PDA

View Full Version : Προοδευμένος χάρτης και αισθηματικά

Bellel
07-12-2005, 08:06 PM
Μόλις σήμερα διάβασα το πολύ ενδιαφέρον άρθρο ΄΄Ετοιμαστείτε για τύχη, Αστρολογία για όλους΄΄, που έχει να κάνει με τους προοδευμένους χάρτες και πως μπορούν να μας φανερώσουν τις τυχερές χρονιές με βάση τον ήλιο, το ζενίθ και το δία.Αναρωτιέμαι αν κάποιος απο τους έμπειρους αστρολόγους μας, μπορεί να μας υποδείξει πως μπορούμε να βρούμε τις τυχερές μας χρονιές και στα ερωτικά με βάση το προοδευμένο χάρτη.:love: Επίσης όταν λέμε οτι δύο πλανήτες είναι σε σύνοδο στο προοδευμένο χάρτη πρέπει να είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα?Ευχαριστώ πολύ!

Άκης Αντωνίου
07-12-2005, 08:16 PM
Αγαπητη Βellel , οι προοδοι ειναι για τον αστρολογο πολυ καλο εργαλειο. Υπαρχουν αρκετα προοδευτικα συστηματα οπως 1 μοιρας/ετος, ηλιακα τοξο, κλπ οπου ο αστρολογος μπορει να αντιληφθει ποτε ειναι μια ''ευνοικη '' περιοδος για καποιον. Η αποκλιση που μπορει να εχουμε (παντα σε ενα διορθωμενο ωροσκοπιο) ειναι 0.5 μοιρες (+ ή -).

Ακης Αντωνιου

Bellel
07-12-2005, 10:15 PM
Κύριε Αντωνίου σας ευχαριστώ που απαντήσατε.Αναρωτιόμουν τι όψεις ίσως θα πρέπει να κοιτάμε για να δούμε αν είναι ευνοική μια χρονιά και στα αισθηματικά(ίσως όψη μεταξύ άρη-αφροδίτης?).Επίσης κοιτώντας το προοδευμένο χάρτη μου για πολλά χρόνια βλέπω στέλλιουμ στον ενδέκατο οίκο στο ζυγό(κρόνου, πλούτωνα, αφροδίτης,ήλιου), και τον ερμή στο δέκατο.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με τη σημασία τους?:wacko:

Άκης Αντωνίου
08-12-2005, 01:47 AM
Αγαπητη bellel δεν εχω ιδία αντιληψη του χαρτη σου. Ποιο προοδευτικο συστημα χρησιμοποιεις? Για τα αισθηματικα θα πρεπει να δεις τι οψεις δεχεται ο κυβερνητης αλλα και ο συκυβερνητης του 5ου.

Bellel
08-12-2005, 01:35 PM
Κύριε Αντωνίου, χρησιμοποιώ αυτό που αναφέρατε αρχικά ,1 μοίρα ανα έτος.Νομίζω είναι η επιλογή progressed charts απο το astro.com.Μήπως πρέπει να χρησιμοποιώ κάποια άλλη επιλογή?Να ρωτήσω ποιά είναι η δική σας αντίληψη για το προοδευμένο μου χάρτη?Σας ευχαριστώ θερμά!:)

Άκης Αντωνίου
08-12-2005, 01:45 PM
Αγαπητη φιλη μας το θεμα των προοδευτικων συστηματων ειναι προσωπικη υποθεση, οσοσν αφορα το πιο σου ΄΄καθεται΄΄ πιο καλα. Τωρα για να εχω ιδια αντιληψη θα πρεπει να εχω τα στοιχεια του χαρτη σου.

Bellel
08-12-2005, 01:56 PM
Κύριε Αντωνίου να σας τα δώσω πολύ ευχαρίστως.Είμαι γεννημένη 21-09-1982,αθήνα,10:45π.μ.Λοιπόν???:)