PDA

View Full Version : επαγγελματικα

εφη
25-11-2004, 06:10 PM
ειμαι γυναικα, καρκινος και εχω γεννηθει αθηνα 03 ιουλιου 1977 και

ωρα 16:30. θα θελα να αλλαξω δουλεια γιατι δε με γεμιζει πλεον μετα απο 6

χρονια. εχω ξεκινησει να ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κατι ακομα. υπαρχει

περιπτωση να βρω κατι μεχρι το τελος του 2004?

σας ευχαριστω.

Λίλιαν Σίμου
28-11-2004, 02:47 AM
ειμαι γυναικα, καρκινος και εχω γεννηθει αθηνα 03 ιουλιου 1977 και ωρα 16:30. θα θελα να αλλαξω δουλεια γιατι δε με γεμιζει πλεον μετα απο 6 χρονια. εχω ξεκινησει να ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κατι ακομα. υπαρχει περιπτωση να βρω κατι μεχρι το τελος του 2004?
σας ευχαριστω.
Αγαπητή φίλη

Η πρόβλεψη είναι μία υπόθεση πολύωρης μελέτης, γιατί χρησιμοποιούμε πολλά συστήματα και τα συγκρίνουμε. Δεν είναι εύκολο, ούτε σωστό να σας δώσω μία επιπόλαιη απάντηση. Θα ήταν προτιμότερο να συναντήσετε ένα έμπειρο αστρολόγο, για να είστε σίγουρη. Ωστόσο, εκείνο που διαπίστωσα κοιτάζοντας μόνο το ετήσιο ωροσκόπιό σας, είναι μία χρονιά, όπου νοιώθετε στενόχωρα, εγκλωβισμένη ίσως, αλλά αυτό αφορά κατ εξοχήν το ψυχολογικό σας κομμάτι. Είστε έτοιμη να κάνετε μία μεγάλη αντατροπή στη καριέρα σας, θέλετε την αλλαγή, σας απασχολεί φέτος (ως τα επόμενα γενέθλιά σας - τότε τελειώνει η χρονιά για σας) το εργασιακό κατά κύριο λόγο. Πρέπει όμως για να πετύχετε την αλλαγή, που διαφαίνεται, να κάνετε μία έρευνα στους στόχους σας. Να αποφασίσετε ποιούς στόχους για το μέλλον σας θα θεωρήσετε σημαντικούς, με άξονα την συναισθηματική και υλική ευημερία και σταθερότητα.
Η χρονιά για τον καθένα μας, σαν αστρολογική ανάλυση, ξεκινά από τα γενέθλια του εκάστοτε έτους και τελειώνει στα επόμενα. Άρα δεν τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2004 για σας.

Καλή τύχη, αλλά ερευνήστε τι ακριβώς χρειάζεστε πριν κάνετε τις αλλαγές.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου