View Full Version : Σε τι πιστευετε οτι χρησημευει σ' εσας το site?
axelandros6600
15-01-2006, 06:44 PM
Γεια σας.Και υποβαλοντας την ερωτηση θα ηθελα να δουμε o καθενας τον λογο του αλλου.Πως και γιατι συνεχιζουμε μετα την πρωτη μας επισκεψη.Εγω εψαχνα τον ωροσκοπο μου και τελικα βρηκα εναν τροπο να περνω δημιουργικα την ωρα μου διαβαζοντας αποψεις και σκεψεις αλλων.
ΕΣΕΙΣ;
Εγώ βρήκα πολλά και χρήσιμα άρθρα πάνω στην αστρολογία. Το σημαντικότερο δε από όλα είναι ότι συνεχώς ανανεώνονται και έτσι μαθαίνεις και εμβαθύνεις.
:idea:
Maroulita
16-01-2006, 10:34 AM
Νομίζω πως το site καταφέρνει να συγκεράσει τόσο τους αρχάριους- ερασιτέχνες, όσο και τους επαγγελματίες του είδους αρκετά αποτελεσματικά! Προσωπικά, κάθε φορά που μπαίνω στο site και βλέπω τις νέες δημοσιεύσεις, λέω στον εαυτό μου "ααα αυτό δεν το' χα σκεφτεί!". Υπάρχει πλουραλισμός απόψεων και πάνω απ' όλα επικοινωνία, που είναι ό,τι καλύτερο!
magikadespell
16-01-2006, 10:54 AM
Εγώ είχα πολύ έντονο ενδιαφέρον για την Αστρολογία από μικρή και σταδιακά διάβαζα όλο και περισσότερο για αυτήν. Το site το βρήκα επειδή έψαχνα στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου για μια σελίδα με πλούσιο περιεχόμενο περί Αστρολογίας και όχι τις συνηθισμένες σελίδες με απλές προβλέψεις που δεν με ικανοποιούσαν πια. Χάρηκα πολύ όταν το ανακάλυψα γιατί έμαθα πολλά καινούρια πράγματα και συνεχώς μαθαίνω και επειδή τα τελευταία 2 χρόνια συνέχεια είχα στην άκρη του μυαλού μου να ξεκινήσω να μαθαίνω Αστρολογία, αφού μ' αρέσει τόσο πολύ, η γνωριμία μου με το site έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου να ξεκινήσω τελικά. Το "αγροτικό" μου όταν τελειώσω τα μαθήματα εδώ θα το κάνω όπως έχω υποσχεθεί και στον Dell Pierro!:bigsmile:
CLAUDIA
18-01-2006, 01:11 PM
Βασικά, πάντα είχα μία έντονη επιθυμία να γνωρίζω για την Αστρολογία, τους πλανήτες και τα ζώδια. Δεν είναι ότι πιστεύω στις προβλέψεις, όχι όμως ότι με αφήνουν αδιάφορη. Πιο πολύ με συναρπάζει να ενημερώνοναι γύρω από τα χαρακτηριστικά των ζωδιών που κατά συνέπεια έχουν σχέση με τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι όντας ενημερωμένη από τέτοιου είδους θέματα, γίνομαι καλύτερη σαν άνθρωπος.
starfish
18-01-2006, 02:20 PM
Εμενα αυτο που με κρατησε στο site ειναι που μου δινει την αισθηση του ζωντανου οργανισμου, που αναπτυσσεται και εξελισσεται αλληλεπιδραστικα!
Και εννοειται φυσικα οτι με ενδιαφερει πολυ η αστρολογια, αν και δεν ειμαι επιμελης μαθητρια...:noworry:
maraki_1975
18-01-2006, 03:27 PM
καλημέρα, εγω είμαι μέλος σε αυτό το φορουμ για σεβαστό διάστημα και θεωρώ οτι ειναι μια αξιόλογη προσπάθεια απο τους αστρολογους να δημιουργήσουν αυτη την παρέα ...
