View Full Version : Μεγάλο Τρίγωνο σε ζώδια της Φωτιάς
Γειά σας,
από όσο ξέρω και έχω διαβάσει σε κάποιο σημείο του site αυτού ο σχηματισμός του Μεγάλου Τριγώνου είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό για ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.
Τι περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούσατε να δώσετε για το συγκριμένο σχηματισμό στα ζώδια της Φωτιάς και τι αν καταλαμβάνουν 1ο-5ο-9ο;;
Επίσης αν θεωρήσουμε ότι σε κάποιο από τα τρία αυτά ζώδια συνυπάρχει και σύνοδος ακριβείας από τρεις πλανήτες, τότε αυτό θα πει ότι τα Μεγάλα Τρίγωνα είναι 3 ή υπολογίζεται σαν 1??
Σας ευχαριστώ πολύ για το χώρο που μου παρέχετε.
Ελπίζω αυτές οι απορίες να είναι στα πλαίσια του forum αυτού.
Φιλικά,
:love:
Λίλιαν Σίμου
17-12-2005, 03:36 AM
Αγαπητή may
Το τρίγωνο για οποίο ρωτάτε, δηλώνει ιδιαίτερη δημιουργική έφεση στο άτομο που το έχει, με φλόγα κι ενθουσιαμό, κι ικανότητα, όπως και ευχέρεια, σε εκπαιδευτικά ζητήματα και διεύρυνση πνευματική. Είναι πολύ ωραίος συνδυασμός.
Η ακρίβεια μίας όψης, την κάνει πιο ισχυρή, επομένως και πιο δυναμική.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή κ. Λίλιαν Σίμου,
σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας! Ως προς το πρώτο ερώτημα (τη σημασία δηλαδή του Μεγάλου Τριγώνου στους συγκεκριμένους οίκους), οφείλω να πω, με καλύψατε πλήρως. Κατάλαβα απόλυτα και τον παράγοντα της ακρίβειας των μοιρών.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα μου, μάλλον δεν υπήρξα τόσο ξεκάθαρη. Θα ήθελα να μάθω το εξής :
έστω ότι στη πρώτη ακμή του τριγώνου βρίσκεται ο Ωροσκόπος, στη δεύτερη ακμή ο Ποσειδώνας και στην τρίτη ακμή μια Σύνοδος από Αφροδίτη, Άρη και Σελήνη.
Όλος αυτός ο σχηματισμός θεωρείται ως ένα τρίγωνο ή ως τρια διαφορετικά;;
(Θα ήθελα πολύ να σας διευκολύνω δίνοντάς σας την ημερομηνία του ατόμου που με ενδιαφέρει, αλλά επείδή είμαι νέα στο χώρο αυτό, δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Θα το κάνω μόνο αν τη ζητήσετε.)
Σας ευχαριστώ εκ νέου..
Λίλιαν Σίμου
21-12-2005, 03:32 PM
Γεια σας φίλη μας
Αφορά πάλι ένα Μεγάλο τρίγωνο, αλλά με μεγαλύτερη δυναμική και μάλιστα ισχυρή έμφαση, καθώς το ενεργοποιεί η τριπλή σύνοδος. Είναι πολύ θετικό όπως το περιγράφετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή κ. Σίμου,
σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας!!
Μου καλύψατε την απορεία μου!!
Σας εύχομαι ζεστά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αυτούς που αγαπάτε και με υγεία και ευτυχία να υποδεχθείτε το Νέο Έτος!!
:love: Αγαπητή κ. Σίμου,
δυο λεπτομέρειες ακόμα, επί του θέματος φυσικά..
Στην προηγούμενη περίπτωση του Μεγ. Τριγώνου εκτός από αυτό που σας περιέγραψα υπάρχει και ακόμα ένα με τη μόνη διαφορά ότι αντί για Κρόνο, υπάρχει ο Ωροσκόπος. Κατά πόσο διαφοροποιείται η ερμηνεία;;
(Το συγκεκριμένο άτομο έχει δηλ. 2 Μεγάλα Τρίγωνα στο χάρτη του)
Και... (πάλι στη ίδια περίπτωση) Κρόνος με Ωροσκόπο απέχουν 4 μοίρες.. Θεωρείται σύνοδος ή όχι;;
Σας ευχαριστώ και πάλι..
Φιλικά και Γιορτινά
Λίλιαν Σίμου
26-12-2005, 01:02 AM
Αγαπητή may
Είναι σύνοδος η απόσταση 4 μοιρών, επομένως, στην ερμηνεία, θα πρέπει να προσθέσετε και την προσωπική ανάγκη του ατόμου να εξελίξει την προσωπικότητά του, μέσα από αυτή την ευχέρεια του Μεγάλου Τριγώνου, όμως θα πρέπει να βρει ερεθίσματα από κάποιες αρνητικές όψεις πάνω στο Μεγάλο Τρίγωνο, ώστε να κινητοποιηθεί, για να μην παραμείνει μπροστά σε μία ανοιχτή πόρτα, χωρίς να τη διαβεί. Ο Κρόνος είναι μία καλή αφορμή με τον Ωροσκόπο, αφού θα κάνει το άτομο να θέλει να προσπαθήσει και να πετύχει στη ζωή του, έστω και σε πιο ώριμη ηλικία.
πολλές ευχές και κάθε ευτυχία
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή κ. Σίμου,
σας ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σας!!
Έχετε πολύ δίκιο σε όσα επισημάνατε!! Με άλλα λόγια μου είπατε ότι για να εκδηλώσουν όλη τους την ενέργεια αυτά τα 2 Μεγ.Τρίγωνα, χρειάζονται και αρνητικές όψεις!! Αυτό μου θυμίζει αυτό που είχα διαβάσει σε κάποιο σημείο του εξαιρετικού αυτού site, ότι τα άτομα με πολλές και θετικές όψεις (π.χ. τρίγωνα) συνήθως δεν επιτυγχάνουν τόσα στη ζωή τους, όσα άτομα με τετράγωνα και αντιθέσεις (συγκεκριμένων πλανητών φυσικά).
Μια άλλη αρνητική κατά τη γνώμη μου όψη είναι η αντίθεση που σχηματίζει η προαναφερθείσα σύνοδος με τον Πλούτωνα από το Ζυγό και τον 3ο οίκο, καθώς και το τετράγωνο Κρόνου(τέλος 12ου οίκου - Λέων)-Ουρανού (Σκορπιός & 4ος οίκος), πάλι στα πλάισια των 2 Μεγ. Τριγώνων.
Τι διάσταση μπορεί να δωθεί με αυτά τα επιπρόσθετα στοιχεία;;
Σας ευχαριστώ και πάλι!!
Υγεία κ Ευτυχία..
Λίλιαν Σίμου
27-12-2005, 07:19 PM
Αγαπητή φίλη
Δεν είμαι σίγουρη αν μου δίδονται πολλά στοιχεία, χωρίς να έχω μπροστά μου ένα ακριβή χάρτη, γιατί οι λεπτομέρειες που δίνουν και την ουσία μπορεί να μου διαφύγουν. Αν όμως κατάλαβα καλά, γιατί παραθέτετε σύνθετους σχηματισμούς και χρειάζεται πλέον πλήρης εξέταση ενός χάρτη, πρέπει να σχηματίζεται ένας χαρταετός, μία δυναμική και δημιουργική πολυσύνθετη όψη, η οποία ενεργοποιεί τα μεγάλα τρίγωνα και τα προωθεί στην δράση.
πολλές ευχές
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή κ. Σίμου,
τελικά έχετε δίκιο ως προς το σχηματισμό.. Πρόκειται όντως για σχήμα χαρταετού. μάλιστα νομίζω ότι είναι 2 οι χαρταετοι γιατί παρεμβαίνουν και πλανητικοί σχηματισμοί από το 10 οίκο. Νομίζω πρόκειται για ίδιο σχηματισμό με εκείνον της 2ας Μαϊου 2006.
Σας ευχαριστώ και πάλι..
Καλή Πρωτοχρονιά!!
Φιλικά και Γιορτινά..