View Full Version : Γιατί οι νέοι φοβούνται το γάμο!!!
KATHY
12-12-2005, 11:59 AM
Καλημέρα σε όλους ,
είμαι η γνωστή Kathy. Θα ήθελα να ρωτήσω γενικά τα νεαρά μέλη του site
γιατί φοβούνται το γάμο. Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια. Είμαι 52 χρονών και ο άνδρας μου είναι 53. ΄Εχω δύο κορίτσια 22 και 26 χρονών. Οι σχέσεις μας μεταξύ μας (εγώ με τον άνδρα μου εννοώ) είναι πολύ καλές αν εξαιρέσουμε κάποιες διαφωνίες που έχουμε σαν όλα τα ζευγάρια. Πάντα όμως συζητάμε και λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από την καθημερινότητα. Είμασταν πάντα κοντά στα παιδιά. Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη όπως όλοι οι γονείς. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Πάντα βέβαια θα υπάρχουν οι διαφωνίες μεταξύ των γονιών και των παιδιών (βλέπετε το χάσμα των γενεών) αλλά όχι σοβαρές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μεγάλη μου κόρη δεν θέλει να παντρευτεί αν και έχει δεσμό εδώ και 8 χρόνια. Με τρομαζει αυτή η άρνησή της. ¨Ισως φταίει το ότι μόλις τελείωσε τις σπουδές της και προσπαθεί να σταθεί επαγγελματικά ο πατέρας της της είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ¨άντε τώρα είναι καιρός να παντρευτείς" . Δεν θέλω να νομίζει ότι θέλουμε να τη διώξουμε από το σπίτι. Προσπαθώ να της πώ ότι το όνειρο του γονιού είναι να δεί το παιδί του να φτιάχνει τη δική του οικογένεια. ΄Ισως να φταίει το άγχος που έχουν οι νέοι για την επαγγελματική τους εξέλιξη.
Συγνώμη αν σας κούρασα!!
Κathy
Fotini Christodoulou
12-12-2005, 12:10 PM
Αγαπητη μου kathy,
το ποστ σου το εκανες σε λαθος ενοτητα,θα επρεπε να το εχεις κανει (αν και ασχετο γενικοτερα με τα θεματα που πραγματευεται το σαιτ)στο off topic. (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=91)
Θα μεταφερθει στην "σωστη"ενοτητα.
Φιλικά,
φωτεινή
Fotini Christodoulou
13-12-2005, 11:09 AM
Να το συνδεσω με τα θεματα του σαιτ;
Η γενια,στην οποια ανηκω κι εγω (1971-1984)εχουν τον Πλουτωνα στον Ζυγο.
Απο μονο του αυτο δείχνει αλλαγη στο θέμα των σχέσεωνκαι ειδικά στο θέμα του γάμου.
Θεωρητικα,η γενια μας,θα φέρει την "αλλαγη"στο θέμα του γάμου λοιπόν,ουσιαστικά και πρακτικα ,πρεσβεύοντας την ελευθερια στις σχεσεις,την συμβιωση για παραδειγμα,χωρις τα "δεσμα"του γάμου. Μια θέση που ενισχύεται απο το εξαγωνο Πλουτωνα-Ποσειδωνα,που αξιωνει αμφισβητιση και αλλαγη απόψεων σε θεματα θρησκειας,ζωης, κατεστημένου,αν θελεις κτλ.
Μην σου φαινεται λοιπον παραξενο ,που αντιδρα,οπως κι εγω και ισως πολλοι ακομα,στο θέμα της δεσμευσης με αυτον τον τρόπο.
Μιλωντας γενικα,θα έλεγα πως γενικα η "νεα"γενια ειναι περισσοτερο απελευθερωμενη στα θέματα αυτα.
Και ισως τελικα,να είναι η γενια που το θέμα δέσμευσης/γαμου,το σκέφτεται υπερβολικα σοβαρα,σε βαθμο που αποτρέπει την πραγματοποίηση αυτων.Παλιοτερα ήταν η φυσικη και μοναδική εξελιξη μιας σχέσης ,ενώ τωρα πια..προσφερονται κι αλλες επιλογες.
Ελπιζω να βοηθησα λιγο να καταλαβεις πως σκεφτόμαστε!
Μην ανησυχεις τοσο πολυ.Καθε πραγμα στον καιρο του! :)
Φιλικά,
Φωτεινή
astral_dreamer
14-12-2005, 12:07 AM
Γεια σου Kathy,
ειμαι συνομιληκος με τη μικρη σου κορη. Εγω εχω Πλουτωνα στον Σκορπιο οπως πιθανως θα εχει κ εκεινη. Ισως η μεγαλη σου κορη πρωτα θελει να εδραιωθει επαγγελματικα κ μετα να προχωρησει σε ενα γαμο.. Δε θα μπορουσα να διαφωνησω σ'αυτο σαν ιδεα. Καταλαβαινω οτι ο γαμος ειναι το ονειρο ολων των γονιων για τα παιδια τους, στην ωρα του θα ερθει κ αυτο, οπως ειπε κ η Φωτεινη! Εξαλλου, ειναι σε μια ηλικια που δεν ειναι αναγκη να βιαστει για γαμο (26 ετων). Προσωπικα, θεωρω μια καταλληλη ηλικια για γαμο 28-30, αλλα ποτε δε ξερεις τι θα προκυψει! Αυτα απο μενα!
magdalena29
26-03-2010, 04:33 PM
και εγω εχω γεννηθει με πλουτωνα στον ζυγο....να προσθεσω πως με αυτη την θεση το ατομο μπορει να αναζητα την απολυτη ενωση αρσενικου-θυληκου μεσα απο τον ερωτα και οχι να παντρευτει για να μπορει να παρει στεγαστικο δανειο απο κοινου για να βολευτει...
Επισης το οτι 2 ατομα ειναι 10, 25, 30 χρονια μαζι δεν νομιζω να λεει κατι σε πολλους της ηλικιας μου..."ειναι μαζι απο συνηθεια? ή οντως αγαπιουνται?" ...
Αλλωστε σχετικα με τα ατομα της δικης μου γενιας...υπαρχει μεγαλος φοβος στο να δεσμευτουν...ειδικα με τους πειρασμους που κυκλοφορουν ειναι δυσκολο να δεσμευτεις και να εμπιστευτεις....
Σχετικα με τον πλουτωνα στον Σκορπιο (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) Η εισοδος του σε αυτη την θεση δεν συνεπεσε με την εμφανιση του AIDS??
popininja
26-03-2010, 06:32 PM
Αγαπητή Kathy,
μάλλον ανυπομονείς να γίνεις ''μικρογιαγιά'':bigsmile:
τώρα που είσαι νέα και να χαρείς τα εγγονάκια σου.
Κατανοητό αν είναι όντως έτσι.
Είμαι σχεδόν συνομήλικη με την μεγάλη κόρη σου
και στην ηλικία των 26 είχα ήδη το πρώτο μου παιδάκι.
Αν με ρωτούσες δεν είχα σκοπό να παντρευτώ μάλλον ποτέ.
Φοβόμουν... όχι κάτι συγκεκριμένο. Μάλλον την άγνωστη ζωή
που θα ακολουθούσε. Και φυσικά ήθελα να είμαι ΄΄ελεύθερη'',
να ζήσω πολλά.
Όμως όπως λέει ένας φίλος ''Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη''
και πορεύτηκα σε ένα γάμο -που έγινε πολύ γρήγορα- με βάση το ένστικτό μου
και την αγάπη μου για τα μέλη που την απαρτίζουν..
Σήμερα προσδιορίζομαι μέσα από τα παιδιά μου και σκέφτομαι πόσο άδεια θα ήμουν
μέσα μου, ακόμα και με ένα τσουβάλι περιπέτειες και προκλήσεις αν δεν είχα αυτά τα προσωπάκια να με κοιτάνε και να συλλαβίζoυν την πρώτη τους λέξη: ''μα-μά''...
Βάσει τώρα των στατιστικών στοιχείων που έχω αποκομίσει από τις -πολλές- ανύπαντρες φίλες μου, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι νέοι φοβούνται να δεσμευτούν για αυτούς κυριώς τους λόγους:
-Έλλειψη επαγγελματικής αποκατάστασης (κυρίως για τους άντρες)
-Φόβος για το ''τι κουσούρι θα μου βγάλει πάλι αυτός ο καινούριος δεσμός''
-Αποχή από την αναζήτηση συντρόφου λόγω προηγούμενων αποτυχημένων σχέσεων που προκάλεσαν απελπισία και δεν θέλουν να ξαναπροσπαθήσουν σκεπτόμενοι ότι πάλι θα
συμβούν τα ίδια λάθη.
-Και τέλος δεν θυσιάζουν με τίποτα την ανεξαρτησία τους.
Εδώ πρέπει να αναρωτηθώ...''Και ο έρωτας; Η αγάπη; Η συντροφικότητα; Πάνε περίπατο;'' :blink:
Η ζωή είναι μικρή και ο γάμος είναι ένα ρίσκο που κάποιοι καλούμαστε
να πάρουμε. Μπορεί να μην μας βγαίνει πάντα σε καλό αλλά σίγουρα
έχουμε μάθει την έννοια του ''μαζί'' και το πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι
τη ζωή και τα συναισθήματα σου μ'αυτούς που αγαπάς. :love:
Εύχομαι τα κορίτσια σου να έχουν ευτυχισμένους γάμους!:love:
Μητσάκος
26-03-2010, 09:51 PM
Αγαπητή Kathy,
.................
........
Βάσει τώρα των στατιστικών στοιχείων που έχω αποκομίσει από τις -πολλές- ανύπαντρες φίλες μου, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι νέοι φοβούνται να δεσμευτούν για αυτούς κυριώς τους λόγους:
-Έλλειψη επαγγελματικής αποκατάστασης (κυρίως για τους άντρες)
-Αποχή από την αναζήτηση συντρόφου λόγω προηγούμενων αποτυχημένων σχέσεων που προκάλεσαν απελπισία και δεν θέλουν να ξαναπροσπαθήσουν σκεπτόμενοι ότι πάλι θα
συμβούν τα ίδια λάθη.
Εδώ πρέπει να αναρωτηθώ...''Και ο έρωτας; Η αγάπη; Η συντροφικότητα; Πάνε περίπατο;'' :blink:
..........
..............
Συνόψισέ τα και θα βρεις ένα τεράστιο «εγώ» ως προτεραιότητα του καθένα.
Αν δεν νιώθει ο άλλος την ανάγκη να μοιραστεί....
wind*1
26-03-2010, 10:21 PM
[QUOTE]-Έλλειψη επαγγελματικής αποκατάστασης (κυρίως για τους άντρες)
Μπορώ να πω πια πως το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες... και λογικό δεν είναι; Αν η ζωή στα φέρει έτσι ώστε να είσαι μια ανύπαντρη μητέρα δεν θα έπρεπε να μπορείς να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου; Γιατί ο άλλος μπορεί να μην είναι και τόσο διατεθειμένος να βοηθήσει (δυστυχώς αυτό έχει συμβεί σε μια πολύ αγαπημένη φίλη). Και πέρα από το πρακτικό του θέματος, πιστεύω πως για να πετύχει σήμερα μια (σοβαρή) σχέση και κατ' επέκταση ένας γάμος τα μέλη του ζευγαριού πρέπει να μπορούν να στέκονται ο ένας απέναντι στον άλλο επί ίσοις όροις (και αυτό περιλαμβάνει και την επαγγελματική αποκατάσταση μαζί με κάμποσα άλλα πραγματάκια που θα ήθελα άλλη μια σελιδα για να αναλύσω...:love:)
συμβούν τα ίδια λάθη.
Όσο να' ναι μια επιφυλακτικότητα την αποκτάς με τον καιρό... Αλλά επειδή θέλω να πιστεύω λίγο ακόμα στο όνειρο λέω στον εαυτό μου ότι όταν έρθει ο σωστός άνθρωπος όλα τα υπόλοιπα θα ξεχαστούν
Η ανεξαρτησία είναι μεγάλο, πολύπλοκο και ανεκτίμητο πράγμα τελικά... Τουλάχιστον όμως για μένα, δεν έχει να κάνει τόσο με το "δεν παίρνω λογαριασμό, δεν δίνω λογαριασμό" όσο με το να έχω χώρο και χρόνο ν'αναπνεύσω ώστε να μπορέσω να παραμείνω ο εαυτός μου (και άρα να παραμείνω ο άνθρωπος που άλλος τελικά αγάπησε)
Έτσι κι εγώ παντρεύομαι...:toung::toung::toung: Φυσικά και δεν πάνε περίπατο... και ποιος δεν τα θέλει στη ζωή του; ¶μα δεν τα ήθελε κανείς δεν θα ήμασταν τώρα εδώ να το συζητάμε ούτε θα ήταν οι μισές ερωτήσεις στο site "βλέπετε γάμο στο χάρτη μου;;;" Αυτό που κρύβεται πίσω από την ερώτηση αυτή δεν είναι τόσο η αγωνία της αποκατάστασης (με την παραδοσιακή έννοια) όσο αυτά που λες, έρωτας, αγάπη, συντροφικότητα...
Η ζωή είναι μικρή και ο γάμος είναι ένα ρίσκο που κάποιοι καλούμαστε
να πάρουμε. Μπορεί να μην μας βγαίνει πάντα σε καλό
Ο γάμος δεν είναι ούτε θα έπρεπε να είναι ρίσκο...γιατί αυτό το ρίσκο όταν αποτυγχάνει δεν αφήνει μόνο το πρώην ζευγάρι πληγωμένο αλλά πολλές φορές και τα παιδιά τους (δεν χωρίζουν δυστυχώς όλοι πολιτισμένα)...
αλλά σίγουρα έχουμε μάθει την έννοια του ''μαζί'' και το πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι
τη ζωή και τα συναισθήματα σου μ'αυτούς που αγαπάς. :love:
Ο ιδανικός γάμος...αλήθεια! Έναν τέτοιο θα ήθελα...:love::love::love:
Και για το αστρολογικόν του θέματος, έχω σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στον έβδομο οίκο (Πλούτωνας στο Ζυγό, Κρόνος στο Σκορπιό) και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Ερμή και ημιτετράγωνο με Ουρανό...νομίζω πως εξηγούνται έτσι πλήρως οι παραπάνω απόψεις...
Φιλικά,
wind*1 :love:
libraD
27-03-2010, 04:45 AM
Αχ καλή μου Kathy, κι εγώ που από τα 2 μου χρόνια σκέφτομαι το γάμο μου, τί κατάλαβα;
Οπότε καλά κάνει η κόρη σου και δεν θέλει το γάμο. Αν δεν νιώθει ότι αυτός που έχει δίπλα της δεν είναι ο ένας και μοναδικός, αυτός που της αλλάζει όλο το είναι, που την κάνει να πετά στα σύννεφα, που την κάνει να νιώθει πραγματική γυναίκα, που να ξέρει ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω του και ότι θα τρέξει να τη σώσει ό,τι και να συμβεί, τότε γιατί να τον παντρευτεί;
Εγώ έτσι το βλέπω το θέμα του γάμου - βλέπεις αυτά δείχνουν η σωρεία πλανητών που έχω στον 7ο (Ήλιος και Ερμής στο Ζυγό, Αφροδίτη και Πλούτωνας στο Σκορπιό στον 7ο), και δε θέλω να υποχωρήσω (Ωροσκόπος Κριός) αν δεν τα αποκτήσω (πάλι Αφροδίτη στο Σκορπιό).
Ίσως και η κόρη σου να νιώθει ότι λείπει αυτό το πάθος και η ζωντάνια από τη ζωή της ή να φοβάται ότι θα τα χάσει αν παντρευτεί.
Βέβαια, για να προσγειωθώ και λίγο (Σελήνη στον Αιγόκερω),ίσως να ισχύουν και αυτά που είπαν οι προλαλήσαντες, να θέλει δηλ. να κατασταλάξει επαγγελματικά. Αν και μεταξύ μας, εγώ ποτέ δε θα περίμενα να κατασταλάξω επαγγελματικά για να παντρευτώ, είμαι πολύ παρορμητική σε αυτά τα θέματα.
Να μην σε κουράζω όμως άλλο με τη φλυαρία μου, είδες και μια πιο ρομαντική άποψη του θέματος γάμου.:embarrest
Φιλικά πάντα
libraD :love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-03-2010, 04:23 PM
Πεστα χρυσοστομη Καιτη!!:bigsmile::laugh:
ενα εγγονι ρε παιδιααα!!!
τελως παντων οποτε ειναι το τυχερο τους:bigsmile:
με αγαπη κουκακι:love:
magdalena29
28-03-2010, 05:52 PM
Πεστα χρυσοστομη Καιτη!!:bigsmile::laugh:
ενα εγγονι ρε παιδιααα!!!
τελως παντων οποτε ειναι το τυχερο τους:bigsmile:
με αγαπη κουκακι:love:
Ετσι ενα εγγονι λες και αυτο ειναι το ζητουμενο στον κοσμο που ζουμε...που καθημερινα διαβαζουμε για την εξαθλιωση παιδιων που ανηκουν σε διαφορετικες ομαδες απο αυτες των "προνομιουχων" ελληνοπουλων...που δεν εχουν να φανε καθημερινα και αναγκαζονται να βγουν στην πορνεια....που τα κακοποιουν οι παππουδες τους και που αν ειναι τυχερα θα καταληξουν εστω σε ενα ιδρυμα που θα τα φροντιζει...χωρις ποτε να βρουν μια μητρικη αγκαλια...Στη Κινα οσα παιδια γεννιουνται κοριτσια τυγχανουν της χειροτερης μεταχειρησης διοτι επιβαρυνουν οικονομικα τον πατερα... γι'αυτο και υπαρχει νομος που υπαγορευει αυστηρα την γεννηση ενος μονο παιδιου...κατα προτιμηση αγοριου...
Χωρις παρεξηγηση, παιρνοντας ως αφορμη τα λογια σας που τοσο μοιαζουν με αυτα της μητερας μου γι'αυτο και εκφραστηκα ετσι...Η ανθρωποτητα σαν ειδος εχει αρχισει να βαριεται την υπαρξη της και αυτο φαινεται εντονα αν παρατηρησει καποιος το πως συμπεριφερεται (σεξουαλικα, κοινωνικα, οικονομικα)....ομως ενα εγγονακι θα μας σωσει....
popininja
28-03-2010, 08:50 PM
Ετσι ενα εγγονι λες και αυτο ειναι το ζητουμενο στον κοσμο που ζουμε...που καθημερινα διαβαζουμε για την εξαθλιωση παιδιων που ανηκουν σε διαφορετικες ομαδες απο αυτες των "προνομιουχων" ελληνοπουλων...που δεν εχουν να φανε καθημερινα και αναγκαζονται να βγουν στην πορνεια....που τα κακοποιουν οι παππουδες τους και που αν ειναι τυχερα θα καταληξουν εστω σε ενα ιδρυμα που θα τα φροντιζει...χωρις ποτε να βρουν μια μητρικη αγκαλια...Στη Κινα οσα παιδια γεννιουνται κοριτσια τυγχανουν της χειροτερης μεταχειρησης διοτι επιβαρυνουν οικονομικα τον πατερα... γι'αυτο και υπαρχει νομος που υπαγορευει αυστηρα την γεννηση ενος μονο παιδιου...κατα προτιμηση αγοριου...
Χωρις παρεξηγηση, παιρνοντας ως αφορμη τα λογια σας που τοσο μοιαζουν με αυτα της μητερας μου γι'αυτο και εκφραστηκα ετσι...Η ανθρωποτητα σαν ειδος εχει αρχισει να βαριεται την υπαρξη της και αυτο φαινεται εντονα αν παρατηρησει καποιος το πως συμπεριφερεται (σεξουαλικα, κοινωνικα, οικονομικα)....ομως ενα εγγονακι θα μας σωσει....
Αγαπητή magdalena29,
είμαστε όλοι γνώστες της υπάρχουσας κατάστασης όσον αφορά το μέλος των παιδιών
όμως να παίρνουμε τα πράγματα με την απαισιόδοξη πλευρά τους
τότε σίγουρα το ανθρώπινο είδος... θα εκλείψει!
Ξέρουμε σα νοήμονα όντα πότε ''μας παίρνει'' να αναθρέψουμε ένα παιδί με τα απαραίτητα
και ποιά είναι τα απαραίτητα τα ορίζουμε εμείς οι ίδιοι βάσει των καταβολών μας.
Τώρα το αν μία γυναίκα αποφασίσει να μην τεκνοποιήσει γιατί δεν το έχει βιώσει
σαν βαθύτερη ανάγκη ή για κοινωνικοπολιτισμικούς λόγους είναι σεβαστό και κατανοητό. Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να γίνουμε γονείς. Σεβαστό είναι επίσης και το ''δικαίωμα'' κάθε
μαμάς να θέλει να δει εγγονάκια. :cheesy:
Το σίγουρο όμως εν κατακλείδει είναι ένα:
Δεν μπορείς να σταματήσεις τη ζωή...
και ας θυμηθούμε τα λόγια του θλιμμένου πρίγκιπα ¶μλετ για τη ζωή:
''Σπόροι πρησμένοι που σπαν και πετάγονται συνέχεια νέες φύτρες, συνέχεια.
Γεννιώντας και σαπίζοντας οργιάζει αυτή η τυφλή βλάστηση...''
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-03-2010, 09:23 PM
μα τι λες τωρα ;;;:nuts:
για Κινες και για κακοποιησεις;
και ιδρυματα;;
κρατα την για σενα την παραπανω αποψη
και το λαβαρο της ηθικης των παραπανων
και μην μου λες τετοια εμενα
οταν εχω κανει το σκ..το μου παξιμαδι
για τα το καλυτερο των παιδιων
και εχω δωσει ολη μου την τρυφεροτητα
και σαν εμενα υπαρχουν χιλιαδες ...εκατομυρια...
και ασε τις παρεξηγησεις κα την μανα σου και ολες τις μανες καταμερος..
κουκι
magdalena29
19-04-2010, 11:13 PM
Λυπαμαι που με παρεξηγησες...θα ηθελα να σου απαντησω στα λεγομενα σου αλλα φοβαμαι μηπως παρεξηγηθω παλι. Ναι, τις αποψεις μου τις κραταω για μενα αλλα νομιζω πως αυτο το site υπαρχει για να εκφραζονται διαφορετικες αποψεις. Καλη τυχη στις επιδιωξεις σου...
magdalena29
19-04-2010, 11:15 PM
Αγαπητή magdalena29,
είμαστε όλοι γνώστες της υπάρχουσας κατάστασης όσον αφορά το μέλος των παιδιών
όμως να παίρνουμε τα πράγματα με την απαισιόδοξη πλευρά τους
τότε σίγουρα το ανθρώπινο είδος... θα εκλείψει!
Ξέρουμε σα νοήμονα όντα πότε ''μας παίρνει'' να αναθρέψουμε ένα παιδί με τα απαραίτητα
και ποιά είναι τα απαραίτητα τα ορίζουμε εμείς οι ίδιοι βάσει των καταβολών μας.
Τώρα το αν μία γυναίκα αποφασίσει να μην τεκνοποιήσει γιατί δεν το έχει βιώσει
σαν βαθύτερη ανάγκη ή για κοινωνικοπολιτισμικούς λόγους είναι σεβαστό και κατανοητό. Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να γίνουμε γονείς. Σεβαστό είναι επίσης και το ''δικαίωμα'' κάθε
μαμάς να θέλει να δει εγγονάκια. :cheesy:
Το σίγουρο όμως εν κατακλείδει είναι ένα:
Δεν μπορείς να σταματήσεις τη ζωή...
και ας θυμηθούμε τα λόγια του θλιμμένου πρίγκιπα ¶μλετ για τη ζωή:
''Σπόροι πρησμένοι που σπαν και πετάγονται συνέχεια νέες φύτρες, συνέχεια.
Γεννιώντας και σαπίζοντας οργιάζει αυτή η τυφλή βλάστηση...''
Εγω δεν εχω καμια δουλεια να σταματησω την ζωη....και μου αρεσει πολυ...η ζωη σταματαει απο μονη της....:blink::bigsmile: