PDA

View Full Version : Μαθήματα Ωριαίας Αστρολογίας [Horary Astrology Lessons]



Τίνα Ζαχαριάδου
29-08-2014, 03:50 PM
Για 2η συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει τμήμα Ωριαίας Αστρολογίας και μόνο. Όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, για να κατακτήσει κάποιος την τέχνη της Ωριαίας θα πρέπει να γνωρίζει αρκετά καλά την Γενέθλια Αστρολογία. Ωστόσο, μετά από τα μαθήματα που ολοκληρώθηκαν με τους μαθητές του περσινού τμήματος, διαπίστωσα με μεγάλη χαρά πως ακόμα και με ελάχιστες γνώσεις γενέθλιας αστρολογίας, με την σωστή καθοδήγηση και την αγάπη του μαθητή για το αντικείμενό του, είναι σε θέση κάποιος να μάθει να ερμηνεύει χάρτες της Ωριαίας. Είμαι πολύ υπερήφανη για τους μαθητές μου, που με την αγάπη τους αξιοποίησαν όσα τους μετάδωσα και μπορούν πια να χρησιμοποιούν αυτή τη μεγαλειώδη τεχνική που τους άνοιξε νέους ορίζοντες στην αστρολογική γνώση.

Η ύλη για την τεχνική της Ωριαίας Αστρολογίας είναι τόσο ολοκληρωμένη από μόνη της, που οι μαθητές / αναλυτές μπορούν να εμπλουτίσουν επαρκώς τις γνώσεις τους στην Γενέθλια Αστρολογία και να σταθούν στις απατήσεις των μαθημάτων ακόμη κι αν είναι αρχάριοι. Η δίψα για γνώση και η συνέπεια αρκούν για να τα καταφέρουν. Σκοπός των συγκεκριμένων μαθημάτων είναι να μάθουν τουλάχιστον να απαντούν σε ερωτήσεις / προβλήματα που τους απασχολούν, εύστοχα και λιτά χωρίς απαραίτητα να χάνονται σ’ έναν κυκεώνα πλατιών και υποθετικών αναλύσεων. Κάποιες φορές ένα «όχι» ή ένα «ναι» είναι αρκετό…

Όσοι αποφασίσετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα θα μάθετε να δουλεύετε το παραδοσιακό σύστημα Ωριαίας, μέσα όμως από μια πιο σύγχρονη ματιά που συνδέει το παρελθόν με το παρόν χωρίς δογματισμούς και αφοριστικές απαγορεύσεις. Τελειώνοντας τα μαθήματα θα έχετε μάθει τις βασικές αρχές της παραδοσιακής και σύγχρονης Ωριαίας Αστρολογίας. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι εξάσκηση όσων μάθατε σε χάρτες, συλλέγοντας όσους περισσότερους μπορείτε για να έχετε το δικό σας αρχείο. Ήδη στο Facebook κάποιοι από τους μαθητές μου έχουν φτιάξει μια ομάδα με τίτλο «Από την θεωρία στην πράξη» και εκεί όλοι μαζί συζητάμε απορίες και αναλύουμε χάρτες καθαρά για εξάσκηση και πρακτική.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με τις βασικές αρχές Ωριαίας Αστρολογίας, κανόνες, φύσεις πλανητών, οίκους, θεμελιώδεις δυνάμεις, υποδοχές, όψεις κι ανοχές τους, ώστε για κάθε ερώτημα να μπορείτε να οδηγηθείτε στη σωστή επιλογή σημειοδοτών και να αναγνωρίσετε τη δυναμική και τη δράση τους, που θα καθορίσουν και την απάντηση.

Όλοι οι κανόνες θα αναλύονται με παραδείγματα χαρτών για να βλέπετε στην πράξη όλα όσα θα λέμε. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε με αναλύσεις χαρτών μέχρι να εξαντλήσουμε ερωτήματα που σχετίζονται με όλους τους οίκους και να περάσουμε στα «Χαμένα Αντικείμενα» ένα θέμα που τα τελευταία χρόνια δείχνει να κερδίζει πολύ από το ενδιαφέρον του κόσμου.

Θέματα υγείας θα αναλύσουμε όχι για να αντικαταστήσουμε τις ιατρικές εξετάσεις ή για να σφετεριστούμε την επαγγελματική ιδιότητα των γιατρών αλλά καθαρά εκπαιδευτικά πάντα σε ερευνητικό επίπεδο.

Τα μαθήματα θα γίνονται online κάθε Τετάρτη στις 4:30 μμ. έως 6:30 μμ. μέσω Google Plus. Θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου 2014 και θα διαρκέσουν 9 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση astrikiarmonia@gmail.com

Καλή μαθητική και δημιουργική χρονιά.

Τίνα Ζαχαριάδου

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
01-09-2014, 08:19 PM
Αγαπημενη Τινα μου
εισαι πολυ καλη δασκαλα εχεις μια αμεσοτητα με τους μαθητες σου
ξερεις να τους δεινεις την γνωση σου
η ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ γοητευει πολυ τον κοσμο για την αμεση απαντηση που δεινει στο ερωτημα
και εσυ ΤΙΝΑ ΜΟΥ εισαι οτι καλυτερο για να την διδαξεις :love:

πιστευω οτι οι μαθητες περνανε και καλα μαζι σου νιωθουν ανετα :love::)

θα σου στειλω π.μ

κουκι:love::love:

Τίνα Ζαχαριάδου
02-09-2014, 11:51 AM
Σ' ευχαριστώ πολύ Δέσποινα για τα καλά σου λόγια και κυρίως γιατί τόσα χρόνια στο σάιτ μας στηρίζεις όλους όσο περισσότερο μπορείς :love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-09-2014, 11:47 AM
στιριζω αυτους που το αξιζουν οχι μονο σαν αστρολογοι αλλα ΚΥΡΙΩΣ σαν ανθρωποι
και εσυ Τινα μου εισαι καλος ανθρωπος:love:
:love::love::love::love::love::love::love::love: