joyce
25-11-2004, 12:18 PM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΥΣ (8 ΜΑΡΤΙΟΥ 1970) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ. Η ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Υ.Γ. ΤΟ SITE ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
JOYCE
Λίλιαν Σίμου
03-12-2004, 01:56 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΥΣ (8 ΜΑΡΤΙΟΥ 1970) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ. Η ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Υ.Γ. ΤΟ SITE ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
JOYCE
Γεια σας
Σχετικά με την ερώτησή σας, θα σας απαντήσω, αλλά τα στοιχεία είναι ακριβή αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα. Διαφορετικά, μου το λέτε. Ο Ωροσκοπος είναι στους Διδύμους, στις 14 μοίρες και 35΄και η Σελήνη σας στους Ιχθείς, στις 26 μοίρες 10'. Έχετε πολλά στοιχεία στους Ιχθείς και ιδιαίτερα σύνοδο Σελήνης και Αφροδίτης, σε σημείο όπου δείχνει ένα μεγάλο συναισθηματισμό και ευαισθησία. Θα σας συμβούλευα, αν σας ενδιαφέρει να παρέχετε αυτή την αγάπη σε κάποιους που την χρειάζονται. Αλλά να προσέχετε να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μπορεί να βρείτε διέξοδο και μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, ανήκετε ως προς το έτος στο ζώδιο του Σκύλου του Μετάλλου και σε πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, στο ζώδιο του Χοίρου της Γης.
Αν υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση στην απάντηση, με συγχωρείτε. Έγινε ένα μικρό λάθος από μέρους μου. Θα χαρούμε να σας βλέπουμε στο φόρουμ. Αν έχετε άλλες απορίες για τα θέματά μας, μη διστάσετε να μας γράψετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου