PDA

View Full Version : Ο Καζανόβας του ζωδιακού;;;

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 04:30 PM
Ποιος συνδυασμός στοιχείων σε εναν χάρτη,πιστευετε οτι θα δημιουργούσε εναν αρσενικο ή θηλυκο Καζανοβα και γιατί;;;

panther
10-01-2006, 04:38 PM
Μήπως Δίδυμοι με ωροσκόπο Τοξότη ή το αντίθετο! Τι λές?

Αγγελικη
10-01-2006, 04:43 PM
Αφροδιτη σε συνοδο με Αρη.
Αφροδιτη ή Αρης ή Σεληνη στον 5ο και πολλες φορες στον 2ο.
:bigsmile: :bigsmile:

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 04:48 PM
Εγω θα ελεγα τα παρακατω(σχεδον τρομαχτικα:nuts: ..!!!!):

Σκορπιος με ωροσκοπο Διδυμο,σεληνη στονΤοξότη,με Ουρανό σε περιοπτη θέση(ισως σε σύνοδο με τον Ηλιο)Αρη στον Κριο,Λέων ή Σκορπιο-κατα προστίμηση στον 5 οικο και Αφροδιτη στον Ζυγο!Τι λες;Συνδυασμος που σκοτώνει;;:nuts:

panther
Αφροδιτη σε συνοδο με Αρη.
Αφροδιτη ή Αρης ή Σεληνη στον 5ο και πολλες φορες στον 2ο.
:bigsmile: :bigsmile:

Αγγελική,

γιατί η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη? Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις γιατί δεν το κατάλαβα!

Dell Piero
Σχέση Ηλιου Πλούτωνα.
Αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα διότι όπως είπε κάποιο μέλος στερούμαι επιχειρημάτων και δεν θα ήθελα να διαγραφεί και άλλος/η όταν στην έλλειψη επιχειρημάτων μου προβάλει ένα μηδενικό.

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 04:51 PM
Στον 5ο διοτι ειναι ο οικος του ερωτα/φλερτ υποθέτω οτι εννοει η Αγγελικη;Σωστα;;
Τωρα για την σύνοδο,μαλλον θα επελεγα μια συνοδο Αρη -Πλουτωνα,βεβαια ο συνδυασμος που προτεινει η Αγγελικη,ειναι δυναμικος,μια και δίνει ιδιαιτερη ενεργεια στο άτομο να δράσει στο ερωτα παρορμητικα.
Αλλα -γνωμη μου-για να εχουμε εναν γοητευτικο Δον Ζουαν/Καζανοβα,που οχι απλα"κυνηγα"αλλα εχει και την απαιτουμενη γοητευτικη/σαγηνευτικη προσωπικοτητα,νομιζω δεν αρκει μονο μια ενδεχομενη συνοδος Αφροδιτης/Αρη.Τι λετε;

Πες μας-πες μας ποδοσφαιριστη!
Ηλιος -Πλουτωνας σε τί οψη;;;;;

retrograde
10-01-2006, 05:00 PM
Ο πρίγκιπας Κάρολος που θεωρείται πέραν της εμφάνισης -σχετική για τον καθένα- από τους μεγαλύτερους playboy έχει αν θυμάμαι καλά όψη τετραγώνου Ηλίου Πλούτωνα. Με πάσα επιφύλαξη. Στα ωροσκόπια διασήμων δεν έχω ειδικότητα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς το χάρτη.

Αγγελικη
10-01-2006, 05:11 PM
Αγγελική,

γιατί η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη? Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις γιατί δεν το κατάλαβα!

Γιατι δειχνει ελξη προς το αλλο φυλο και ισχυρο σεξουαλικο ενστικτο :)
Τωρα, αν βρισκονται στην Παρθενο...δεν φταιω εγω :toung: :toung:

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 05:15 PM
Retrograde καλη χρονια!Η απουσια σου αισθητη!

Παντως αν παιζει οντως ρολο,η σχεση Ηλιου-Πλουτωνα στο θέμα(που εχει λογικη)η οψη... χαραμιστηκε στον Καρολο!;) :cheesy:

retrograde
10-01-2006, 05:22 PM
Retrograde καλη χρονια!Η απουσια σου αισθητη!

Παντως αν παιζει οντως ρολο,η σχεση Ηλιου-Πλουτωνα στο θέμα(που εχει λογικη)η οψη... χαραμιστηκε στον Καρολο!;) :cheesy:

Αν δεν έπαιζε ρόλο δεν θα το ανέφερα.

Όροι πρόσβασης: Κρίνουμε ιδέες όχι ανθρώπους. :toung:
Εξάλλου για τον πρίγκηπα οι περισσότεροι έχουμε άποψη από τις εφημερίδες. Μη τον αδικήσουμε εύκολα από πληρωμένες δημοσιεύσεις ειδικότερα αν δεν έχουμε άποψη γνωρίζοντάς τον.

Καλή χρονιά επίσης

Αγγελικη
10-01-2006, 05:27 PM
Πρεπει να διευκρινησουμε τι εννοουμε οταν λεμε ,Καζανοβας :)
Οι οψεις με Πλουτωνα, νομιζω, οτι δειχνουν ενα ισχυρο σεξουαλικο
ενστικτο αλλα οχι τη διασκορπιση του σε πολλα θυματα...
Νομιζω και παλι, οτι δειχνει εμμονη και παθος για ενα συγκεκριμενο ατομο ή κατασταση (γενικοτερα).
Τον Καζανοβα, τον εχω πλασει στο μυαλο μου, σαν ενα ανθρωπο που θεωρει το φλερτ και τον ερωτα ενα καθημερινο παιχνιδι, ακινδυνο, με σκοπο την αυτοεπιβεβαιωση του και την εκπληρωση των σωματικων του αναγκων :toung:
Δεν δενεται συναισθηματικα.

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 05:30 PM
Α και η παρουσια σου αισθητη,δεν μπορω να πω!!!:toung:
(Αφου εχει σημασια γιατι εγραψες "με πασα επιφυλαξη",ε;ε;;;)
Α δεν κρινω τον ανθρωπο!Την εξωτερικη εμφανιση ηθελα να θιξω! :love:
(Να μου πεις οτι την εχει,ενας Μπραντ ,ενας Σον Κονερι,μια Αντζελινα,να πω ευγε και μπραβο,ορθα εδοθη στα ατομα η οψη αυτη και τελοσπαντων καλοφορετη!:toung: )

Αγγελική:Ενα τετοιο τετραγωνο δειχνει ομως και εναν ιδιαιτερα γοητευτικο ανθρωπο.Αρα με οπλο την γοητεια αυτη και εαν υποστηριζοταν ας πουμε απο εναν αερατο ωροσκοπο και ειχε και "δυνατο"Ουρανο....θα δεν θα ηταν χειροτερος και απο εντομοκτονο;;:toung:

maria-zoi
10-01-2006, 05:58 PM
Να σας δώσω εγώ ένα παράδειγμα καζανόβα που βιώνω αυτόν τον καιρό; Λοιπόν Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό, Σελήνη στο Τοξότη, Αφροδίτη στο Ζυγό, Άρη στους Ιχθύς (αυτός και αν είναι Άρης) στον 5ο οίκο και Ουρανό στον Λέοντα. Καλά που δεν πάθαμε και τίποτα. :weird:
Όσο για το τι εννοούμε καζανόβας θα συμφωνήσω απόλυτα με την Αγγελική.

Άντε Καλή Χρονιά να έχουμε!

Αγγελικη
10-01-2006, 06:16 PM
Αγγελική:Ενα τετοιο τετραγωνο δειχνει ομως και εναν ιδιαιτερα γοητευτικο ανθρωπο.Αρα με οπλο την γοητεια αυτη και εαν υποστηριζοταν ας πουμε απο εναν αερατο ωροσκοπο και ειχε και "δυνατο"Ουρανο....θα δεν θα ηταν χειροτερος και απο εντομοκτονο;;

Εξαρταται απο το συνολο του ωροσκοπιου του.
Μπορει να ειναι ιδιαιτερα γοητευτικος και να ελκυει, αλλα να μην τον ενδιαφερει ν΄ασχοληθει με αυτο το...σπορ:toung:
Εξαρταται επισης, και απο το τι εγω θεωρω Καζανοβα!
Εναν αερατο και αστειο Διδυμο ή Τοξοτη, που τρεχει εδω κι εκει, θα τον επερνα στην πλακα!
Σε καμμια περιπτωση δεν θα με ελκυε!!
Ενας σοβαροφανης ή σοβαρος απλησιαστος Αιγοκερως ομως, θα με εκανε να λυγισω...:bigsmile: :bigsmile:

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 06:30 PM
Κοιτα γενικα,Καζανοβας,θεωρειται ,ο απιστευτα γοητευτικος,ασυμμαζευτος,π ανεξυπνος και κατεργαρης,ασταματητος εραστης,που προσαρμοζει τον εαυτο του αναλογα με το "θυμα" (ωστε να το καταφέρει),λιγο(πολυ)ηθοποι ος,ο οποιος "αγαπαει"ολες τις γυναικες και δη τις ωραιες γυναικες.Και μάλιστα εχει και αποψη !(τα ιδια χαρακτηριστικα,ισχυουν και για τις γυναικες)

Οποτε ψάχνουμε για τον συνδυασμο που ειναι πιο"παγκοσμιος", που άσχετα με τις προσωπικες μας προτιμήσεις,θα "εριχνε"και τα 12 ζώδια!

ScP
10-01-2006, 06:45 PM
ΑιγοκερωΠαρθένους τους διαλύσατε στον τέλειο τσιγγούνη. Γοητεία και να μοιραστούμε μια Φάντα δεν πάει.
Προσπάθησε ο Παίζης να σώσει, κάτι έκανε, αλλά καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
ΔιδυμόΨαρους και καζανόβες χμ; Να εμπνεύει και λίγο εμπιστοσύνη το ψέμα όμως. Μπα στο πλάι.
Σκορπιοί; Ε μη φάμε και ξύλο.
ΚαρκινοΤαυροι; Μέχρι να κουνήσουν το ένα πόδι βρόμισε το ψάρι.

Ε κάτι έμεινε από Ηλιακό

Αγγελικη
10-01-2006, 06:52 PM
Κοιτα γενικα,Καζανοβας,θεωρειται ,ο απιστευτα γοητευτικος,ασυμμαζευτος,π ανεξυπνος και κατεργαρης,ασταματητος εραστης,που προσαρμοζει τον εαυτο του αναλογα με το "θυμα" (ωστε να το καταφέρει),λιγο(πολυ)ηθοποι ος,ο οποιος "αγαπαει"ολες τις γυναικες και δη τις ωραιες γυναικες.Και μάλιστα εχει και αποψη !(τα ιδια χαρακτηριστικα,ισχυουν και για τις γυναικες)

Οποτε ψάχνουμε για τον συνδυασμο που ειναι πιο"παγκοσμιος", που άσχετα με τις προσωπικες μας προτιμήσεις,θα "εριχνε"και τα 12 ζώδια!

Δεν εχω αποψη προσωπικη, περι αυτου, Φωτεινη :toung: :toung:
Γιατι παντα εξαρταται και απο τη διαθεση του θυματος...:toung:

Παρατηρωντας ομως, βλεπω οτι την διαθεση του Καζανοβα, την εχουν
οι Ζυγοι, Διδυμοι, οι Ιχθεις (μεχρι τα 30 τους), οι Τοξοτες.
Αυτοι δεν δεσμευονται.
Οι υπολοιποι...την πατανε...και δημιουργουν προβληματα και στη ζωη τους :)
Γενικολογωντας παντα...:toung: :toung:

fillenia
10-01-2006, 07:09 PM
Λοιπόν, ο Καζανόβας ήταν πρόσωπο υπαρκτό! Ετσι λέγεται...
Συνεπώς έχει ορισμένα χαρακτηριστικά, που δεν είναι άσχετα μετην εποχή που έζησε, και αν θέλουμε να ορίσουμε έναν σημερινό Καζανόβα πρέπει να τηρήσουμε κάποιο μέτρο,όσο πιο κοντά στην εικόνα που μας έχει μεταφερθεί. Νομιζω δεν χωράνε προσωπικές εκτιμήσεις και βιώματα, γιατί παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα ότι ήταν ένας διεφθαρμένος, μάλλον ήταν προχωρημένος για την εποχή του γι αυτό και είχε πολλές θαυμάστριες, να μην πω αφοσιωμένες γυναίκες. Κάποιος να κάνει τον κόπο να δώσει μερικά ιστορικά στοιχεία... εγώ δεν προλαβαίνω παιδιά, θα το έκανα ευχαρίστως!
Σίγουρα δεν ήταν απλώς ένας άντρας που κυνηγούσε γυναίκες, ήταν κάτι περισσότερο! Εκτός από τον Ηλιο του θα είχε ισχυρό Πλουτωνα, Ερμή, Αφροδίτη, Σελήνη. Ο Ζυγός μου φαίνεται λιγο αδύναμος για να εμπνέει τέτοια πάθη, η διάνοιά του πρέπει να ήταν ισχυρή επίσης.

Φυλλένια

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 07:21 PM
Κατοπιν ωριμου σκέψεως(και πριν βρωμισει το ψάρι :toung: )καταληγω:

Σκορπιος(λογω του σπορ-ειναι ειδικοι & εχουν ενα κατι μυστηριώδες) με ωροσκοπο Ταυρο(για το αχορταγο και ασταματητο),σεληνη στονΤοξότη(ΣΑΣ αγαπώ & ειπαμε με αποψη!),με Ουρανό σε περιοπτη θέση(ισως σε σύνοδο με τον Ηλιο-πρωτοπορος/ανεξαρτητος )Αφροδιτη στον Λέων(ελαφρως θεατρινος) Ερμη στον Ζυγο (κοινωνικοτητα/επαφες) και Αρη στον Κριο.
ΑΑΑΑΑΑΑ και φυσικα με τετραγωνο Ηλιου- Πλουτωνα,για κερασακι!

Αγγελικη
10-01-2006, 07:25 PM
Ο Καζανοβας ηταν οντως πραγματικο προσωπο και συμφωνω απολυτα με οτι ανεφερες!!!
Το θεμα ειναι το πως στην σημερινη εποχη εχει περασει η εννοια του Καζανοβα!:toung:

Αγγελικη
10-01-2006, 07:29 PM
Κατοπιν ωριμου σκέψεως(και πριν βρωμισει το ψάρι :toung: )καταληγω:

Σκορπιος(λογω του σπορ-ειναι ειδικοι & εχουν ενα κατι μυστηριώδες) με ωροσκοπο Ταυρο(για το αχορταγο και ασταματητο),σεληνη στονΤοξότη(ΣΑΣ αγαπώ & ειπαμε με αποψη!),με Ουρανό σε περιοπτη θέση(ισως σε σύνοδο με τον Ηλιο-πρωτοπορος/ανεξαρτητος )Αφροδιτη στον Λέων(ελαφρως θεατρινος) Ερμη στον Ζυγο (κοινωνικοτητα/επαφες) και Αρη στον Κριο.
ΑΑΑΑΑΑΑ και φυσικα με τετραγωνο Ηλιου- Πλουτωνα,για κερασακι!

Να υποπτευθω οτι αναφερθηκες, εν μερει, και σε μενα;:toung: :toung: :toung: :toung: :toung:

fillenia
10-01-2006, 09:17 PM
Ουδείς αναντικατάστατος, συνεπώς ο Καζανόβας υπάρχει και σήμερα, μόνο που είναι ειδική περίπτωση όπως και στην εποχή του άλλωστε.
Αφροδίτη στο Λέοντα ; Μπα... κτητική και στουρνάρι κι ας είναι λαμπερή.... Στον Τοξότη είναι πιο καλά...η πεταλούδα του ζωδιακού, τέχνες, γράμματα, μουσική, αλλά και στο Ζυγό, πολυ εστέτ... και οκνηρή! Ηταν άνθρωπος της εμπειρίας και δοκίμαζε τα πάντα. Συλλέκτης! Αρης στο Σκορπιό ή τον Αιγόκερω... ακραία συμπεριφορά αλλά και στους Διδύμους δεν θα έπεφτε άσχημα.

Fotini Christodoulou
10-01-2006, 09:27 PM
Ως κατοχος μιας τέτοιας Αφροδίτης στον Λεων ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ διπλα,μετα το βρωμισμένο ψαρι του Καρκινοταυρου,ηρθε κι εδεσε(γρρρρρ)

Τωρα η Αφροδίτη στον Λεοντα δινει μια δοση κτητικοτητας-απο εγωισμο-σε στυλ "θα σε αποκτήσω"-οχι σαν κτήμα,αλλα για την βιτρινα με τα "αποκτηθεντα θύματα"και επισης δίνει μια τάση για κινησεις εντυπωσιασμου,εντυπωσιακε -λαμπερες εμφανισεις,ελκει αυλικους και δίνει στον ερωτα μια τάση να αντιδρας θεατρινιστικα.
Νομιζω οτι θα ταιριαζε επισης και η Αφροδιτη στον Ζυγο που αναφερεις...ειναι μια ενδιαφέρουσα οπτικη!

STELLA_2112
12-01-2006, 11:13 AM
Μήπως Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό?

:)

friary
12-01-2006, 12:19 PM
Θα συμφωνίσω με τη Φιλλένια σε αυτό που λέει " Σίγουρα δεν ήταν απλώς ένας άντρας που κυνηγούσε γυναίκες, ήταν κάτι περισσότερο".
Για μένα Καζανόβας δεν ειναι αυτός που απλά αναζητά μία επιπλέον κατάκτηση που θα αυξήσει το νούμερο των ...θυμάτων του (οπως δινει μία Αφροδίτη στους Διδύμους). Είναι αυτός που αναζητά τον έρωτα, το ισχυρό πάθος, λίωνει για την γυναίκα που έχει επιλέξει, δίνεται, σκορπίζει απλόχερα για να ευχαριστήσει, τηλεφωνεί όλη μέρα και της ομολογεί το πάθος του, της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, εφευρίσκει τρόπους να την συναντά πολλές φορές την ημέρα και μετά ξαφνικά μία ωραία πρωϊα, τα φώτα σβήνουν, η μουσική σταματάει και οι ηθοποιοί αποσύρρονται. Ο κύριος Καζανόβας έχει βρει το επόμενο θύμα που θα ...ερωτευτεί θανατηφόρα και η προηγούμενη έχει μείνει στήλη άλατος να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει.
Σύμφωνα λοιπόν με την Θεοδώρα Ντάκου (αν δεν κάνω λάθος) ο Αιγόκερως με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θεωρείται ο Δον Ζουάν του ζωδιακού. Να συμπληρώσω κι εγώ μία Σελήνη στο Σκορπιό (κρυψίνους και σκοτεινός στα ερωτικά του) να βάλω και έναν Αρη στον Λέοντα ώστε να γίνει το sex θανατηφόρο και....περαστικά μας.

Fotini Christodoulou
12-01-2006, 12:34 PM
:idea: μιεχεχε!Εχω βρεί παιδια τον χάρτη του,αλλα περιμένω να ολοκληρώσετε τις σκεψεις σας κι επειτα θα σας αποκαλυψω τα στοιχεια!

panther
12-01-2006, 01:03 PM
Σε περιμένουμε. Είμαι πολυ περίεργη να δω τις όψεις.

Αγγελικη
12-01-2006, 01:08 PM
friary,
ξερω εναν τυπο που ισως θα μπορουσε να χαρακτηριστει Καζανοβας.
Αιγοκερως με ωροσκοπο στον Τοξοτη αλλα Σεληνη στον Ταυρο στον 5ο ;)

Φωτεινη,
ποτε θα τον..."ριξεις" τον χαρτη!!!

starfish
12-01-2006, 02:47 PM
Τι θα λεγατε για Τοξοτη με ωροσκοπο Σκορπιο [με συνοδο Αφροδιτη + Λιλιθ], Σεληνη στον Ζυγο στον 12ο Ποσειδωνα στον Ζυγο σε συνοδο με τον Ωροσκοπο, Συνοδο Ουρανου + Δια στον Καρκινο και Αρη στους Ιχθεις;

Marilam
12-01-2006, 04:21 PM
Θα συμφωνίσω με τη Φιλλένια σε αυτό που λέει " Σίγουρα δεν ήταν απλώς ένας άντρας που κυνηγούσε γυναίκες, ήταν κάτι περισσότερο".
Για μένα Καζανόβας δεν ειναι αυτός που απλά αναζητά μία επιπλέον κατάκτηση που θα αυξήσει το νούμερο των ...θυμάτων του (οπως δινει μία Αφροδίτη στους Διδύμους). Είναι αυτός που αναζητά τον έρωτα, το ισχυρό πάθος, λίωνει για την γυναίκα που έχει επιλέξει, δίνεται, σκορπίζει απλόχερα για να ευχαριστήσει, τηλεφωνεί όλη μέρα και της ομολογεί το πάθος του, της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, εφευρίσκει τρόπους να την συναντά πολλές φορές την ημέρα και μετά ξαφνικά μία ωραία πρωϊα, τα φώτα σβήνουν, η μουσική σταματάει και οι ηθοποιοί αποσύρρονται. Ο κύριος Καζανόβας έχει βρει το επόμενο θύμα που θα ...ερωτευτεί θανατηφόρα και η προηγούμενη έχει μείνει στήλη άλατος να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει.
Σύμφωνα λοιπόν με την Θεοδώρα Ντάκου (αν δεν κάνω λάθος) ο Αιγόκερως με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θεωρείται ο Δον Ζουάν του ζωδιακού. Να συμπληρώσω κι εγώ μία Σελήνη στο Σκορπιό (κρυψίνους και σκοτεινός στα ερωτικά του) να βάλω και έναν Αρη στον Λέοντα ώστε να γίνει το sex θανατηφόρο και....περαστικά μας.

Αυτή η περιγραφή με προβλημάτισε πολύ....πάααρα πολύ....Είναι Σκορπιος με ωροσκόπο Καρκίνο, Σελήνη στον Λέοντα(1ο), Αφροδίτη και Ερμή και Δία στον Τοξότη (5ο) και Άρη στους Ιχθείς (8ο) και Ποσειδώνα στον 5ο....Λες να ανήκει στην κατηγορία?
Αααα επίσης η Αφροδίτη του κάνει όψεις σχεδόν με όλους τους πλανήτες.....

Αγγελικη
12-01-2006, 05:21 PM
Τι θα λεγατε για Τοξοτη με ωροσκοπο Σκορπιο [με συνοδο Αφροδιτη + Λιλιθ], Σεληνη στον Ζυγο στον 12ο Ποσειδωνα στον Ζυγο σε συνοδο με τον Ωροσκοπο, Συνοδο Ουρανου + Δια στον Καρκινο και Αρη στους Ιχθεις;

Με Σεληνη στον 12ο...:noworry: :noworry:
Χλωμο το βλεπω...:blink1: :blink1:

starfish
16-01-2006, 12:07 PM

Αν την τοποθετουσαμε στους Διδυμους και στον 8ο; Τι λες;:smile1:

Αγγελικη
16-01-2006, 03:54 PM
Ενδιαφερον για τα σεξουαλικα θεματα, αλλα σε νοητικο-θεωρητικο επιπεδο,
ισως;;:bigsmile: :bigsmile:

Φωτεινη, τι θα γινει με το χαρτη;
Βρηκα κι εγω ημερομηνια, χρονολογια, αλλα οχι ωρα!!

Fotini Christodoulou
16-01-2006, 04:02 PM
Α,μην ειστε ανυπομονοι!!Καθε πραγμα στον καιρο του κι ο κολιος τον Αυγουστο(και για να σας προλάβω,οχι δεν θ'αργησω τοσο!):toung:

astral_dreamer
20-01-2006, 04:18 AM
Δε σου αρεσει η Σεληνη στο 12ο;!

ζουζούνα1977
20-01-2006, 09:17 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ, ΖΥΓΟ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ...

starfish
02-02-2006, 03:31 PM
Ενδιαφερον για τα σεξουαλικα θεματα, αλλα σε νοητικο-θεωρητικο επιπεδο,
ισως;;:bigsmile: :bigsmile:

Φωτεινη, τι θα γινει με το χαρτη;
Βρηκα κι εγω ημερομηνια, χρονολογια, αλλα οχι ωρα!!

Aχ Αγγελικη!! Κολλησες στην Σεληνη! :toung: :toung:
Φωτεινη...θα περιμενουμε πολυ ακομη; Δωσε μας τον χαρτη!

skorpion
05-06-2006, 07:29 PM
Εγω θα ελεγα τα παρακατω(σχεδον τρομαχτικα:nuts: ..!!!!):

Σκορπιος με ωροσκοπο Διδυμο,σεληνη στονΤοξότη,με Ουρανό σε περιοπτη θέση(ισως σε σύνοδο με τον Ηλιο)Αρη στον Κριο,Λέων ή Σκορπιο-κατα προστίμηση στον 5 οικο και Αφροδιτη στον Ζυγο!Τι λες;Συνδυασμος που σκοτώνει;;:nuts:
Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο και Αφροδιτη στο ζυγο πλησιαζω στον θηλυκο καζανοβα ή τιποτα?:toung: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

aries engineer
22-07-2006, 11:03 AM
Ο Τζιάκομο Καζανόβα γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1725 8 η ώρα το βράδυ στην Βενετία.Απο τα λίγα που γνωρίζω,έχει σελήνη στον Τοξότη και τους υπόλοιπους πλανήτες ,βλέπε Αφροδίτη,Ταύρο Ερμή στους Ιχθύες...Οι γνώστες της αστρολογίας ας το αναλύσουν καλύτερα..:bigsmile:

aries engineer
22-07-2006, 11:07 AM
Υ.Γ Δεν ακούγεται σωστα το Καζανόβας, ο ανθρωπος ήταν Ιταλός...δεν λέμε ο Μποτιτσέλης αλλά ο Μποτιτσέλι...:toung:

Maroulita
22-07-2006, 11:21 AM
Ο Καζανόβας όντως είναι δάνειο από το ιταλικό κύριο όνομα, ωστόσο έχει προσαρμοστεί στο κλιτικό σύστημα της νέας ελληνικής (γι'αυτό και λέμε ο Καζανόβας και όχι ο Καζανόβα), λειτουργεί όμως μετωνυμικά, δηλαδή ως σημασία δεν ταυτίζεται με το ίδιο το πρόσωπο του Καζανόβα, αλλά με αυτό που αντιπροσώπευε: τον γυναικοκατακτητή και τον τυχοδιώχτη. :bigsmile:

aries engineer
22-07-2006, 11:28 AM
Συμφωνώ dr maroulita.Απλά δεν ακούγεται τοσο καλά το Καζανόβας,φαντασου να λεγαμε ο Αρμαν..ς ο Βερσα...ς.Σε κάθε περιπτωση,ενδιαφέρον θα ηταν κάποιος απο τους αστρολόγους μας να κανει μια αναλυση του γενεθλιου χάρτη του.Βρήκα την ημερομηνια και ωρα γεννησης.Την εχω παραθέσει στο ακριβώς προηγούμενο σχόλιο:bigsmile:

Maroulita
22-07-2006, 11:39 AM
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Μάλλον σε προλάβαμε aries engineer!

Για δες εδώ: Τζιάκομο Καζανόβα - ο μεγάλος εραστής!
(http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1983)
Το άρθρο της κας Σίμου είναι αρκετά ενδιαφέρον!

Υ.Γ. Ισως να μην ακούγεται τόσο καλά το "καζανόβας", έλα όμως που το προσαρμόσαμε στα μέτρα μας! Οταν έχουμε να κάνουμε με λεξιλογικά δάνεια έχουμε δύο επιλογές, βάσει πάντα των κανόνων της γραμματικής της γλώσσας μας: είτε να αφήσουμε αυτούσια τη λέξη ή να την προσαρμόσουμε. Ε, Αρμάνς και Βερσάς δε λέμε... τα αφήνουμε αυτούσια. Αλλά εδώ έτσι και αλλιώς "παίζει" η μετωνυμία, γι'αυτό και δεν υπάρχει πρόβλημα.

aries engineer
22-07-2006, 11:45 AM
Eίμαι απαράδεκτη:embarrest Παρόλο που πιστεύω κάθε φορά οτι εχω εξαντλησει τα άρθρα, θα υπάρχει συνέχεια και κάτι που δεν πήρα χαμπάρι...:sad: Κριός βλέπεις;)

Maroulita
22-07-2006, 11:52 AM
Το myHoroscope είναι μια αστείρευτη πηγή άρθρων για όλους μας!

Καλή ανάγνωση! :bigsmile: :bigsmile: