View Full Version : προοδευτικό ωροσκόπιο
*Astropeleki*
09-02-2006, 10:17 PM
Τι ακριβώς είναι το προοδευτικό ή προοδευμένο ωροσκόπιο (δεν συγκράτησα καλά τον όρο όταν τον άκουσα) και ποια η διαφορά του από το γεννέθλιο?
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=30
artemis06
12-03-2008, 06:24 PM
εχω μαθει το σαιτ σχεδον απ εξω αλλα δεν εχω βρει πως βρισκουμε το προοδευμενο ωροσκοπιο μας. παταω το συγκεκριμενο λινκ και απλα με αποσυνδεει, δεν μπορω να μπω!
skorpion
12-03-2008, 09:09 PM
Εχω και γω μια ερωτηση σχετικα με το ηλιακο τοξο...Οι ερμηνειες που παιρνουμε απ αυτο ειναι κυριως πως θα ειναι η ψυχολογια μας πανω σ ενα θεμα ή ειναι περισσοτερο πραγματικες οσον αφορα μια προβλεψη? Μια οψη, στο ηλιακο, του πλουτωνα με τον γενεθλιο ηλιο και μια οψη κρονου με γενθλιο ουρανο (ολα αυτα στον 6ο οικο) τι θα μπορουσε να δειξει?
starfish
21-03-2008, 06:53 PM
εχω μαθει το σαιτ σχεδον απ εξω αλλα δεν εχω βρει πως βρισκουμε το προοδευμενο ωροσκοπιο μας. παταω το συγκεκριμενο λινκ και απλα με αποσυνδεει, δεν μπορω να μπω!
Μπορεις να ζητησεις τον προοδευμενο χαρτη σου απο εδω: Θέσεις Πλανητών και Ωροσκόπου - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/64-%E8%DD%F3%E5%E9%F2-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%FE%ED-%EA%E1%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5)
Χρήστος Άρχος
21-03-2008, 08:41 PM
Εχω και γω μια ερωτηση σχετικα με το ηλιακο τοξο...Οι ερμηνειες που παιρνουμε απ αυτο ειναι κυριως πως θα ειναι η ψυχολογια μας πανω σ ενα θεμα ή ειναι περισσοτερο πραγματικες οσον αφορα μια προβλεψη? Μια οψη, στο ηλιακο, του πλουτωνα με τον γενεθλιο ηλιο και μια οψη κρονου με γενθλιο ουρανο (ολα αυτα στον 6ο οικο) τι θα μπορουσε να δειξει?
Αγαπητή Skorpion σίγουρα πρόκειται απο τις όψεις για μία πολύ σημαντική περίοδο για ένα άτομο όπου και θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή του. Μέσα απο διάφορες διαδικασίες το άτομο θα αλλάξει και θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε συνθήκες του παρελθόντος και του μέλλοντος.
Πολλές φορές δείχνει ότι υπάρχει ένα δίλλημα στο εργασιακό περιβάλλον ανάμεσα σε κάτι καινούριο και στην υπάρχουσα εργασία μας. (αν ο 6ος οίκος είναι στου γενέθλιου και όχι στου ηλιακού τόξου).
Πάνω απο όλα το άτομο είναι σε μία ιδιαίτερη ψυχολογική φάση που πρέπει να δώσει μεγάλη σημασία στα μηνύματα του περιβάλλοντος του.
Προσοχή αν και πάλι συμμετέχει ο 6ος οίκος του γενέθλιου πρέπει να δωθεί στα ζητήματα υγείας μιας και μπορεί το άτομο να πιέζει τον οργανισμό του στα άκρα.
Πολλές φορές αυτές οι δύο όψεις σε συνδυασμό δηλώνουν μία πνευματική αφύπνιση.
Γενικότερα έχουμε να κάνουμε με μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή του ατόμου σε τέτοιο βαθμό που πράγματα που υπήρχαν σαν δεδομένα στην καθημερινότητα του τώρα αλλάζουν. Η όψη Κρόνου - Ουρανού δείχνει ότι έχουμε μία στιγμή της ζωής του ατόμου που πρέπει να πολεμήσει για τα δικαιώματα του γιατί μπορεί να βιώσει ή βιώνει καταπίεση απο τους γύρω του
skorpion
26-03-2008, 02:34 AM
Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!!!!
Και ειναι και αργοι αυτοι οι ατιμοι!
artemis06
11-04-2008, 07:55 PM
σ ευχαριστω πολυ starfish!!!
artemis1965
13-04-2008, 10:38 PM
Μετράμε μία μοίρα = 1 χρόνος για κάθε πλανήτη και μετά πως συναντιέται με τους υπόλοιπους γενέθλιους πλανήτες και θέσεις τους.
η όψη Κρόνου αντίθεση Πλούτωνα στον άξονα 6ου- 12ου στο προοδευτικό
και αν την μεταφέρουμε στο γενεθλιο σαν τρανζιτς είναι στον ίδιο άξονα τι μπορεί
να σημαίνει όταν την έχουμε και σε μοίρα ακριβίας
Κρόνος Ιχθείς - Πλούτωνας Παρθένος
κρασακι
27-05-2009, 05:14 AM
Γειαααα..
Παρατηρώντας τις διελεύσεις τις προηγούμενες ημέρες είχα δει ότι ο διελαύνων ¶ρης έκανε αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα μου.
Παρατηρώντας τυχαία μια μέρα τον προοδευτικό χάρτη μου είδα ότι ο προοδευμ. ¶ρης κάνει αντίθεση με τον προοδευμ. Πλούτωνα.
Ενώ στον χάρτη Ηλιακού τόξου ο ¶ρης του solar arc κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα μου..
Μου κίνησαν την περιέργεια όλα αυτά..
Αρχικά ήθελα να ρωτήσω αν δίνεται ιδιαίτερη σημασία σε μια όψη μεταξύ δυο προοδευμένων πλανητών, όπως προανέφερα και αν η ανοχή εδώ πρέπει να είναι πιο μικρή ή είναι η ίδια όπως και στον γενέθλιο χάρτη. Η συγκεκριμένη όψη είναι σχεδόν στις 5 μοίρες στον προοδευμένο χάρτη, αλλά είναι συγκλίνουσα.
Όταν παρατηρούμε μια όψη να επαναλαμβάνεται να το πω δεν πρέπει να της δίνουμε λίγο περισσότερη σημασία? Μάλλον ναι είναι η απάντηση..τι ρωτώ..και προφανώς βγάζει πιο έντονα τα χαρακτηριστικά της ε..
Όποια έξτρα γνώμη καλοδεχούμενη..:cheesy:
Μητσάκος
27-05-2009, 08:48 AM
Γειαααα..
Παρατηρώντας τις διελεύσεις τις προηγούμενες ημέρες είχα δει ότι ο διελαύνων ¶ρης έκανε αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα μου.
Παρατηρώντας τυχαία μια μέρα τον προοδευτικό χάρτη μου είδα ότι ο προοδευμ. ¶ρης κάνει αντίθεση με τον προοδευμ. Πλούτωνα.
Ενώ στον χάρτη Ηλιακού τόξου ο ¶ρης του solar arc κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα μου..
Μου κίνησαν την περιέργεια όλα αυτά..
Αρχικά ήθελα να ρωτήσω αν δίνεται ιδιαίτερη σημασία σε μια όψη μεταξύ δυο προοδευμένων πλανητών, όπως προανέφερα και αν η ανοχή εδώ πρέπει να είναι πιο μικρή ή είναι η ίδια όπως και στον γενέθλιο χάρτη. Η συγκεκριμένη όψη είναι σχεδόν στις 5 μοίρες στον προοδευμένο χάρτη, αλλά είναι συγκλίνουσα.
Όταν παρατηρούμε μια όψη να επαναλαμβάνεται να το πω δεν πρέπει να της δίνουμε λίγο περισσότερη σημασία? Μάλλον ναι είναι η απάντηση..τι ρωτώ..και προφανώς βγάζει πιο έντονα τα χαρακτηριστικά της ε..
Όποια έξτρα γνώμη καλοδεχούμενη..:cheesy:
1. Έχει σημασία
2. Στις προόδους η όψη πρέπει να είναι ακριβείας.
3. Ναι, δίνουμε μεγαλύτερη σημασία, γιατί αρχίζει και "φωνάζει" πια :bigsmile:
κρασακι
27-05-2009, 10:52 AM
1. Έχει σημασία
2. Στις προόδους η όψη πρέπει να είναι ακριβείας.
3. Ναι, δίνουμε μεγαλύτερη σημασία, γιατί αρχίζει και "φωνάζει" πια :bigsmile:
Bonjour αγαπητέ!:toung:
Με μυρωδιά αυγούλας η απάντηση..
Merci αρχικά!
Αυτό που λέω για ανοχή αναφέρομαι στους πλανήτες του προοδευμένου αν πρέπει να έχουν μικρή ντε και καλά για να πω ότι βγάζουν τη δυναμική τους. Δηλαδή ο πρ. ¶ρης με πρ. Πλούτωνα πρέπει να είναι σε αντίθεση με ανοχή 1 μοίρα για να της δώσω σημασία. Αυτό κατάλαβα...
Στο solar arc που κάνει ο ¶ρης αντίθεση με τον γενέθλιο ΠΛούτωνα είναι μικρότερη απο 1 μοίρα η ανοχή. Για εκεί είμαι σίγουρη..
Θα την προσέξουμε ιδιαιτέρως να δούμε..