PDA

View Full Version : Καρμικότητα

valia
29-11-2004, 02:41 PM
Διάβασα ότι σε δυο άτομα,αν ό Β.Δ του ενός είναι Ν.Δ του άλλου και το αντίστροφο,υπάρχει καρμικότητα στη σχέση,παίρνεις και δίνεις μαθήματα.Σε μια τέτοια σχέση λοιπόν εγώ με Β.Δ στο Λέοντα,όπου ο Πλούτωνας,ο Ήλιος και ό Άρης του άλλου ατόμου εκεί,ενώ στο δικό του Β.Δ στον Υδροχόο είχα εγώ τον Αρη ,τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Δία μου,πιστεύω ότι πήρα και έδωσα πολλά.Δεν έχω πάρει τα μαθήματά μου ακόμη;

Λίλιαν Σίμου
02-12-2004, 01:45 AM
Διάβασα ότι σε δυο άτομα,αν ό Β.Δ του ενός είναι Ν.Δ του άλλου και το αντίστροφο,υπάρχει καρμικότητα στη σχέση,παίρνεις και δίνεις μαθήματα.Σε μια τέτοια σχέση λοιπόν εγώ με Β.Δ στο Λέοντα,όπου ο Πλούτωνας,ο Ήλιος και ό Άρης του άλλου ατόμου ήταν εκεί,ενώ στο δικό του Β.Δ στον Υδροχόο είχα εγώ τον Αρη ,τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Δία μου,πιστεύω ότι πήρα και έδωσα πολλά.Τώρα μετά από χρόνια υπάρχει ένα άλλο άτομο με τους δεσμούς ίδιους με το πρώτο,μόνο που στον Β.Δ μου στον Λέοντα έχει μόνο τον Πλούτωνα.Δεν έχω πάρει τα μαθήματά μου ή πρέπει να δώσω;

Αγαπητή φίλη

Η καρμική συναστρία δεν έχει μόνο τα στοιχεία των Δεσμών της Σελήνης. Ωστόσο, είναι αυτά φυσικά πολύ βασικά. Έχετε δυνατές πλανητικές όψεις με τους δεσμούς σας στο ίδιο σας το γενέθλιο. Είναι επόμενο, να ζητούν εκλπήρωση της αποστολής σας, και να έλκετε άτομα με ανάλογα χαρακτηριστικά. Ο Πλούτωνας μιλά για μεταμόρφωση. Σίγουρα κι η νέα σας σχέση θα είναι μία σχέση - σταθμός για σας. Θα επιδιώξει να μεταμορφώσει εσάς, μέσα από την εμπειρία της επαφής. Μην ξεχνάτε, πως έχετε πάλι τέσσερις πλανήτες στον δικό του Β. Δεσμό. Κι εκείνος θα πάρει, αλλά κι εσείς. Οι σχέσεις των Δεσμών, ιδιαίτερα με τον τρόπο που συμβαίνει σε σας (αντίθετα ο Β. και ο Ν.) είναι μία πολύ δυνατή ένωση, με εντάσεις, που θα εκδηλωθούν από τις αντιθέσεις των πλανητών. Ενδεχόμενα με την προηγούμενη γνωριμία πήρατε και δώσατε πολλά. Αλλά κάθε άτομο είναι μοναδικό. Κι αυτή η γνωριμία έχει να σας δώσει, αλλά και να σας πάρει. Ο Πλούτωνας είναι καταλυτικός, αλλά και σε αντιπαλότητα με τους δικούς σας πλανήτες απέναντι.
Αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση δεν είναι εποικοδομητική. Ίσως τώρα, με την εμπειρία που έχετε να δεχθείτε την αναγέννηση του Πλούτωνα και να βγείτε αληθινά κερδισμένη. Κάτι ακόμη υπάρχει να αλλάξει.
Καλή επιτυχία

φιλικά
Λίλιαν Σίμου :)