View Full Version : Ψευδωνυμα ή nick name
Αγγελικη
22-01-2006, 06:19 PM
Με ποια κριτηρια υιοθετησαμε το ψευδωνυμο μας (οταν υφισταται, βεβαια).
Ποια ψευδωνυμα μας εχουν κανει εντυπωση;
loukritia
22-01-2006, 06:56 PM
Το δικό μου είναι το όνομα της αγαπημένης μου γάτας, ηρωϊδας του Αρκά.
Νομίζω ότι αυτό φαίνεται και απο το avatar που χρησιμοποιώ :)
Αγγελικη
22-01-2006, 09:03 PM
Εκφραζει εσενα δηλαδη, η Λουκριτια;
Τί σου αρεσε σε αυτην;
Maroulita
22-01-2006, 09:12 PM
Το δικό μου είναι δημιούργημα μιας κολλητής μου, η οποία στο λεύκωμα του σχολείου (πόσα χρόνια πίσω...) με προσφώνησε "αγαπητό μαρούλι"... χωρίς καμιά εξήγηση! Θα μπορούσε να είναι ηχητικά κάτι σαν υποκοριστικό μάλλον, όπως λέμε Θανούλη. Πάντως σιγουρα δεν παραπέμπει στο γνωστό λαχανικό! :toung:
Υ.Γ. ... βέβαια τώρα πώς εσείς να καταλάβετε κάτι τέτοιο...;; Αφού άλλο νικνέιμ υπάρχει πλέον! Για όλα φταίνει ο μπαμπάς :laugh:
Τώρα είμαι πιο ιντελεκτουέλ τρομάρα μου!!! :laugh: :toung:
ΑΤΤΑΡΤΙΝΑ
22-01-2006, 10:01 PM
.......εμενα το δικο μου το πηρα απο την deste..την τραπουλα της Κατινας!:idea: Η Αttart ειναι ημανα της γης,η θεα της γονιμοτητας,της ομορφιας,της σοφιας της Ανατολης.Επισης χρησιμοποιει τις δυναμεις της ,την μαγεια,τον αποκρυφισμο για το καλο.Οι Ασταρτινες θα εξορκιζαν καθε κακο.Εγω το παρεφρασα λιγακι γιατι ετσι μου βγηκε.....ι :bigsmile:
friary
22-01-2006, 10:10 PM
Το δικό μου το βρήκα τυχαία στο λεξικό. Μου άρεσε πολύ σαν λέξη και όπως ακουγόταν, την έβλεπα και για πρώτη φορά και μου έκανε εντύπωση. Εκείνη την περίοδο έψαχνα για nick και ορίστε η ...βάφτηση. Ολίγον τυχαία, ολίγον μοιραία..
loukritia
22-01-2006, 10:51 PM
Εκφραζει εσενα δηλαδη, η Λουκριτια;
Τί σου αρεσε σε αυτην;
Μ'αρέσουν οι ατάκες της !
*Astropeleki*
22-01-2006, 11:01 PM
Το δικό μου nick name είναι μία συντομογραφία του ονόματος μου...Ευδοκία... εξ ου και kia! Όταν ήμουν πολύ πολύ μικρότερη και δεν μου άρεσε το όνομα μου:sick: , έψαχνα να βρω πως αλλιώς θα μπορούσαν να με φωνάζουν...και αντί να καταλήξω στον κοινότυπο Εύη-α, είπα να κάνω επανάσταση...και να γίνω μάρκα αυτοκινήτου!!!!!:laugh: :laugh: :laugh:
Dell Piero
22-01-2006, 11:09 PM
Να προλάβω την Μαργαρίτα που θα πει ότι διάλεξε το όνομά της :toung:
tannia
23-01-2006, 01:17 AM
Εγώ ήθελα κάτι πολύ απλό και πολύ νορμάλ κι έτσι βρήκα αυτό το χαριτωμένο..
Μάλλον έπρεπε να το΄χα γράψει με ένα ν, αλλά δε βαριέσαι.. Αλλού έχω βάλει Ράνια, μάλλον μ΄ αρέσουν τα εις -ανια:bigsmile:
Από αυτά που έχω δει εδώ μου άρεσε το 'βήτα', δε θυμάμαι άλλο
Fotini Christodoulou
23-01-2006, 09:35 AM
Το ψευδώνυμο μου ,μου το κολλησαν συμμαθητες στο λύκειο!
Διοτι κατάφερνα πάντα να γλυτώνω τελευταια στιγμη απο τα διάφορα "κογιότ" και επειδή συνήθως και τρέχω πανω-κατω πανικόβλητη!Το κρατησα λοιπον γιατι ειναι απ΄τα αγαπημένα μου καρτούν!
Ενα ψευδώνυμο που "ζηλεψα" ειναι της Λουκρητίας ,μια και λατρευω κι εγω τις ατάκες της!
panther
23-01-2006, 12:36 PM
Καλημέρα σε όλους!
Για να πω την αλήθεια, στην αρχή ήθελα να βάλω το όνομα μου, αλλά τελικά σκέφτηκα να βάλω το αγαπημένο μου ζώο - τον Πάνθηρα (όχι τον Ροζ).
starfish
23-01-2006, 03:13 PM
Καλημερα σας!
Το starfish το εμπνευστηκα απο την ενασχοληση μου με την θαλασσια ζωολογια εκεινη την περιοδο. Σκεφτηκα λοιπον να κανω ενα διακριτικο κοπλιμεντο [:embarrest]στον εαυτο μου, και συχγρονως να νιωσω πιο ανετα με τις υδατινες επιρροες μου που ειναι ...οπως και να το κανουμε.."υπερβαρες". Ωραια δεν κινειται ενας αστεριας μεσα στο φυσικο του περιβαλλον; :)
magikadespell
23-01-2006, 04:09 PM
Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα κόμικς και τα καρτούνς από μικρή ως σήμερα και τα θεωρώ και τέχνη για αυτό χρησιμοποιώ ονόματα από τους ήρωες αυτούς όταν "κυκλοφορώ" στο internet γιατί πέρα από όλα τα άλλα ,τα sites τα δέχονται σχεδόν πάντα αμέσως (δεν τα χρησιμοποιούν άλλοι δηλαδή). Χρησιμοποιώ κάθε φορά άλλο nick από κόμικ ή καρτούν ανάλογα το θέμα του site. Τώρα, το magikadespell (επίτηδες ανορθόγραφο μήπως το έχει και άλλος) νομίζω ότι ταιριάζει στην περίπτωση μας εδώ εκτός του ότι είναι γλυκύτατη μαγισσούλα, πονηρή, τσαχπίνα και αιωνίως ερωτευμένη με έναν άντρα που δεν της ταιριάζει αλλά και δεν τη θέλει (ο Σκρουτζ) πράγμα που επίσης μου ταιριάζει!!!:love: :(
astral_dreamer
23-01-2006, 08:36 PM
'Η το λουλουδι!
Τωρα οσον αφορα εμενα, και το astral (αστρικος) και το dreamer (ονειροπολος, ιδεαλιστης) μου αρεσουν... Τα ειχα δει και τα δυο ξεχωριστα σε διαφορετικες στιγμες μεχρι που ηρθε στο μυαλο μου η ενωση...:idea: Κατι σαν ονομ/μο ενα πραγμα! My name is dreamer, astral dreamer..!:toung:
Αγγελικη
24-01-2006, 03:11 AM
Εγω δεν θα μπορουσα να μπω σε μια ιστοσελιδα και να μην δηλωσω εστω και ενα μερος απο το ονομα μου, να καταθεσω δηλαδη οτι ειμαι εγω ή κατι που υποδηλωνει ενα μερος της προσωπικοτητας μου.
Εντυπωση μου κανουν ψευδωνυμα που δεν δηλωνουν τιποτα,
απλως τη βιασυνη και την ελλειψη φαντασιας ή στην χειροτερη περιπτωση, την ελαφροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα ή ισως και τον ιδιο τους τον εαυτο.
astral_dreamer
24-01-2006, 04:20 AM
Εγω δεν θα μπορουσα να μπω σε μια ιστοσελιδα και να μην δηλωσω εστω και ενα μερος απο το ονομα μου, να καταθεσω δηλαδη οτι ειμαι εγω ή κατι που υποδηλωνει ενα μερος της προσωπικοτητας μου.
απλως τη βιασυνη και την ελλειψη φαντασιας ή στην χειροτερη περιπτωση, την ελαφροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα ή ισως και τον ιδιο τους τον εαυτο.
Προφανως αναφερεσαι στη μεγαλη πλειοψηφια οσων δηλωνουν ψευδωνυμα. Ξερεις, λεγεται ψευδωνυμο και οχι κανονικο ονομα. Μονο το ονομα σου σε εκφραζει; Αν το δεις διαφορετικα, δεν ησουν εσυ εκεινη που διαλεξες το ονομα σου εξ'άρχης, αλλοι το διαλεξαν για σενα. Και οσον αφορα το σχολιο σου οτι καποια ψευδωνυμα δεν δηλωνουν τιποτα, εννοεις οτι δε σημαινουν τιποτα ΜΟΝΟ για σενα προφανως και οχι για αυτους που τα επελεξαν. Επιτρεψε μου να διαφωνω πληρως με την αποψη σου.. Αυτα τα ολιγα...
Αγγελικη
24-01-2006, 04:27 AM
Προφανως, ή εγω εκφραστηκα λαθος ή εσενα κατι σου διεφυγε και σε θεωρω αρκετα εξυπνο.
Αγγελικη
24-01-2006, 04:32 AM
ελλειψη φαντασιας
Δεν σου λειπει astral dreamer.
Το δηλωνει το ψευδωνυμο σου που εκφραζει ενα μερος της προσωπικοτητας σου (και αυτο σημαινει ειλικρινεια απεναντι στον εαυτο μας και απεναντι στους αλλους).
astral_dreamer
24-01-2006, 04:38 AM
Προφανως, ή εγω εκφραστηκα λαθος ή εσενα κατι σου διεφυγε και σε θεωρω αρκετα εξυπνο.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δε μιλησα για τον εαυτο μου, απλα μου φανηκε καπως προσβλητικο αυτο το σχολιο για καποια μελη.. Λιγο υποτιμητικο. Με την εννοια του οτι οποιος δε σκεφτηκε πολυ για να διαλεξει ψευδωνυμο δε σημαινει κατι παραπανω απο αυτο για το χαρακτηρα του ή κατι αλλο. Απλα διαφωνουμε ή μπορει να εκανα και εγω λαθος στην κριση μου!
Αγγελικη
24-01-2006, 04:48 AM
Τοτε θα περιμενω τις απαντησεις των αλλων μελων, που δεν αφηνουν απλως μια βουλιτσα μεσα στο απεραντο διαδικτυο! (και δεν εννοω εσενα).
Διάλεξα το ψευδώνυμό μου γιατί μου θυμίζει τον αγαπημένο μου μήνα του χρόνου και επειδή τότε ανθίζουν τα πιο όμορφα τριαντάφυλλα του χρόνου!!
Επίσης μου θυμίζει στίχους από ένα παλιό τραγούδι που το έχω συνδυάσει με κάποιον πολύ ξεχωριστό για μένα, αν και σε άλλη διάσταση τώρα..
Είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, τελικά..
Εξ'άλλου ένα ψευδώνυμο δεν είναι απαραίτητο να λέει κάτι σε όλους, γιατί κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο, γαιτί κανείς δεν έχει τον ίδιο νου και εμπειρίες με κάποιον άλλο και γιατί έτσι δεν χάνεται η μοναδικότητα μας!!
:love:
Marlene
17-03-2006, 08:47 PM
Το πήρα από την Μάρλεν Ντήτριχ,είναι η αγαπημένη μου σταρ του κλασικού Χόλυγουντ,έχω εμμονή με το κλασικό Χόλυγουντ και με τα πρότυπα ομορφιας που επικρατούσαν τότε.
sagita
21-03-2006, 12:37 AM
Το nick μου δηλώνει το ζώδιό μου, τον Τοξότη .Sagitarius, στο πιο θηλυκό του...Μου αρέσει όμως και ο συμβολισμός του, το βέλος.
runaway
21-03-2006, 11:52 AM
Το δικό μου έχει προέλθει από ένα γνωστό τραγούδι, "My little runaway", μου το είχε αφιερώσει κάποιος...κάποτε... γιατί το ρήμα "φεύγω" είναι από τα αγαπημένα του λεξιλογίου μου.
nickie
23-03-2006, 01:45 AM
Α....και γω το όνομα μου έβαλα...γιατί?!
Έσπαγα το κέφαλι μου τόσες ώρες τι να βάλω και αφού είχα αρκετά υποψήφια και δεν έλεγα να αποφασίσω με τίποτα είπα ν αβάλω το ονοματάκι μου γραμμένο λίγο κάπως....
evitaZ
23-03-2006, 02:55 PM
evitaZ
συνδιασμός 2 ψευδωνύμων τα οποία και χρησιμοποιώ.
Το Ζ είναι από το ζουζούνι το οποίο και μου αρέσει πολλύ ..αν και το θεώρησα κάπως παιδικό για εδώ...οπότε κράτησα μόνο το Ζ. και το εβίτα από το ονομά μου Εύη....θα μου άρεσε να με φωνάζαν έτσι ....:)
dungarees
23-03-2006, 03:16 PM
ωραίο το θέμα!εγω το δικό μου, το εμπνεύστηκα από τους στίχους του τραγούδιου του robbie williams "me and my monkey" και επειδη το επαγγελμά μου ειναι τεχνικής φύσεως και δεν θεωρείται από τα "γυναικεία", νομίζω ότι μου ταιρίαζει!:bigsmile:
Sol_Luna
24-03-2006, 03:41 PM
Το δικό μου nick ειναι δυο λέξεις μαζι (οπως και φαίνεται αλλωστε).
Sol_luna, που ειναι δύο λέξεις στα Ισπανικα! Μου αρέσει παρα πολυ η Ισπανική γλώσσα και θα ηθέλα παρα πολυ να την μαθω!
Sol = Ηλιος
Luna = Φεγγάρι
Αυτα τα δυο στοιχεια ειναι τα αγαπημενα, εξου και το nick μου!
Θα μου πειτε γιατι οχι στα ελληνικα ή στα αγγλικα? Γιατι ηθελα να φαινεται κατι το παράξενο στο ψευδονυμο μου!!!
kiaRRa
25-03-2006, 03:11 PM
Συμφωνω με την sol_luna-τα ισπανικα ειναι υπεροχη γλωσσα αλλα πολυ ψευδισμα.Φοβαμαι μην μου μεινει!Τελοσπαντων για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα,το δικο μου nick ειναι απο την Chiara de Montefalco που αναφερθηκε ως ονομα απο τον Εκο.:)
tirania
25-03-2006, 10:12 PM
Επιτελους στη γλωσσα μου!
Καταρχην δεν μπορουσα να γραφτω με το πραγματικο μου ονομα, καθως ηδη υπηρχε αλλο μελος (Ρανια). Βρισκομαι πλεον στα Τιρανα, οι φιλοι μου με φωναζουν τυ-ραννια, ενιοτε και πα-ρανοια (!) και ετσι απλα κατεληξα. Συμπτωματικα (η οχι) και τα δυο αντιστοιχα ρηματα με οριζουν εν μερει, το πρωτο ως παθητικο...
Φιλια στη σαδιστρια Ελλαδιτσα μας που διωχνει τα παιδια της!
Δείμων
26-03-2006, 04:10 PM
Δείμων... Βασικά, καμμία σχέση με το ειδήμων! :-Ρ Τουλάχιστον στα περί αστρολογίας. Προσπαθώ και μελετώ - γι αυτό προτιμώ και να μην συμμετέχω γράφοντας, ελπίζοντας να έρθει και αυτή η ώρα.
Η επιλογή αυτού του ψευδώνυμου έγινε επειδή την εποχή της εγγραφής μου υπέφερα πολλά δεινά για τα οποία ήθελα να αναζητήσω βοήθεια (αυτός και ο λόγος που εγγράφηκα άλλωστε!) και το Δείμων προέκυψε: 1) από την διττή έννοια του δεινού, ως εξαιρετικά δυσάρεστης κατάστασης αλλά και του πολύ ικανού ανθρώπου, και 2) από την αρχέγονη σημασία του όρου δαιμόνιος («κατά γαρ τον Πορφύριον ο κατά τας πολιτικάς και πρακτικάς αρετάς ενεργών σπουδαίως καλείται· ο δε κατά τας ψυχικάς, ήτοι καθαιρούσας ψυχήν, δαιμόνιος και δείμων») πριν χρησιμοποιηθεί για την περιγραφή των θρησκευτικών αρνητικών δυνάμεων.
Τέλος, σε περεταίρω έλεγχο στο google (http://www.google.com/search?num=100&hl=en&lr=&newwindow=1&q=%CE%94%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD) βρήκα αναφορές στο όνομα Βιβλικής λίμνης στον Ησαΐα («Διοτι τα υδατα της Δειμων θελουσι γεμισθη αιματος· διοτι θελω επιφερει ετι δεινα επι Δειμων...») , και αυτό το τελευταίο ήταν απόλυτα καταλυτικό στην επιλογή μου.
fioroula
27-03-2006, 01:47 PM
Διάλεξα το Fioroula γιατί εκτός του ότι αγαπώ αφάνταστα κάθε είδους φυτό, μοιάζω πολύ με τις ανάγκες ενός φυτού: αν κάποια μέρα δεν με ποτίσουν (αγάπη κλπ) ή μου βάλουν δηλητήριο(μίσος, ζήλια κλπ) μαραίνομαι, μελαγχολώ. Μόλις όμως με ποτίσουν με τα απαραίτητα θετικά στοιχεία τότε αμέσως αναζωογονούμαι. (φυσικά τώρα έμαθα να έχω και άλλους μηχανισμούς για να μην έχω τόσο απότομα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μου άσκοπα).
-------------------
Όταν θέλουμε κάτι το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχουμε!
apn3a
02-04-2006, 09:53 AM
εγώ πάλι διάλεξα το δικό μου με βάση την ηρεμία (apn3a = apnea = άπνοια).. ο όρος άπνοια συναντάται στις καταδύσεις (στατική κ δυναμική άπνοια), στον καιρό (όταν δεν φυσάει), αλλα κ στην ιατρική (άσθενεια). Η λέξη άπνοια μου θυμίζει ήρεμη θάλασσα κ γενικά γαλήνη.
fillenia
02-04-2006, 11:08 PM
Αναρωτιόμουν από καιρό apn3a για το nick σου, γιατί ήμουν σίγουρη πως κάνεις καταδύσεις, για να το επιλέξεις. Ενας οικογενειακός φίλος κατασκευάζει καταδυτικό υλικό, hi tech, με την ίδια ακριβώς φίρμα! Mόνο τέτοιοι... θα διάλεγαν ... τέτοιο nick.
panther
03-04-2006, 10:28 AM
Και εγώ για το ίδιο αναρωτιόμουν τόσο καιρό.
Πάντως, με τίποτα δεν πήγαινε το μυαλό μου σε καταδύσεις.
Litsacorinth
03-04-2006, 04:21 PM
Το δικό μου "Litsacorinth" το διάλεξα λόγω του υποκοριστικού που με φωνάζουν (Λίτσα από Ευαγγελία) και της πόλης (Κόρινθος) που γεννήθηκα και που ζούσα μέχρι και πριν πέντε χρόνια (πριν η αγάπη με οδηγήσει στην Κύπρο) και που πάντα έλεγα ότι δε θέλω να φύγω ποτέ από εκεί (αν και όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν να φύγουν!!!), διότι είναι μία πόλη που συνεχώς ομορφαίνει και μου λείπει πολύ που δε ζω εκεί τώρα.
Εγώ διάλεξα το Νόρα για δύο λόγους.
1. Αποτελεί υποκοριστικό ενός από τα μικρά μου ονόματα.
2. Εμπνευσμένη απο την ηρωίδα του Ιψεν στο ομόνυμο θεατρικο (ή αλλοιώς Κουκλόσπιτο).
Το πρώτο nick που που έκανε εντύπωση μπαίνοντας στο site ήταν το apnea... Και μάλιστα μ' αρεσε πολύ ο τρόπος που είναι γραμμένο με το ανάποδο ε :) Τελικά αυτή η λέξη - όρος με κυνηγάει...
Κένταυρος
30-04-2006, 05:06 AM
Όταν βρήκα το site, είπα: εδώ θέλω να γραφτώ! Από τα πρώτα που μου ζήτησαν ήταν ένα ψευδώνυμο και εκεί μπλόκαρα. Δεν το είχα σκεφτεί! Μετά το πρώτο σοκ - πανικό- έκλεισα τα μάτια και διαλογίστηκα: πως θέλω να συστηθώ; Μου ήρθε στο μυαλό το μονοπάτι των Κενταύρων στην Πορταριά Πηλίου, η μυθική μορφή που δένει το πνευματικό με το ζωώδες, την ψυχή με το ένστικτο. έτσι το διάλεξα! Αργότερα, έμαθα οτι ο Κένταυρος στην ελληνική μυθολογία ήταν ο θεραπευτής, ο δάσκαλος του Ασκληπειού, που μπορούσε να θεραπεύσει τα τραύματα των άλλων, όχι όμως και τα δικά του. Παράξενο, ε; Να ξέρουμε πριν να μάθουμε...
εγώ σαν σωστή ζυγός διαλεξα το δικό μου εμπνευσμένη απο την coco channel, αλλά και γιατί έτσι φωνάζω το σκυλάκι μου τονίζοντας όμως στην πρώτη συλλαβή.
STARDUSTANGIE66
14-06-2006, 01:17 AM
Το ψευδωνυμο μου το διαλεξα γιατι στο ημερολογιο των μαγιας η ημερομηνια γεννησης μου ανηκει στην αστροσκονη.Οσοι ανηκουν στην ομαδα αυτη
μεταφερουν τη σοφια των αστρων και την σκορπιζουν στην γη.Το angie ειναι απο το ονομα μου Αγγελικη και το 66 απο το ετος γεννησεως μου.
kritsinaki
15-06-2006, 01:57 PM
Εγώ δυστυχώς το... ''kritsinaki'' δεν το διάλεξα, μου το κολλήσανε γιατί λένε οτι ροκανίζω τους άντρες σαν να τρώω κριτσινάκια... Ξέρετε που κάνουν και κρατς κρατς... :smile1:
kiaRRa
15-06-2006, 02:00 PM
Εγώ δυστυχώς το... ''kritsinaki'' δεν το διάλεξα, μου το κολλήσανε γιατί λένε οτι ροκανίζω τους άντρες σαν να τρώω κριτσινάκια... Ξέρετε που κάνουν και κρατς κρατς... :smile1:
παντα τετοια.καλα τους κανεις:idea: :idea:
kritsinaki
15-06-2006, 02:05 PM
Χι Χι Χι...
Κυρίες προσοχή στα σφραγίσματα! Και να θυμάστε ότι το χιούμορ όλοι το ζητάμε αλλά βρισκόμαστε σε αστρολογικό χώρο και μάλιστα τον μεγαλύτερο και ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΟ της Ελλάδος και στους πρώτους στην κατάταξη της Ευρώπης και μάλιστα με διαφορά από κάποια άλλα κακέκτυπα κλεψίτυπα. Ας παραμείνουμε στην πρώτη θέση :)
blueyes
18-06-2006, 12:43 AM
Διάλεξα αυτό το nick name για το προφανές: το χρώμα των ματιών μου που είναι και το σήμα κατατεθέν μου. Επίσης επειδή έτσι με φωνάζει ένας αγαπημένος φίλος από τη Γαλλία. :bigsmile:
xrusa
20-06-2006, 02:43 PM
Διάλεξα αυτό το όνομα γιατί πολύ απλά είναι το ονομά μου... Χρύσα...
Και μου αρέσει πολύ..
_memi_
21-06-2006, 12:12 PM
:) Θα συμφωνήσω με την Χρύσα.
Διάλεξα αυτό το όνομα γιατί είναι το ονομά μου……..
Μέμη …..
Yeshoda
21-06-2006, 05:37 PM
Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί να μου "κολλάνε" παρατσούκλια και ψευδόνυμα από μικρή!Σχεδόν ποτέ δεν είχα ακούσει το κανονικό μου όνομα μέχρι την ηλικία των 5-6, σε σημείο να το ακούω και να μη γυρίζω!Οπότε είπα να βάλω το όνομά μου με μια μικρή παραλλαγή, από Μπέσυ...:suspiciou Το οποίο ούτε αυτό τελικά είναι το κανονικό μου τώρα που το συνηδητοποιώ.Πώς με λένε τελικά,ποια είμαι και που πάω???Άντε ας πάει και το παλιάμπελο..είμαι μια Βασιλική τελικά.
ζουζούνα1977
22-06-2006, 08:34 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Εγώ επέλεξα το "ψευδώνυμο" μου απλά γιατί έτσι με φωνάζουν (κάποιοι καλοί "φίλοι") και την ημερομηνία 1977, γιατί τότε γεννήθηκα. Φιλάκια :toung:
skorpion
23-06-2006, 04:03 PM
Απο μικρη ηλικια για καποιο λογο μου αρεσε ο συμβολισμος του σκορπιου οτι αντιπροσωπευει και το ζωδιο γενικοτερα μια και ειναι το ζωδιο μου συμβολο του θανατου και της αναγεννησης ταυτοχρονα αλλα και της γονιμοποιησης και της σεξουαλικοτητας με ενα μυστηριο να το διακατεχει και μια πολυπλοκοτητα.Δυσκολο ζωδιο που καποιοι χωριζουν τους ανθρωπους που το εχουν σε 2 και μονο κατηγοριες στους καλους σκορπιους και στους πολυ κακους εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια και ετσι δεν ειχα φοβο να το επιλεξω για nick name.:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει:nuts:
BrokenRainbow
29-06-2006, 01:32 AM
Από τότε που άκουσα στο Μάγο του Οζ ότι... "somewhere over the rainbow, the sky is blue", κάτι έπαθα με το ουράνιο τόξο!!!
Προσφάτως χωρισμένη όμως με τον, από 4ετίας σύντροφό μου, ένοιωσα κάποια στιγμή πολύ πεσμένη, πολύ αδύναμη... σα να μην υπάρχει πια αυτή η σκάλα τ'ουρανού για 'μένα...
Αγγελικη
29-06-2006, 01:51 AM
σα να μην υπάρχει πια αυτή η σκάλα τ'ουρανού για 'μένα...
Υπαρχει, παντα υπαρχει...
Μια αναπαυλα και ξανα προς τη δοξα τραβαμε...:)
Κασσιόπη
17-07-2006, 10:08 PM
Επέλεξα τον αγαπημένο μου αστερισμό.
Pandwra
19-07-2006, 11:47 AM
Μεγαλώνοντας κατέληξα να πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε εν-δυνάμοι "Κουτιά της Πανδώρας" ..... ;)
FIGHTER
22-07-2006, 06:57 PM
Εγώ πάλι το πήρα από το αγαπημένο μου τραγούδι, το ''Fighter'' της Christina Aguilera! Υπήρξε μια περίοδος που μου ταίριαζε πάρα πολύ σαν τραγούδι κι από τότε το ακούω καθημερινά και με εμπνέει να προσπαθώ ναι είμαι κι εγώ μια ''fighter'' μπροστά σε όλες τις αναποδιές που μου συμβαίνουν!
tsigana
23-07-2006, 01:48 AM
Μια ψυχη μου λεει οτι μοιαζω με τσιγγανα..
Deodonus
24-07-2006, 03:23 AM
Εγώ διάλεξα αυτό το nickname πριν κάνα-δυο χρόνια και το χρεισημοποιό παντού. Είναι η (δικιάς μου έμπνευσης) λατινική μετάφραση του ονόματός μου από το Deo (θεός) + donum (δώρο) = Deodonus (Θεόδωρος). Απλό, αλλά εφφετζίδικο ;)
tannia
01-08-2006, 08:49 PM
Το δικό μου δε μ' αρέσει πια, δε με εκφράζει, αλλά δεν το αλλάζω. :bigsmile:
laziali
08-08-2006, 07:16 PM
Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και παρόλο που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον του εξωτερικού, παρακολουθούσα μια ιταλική ομάδα, την LAZIO :love: και επειδή οι οπαδοί της λέγονταν laziali, μου κόλλησε και το χρησιμοποιώ ως ψευδώνυμο από τότε!
Τα βιβλία μου είναι γεμάτα από πολύχρωμα lazio και laziali :smile:
mapal
11-08-2006, 10:46 PM
Εγώ διάλεξα τις πρώτες συλλαβές από το δικό μου παρατσούκλι (Μαφία) και από τα παρατσούκλια 2 πολύ καλών μου φίλων (Πάπαινα, Αλβανός)
Από τα ψευδώνυμα που μου έκαναν εντύπωση ήταν το Sol_Luna (λατρεύω τα ισπανικά, προσπαθώ κι εγώ να μάθω μόνη μου, αλλά τη διάλεκτο της Αργεντινής που θυμίζει ιταλικά, τα οποία επίσης λατρεύω :bigsmile: ) και τα magicadespell και lucritia, τις οποίες λατρεύω.. Έχω μια έφεση στους κακούς. :toung:
Λευκή
12-08-2006, 03:43 AM
Από κάτι παραμύθια που διάβαζα μικρή.Ήταν μια νεράϊδα με ανοιχτόχρωμο δέρμα και μακριά μαύρα μαλλιά που αγαπούσε πολύ την μουσική και την λέγανε Λευκή.Προτίμησα αυτό παρά τα παρατσούκλια τύπου "Χάρος " και "κάργια" που μου έχουν κολλήσει διάφοροι κατά καιρούς:toung:
Τα ψευδώνυμα που έχω ξεχωρίσει είναι "ΛΙΛΙΘ" και retrograde.Επίσης μου αρέσει astral dreamer,magicadespell και μερικά ακόμα που ξεχνάω.
konaliber
29-10-2006, 01:26 AM
εμένα ήταν έμπνευση της στιγμής...από δύο φίλες μου που βρίσκονταν σπίτι μου νωρίτερα. Εκανα τα ονοματα τους στα λατινικά και τα ένωσα με τέτοιο τρόπο και βγήκε το δικό μου ψευδόνυμο....Μου άρεσε ηχητικά....Τις πέσανε τα μαλλιά όταν το άκουσαν...και ξεκαρδίστηκαν στο γέλιο!
Με ακολουθεί απο το Γυμνάσιο. Βγαίνει απο τα αρχικά μου:nuts:
ninja
08-11-2006, 05:12 PM
Πως μπορείς να κρίνεις (απλά βλέποντας το) τι σημαίνει το ψευδώνυμο για τον καθένα? Πιστέυω ότι σχεδόν όλα κάτι σημαίνουν για τον καθένα απο εμάς. Το ninja για παράδειγμα σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι τα αρχικά απο το όνομα του άντρα μου, το δικό μου και των παιδιών μου. Βλέποντας το όμως εσύ τι μπορείς να καταλάβεις?
panther
08-11-2006, 05:20 PM
Πως μπορείς να κρίνεις (απλά βλέποντας το) τι σημαίνει το ψευδώνυμο για τον καθένα? Πιστέυω ότι σχεδόν όλα κάτι σημαίνουν για τον καθένα απο εμάς. Το ninja για παράδειγμα σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι τα αρχικά απο το όνομα του άντρα μου, το δικό μου και των παιδιών μου. Βλέποντας το όμως εσύ τι μπορείς να καταλάβεις?
Εμένα πάντως, μου θυμίζει ένα τραγούδι των Europe. Ninja survive:bigsmile:
paxoulodrosati
13-11-2006, 04:18 PM
το δικο μου το εβγαλα μονη μου γιατι εχω λιγα παραπανω κιλα αλλα επειδη ειμαι ψηλη δεν μπορεις να με πεις ουτε κανονικη ουτε χοντρη ουτε ζουμερη αλλα παχουλοδροσατη!!!
Pandwra
20-11-2006, 05:14 PM
Παχουλοδροσατη ....προτεινω αν αδυνατισεις να το κανεις....
Dorna ...δεν πινς νερο...πινς βιλουδου...:bigsmile:
palavo
05-02-2007, 04:49 PM
emena mou to bgalan apo pitsirika kati filoi mou apo mia parea kai pisteuw oti mou paei apisteuta osa xronia kai an perasan... eimai adiorthoti palaviara !!!
palavo
05-02-2007, 04:51 PM
Παχουλοδροσατη ....προτεινω αν αδυνατισεις να το κανεις....
Dorna ...δεν πινς νερο...πινς βιλουδου...:bigsmile:
Aporia pros erotisi :
To Dorna den exei fysalides?....kai Oi fysalides den fouskonoun ???(kati san anapsiktiko na to pw!!) :wacko:
holyman
05-02-2007, 10:01 PM
Χρησιμοποιουσα το δικο μου απο πιτσιρικας οταν εκανα chat στο θρυλικο napster!!!
Μου εκατσε εντελως τυχαια!
SKYLOROCK
05-02-2007, 10:11 PM
Εγώ επειδή κάνω εκπομπή σε ροκ σταθμό αλλά τις ελεύθερες ώρες μου ακούω σκυλάδικα μου έβγαλαν το skylorock :laugh:
το δικό μου το αποφάσησε μόνο του ενώ είχα ένα ακόμα γράμμα μποστά δεν ξέρω που πήγε :amazed: :toung:μου άρεσε και το κράτησα:toung:
το δικο μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεει:laugh: :laugh: :laugh: αλλα οσα μου αρεσαν μου τα ειχαν παρει :sad2: :sad2: και το λευκη μου αρεσει και κανα δυο αλλα που μου διαφευγουν :wacko: :bigsmile:
aleka
02-04-2007, 03:28 PM
το δικο μου δεν το διαλεξα εγω αλλα οι γονεισ μου πριν σχεδον απο 20 χρονια:amuse::toung: ......αλεξανδρα σιγκεκριμενα αλλα το κανα αλεκα για λογουσ συντομιασ.......!!!
Μαργαρίτα!
02-04-2007, 05:59 PM
Όντως δίκιο έχει ο αγαπημένος μου Dell Piero! Μαργαριτα είναι το όνομά μου... :embarrest ΄
Αλλά το χρησιμοποιούσα και σε λευκώματα στο Λύκειο!:toung: Οπότε astral-dreamer (που μ'αρέσει πολύ και το ψευδώνυμό σου!) συνήθιζα να λέω και 'γω:
My name is Rita... Margarita! :bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-05-2008, 02:04 AM
το ονομα μου διαλεξα και εγω Δεσποινα αλλα κολησα και το Κουκι διπλα.Ο Κουκι ειναι το κοκερακι σκυλακι μου που το χρωμα του ειναι σαν τραγανο ξεροψημενο μπισκοτο!!!!!!!
getzaki
14-05-2008, 10:52 AM
Το δικό μου το επέλεξα ανάμεσα από πολλά που είχα στο μυαλό μου.
Αναφέρεται στο τελευταίο αυτοκίνητο που απέκτησα (GETZ)και που είμαι συναισθηματικά, πολύ δεμένη μαζί του. Το φροντίζω όπως θα φρόντιζα ένα οικόσιτο ζώο στο σπίτι μου. Με αγάπη και μεράκι. To "ακι" (getzaki) δηλώνει το υποκοριστικό του και το πρόσθεσα από τη λέξη μεράκι.
Ίσως αναρωτηθείτε γιατί τόση αγάπη για το αυτοκίνητό μου?
Μα το αγαπώ, όπως αγαπώ και το κάθε τι γύρω μου.. Το κάθε τι..:love:
Pirate Jenny
14-05-2008, 11:09 AM
Καλημερα.Νομιζω πως ηρθε η ωρα να δικαιολογηθω για το ψευδωνυμο μου,γιατι πρεπει να ειναι απο τα πλεον παρεξηγημενα,νομιζω.Πρωτα απ ολα ΔΕΝ ειναι αυτο που νομιζετε,φυσικα,το λεω γιατι κανα δυο απο σας μ εχουν ρωτησει και ετσι αρχισα να νιωθω λιγουλακι ....αβολα μ αυτο.
Λοιπον ,ειναι στην ουσια μια ισπανικη εκφραση ,de puta madre ,και σημαινει ακριβως αυτο που λεμε "και γαμω" και το αγαπω πολυ γιατι μου το κολλησαν καποιοι πολυ αγαπημενοι ισπανοφωνοι φιλοι μου,σε περιοδο εγκυμοσυνης,και ηταν ο δικος τους τρυφερος τροπος να μου πουν οτι με βρισκουν ¨και γαμω" που ,αν και σε προχωρημενη εγκυμοσυνη,δεν ειχα εγκαταλειψει καμμια απ τις δραστηριοτητες μου.
Οταν ανακαλυψα το site ενθουσιαστηκα τοσο που απ την βιασυνη μου δεν το σκεφτηκα καθολου ,γι αυτο και το γραψα και λαθος.Στην πορεια καταλαβα οτι μαλλον παρεξηγουμαι.Γιαυτο,...νομι ετε οτι πρεπει να το αλλαξω?
Αληθεια πειτε,μ ενδιαφερει.Δεχομαι και προτασεις...βαφτιση on line.:love::love:
Μητσάκος
14-05-2008, 11:51 AM
Καλημερα......
Οταν ανακαλυψα το site ενθουσιαστηκα τοσο που απ την βιασυνη μου δεν το σκεφτηκα καθολου ,γι αυτο και το γραψα και λαθος.Στην πορεια καταλαβα οτι μαλλον παρεξηγουμαι.Γιαυτο,...νομι ετε οτι πρεπει να το αλλαξω?
Αληθεια πειτε,μ ενδιαφερει.Δεχομαι και προτασεις...βαφτιση on line.:love::love:
Προσωπικά, το βρίσκω μια χαρά :toung:
Pirate Jenny
14-05-2008, 11:54 AM
Προσωπικά, το βρίσκω μια χαρά :toung:
Ουφ!(αναστεναγμος).Ωραια!Σ ευχαριστω.:bigsmile:
starfish
14-05-2008, 02:09 PM
Ουφ!(αναστεναγμος).Ωραια!Σ ευχαριστω.:bigsmile:
Εμενα με ξαφνιασε ... καπως δυσαρεστα γιατι το "μετεφρασα" οπως ισως και αλλα μελη: "puta" [το υπολοιπο δεν χρειαζεται :cheesy:] μανα! Δεν μπορω να το συνηθισω αλλα, αυτο... ειναι δικο μου προβλημα!:bigsmile:
Pirate Jenny
14-05-2008, 02:15 PM
Εμενα με ξαφνιασε ... καπως δυσαρεστα γιατι το "μετεφρασα" οπως ισως και αλλα μελη: "puta" [το υπολοιπο δεν χρειαζεται :cheesy:] μανα! Δεν μπορω να το συνηθισω αλλα, αυτο... ειναι δικο μου προβλημα!:bigsmile:
ωχ ναι,αλλα ειδες ομως..δεν σημαινει αυτο.Μου φαινεται οτι θα το αλλαξω τελικα.
Συνεχιζω να περιμενω προτασεις και νονους!!:love:
Maroulita
14-05-2008, 02:19 PM
Μια χαρά είναι! Μην κολλάς καθόλου!
starfish
14-05-2008, 02:25 PM
ωχ ναι,αλλα ειδες ομως..δεν σημαινει αυτο.Μου φαινεται οτι θα το αλλαξω τελικα.
Συνεχιζω να περιμενω προτασεις και νονους!!:love:
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
friary
14-05-2008, 02:26 PM
putamare
:cheesy:
Pirate Jenny
14-05-2008, 02:31 PM
Μια χαρά είναι! Μην κολλάς καθόλου!
Ναι μωρε,και γω ετσι νομιζω.Ειναι δυνατον να μπαινει καποιος και να υπογραφει πουτα'μανα και να το εννοει κυριολεκτικα; Ειναι πολυ χοντρο .δεν περιμενα να το παρει κανεις στραβα και στα σοβαρα,εννοοντας την ετοιμολογια της λεξης. Αυτη η φραση ειναι και πολυ ψωμοτυρι εντω μεταξυ στα ισπανικα...οποτε φανταστηκα οτι θα γνωριζουν πολλοι τι σημαινει.....αλλα δεν...
Pirate Jenny
14-05-2008, 02:36 PM
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Καλη ιδεα σ ευχαριστω,Θα το βαλω στη λιστα να ψηφισουμε μετα!:bigsmile::bigsmile:
Pirate Jenny
14-05-2008, 02:39 PM
putamare
:cheesy:
:lol::lol::lol:Καλο! Θυμιζει το ανεκδοτο με τον λουτσο!!:laugh::laugh:
VAFIKOS
14-05-2008, 02:51 PM
εγω παλι δεν καταλαβα οτι διαλεγα ψευδωνυμο και βγηκε αυτη η πατατα...:bigsmile:
θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω πως γινεται...:σφύριγμα
με τα ιντερνετικα τελευταιας κοπης δεν ειμαι και σαϊνι...:bigsmile:
Pirate Jenny
14-05-2008, 03:40 PM
εγω παλι δεν καταλαβα οτι διαλεγα ψευδωνυμο και βγηκε αυτη η πατατα...:bigsmile:
θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω πως γινεται...:σφύριγμα
με τα ιντερνετικα τελευταιας κοπης δεν ειμαι και σαϊνι...:bigsmile:
Οταν μαθεις,πες το μου και μενα.Α! το βρήκα!!Να το κανεις εσυ "μαγια" και γω "βιλλυ"!
starfish
14-05-2008, 03:58 PM
Οταν μαθεις,πες το μου και μενα.Α! το βρήκα!!Να το κανεις εσυ "μαγια" και γω "βιλλυ"!
Γιατι δεν ρωτατε το site μ ενα προσωπικο μηνυμα; :bigsmile:
*Αθανατη Μαγια Μελισσα!! Ειχα εναν συμμαθητη που ηταν ιδιος ο Φλιπ! :nuts:
*Astropeleki*
14-05-2008, 03:59 PM
Επικοινωνείτε με τον διαχειριστή του Myhoroscope και του ζητάτε να σας αλλάξει το ψευδώνυμό! :)
lenianti
14-05-2008, 05:00 PM
Το δικό μου ψευδόνυμο είναι μια παραλλαγή του ονοματός μου. Έψαξα τη σημασία του βαπτιστικού μου ονόματος κι επειδή μου άρεσε είπα να το κρατήσω!!:lol::lol:
Σε γενικές γραμμές μου έκαναν εντύπωση τα "ψευδόνυμα" αυτών που κράτησαν το πραγματικό τους όνομα και το έχουν μάλιστα και στα ελληνικά.. Το θεωρώ πολύ θετικό διότι δεν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω απο την οθόνη.. (δεν εννοώ οτι εμείς οι υπόλοιποοι προσπαθούμε)
voulatain
17-05-2008, 06:45 PM
Μερικα ψευδωνυμα ειναι πραγματι πολυ εξυπνα,το δικο μου ειναι λιγο απο το ονομα μου και λιγο απο την εργασια μου.
skorpion
20-05-2008, 09:59 PM
Το δικο μου δε σας λεω δε σας λεω!χιχιχιχι! αλλα πολλες αντιγραφες εχουν πεσει και δε μ αρεσει αυτο!
BlackOrWhat
21-05-2008, 10:40 AM
Το δικο μου δε σας λεω δε σας λεω!χιχιχιχι! αλλα πολλες αντιγραφες εχουν πεσει και δε μ αρεσει αυτο!
Αγαπημένο σου συγκρότημα οι Skorpion...ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??!!:nuts::toung::toung:
...ε ντάξυ...σε πολλούς αρέσουν!!!:toung:
pigasos
21-05-2008, 12:32 PM
Το δικό μου ψευδώνυμο είναι παρμένο από τη μυθολογία και εκφράζει τα όνειρα μου! Όσο για την εικόνα του γουϊνι μου άρεσε πολύ και την έβαλα!:bigsmile::love:
Επίσης θα ήθελα να πω χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες!
starfish
21-05-2008, 12:49 PM
Μηπως, λεω ΜΗΠΩΣ, το διαλεξες λογω ζωδιου;; :nuts::nuts:
**Το ξερω οτι ακουγεται καπως ακραιο .....:toung::toung::toung:
skorpion
21-05-2008, 08:44 PM
Μηπως, λεω ΜΗΠΩΣ, το διαλεξες λογω ζωδιου;; :nuts::nuts:
**Το ξερω οτι ακουγεται καπως ακραιο .....:toung::toung::toung:
Χα χα χα!!! Απορω πως σου περασε απο το μυαλο τετοιο πραγμα!!!!:laugh::laugh::laugh:
εφη ταδε-ταδε εφη
21-05-2008, 10:24 PM
Το διάλεξα γιατί με λένε ¨Εφη και γιατί γράφω ποιήματα...και όταν γίνω πολύ μα πολύ γνωστή ποιήτρια θα ακούγετε αυτό ακριβώς που λέει το ψευδώνυμο...!!!!:embarrest:love::embarres t
VAFIKOS
22-05-2008, 11:28 AM
Το διάλεξα γιατί με λένε ¨Εφη και γιατί γράφω ποιήματα...και όταν γίνω πολύ μα πολύ γνωστή ποιήτρια θα ακούγετε αυτό ακριβώς που λέει το ψευδώνυμο...!!!!:embarrest:love::embarres t
η μετριοφροσυνη και η φιλοδοξια μας σε θεματα πνευματος-τεχνης, των ιχθυων ειναι απαραμιλλη! ευγε συν-τεκνον μου!:laugh::bigsmile:
zeta1987
23-05-2008, 02:32 AM
Εγώ μπορώ να πώ ότι είχα τρομερή πρωτοτυπία όταν σκέφτηκα το nick μου!!:laugh:
Το zeta ειναι από το Γεωργία --> Ζορζέτα --> Ζέτα!!
Και το 1987 είναι το έτος που γεννήθηκα!
Μου αρέσει πολύ το ψευδώνυμο της Ουρανίας ή black moon αλλά και κάποια άλλα που έχω δει και είναι στα ισπανικά αλλά δεν τα θυμάμαι.
Αν θα έβαζα τώρα ψευδώνυμο,θα έβαζα και εγώ κάτι σχετικό με το φεγγάρι ή τη θάλασσα.Το black moon το θεωρώ τέλειο γιατί και μόνο που φαντάζεσαι το φεγγάρι να ήταν μαύρο σε πιάνει ένα δέος!:blink:
BlackOrWhat
23-05-2008, 11:03 AM
Μου αρέσει πολύ το ψευδώνυμο της Ουρανίας ή black moon αλλά και κάποια άλλα που έχω δει και είναι στα ισπανικά αλλά δεν τα θυμάμαι.
Αν θα έβαζα τώρα ψευδώνυμο,θα έβαζα και εγώ κάτι σχετικό με το φεγγάρι ή τη θάλασσα.Το black moon το θεωρώ τέλειο γιατί και μόνο που φαντάζεσαι το φεγγάρι να ήταν μαύρο σε πιάνει ένα δέος!:blink:
Mήπως εννοείς τα "pecora nera" και "putamadre"??!!:nuts: Καθένα ξεχωριστό για τους δικούς του λόγους...;):toung:
Εμένα δεν με πιάνει κανένα δέος με την εικόνα.... :cry:
friary
23-05-2008, 01:17 PM
Εμμμ μαύρο φεγγάρι μέσα στη μαύρη νύχτα. Ποια εικόνα ? :laugh:
Εμμμ μαύρο φεγγάρι μέσα στη μαύρη νύχτα. Ποια εικόνα ? :laugh:
Εντάξει... είναι μια εικόνα κ αυτό... αλλά πολύ Σκορπιός κ 8ος μου κάνει!!! :wacko:
Μαρία_Δ
23-05-2008, 01:26 PM
Εγώ μιας και έχω το πιο σπάνιο όνομα στον κόσμο είπα να το αφήσω για να με αναγνωρίζουν..:toung::bigsmile:
zeta1987
23-05-2008, 03:03 PM
Όχι αυτά,κάποια άλλα που τα είχα δει στο "Ώρα να συστηθούμε"!
Μα δεν θα ήταν εντελώς μαύρο,σίγουρα η φύση θα είχε φροντίσει ώστε να δένει τέλεια με το μαύρο της νύχτας...(Έχω και μία αδυναμία στο μαύρο σαν σκορπιός,γιατι να το κρύΨωμεν άλλωστε;;;):love:
Pirate Jenny
23-05-2008, 03:11 PM
Mήπως εννοείς τα "pecora nera" και "putamadre"??!!:nuts: Καθένα ξεχωριστό για τους δικούς του λόγους...;):toung:
τι συνειρμος και αυτος!!Το pecora nera ομως δεν ειναι ισπανικο,ιταλικο ειναι....:toung:
kiaRRa
24-05-2008, 12:08 AM
τι συνειρμος και αυτος!!Το pecora nera ομως δεν ειναι ισπανικο,ιταλικο ειναι....:toung:
Το δικό σου είναι σίγουρα ισπανικό αλλά θέλω να φαντάζομαι ότι εμπνεύστηκες από την ομώνυμη μάρκα ρούχων.:embarrest
Pirate Jenny
24-05-2008, 12:33 AM
Το δικό σου είναι σίγουρα ισπανικό αλλά θέλω να φαντάζομαι ότι εμπνεύστηκες από την ομώνυμη μάρκα ρούχων.:embarrest
Ωραια ρουχα!Αλλα,οχι.Το εξηγω σε προηγουμενο ποστ που, αν δεν ημουνα τοσο ασχετη,θα στο μετεφερα να το δεις εδω. Συγνωμη:toung::toung:
Μητσάκος
24-05-2008, 01:11 AM
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Ψευδωνυμα ή nick name (http://www.myhoroscope.gr/54515-post79.html)
Εδώ εξηγεί :bigsmile:
tsabikaki
24-05-2008, 11:40 AM
σπανια εχω χρησιμοποιηση nickname δε ξερω το γιατι αλλα μου φαινετε οτι επειδη εδω κ 37 χρονια με ρωτανε "τι ονομα ειναι τουτο" μαλλον το εχω σα nickname κ εκτος διαδυκτιου
jklsa
24-05-2008, 11:51 AM
Το δικο μου για να δημιουργεί εντυπώσεις και ερωτήματα.....:bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
XxXvoulaXxX
24-05-2008, 12:52 PM
To diko mou leei kai to onoma mou... Kai den h8ela na to balw sketo, kai ebala XxXvoulaXxX... :)
*Astropeleki*
24-05-2008, 01:14 PM
σπανια εχω χρησιμοποιηση nickname δε ξερω το γιατι αλλα μου φαινετε οτι επειδη εδω κ 37 χρονια με ρωτανε "τι ονομα ειναι τουτο" μαλλον το εχω σα nickname κ εκτος διαδυκτιου
Φως φανάρι ότι είσαι Ροδίτισσα :toung:
Aρα είσαι από .... τη Ρόδο!!! :laugh:
Μου εκαναν κλικ δυο ονοματα Jocasta και Kalidas
Το εκανα Jocali αλλα τελικα εμεινε το Joca.
Μου αρεσε επειδη πειραματιστηκα αρκετα για να καταληξω σ αυτο.
Το χρησιμοποιω εδω και χρονια, ποτε το ενα και ποτε το αλλο.
fairywings
27-08-2008, 01:19 PM
χμμ...λοιπον επειδη το χομπυ μου ειναι η γλυπτική και μου αρεσει να φτιαχνω νεραιδες και μου αρεσουν ειδικά τα φτερα γιαυτο και το νικ μου, fairywings.
fairywings
27-08-2008, 01:20 PM
Aρα είσαι από .... τη Ρόδο!!! :laugh:
και αλλοι απο την Ροδο??? :bigsmile:
evazoe3
27-08-2008, 02:47 PM
το δικό μου είναι τα ονόματα των δύο παιδιών μου, εύα και ζωή!!
xry45
27-08-2008, 03:51 PM
Να πω την μαυρη αληθεια δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα..το ονομα μου υπηρχε και ετσι ο αδερφοσκορπιος που μου εκανε την εγγραφη(τα περισσοτερα μελη τον γνωριζουν:nuts::nuts::nuts:)μου εβαλε το xry45 που το 45 καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα της ηλικιας μου...σε 15 χρονια θα εχει...εντυπωση μου εκανε το Δειμων μου αρεσε αρκετα...αν και μανια εχω με τις υπογραφες...:love:
athinoula85
27-08-2008, 05:21 PM
Εμενα παλι το νικ μου ... ε δεν ειναι κατι που σε βαζει να σκεφτεις '' τι μπορει να σημαινει αυτο ? '' και '' τι να συμβολιζει αραγε αυτο το νικ για την ζωη της ? '' :cheesy:
Καθως καταλαβαινετε ειναι το ονομα μου και η χρονολογια γεννησης μου ( σε συντομευση η χρονολογια :nuts: )
Ειχα κανει εγγραφη με ενα σχετικα ενδιαφερον νικ αρχικα , αλλα δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ , να δημοσιευσω , τιποτα λεμε ... γιατι ειχα δωσει λαθος το e-mail μου , μου εβγαζε σφαλμα συνδεσης στο σαιτ και ............... ετσι μετα οταν ξαναπροσπαθησα να εγγραφω εβαλα βιαστικα το athinoula85 και ειπα αν με γραψει επιτυχως με εγραψε .... και ετσι εμεινε !!! :bigsmile:
Dell Piero
27-08-2008, 07:24 PM
Με προσωπικό μήνυμα να ενημερωθεί ο διαχειριστής που θα βρίσκεται online για τον δεύτερο λογαριασμό.
Διαφορετικά σύμφωνα με τους όρους χρήσης (απαγόρευση διπλοεγγραφής) θα διαγραφεί και αυτός που χρησιμοποιείς τώρα.
Εμενα παλι το νικ μου ... ε δεν ειναι κατι που σε βαζει να σκεφτεις '' τι μπορει να σημαινει αυτο ? '' και '' τι να συμβολιζει αραγε αυτο το νικ για την ζωη της ? '' :cheesy:
Καθως καταλαβαινετε ειναι το ονομα μου και η χρονολογια γεννησης μου ( σε συντομευση η χρονολογια :nuts: )
Ειχα κανει εγγραφη με ενα σχετικα ενδιαφερον νικ αρχικα , αλλα δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ , να δημοσιευσω , τιποτα λεμε ... γιατι ειχα δωσει λαθος το e-mail μου , μου εβγαζε σφαλμα συνδεσης στο σαιτ και ............... ετσι μετα οταν ξαναπροσπαθησα να εγγραφω εβαλα βιαστικα το athinoula85 και ειπα αν με γραψει επιτυχως με εγραψε .... και ετσι εμεινε !!! :bigsmile:
athinoula85
28-08-2008, 01:34 AM
Με προσωπικό μήνυμα να ενημερωθεί ο διαχειριστής που θα βρίσκεται online για τον δεύτερο λογαριασμό.
Διαφορετικά σύμφωνα με τους όρους χρήσης (απαγόρευση διπλοεγγραφής) θα διαγραφεί και αυτός που χρησιμοποιείς τώρα.
Ο προηγουμενος λογαριαμος δεν υφισταται . Δε μπορεσα να τον χρησιμοποιησω καθολου .
flame
28-08-2008, 02:10 AM
Το ''flame'' που έχω διαλέξει:
είναι η φλόγα που ενυπάρχει μέσα μας και είναι απρόβλεπτη και ζωντανή εκτός κι αν κάτι την αφήσει να πεθάνει η τη σβήσει κάτι πιό δυνατό από αυτήν..........
white diamond
28-08-2008, 04:26 AM
το δικο μου ειναι αγαπημενος στιχος...
flame
28-08-2008, 04:22 PM
Διαμαντάκι έχω παρατηρήσει ότι η υπογραφή της Black or What ταιριάζει απόλυτα με το Nick name σου......
white diamond
28-08-2008, 07:53 PM
κατα καποιον τροπο ταιριαζει!:bigsmile::blink::love:
έλεγα να το αλλάξω σε κάποια φάση...αλλά δε βαριέσαι!
να σαι καλα φλογα!:love::love:
....Κατα καιρούς χρησιμοποιώ το esse_ntial , αλλα όλοι με φώναζαν esse επομένως το κράτησα σκέτο αυτη τη φορά..Χέρμαν Έσσε είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας . Με βοήθησε στη εφηβεία μου και τιμής ένεκεν....:bigsmile:
libraD
29-08-2008, 06:51 PM
Εμένα το δικό μου καταλαβαίνετε πώς βγήκε φαντάζομαι...libra στο ζώδιο και το D ειναι το πρώτο αρχικό του ονόματός μου στα αγγλικά και επειδή έχω και κάτι από τον ωροσκόπο στον Κριό είπα να το βάλω κεφαλαίο...έτσι για να ξεχωρίζει λιγάκι...:love:
Φιλικά
libraD :love:
silvestro
30-08-2008, 01:26 AM
Το δικο μου δεν ειναι ακριβωs επιλογη μου:embarrestΕιναι ενα απο τα παρατσουκλια που μου ''κολησαν''απο παλια οι φιλοι μου.Κατι σαν Σισιλιανικο ονομα..:bigsmile:
monkberry
30-08-2008, 08:36 AM
το δικο μου ανηκει σε ενα τραγουδι της δεκαετιας του '70 το monkberry moon delight με απιστευτο ρυ8μο και ενταση και ιδιαιτερα αγαπημενο απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα
tavrina
30-08-2008, 07:18 PM
καλησπέρα σας,:bigsmile::bigsmile:
Εγώ προφανώς έχω επιλέξει το ζώδιο μου όπως άλλωστε φαίνεται. Μιάς και είμαστε σε αστρολογική σελίδα σκέφτηκα οτι θα ταίριαζε καλύτερα,. Γενικα παρατσούκλι δεν είχα ποτέ:cheesy:...δεν τολμούσαν....έκανα kung-fu.. για πολλά χρόνια..δύσκολο να με πειράξουν.:bigsmile::bigsmile:
καλή συνέχεια...;););)
Μητσάκος
30-08-2008, 07:44 PM
Εμένα έτσι με λένε :bigsmile:
Vasso7
31-08-2008, 12:14 PM
Vasso ειναι τ ονομα μου και το 7 τυχαιο γιατι υπηρχε και αλλη συνονοματη
nanstenka
01-09-2008, 04:13 PM
Είναι το όνομα μιας ηρωίδας του Ντοστογιέφσκι,προσομοιάζε στο πραγματικό μου κι από την πρώτη στιγμή που το είδα μου κόλλησε είπα αυτό είμαι.
Αλλά κατά λάθος του προσέθεσα ένα νι κι έτσι προέκυψε κάτι που είναι κ λίγο δημιουργία μου. Αυτάαα:bigsmile:
athinoula85
01-09-2008, 05:57 PM
Είναι το όνομα μιας ηρωίδας του Ντοστογιέφσκι,προσομοιάζε στο πραγματικό μου κι από την πρώτη στιγμή που το είδα μου κόλλησε είπα αυτό είμαι.
Αλλά κατά λάθος του προσέθεσα ένα νι κι έτσι προέκυψε κάτι που είναι κ λίγο δημιουργία μου. Αυτάαα:bigsmile:
Αυτο το καταλαβαμε , οτι προσθεσες το νι :bigsmile: Ολοκληρο το ονομα ειναι Ναστια και χαιδευτικα Ναστενκα . Ειναι το Αναστασια στα ρωσικα ! Λογικα θα το ξερεις .
Αν και προφερεται σαν ναστιενκα ( Настенька ) ..
Anyway ................... :toung:
starfish
01-09-2008, 07:49 PM
Αυτο το καταλαβαμε , οτι προσθεσες το νι :bigsmile: Ολοκληρο το ονομα ειναι Ναστια και χαιδευτικα Ναστενκα . Ειναι το Αναστασια στα ρωσικα ! Λογικα θα το ξερεις .
Πως φαινεται η ξενιτια....:cheesy:
athinoula85
01-09-2008, 08:16 PM
Πως φαινεται η ξενιτια....:cheesy:
Ματι βγαζει ...... :tease1:
nanstenka
02-09-2008, 12:23 AM
Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν το ήξερα αλλά τόσο το καλύτερο άλλωστε έτσι με λένε.Αναστασία:bigsmile:
kathy M.
02-09-2008, 12:31 AM
Το ονομα μου δηλωσα ,το αληθινο,αλλα στ αγγλικα...Ετσι απλα και χωρις φαντασια.:bigsmile:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα αν διαλεγα ενα αλλο νικ...κατι σαν το Κατρινα!Να συνδιαζει και κατι απο το ονομα μου και κατι απο τον τυφωνα...:toung:
But now is too late!Lol!:laugh:
libraD
02-09-2008, 02:12 AM
Το ονομα μου δηλωσα ,το αληθινο,αλλα στ αγγλικα...Ετσι απλα και χωρις φαντασια.:bigsmile:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα αν διαλεγα ενα αλλο νικ...κατι σαν το Κατρινα!Να συνδιαζει και κατι απο το ονομα μου και κατι απο τον τυφωνα...:toung:
But now is too late!Lol!:laugh:
Ιχθύς και χωρίς φαντασίά;;;;
Πώς γίνεται αυτό; Μπα από κάποιο άλλο ζώδιο θα είσαι... χι χι χι :toung:
ζουπιαρα
04-09-2008, 02:04 PM
Εγώ παιδιά απλά χρησιμοποίησα το υποκοριστικό με το οποίο με προσφωνεί ο καλός μου όταν θέλει να με καλοπιάσει ή έχει διάθεση για τρυφερότητες...Α!Καλημέρα!:bi gsmile:
flame
04-09-2008, 11:18 PM
Perfect
Νομίζω είναι καλό γιατί έχει έντονη ταυτότητα.....είναι πετυχημένο! Βέβαια, ξέρω ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα Ισπανικά στην καθομιλουμένη
Pirate Jenny
04-09-2008, 11:29 PM
Perfect
Νομίζω είναι καλό γιατί έχει έντονη ταυτότητα.....είναι πετυχημένο! Βέβαια, ξέρω ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα Ισπανικά στην καθομιλουμένη
Ξέρεις;;;:nuts::nuts:Επιτέλους κάποιος που ξέρει!!
Να σαι καλά..με ξελάσπωσες!!:laugh::love:
dominia77
04-09-2008, 11:46 PM
Η δημιουργική φαντασία (ευτυχώς για όλους μας) δεν λείπει από κανενα μέλος.
Όλα τα ψευδώνυμα εχουν τη σημασία τους και ενίοτε τη γοητεία ή και το μυστήριό τους.
Τώρα όσο για το δικό μου,περί ορέξεως....:lock:
flame
05-09-2008, 04:30 PM
Ξέρεις;;;:nuts::nuts:Επιτέλους κάποιος που ξέρει!!
Να σαι καλά..με ξελάσπωσες!!:laugh::love:
Κούκλα μου τίποτα δεν είναι τυχαίο....έτσι απλά για να υπάρχει...κάθε τι έχει την ιστορία του και τη σημασία του....
flame
05-09-2008, 11:39 PM
Εγώ παιδιά απλά χρησιμοποίησα το υποκοριστικό με το οποίο με προσφωνεί ο καλός μου όταν θέλει να με καλοπιάσει ή έχει διάθεση για τρυφερότητες...Α!Καλημέρα!:bi gsmile:
ζουπιάρα??? :toung:Σε......ζουπάει δηλαδη??? tres sexy!!!:wink2::amuse:
starfish
07-09-2008, 02:05 PM
Παράθεση:
http://www.myhoroscope.gr/apn01/misc/2quotes.gifΑρχικά Δημοσιευμένο απο starfish http://www.myhoroscope.gr/apn01/buttons/viewpost.gif (http://www.myhoroscope.gr/91-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E3%E5%ED%E9%EA%DD%F2-%EA%E1%E9-off-topic-%E8%DD%EC%E1%F4%E1/1726-%F8%E5%F5%E4%F9%ED%F5%EC%E1-%DE-nick-name-post54538.html#post54538)
Perfect
Βρε φλογα!!!! [Το βρε χαϊδευτικα..:bigsmile:]
Ειχε προβλημα το κοριτσι τοτε και της προτεινα ...εναλλακτικη μουσικη!!:toung::toung: Εκτοτε, ΟΛΟΙ οσοι διαβαζουμε αυτο το θεμα, μαθαμε τι σημαινει το nickname της!! Οποτε.....:love:
flame
07-09-2008, 02:32 PM
Παράθεση:
http://www.myhoroscope.gr/apn01/misc/2quotes.gifΑρχικά Δημοσιευμένο απο starfish http://www.myhoroscope.gr/apn01/buttons/viewpost.gif (http://www.myhoroscope.gr/91-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E3%E5%ED%E9%EA%DD%F2-%EA%E1%E9-off-topic-%E8%DD%EC%E1%F4%E1/1726-%F8%E5%F5%E4%F9%ED%F5%EC%E1-%DE-nick-name-post54538.html#post54538)
Βρε φλογα!!!! [Το βρε χαϊδευτικα..:bigsmile:]
Ειχε προβλημα το κοριτσι τοτε και της προτεινα ...εναλλακτικη μουσικη!!:toung::toung: Εκτοτε, ΟΛΟΙ οσοι διαβαζουμε αυτο το θεμα, μαθαμε τι σημαινει το nickname της!! Οποτε.....:love:
Αστροψαράκι μας δεν ξέρω αν γνωρίζεις λίγα Ισπανικα η αν γνωρίζεις λίγο τις συνήθειες των Ισπανών ότι στην καθημερινή τους γλώσσα οι Ισπανοί το putamadre είναι ψωμοτύρι. Κατι ''χαιδευτικό- καθημερινο'' σαν το δικο μας μ-----α δηλαδή.....εκτός από το Πορτογαλικό συγκρότημα....έχω δίκιο?
Μητσάκος
07-09-2008, 02:47 PM
Καρμική επικοινωνία :toung:
black moon
07-09-2008, 02:54 PM
Εγω καλέ νομιζα οτι το Μητσάκος βγαίνει απο το Δημήτρης.................:blink::toung:
xry45
07-09-2008, 02:54 PM
Απο δω το πας...απο κει το φερνεις...παλι στο καρμα το γυρνας...:toung:
Κατι παιζει με σενα και το καρμα...
Pirate Jenny
07-09-2008, 03:17 PM
Αστροψαράκι μας δεν ξέρω αν γνωρίζεις λίγα Ισπανικα η αν γνωρίζεις λίγο τις συνήθειες των Ισπανών ότι στην καθημερινή τους γλώσσα οι Ισπανοί το putamadre είναι ψωμοτύρι. Κατι ''χαιδευτικό- καθημερινο'' σαν το δικο μας μ-----α δηλαδή.....εκτός από το Πορτογαλικό συγκρότημα....έχω δίκιο?
Ωχ οοοοχι πάλι!!! Οοοοχι δεν σημαίνει αυτό:cry::cry:
Εεεε φτάνει πια!!
Ως εδώ και μη παρέκει
Το αλλάζω ΤΩΡΑ δεν αντέχω αλλη κοινωνική κατακραυγή.
Ασε δε που φοβάμαι τις καρμικες προεκτάσεις και επιπτώσεις που μπορεί να πληρώνω στην επόμενη ζωή, εξαιτίας ενός βλάσφημου nick
athinoula85
07-09-2008, 04:25 PM
Κατι να σαν γιορταζουμε την ημερα του ''καρμα'' μου κανει !!! .... οπου και να διαβασω - καρμα ....
ΕΛΕΟΣ !!!!! :cry:
ΥΓ:Και συ βρε putamadre , μην το αλλαζεις ... εμενα μ αρεσει !!! Ουτως ή αλλως , αρκει που σε εσενα αρεσει , παει και τελειωσε ! :cheesy:
Pirate Jenny
07-09-2008, 04:59 PM
Κατι να σαν γιορταζουμε την ημερα του ''καρμα'' μου κανει !!! .... οπου και να διαβασω - καρμα ....
ΕΛΕΟΣ !!!!! :cry:
ΥΓ:Και συ βρε putamadre , μην το αλλαζεις ... εμενα μ αρεσει !!! Ουτως ή αλλως , αρκει που σε εσενα αρεσει , παει και τελειωσε ! :cheesy:
Απαπα Αθηνούλα μου, τι λες τώρα;
Ο κύβος ερίφθη, το ποτήρι ξεχείλησε.
Ασε που δεν είναι να παίζεις μ'αυτά, ότι γράφει (στο κάρμα εννοώ) δεν ξεγράφει.
Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
xry45
07-09-2008, 05:06 PM
Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
Χαχαχαχαχαχαχαχα
πολυ καλο...
τι εχετε παθει ολοι σημερα? Πολυ γελιο :laugh:
Για δες το καρμα σουξε...
Pirate Jenny
07-09-2008, 05:13 PM
Χαχαχαχαχαχαχαχα
πολυ καλο...
τι εχετε παθει ολοι σημερα? Πολυ γελιο :laugh:
Για δες το καρμα σουξε...
Γελάτε αγαπητή.:lipsrsealed:
Εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν είναι να παίζει κανείς μ'αυτά ...σσσσσττ!! δεν ξέρεις από που θα το'βρεις μετά :scared::scared:
athinoula85
07-09-2008, 05:21 PM
Και το μελανι του καρμα , δεν σβηνει με blanco , το ατιμο ... ναι σε λεω ..... :toung:
Ανυπομονουμε να σε δουμε με το καινουριο νικ !!! Ανυπομονει και το συμπαν να σε καλωσορισει ......... :nuts:
Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα , ειναι και μια αλλαγη βρε ... εαν εισαι ανθρωπος των αλλαγων , κουτι θα σου πεσει :bigsmile:
starfish
07-09-2008, 06:41 PM
Γελάτε αγαπητή.:lipsrsealed:
Εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν είναι να παίζει κανείς μ'αυτά ...σσσσσττ!! δεν ξέρεις από που θα το'βρεις μετά :scared::scared:
Αν ο Θεος εχει χιουμορ, τοτε το καρμα ειναι παιχνιδι!!:nuts::bigsmile:
Ουπς!! Συνδεστε με αμεσως με τα nickname!!! please!!! Μη με ριξετε ... εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!:wacko::wacko::toung:
flame
08-09-2008, 12:43 AM
Ωχ οοοοχι πάλι!!! Οοοοχι δεν σημαίνει αυτό:cry::cry:
Εεεε φτάνει πια!!
Ως εδώ και μη παρέκει
Το αλλάζω ΤΩΡΑ δεν αντέχω αλλη κοινωνική κατακραυγή.
Ασε δε που φοβάμαι τις καρμικες προεκτάσεις και επιπτώσεις που μπορεί να πληρώνω στην επόμενη ζωή, εξαιτίας ενός βλάσφημου nick
Έεελα τώρα που δε σημαίνει αυτό.....αφού είναι φως φανάρι....καρμικό....
ζουπιαρα
08-09-2008, 10:40 AM
Ναι, εν μέρει...βασικά άρχισε να το χρησιμοποιεί μόλις διαπίστωσε ότι είμαι για ζούπιγμα...υπερβολικά sexy...αλλά τί να περιμένει κανείς από έναν άντρα Κριό με ορωσκόπο στον Λέοντα...!Το καλύτερο κομμάτι του είναι το σεξουαλικό!
galantriell2000
08-09-2008, 07:38 PM
Λατρεύω την Γκαλάντριελ του Τόλκιν. Κρύβει δύναμη και σύνεση ταυτόχρονα. Γνωρίζει καλά τα σκοτεινά σημεία της αλλά φροντίζει να τα κρατά δεμένα και κρυμένα σε μέρη άπατα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ισσοροπία και η γαλήνη, αλλιώς η ΓΝΩΣΗ!!
Γιαυτό και χρησιμοποιώ το όνομα αυτό. Θα ήθελα πολύ να της έμοιαζα.
ArgouenVampire
15-09-2008, 12:17 PM
to nick mou vgainei apo thn Arwen tou arxoda me mia paralagh.to ekana Argouen oso gia to Vampire einai prwfanes pisteuw pws exw pswra me tous brukolakes huhuhuhuhu
xrhsimopoiw afto to nick ta teleutaia 2 xronia padou.opote an me vreite pouthen mhn dustasete na mou peite geia.egw tha eimai stadar.to kalo einai oti opou thelw na to xrhsimopoihsw den paizei na to exei kapoios allos mia kai einai dikh mou dimiourgeia.filia polla apo sudoma agaphmeno sas vrukolakaki huhuhuu
fisherman_
15-09-2008, 12:30 PM
εδω διαλεξα το fisherman. σε καποιο αλλο site, ειχα διαλεξει αρχικα το bubble, και μετα το andreas zeppos! σε ζωδιακα site με λιγα λογια, εκουσια διαλεγα και διαλεγω καποιο που να σχετιζεται με το ζωδιο μου η τη φυση του, το νερο! το bubble, ηταν το πρωτο, το παιχνιδιαρικο. ο ζεπος, το σοβαρεψε το πραμα. ο πιτσιρικος ωριμασε και εγινε ψαρας. εδω, συνειρμικα, εβαλα τον ψαρα στα εγγλεζικα! και επεται συνεχεια...!!!:)
mykara
09-10-2008, 11:32 PM
το δικό μου βγήκε από τα αρχικά στο ονοματεπώνυμο μου..........το έχω και στο e-mail και έτσι δεν το ξεχνάω........
Sunshinesunshine
10-10-2008, 04:45 PM
pisteuw oti to sunshine me ekfrazei apolita!to xrisimopoiw pantou!apla :bigsmile::bigsmile::love:pragmatika niw8w san mia iliaxtida!
Δείμων
10-10-2008, 05:04 PM
pisteuw oti to sunshine me ekfrazei apolita!to xrisimopoiw pantou!apla :bigsmile::bigsmile::love:pragmatika niw8w san mia iliaxtida!
Ή σαν δύο! :bigsmile: Σε παρακαλώ μόνο γράφε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα ελληνοφράγκικα κουράζουν...
toniats
16-01-2009, 11:54 PM
Διάλεξα το Toniats γιατί είμαι απλώς Τόνια, και όχι η υπέροχη γυναίκα-Μπάρμπι που θα' θελα να είμαι...
ailama_p
18-01-2009, 06:26 PM
Δεν το είχα δει αυτό...λοιπόν,διάλεξα το ailama_p γιατί είναι το όνομα μου ανάποδα και γενικά ήμουν (και είμαι απο γεννησιμιού μου όπως λένε) όταν τα παίρνω πολύ ανάποδη...πολύ... αλλά και με το δικό μου μοναδικό τρόπο!
ΔΕΝ έχει σχέση με τον Δαλάι Λάμα,εσύ.
Όχι ΔΕΝ είμαι ένα άγιο λάμα,άλλε!
Τα περισσότερα παρατσούκλια μου ή είναι ''άκυρα'' (π.χ. γοργόνα-καμία σχέση με το κολύμπι,φίλη σκυλού-μεγάλη ιστορία) ή δεν έχουν πια ισχύ(π.χ.βαμπίρ-ξενύχτι,αποφυγή των ακτίνων του ηλίου και τα σχετικά -αν και ακόμα δαγκώνω!).
¶σε,δύσκολη υπόθεση το nik...
Γεράκι
18-01-2009, 08:49 PM
Εμένα μου αρέσει το Γεράκι σαν ζώο και τι αυτό αντιπροσωπεύει γι αυτό το διάλεξα. Μπορεί να εκπαιδευτεί, η όρασή του είναι η καλύτερη είναι γρήγορο και εμένα μου αρέσει είναι όμορφο....!!!!
isida13
19-01-2009, 04:53 AM
Το δικο μου απο τη θεοτητα της Αιγυπτου Ισιδα-Ισις
smaragdi
01-03-2009, 12:14 AM
To σμαραγδι ειναι σαν να κραταει ενα κομματι της θαλασσας.Ειναι κομψο ,μα οχι τοσο πολυτελες ωστε να σε αποτρεπει να τ αγγιξεις...
namami
01-03-2009, 09:55 AM
Eνδιαφέρον το θέμα ...
Το δικό μου προέκυψε σχεδόν κατά λάθος ... με τη συνδρομή του ..."δαίμονος του ...πληκτρολογίου"! Συνηθίζω τα απλά ψευδώνυμα. Το χαϊδευτικό μου ( nana) και το αρχικό του επωνύμου μου (mi). O "δαίμων" που λέγαμε, όμως, έκανε το δεύτερο "n" "m" κι έτσι προέκυψε το namami. Μ' άρεσε η "σύμπτωση" (νάμα= νερό πηγής - αντίστροφα= αμάν!) και αποδέχτηκα τη ..."δαιμονίαν βουλήν"...
sonas
20-04-2009, 12:50 AM
εγώ διαλέγω πάντα το sonas γιατι είναι ο αναγραμματισμός του έρωτα της ζωής μου κι έτσι τον νιωθω κοντά μου συνεχώς, κατά κάποιο τρόπο...
bittercookie
04-06-2011, 08:15 PM
Εγώ ήθελα κάτι που να είναι παράξενο. Έτσι σαν ψευδώνυμο έβαλα το πικρό μπισκότο που νομίζω ότι είναι άρκετα περίεργο!:bigsmile:
callisti
06-06-2011, 02:31 AM
Μα γιατί αστρολογικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ζυγός ούσα, αναζητώ την ομορφιά στο καθετί και σίγουρα την τελειότητα. Υπερβολή ? Καλά μου έχει πάει μέχρι στιγμής. Κλείνω τα μάτια σε οποιαδήποτε ασχήμια και ο,τιδήποτε αρνητικό. Κάνει καλό στην ψυχή.
Astroboy
07-06-2011, 08:59 PM
Ασχολούμαι με την αστρολογία σαν χόμπι από....δεκαπέντε ετών(περισσότερο και από τους αστρολόγους!!) γι΄αυτό δικαιούμαι να είμαι το Astroboy!!:laugh:
kassy
08-06-2011, 12:36 PM
Το όνομα κάσι το είχα ακούσει σε ένα έργο και μου άρεσε. Δεν ήξερα όμως πώς γράφεται γι' αυτό και το έκανα kassy, (kasy θα το έγραφα, κάτι σαν χαϊδευτικό του Κασάνδρα, αλλά καταλάθος πάτησα δύο s). Δεν έδωσα τόση σημασία, γιατί είδα ένα άρθρο στο myhoroscope και ήθελα γρήγορα να εγγραφώ για να το διαβάσω. Από τότε έφαγα κόλλημα για χρόνια.
jungle
09-06-2011, 04:48 PM
Εγω διαλεξα το jungle γιατι πιστευω οτι το διαδικτυο ειναι σαν μια ζουγκλα......