View Full Version : αστρολογική επιρροή σε εργασιακο θέμα
maraki_1975
30-01-2006, 07:18 PM
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και ελπίζω να ειναι εφικτή μια απάντηση ...
ποια ειναι αυτα τα στοιχεία (πλανήτες , όψεις για διελευσεις μιλώ) που θα μπορούσαν να ευνοήσουν μια κίνηση για αλλαγή εργασιακού ...
αν για παράδειγμα επειδή η δουλειά μου δεν αποδίδει πια και θα ήθελα να την αφήσω κάνοντας κίνηση για μια άλλη δουλειά ,δεν εννοω δική μου επιχείρηση μιλάω για να είσαι υπάλληλος κάπου , υπάρχουν κάποια θετικά μηνύματα απο τους πλανήτες που μπορούν να σου δώσουν το οκ! οτι έχεις εύνοια προχώρα ;
ελπίζω να μην είναι κάτι απαγορευμένο αυτο που ρωτώ ...
ευχαριστω !
Χρήστος Άρχος
31-01-2006, 04:19 PM
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και ελπίζω να ειναι εφικτή μια απάντηση ...
ποια ειναι αυτα τα στοιχεία (πλανήτες , όψεις για διελευσεις μιλώ) που θα μπορούσαν να ευνοήσουν μια κίνηση για αλλαγή εργασιακού ...
αν για παράδειγμα επειδή η δουλειά μου δεν αποδίδει πια και θα ήθελα να την αφήσω κάνοντας κίνηση για μια άλλη δουλειά ,δεν εννοω δική μου επιχείρηση μιλάω για να είσαι υπάλληλος κάπου , υπάρχουν κάποια θετικά μηνύματα απο τους πλανήτες που μπορούν να σου δώσουν το οκ! οτι έχεις εύνοια προχώρα ;
ελπίζω να μην είναι κάτι απαγορευμένο αυτο που ρωτώ ...
ευχαριστω !
Καλησπέρα αγαπητή Μαρία,για αλλαγή δουλειάς θα κοιτάς πάντα συνόδους η αντιθέσεις με το Μεσουράνημα κυρίως πλανήτες απο τον Κρόνο και μετά. Ταυτόχρονα θα πρέπει ο κυβερνήτης του 6ου και το 6ο σπίτι με κάποιο τρόπο να είναι ενεργοποιημένοι. Προσοχή ιδιαίτερα στα ηλιακά τόξα όταν συμμετέχει το Μεσουράνημα και ο Κυβερνήτης του Μεσουρανήματος.
Ιδιαίτερη προσοχή να δώσεις στην ηλιακή επιστροφή εκείνης της χρονιάς και τη θέση του ωροσκόπου αν είναι έντονη καθώς και του 6ου αφού δεν μιλάς για δική σου δουλειά αλλά για να είσαι υπάλληλος.
Τέλος δώσε μία προσοχή στης προόδους και πιο συγκεκριμένα σε αλλαγές σπιτιών στους πλανήτες η ζωδίων καθώς και τις όψεις αλλά και τη φάση της προοδευτικής σου Σελήνης.
Γενικότερα αυτά πρέπει να κοιτάς, τώρα εάν θέλεις να δείς εαν εσύ πρέπει να κάνεις την αλλαγή ιδιαίτερη προσοχή όταν πλανήτες που σχετίζονται με 12ο 8ο αλλά και ο Ποσειδώνας είναι ιδιαίτερα δυνατοί στο ωροσκόπιο σου γιατί μπορεί να κάνεις λάθος. Πολλά τετράγωνα και αντιθέσεις ως προς την ακμή και τον κυβερνήτη του 6ου μπορεί να φέρουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Τέλος για τον Ποσειδώνα που αναφέραμε εάν ασχολείσαι με θέματα αυτού του Πλανήτη τότε να τον θεωρείς ευνοικό.
Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις να ρωτήσεις.
Να είσαι καλά με εκτίμηση
Χρήστος Άρχος
maraki_1975
01-02-2006, 03:02 PM
Γεια σας ,
ευχαριστω για την άμεση απάντησή σας , πράγματι το εργασιακό ειναι κάτι ου με ενδιαφέρει πάρα πολυ .
λοιπόν έψαξα πάνω στον δικό μου χάρτη τα στοιχεία )ενδείξεις που μου είπατε οτι προσέχουμε οταν μας ενδιαφέρει το εργασιακό και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην ερμηνεία βασικά στο να καταλάβω πως λειτουργούν αυτα ..
επλίζω να μην ειναι κουραστικό για σας αυτο που κάνω..
λοιπόν ο Κρόνος (ο γενέθλιος ειναι στις 29 μοίρες του Καρκίνου 9ος οίκος)
κάνει σύνοδο με το Μεσουράνημα μου , το οποίο ειναι στις 5ο του Λέοντα, έχω λοιπόν σύνοδο με το Μεσουράνημα (αυτο γίνεται τον Μάρτη 2006) που ειπατε οτι ειναι μια όψη στην οποία πρέπει να δώσω βάση όμως ο Κρόνος ειναι ανάδρομος και ξαναγυρνά ορθόδρομος τον Απρίλη του 2006
αυτή η σύνοδος τώρα ειναι καλή για μένα για να καταφέρω να κάνω αλλαγή εργασίας ;
επίσης οσον αφορά τον Άρη που ειναι κυβερνήτης του 6ου οίκου μου (ο γενέθλιος Άρης μου ειναι στον 8ο οίκο) τον Μάρτη 2006 ο Άρης κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο μου Άρη τώρα αυτο ειναι καλό ; επίσης ο Ποσειδώνας κάνει τριγωνο με τον Άρη ...
αυτα τα λίγα κατάφερα να βρω στον χάρτη μου ...με την βοήθεια σας για το που δίνουμε σημασία ...
και τώρα θέλω να σας ζητήσω την βοήθεια σας ως προς το εξής -----αυτα τα στοιχεία ειναι ευνοικά ;
ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σας ...ειμαι σε σοβαρή σκέψη για αλλαγή δουλειάς και νομίζω με τις λίγες γνώσεις μου και την μεγάλη βοήθειά σας οτι τώρα μάλλον ειναι μια ευνοική (αστρολογικά) περίοδο για κάτι τετοιο ...
μπορεί να μην έχω το πολυπόθητο μέσον αλλά θα βάλω μέσον τους πλανήτες !!!
ευχαριστω πολυ για την κάθε βοήθεια σας και συγνώμη αν σας κούρασα !!!
Η επίσημη θέση του myHoroscope. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε και δεν προτρέπουμε τα μέλη μας να παίρνουν αποφάσεις ζωής χρησιμοποιοώντας αποσπασματικά την επικοινωνία με τους αστρολόγους μέσω των forums συζητήσεων.
Η αστρολογία αν τελικά μπορεί να υποδείξει ΤΑΣΕΙΣ και ευνοϊκές περιόδους τότε αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από έναν σοβαρό επαγγελματία αστρολόγο και ΜΟΝΟ κατόπιν προσωπικής συνεδρίας ή συνεδριών και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μέσω ανοιχτής επικοινωνίας.
maraki_1975
01-02-2006, 07:24 PM
συγνώμη , δεν έκανα τίποτα κοίταξα τις επιρροές που συζητούσαμε , δεν νομίζω οτι εγινε ούτε κάποια προτροπή ούτε κάτι κακό , ειναι εν γνώση μου οτι η αστρολογία εξετάζει τάσεις και σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για αποφάσεις ζωής ...αν έγινε κάτι κακό συγνώμη αλλά δεν νομίζω οτι δυο κουβέντες φέρνουν την καταστροφή ...
αν πάντως έγινε κάτι ...που δεν έπρεπε συγνώμη ...
maraki_1975
01-02-2006, 07:27 PM
πάντως κ.Άρχο θα ήθελα να μου εξηγήσετε αν αυτο γίνεται αυτο το κομμάτι με τα ηλιακά τόξα που αναφέρατε ...τι εννοείται τις όψεις που γίνονται μεταξύ ήλιου και μεσουρανήματος ή ειναι κάτι άλλο αυτο που γράφετε ...
ευχαριστω ...πολυ !
Η επίσημη θέση του myHoroscope. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε και δεν προτρέπουμε τα μέλη μας να παίρνουν αποφάσεις ζωής χρησιμοποιοώντας αποσπασματικά την επικοινωνία με τους αστρολόγους μέσω των forums συζητήσεων.
Η-μεις με ήτα :)
maraki_1975
01-02-2006, 07:36 PM
συγνώμη , αλλά θα ήθελα να πω την γνώμη μου σε αυτο !
νομίζω οτι έγινε απλή παράθεση απο τον κ.Αρχο για τις τυχόν όψεις που επηρεάζουν τον εργασιακό τομέα , εγω δεν αισθάνθηκα οτι με προέτρεψε σε κάτι ...απλά με βοήθησε να μάθω ποιά ειναι αυτα τα στοιχεία μέσω αστρολογίας που μπορούν να επηρεάσουν (για τάσεις μιλάμε) τον εργασιακό μας τομέα ...
πάντως ειλικρινά θέλω να ζητήσω απο μέρους μου συγνώμη αν το θέμα που έθιξα δημιούργησε πρόβλημα στις αρχές του φορουμ ...
συγνώμη , αλλά θα ήθελα να πω την γνώμη μου σε αυτο !
νομίζω οτι έγινε απλή παράθεση απο τον κ.Αρχο για τις τυχόν όψεις που επηρεάζουν τον εργασιακό τομέα , εγω δεν αισθάνθηκα οτι με προέτρεψε σε κάτι ...απλά με βοήθησε να μάθω ποιά ειναι αυτα τα στοιχεία μέσω αστρολογίας που μπορούν να επηρεάσουν (για τάσεις μιλάμε) τον εργασιακό μας τομέα ...
πάντως ειλικρινά θέλω να ζητήσω απο μέρους μου συγνώμη αν το θέμα που έθιξα δημιούργησε πρόβλημα στις αρχές του φορουμ ...
maraki_1975 για να τελειώσει το θέμα γιατί προφανώς δεν διάβασες τι έγραψα. Ο κύριος Άρχος δεν είναι myHoroscope. Εγώ όμως είμαι και κατάθεσα την επίσημη άποψη του δικτυακού τόπου όχι των συνεργατών του.
Το myHoroscope προσφέρει στα μέλη του κάποιες υπηρεσίες και επικοινωνία και αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις με λογική και υπευθυνότητα. Κατά τα άλλα δρα με παθητικό τρόπο διαχωρίζοντας όμως πάντα τη θέση του.
Ελπίζω τώρα να έγινε κατανοητό. Δεν σε έθιξε κανείς ούτε σε χαρακτήρισε άσχημα αν υπάρχει τέτοια υποψία. Καμία μομφή στο πρόσωπό σου.
maraki_1975
01-02-2006, 07:55 PM
εντάξει κατάλαβα , απλά ένιωσα άσχημα που ενας προβληματισμός μου έφερε αναμπουμπούλα ...
ευχαριστω και το θέμα τελείωσε ...!!! ήρεμα και όμορφα χωρίς υπονοιες και με την όρεξη ακόμα εδω να συνεχίσουμε μαζί ...σε αυτο τον όμορφο χώρο που δημιουργήσατε ...
τέλος καλό όλα καλά !!!