PDA

View Full Version : Πρόβλεψη αισθηματικών

clio
09-12-2004, 03:41 PM
:) Γεια σας!
Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας.΄Έπεσα επάνω της εντελώς τυχαία!
Θα ήθελα να μου πείτε κάτι τις...για τα αισθηματικά μου! Η ημερομηνία γέννησής μου είναι 08.09.73 στο Siegburg/West Germany. Ώρα 19:54.
Σας ευχαριστώ

Λίλιαν Σίμου
10-12-2004, 02:05 AM
:) Γεια σας!
Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας.΄Έπεσα επάνω της εντελώς τυχαία!
Θα ήθελα να μου πείτε κάτι τις...για τα αισθηματικά μου! Η ημερομηνία γέννησής μου είναι 08.09.73 στο Siegburg/West Germany. Ώρα 19:54.
Σας ευχαριστώ

Γεια σας

Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας για το φόρουμ μας. Θα ήταν χαρά μας να μας επισκέπτεστε, να λέτε τη γνώμη σας για τα άρθρα μας ή και να προτείνετε θέματα που δεν έχουμε επεξεργαστεί.
Σχετικά με την ερώτησή σας, θα σας πω λίγα λόγια, καθώς λείπουν σημαντικά στοιχεία. Αν είστε αγόρι ή κορίτσι, αν μένετε ακόμη στη Γερμανία ή είστε πλέον στην Ελλάδα... Η αστρολογική ανάλυση, απαιτεί πολλές λεπτομέρειες και αρκετή μελέτη στοιχείων, όπως τα διάφορα προγνωστικά συστήματα. Ωστόσο, θα σας πως λίγα λόγια, βλέποντας τον γενέθλιο χάρτη σας.

Τον Οκτώβριο, ενδεχόμενα ξεκίνησε μία περίοδος κρίσης ως προς το ποιος/ποια είστε, τι ζητάτε σαν προσωπικότητα, πού πηγαίνετε. Αυτό γίνεται με τον συδυασμό διαφόρων καταστάσεων στον ουρανό και στο χάρτη σας. Έκτοτε, θα πρέπει να αναλύετε τις τραυματικές εμπειρίες που είχατε από άλλα άτομα, και πλήγωσαν το 'εγώ"σας. Είναι μία χρονιά, κατά την οποία, θα θέλετε να διαμορφώσετε διαφορετικά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Καλό θα ήταν να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές. Έχετε τηντάση να ανατρέπετε τις σχέσεις σας με απότομο τρόπο. Η συμπεριφορά των άλλων ή κι οι δικές σας τραυματικές μνήμες, μπορεί να προκαλέσουν χωρισμούς και διάλυση σχέσεων. Μέσα στην περίοδο ανανέωσης, θα ήταν καλό να προσέχετε τον επόμενο Απρίλιο και να αναθεωρήσετε γενικά συνεργασίες ή την σύνδεσή σας με άλλα άτομα. Το αποτέλεσμα αυτής της περιόδου, ενδεχόμενα θα φανεί το επόμενο φθινόπωρο.

Δεν γίνεται να πω άλλα, και λόγω του ότι είναι μόνο σύντομες οι απαντήσεις μέσω φόρουμ, αλλά και γιατί λείπουν τα στοιχεία που σας ανέφερα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα έμπειρο αστρολόγο ή, αν θέλετε, να επιλέξετε μία από τις αναλύσεις (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46) που προσφέρονται στο φόρουμ, για να κατανοήσετε καλύτερα τις τάσεις σας και κάθε ευαίσθητο σημείο του χάρτη ή της χρονιάς.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

clio
14-12-2004, 02:10 PM
Ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Είμαι γυναίκα και μένω μόνιμα πλέον στην Ελλάδα από το 1996.