View Full Version : ουρανός και πλούτωνας σε συναστρία
maraki_1975
08-01-2006, 02:42 PM
χαίρετε , θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και όποια απάντηση καλοδεχούμενη ...
θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πόσο καθοριστικη ειναι η θέση που έχει ο Πλούτωνας και ο Ουρανός σε μια συναστρία ...απο όσα έχω διαβάσει κάποιος απο τους δύο πλανήτες ( δεν θυμάμαι ποιός ) δείχνει τον ξαφνικό χωρισμό ...
γνωρίζετε κάτι για το θέμα?
ευχαριστω !!!
Αγγελικη
08-01-2006, 02:56 PM
Η συνοδος αυτη, συνανταται μονο σε ατομα που εχουν γεννηθει απο το
1962-1969.
Νομιζω οτι αφορα περισσοτερο τις κοινωνικες μεταρρυθμισεις που συνεβησαν
εκεινη την εποχη και η σημασια της ειναι μικρη σε μια συναστρια.
Ισως εβγαζες περισσοτερα συμπερασματα απο την αμοιβαια οικοθεσια.
fillenia
08-01-2006, 05:48 PM
Αγγελική,
Το Maraki_1975 δεν ρωτά για τη σύνοδο των πλανητών, που την περίοδο που αναφέρεις πρέπει να συνέβη στην Παρθένο, αλλά την επίδρασή τους ξεχωριστά σε μία συναστρία. Και επί τούτου, νομίζω ο Ουρανός, γενικά, συνδέεται με τη ξαφνική ρήξη ή τη διακοπή σε μια σχέση, ή ακόμα και την ξαφνική γνωριμία, ενώ ο Πλούτωνας με τις εμμονές που μπορεί να δημιουργήσει, την εσωτερική μεταμόρφωση ή το τέλος ενός κύκλου. Σημασία ωστόσο έχουν οι όψεις που κάνουν με τους προσωπικούς μας πλανήτες καθώς και η οικοθεσία φυσικά.
Αν κάνω λάθος...ξέρετε... :)
Αγγελικη
08-01-2006, 05:59 PM
Γεια σου Φυλλενια και Χρονια Πολλα!!
Εννοειται, οτι η συνοδος αυτη ισχυει και στη Συναστρια.
Οσα ατομα γεννηθηκαν εκεινη την περιοδο, εχουν αυτη
τη συνοδο στη Συναστρια τους.
Συμφωνω (μου διεφυγε εκεινη τη στιγμη), για τις οψεις με τους
προσωπικους πλανητες.
Ναι, ειναι στην Παρθενο.
Εκφραστηκα μαλλον λαθος :)
fillenia
08-01-2006, 06:10 PM
Αγγελική,
Νομίζω πως η Μαρία ρωτάει για την ισχύ του Πλούτωνα και του Ουρανου σε μία συναστρία γενικά και όχι μόνο για τη σύνοδο και σε ό,τι αφορά το τέλος μιας σχέσης ποιος πλανήτης εμπλέκεται περισσότερο.
Φυλλένια :)
maraki_1975
10-01-2006, 02:04 PM
ναι ρε παιδιά ρωτάω για την επίδραση που έχουν οι πλανήτες σε μια συναστρία και όχι για σύνοδο πλανητών , μπράβο αυτόν τον ξαφνικό χωρισμό έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορούμε κοιτάζοντας μια συναστρία να ξέρουμε αν αυτα τα δύο άτομα θα έχουμε ξαφνικό χωρισμό ...
ευχαριστω που ασχοληθήκατε
Fotini Christodoulou
10-01-2006, 02:22 PM
Αγαπητο maraki,
΄
οταν ο Ουρανος ειναι εντονο στοιχειο ενος χαρτη σημαινει οτι το ατομο απο την φύση του εχει την τάση να διασπα,ειναι ανεξάρτητο κτλ.
Σε εναν συναστριακο χάρτη,σχετικα με τους 2 αυτους πλανητες,εξεταζεις
-παρακαλω διορθώστε με αν κανω λαθος-
τις οψεις του Ουρανου με προσωπικο πλανητη(ηλιο,σεληνη,αρη,αφρ οδιτη)οι οποιες αν ειναι σκληρες οψεις υποδηλώνουν στην καλυτερη οτι ,μεν προκειται για κεραυνοβολο αισθημααλλα/και οτι βγαζουμε τον επαναστατη /η μας βγαζουν τον επαναστατη ,που κρυβουμε μέσα μας,οποτε ισως καταληγουμε στην διασπαση/χωρισμο.
Με τον Πλουτωνα επισης με την ιδια λογική,εξεταζουμε,για να δούμε πως ο Πλουτωνας αλληλεπιδρα με τους προσωπικους πλανητες του αλλου ατόμου,αλλαζοντας τον,οι σκληρές οψεις υποδηλώνουν την υπαρξη εντονου πάθους,αλλα και τα αναλογα "παιχνιδια"εξουσιας που ισως οδηγησουν σς χωρισμο.Παντως σε γενικες γραμμες και αν δεν με απατα η μνημη μου,ο Ουρανός παιζει μεγαλύτερο ρόλο στο θέμα που θέτεις,μια και είναι ο πλανητης που ωθεί στο καινούργιο,στην ανεξαρτησια κτλ.
Καλο ειναι επισης να διαβάσεις το αρθρο περι διαζυγιου! (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1027&highlight=%E4%E9%E1%E6%FD%E3%E9%EF)
Φιλικα,
Φωτεινη
ikouak
12-01-2006, 02:21 AM
Hello παιδιά,
Επιπροσθέτως, μιας και αναφερόμαστε στον Πλούτωνα, εχω την αίσθηση ότι αν βρεθεί στον 7ο οικο μιας συναστρίας, δείχνει καρμική σχέση.. Κάνω λάθος?
ikouak
Fotini Christodoulou
12-01-2006, 09:50 AM
Επιπροσθέτως, μιας και αναφερόμαστε στον Πλούτωνα, εχω την αίσθηση ότι αν βρεθεί στον 7ο οικο μιας συναστρίας, δείχνει καρμική σχέση.. Κάνω λάθος?
ikouak
Εννοεις στον 7ο ενος σύνθετου χάρτη,ή ο Πλούτωνας να κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα σε συναστριακο,στον 7ο οικο του ενος απο τα ατομα;;
Αγγελικη
12-01-2006, 12:43 PM
Μαρακι,
καταρχην ζητω συγνωμη, γιατι αντιληφθηκα λαθος την ερωτηση σου,
οποτε και η απαντησεις μου για...σφαλιαρες :laugh:
Ειναι πολυ γενικη η ερωτηση, καθως πρεπει παντα να κοιταζουμε πρωτα τα
προσωπικα μας ωροσκοπια και στο συγκεκριμενο θεμα, τον Ουρανο και τον
Πλουτωνα και το πως επηρεαζουν την δικη μας συμπεριφορα, η οποια
εκφραζεται και μεταφερεται εν συνεχεια και μεσα στη σχεση.
Θα τολμησω μια γενικη τοποθετηση.
Οταν η παρουσια του Ουρανου ειναι εντονη σε μια συναστρια, τοτε η σχεση
αυτη ειναι κεραυνοβολα, ασυνηθιστη, μαγνητικη, καταπιεστικη, αναποφευκτη, φαινεται περιεργη και προκαλει το κοινωνικο κατεστημενο. Συνηθως δεν εχει
διαρκεια, καθως μια μακροχρονια σχεση καταληγει να γινει συμβατικη, κατεστημενο, κατι που αντιτιθεται στη φυση του Ουρανου.
Οταν η παρουσια του Πλουτωνα ειναι εντονη,
τοτε το ατομο του Πλουτωνα, προσπαθει να μεταμορφωσει, να μεταλλαξει, να
διεισδυσει στον εσωτερικο κοσμο του αλλου και να του επιβληθει, κυριως μεσω ψυχολογικων διαδικασιων.
Οποτε, ειναι μοιραιο καποιες φορες, να επερχεται και η ρηξη.
Εχει και τα θετικα της βεβαια, αλλα απ΄οτι καταλαβα δεν αναφερεσαι σε αυτα.
maraki_1975
12-01-2006, 02:49 PM
ευχαριστώ πολυ όλους , ναι αναφέρομαι σε γενική βάση την σημαντικότητα των δύο αυτών πλανητών μεσα σε μια συναστρία δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα στοιχεία , το γνωρίζω οτι προκειμένου να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να εξετάσουμε όλο το ωροσκόπιο αλλά εγω ήθελα μια γενικη τοποθέτηση αυτών των 2 πλανητών ....
σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας
ikouak
12-01-2006, 09:41 PM
Δεν γνωρίζω πολλά, αλλά αυτό που εννοώ νομίζω ότι είναι η δεύτερη εκδοχή από τις δύο που περιγράφει η roadrunner. Παρεμπιμπτώντος ποια είναι η διαφορά τους?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Fotini Christodoulou
13-01-2006, 10:11 AM
Καλημέρα!
Αγαπητή ikouak,θα πω την αποψη μου,ελπιζω να μην κάνω λάθος -αν κάνω παρακαλω διορθώστε με!
Μιλάμε για δυο διαφορετικές καταστρώσεις χάρτη.
Για την συναστρια και τους εξεταζόμενους δείκτες μπορεις να διαβάσεις εδω (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=116)
Οσο πιο απλα μπορω,θα σου πώ οτι συναστριακος χάρτης ειναι αυτός που προκύπτει ,οταν βάλουμε χάρτη ενος ατόμου πάνω στου άλλου ατόμου ,ετσι ωστε τα ζώδια να ταυτιζονται και έτσι βλέπουμε τις όψεις που σχηματίζονται ,που "πεφτουν"οι πλανητες του ενος μεσα στον χάρτη του άλλου ωστε να βγαλουμε συμπεράσματα.
Ο δε σύνθετος,οπως λεει και η λέξη ,προκύπτει απο την σύνθεση των τιμών των δύο χαρτών και αφορα περισσοτερο το μέλλον /πορεία μιας σχέσης.
Σχετικα με τον Πλουτωνα θα ελεγα οτι σε συναστριακο χάρτη σε οψεις με προσωπικους πλανήτες του άλλου ατομου δινει ισως την αίσθηση της μοιραιας σχέσης ,με την έννοια του ανεξέλεγκτου πάθους-απο το οποιο τα άτομα δυσκολευονται να ξεφυγουν πολλες φορες-και οχι της καρμικης.(εκτος αν ειναι ανάδρομος ή βρισκεται σε συνοδο με κάποιον απο τους δεσμούς του ατομου ή το Vertex).
Σε συνθετο χάρτη δείχνει τον τομέα/τροπο μεσω του οποιου ,αυτη η σχέση,θα "αλλαξει"τα ατομα,θα μεταμορφωσει κατα κάποιο τροπο,ή πιο απλα,θα ωθήσει να αφήσουν/αναθεωρησουν τους παλιους τροπους σκεψης και συμπεριφορας.
Μην ξεχνάμε ομως οτι ο Πλούτωνας σχετίζεται και με την επιβολή γενικα και μετα παιχνιδια εξουσίας-ως μεσον της μεταμόρφωσης/αναγεννησης,που σημαίνει οτι το "μοιραιο"δεν ειναι παντα και "ευτυχές".Για να καταλήξουμε σε συμπερασματα θα πρεπει να εξετασει το σύνολο των στοιχείων των γενεθλιων χαρτων,του συναστριακου και του σύνθετου.
Ελπιζω να βοηθησα λιγο!
Φιλικά,
Φωτεινή
ikouak
13-01-2006, 04:26 PM
Ευχαριστώ Φωτεινή,
Κατάλαβα κάποια πράγματα
Με ενδιαφέρον
Ikouak
Γειά σου Μαράκι και υπόλοιπα κορίτσια, :)
Από προσωπική πείρα θα σημειώσω: ότι ο Πλούτωνας δημιουργεί φοβερές εμμονές (του στυλ σκέφτεσαι συνεχώς κατι ή κάποιον χωρίς brake...) με τρομερή ένταση όπου- αν δεν είναι του χαρακτηρα σου- σε αποσυντονίζει και σε αλλάζει σιγά- σιγά και σταθερα εσωτερικά. Πιθανό να σου φαίνεται και πρωτόγνωρο {δηλ. > ΠΑΘΟΣ χωρίς όρια}. Ο Ουρανός σε απογειώνει κυριολεκτικά συναισθηματικά ώστε είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την καλή χαρά (σαν να ανακάλυψες εσύ πρώτη την Αμερική) {δηλ> ΕΝΤΑΣΗ και ενθουσιασμός}!
*Astropeleki*
01-11-2007, 06:08 PM
Θα συμφωνήσω για τον Πλούτωνα 100%... όπως και να προσθέσω ότι στη συναστρία, ειδικά όταν πέφτει ο Πλούτωνας του ενός πάνω στον Ωροσκόπο του άλλου, έχουμε έντονο μαγνητισμό, όπερ και κόλλημα!
Kia hello!
Κάτι μου λέει οτι ξέρεις κι αλλά πολλά για τις Πλουτώνιες συναστρίες...:laugh:
Τι γίνεται όμως όταν ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ενισχύεται και από αλλους πλανήτες με συνόδους όπως η ΑΦΡΟΔΙΤΗ και η ΛΙΛΙΘ και η ΉΡΑ και ο ΩΠΟΣΚΟΠΟΣ σε σύνοδο με τον ΩΠΟΣΚΟΠΟ και τον ΗΛΙΟ του "δίσμοιρου" θύματος που βρέθηκε στο δρόμο του Όμορφου Πλουτώνιου (Όμορφος σαν τον Ήλιο...:bigsmile:).
Μπορώ να σας περιγράφω συναισθήματα πρωτόγνωρα σελίδες και σελίδες. Μυθιστόρημα είμαι έτοιμη να γράψω...
Παρεπιπτώντος μήπως ξέρει κανένας έμπειρός να μου πει κάτι για εκείνη τη ΛΙΛΙΘ. Γιατί φέρνει την καταστροφή όταν είναι σε διέλευση από τον ήλιο μας και τι σημαινει για τος άνδρες και τι για τις γυναίκες... όταν περνάει από κάποιο προσωπικό πλανήτη. Η μόνη βιβλιογραφία που ξέρω είναι εκείνη του κ. Καραμηνά. Αρκετά ευστοχός εκεί που γράφει για τις Λιλίθιες επιδράσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία των γυναικών...
Μήπως έχει κανένας προσωπική εμπειρία από τέτοια συναστρία...?
Fotini Christodoulou
02-11-2007, 12:26 PM
Ένα σχετικό άρθρο περί Λίλιθ Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα - Αστρολογία για όλους (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1979)
Απο προσωπική εμπειρία θεωρώ ότι παιζει μεγάλο ρόλο με ποιόν πλανήτη έρχεται σε επαφή και τι ενεργοποιείται απο την διέλευση της.Αν θυμάμαι καλά ενεργοποιείται σε σκληρές όψεις μονο(τετράγωνο, σύνοδο). Επίσης παίζει ρόλο και η θέση της στον γενέθλιο, ζώδιο, οικοθεσία καθώς και το άν στο γενεθλιο είναι ενεργοποιημένη.
Πάντως η Λίλιθ προσωπικά μου είχε φέρει πληθώρα εμπειριών, βγάζοντας μια πιό σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου.Πολύτιμες εμπειρίες μεν, αλλά δεν θα θελα να τις ξαναζήσω.:bigsmile:
Γεία σου Roadrunner!
Τι ενοείς δε θα ήθελα να τις ξαναζήσω...?
Είχες ποτε σχέση με άτομο που η Λίλιθ σου να ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο του άλλου ατόμου?
Πως ήταν αυτή η εμπειρία?
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις...
στις 2 μοιραίες σχέσεις της ζωής μου υπήρξαν τα εξής κοινά χακτηριστικά: η Σελήνη μου σε αντίθεση με την Αφροδίτη του άλλου που είναι σε σύνοδο με την Λίλιθ μου και ο Κρόνος του πάνω στον Ν.Δ. δεσμό.
στην τωρινή σχέση μου ο Ουρανός του είναι πάνω στον ωροσκόπο μου, ο Ν.Δ. δεσμός του στον Ηλιο μου και ο Πλουτωνάς του πάνω στον Ουρανό μου και στον 1ο οίκο μου συν τα παραπάνω και
βάζει πολλούς πλανήτες του στον 5ο οίκο μου.
Ξαφνικός έρωτας με πάθος που ήταν καρμικό να συμβεί όπως καρμικά θα είναι και τα γεγονότα κατά την πορεία της σχέσης.
*Astropeleki*
02-11-2007, 05:28 PM
Kia hello!
Κάτι μου λέει οτι ξέρεις κι αλλά πολλά για τις Πλουτώνιες συναστρίες...:laugh:
Προσωπική εμπειρία αγαπητή μου..... Στο πετσί μου την έζησα :blink:
Hello Kia,
Γίνε λίγο πιο αναλυτική, βρε παιδί μου...
Τι έγινε στην αρχή?
Θα ξεχάσεις ποτέ...?
*Astropeleki*
02-11-2007, 06:22 PM
Μιλώντας πάντα για γενέθλιους χάρτες σε συναστρία, χωρίς να γνωρίζω οικοθεσία του και χωρίς να κοιτάξω διελεύσεις (ακόμη μαθαίνω), ο Πλούτωνάς του συγκεκριμένου ατόμου έπεφτε πάνω στον Ωροσκόπο μου. Σχεδόν από την αρχή υπήρχε έντονος μαγνητισμός και ένα ας το πούμε κόλλημα και από τις δύο μεριές. Εγώ δεν ξεχνούσα... το άλλο άτομο όμως δεν είχε και ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτό :toung: Μπορώ να πω ότι σχεδόν μετά απο 3 χρόνια, μέσα σε αυτά πολλά σκαμπανεβάσματα και επιπτώσεις ψυχολογικές, άρχισα να το ξεπερνώ.
Πολλές φορές, λοιπόν, και να θες να ξεφύγεις, κάτι σε κρατάει συνεχώς πίσω... το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση (πολλές φορές δύσκολο εώς ακατόρθωτο) ή να συμβεί κάτι που θα σε κάνει να ξεχάσεις και να ηρεμήσεις...επιτέλους! :bigsmile:
Τι πρόβλημα είχε το άλλο άτομο.... ήταν πιο cool από ότι ήσουν εσύ?
Ποιός είχε το πάνω χέρι ο Πλούτωνας ή ο Ήλιος?
Ποιός από τους δυο σας έδωσε τέλος... ο Πλούτωνας?
Ποιός ήταν πιo εξαρτημένος εσύ ή εκείνος?
*Astropeleki*
02-11-2007, 08:00 PM
Παιδί μου, με τους Καρκίνους άντε να βγάλεις άκρη..... τέτοια εναλλαγή διάθεσης δεν την έχω ξαναματαδει :laugh: Κοινώς, μία έτσι μία γιουβέτσι :laugh:
Το πάνω χέρι το είχε το Ηλιακό μου... αυτό που λένε για τους Υδροχόους και την λογική, που ό,τι και να κάνουμε πρέπει πρώτα να το σκεφτούμε και...και..και... είναι γεγονός! Και πιο εξαρτημένη ήμουν εγώ παρά εκείνος… αφού σε λέω, ο Πλούτωνάς του πάνω στον Ωροσκόπο μου, τόσο πολύ με είχε μαγνητίσει που δεν ξεκόλλαγα… λες και είχα βάλει logo για όλες τις χρήσεις :toung: Στην "σχέση" υπήρχε μια άλφα και βήτα, μη σου πω, πίεση με μια τάση να περνά το δικό του και να επιβάλλει το δικό του (η Σελήνη μου έκανε αντίθεση με τον Ουρανό του, κάτι που υποδηλώνει κάποιας μορφής πίεση) καθώς και πολλά και διαφορετικά συναισθήματα από τη μια στιγμή στην άλλη.
Ξεροκεφαλιά και από τις δύο μεριές, αφού ο καθένας έμενε στις απόψεις του (Ουρανός σε αντίθεση με Ερμή), αδυναμία δέσμευσης σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο (ο Ουρανός του τετραγώνιζε την Αφροδίτη μου), σε κάποιο βαθμό αμφιβολία και αμφισβήτηση –με την καλή έννοια της αμφισβήτησης- (Πλούτωνάς του σε τετράγωνο με τον Δία μου), σκληρότητα λόγων κάποιες φορές (Πλούτωνας μου σε όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Ερμή του). Αυτά τα ολίγα αν μιλήσουμε μόνο για Ουρανό και Πλούτωνα σε συναστρία
Από τις διελεύσεις της ημέρας του "τέλους", η σύνοδος του Ήλιου μου με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα νομίζω ότι ήταν η τελευταία πράξη της σκηνής. Λειτούργησα ενστικτωδώς και κινήθηκα αντίθετα από αυτά που έκανα τόσο καιρό.
Ορίστε που με έκανες να ξεσκονίσω την συναστρία :toung:
Toksotaki
03-11-2007, 12:05 AM
αρα σε μια συναστρια ειναι πολυ δυνατη η παρουσια του...δηλαδη αν εγω εχω τον Πλουτωνα και ο αλλος εχει τους πλανητες που κανουν οψη με αυτον,θα εχω εγω το πανω χερι?μου εχει συμβει σε συναστρια ο αλλος να εχει τον Ηλιο του σε τριγωνο με πλουτωνα μου,και τετραγωνο με την Αφροδιτη του και τετραγωνο με το μεσουρανημα,αλλα μονο το πανω χερι δεν ειχα,κολλημενη εμεινα και εκεινος....ενα ημιτετραγωνο στην συναστρια εχει την ιδια ενταση με ενα τετραγωνο,ξερω οτι απο αποψη οψεων η πρωτη ειναι πιο αδυναμη,αλλα οταν εχεις να κανεις με τον Πλουτωνα....!!μηπως αλλαζουν τα πραγματα με αφορμη το ημιτετραγωνο που παιρνει σαν παραδειγμα η Kia
CALCIDICA
03-11-2007, 01:41 AM
¶στρολογικά ο Ουρανός είναι ο κύριος υπεύθυνος των ξαφνικών γεγονότων στη ζωή μας ανάλογα με τη διελαύνουσα θέση του και ο Πλούτωνας για πιο υποχθόνια και διαβρωτικά έως μοιραία γεγονότα. Στη Συναστρία ενός ζεύγους η γεννέθλια θέση στον αστρολογικό χάρτη και οι όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες δεν έχει τόσο μεγάλη επίδραση όσο άλλων πλανητών όπως Ερμής, ¶ρης, Αφροδίτη. Ωστόσο, την εποχή αυτή και ο Ουρανός και ο Πλούτωνας δεν είναι φιλικά διατεθειμένοι απέναντι στους Παρθένους.
:embarrest
*Astropeleki*
03-11-2007, 09:14 PM
Προς Τοξοτάκι
Σε ένα από τα πρώτα ποστ αναφέρεται το εξής
Οταν η παρουσια του Πλουτωνα ειναι εντονη, τοτε το ατομο του Πλουτωνα, προσπαθει να μεταμορφωσει, να μεταλλαξει, να διεισδυσει στον εσωτερικο κοσμο του αλλου και να του επιβληθει, κυριως μεσω ψυχολογικων διαδικασιων.
Χμ... έτσι εξηγούνται πολλά!!! :(
Toksotaki
04-11-2007, 01:34 AM
αυτο απο ποιο αρθρο ειναι??παντος μαλλον δικιο ειχε...
*Astropeleki*
04-11-2007, 01:51 AM
Ένα από τα πρώτα ποστ του συγκεκριμένου θέματος.... μετάβαινε σε πεΡΙκαλώ στην πρώτη σελίδα :)
Τελος Πάντων... Kia :)
Ήσουν κατατοπιστικότατη... παίξανε και πολλά ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ στην περίπτωσή σου θα έλεγα.
Εγώ, εχω να κάνω με πολλές ΣΥΝΟΔΟΥΣ και ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΕΣ και μια καταπιεστικότατη Λίλιθ που δημιουργεί δηλίμματα Ζωής και απηλεί με τραγικά γεγονότα σαν τέραστιο Γιαπωνέζικο σπαθί πάνω από την καθημερινότητα μου...
Σκτοτώνω τις πιθανότητες του «Pωμαίου και της Iουλιέτας» για να σώσω τη ζωή μου όπως έχει και κρατάω τα αισθήματα «πλάτωνικά» παρατηρώντας τα με σύνεση χειρούργου που δεν αποφασίζει να πιάσει το νυστέρι...
Yποψιάζομαι καρμικότητα... O Πλούτωνας με την Aφροδίτη δίνουν ρεσιτάλ εδώ!
2 καρμικές Παρουσίες και εγώ στο κρεβάτι του Προκρούστη...
BOHΘEIA MAΣ
Fotini Christodoulou
05-11-2007, 01:00 PM
Γεία σου Roadrunner!
Τι ενοείς δε θα ήθελα να τις ξαναζήσω...?
Είχες ποτε σχέση με άτομο που η Λίλιθ σου να ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο του άλλου ατόμου?
Πως ήταν αυτή η εμπειρία?
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις...
Είχε περάσει απο τον τρίτο οικο μου και ήρθε σε σύνοδο με γενεθλια σύνοδο σεληνης-ηλιου-δία και με την γενεθλια θέση της, στον καρκίνο, ενεργοποιώντας γενέθλιες όψεις (τριγωνα με ουρανό και τετράγωνα με πλούτωνα).
Δεν γνωρίζω αν στις συναστρίες της εποχής υπήρχαν όψεις της λίλιθ.
Απλως βγήκε η χθονια πλευρά του Καρκίνου θα έλεγα.Αν και μου είχε δώσει δυναμισμό, θα έλεγα πως με είχε κάνει κάπως κακιά να το πώ;:cheesy:
Η εμπειρία του να "εξουσιάζεις" είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά αν είσαι ένας Καρκίνος:laugh:, αλλά όταν περασε η διελευση και εκανα την αυτοκριτική μου, κατάλαβα ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν λανθασμένη και γενικά αυτη η φιλοσοφία ζωής δεν μου ταιριάζει:bigsmile:
europe
12-03-2010, 04:20 PM
Καλησπέρα και απο μένα!
Έψαχνα να βρω μια συζητηση που αναφερεται στον ουρανό και ευτυχώς την έχετε ξεκινήσει. Σε δική μου συναστρία
ο ουρανός μου κανει τετραγωνα με ηλιο, σεληνη, αρη , δια του και
ο ουρανός του κανει εξαγωνο με αφροδιτη μου και χιαστι με σεληνη μου.
Δεν ξερω τι ακριβώς σημαινουν αυτες οι όψεις(?) αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι υπηρχε σχεση, συναρπαστική , κεραυνοβόλα αλλα επηρθε ξαφνική ρήξη όπως προαναφέρατε με εδω και ενα χρονο εμμονή στην αναπόληση του.
Αυτο που διερεύνησα και μου έκανε εντυπωση ειναι οτι αυτος έχει τον Ουρανό του στον Σκορπιό και στον 7ο οίκο που απο οτι διάβασα σε ένα blog είναι τρανταχτή ένδειξη Ομοφυλλοφιλίας...... έχει κάποιος άποψη πάνω σε αυτό? Ο ουρανός του στο γενεθλιο χάρτη του κάνει τριγωνο με ερμη και χιαστι με αφροδιτη του, σε περίπτωση που αυτα δίνουν επιπλέον πληροφορίες!
Ανν Νικολαου
12-03-2010, 06:32 PM
Αγαπητή europe
Όταν κάποιος έχει Ουρανό στο 7 σπίτι δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι είναι ομοφυλόφιλος! :bigsmile: Πρέπει να συνηγορούν πολλοί παράγοντες,και πάλι αυτό είναι μια ένδειξη.Υπάρχουν δεκάδες άλλοι δρόμοι για να βιώσεις κάποιες όψεις.
Τώρα..πόσο "σοβαρό" είναι ένα blog που βγάζει συμπεράσματα από μια μόνο όψη δεν θα το σχολιάσω.
Φιλικά
Ανν
P.S. Sorry για το off-topic.
europe
12-03-2010, 08:21 PM
Σ'ευχαριστω Ανν για την άποψη σου! Το blog αυτο έλεγε όλα τα σημαδια για ομ. και εγω σταθηκα στο συγκεκριμένο (ουρανος στο Σκορπιο -7ος οικος)γιατι το αναγνωρισα στο χαρτη του φυλλου μου και τρομαξα η αληθεια είναι!
Δείμων
17-03-2010, 10:22 AM
Κάπου είχαμε ένα πολύ εκτεταμένο θέμα περί ομοφυλοφιλίας, κάπου τρέχει ήδη ένα καινούργιο, φόβοι και εδώ :) Χαλαρώνουμε λιγάκι γιατί πρώτον είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν ποσοστά και από τις δύο φύσεις στον οργανισμό και την ψυχικότητά τους και δεύτερον οι κάθε είδους ενδείξεις στον χάρτη δεν σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν κιόλας. Πρέπει να βρεθεί πρόσφορο έδαφος συνθήκες και θέληση για την επαλήθευση των οποιωνδήποτε σημαδιών.
Εξ άλλου αφού τον χώρισες πρέπει να χαίρεσαι που.... (οκ το μαζεύω!)
europe
17-03-2010, 03:53 PM
Το τι εχει γινει με αυτον Δείμων είναι ενα μυστηριο ακόμα κ για μενα. Ηταν ο μονος ανθρωπος που με συμπληρωνε, μου ξυπνησε πεθαμενα συναισθηματα για την ατομικοτητα κ τη θηλυκη μου πλευρα...πολλά, πολλά ειχαμε μαζι, αλλα εξαφανιστηκε απο παντου σε 1 μερα. Δεν ειμαι απο τις χαζες που ζουσα ενα παραμυθι. Ηταν κ στη δουλειά μου, όλη μερα μαζι, οποτε ο ερωτας ηρθε απο το πουθενα μετα απο 2 μηνες γνωριμιας. Αυτος για καποιο λογο είχε ενοχες .......και προσπαθω κ εγω να καταλάβω μεσα απο τη συναστρια οσα δε μου ειπε κ παραλληλα να μπω πιο μεσα στο συναρπαστικο της κοσμο....όλοι απο κατι ξεκινάμε το astrology trip! :amuse:
Μητσάκος
17-03-2010, 05:20 PM
Το τι εχει γινει με αυτον Δείμων είναι ενα μυστηριο ακόμα κ για μενα. Ηταν ο μονος ανθρωπος που με συμπληρωνε, μου ξυπνησε πεθαμενα συναισθηματα για την ατομικοτητα κ τη θηλυκη μου πλευρα...πολλά, πολλά ειχαμε μαζι, αλλα εξαφανιστηκε απο παντου σε 1 μερα. Δεν ειμαι απο τις χαζες που ζουσα ενα παραμυθι. Ηταν κ στη δουλειά μου, όλη μερα μαζι, οποτε ο ερωτας ηρθε απο το πουθενα μετα απο 2 μηνες γνωριμιας. Αυτος για καποιο λογο είχε ενοχες .......και προσπαθω κ εγω να καταλάβω μεσα απο τη συναστρια οσα δε μου ειπε κ παραλληλα να μπω πιο μεσα στο συναρπαστικο της κοσμο....όλοι απο κατι ξεκινάμε το astrology trip! :amuse:
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/9497-%EF%EC%EF%F6%F5%EB%EF%F6%E9%EB%DF%E1%F2-%E1%ED%DC%E3%ED%F9%F3%EC%E1.html
joya.ts
17-03-2010, 06:45 PM
Αγαπητή europe,
μια και αναφέρεις τις όψεις του Ουρανού στη συναστρία σας ίσως σε βοηθήσει και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/143-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DC-%F0%DC%E8%E7-%EA%E9-%DD%EB%EE%E5%E9%F2.html
europe
19-03-2010, 06:15 PM
Απίστευτα άρθρα!
Ευχαριστω πολύ!
κορντιλια
20-03-2010, 02:15 AM
Απιστευτοι πλανητες κ οι δυο!!
Αναρωτιεμαι ομως αν σε μια συναστρια ο πλουτωνας του ενος κανει οψη συνοδου με τον ουρανο του αλλου...πως μπορεις να το ερμηνευσεις??
Δείμων
20-03-2010, 03:59 AM
Noμίζω το λέμε στην αρχή. Αλλά συνδύασε τις τυπικές ιδιότητες των δύο πλανητών και τι θα βγάλεις? Βαθιές μεταμορφώσεις που θα γίνουν με γρήγορο αναπάντεχο και ριζοσπαστικό τρόπο. Κάπως έτσι αναμένεται να είναι και το σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ σας: αντισυμβατικό, έντονο, απρόβλεπτο - και βαθύ :cheesy:
Μην ξεχνάς ότι τη συγκεκριμένη σύνοδο την έχει η γενιά σου προς όλους τους ανθρώπους που γεννήθηκαν 2-3 χρόνια γύρω από εκείνον. Δεν είναι δηλαδή κάτι προσωπικά ιδιαίτερο.
scorpio_
20-03-2010, 10:34 PM
Γεία σας
Γενικά οι απόψεις ότι οι δύο αυτοί πλανήτες οδηγούν σε χωρισμό είναι αόριστες και δεν ευσταθούν.Για να έχουν ισχύ οι πλανήτες αυτοί στη συναστρία πρέπει να επηρεάζουν προσωπικούς πλανήτες και να δούμε τι επιδράσεις έχουν. Αν μία σχέση έχει διάρκεια η όχι παίζουν ρόλο και οι άλλοι παράγόντες σε ένα ωροσκόπιο.Πρέπει να προσέξουμε βέβαια και τις διελεύσεις των πλανητών αυτών για την περίοδο που εξετάζουμε οι οποίες θα μας δείξουν αν το άτομο δέχεται κάπια επίδραση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του η την εμπλοκή τρίτων ατόμων .Δηλαδή σε μία συναστρία μπορεί οι πλανήτες αυτοί να έχουν αρνητικές όψεις αλλά η επίδραση τους δεν εκδήλωνεται παρά μόνο αν ενεργοποιηθούν από κάπια διέλευση πλανήτη σε μια ορισμένη στιγμή.
Φιλικά
scorpio