View Full Version : Αφροδίτη
blue_toulip
06-12-2005, 01:40 AM
:wondering Το γεγονός ότι η Αφροδίτη μου τετραγωνίζει με τον Άρη και τον Κρόνο σημαίνει δυσκολία στα συναισθηματικά?
Λίλιαν Σίμου
06-12-2005, 02:04 AM
Αγαπητή φίλη
Πράγματι, από μόνο του αυτό το σχήμα, προϊδεάζει για μία ένταση συναισθηματική, αλλά παράλληλα και για περιορισμό της έκφρασης των αισθημάτων σας. Επίσης δηλώνει ένα παράπονο που μπορεί να βιώνετε, πως δεν σας αγαπούν αρκετά. Αλλά αυτό ίσως στηρίζεται από άλλα στοιχεία του χάρτη και καλό θα είναι να μελετήσετε και τον 5ο σας οίκο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
blue_toulip
06-12-2005, 09:45 PM
Αγαπητή κυρία Σίμου, έχετε απόλυτο δίκιο στο γεγονός ότι με διακρίνει ένα συνεχές παράπονο ότι δεν με αγαπούν αρκετά...:( .
Παρατηρώντας ύστερα από παρότρυνσή σας και τον 5ο μου οίκο ( ο οποίος βρίσκεται στον Σκορπιό), είδα ότι μέσα στον 5ο οίκο έχω τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία πως θα μπορούσαν να ερμηνευτούν?
Λίλιαν Σίμου
07-12-2005, 12:54 AM
Αγαπητή μας φίλη
Δεν θα είμαι ακριβής, χωρίς να έχω δει το σύνολο ενός χάρτη. Αλλά από αυτά που μου λέτε, ο Ουρανός (εφ' όσον είναι κι αυτός στον Σκορπιό είναι σε καλή θέση) φέρνει ξαφνικούς έρωτες, έντονο μαγνητισμό και κεραυνοβόλα αισθήματα. Αν έχει αρνητικές όψεις, θα φέρει και διακοπτόμενες σχέσεις. Ο Ποσειδώνας δηλώνει ιδεαλισμό και ρομαντισμό στον έρωτα, μία ουτοπία αν δεν έχει καλές όψεις. Είναι βαρείς πλανήτες, επομένως φέρνουν έντονες καταστάσεις, ανάλογα και με τις όψεις και τον οίκο που κυβερνούν. Είναι πολύ πιθανόν όμως, να έλκεστε κι από Ουράνια ή Ποσειδώνια άτομα, κάτι που στηρίζεται από αυτά τα χαρακτηριστικά.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
blue_toulip
07-12-2005, 09:20 PM
Κυρία Σίμου, όταν μιλάτε για Ποσειδώνια ή Ουράνια πρόσωπα τι ακριβώς εννοείται?Δεν γνωρίζω την έννοια του όρου!!!
Παρατήρησα επίσης ότι ο Ουρανός μου κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπό μου(ο οποίος ωροσκόπος μου βρίσκεται στις 29.2 μοίρες του Καρκίνου), και ο Ποσειδώνας μου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα & τρίγωνο με το MC.
Δύο λόγια θα σας παρακαλούσα για τα παραπάνω...
Λίλιαν Σίμου
08-12-2005, 02:08 AM
Αγαπητή φίλη
Οι όψεις με τον Ωροσκόπο, προσφέρουν στοιχεία στην προσωπική μας εικόνα, ενώ οι όψεις με το Μεσουράνημα, αφορούν την κοινωνική μας εικόνα.
Σχετικά με τα Ουράνια άτομα, εννοώ να έχουν τα χαρακτηριστικά του Ουρανού στην θετική ή και αρνητική έκφρασή του, δηλαδή μπορεί να είναι εκκεντρικά, αντιδραστικά, διαφορετικά από το κατεστημένο, να τους αρέσει το μοντέρνο, το τεχνολογικό, (γιατί όχι η αστρολογία),να είναι διαζευγμένα, ή και Υδροχόοι στην προσωπικότητα.
Κάτι ανάλογο ισχύει για τον Ποσειδώνα, μπορεί να είναι καλλιτεχνικής φύσης, ή άτομα που ζουν στον δικό τους κόσμο, δημιουργούν αίσθημα συγκίνησης, να είναι απατηλοί, ή να έχουν σχέση με τη θάλασσα, το αλκοόλ, ή απλά να είναι Ιχθείς στην προσωπικότητα.
Αυτά είναι η γενική εικόνα
φιλικά
Λίλιαν Σίμου