PDA

View Full Version : Διελαύνων Δίας

Marilam
26-11-2004, 11:22 PM
Γεια σας....
Εδώ και λίγες μέρες ο διελαύνων Δίας έχει έρθει σε σύνοδο με το γενέθλιο MC μου και θα κρατήσει λίγους μήνες...πριν προσέξω αυτή την όψη υπέβαλλα μια αίτηση για πρόσληψη σε δημόσια υπηρεσία που με ενδιαφέρει πολύ...
Εσείς θεωρείτε ότι αυτή η όψη είναι ευνοϊκή?
Έχω γεννηθεί στις 28 Ιουλίου 1978 στις 17,45μμ στην Αθήνα...
Όποιες εκτιμήσεις ευπρόσδεκτες....
Ευχαριστώ πολύ....

Λίλιαν Σίμου
27-11-2004, 07:12 PM
Γεια σας....
Εδώ και λίγες μέρες ο διελαύνων Δίας έχει έρθει σε σύνοδο με το γενέθλιο MC μου και θα κρατήσει λίγους μήνες...πριν προσέξω αυτή την όψη υπέβαλλα μια αίτηση για πρόσληψη σε δημόσια υπηρεσία που με ενδιαφέρει πολύ...
Εσείς θεωρείτε ότι αυτή η όψη είναι ευνοϊκή?

Αγαπητή φίλη
Με μία σύντομη ματιά στο γενέθλιο και το ετήσιο, εκείνο που μπορώ να σας πως είναι πως γενικά αυτή η χρονιά έχει το χρώμα της ανάπτυξης σε θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να προχωρήσετε στον τομέα της εργασίας. Ο Δίας είναι πράγματι στον 10 οίκο σας, αλλά από μόνος του δεν θα πει πολλά. Δίνει ενθουσιασμό, αισιοδοξία, θετικό κλίμα. Ωστόσο, πρέπει να γίνει μία λεπτομερής μελέτη στα διάφορα προοδευτικά και προγνωστικά συστήματα, μαζί με το ετήσιο, για να δούμε τι ακριβώς διαφαίνεται. Με μία σύντομη ματιά, σας λέω πως γενικά σ' αυτή τη χρονιά θα πάρετε το μέλλον στα χέρια σας με προσωπικό αγώνα και προσπάθεια, ο τομέας της εργασίας ευνοείται, αλλά ίσως και κάποιο άτομο παίξει καθοριστικό ρόλο ειδικά για μία επιτυχία που θα θεωρήσετε σταθμό στη καριέρα σας (όχι απλά στην εργασία). Αν υπάρχουν γνωστοί να σας βοηθήσουν, ενδεχόμενα, πρέπει να τους πλησιάσετε. Κάποιος θα είναι σε θέση να σας σταθεί.
Είναι καλή περίοδος για αιτήσεις στο δημόσιο, αλλά υπάρχει πολύς αγώνας. Μην αποθαρρυνθείτε. Θα πρέπει να ερευνήσετε για ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, έστω κι εκτός δημοσίου. Η χρονιά αυτή είναι σημαντική για σας για να βρείτε το προσωπικό σας προφίλ, να επιδιώξετε να βρείτε τι ζητάτε στη πορεία της ζωής, ώστε να νοιώσετε ασφαλής συναισθηματικά και υλικά.

Καλή επιτυχία
φιλικά
Λίλιαν Σίμου