PDA

View Full Version : λεων-σκορπιος

sophie
01-01-2006, 05:48 PM
καλησπερα σε ολους!!
ειμαι γυναικα λεων και μου αρεσει καποιος που ειναι σκορπιος ποσες πιθανοτητες εχει να επιβειωσει η σχεση;:love:

fillenia
01-01-2006, 08:35 PM
Εκατοντάδες πιθανότητες! Βλέπεις, δεν αρκεί η συμβατότητα του ηλιακού ζωδίου, υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες και συνδυασμοί στην αστρολογία. Και απαιτείται επίπονη και σχολαστική εξέταση της συναστρίας δύο ατόμων για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που θα περιγράφει τις τάσεις εξέλιξης της σχέσης.

Φιλικά :)

Φυλλένια

sophie
01-01-2006, 08:50 PM
Εκατοντάδες πιθανότητες! Βλέπεις, δεν αρκεί η συμβατότητα του ηλιακού ζωδίου, υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες και συνδυασμοί στην αστρολογία. Και απαιτείται επίπονη και σχολαστική εξέταση της συναστρίας δύο ατόμων για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που θα περιγράφει τις τάσεις εξέλιξης της σχέσης.

Φιλικά :)

Φυλλένια
ισως και να ειναι ετσι γιατι δεν ειμαι γνησια λεων και ισως δεν θα υπαρχουν τοσες κοντρες...πως θα βρω ποιο ζωδιο ειμαι πραγματικα;;:(

fillenia
02-01-2006, 12:40 AM
Ισως αν γίνεις πιο σαφής σε αυτό που ρωτάς....;
Υποθέτω γνωρίζεις πως το ζώδιό σου εξαρτάται από την ημερομηνία γέννησής σου. Από την άλλη, κανείς δεν είναι μόνο το ηλιακό του ζώδιο. Υπάρχουν άλλοι 4 πλανήτες που σχηματίζουν την προσωπικότητά μας, τις τάσεις της για την ακρίβεια. Και επιπλέον ο Ωροσκόπος μας.

Φυλλένια