View Full Version : ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΧΑΡΤΗ
Πολύ καλημέρα σε όλους, ερασιτέχνες και επαγελματίες!
Επειδή με εξαιρετική γενναιοδωρία θα μπορούσα να χαρακτηριστώ "ερασιτέχνης", έχω ζαλιστεί και εντυπωσιαστεί με το πόσα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη ενός ατόμου μπορούν να επηρεάσουν και να προδιαγράψουν τη ζωή του. Θεμιτό το γεγονός ότι μπορούν να περιγράψουν διάφορες πτυχές της προσωπικότητας, αλλά η "γενέθλια υπόσχεση" που είδα να αναφέρεται είναι άκρως εντυπωσιακό κομμάτι. Και εδώ και καιρό ήθελα να στείλω το χάρτη μου για να πάρω κάποιες γνώμες από τους φίλους -ειδικά για τα φλέγοντα θέματα σχέσεων-έρωτα-γάμου- αλλά δεν το τολμούσα για να μην καταχραστώ την καλή διάθεσή σας. Αλλά με αφορμή το χάρτη του φίλου Μηνά, αποφάσισα να το τολμήσω.
Ορίστε λοιπόν... και όσοι πιστοί προσέλθετε
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=achart_8tbfileFzXyVR-u1108371741.31043.8566.gif&res=63&va=
Ευχαριστώ εκ των προτέρων (και ελπίζω να εμφανιστεί ο χάρτης, γιατί πρώτη φορά επιχειρώ κάτι παρόμοιο)
Fotini Christodoulou
06-12-2005, 12:59 PM
Καλησπέρα αγαπητη tza!
Καλως παραθέσατε τον χάρτη σας,αλλα οπως καταλαβαινετε,δεν είναι δυνατο να γινονται αναλύσεις για το καθενα απο τα μέλη μας!
Ο Μηνας ειναι administrator στο site και ο χάρτης του τέθηκε καθαρα για την εξασκηση μας(παρα την ωραια εισαγωγη που έκανε"ποιος ειμαι και που παω"!!),οπως ανα διαστηματα ετεθησαν κι αλλοι χαρτες ,με τον ιδιο σκοπο.
Εαν θέλετε βοηθεια σε καποιες οψεις ή πλανητες ή ακομα και το ποια Βηματα θα ακολουθησετε για να αναλυσετε τον χαρτη σας, ευχαριστως να βοηθησουμε!
Φιλικά,
Φωτεινή
Αχ, δεν πρόσεξα καθόλου την ιδιότητα του Μηνά (για να μη χρησιμοποιήσω αγγλικούς όρους και χαρακτήρες). Δικαίως λοιπόν δεν το είχα τολμήσει μέχρι τώρα και ζητώ συγγνώμη.
Ωστόσο, επειδή κατέβαλα υπερβολικά μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρω να στείλω το χάρτη και επειδή το θέμα της "γενέθλιας υπόσχεσης" για έρωτες, γάμο κλπ, μ' έχει λίγο ξεσηκώσει, θα μπορούσες εσύ Φωτεινή ή κάποιος άλλος φίλος που έχει διάθεση, να μου πείτε κάτι για την προοπτική στα αισθηματικά μου σύμφωνα με το χάρτη μου? ΄'Η αν υπάρχει κάτι το "σημαντικό"?
Ζητώ και πάλι συγγνώμη και ευχαριστώ πάρα πολύ
ΠΑρεπιπτόντως, είμαι η Αλεξάνδρα
Fotini Christodoulou
06-12-2005, 01:52 PM
Ευχαριστως να σου πω τα λιγα που ξερω!
Εκ πρωτης οψεως:
Το DC σου ειναι στον Ιχθυ(διπλο ζωδιο),που σημαινει οτι αναζητας συντροφο με αυτα τα χαρακτηριστικα.Ευαισθητο,ρ ομαντικο,αλτρουιστη.Ομως ο 7 ος σου κατα το μεγαλο του μερος ειναι στον Κριο.Που σημαινει οτι μαλλον θα καταληξεις σε συντροφο με χαρακτηριστικα Κριαριου.(δυναμικο ανθρωπο)
Εχεις τον Χειρων στον 7ο που κανει πιο εντονη ισως την αναγκη σου για συντροφικοτητα,επισης κανεις καταπληκτικο συμβουλο για θεματα γαμου και συνεργασιων!
Ο Χειρων στον Κριο,ισως δειχνει και μια τάση σου να νιωθεις πολλες φορες χαμηλη αυτοπεποιθηση και να προσπαθείς να αυτοπροσδιοριστεις-να μετρας δηλαδη τον εαυτο σου-με βάση τις σχεσεις σου;
Ειναι σε αντιθεση με τον Ουρανο σου,που δειχνει μια τάση να γινεσαι κατι σαν επαναστατης χωρις αιτια(που θέλει προσοχη)αλλα και με αιτια(που ειναι καλο!)
Εχεις επισης και τον Ερμη σου εκει στον Κριο,δειχνει οτι ευκολα παιρνεις πρωτοβουλιες και γρηγορες αποφασεις.
Αυτα τα ολιγα απο μενα!
Εντυπωσιακά τα "ολίγα από σένα". Σ' ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες.
Ο Χείρων κάνει τη ζημιά λοιπόν και είμαι μια στο καρφί και μια στο πέταλλο. Κι εγώ που έψαχνα την Αφροδίτη, τον ωροσκόπο Παρθένο και τη Σελήνη για να ερμηνεύσω τις αντιφάσεις στα "θέλω" και στα υπαρξι
ακά μου.
Εν ολίγοις, ο Χείρων εκφράζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας στο ερωτικό κομμάτι ή στο δικό μου ωροσκόπιο είναι καθοριστική η θέση του, σε συνδυασμό με τις θέσεις των υπολοίπων που μου ΄παραθέτεις?
Και συμπερασματικά... ζητείται αρσενικό ψαροκάτσικο με τεράστια αποθέματα υπομονής και διάθεση να δίνει και να τονώνει το "εγώ" μου. ΚΑι μάλλον θα προτιμηθεί σκέτο ψάρι, γιατί το κριάρι θα θέλει κι εκείνο τόνωση από μένα και θα υπα΄ρξει πρόβλημα....
Fotini Christodoulou
06-12-2005, 02:29 PM
Ο Χειρων δειχνει γενικα ποια ειναι η "πληγη" μας ας πουμε.
Οπου και να βρισκεται ειναι σημαντικος γιατι εχει να κανει με υποσυνειδητα "τραυματα"που φερουμε κι αν δεν τα εντοπισουμε,δεν επουλωνονται!
Ολα μα ολα παιζουν ρολο,εγω σου ειπα καποια πραγματα βιαστικα.Αφροδιτη αρης,οψεις,ωροσκοπος,ηλιος ....και πολλααα αλλα!Σε αναλυση απο επαγγελματια σιγουρα θα σου λυθουν ολες οι αποριες!
Παντως για τους τυπους,το ψαρι χρειαζεται μια επιβεβαιωση μια και ειναι τοσο ευαισθητο ενω ο Κριος εχει απο μονος του,τονισμενο ¨"εγω"!!!
Να εισαι καλα και να θυμασαι παντα οτι το μέλλον το κραταμε στα χερια μας.Ο χαρτης, αν θες,μας προειδοποιει, για τασεις που πρεπει να προσεξουμε!
fillenia
06-12-2005, 09:33 PM
Συμπληρωματικά με αυτά που εξήγησε η Φωτεινή...
Για γυναικεία θέματα, και πάντα για τις τάσεις που δείχνει ο ατομικός γενέθλιος χάρτης (εμπεριστατωμένη κατά το δυνατόν εικόνα μιας ερωτικής σχέσης δείχνει η συναστρία και ο σύνθετος χάρτης) εξετάζουμε τα εξής :
Τον Αρη μας για να δουμε το αντρικό πρότυπο (όχι απαραίτητα ζώδιο, αλλά το σύνολο των χαρακτηριστικών) που μας έλκει ερωτικά και δη σεξουαλικά, αυτό δηλαδή που ανάβει τις αισθήσεις μας. Συχνά παρατηρείται το φαινόμενο, αν η σχέση καταλήξει σε γάμο, να πέσουμε από τα σύννεφα!
Ζώδιο, Οίκο, όψεις με προσωπικούς κυρίως πλανήτες και σε δεύτερο βαθμό με Δία και σε τρίτο με τον Ουρανό και Πλουτωνα, ειδικά αν υπάρχει ηλικιακή διαφορά μεγάλη, άρα και νοοτροπία γενιάς.
Τον Ηλιο μας, που δείχνει το πρότυπο του συζύγου. Ζώδιο, οίκο και όψεις ομοίως
Τον Ουρανό μας, που δείχνει τις ιδεαλιστικές μας τάσεις για το σύντροφό μας. Ζώδιο, οίκο και όψεις με προσωπικούς πλανήτες (Hλιο, Ερμή, Αφροδίτη, Αρη, Σελήνη)
Εξετάζουμε για τις ερωτικές σχέσεις μας τον 5ο οίκο που δείχνει πως αγαπάμε τον καλό μας
Εξετάζουμε για θέματα γάμου τον 7ο οίκο που δείχνει πως λειτουργουμε μέσα στο γάμο ή στις συνεργασίες μας.
Ο Ηλιος είναι τα "θέλω" σου
Ο Ωροσκόπος, η εικόνα σου που βλέπουν οι άλλοι
Η Σελήνη, τι σε συγκινεί, και για τον άνδρα η νόμιμη σύντροφος
Η Αφροδίτη ο τρόπος που δείχνεις την αγάπη σου, και για τον άνδρα το γυναικείο ερωτικό πρότυπο.
Ο 5ος οίκος σου είναι στον Υδροχόο,(Ουρανός) ζώδιο επαναστατικό, διασπαστικό και διαλυτικό. Οι ερωτικές σχέσεις σου έχουν τα χαρακτηριστικά του Ουρανού, εύκολα ξεκινάνε, εύκολα διαλύονται. Στον οίκο του Λέοντα, σε αντίθεση με τον Υδροχόο, κακή οικοθεσία στα θέματα φλερτ. Συνεπώς με τον Αρη σου εκεί, συμπεριφέρεσαι εριστικά στο ερωτικό σου ταίρι, τείνεις να καυγαδίζεις συχνά. Θα σου άρεσε ένας αντισυμβατικός, φιλελεύθερος, νεανικής εμφάνισης σύντροφος, με διαφορετική φιλοσοφία, περισσότερο φίλος παρά εραστής γιατί σε προκαλεί διανοητικά, δεν σε καταπιέζει, αλλά... σε 3γωνο με τον Ουρανό σου στον αναποφάσιστο Ζυγό, δείχνει πως θες να ανανεώνεις συχνά τις σχέσεις σου όταν γίνονται βαρετές, ή όταν δεν γίνεσαι αποδεκτή και δεν μπορείς να επιβληθείς. Ο Αρης σε 4γωνο με τη Σελήνη, δείχνει τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τη δυσαρμονία στις ερωτικές σχέσεις, την οικογένεια, και τις πιθανές απώλειες (συναισθηματικές και υλικές) που προέρχονται από τον Δία (σχεδόν 4γωνο) και έμμεσα από τον Ηλιο (Δίας 4γωνο Ηλιος)
Ο Ουρανός σου στο Ζυγό είναι σε αντίθεση με τον Ηλιο σου στον Κριό, τον νόμιμο σύντροφο, στο 8ο. Ο δυναμικός Κριός, σε κάνει υπερβολικά ανεξάρτητο άτομο και σε θέμα νόμιμου συντρόφου η ισχυρογνωμοσύνη σου δημιουργεί τριγμούς στο γάμο. Ενας δυναμικός σύζυγος με τα χαρακτηριστικά του Κριού θα σου δίνει συνέχεια την αίσθηση πως πρέπει να επιβληθείς για να μην χάσεις την ατομικότητά σου. Ενας Κριός σύζυγος, θα εκπληρώνει όμως και τις σεξουαλικές σου επιθυμίες ίσως και την οικονομική σου ασφάλεια γιατί είναι στον 8ο οίκο.
Ο Ηλιος σου 4γωνίζει το Δία σου, όψη όχι ιδιαίτερα ευνοΪκή, που δείχνει τάσεις για αλλαγές,προς το καλύτερο ή χειρότερο, αλλά αφού ζήσεις δύσκολες καταστάσεις και σπαταλήσεις από την υπερβολη τα συναισθηματικά και υλικά σου κεφάλαια από τις ευκαιρίες που σου δίνει ο Δίας. Ο Δίας σε σύνοδο με τον Αρη μπορεί να προσφέρει μια σχετική επιτυχία στους στόχους σου αν δεν επαναστατείς μόνο για την επανάσταση. Μπορεί όμως να επεκτείνει και το αντίθετο, αν το αφήσεις έτσι.
Ο Ηλιος σου κάνει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα, μια όψη καλή αν δουλέψεις τον εσωτερικό σου εαυτό που ζητάει μια εξισορρόπιση σε σχέση με τα αιτήματα του Ηλιου σου. Είναι όψη στο Σκορπιό (8ος οίκος) και προσωπικά πιστεύω πως η εσωτερική σου αλλαγή είναι επιταγή. Να ριξεις δηλαδή τους τόνους του Κριού και να γίνεις λιγότερο παρορμητική στην κρίση σου κάτι που σου δίνει και ο Ωροσκόπος στην Παρθένο. Ο Ηλιος σου είναι στον 8ο και δίνει κέρδη και οφέλη από τον νόμιμο σύζυγο, υλικά ή ψυχολογικά. Και ζημιές επίσης.... αν δεν τα διαχειριστείς σωστά. Ο Ηλιος σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Ταύρο, καλά τοποθετημένη σε ζώδιο, κυβερνήτη του 8ου (στον οίκο όμως σε πτώση) και σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα, δείχνει και αυτή την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο που αγαπάς. Η φωτιά του Ηλιου σου κυριολεκτικά τσουρουφλίζει την αγάπη που θέλει να δώσει η Αφροδίτη σου. Προσοχή στους ψυχολογικούς θανάτους που μπορεί να υποστείς από απερισκεψία.
Ο 7ος οίκος
Κυβερνήτης ο Αρης που βρίσκεται στον 5ο. Ενας ερωτικός σύντροφος που μπορεί να καταλήξει σύζυγος, όχι πάντα για καλό. Η ακμή του 7ου στους Ιχθείς, δημιουργεί ένα θολό τοπίο ως προς την επιλογή του. Ο Υδροχόος δύσκολα δεσμεύεται και ο Κριός θέλει δέσμευση! Ενας Ιχθύς θα έδινε ιδεαλισμό από τον Υδροχόο, φαντασία και ρομαντισμό από τον εαυτό του και αδυναμία να ελέγξει την κατάσταση γενικώς. Πολυ πιθανό να δώσει και μια πλασματική εικόνα του εαυτού του. Σε συνδυασμό με την αστάθεια που δίνει ο 7ος οίκος του Ζυγού και ο Ουρανός απέναντι από τον 1ο , τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Ερμής εδώ δείχνει ένα σύζυγο πρόθυμο να συνεργαστεί και να διευκολύνει την επικοινωνία. Εναν Κριό περισσότερο διαλλακτικό και λιγότερο παρορμητικό, εύστροφο και ολίγον ρομαντικό, με φαντασία και λογική σε ίσες δόσεις. Που θα θεραπεύσει τα χειρώνια τραύματα της παιδικής μας ηλικίας, που προέρχονται πιθανόν από την αδυναμία μας να αυτοπροσδιοριστουμε στο οικογενειακό μας περιβάλλον. Που θα διαχειριστεί την ανωριμότητα του Κριού με σύνεση χωρίς προφανείς τάσεις κυριαρχίας. :weird:
Φιλικά
Φυλλένια
Zondag
06-12-2005, 11:57 PM
Υπάρχουν κάποια στοιχεία στο χάρτη σου που δεν συνδυάζονται εύκολα και που μπορούν πραγματι να οδηγήσουν σε αντιφατικές και ίσως προβληματικές καταστάσεις.
Βασικά αναφέρομαι στην αντιπαράθεση του συνδυασμού ωροσκόπου στην Παρθένο plus σύζευξη Ηλιου-Αφροδίτης και στην ασυμβατότητα του με το συνδυασμό της προσβολή του Ερμή στον Κριό απο Πλόύτωνα κυρίως (αντίθεση) και Αρη δευτερευοντως (ημιτετράγωνο), με ταυτόχρονη παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό με προσβολή τετραγώνου απο Άρη.
Έχεις το δύσκολο έργο να διαχειριστείς μια προσωπικότητα που σαν πρωτη εντύπωση δίνει μια low profile και απαλή/γλυκιά αίσθηση πίσω απο την οποία όμως "ενεδρευει" ένας πολύ έντονος και γεμάτος πάθη ψυχισμός. Αυτό σε συνδυασμό και με την συνεχή ένταση του νευρικού συστήματος που επιφέρει η εντονη αρειοπλουτώνεια επίδραση πάνω στον Ερμή δημιουργεί τα προβλήματα η πηγή των οποίων αφορά κυρίως την αδυναμία των άλλων να προσδιορίσουν το τι ακριβώς είσαι και επιδιώκεις. Απλά δεν δίνεις μια άμεση εικόνα της δύναμης του χαρακτήρα σου,με αποτελεσμα να τραβάς λάθος τύπους. Προσπάθησε να περιορίσεις κάπως την ένταση και την εμφατικότητα στην ομιλία σου και την τάση να επιβάλεις τις αποψεις σου.Αυτή η τάση θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου και όχι μόνο στα αισθηματικά,Γενικά προσπάθησε να ακούς περισσότερο τους άλλους.
Θα σου συνιστούσα σχεσεις με συγκαταβατικούς,ήπιους και "χαμηλών τόνων" άνδρες. Αντίθετες επιλογές θα οδηγήσουν αργά ή γρήγορα σε συγκρούσεις. Ο Πλούτωνας στον 1ο σε συνδυασμο με τη Σελήνη στο Σκορπιό καθιστούν την επιλογή της κυριαρχίας στο περιβάλλον σου σχεδόν μονόδρομο.Και αυτό δεν γίνεται ευκολα ανεκτό απο οποιονδήποτε.
Φυλλένια και Ζόνταχ,
δεν ξέρω ειλικρινά πως να σας ευχαριστήσω. Συμπληρωματικά με αυτά που είπε η Φωτεινή.... "άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου"!! Οι "αποκαλύψεις" που κάνετε για το άτομό μου δεν ευνοούν καθόλου τη δημόσια εικόνα μου (τέτοια που είναι άλλωστε). Ας πρόσεχα, λοιπόν!!! Θα διαμαρτυρηθώ στη μητέρα για τη στιγμή που επέλεξε να με φέρει σ' αυτόν τον άδικο κόσμο. Νομίζω αυτή φταίει για όλα τα δεινά.
Με περιγράφετε σαν να με ξέρετε χρόνια και σαν να έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας αυτά μετά από καθημερινή τριβή μαζί μου, αλλά και μετά από συστηματική ενασχόληση προκειμένου να με καταλάβετε και να με αναλύσετε. Πόσοι από τους γύρω μας επενδύουν χρόνο για να το κάνουν αυτό σήμερα? Εδώ, εγώ η ίδια και ψάχνομαι ακόμη (όπως έχετε ήδη διαπιστώσει).
Φυλλένια, σ' ευχαριστώ πολύ και για τις οδηγίες ερμηνείας. Θα πρέπει να αρχίσω να τις εξασκώ για να καταλάβω πως λειτουργεί το πράγμα.
Ζόνταχ, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λάθος τύπους τραβάω! ΜΑ δεν μπορείς να φανταστείς!
Και για να μην κουράζω άλλο με τα προσωπικά μου, ούτε εσάς που ενδιαφερθήκατε, ούτε τους υπόλοιπους φίλους, βγήκε κανένα συμπέρασμα ως προς το ποιο ζώδιο θα μου ταίριαζε? (αντιληπτό ότι παίζει ρόλο και ο δικός του χάρτης).
Ποιοι είναι, Ζόνταχ, οι "συγκαταβατικοί, ήπιοι και χαμηλών τόνων", που ταυτόχρονα, Φυλλένια μου, δε θα είναι βαρετοί και θα μπορούν να με ανεχτούν? Που να στρέψω την προσοχή μου, βρε παιδιά? Δεν αντέχω άλλα λάθη και "ψυχολογικούς θανάτους"
Είμαι πραγματικά υποχρεωμένη για την ώρα που αφιερώσατε και που υπερβήκατε τα όρια του φόρουμ.
Αλεξάνδρα
panther
07-12-2005, 12:35 PM
Αγαπητή Tza,
Μια συμβουλή που θα μπορούσα να σου δώσω είναι να χαλαρώσεις και να μην σε πιάνει πανικός. Αυτό που έχω καταλάβει - από προσωπική πείρα- είναι ότι η αστρολογία δεν θα σου πει τι να κάνεις ή τι να μην κάνεις, αλλά θα σου επισημάνει που υπάρχει πιθανότητα να κάνεις λάθη ή λάθους χειρισμούς.
Πριν αρχίσεις να ψάχνεις άτομα που να σου ταιριάζουν (νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ένας άντρας δυναμικός, να σε στηρίζει αλλά παράλληλα να μην σε πιέζει), ψάξε να μάθεις εσύ τι ακριβώς θέλεις και μην κάνεις κινήσεις σπασποδικές.
Ρώτησες (εάν θυμάμαι καλά) τι λάθος κάνεις. Νομίζω ότι σου λέιπει αυτοπεποίθηση. Επίσης, μάλλον θα πρέπει να βάζεις τα όρια σου.
Αλήθεια, Θεωρείς ότι είσαι ένα άτομο ελκυστικό (ως προς το αντίθετο φύλλο)?
Φιλικά
Ιουλία
Ιουλία,
πρώτα απ΄όλα οφείλω να σου πω, ότι είσαι γεννημένη ίδια ημερομηνία με τη μία από τις 2 καλύτερές μου φίλες. Αυτό σημαίνει -αν μοιάζεις με τη φίλη μου- ότι είσαι ευαισθητοποιημένη ως προς τα "ψυχολογικά" των άλλων κι έχεις πάντα τις κεραίες τεντωμένες.
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, λοιπόν. Αλλά μάλλον δημιουργήθηκαν λανθασμένες εντυπώσεις. Δε μ' έχει πιάσει κανένας πανικός. Γιατί και η δική μου εμπειρία το έχει δείξει αυτό. Αλλά η εμπειρία έχει καταδείξει και πολλά άλλα, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους υπολοίπους, που -μεγαλώνοντας- επιβάλλεται να μας προβληματίσουν, έτσι δεν είναι? Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τη δημοσίευση για όσα φαίνονταιστο γενέθλιο χάρτη ήθελα να δω τι προβλέπεται στον δικό μου. Και αυτά που μου έγραψαν οι φίλοι που είχαν την καλή διάθεση ν΄ασχοληθούν, είναι στοιχεία που τα διαπιστώνω κι εγώ στον εαυτό μου και με προβληματίζουν και ισχύουν, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Όσο για τα λάθη που ανέφερα ότι έχω κάνει, τα αναγνωρίζω, ξέρεις. Και δε μετανιώνω σε γενικές γραμμές. Απλά, μετά το ψάχνω και προσπαθώ ν ακάνω διιορθωτικές κινήσεις.
Σπασμωδικές κινήσεις, πράγματι κάνω. Όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και κρίσης αυτοπεποίθησης, που είναι πιο έντονες όταν είμαστε μόνοι. Νομίζω τουλάχιστον. Δε μας αρέσει τίποτα στον εαυτό μας. Τότε είμαστε και πιο ευάλωτοι σε λάθη και σφάλλουμε και στην κρίση μας.
Και ρώτησα επανειλημμένα με ποια ζώδια "φαίνεται" να ταιριάζω, γιατί πάντα μ' αρέσουν πχ οιάνδρες ΚΑρκίνοι, ενώ είχα σχέση και δε μουβγήκε σε καλό. Αυτό εννοώ.
Εσείς, οι γυναίκες Καρκίνοι (γενικεύω βέβαια, αλλά δεν πειράζει φαντάζομαι) λειτουργείτε τελείως διαφορετικά και πιο σωστά. Γιατί υπερισχύει η ψυχραιμία και η λογική, έχω την εντύπωση.
Πρέπει να χαιρετίσω προς το παρόν
panther
07-12-2005, 04:32 PM
Όσο για τα λάθη που ανέφερα ότι έχω κάνει, τα αναγνωρίζω, ξέρεις. Και δε μετανιώνω σε γενικές γραμμές. Απλά, μετά το ψάχνω και προσπαθώ ν ακάνω διιορθωτικές κινήσεις.
Σπασμωδικές κινήσεις, πράγματι κάνω. Όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και κρίσης αυτοπεποίθησης, που είναι πιο έντονες όταν είμαστε μόνοι. Νομίζω τουλάχιστον. Δε μας αρέσει τίποτα στον εαυτό μας. Τότε είμαστε και πιο ευάλωτοι σε λάθη και σφάλλουμε και στην κρίση μας.
Και ρώτησα επανειλημμένα με ποια ζώδια "φαίνεται" να ταιριάζω, γιατί πάντα μ' αρέσουν πχ οιάνδρες ΚΑρκίνοι, ενώ είχα σχέση και δε μουβγήκε σε καλό. Αυτό εννοώ.
Αγαπητή Tza,
Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος.
Εγώ ως απλός αναγνώστης οφείλω να σου πω (εφόσον ρωτάς) τι λάθη παρατηρώ ότι μπορεί να κάνεις στο κοντινό μέλλον. Εννοείται ότι δεν έχω πρόθεση να σε αμφισβητήσω, να σε κρίνω ή να σε μειώσω, αλλά ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να σε βοηθήσω είναι να σου πω αυτά που σου είπα. Διαφωνώ βέβαια με αυτό που γράφεις {βλέπε:πασμωδικές κινήσεις, πράγματι κάνω. Όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και κρίσης αυτοπεποίθησης, που είναι πιο έντονες όταν είμαστε μόνοι. Νομίζω τουλάχιστον. Δε μας αρέσει τίποτα στον εαυτό μας. Τότε είμαστε και πιο ευάλωτοι σε λάθη και σφάλλουμε και στην κρίση μας}. Και εάν θέλεις μπορώ να στο τεκμηριώσω εάν θέλεις.
Όσον αφορά, το ποιοί άνδρες σου ταιριάζουν δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο (αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες για τον άνδρα Καρκίνο). Ο άντρας λοιπόν που σου ταιριάζει στα περισσότερα θα είναι αυτός που θα έχει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που βρίσκεται ο Άρης σου. Δες λοιπόν, τα χαρακτηριστικά του ζωδίου αυτού.
Φιλικά
Ιουλία
fillenia
07-12-2005, 11:16 PM
Αγαπητή Αλεξάνδρα,
Συμφωνώ με την Panther, στο μεγαλυτερο μέρος, αλλά επίσης λάβε σοβαρά υπόψη σου τις συμβουλές του Zondag. Η αστρολογία δεν πρόκειται να σου λύσει κανένα πρόβλημα. Σου επισημαίνει απλά τα σημεία που πάσχουν ή στηρίζουν αντίθετα τις προσπάθειές σου.
Αυτό που διαφαίνεται είναι η εσωτερική σου σύγκρουση. Οπως θα πρόσεξες, άλλο σου δείχνει ο Αρης σου, άλλο ο Ηλιος σου και στον 7ο έχεις έναν Ερμή και τον Χείρωνα. Ο Χείρωνας σου δείχνει τα προσωπικά σου τραύματα. Συνήθως μας έλκουν άνθρωποι που μας μοιάζουν, όσο κι αν δεν είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Ο Αρης δείχνει τον ερωτικό σύντροφο, ο Ηλιος τον σύζυγο και σπάνια συμπίπτουν γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις πέρα από τη ζωδιακή συμβατότητα. Δες το και στη ζωή. Ολες μας οι ερωτικές σχέσεις καταλήγουν σε γάμο? Kαι αν η μια καταλήξει, θα είναι το ιδανικό που θα κρατήσει το ερωτικό πάθος για χρόνια? Ο Ερμής εκεί που βρίσκεται, αυτό που θα ήθελες κατά βάθος για μια μακροχρόνια σχέση.
Mείωσε τη φωτιά του Κριού μέσα σου και σε σχέση με τους άλλους. Προσπάθησε να εκφράσεις τον Ωροσκόπο σου στην Παρθένο που δίνει ωριμότητα στη σκέψη. Αντιθέσεις και τετράγωνα δείχνουν την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλεις. Τα τρίγωνα δείχνουν εύνοια και ευχερή προσέγγιση. Οχι όμως απαραίτητα τύχη. Μπορεί να σε διευκολύνουν στη δυσκολία του τετραγώνου, αλλά μπορεί και να την ενισχύσουν αν την αφήσεις στην τύχη της.
Σε εξιτάρει ο Υδροχόος σίγουρα... το πνεύμα του, οι πρωτοτυπίες του, δεν είναι βαρετός, αλλά δεν σκάει και ιδιαίτερα, σε συμβουλεύει φιλικά αλλά δεν γίνεται μέρος της ζωής σου, προτιμά την απόσταση... και η σύγκρουση εξαιτίας σου είναι σίγουρη σχεδόν. Διαφορετικές φιλοσοφίες! Οι ουράνιοι τύποι, δημιουργούν ουράνιες σχέσεις. Είσαι ένας από αυτούς και φυσικά έλκεσαι από τους όμοιούς σου. Δεν σου δίνεται χρόνος για να δουλέψεις τη σχέση... και συ ζητάς χρόνο, κατανόηση, υπομονή, διαλλακτικότητα, σταθερότητα.
Η Αφροδίτη σου για να δώσει την αγάπη της θέλει σταθερότητα συναισθηματική, μηδέ εξαιρουμένου και του σεξ.
Βάλε λίγο ορθολογισμό στην ζωή σου και μην μπερδεύεις τον εγωϊσμό με τον ατομισμό. Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου πριν κάνεις ή πεις ο,τιδήποτε. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκέφτεται.
Ολα τα στοιχεία του χάρτη μας βελτιώνονται και να μην τρομάζεις από τα τετράγωνά του. Σε προκαλούν να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου. :)
Φυλλένια