καταρχάς θεωρώ οτι όσοι ασχολούνται με την αστρολογία έχουν μια ξεχωριστή αίσθηση της πραγματικότητας, εχουν εναν ξεχωριστό τρόπο που μιλούν και αντιλαμβάνονται τα πράγματα, έχουν μια ξεχωριστή τοποθέτηση για την ύπαρξη και πορεία του ατόμου πάνω στη γή ...λοιπόν αυτή η παρέα αυτο το φόρουμ, πιστεύω οτι έφερε κοντά όλους εμάς για να βρούμε επίτέλους το δικό μας ΄κώδικα επικοινωνίας ...
ειναι μια ευχάριστη και αξιόλογη παρέα , ειναι ο δικός μας χώρος , ειναι η δική μας κοινότητα ...ειναι μια άλλη διάσταση των πραγμάτων ...μια προσέγγιση που προσωπικά εμένα μου ερεθίζει τον εγκέφαλο ...
για αυτο θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που είχαν την ιδέα να το κάνουν αυτο και οτι ειναι ενα κομμάτι που έλειπε απο τη ζωή μας και εύχομαι να συνεχίσει να υπάρχει...
κάθε φορά που μπαίνω στο φορουμ , νιώθω οτι μπαίνω σε ενα μυστικό δικό μου σπίτι με όλους τους φίλους , που μιλάμε την ίδια γλώσσα , που το μυαλό μας κινείται στα ίδια μηκη κύματος ...
ευχαριστω που υπάρχει αυτη η μεγάλη παρέα !!!
Μου αρέσει πάρα πολύ στην αρχική σελίδα η στήλη της καθημερινής πρόβλεψης. Επιπλέον, μου αρέσει που υπάρχει και ένας πλούσιος σχολιασμός των όψεων της ημέρας, γιατί έτσι κανείς μπορεί να εξετάσει με τα δικά του μάτια τις επιρροές επάνω σε κάθε κομμάτια της ζωής του.
Ελπίζω να διατηρηθεί αυτή η στήλη.
:love:
To site exi polla xrisima arthra gia thn astrologia. Einai ayanagnosta , katanoira kai ananeonontai sunexos. Endiaferousa episis einai h epikoinonia anamesa sta meli
(sugxoreste me alla den mporo na grafo ellinika)
ilav:bigsmile:
*Astropeleki*
22-01-2006, 11:50 PM
Από την πρώτη στιγμή που είδα πόσο αξιόπιστο, σοβαρό και έγκυρο είναι αυτό το site δεν μπορούσα να ξεκολλήσω!!! Έχει τόσα πολλά άρθρα, τόσες αναλύσεις που δεν μπορούσα να φανταστώ. Και αυτό μ αρέσει γιατί πάντοτε κοιτούσα το καθημερινό ωροσκόπιο, για το πως θα πάει η κάθε μέρα! Τώρα που βλέπω τις αναλύσεις μέσω των άρθρων, διαβάζοντάς τα σκέφτομαι "τι σου είναι αυτή η επιστήμη?", ώστε να επαληθεύονται οι προβλέψεις. Απλά όταν πια διαβάζω από αυτό το site το μηνιαίο-ετήσιο (παλιότερα και το καθημερινό -αλήθεια γιατι το κόψατε???- ωροσκόπιο), είτε δίνει θετικά είτε δίνει αρνητικά γεγονότα τα δέχομαι χωρίς να λέω "ααααα σιγά μην γίνει αυτό..." και να επικεντρώνομαι μόνο στα ευνοικά!
Πραγματικά αξίζει άλλη μια φορά να πούμε και απο δω πως myhoroscope είστε the best! Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!!!:)
Dell Piero
23-01-2006, 12:08 AM
Πολύ ευγενικά λόγια (σε πλήρωσε το αφεντικό δεν εξηγείται αλλιώς).
Μια μικρή διευκρίνηση μόνο. Το ημερήσιο ωροσκόπιο παραμένει σαν η τάση της ημέρας σαφώς πιο καλογραμμένη από παλιότερα και πιο προσεγμένη. Ημερήσιες προβλέψεις θεωρήθηκαν υπερβολή γιατί στην ουσία τις αμφισβητούν οι ίδιοι οι συνεργάτες αστρολόγοι άρα είναι "κοροϊδία" να υπάρχουν.
Εξάλλου και οι μηνιαίες είναι οι πλουσιότερες στον Ελληνικό χώρο και μηνιαίο προφίλ υπάρχει και ψυχολογικό προφίλ υπάρχει και εβδομαδιαίες θα μπουν.
Μη ξεχνάμε όμως ότι αυτός ο δικτυακός τόπος δίνει πρωτεύουσα σημασία στην επιστημονική αστρολογία και δευτερεύουσα στην "λαική".
Το myhoroscope είναι προφανώς the best γιατί έχει μέλη σαν και σένα!
evangeline
23-01-2006, 12:42 AM
καλησπέρα σας,
όταν επισκέπτεσαι ξανά και ξανα ένα site, σίγουρα αποτελεί κάτι θετικό στη ζωή σου. Εγώ ψάχνω πολύ συχνά στα διάφορα αστρολογικά sites, μαθαίνω τις αστρολογικές τάσεις και εμβαθύνω στην αστρολογία. Στο MyHoroscope όμως νοιώθω πολύ οικεία. Πρώτον γιατί μιλάμε ελληνικά και δεύτερο γιατί συνήθως τα άρθρα και οι παρεμβάσεις είναι υψηλού επιπέδου. Μπράβο στους αστρολόγους και στους διαχειριστές του site.
Επίσης έχω την αίσθηση πως όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα στα μέλη. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και όλοι εμείς, τα μέλη, να συμμετέχουμε πιο ενεργά και πιο ουσιαστικά.
Ευαγγελίνα
Μια μικρή διευκρίνηση μόνο. Το ημερήσιο ωροσκόπιο παραμένει σαν η τάση της ημέρας σαφώς πιο καλογραμμένη από παλιότερα και πιο προσεγμένη. Ημερήσιες προβλέψεις θεωρήθηκαν υπερβολή γιατί στην ουσία τις αμφισβητούν οι ίδιοι οι συνεργάτες αστρολόγοι άρα είναι "κοροϊδία" να υπάρχουν.
Εξάλλου και οι μηνιαίες είναι οι πλουσιότερες στον Ελληνικό χώρο και μηνιαίο προφίλ υπάρχει και ψυχολογικό προφίλ υπάρχει και εβδομαδιαίες θα μπουν.
Μη ξεχνάμε όμως ότι αυτός ο δικτυακός τόπος δίνει πρωτεύουσα σημασία στην επιστημονική αστρολογία και δευτερεύουσα στην "λαική".
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!! :)
Συμφωνώ!! Μου αρέσει και εμένα αυτό το καινούριο, όπως έγραψα ήδη!!
Πραγματικά δεν χρειάζονται πολλά - πολλά για τα καθημερινά. Εξ'άλλου τα μηνιαία και τα εβδομαδιαία είναι τόσο καλογραμμένα, που θα πρέπει να έχεις γεννηθεί άλλη ημερομηνία για να μην πέσουν μέσα!
:love:
*Astropeleki*
23-01-2006, 09:17 PM
Η αλήθεια Dell Piero με πλήρωσε...αλλά σε παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας...ας μην βγει παραέξω γιατί θα το μάθουν και άλλοι το κόλπο!!!:toung:
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, έχεις δίκιο για το ημερήσιο ωροσκόπιο. Άλλωστε και με όλα τα υπόλοιπα υπάρχει κάλυψη και με το παραπάνω μάλιστα. Όντως είστε the best αφού και "εγώ" είμαι the best:laugh: ...εγώ είμαι η αιτία:toung: !!!
Μ αρέσουν πολύ τα σχόλια που κάνεις σε αρκετούς από εμάς και πραγματικά γελάω αρκετά!!! Να σαι καλά Dell...
hionati
25-01-2006, 07:20 PM
γεια σας
το site είναι σοβαρό, υπάρχει πλούσιο υλικό που ανανεώνεται, πλουραλισμός απόψεων και τελικά είμαστε μια μεγάλη παρεα!:)
έχω βρει θέματα που με εξέπληξαν γιατι πολυ απλά τ ααγνοούσα
συγχαρτήρια πάντως στους εμπνευστές και δημιουργους της σελίδας αλλα και σε όλα τα μέλη
hionati
sofia68
28-01-2006, 11:11 PM
βρήκα παρέα και έγινα μέλος σε ενα ζωντανό οργανισμο!!!
και η ιδέα μόνο με ενθουσιάζει.
πρέπει όμως να τονίσω ότι τα άρθρα με εχουν καταπλήζει αν και (προς το παρον τουλάχιστον) πολλα από αυτά δεν τα καταλαβαινω!:love:
Marilam
30-01-2006, 11:40 AM
Εμενα αυτο που με κρατησε στο site ειναι που μου δινει την αισθηση του ζωντανου οργανισμου, που αναπτυσσεται και εξελισσεται αλληλεπιδραστικα!
Και εννοειται φυσικα οτι με ενδιαφερει πολυ η αστρολογια, αν και δεν ειμαι επιμελης μαθητρια...:noworry:
Αντιγράφω....η δουλειά που γίνεται εδώ είναι εξαιρετική....
s_dolias
08-03-2006, 05:21 PM
Εγώ βρήκα πολλά και χρήσιμα άρθρα πάνω στην χαρτομαντεια, καφεμαντεια. Το σημαντικότερο δε από όλα είναι ότι συνεχώς ανανεώνονται και έτσι μαθαίνεις και εμβαθύνεις.
stabie
08-03-2006, 05:37 PM
το site μου φτιάχνει τη διάθεση!! εδώ μπορώ να μάθω πράγματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα! Η αστρολογία με ενδιαφέρει ιδιαίτερα! Επίσης είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι είμαστε παρέα πάνω απ'όλα!
Συνεχίστε έτσι και μην χάσετε ποτέ την όρεξη και το κέφι!!!
πολλά φιλιά
stabie
JBG23
27-04-2007, 07:24 PM
Καταρχην σας χαιρετω ολους, οταν εκανα εγγραφη στο συγκεκριμενο forum αστρολογικου ενδιαφεροντος ειχα ενθουσιαστει για την ποικιλια θεματων που ειχε ωστοσο στην πορεια διαπιστωσα οτι αλλιως περιμενα να ειναι το forum και διαφορετικα ηταν.Δεν εχω γραψει και πολλα μηνυματα, 3-4 το πολυ και αυτο γιατι μου αρεσει περισσοτερο να παρακολουθω παρα να συμμετεχω.
Επισης δεν μου αρεσε η γενικη αυστηροτητα που επικρατει οσον αφορα ειτε καποια threads ειτε καποια off topic, πραγματικα πρωτη φορα βλεπω forum να τηρει και να εφαρμοζει κατα γραμμα τους κανονες χωρις καθολου ελαστικοτητα και πιστεψτε με αυτο δεν ειναι καθολου θετικο. Η εικονα που σχηματισα για το forum ειναι οχι και η καλυτερη, σου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενα "κλειστο κλαμπ" συγκεκριμενων ατομων που θα πρεπει παντα να τους μιλας με το "σεις" και με το "σας" και αν δεν συμφωνεις σε κατι εισαι "τελιωμενος". Πχ. αν γραψει καποιος ενα μηνυμα off topic σε μια θεματικη ενοτητα τοτε μπαινει αυτοματα στην "black list" και δεχεται απανωτα προειδοποιητικα μηνυματα για να ξιαναδιαβασει τους κανονες του forum κτλπ.Επικρατει γενικα μια ψυχροτητα, καθε ειδος χιουμορ οπουδηποτε αλλου εκτος της ενοτητας chat & fun μπορει να θεωρηθει προσβολη η offtopic με τις γνωστες συνεπειες. Επισης μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενα "επαγγελματικου χαρακτηρα" site/forum και αν δεν ασχολεισαι με την αστρολογια δεν πρεπει να μπεις.Γενικα ειναι ενα forum που απευθυνεται σε συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων,ειναι περισσοτερο ενημερωτικο παρα για να εκφρασεις καποιες αποψεις η να λυσεις αποριες καθως οπως προειπα η αυστηροτητα για τηρηση των κανονων δεν δινει και πολλα περιθωρια.Δεν θελω να αναλωθω σε διαφορα του τυπου"καντε αυτο η καντε εκεινο για να γινει καλυτερο το forum",εσεις ξερετε καλυτερα απο τον καθενα.:sick:
Για να συνοψισω, λυπαμαι που θα το πω αλλα κατεληξα οτι το site/forum δεν ειναι και πολυ χρησιμο για μενα με αποτελεσμα η αποχωρηση μου απο το χωρο σας να ειναι θεμα χρονου.:sad2: Δεν κανω κριτικη σε κανεναν και σε οτιδηποτε(μην ληφθει ετσι), απλα καποια πραγματα δεν μου αρεσαν, δεν τα θεωρησα σωστα κατε με. Ολα τα παραπανω ειναι απλα καποιες γενικες παρατηρησεις και τιποτα περισσοτερο.Λυπαμαι που δεν μου δοθηκε η ευκαιρεια να γνωρισω καποια ατομα, δεν συμφωνω με ορισμενες συμπεριφορες και τακτικες και αυτο ειναι ολο.:mad:
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας, να ειστε και να περνατε παντα καλα.:toung:
Dell Piero
27-04-2007, 08:14 PM
Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα για το σάιτ / φόρουμ είναι όπως το περιγράφεις. Καθαρά ενημερωτικό, σοβαρό, απαλλαγμένο από γελοιότητες και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ αυστηρό. Είναι επίσης το μεγαλύτερο σε μέλη - επισκέπτες - και θέματα (άουτς πόνεσε αυτό), συνεπώς γιατί να χρειάζεται η χαλαρή κουβεντούλα για να γίνει πιο ελκυστικό όταν την βρίσκει όποιος θέλει στην απάνω γειτονίτσα ή στου Θωμά το μαγαζί;
Έχω 2 ερωτήσεις
1. Γιατί κρύβεσαι και ειδικά όταν λες τη γνώμη σου;
2. Αφού θα αποχωρήσεις γιατί ζήτησες αλλαγή ψευδώνυμου πριν λίγες μέρες.
και γιατί ζητάς επίσης τον τρόπο να αλλάξεις την ημερομηνία γέννησής σου;
JBG23
27-04-2007, 08:45 PM
Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα για το σάιτ / φόρουμ είναι όπως το περιγράφεις. Καθαρά ενημερωτικό, σοβαρό, απαλλαγμένο από γελοιότητες και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ αυστηρό. Είναι επίσης το μεγαλύτερο σε μέλη - επισκέπτες - και θέματα (άουτς πόνεσε αυτό), συνεπώς γιατί να χρειάζεται η χαλαρή κουβεντούλα για να γίνει πιο ελκυστικό όταν την βρίσκει όποιος θέλει στην απάνω γειτονίτσα ή στου Θωμά το μαγαζί;
Έχω 2 ερωτήσεις
1. Γιατί κρύβεσαι και ειδικά όταν λες τη γνώμη σου;
2. Αφού θα αποχωρήσεις γιατί ζήτησες αλλαγή ψευδώνυμου πριν λίγες μέρες.και γιατί ζητάς επίσης τον τρόπο να αλλάξεις την ημερομηνία γέννησής σου;
Συγνωμη κυριε Dell Piero συμφωνω οτι θα πρεπει να ειναι ενα forum σαν το δικο σας σοβαρο,αλλα πιστευω οτι η υπερβολικη δοση σοβαροφανειας/σοβαροτητας καποιες φορες δεν λειτουργει παντα θετικα.Το οτι ειναι το μεγαλυτερο σε μελη-επισκεψεις, αυτο ειναι μια δικια σας επιτυχια και ολων οσων ειναι υπευθυνοι για τη λειτουργεια του και πραγματικα συγχαρητηρια γι αυτο.Οσον αφορα τις γελιοτητες δεν μπορω να σας κατανοησω 100%(εκτος αν υπονοητε οτι υπαρχουν πολλα forums τα οποια ειναι πολυ πιο ....χαλαρα απο οσο θα επρεπε.)Οταν λετε τη λεξη "ελκυστικο" τι εννοειτε, ειναι το myhoroscope επιχειρηση η κατι αναλογο.?:unsure:
Απαντω στις ερωτησεις σας :
1.Απο τη στιγμη που το forum δινει αυτη τη δυνατοτητα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να μην την χρησιμοποιησω, "γιατι κρυβεσαι", τι ειμαι κυριε Dell Piero ποντικι για να κρυφτω,ειναι τοσο κακο πραγμα δλδ?:sick:
2.Ζητησα αλλαγη ψευδωνυμου γιατι πολυ απλα ηθελα καποια αλλαγη(η αποφαση μου να αποχωρησω ειναι αποφαση τελευταιας στιγμης), το ιδιο ισχυει και για την αλλαγη ημερομηνιας γεννησης που ζητησα,αλλα τωρα δεν εχει νοημα να γινει.:cry:
Εγω απλα εξεφρασα καποιες αποψεις σε γενικο πλαισιο,απο εκει και περα ο καθενας κρινει με το δικο του σκεπτικο.:cheesy:
Dell Piero
27-04-2007, 08:49 PM
Οκ χαίρομαι για την απάντηση. ;)
emmalene
27-04-2007, 09:43 PM
Καταρχην σας χαιρετω ολους, οταν εκανα εγγραφη στο συγκεκριμενο forum αστρολογικου ενδιαφεροντος ειχα ενθουσιαστει για την ποικιλια θεματων που ειχε ωστοσο στην πορεια διαπιστωσα οτι αλλιως περιμενα να ειναι το forum και διαφορετικα ηταν.Δεν εχω γραψει και πολλα μηνυματα, 3-4 το πολυ και αυτο γιατι μου αρεσει περισσοτερο να παρακολουθω παρα να συμμετεχω.
Επισης δεν μου αρεσε η γενικη αυστηροτητα που επικρατει οσον αφορα ειτε καποια threads ειτε καποια off topic, πραγματικα πρωτη φορα βλεπω forum να τηρει και να εφαρμοζει κατα γραμμα τους κανονες χωρις καθολου ελαστικοτητα και πιστεψτε με αυτο δεν ειναι καθολου θετικο. Η εικονα που σχηματισα για το forum ειναι οχι και η καλυτερη, σου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενα "κλειστο κλαμπ" συγκεκριμενων ατομων που θα πρεπει παντα να τους μιλας με το "σεις" και με το "σας" και αν δεν συμφωνεις σε κατι εισαι "τελιωμενος". Πχ. αν γραψει καποιος ενα μηνυμα off topic σε μια θεματικη ενοτητα τοτε μπαινει αυτοματα στην "black list" και δεχεται απανωτα προειδοποιητικα μηνυματα για να ξιαναδιαβασει τους κανονες του forum κτλπ.Επικρατει γενικα μια ψυχροτητα, καθε ειδος χιουμορ οπουδηποτε αλλου εκτος της ενοτητας chat & fun μπορει να θεωρηθει προσβολη η offtopic με τις γνωστες συνεπειες. Επισης μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενα "επαγγελματικου χαρακτηρα" site/forum και αν δεν ασχολεισαι με την αστρολογια δεν πρεπει να μπεις.Γενικα ειναι ενα forum που απευθυνεται σε συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων,ειναι περισσοτερο ενημερωτικο παρα για να εκφρασεις καποιες αποψεις η να λυσεις αποριες καθως οπως προειπα η αυστηροτητα για τηρηση των κανονων δεν δινει και πολλα περιθωρια.Δεν θελω να αναλωθω σε διαφορα του τυπου"καντε αυτο η καντε εκεινο για να γινει καλυτερο το forum",εσεις ξερετε καλυτερα απο τον καθενα.:sick:
