PDA

View Full Version : Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?

Pages : 1 [2]

zeta1987
27-07-2007, 04:36 AM
Εγώ πάντα ρωτάω ζώδιο όποιον και να γνωρίσω!Μπορεί να μη θυμάμαι όνομα αλλά το ζώδιο, ωροσκόπος κλπ σίγουρα! :wacko: Μόλις μάθω ζώδιο αρχίζω και σκέφτομαι και πιθανή θέση Αφροδίτης ανάλογα με το ζώδιο και βγάζω συμπεράσματα!!!:toung::love: Δεν θα με επηρέαζε ποτέ πάντως το ζώδιο κάποιου που θα με έλκυε! Θα το έβλεπα σαν πρόκληση...;)

kritikia
27-07-2007, 11:13 AM
Τελικά έχει καταντήσει το παιχνίδι των 5 ερωτήσεων.. Γνωρίζεις κάποιον/α και ρωτάς "Πώς σε λένε?", "Από που είσαι?", "Τι δουλειά κάνεις?", "Είσαι μόνος/η στη ζωή?" και " Τι ζώδιο είσαι?".. (με όποια σειρά θέλετε).. Πάντως θεωρώ ανόητο να με επηρεάζει το ζώδιο του ατόμου που με ελκύει ερωτικά..Αφού με ελκύει γιατί να μπω σε λεπτομέρειες τέτοιες και να βγάλω συμπεράσματα για το αν θα κρατήσει/εξελιχθεί η επαφή/ σχέση (όπως θέλετε χαρακτηρίστε το).. Με την λογική του πάω όπου ταιριάζω ζωδιακά θα πρέπει να κρατάω πανό που να γράφει: "Μιλάω και συνάπτω σχέσεις μόνο με Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους και έτερους Ζυγούς"..Όλοι οι υπόλοιποι απορρίπτονται..Τρομάζω και μόνο στην ιδέα έτσι όπως έχουν καταντήσει οι ανθρώπινες επαφές, ότι θα μπω στη διαδικασία να απορρίψω ανθρώπους ή να με απορρίψουν λόγω ζωδίου..Ακόμα και στην περίπτωση που έχω πληγωθεί από ένα εκπρόσωπο ενός ζωδίου δεν σημαίνει ότι θα αποφύγω άτομα με το ίδιο ζώδιο!!!

elenikol
27-07-2007, 01:30 PM
Επειδή υπάρχει πολύ νερό μέσα μου θέλω ανθρώπους που να έχουν σίγουρα λιγότερο απο εμένα.

Όσο για το ζώδιο τι να σας πω προτιμώ τα σταθερά.

Ομως δεν αποκλείω ενα πρόσωπο απλώς και μόνο λόγο ζωδίου.

Agxos
27-07-2007, 08:34 PM
πρωτα γνωριζω τον ανθρωπο μαντευω το ζωδιο του μετα τοβ ρωταω...δεν εχω πεσει εξω σχεδον ποτε μου...συνηθως για παρεα επιλεγω τοξοτες,σκορπιους και παρθενους
και για σχεση μου χει προκυψει διδυμος!

zeta1987
28-07-2007, 02:36 AM
Πάντως θεωρώ ανόητο να με επηρεάζει το ζώδιο του ατόμου που με ελκύει ερωτικά..Αφού με ελκύει γιατί να μπω σε λεπτομέρειες τέτοιες και να βγάλω συμπεράσματα για το αν θα κρατήσει/εξελιχθεί η επαφή/ σχέση (όπως θέλετε χαρακτηρίστε το).. Με την λογική του πάω όπου ταιριάζω ζωδιακά θα πρέπει να κρατάω πανό που να γράφει: "Μιλάω και συνάπτω σχέσεις μόνο με Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους και έτερους Ζυγούς"..Όλοι οι υπόλοιποι απορρίπτονται..Τρομάζω και μόνο στην ιδέα έτσι όπως έχουν καταντήσει οι ανθρώπινες επαφές, ότι θα μπω στη διαδικασία να απορρίψω ανθρώπους ή να με απορρίψουν λόγω ζωδίου..Ακόμα και στην περίπτωση που έχω πληγωθεί από ένα εκπρόσωπο ενός ζωδίου δεν σημαίνει ότι θα αποφύγω άτομα με το ίδιο ζώδιο!!!

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και μπράβο σου που σκέφτεσαι έτσι!:respect:

panther
15-09-2007, 03:06 AM
Τελικά έχει καταντήσει το παιχνίδι των 5 ερωτήσεων.. Γνωρίζεις κάποιον/α και ρωτάς "Πώς σε λένε?", "Από που είσαι?", "Τι δουλειά κάνεις?", "Είσαι μόνος/η στη ζωή?" και " Τι ζώδιο είσαι?".. (με όποια σειρά θέλετε).. Πάντως θεωρώ ανόητο να με επηρεάζει το ζώδιο του ατόμου που με ελκύει ερωτικά..Αφού με ελκύει γιατί να μπω σε λεπτομέρειες τέτοιες και να βγάλω συμπεράσματα για το αν θα κρατήσει/εξελιχθεί η επαφή/ σχέση (όπως θέλετε χαρακτηρίστε το).. Με την λογική του πάω όπου ταιριάζω ζωδιακά θα πρέπει να κρατάω πανό που να γράφει: "Μιλάω και συνάπτω σχέσεις μόνο με Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους και έτερους Ζυγούς"..Όλοι οι υπόλοιποι απορρίπτονται..Τρομάζω και μόνο στην ιδέα έτσι όπως έχουν καταντήσει οι ανθρώπινες επαφές, ότι θα μπω στη διαδικασία να απορρίψω ανθρώπους ή να με απορρίψουν λόγω ζωδίου..Ακόμα και στην περίπτωση που έχω πληγωθεί από ένα εκπρόσωπο ενός ζωδίου δεν σημαίνει ότι θα αποφύγω άτομα με το ίδιο ζώδιο!!!

Πάντως, εγώ όσες φορές έχω σκεφτεί να ρωτήσω τι ζώδιο είναι ο άλλος και δεν το έχω κάνει, σε λίγα λεπτά με ρωτάει εκείνος τι ζώδιο είμαι. Και υπάρχει μια απλή εξήγηση για αυτή την ερώτηση.;)

Αλοίμονο, κανείς δεν είπε ότι θα απορρίψεις ανθρώπους επειδή είναι αντίθετο ζώδιο από το δικό σου και θεωρητικά δεν σου ταιριάζουν. Γιατί μια προσωπικότητα δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο, υπάρχει ο ωροσκόπος, Σελήνη, η Αφροδίτη και οι λοιποί πλανήτες + τα βιώματα του και οι εμπειρίες του.:bigsmile:

Toksotaki
15-09-2007, 01:15 PM
Πάντως, εγώ όσες φορές έχω σκεφτεί να ρωτήσω τι ζώδιο είναι ο άλλος και δεν το έχω κάνει, σε λίγα λεπτά με ρωτάει εκείνος τι ζώδιο είμαι. Και υπάρχει μια απλή εξήγηση για αυτή την ερώτηση.;)

Αλοίμονο, κανείς δεν είπε ότι θα απορρίψεις ανθρώπους επειδή είναι αντίθετο ζώδιο από το δικό σου και θεωρητικά δεν σου ταιριάζουν. Γιατί μια προσωπικότητα δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο, υπάρχει ο ωροσκόπος, Σελήνη, η Αφροδίτη και οι λοιποί πλανήτες + τα βιώματα του και οι εμπειρίες του.:bigsmile:
εγω προσωπικα πιστευω οτι τα αντιθετα ελκονται....προσωπικα ο χαρτης μου ειναι μεσα στην γη!αυτοι που με ελκουν δεν ξερω γιατι αλλα ειναι κατα 90% ζωδια νερου με πολλους πλανητες στο στοιχειο του αερα!

panther
15-09-2007, 04:45 PM
εγω προσωπικα πιστευω οτι τα αντιθετα ελκονται....προσωπικα ο χαρτης μου ειναι μεσα στην γη!αυτοι που με ελκουν δεν ξερω γιατι αλλα ειναι κατα 90% ζωδια νερου με πολλους πλανητες στο στοιχειο του αερα!

όλος ο χάρτης? Δεν μπορεί κάτι θα έχεις σε ζώδιο του αέρα!

*Astropeleki*
15-09-2007, 05:00 PM
όλος ο χάρτης? Δεν μπορεί κάτι θα έχεις σε ζώδιο του αέρα!
Και όμως..... (http://i168.photobucket.com/albums/u167/vdox/Toksotaki.gif):nuts:

panther
15-09-2007, 05:08 PM
Και όμως..... (http://i168.photobucket.com/albums/u167/vdox/Toksotaki.gif):nuts:

Απίστευτο! Πολύ γη βρε κουκλίτσα μου!

Όμως στον πρώτο οίκο έχει τον Δία, όπου ευτυχώς δεν έχει κυβερνήτη σε ΓΗ και η ακμή του 7ου οίκου είναι σε ζώδιου του αέρα, ίσως για αυτό το λόγο να σε τραβάνε αυτοί οι τύποι! Αυτό δε σημαίνει ότι θα καταλήξεις με ζώδιο του αέρα!

Toksotaki
18-09-2007, 05:53 PM
ξερω εγω,πολυ νερο ηταν οι τυποι που ηθελα(συζητηση που πιασαμε!) ο ενας Σκορπιος μονο αυτο εμαθα και ο αλλος ιχθυς με ωροσκοπο διδυμους και 3 πλανητες στον υδροχοο εξου μαλλον και η ελξη!!παντος αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν καποιος με δει με κανει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ζωδιο της γης!!μυστηρια πραγματα!!...μονο Αρη στον ταυρο 29 και κατι μοιρες που ισως μπορει να θεωρηθει αερας!ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση κia που θυμοσουν τον χαρτη μου!!!

*Astropeleki*
18-09-2007, 06:13 PM
Πολύ νερό μόνο από το ζώδιο καλέ; Συνολικά πρέπει να κοιτάξεις....

Ναι, μου έχει κάνει εντύπωση και μένα ο χάρτης σου :toung:

zeta1987
20-09-2007, 04:28 AM
παντος αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν καποιος με δει με κανει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ζωδιο της γης!!μυστηρια πραγματα!!...μονο Αρη στον ταυρο 29 και κατι μοιρες που ισως μπορει να θεωρηθει αερας!ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση κia που θυμοσουν τον χαρτη μου!!!

Απ'ότι είδα τον χάρτη σου όντως πολύ Γη βρε παιδάκι μου, αλλά ίσως δεν σε καταλαβαίνουν γιατί ο ωροσκόπος σου είναι πολύ δυναμικός! Και ο συνδυασμός Τοξότης-Λέων δίνει όσο να ναι μία λάμψη και μία εξωστρέφεια!!:love:

Toksotaki
25-09-2007, 07:18 PM
Απ'ότι είδα τον χάρτη σου όντως πολύ Γη βρε παιδάκι μου, αλλά ίσως δεν σε καταλαβαίνουν γιατί ο ωροσκόπος σου είναι πολύ δυναμικός! Και ο συνδυασμός Τοξότης-Λέων δίνει όσο να ναι μία λάμψη και μία εξωστρέφεια!!:love:
thanks!και εγω αυτο πιστευω...ο ωροσκοπος μου ξεγελα!:bigsmile:

Toksotaki
25-09-2007, 07:27 PM
Πολύ νερό μόνο από το ζώδιο καλέ; Συνολικά πρέπει να κοιτάξεις....

Ναι, μου έχει κάνει εντύπωση και μένα ο χάρτης σου :toung:
συνολικα ,εχω δει αμ΄τι!μισες δουλειες θα κανουμε!προσπαθησα και εμαθα για τον εναν ημ/νιες και εχω τον χαρτη για τον αλλον ο θεος και η ψυχη του!:weird:...παντος γενικα αυτο που εχω παρατηρησει τον χαρτη μου ειναι οτι εχει πολυ γη αλλα σε οικο φωτιας!(5 λεοντα απο οσο ξερω)αυτο φανταζομαι,πολυ γενικα λεγοντας,πρεπει να κανει τους αλλους αλλα και εμενα να μπερδευομαι!τεσπα πολυ εκτος θεματος βγηκαμε,τελικα για τους διδυμους τι συμπερασμα βγαλαμε?ασταθεις δεν ειναι?εξου και η δισυποστατη φυση τους...εγω παντος λεω "Ου μπλεξεις με διδυμο":protest: χαίρι δεν θα δεις:toung:

m_leon
07-10-2007, 09:53 PM
Σιγουρα επηρεάζομαι απο το ζώδιο του άντρα. Σε καμία πχ περίπτωση δεν θα δώσω σημασία στον άλλο αν είναι Ταυρος ή Αιγώκερως μιας και ξέρω πως θα ακολουθησουν ομηρικοί καβγάδες.

Αργοναύτης
07-10-2007, 11:00 PM
ΠΣ_ΑΡΙΑ :ban:με πολύ Υδροχόο των πρώτων μοιρών. Το τέλειο. Κατευθείαν στο τρελοκομείο με ενέσεις.

taurus_24
10-10-2007, 07:21 AM
αν και ζωδιο της γης και πολύ κτητική,αν και είμαι άτομο που ζητάει την συναισθηματική σιγουριά και ασφάλεια.Ξερω οτι πάλι σε υδροχόο θα πέσω και τελικα συνήθισα κιόλας.Στην τελική με τον υδροχόο δε βαριέμαι ποτέ.ολο στην τσιτα ειμαι.:toung:

Μητσάκος
10-10-2007, 08:31 AM
αν και ζωδιο της γης και πολύ κτητική,αν και είμαι άτομο που ζητάει την συναισθηματική σιγουριά και ασφάλεια.Ξερω οτι πάλι σε υδροχόο θα πέσω και τελικα συνήθισα κιόλας.Στην τελική με τον υδροχόο δε βαριέμαι ποτέ.ολο στην τσιτα ειμαι.:toung:
Δεν τσεκάρεις λίγο τον 7ο οικο σου και τις αντιθέσεις που έχει? :love:

taurus_24
10-10-2007, 08:34 AM
Δεν τσεκάρεις λίγο τον 7ο οικο σου και τις αντιθέσεις που έχει? :love:

what?:wacko:ειμαι εντελώς αρχάρια.το μόνο που ξέρω ειναι ότι ωροσκόπος δίδυμος και μεσουράνημα ιχθεις.

colibri
20-10-2007, 12:10 AM
Τι να πω... Πάντα μου έρχονται αέρινοι άντρες και κυρίως υδροχόοι αλλά ο αιγόκερως είναι αυτός που με τραβάει και ερωτεύομαι...

GELLO
20-10-2007, 12:46 AM
Προτιμώ Λέοντα και ίσως Σκορπιό..

Μαρία_Δ
20-10-2007, 03:27 PM
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πάντα ρωτάω ζώδιο...αλλά δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει κιόλας ειδικά αν υπάρχει έλξη και χημεία!!Παίζουν τόσα πράγματα ρόλο στην ανθρώπινη ψυχή και καλό θα ήταν να μη γινόμαστε αφοριστικοί!! Πάντως ομολογώ ότι κάτι έχω με τους καρκίνους..και αυτοί όμως κάτι με μένα! Μάλλον μοιάζω με πολλές μαμάδες!! Αν και είναι πολυ κουραστικοί (μόνο με χιουμορ μπορείς να τους αντιμετωπίσεις) μαζί τους μπορείς να ζήσεις τον τέλειο ρομαντικό και παραμυθένιο έρωτα μιας άλλης εποχής..κάτι που λείπει πααααάρα πολυ στην εποχή μας!! Παρόλα αυτά και οι υδροχόοι έχουν κάτι....ψάχνω ακόμα όμως το τί!! Και μια παρατήρηση ρε παιδια....κοίταξα σχεδόν όλες τις απαντήσεις αλλά κανένας δεν έχει πει ότι θα προτιμούσε παρθένο!! τόσο χάλια είμαστε τελικά εεε?? μη βαράτε.......

panther
21-10-2007, 10:44 PM
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πάντα ρωτάω ζώδιο...αλλά δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει κιόλας ειδικά αν υπάρχει έλξη και χημεία!!Παίζουν τόσα πράγματα ρόλο στην ανθρώπινη ψυχή και καλό θα ήταν να μη γινόμαστε αφοριστικοί!! Πάντως ομολογώ ότι κάτι έχω με τους καρκίνους..και αυτοί όμως κάτι με μένα! Μάλλον μοιάζω με πολλές μαμάδες!! Αν και είναι πολυ κουραστικοί (μόνο με χιουμορ μπορείς να τους αντιμετωπίσεις) μαζί τους μπορείς να ζήσεις τον τέλειο ρομαντικό και παραμυθένιο έρωτα μιας άλλης εποχής..κάτι που λείπει πααααάρα πολυ στην εποχή μας!! Παρόλα αυτά και οι υδροχόοι έχουν κάτι....ψάχνω ακόμα όμως το τί!! Και μια παρατήρηση ρε παιδια....κοίταξα σχεδόν όλες τις απαντήσεις αλλά κανένας δεν έχει πει ότι θα προτιμούσε παρθένο!! τόσο χάλια είμαστε τελικά εεε?? μη βαράτε.......

Γιατί τι κακό κάναμε για να μπλέξουμε με Παρθένο?:cheesy:
Πέρα από το αστείο, είναι καλοί, πολύ ειλικρινής, σταθεροί και είναι πάντα εκεί!!! Απλά, δεν έτυχε να μπλέξω ποτέ με Παρθένο.

starfish
22-10-2007, 01:56 PM
Και μια παρατήρηση ρε παιδια....κοίταξα σχεδόν όλες τις απαντήσεις αλλά κανένας δεν έχει πει ότι θα προτιμούσε παρθένο!! τόσο χάλια είμαστε τελικά εεε?? μη βαράτε.......

Κατ αρχη δεν εχουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα των προτιμησεων των αρσενικων μελων του site!
Συνεχιζοντας, οι ανδρες Παρθενοι, εχουν χειροτερη φημη απο τις γυναικες Παρθενους.
Οσες τους προτιμουν δεν το λενε πουθενα!! Απλως τους παντρευονται και κανουν την παπια σε αναλογες συζητησεις!!:toung::toung: Το ιδιο και οι ανδρες που εχουν αδυναμια στις γυναικες Παρθενους!
***Κανεις δεν θα σου αρνηθει τον θαυμασμο του για τις Greta Garbo, Cameron Diaz, Claudia Schiffer, Sophia Loren. Ουτε καμια θα σκεφτει οτι ο Σον Κοννερυ πχ ειναι Παρθενος στο ζωδιο!!
Ειναι ολοι τους προκατειλλημενοι αγαπητη μου!! Ακομα και οι καλυτερες-οι φιλοι-ες μας!! [Ξερεις εσυ παλιοκαρκινα!! :cry::love: ]

Fotini Christodoulou
22-10-2007, 02:08 PM
Κατ αρχη δεν εχουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα των προτιμησεων των αρσενικων μελων του site!
Συνεχιζοντας, οι ανδρες Παρθενοι, εχουν χειροτερη φημη απο τις γυναικες Παρθενους.
Οσες τους προτιμουν δεν το λενε πουθενα!! Απλως τους παντρευονται και κανουν την παπια σε αναλογες συζητησεις!!:toung::toung: Το ιδιο και οι ανδρες που εχουν αδυναμια στις γυναικες Παρθενους!
***Κανεις δεν θα σου αρνηθει τον θαυμασμο του για τις Greta Garbo, Cameron Diaz, Claudia Schiffer, Sophia Loren. Ουτε καμια θα σκεφτει οτι ο Σον Κοννερυ πχ ειναι Παρθενος στο ζωδιο!!
Ειναι ολοι τους προκατειλλημενοι αγαπητη μου!! Ακομα και οι καλυτερες-οι φιλοι-ες μας!! [Ξερεις εσυ παλιοκαρκινα!! :cry::love: ]

Η ερώτηση η αρχική είναι ποιό ζώδιο θα διαλέγαμε!Ε αυτο το ζώδιο δεν θα το διάλεγα εφόσον είχα σώας τα φρένας.:toung:

[προς τι τα παράπονα;Ε;:love::love:]

starfish
22-10-2007, 02:26 PM
Η ερώτηση η αρχική είναι ποιό ζώδιο θα διαλέγαμε!Ε αυτο το ζώδιο δεν θα το διάλεγα εφόσον είχα σώας τα φρένας.:toung:

[προς τι τα παράπονα;Ε;:love::love:]
Ξερεις εσυ!!:toung::love:

*Astropeleki*
22-10-2007, 04:24 PM
Ουτε καμια θα σκεφτει οτι ο Σον Κοννερυ πχ ειναι Παρθενος στο ζωδιο!!
Ναι ε; Ε αυτό τον Παρθένο άνετα θα τον διάλεγα :love::embarrest

ioni
22-10-2007, 10:58 PM
αυτή την στιγμή όλο καρκίνοι με περιτριγηρίζουν

starfish
24-10-2007, 11:39 AM
Ναι ε; Ε αυτό τον Παρθένο άνετα θα τον διάλεγα :love::embarrest
Εγω να δεις!! Ειδικα οπως εμφανιστηκε στο "Χαϊλαντερ ο αθανατος" με την κοτσιδα και το σκουλαρικι!!! [Ολα τα λεφτα!:nuts::nuts:]

Fotini Christodoulou
24-10-2007, 12:05 PM
Εγω να δεις!! Ειδικα οπως εμφανιστηκε στο "Χαϊλαντερ ο αθανατος" με την κοτσιδα και το σκουλαρικι!!! [Ολα τα λεφτα!:nuts::nuts:]

Εκείνο το διάστημα θα διάλεγα τον Χαιλάντερ:love:

Θα κάνω την έκπληξη και θα πώ Ιχθύ - ναι κι εγω δεν το πιστευω οτι το λέω αυτό- καθότι υπάρχει εκπρόσωπος του ζωδίου που δικαιολογεί την υπαρξη του στον ζωδιακό:laugh:

[Mark Alan Dacascos και ξερό ψωμί:toung:]

starfish
24-10-2007, 12:20 PM
Εκείνο το διάστημα θα διάλεγα τον Χαιλάντερ:love:

Θα κάνω την έκπληξη και θα πώ Ιχθύ - ναι κι εγω δεν το πιστευω οτι το λέω αυτό- καθότι υπάρχει εκπρόσωπος του ζωδίου που δικαιολογεί την υπαρξη του στον ζωδιακό:laugh:

[Mark Alan Dacascos και ξερό ψωμί:toung:]

Κριμα στον Αρη σου στην Παρθενο!!! :cry::toung:
Αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος....... :toung::toung::toung: