View Full Version : [Συζήτηση] Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα
fillenia
13-02-2006, 09:31 PM
Oι σχέσεις που φέρνουν την σφραγίδα της Λίλιθ είναι αυθεντικά ανθρώπινες, σχέσεις ψυχής προς ψυχή, μια κατάδυση στα άδυτα της ύπαρξης από όπου πηγάζουν οι πιο κρυφές και αποκρουστικές εμπειρίες μας. Την περίοδο που η γενέθλια ή η προοδευτική Λίλιθ σχηματίζει όψεις με τους προσωπικούς διελαύνοντες πλανήτες, αναστατώνεται ο ψυχισμός και το στάτους κβο του ατόμου. Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, αντιπροσωπεύει την περιέργεια, την έλξη, την ευσυγκινησία, την καθοδήγηση και τα μυστήρια.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-150/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B8-crash-test-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%C E%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AE%C E%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-12165/)
panther
14-02-2006, 12:01 PM
Και εγώ τώρα κατάλαβα γιατί στην συναισθηματική μου ζωή γίνεται χάος
Λίλιθ στον Ζυγό!!! :toung::toung::toung:
Fotini Christodoulou
14-02-2006, 02:05 PM
Μπραβο κι απο εμένα Φυλλενια !
Crash test πραγματι..στον Καρκίνο και 3ο οίκο!
Μπράβο και από μένα.
Κοιτάζουμε και το ζώδιο και τον οίκο στον οποίο βρίσκεται η Λίλιθ;; Δηλδή εγώ που έχω Λίλιθ στον Καρκίνο και στο 10 Οίκο πρέπει να δω ερμηνία και για τον Καρκίνο και για τον Αιγόκερω&10ο Οίκο;
Πάντως εμένα μου ταιριάζει η Λίλιθ στον Καρκίνο παρόλο που δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρώ την προσωπική και οικογενειακή γαλήνη.
fillenia
16-02-2006, 08:13 PM
Ακριβώς eddy,
Φτιάχνουμε ένα συνδυασμό οίκου και ζωδίου. Το αίτημα της Λίλιθ Καρκίνου είναι να δημιουργήσεις τη βάση για οικογενειακη γαλήνη και ευτυχία. Η Λίλιθ υποτίθεται θα σου δώσει τις προκλήσεις, τα χαστούκια και θα προωθήσει την ανάγκη σου για εσωτερική διερεύνηση (μετά τα χαστούκια) ώστε να αξιολογήσεις τις εμπειρίες σου και να πετύχεις το ποθούμενο.
Είναι μια σκληρή θέση κι ας φαίνεται πως σε χαΪδεύει! Η δυναμική της Λίλιθ ενεργοποιείται με τις αρνητικές όψεις όπως το τετράγωνο ή η αντίθεση αλλά και η σύνοδος καμιά φορά είναι δύσκολη.
Σαν παράδειγμα, σου προτείνω να θυμηθείς τι συνέβη στη ζωή σου, το 2004 όταν βρισκόταν στον Καρκίνο . Να εστιάσεις στα θέματα 4ου και 10ου οίκου. Το σπίτι και η κοινωνική μας εικόνα, οι γονείς, το επάγγελμα. Μην ξεχνάς πως και ο Κρόνος βρισκοταν στον Καρκίνο επίσης.
Maroulita
21-02-2006, 03:35 PM
Φιλλένια,
πραγματικά μιλάμε για crash test! Όχι αστεία...!!!! Λίλιθ στο ζυγό και στον 5ο οίκο... Βέβαια, τα οικονομικά ρίσκα, ο τζόγος, και η κερδοσκοπία με προβληματίζουν :worried: γιατί ως τώρα δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, αλλά το μέλλον είναι απρόβλεπτο! Πάντως ολα τα υπόλοιπα στοιχεία που παραθέτεις είναι just για μένα!
runaway
23-02-2006, 05:47 PM
Η αλήθεια είναι πως έτσι εξηγούνται πολλά... Γιατί με Αφροδίτη στον Ταύρο που έχω δεν μπορούσα να εξηγήσω γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα...σταθερή στις σχέσεις μου και κουράζομαι εύκολα. Μάλλον φταίει η Λίλιθ στους Διδύμους και στον 11ο. Υπάρχει σωτηρία στην περίπτωσή μου??
mani_11
17-01-2007, 11:50 PM
Διαβασα το αρθρο και σε ευχαριστω πολυ για τις σπανιες πληροφοριες.
