PDA

View Full Version : σχέσεις (ερώτηση)

tannia
10-12-2004, 03:29 AM
Έχω γεννηθεί 23/09/1976 , ώρα 8.00πμ στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει περίπτωση να έχω γνωρίσει κάποιο σημαντικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, δηλαδή ας πούμε από μέσα Σεπτέμβρη μέχρι τώρα; Συγκεκριμένα η πρώτη γνωριμία ήταν στα μέσα του Σεπτέμβρη και αναρωτιέμαι αν είναι κάτι περαστικό ή όχι. :)

Λίλιαν Σίμου
10-12-2004, 04:14 AM
Αγαπητή φίλη tannia

Δεν είναι εύκολο να απαντήσω μόνο με τα στοιχεία που παραθέτετε. Ωστόσο, κοιτάζοντας λίγο τον γενέθλιο και ετήσιο χάρτη σας, καθώς και τον ουρανό στα μέσα του Σεπτέμβρη, θα μπορούσα να σας πω πως πρόκειται για μία καρμική συνάντηση. Σε τέτοιες συναντήσεις, υπάρχει πάντα ένα δούναι-λαβείν. Αλλά, η χρονιά που διανύετε, δηλώνει μία πολύ ρομαντική διάθεση από μέρους σας, μία ανάγκη να αγαπήσετε και να βρείτε το ιδανικό ταίρι, που δεν σας αφήνει να έχετε ρεαλισμό. Είναι εύκολο, λοιπόν, να απογοητευθείτε. Πρέπει να προσέχετε πολύ στα αισθηματικά σας και να έχετε, όσο είναι δυνατόν, σύνεση και κριτικό πνεύμα απέναντι στον αγαπημένο σας. Να ζείτε την αγάπη, αλλά προσγειωμένα.

καλή επιτυχία
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

tannia
11-12-2004, 01:58 AM
Ευχαριστώ.. :)
Είναι αλήθεια ότι έχω ρομαντική διάθεση. Έχω περάσει μια ατυχία στα συναισθηματικά πρόσφατα (2003 Σεπτέμβρης) και γι' αυτό θέλω πολύ να βγώ από κει..