ΑΤΤΑΡΤΙΝΑ
27-02-2006, 10:19 PM
........εχω ενα ωροσκοπιο στα χερια μου και καποιος παλιος συνεργατης εδω μου ειπε οτι αξιζει να μελετηθει.αυτος εφυγε απο εδω αλλα εγω θελω να παραθεσω τα στοιχεια .9-9-1980.παρισι γαλλιας 19,30.με τρομαξε με αυτα που δεν μου ειπε.:wondering σαν μελετητης της αστρολογιας θολωσα.ξερω οτι η ζωη αυτου του ανθρωπου ειναι επωδυνη με καταστροφες και πονο.δεν θελω αναλυση ουτε προβλεψη .απλως δινω κατι που θα πρεπει ισως να μελετηθει.και γιατι φοβαμαι οτι ισως πεθανει.?:sad2:
Λίλιαν Σίμου
28-02-2006, 11:12 AM
Αγαπητή φίλη
Η αγωνία σας είναι συγκινητική, ίσως επειδή γνωρίζετε και προσωπικά το άτομο του χάρτη. Όμως δεν θα έπρεπε να παρασύρεστε σε αρνητικές σκέψεις. Ιδιαίτερα για μοιραία γεγονότα που δεν μπορούμε, αλλά και δεν πρέπει να συζητάμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έφθασαν στο χείλος ενός γκρεμού και σώθηκαν με τη δύναμη της ψυχής. Το τέλος είναι το μόνο που δεν συζητάμε και δεν αγγίζουμε. Δεν επαφίεται σε μας.
Ωστόσο, ο χάρτης όντως δηλώνει δυσκολία στις ανθρώπινες σχέσεις, όχι γιατί είναι τόσο κακός, μη σας τρομάζει ο έντονος 7ος οίκος, καθώς περιέχει αν τον αναλύσουμε πολλά καλά σημεία. Όμως, τόση ενέργεια συγκεντρωμένη, σίγουρα φέρνεει δυσχέρεια στον χειρισμό των γεγονότων της ζωής.
Η ψυχή αυτή όμως έχει δυνατότητα να συλλαμβάνει πολύ βαθύτερες έννοιες από άλλους και οι δυσκολίες της ζωής σ' αυτό την ωθούν. Δίχως να έχω τον χρόνο να κάνω όλα τα προγνωστικά συστήματα, από κάποια βασικά σημεία που είδα, διαπίστωσα πως η φετινή χρονιά ειδικά, είναι πολύ σημαντική για τη ψυχή αυτή, ώστε να εξελιχθεί εσωτερικά.
Μπορεί να λυπόμαστε για κάποιους ανθρώπους που ταλαιωρούνται, αλλά ας θυμόμαστε πως όσο πιο μεγάλος είναι ο πόνος,τόσο περισσότερο κάρμα αποφορτίζουμε από τη ζωή μας. Υπάρχει μετά ανακούφιση κι αναγέννηση!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΑΤΤΑΡΤΙΝΑ
28-02-2006, 08:43 PM
.....κυρια Σιμου ευχαριστω που ασχοληθηκατε.:) εχετε δικιο ο θανατος ειναι κατι που δεν μπορουμε να αγγιξουμε ειτε μεταφορικα ειτε κυριολεκτικα.απλως θλιβομαι με τηνκαρδια του ανθρωπου που δεν μπορει να παψει να ναι ανθρωπος και τοσο μικρος μπροστα σε αυτο που λεγεται ζωη.:sad: κι εγω πιστευω σε αυτη την δυναμη της ψυχης του.