View Full Version : Ακριβής Σύνοδος!!!
Καλημέρα σε όλους.Ακριβής Σύνοδος στις 3.27 μοίρες του Καρκίνου σε Συναστρία μεταξύ Σέλήνης (γυναίκα) και Κρόνου (άντρα) τι μπορεί να σημαίνει (θετικά κ αρνητικά);;;:worried:
Fotini Christodoulou
07-02-2006, 01:45 PM
Νομίζω οτι το παρακάτω τμήμα απο το άρθρο για την ερωτική συναστρία θα σε βοηθησει(ολοκληρο το άρθρο) (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1022)
"ΚΡΟΝΟΣ
Οι επαφές του Κρόνου με το χάρτη του ενός συντρόφου είναι συχνά δίκοπο μαχαίρι. Το άτομο του οποίου ο Κρόνος έχει σχέση μπορεί να έχει την τάση να πιέζει τη δραστηριότητα οποιουδήποτε πλανήτη με τον οποίο ο Κρόνος σχηματίζει σύνοδο, ή να φέρνει αναβολές στον τομέα της ζωής του Οίκου στον οποίο ο Κρόνος πέφτει. Αλλά ομοίως αυτός ο τύπος «απαγόρευσης» μπορεί επίσης να δείχνει ένα μεγάλο βαθμό βοήθειας, που οδηγεί το σύντροφο σε περισσότερη εκλέπτυνση των συγκεκριμένων ιδιοτήτων και να τις χρησιμοποιεί με πιο αποτελεσματικό και επαρκή τρόπο.
Οι σύνοδοι του Κρόνου με τον Ήλιο, Σελήνη ή Άρη του συντρόφου είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητες από αυτές τις επαφές μια και δείχνουν την καταστολή της «απόπνιξης» των σημαντικών πλευρών της ζωής: ατομικότητα (Ήλιος), συναισθηματικότητα (Σελήνη), ή δραστηριότητα (Αρης).
Εκτός και αν προσέχει πολύ το άτομο με τον Κρόνο, το άλλο άτομο είναι πιθανόν να αισθάνονται να πνίγεται ή να ασφυκτιά από τη σχέση. Και πάλι το σθένος του Κρόνου και ο πραγματισμός, εάν χρησιμοποιείται δίκαια, μπορεί να οδηγήσει σε μια σημαντική θετική εξέλιξη του συγκεκριμένου παράγοντα της προσωπικότητας. "
Σ΄ευχαριστώ για την παραπομπή, με βοήθησε αρκετά , απλά αναρωτιόμουν μήπως χρήζει κάποιας ιδιαίτερης σημασίας το ότι γίνεται στην Καρκίνο και σε 7ο οίκο
Fotini Christodoulou
07-02-2006, 02:03 PM
Ο κρόνος δεν "νιωθει"καλα στον Καρκίνο.
Μην ξεχναμε οτι οπου Κρόνος,περιορισμος πειθαρχια κτλ.
Η Σεληνη ειναι κυβερνητης του Καρκινου και ειναι σε καλή θεση.
Το άτομο με τον Κρονο σε αυτη την θέση θα αντιμετωπίζει λογικα,προβληματα με την έκφραση του συναισθηματος του και μπορει να προσπαθήσει να "περιορίσει"και το συναισθημα του άλλου ατομου.
Αν συνηγορουν αλλες θετικές οψεις τους,σημαινει οτι ναι μεν θα προπαθησει να κανει το ατομο της Σεληνης να πειθαρχήσει το συναισθημα του,αλλα θα γίνει με ομαλό τροπο και πιθανα,θα του δείξει το πως να ελεγχει αυτα.
Τα αντιθετα,αν συνηγορουν αρνητικες οψεις.
Οσο δε για τον 7ο οικο,κυβερνάται απο την Αφροδίτη,επισης δεν ειναι και τόσο συμβατός Ο κρονος,δηλώνει δυσκολια(περιορισμο/εμποδια/ξεκαθάρισμα καταστασης) στα θέματα του οικου,εξον αν υπαρχουν υποστηρικτικοι παραγοντες,οποτε ναι μενμπορει να υπαρχουν δυσκολιες(ποια σχεση δεν εχει αλλωστε)αλλα θα μπορουν να ξεπεραστουν,ευκολοτερα.
Προτείνω να διαβάσεις ΟΛΟ το άρθρο,θα σου λυθουν πολλες αποριες και φυσικά,μια και ειμαι κι εγω αρχάρια,διορθωστε με αν κανω καποιο λάθος!:embarrest
Ευχαριστώ και πάλι και επέτρεψε μου να σου πώ ότι μόνο αρχάρια δε σε θεωρώ(με δεδομένο ότι αρχάρια είμαι εγώ!),σε παρακολουθώ και σε διαβάζω προσεκτικά πάντα και με όλο το θάρος βέβαια θα θελα κάποια στιγμη να μου παραθέσεις κάποια πιστεύω σου σχετικά με το χάρτι μου( 17-6-77,12.00, Αθήνα),τα χαμα ξαναπεί κ ήμουν σε αναμονή!!!
Fotini Christodoulou
07-02-2006, 08:53 PM
Ευχαριστω πολυ,αλλα ειμαι απλα προχωρημενη αρχαρια-που ειναι πιο επικινδυνο απο τον αρχαριο!:embarrest
Να διορθώσω την έκφραση μου,για τον Κρονο/7ο οικο ,προς αποφυγην παρεξηγησεως!Ειναι στην έξαρση του στον 7ο ο Κρονος,αλλα,σε θέματα συναστριας δεν ειναι οτι καλύτερο να έρχεται σε επαφή,με σημεια/πλανητες του αλλου ατομου,στην προκειμένη περιπτωση με την Σελήνη στον 7ο /Καρκίνο.