [για μενα βεβαιως!]. :)
"Φωνες" δεν ακουω...Εχω περηφανα αυτια !!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
venus2
09-03-2006, 10:28 AM
είμαι οπτικός τύπος ,αν δε δω ,δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.........
panther
09-03-2006, 12:12 PM
Τι να πω και εγώ! Μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, παρόλα αυτά εάν δεν τον γνωρίσω ... δεν μπορώ να εκφέρω άποψη!
esperanza
09-03-2006, 02:45 PM
Ετοιμόλογος!!
Αλλά γιατί έβγαλε την banana-dancer απο αβαταρ και έβαλε ένα μαντρόσκυλο??
Ο,τι κι αν κάνεις δεν σε φοβόμαστε..(μόνο σε σεβόμαστε..)
:nuts:
SONIA64
09-03-2006, 07:04 PM
Ετοιμόλογος!!
Αλλά γιατί έβγαλε την banana-dancer απο αβαταρ και έβαλε ένα μαντρόσκυλο??
Ο,τι κι αν κάνεις δεν σε φοβόμαστε..(μόνο σε σεβόμαστε..)
:nuts:
Συμφωνώ μαζ'ι σου esperanza.Κι εμένα μου άρεσε καλύτερα η μπανάνα.Του ταίριαζε περισότερο.Ηταν στο στύλ του ρε παιδάκι μου.Ασε που και με το μαντρόσκυλο πάλι γέλιο προκαλεί βεβαια....:cheesy:
Dell Piero
09-03-2006, 07:23 PM
Εγώ θα το έλεγα σκυλάκι του καναπέ.
Μαντρόσκυλα σε ένα επιστημονικό σάιτ; Τς τς τς
SONIA64
09-03-2006, 07:37 PM
Εγώ θα το έλεγα σκυλάκι του καναπέ.
Μαντρόσκυλα σε ένα επιστημονικό σάιτ; Τς τς τς
Εγώ πάντως σκυλάκι που να κουνιούνται τα ποντίκια του και να ανοιγοκλείνει η μασέλα του απειλιτικά δεν θα το ήθελα στον καναπέ μου με τα συγχωρήσεως.Ούτε και σε σπιτάκι στην αυλή μου ,εδώ που τα λέμε,:bigsmile: δεμένο χειροπόδαρα...
Dell Piero
09-03-2006, 07:47 PM
Επειδή η αστρολογία είναι πολυεπιστήμη κάτι σαν πολυβιταμίνη φούσκωσαν οι πόντικες από όσα διαβάζει.
SONIA64
09-03-2006, 07:53 PM
Επειδή η αστρολογία είναι πολυεπιστήμη κάτι σαν πολυβιταμίνη φούσκωσαν οι πόντικες από όσα διαβάζει.
Και πως η μπανάνα μεταλάχθηκε σε μαντρόσκυλο;ε;:blink:
Maroulita
09-03-2006, 07:53 PM
:nuts: ένα είναι το δυναμωτικό... πορτοκαλάδα με κατσαρίθρα... :wacko:
το ' δειξε και ο Νικολάκης άλλωστε... δοκίμασε βρε να δουμε και μεις! Ισχύουν όσα λένε ή μπααα;;;;
Dell Piero
09-03-2006, 08:02 PM
Κατσαρίθρα τι είναι; Και Νικολάκης τι είναι;
Για δώσε δεδομένα να επεξεργαστεί σωστά ο εγκέφαλος
Maroulita
09-03-2006, 08:05 PM
Κατσαρίθρα τι είναι; Και Νικολάκης τι είναι;
Για δώσε δεδομένα να επεξεργαστεί σωστά ο εγκέφαλος
κατσαρίθρα είναι μαρουλιστί η κατσαρίδα και ο Νικολάκης είναι ο φωτισμένος δημοσιογράφος του άλφα που την προηγούμενη Τετάρτη βάλθηκε να μας κάνει να :sick: :sick: μ' αυτά που έδειχνε. Εγώ όμως τώρα που το σκέφτομαι ψύχραιμα πιστεύω πως αυτό το μιξ πορτακαλάδας και ζωυφίου που αντέχει και σε πυρηνικό πόλεμο άμα λάχει, έχει τρομερά δυναμωτικά αποτελέσματα.
Συμφωνείς;
Dell Piero
09-03-2006, 08:11 PM
Αν πρόκειται για τον κύριο Ευαγγελάτο νομίζω είναι λαμπρός δημοσιογράφος και ταλαντούχος. Επίσης πολύ καλός νομικός!
Maroulita
09-03-2006, 08:13 PM
Δεν αντιλέγω ως προς αυτό. Αλλά αυτή η πορτοκαλάδα μου έχει μείνει, τί να κάνω;;; Απορώ... είχε ανθρακικό;
astral_dreamer
10-03-2006, 12:23 AM
Δεν αντιλέγω ως προς αυτό. Αλλά αυτή η πορτοκαλάδα μου έχει μείνει, τί να κάνω;;; Απορώ... είχε ανθρακικό;
Αν και δεν εχω δει το συγκεκριμενο, (παλι καλα!), πρεπει να σου πω οτι οντως ειχε ανθρακικο η πορτοκαλαδα για να μπορεσει και η κατσαριδα να επιβιωσει!!:huh: :nuts:
Dell Piero
10-03-2006, 12:25 AM
Μια φορά έγινα και εγώ διάσημος στη ζωή μου και μου χαλάτε το θέμα μου με πορτοκαλάδες και κατσαρίθρες.
ΖΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ
Dell Piero
10-03-2006, 12:27 AM
Τι να πω και εγώ! Μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, παρόλα αυτά εάν δεν τον γνωρίσω ... δεν μπορώ να εκφέρω άποψη!
Χαρτόσημο, αίτηση και όλα τα σχετικά για να έχει το αίτημα κύρος. Κατόπιν θα πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου και θα δρομολογηθεί πάραυτα! Θύμησέ μου ποιους δεν γουστάρεις από ζώδιο και τους λες τσιγγούνηδες για να ξέρω να αλλάξω ζώδιο αν είναι.
astral_dreamer
10-03-2006, 03:31 AM
Μια φορά έγινα και εγώ διάσημος στη ζωή μου και μου χαλάτε το θέμα μου με πορτοκαλάδες και κατσαρίθρες.
ΖΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ
Ολα μπορουν να συνυπαρχουν αρμονικα.. Γιατι οπως ειχε πει και ο Μπους: "Ο ανθρωπος μπορει να ζησει ειρηνικα με τα ψαρια"
Maroulita
10-03-2006, 09:28 AM
ΖΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ
Αφού η συζήτηση επεκτάθηκε και αρχίσαμε να μιλάμε για μαντρόσκυλα και δυναμωτικά, να μην πω τη γνώμη μου; :cheesy: (τοξότης είμαι, τι να κάνω; δεν μπορώ να κρατηθώ!) Από δω και πέρα, αγαπητέ Dell Piero, συνεχίζουμε με τα δικά σου!! Κλείνουμε την παρέκβαση!
panther
10-03-2006, 11:04 AM
Χαρτόσημο, αίτηση και όλα τα σχετικά για να έχει το αίτημα κύρος. Κατόπιν θα πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου και θα δρομολογηθεί πάραυτα! Θύμησέ μου ποιους δεν γουστάρεις από ζώδιο και τους λες τσιγγούνηδες για να ξέρω να αλλάξω ζώδιο αν είναι.
Χαρτόσημο πήρα, συμπλήρωσα την αίτηση! Περιμένω τον αριθμό πρωτοκόλλου και παρακαλώ πολύ να δρομολογηθεί άμεσα:bigsmile:.
Δεν τους λέω εγώ τσιγκούνηδες... εκείνοι κάνουν τα πάντα για να δείξουν την τσιγκουνιά τους!!! :toung: και για να είμαι στα πλαίσια της αστρολογίας ... δεν έχει σημασία το ζώδιο άλλα και οι όψεις των πλανητών:toung::toung::toung:
kiaRRa
12-03-2006, 04:47 PM
αν και ειμαι σχετικα καινουργια στο site,σιγουρα το χιουμορ του Dell Piero ειναι αξεπεραστο.Ελπιζω και η υπομονη με αυτα που ακουει:worried: φιλια
Υ.Γ.αλλαξε avatar,ελεος πια,θα τρωμε ολο το φαγητο μας