Θα ηθελα να ρωτησω οι οψεις της Λιλιθ σε ενα ατομικο ωροσκοπιο πως λειτουργουν?? Ας πουμε αν κανει τετραγωνο με τη σεληνη αυτο τι σημαινει???
littlesunshine
22-01-2007, 03:55 AM
Mou άρεσε αυτό το άρθρο.Έχω την Λίλιθ στους Ιχθείς και στον 6ο οίκο...Το παράξενο είναι οτι,συνήθως οι άντρες ιχθείς μου προκαλούν έναν εκνευρισμό..Ενώ αντίθετα με τις γυναίκες ιχθείς τα πάω μια χαρά..Ίσως αυτό να εξηγείται επειδή η Σελήνη συμβολίζει τη μητέρα-με την οποία τα πηγαίνω πολύ καλά- οπότε και η θετική σχέση,ενώ η μάυρη Σελήνη τον πατέρα που οι σχέσεις μας είναι ιδιόρυθμες? Υπάρχει τέτοια περίπτωση..?
taurine
13-01-2011, 11:59 PM
Δίδυμοι, 5ος, σε σύνοδο με Δία.
Ακριβής αντίθεση με τη σελήνη μου στον Τοξότη. Κάτι σαν ....μαύρη πανσέληνος!:bigsmile:
hattie23
21-10-2011, 11:57 PM
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο :p Περα δηλαδη απο ζωδιο και οικο δεν γνωριζω κατι σε σχεση με οψεις και τα λοιπα. Η Λιλιθ βρισκεται στον 9ο και στον Κριο .Πρακτικα τι προσφερει η Λιλιθ σε ενα χαρτη μεσα ? Εχω διαβασει και τα δυο αρθρα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα που να την ενταξω.Την εξεταζουμε οταν θελουμε να δουμε την "σκοτεινη " πλευρα της σεξουαλικοτητας μας ,αφου αναφερεται κυριως σε ενα κρυφο κομματι της σεξουαλικης ζωης η ειναι ο κρυφος συναισθηματικος μας κοσμος μια που αναφερεται και ως Μαυρη Σεληνη.Λογικα με τετοια ονομασια θα επρεπε να ριχνουμε βαρος σε κρυφες συναισθηματικες μας επιθυμιες και αναγκες αν και οι περισσοτερες ερμηνειες σχετιζονται με με την σεξουαλικοτητα.Αρα την εξεταζουμε μεσα σε ενα γενεθλιο χαρτη παραλληλα με τον αρη και τους κυβερνητες του 5ου και του 8ου (και του 2ου θα προσθετα μια που ο δευτερος δειχνει πως απολαμβανουμε εμεις αυτα που μας ανηκουν ) για την σεξουαλικη ζωη καποιου η την εξεταζουμε παραλληλα με την σεληνη,τον πλουτωνα και τον κυβερνητη του 12ου ως "κρυφη " οψη της συναισθηματικης μας ζωης .
Την εχω σε ακριβες τριγωνο με τον ωροσκοπο και ειναι η μονη οψη που εχω δεν θα ελεγα οτι σε καμμια περιπτωση οτι αποπνεω στην εικονα που δινω στους αλλους τα χαρακτηριστικα της κριαρισιας Λιλιθ μου :pαν και μπορω να βρω χαρακτηριστικα αλλων πλανητων η αστεροειδων.Βεβαια παιζει οτι εχω τον κυβερνητη του ωροσκοπου μου σε συνοδο με τον κρονο οποτε την καπελωνει ;).
Ελπιζω να μην σας μπερδευψα.