View Full Version : Οι 12 οίκοι του ζωδιακού - ΑΠΟΡΙΑ
αγαπητοί/ές φίλοι/ες,
έχω μια απορία που θα ήθελα να με βοηθήσετε να λύσω.
Είναι δυνατόν ένας αστεριμσός να καταλαμβάνει δύο οίκους ενώ άλλοι αστερισμοί κανέναν;
Για παράδειγμα είναι δυνατόν ο 1ος και ο 12ος οίκος μου να είναι στο ζώδιο του Κριού και ο 6ος και 7ος στο ζώδιο του Ζυγού;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:)
Λίλιαν Σίμου
21-01-2006, 01:26 AM
Αγαπητή φίλη
Και βέβαια μπορεί να συμβαίνει να έχουμε το ίδιο ζώδιο σε δύο οίκους, αλλά παράλληλα, θα δείτε πως όταν υπάρχει αυτή η ένδειξη, έχουμε και ένα εμπεριεχόμενο ζώδιο σε άλλο οίκο. Αυτό ισχύει στα συστήματα άνισων οίκων, καθώς αυτά δίνουν τέτοιες δυνατότητες.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Κυρία Σίμου, σας ευχαριστώ για την απάντηση. Ενδιαφέρομαι ιδιαιτέρως για το θέμα επειδή συμβαίνει να βιώνω την 1η επιστροφή του Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη μου. Έχω τον Κρόνο στο Λέοντα αλλά ο αστερισμός του Λέοντος δεν καταλαμβάνει κανέναν οίκο! Μου κάνει εντύπωση. Εννοώ, πώς μπορεί να προσδιοριστεί η κρόνεια επίδραση σε αυτή τη φάση της ζωής μου εαν ο Κρόνος και ο Λέων εκτομπίζονται από τον υπολογισμό του χάρτη μου;
Ελπίζω να μη σας κούρασα και θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσατε!
Να είστε καλά!
Fotini Christodoulou
30-01-2006, 09:40 AM
Γεια σου lony!
Αστρολογος δεν είμαι αλλα νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω.
Οικος Λεοντα μπορει να μην υπάρχει,αλλα αυτο σημαινει οτι ολοκληρο το ζωδιο εμπεριέται σε καποιον οίκο σου,που προφανώς ξεκινά απο τον Καρκίνο ( καταλαμβάνει ολοκληρο τον Λέων) και καταλήγει στην Παρθενο.
Εξετάζεις την ακμή του και συνθέτεις τα στοιχεια την ακμής με τα θέματα του οίκου και πως αυτά επηρεάζονται απο την παρουσία του Κρόνου,όσο οι γνώσεις σου επιτέπουν φυσικά!
Για λεπτομερή ανάλυση καλο είναι να επισκεφτείς καποιον επαγγελματία!
Φιλικά,
Φωτεινη
Λίλιαν Σίμου
01-02-2006, 12:38 AM
Αγαπητή lony
Βρίσκεστε σε μία σημαντική φάση της ζωής σας, αφού λέτε πως έχετε επιστροφή του Κρόνου. Πράγματι, θα ήταν καλό να συζητήσετε αυτό το ωροσκόπιο με ένα επαγγελματία αστρολόγο της επιλογής σας, γιατί θα πάρετε κατευθύνσεις για τα επόμενα τριάντα δημιουργικά σας χρόνια.
Ως προς αυτό που ρωτάτε, εκείνο που θα ήθελα να τονίσω είναι πως δεν υπάρχει κάτι εκτοπισμένο στον χάρτη σας. Το ότι εμπεριέχεται το ζώδιο, δεν το κάνει ανενεργό, ίσως πιο περιορισμένο, αλλά ανενεργό ποτέ. Εξ άλλου η παρουσία ενός πλανήτη στο εμπεριεχόμενο, του δίνει μία ιδιαίτερη δυναμική.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου