*Astropeleki*
14-12-2005, 01:16 AM
Γεια σας! Θα ήθελα να δώσω ένα θέμα προς ανάλυση από τους αστρολόγους του site. Θα ήταν δυνατόν να γράψετε ένα άρθρο που να ερμηνεύει τι ακριβώς σημαίνει κάθε πλανήτης σε κάθε ζώδιο? Έστω και μια επιγραμματική ανάλυση για το καθένα από αυτά θα μας βοηθούσε να ερμηνεύσουμε τον αστρολογικό μας χάρτη και να μην έχουμε απορίες του τύπου "τι σημαίνει όταν έχω άρη στον σκορπιό ή ποσειδώνα στον αιγόκερω". Ίσως να μας λέγατε και ποια είναι τα θετικά ή τα αρνητικά τους. Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον άρθρο!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Φιλικά,
Ευδοκία.
Λίλιαν Σίμου
14-12-2005, 01:55 AM
Αγαπητή Ευδοκία
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή η επιθυμία σας, καθώς μιλάτε για ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών, δηλαδή εννοείτε να περιγραφούν 10 πλανήτες επί 12 ζώδια, 120 κείμενα. Είναι αρκετά μακρύ για ένα φόρουμ. Από την άλλη πλευρά, θα είναι πολύ άδικο να περιγραφεί σε δύο-τρεις γραμμές αυτό, καθώς θα δωθούν ελάχιστα από τα πλούσια στοιχεία που θα άξιζαν για μία καλή κατανόηση, και συχνά σε συνοπτικά τέτοια κείμενα, δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Για κάθε ενδιαφερόμενο, θα συμβούλευα, να αγοράσει ένα καλό εγχειρίδιο αστρολογίας, που είναι κάτι εφικτό, ώστε να έχει τον χρόνο να δει αναλυτικά αυτά τα περιγραφικά στοιχεία και να μην σταθεί σε δύο λόγια που θα κρύβουν την ουσία. Σας προτείνω ένα θαυμάσιο και ευκατανόητο βιβλίο, του αστρολόγου Άλαν Λήο, "το κλειδί του Ωροσκοπίου" που εξηγεί με ευαισθησία και σαφήνεια αυτό που ζητάτε. Βέβαια, σε ένα βιβλιοπωλείο με ανάλογα βιβλία, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
*Astropeleki*
14-12-2005, 02:04 AM
Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Σίμου για την άμεση απάντηση σας και για το βιβλίο που μου προτείνετε για να λυθούν οι απορίες μου. Ωστόσο, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο άρθρο? Δεν είναι απαραίτητο να είναι άμεση η δημοσίευση του μιας και σωστά λέτε ότι μιλάμε για μεγάλο όγκο πληροφοριών. Θεωρώ πως όπως δημοσιεύετε ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια και σε όλους τους τομείς, έτσι θα μπορούσατε να γράψετε και ένα άρθρο με αυτό που αναφέρω. Αυτοί που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα πιστεύω ότι θα έχουν υπομονή και θα χαρούν πολύ αν γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή στο μέλλον.
Να είστε πάντα καλά!