View Full Version : Σελήνη
valia
27-11-2004, 01:22 AM
Έχω γεννηθεί στις 1/3/1962 στη θεσσαλονίκη 00.30 περίπου.Ωροσκόπος μου για κάποιους σκορπιός(23-1),αλλά κατά άλλους αιγόκερως.Εκείνο που με προβληματίζει είναι η σελήνη.Επειδή στις 28 Φεβρουαρίου ήταν στον τοξότη και στην 1η Μάρτη αιγόκερω είναι δυνατόν η αλλαγή να έγινε αυτή τη μισή ώρα;
Λίλιαν Σίμου
27-11-2004, 07:52 PM
Έχω γεννηθεί στις 1/3/1962 στη θεσσαλονίκη 00.30 περίπου.Ωροσκόπος μου για κάποιους σκορπιός(23-1),αλλά κατά άλλους αιγόκερως.Εκείνο που με προβληματίζει είναι η σελήνη.Επειδή στις 28 Φεβρουαρίου ήταν στον τοξότη και στην 1η Μάρτη αιγόκερω είναι δυνατόν η αλλαγή να έγινε αυτή τη μισή ώρα;
Αγαπητή φίλη
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνετε, έχετε ωροσκόπο στις 24 μοίρες του Σκορπιού (Αιγόκερος αποκλείεται) και η Σελήνη σας είναι στις 25 μοίρες του Τοξότη. Η Σελήνη διανύει 12-14 μοίρες ανά ημέρα. Είναι το πιο γρήγορο σώμα. Οι υπολογισμοί των αστρονομικών εφημερίδων είναι για την μεσημβρινή ώρα Γκρήνουιτς. Εσείς έχετε γεννηθεί μεσάνυχτα, επομένως η Σελήνη σας ανήκει ακόμη στο ζώδιο του Τοξότη.
Για την Κινέζικη αστρολογία, ανήκετε στο ζώδιο της Τίγρης του Νερού (ως προς το έτος γέννησης) και σαν προσωπικό χαρακτηριστικό έχετε το ζώδιο του Σκύλου της Γης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου