PDA

View Full Version : Νέοι κύκλοι σπουδών 2013



Χρήστος Άρχος
19-09-2013, 07:57 PM
Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 17/10 θα ξεκινήσουμε μία σειρά απο κύκλους αστρολογικών σπουδών για το έτος 2013 - 2014
Οι κύκλοι θα μπορέσουν να γίνουν απο κοντά στα γραφεία Ελληνικού και Δάφνης και απο το internet για όσους έχουν πρόβλημα να έρθουν απο κοντά.
Οι ακόλουθοι κύκλοι σπουδών θα διδαχθούν:

1) Ψυχολογική αστρολογία (2 έτη) εις βάθος ανάλυση των σχολών ψυχολογίας και αστρολογίας. ιδιαίτερα απαιτητικός κύκλος για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τον πρωταθλητισμό στον τομέα της αστροψυχολογίας. Απο τις ψυχολογικές τυποποιήσεις των αρχαίων μέχρι την Modern School της αστρολογίας ακολουθούνται τα βήματα σε μία εις βάθος ανάλυση και κατανόηση που είναι μόνο για τους μαθητές που θέλουν να καταναλώσουν αρκετό χρόνο. ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ για ανθρώπους που είναι περίεργοι απλα με την αστρολογία, δεν έχουν όρεξη για πολύ δουλειά και δεν ξέρουν τα βασικά κομμάτια της αστρολογίας. Στο τέλος απαιτείται εργασία 3.000 λέξεις.

2) Ψυχοσυνθετική αστρολογία (16 μήνες) Σε αυτό το κύκλο το άτομο μαθαίνει τις βάσεις τις ψυχοσυνθετικής αστρολογίας και αναλύεει βασικά και όχι μόνο ψυχολογικά σχήματα μέσα απο τον αστρολογικό χάρτη. Επίσης το άτομο μαθαίνει βασικές τεχνικές συμβουλευτικής διαδικασίας στην Ψυχοσυνθετική αστρολογία. Στο τέλος απαιτείται εργασία 3.000 λέξεις

3) Γενέθλια αστρολογία (9 μήνες) Ο βασικός κύκλος για όσους δεν γνωρίζουν καλή αστρολογία και δεν έχουν τις βάσεις για να προχωρήσουν. Ο μαθητής ξεκινά απο την ανάλυση απλών μεθόδων και προχωρά στη σύνθεση και ανάλυση του γενέθλιου χάρτη. Στο τέλος δίνονται εξετάσεις

4) Σχήματα πρόβλεψης (10 μήνες) Ένα ΥΠΕΡ - Εντατικό πρόγραμμα που απαιτεί εβδομαδιαίο διάβασμα και πολύ όρεξη. Η Πρόβλεψη είναι ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που θέλει ένα μαθητή που έχει όρεξη να αντιμετωπίσει της δυσκολίες μιας μεγάλης σε μέγεθος θεωρίας που πρέπει να τη συνθέσει για να μπορέσει να βγάλει κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα. α) Διελεύσεις (βασικές και ολογραφικές), β) Προοδευτικά γ) Επιστροφές (όλων των ειδών) δ) Κατευθύνσεις (Τόξα και Primaries) και ε) γενέθλιες υποσχέσεις είναι μερικά μόνο απο τα πράγματα που πρέπει να μάθει ο μαθητής και ΑΠΑΙΤΕΙΤAI όρεξη μεγάλη ενώ μετά το τέλος του 10μηνου έχει τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής με ραντεβού πραγματικά που θα πρέπει να προετοιμάσει. Στο τέλος δίνονται εξετάσεις.

5) Κοσμοβιολογία (6 μήνες) Η κοσμοβιολογία είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός κλάδος της μοντέρνας αστρολογίας που έχει χρήσεις σε πολαπλά επίπεδα, απο την ανάλυση του γενέθλιου, στην πρόβλεψη και στην ψυχολογική αστρολογία η κοσμοβιολογία είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που δεν αφήνει κανέναν να μείνει στον "αέρα" χωρίς να ξέρει τι να κάνει.

6) Εσωτερική Αστρολογία (18 μήνες) Η Εσωτερική αστρολογία είναι μία αστρολογία της ψυχής. Το άτομο μαθαίνει και καταλαβαίνει πίσω απο το εμφανές το λόγo που πολλά πράγματα γίνονται. Η ανάλυση της ψυχικής δομής του ατόμου και των εσώτερων δυνατοτήτων του δεν είναι μία εύκολη εκπαίδευση και χρειάζεται ένας οργανωμένος μαθητής για να μπορέσει να το παρακολουθήσει.

7) Συναστρία και διαπροσωπικές σχέσεις (10 μήνες) Ένα πρόγραμμα που δεν αναλύει μόνο τις ερωτικές σχέσεις αλλά επίσης της οικογενειακές, επαγγελματικές, φιλικές κι ούτω καθεξής. Το πρόγραμμα εμπεριέχει εκτός απο την ψυχολογική ανάλυση των σχέσεων και την προβλεπτική τεχνική ώστε κάποιος να ξέρει το αποτέλεσμα της σχέσης μελλοντικά. Στο τέλος δίνονται εξετάσεις.

8) "Καρμική & Κληρονομική αστρολογία (12 μήνες) Σε αυτό το πρόγραμμα αναλύεται η δυναμική του πεπρωμένου και του χάρτη του ατόμου με βάση το παρελθόν του. Η οικογένεια αποτελεί ένα βασικό παράγοντα του ανθρώπου καθώς και το οικογενειακό του κέντρο. Μέσα απο το αυτο το πρόγραμμα το άτομο καταφέρνει να κάνει μία εις βάθος ανάλυση παραγόντων που επηρεάζουν το άτομο ασυνείδητα και πρέπει σιγά σιγά να βοηθήσει τον άλλο να μπορέσει να χειριστεί το πεπρωμένο του.

Οι Κύκλοι "Συνθετικής Αστρολογίας", "Εσωτερικής Αστρολογίας" και "Καρμικής και Κληρονομικής Αστρολογίας" γίνονται στη Δάφνη για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν απο κοντά. Οι υπόλοιποι απο το γραφείο Ελληνικού. Όλοι οι κύκλοι παρέχονται online.

Τα μαθήματα απο κοντά παρέχουν πάντα την ανάγνωση χαρτών με video wall για να μπορούν οι μαθητές να βλέπουν στην πράξη τι γίνεται και όχι με εναν απλό πίνακα. Όλα τα μαθήματα, online και live θέλουν ασκήσεις οπότε αν βαριέστε να ασχολείστε εβδομαδιαία, δεν είναι κανένα πρόγραμμα για εσάς. Για τους online μαθητές τα μαθήματα γίνονται με την υποστήριξη της τεχνολογίας και μία απο τις καλύτερες templates για την παροχή μαθημάτων σε περιβάλλον υπολογιστή.

Τέλος υπάρχει εγγύηση για το τέρμα των σπουδών στο διάστημα που αναφέρεται μιας και είναι γνωστό ότι στην αστρολογία στην Ελλάδα έχουμε πολλούς μαθητές που "διαβάζουν 8 χρόνια" αστρολογία αλλά δεν ξέρουν καν τα βασικά. Τα group είναι μέχρι 5 ατόμων.

Πληροφορίες: 211 71 03 433 - 699 41 91 023
carchos@outlook.com