PDA

View Full Version : ερμής, λίλιθ, ήρα

tza
13-12-2005, 12:49 PM
Καλημέρα,

όταν μπει κάποιος στην ιστοσελίδα αυτή, δύσκολα..βγαίνει. ΚΑι συνεχζώς ανοίγετε τόσο ενδιαφέροντα θέματα που μας προκαλούν απορίες.
Οπότε,θα μπορούσατε, παρακαλώ, να μου απαντήσετε στα ακόλουθα? (συνημμένος ο γενέθλιος χάρτης)
1. Όταν γεννήθηκα, ο Ερμής ήταν ανάδρομος?
2. Γεννήθηκα σε εξάμηνο που η Σελήνη ήταν ορατή ή όχι? (η ερώτηση φαντάζομαι ότι θα ευσταθεί, εφόσον έχω καταλάβει καλά το ζήτημα της μαύρης Σελήνης) Αν, λοιπόν, η Σελήνη ήταν αθέατη, σε ποιο ζώδιο ήταν?
Και τι συμβαίνει όταν και ο Ερμηςείναι ανάδρομος και η Λίλιθ "κακή"? Ή δεν υπάρχει αλληλεπίδραση?
3. Η Ήρα μου που βρίσκεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tza
http://myhoroscope.gr/attachment.php?attachmentid=20&d=1133861137

Διόρθωση ScP: Διορθώθηκε το link

Λίλιαν Σίμου
14-12-2005, 01:49 AM
Αγαπητή φίλη tza

Η επισύναψη του χάρτη σας δεν είναι ευκρινής. Πήρα πληροφορία από το προφίλ σας και χωρίς ώρα γέννησης, μπορώ να σας δώσω τις απαντήσεις που ζητάτε.
Ο Ερμής σας δεν είναι ανάδρομος στη γέννησή σας.
Η Μαύρη Σελήνη δεν είναι το ίδιο σώμα με την Σελήνη. Μπορεί να θεωρείται η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, αλλά εμείς σαν Σελήνη έχουμε πάντα την φωτεινή της πλευρά, την οποία και μετράμε όπως γνωρίζετε. Η Μαύρη Σελήνη είναι η σκοτεινή πλευρά των παθών μας και σε σας είναι στις 20 Τοξότη και 40'
Η Ήρα, σύμφωνα με τα άρθρα που θα διαβάσατε στο φόρουμ μας, είναι ο αστεροειδής Juno, και στον χάρτη σας είναι στις 22 Τοξότη 03 Ανάδρομη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

tza
14-12-2005, 09:57 AM
Κυρία Σίμου,
ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Λυπάμαι που δεν έκανα σωστά την επισύναψη του χάρτη. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, 19/4/73, ώρα 16.20.
Ευχαριστώ πολύ
tza

tza
14-12-2005, 10:54 AM
Και συνεχίζω συμπληρώνοντας τις ερωτήσεις μου:
Η ΗΡΑ μου σε ποιον οίκο είναι και τι σημαίνει το ότι είναι ανάδρομη? Και η ΜΑύρη Σελήνη, επίσης, σε ποιον οίκο είναι?
Ελπίζω να μη σας ταλιαπωρώ πολύ-ευχαριστώ

Λίλιαν Σίμου
17-12-2005, 03:34 AM
Αγαπητή tza

Η Ήρα και η Μαύρη Σελήνη είναι στο τέλος του 3ου οίκου, επομένως να τα υπολογίζετε σαν να είναι σε σύνοδο με τον 4ο οίκο.
Η ανάδρομη Ήρα, δηλώνει κάποιες καθυστερήσεις, ή παλινδρομήσεις στα στοιχεία που μεταφέρει. Αλλά μπορεί να δηλώνει και καρμικά στοιχεία, αν ανήκετε στα άτομα που πιστεύουν στην μετενσάρκωση. Οι ανάδρομοι πλανήτες μεταφέρουν χρέη (ή και δώρα) από προηγούμενες ενσαρκώσεις, για τους οπαδούς αυτής της άποψης.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου