PDA

View Full Version : Ωροσκόπος



ikouak
02-03-2006, 02:40 AM
Μία φίλη ρώτησε για το μεσουράνημα της και η κ. Σίμου της απάντησε ότι σχετίζεται επίσης και με τον γονέα του αντίθετου φύλου.
Εχω μία απορία. Εχω διαβάσει ότι όταν μία γυναίκα δεν ξέρει την ώρα γέννησής της και κατ' επέκταση δεν μπορεί να ανακαλύψει τον ωροσκόπο της μπορεί να βοηθηθεί από το ζώδιο του πατέρα της ή το ζώδιο της μητέρας του πατέρα της.
Δηλαδή ο ωροσκόπος της να ταυτίζεται με το ζώδιο του πατέρα της ή της γιαγιάς της...
Δεν ξέρω πόσο αληθεύει αυτό. Οι γνώσεις μου είναι λίγες και δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Ομως προβληματίστηκα αρκετά όταν έμαθα τον δικό μου ωροσκόπο, ο οποίος βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, ενώ όλος ο Κριός βρίσκεται στον πρώτο μου οίκο.
Γιατί προβληματίστηκα; Επειδή ο πατέρας μου είχε τον Ηλιο του στους Ιχθύες και η γιαγιά μου στον Κριό.
Θα ήταν ένα ωραίο θέμα αν γράφαμε ποια βασικά στοιχεία ενός ωροσκοπίου σχετίζονται με τους γονείς μας... Ως πρόταση το αναφέρω.

Ευχαριστώ για την ανοχή που δείχνετε στον ερασιτεχνισμό:( μου...

Λίλιαν Σίμου
03-03-2006, 03:08 PM
Αγαπητό μέλος

Ο άξονας 4ου και 10ου οίκου, αφορά και τους γονείς μας, κυρίως εκεί βλέπουμε την εντύπωση που μας προκαλούν και τις σχέσεις μας.
Αυτό που ρωτάτε τώρα είναι διαφορετικό. Μιλάτε για κληρονομικότητα.
Η κληρονομικότητα φαίνεται από την ακμή του Ωροσκόπου. Αλλά στατιστικά έχει αποδειχθεί πως παίρνουμε το ζώδιο του Ήλιου και του Ωροσκόπου από τα στοιχεία Ηλίου ή Ωροσκόπου των γονέων με κάποιους συσχετισμούς. Θεωρώ πως και η ιδιότητα της Σελήνης μπορεί να κληρονομηθεί, καθώς το έχω δει πολύ συχνά να συμβαίνει.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ikouak
06-03-2006, 02:13 PM
Ευχαριστώ για την απάντησή σας

Φιλικά Ikouak