Για να συνοψισω, λυπαμαι που θα το πω αλλα κατεληξα οτι το site/forum δεν ειναι και πολυ χρησιμο για μενα με αποτελεσμα η αποχωρηση μου απο το χωρο σας να ειναι θεμα χρονου.:sad2: Δεν κανω κριτικη σε κανεναν και σε οτιδηποτε(μην ληφθει ετσι), απλα καποια πραγματα δεν μου αρεσαν, δεν τα θεωρησα σωστα κατε με. Ολα τα παραπανω ειναι απλα καποιες γενικες παρατηρησεις και τιποτα περισσοτερο.Λυπαμαι που δεν μου δοθηκε η ευκαιρεια να γνωρισω καποια ατομα, δεν συμφωνω με ορισμενες συμπεριφορες και τακτικες και αυτο ειναι ολο.:mad:
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας, να ειστε και να περνατε παντα καλα.:toung:
Φιλε μου που αποφασισες να φυγεις και δειχνεις πραγματικα στεναχωρημενος θελω να σου πω οτι συμφωνω στο οτι ισως το site να ειναι λιγο αυστηρο πιστευω ομως οτι ειναι απαραιτητο εξαιτιας της φυσης του θεματος που πραγματευεται.Δεν ειναι ολοι τοσο ωριμοι ωστε να αντιληφθουν οτι εδω ειναι χωρος ενημερωσης και οχι χωρος προσωπικων προβλεψεων.Απο οσο εχω παρατηρησει (και πιστεψε με και εμενα με εχει επαναφερει στην ταξη και μου την εχει πει αρκετες φορες ο Dell Piero) οι παρεμβασεις αφορουν προσωπικες ερωτησεις που αφορουν την φαση ζωης που βρισκεται ο καθενας και οχι την Αστρολογια γενικοτερα.
Αν λοιπον δεν υπηρχε η αυστηροτητα τοτε θα ειχαμε ενα site σαν αυτα που πολλα βρισκεις στο εξωτερικο,το οποιο θα εριχνε δολωμα δυο κουβεντες στον καθενα με προβλημα και μετα θα σου ελεγε ο πασιγνωστος αστρολογος ταδε θελει τοσα για να σου πει την προσωπικη σου προβλεψη...
Σορρυ αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και εχω μπει σε πολλα site.
Βεβαια ουδεις ασφαλτος οποτε μερικες φορες ο υπερβαλλων ζηλος εχει και περιεργα αποτελεσματα οχι ομως απο σνομπισμο οπως λες.Ουτε κλαμπ εχω διακρινει ουτε τιποτα και πιστεψε με ουτε ξερω ποιοι ειναι τα παιδια.Αν σε ενδιαφερει να μοιραστεις οσα ξερεις για την Αστρολογια και να εμπλουτισεις τις γνωσεις σου πρεπει να παραδεχτεις οτι θα βρεις τα παντα η σχεδον.Τωρα ολοι εχουμε ελαττωματα αλλα δεν νομιζω οτι ο στοχος εδω ειναι να αναπτυξουμε την κοινωνικοτητα μας τυχαια αλλα με ατομα με κοινα ενδιαφεροντα του τυπου που αναφερονται στο site.
Sorry αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
πολυ φιλικα Μαρια....
Δ.Μέλλος
27-04-2007, 09:56 PM
Συμφωνώ και εγώ. Είμαστε πολλοί για να αφεθεί η κατάσταση στην ευσυνειδησία του καθενός και μόνον.
Toksotaki
27-04-2007, 11:38 PM
Απλα ειναι οτι εψαχνα ,τιποτα λιγοτερο και.... πολλα περισσοτερα οπως διαπιστωνω καθε φορα!Η σελιδα σας με αιφνιδιαζει ευχαριστα!:idea: