View Full Version : ¶ρης-Ουρανός με Χείρωνα ?
Bellel
07-02-2006, 11:31 PM
Γειά σας!:) Μου αρέσει και εμένα η αστρολογία αλλά οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες.Έχω μια όψη που με απασχολεί και θα ήθελα τις σκέψεις σας.Τί σημαίνει να έχεις σύνοδο άρη-ουρανού στο 1ο οίκο(μηδενική -πρώτη μοίρα τοξότη) και αντίθεση με ανάδρομο χείρωνα στον 7ο στο ταύρο?:wacko: :wacko:Επίσης ο χείρωνας είναι ο μόνος πλανήτης στο δεξί ημισφαίριο.Ευχαριστώ!!
panther
08-02-2006, 11:28 AM
Γειά σας!:) Μου αρέσει και εμένα η αστρολογία αλλά οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες.Έχω μια όψη που με απασχολεί και θα ήθελα τις σκέψεις σας.Τί σημαίνει να έχεις σύνοδο άρη-ουρανού στο 1ο οίκο(μηδενική -πρώτη μοίρα τοξότη) και αντίθεση με ανάδρομο χείρωνα στον 7ο στο ταύρο?:wacko: :wacko:Επίσης ο χείρωνας είναι ο μόνος πλανήτης στο δεξί ημισφαίριο.Ευχαριστώ!!
Αγαπητή φίλη,
Για τη διάταξη των πλανητών μπορείς να διαβάσεις εδώ (Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει)
Διατάξη και Σχηματισμοί Πλανητών σε έναν αστρολογικό χάρτη (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1802)
όπως επίσης και για τον Χείρωνα εδώ Χείρων ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1501)
όσον αφορά την απορία σου, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω:
όταν λέμε ότι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο (θετική όψη) σημαίνει ότι λειτουργούν θετικά. Στον 1ο οίκο πολύ πιθανό να τονίζει τα χαρακτηριστικά του τοξότη (ελευθερία κινήσεων ,ανεξαρτησία κλπ.). Ο Άρης είναι φιλόδοξος, τολμηρός, δυνατός και του αρέσει η δράση. Ο Ουρανός εκπροσωπεί το ξαφνικό, την ανανέωση και το νεωτερισμό. Δηλαδή, το άτομο θα είναι ανεξάρτητο, θα παίρνει πρωτοβουλίες, και θα του αρέσει η αλλαγή, εάν δεν υπάρχουν αυτά θα βαριέται εύκολα και θα προσπαθεί να βρει τρόπους για ανανέωση μέσω της δράσης.
- Εάν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με-
Φιλικά
Ιουλία
Αγγελικη
08-02-2006, 05:10 PM
Συμφωνωντας με την Ιουλια, θα ηθελα να επισημανω οτι οι συνοδοι δεν ειναι παντα θετικες. Π.χ. μια συνοδος μεταξυ Σεληνης-Αρη.
Bellel
09-02-2006, 10:51 AM
Ιουλία και Αγγελική σας ευχαριστώ που απαντήσατε.Λίγο πολύ για τη σύνοδο άρη-ουρανού έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά αναρωτιόμουν περισσότερο για το πως σχετίζεται με τον ανάδρομο χείρωνα στον 7ο.Αν μπορούσε κάποιος να το εξηγήσει αυτό...:embarrest