View Full Version : MyHoroscope 2013. Το τέλος ενός κύκλου με επώδυνο τρόπο ή .... ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-08-2013, 11:50 PM
Ποσο μου ελειψες ..μα ποσο να ηξερες αγαπημενο μου myhoroscope:love:
Θα ηθελα να προτεινω κατι αν μου επιτρεπετε και με ολο το θαρρος
Σκρ μου
οσοι θελουν να βλεπουν τους χαρτες και ολα τα σχετικα αστρολογικα προγραμματα που εχει το σαιτ
αφου ολοι ξερουμε οτι τα οικονομικα του σαιτ ειναι πολυ δυσκολα και εσυ Σκρ μου εχεις προβλημα υγειας
ηθελα λοιπον να προτεινω οσοι απο εμας θελουμε να συμβαλουμε με καποιο χρηματικο ποσο εξαμηνου η΄΄ ετησιο ωστε να μπαινουμε στο σαιτ
να εχουμε προσβαση :love:
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΡ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΙΣΩς ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ:love:
Με εκτιμηση Δεσποινα κουκι
με απεραντη αγαπη και σεβασμο προς στο σαιτ και σε σενα Σκρ μου
aurelia
17-08-2013, 02:44 AM
Μακάρι Δεσποινάκι μου....συνυπογράφω την πρότασή σου...Άπό το στόμα σου και στου "Θεού" το αυτί...!
Cinnamonella
17-08-2013, 08:11 PM
Κι εγώ επίσης. : Love:
Είναι πολύ δύσκολο έως σχεδόν ακατόρθωτο να κάνω το myhoroscope συνδρομητικό. Μην ξεχνάμε ότι το myhoroscope κι εγώ προσωπικά "άνοιξα το δρόμο" σε όσα αστρολογικά sites υπάρχουν στην Ελλάδα να δώσουν δωρεάν γνώση ή αστρολογικές υπηρεσίες. Και ήρθα πολλές φορές σε "ρίξη" με φίλους ή άλλους επαγγελματίες αστρολόγους.
Υπό άλλο ιδιοκτησιακό καθεστώς το myhoroscope μπορεί να γίνει ότι θέλει. Με μένα ακόμα στο τιμόνι, όχι.
Οσον αφορά τη συντήρησή του ή την αναβίωσή του χρειάζονται εργατώρες, χρήμα και αφοσίωση. Δεν υπάρχουν.
Νομίζει κάποιος ότι εγώ προσωπικά πήρα την απόφαση να το κλείσω ελαφριά τη καρδία; Προσπαθήσαμε όλοι μας. Κάποιοι παλέψαμε κιόλας. Αλλά τελικά φάνηκε ότι δεν είμασταν αρκετοί.
:love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-08-2013, 12:46 AM
Παιδια ,αγαπημενα μου μελη αντε να μαζευτουμε λιγοι-πολλοι αλλα καλοι να βοηθησουμε το σαιτ
να μπορουμε εμεις τουλαχιστον που θα δωσουμε καποια χρηματα να βλεπουμε τους Αστρολογικους χαρτες .Ηλιακες επιστροφες,Προοδους ,Ηλιακο Τοξο , Διελευσεις και οτι αλλο εχει το προγραμμα
Αντε παιδια γιατι δεν λεει τιποτα εξω απο εδω απο αστρολογικα προγραμματα χαλια μαυρα ειναι σχεδον ολα .
Το myhoroscope δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο τα πρωτα στην Ευρωπη και γενικα στον κοσμο ολο
σε εγκυροτητα στα προγραμματα του.
Αντε ρε παιδια ας κανουμε κατι και εμεις τα μελη που αγαπαμε την αστρολογια και το σαιτ
ισως ο Σκρ να το δει διαφορετικα ο ανθρωπος και το σκεφτει
οταν δει οτι τωρα ειμαστε τρεις αυριο δεκα και οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Μονη μου πηρα την πρωτοβουλια χωρις να ρωτησω κανεναν
αυτην που ρωτησα μονο ηταν μονο η καρδια μου που ποναγε να βλεπει το σαιτ κλειστο.
και εγραψα την ιδεα μου .
φιλικα
κουκι:love:
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-08-2013, 12:51 AM
ταυτοχρονα γραφαμε Σκρ μου
και στεναχωριεμαι πολυ που λες δεν γινεται :(:(:(
σε αγαπαω πολυ και σε εμπιστευομαι
ειμαι σιγουρη οτι στο τελος κατι θα γινει
εγω κατω δεν το βαζω παντως να το ξερεις αυτο
τελεια και παυλα:love:
θα μαζευτουμε πολλοι θα το δεις και θα βοηθησουμε Σκρ μου
με σεβασμο και αγαπη Δεσποινα-κουκι
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-08-2013, 01:19 AM
Σκρ ισως ειμαστε αρκετοι που θελουμε να γινουμε συνδρομητες
για ενα δυο χρονια οσο καιρο χρειαστει δηλαδη
μεχρι να νιωσεις εσυ οτι εισαι καλα
Σκεψου το Σκρ μου σε παρακαλυ πολυ
σκεψου το :love:
Υ.Γ
Το ξερουμε ολοι οτι εσυ παντα ηθελες και θελεις Δωρεαν την γνωση και αυτο εκανες ολα αυτα τα χρονια
ομως τωρα τα πραγματα με την υγεια σου και τα οικονομικα σου ειναι πολυ δυσκολα
και πρεπει να βαλουμε εμεις πλατη για οσο χρονο χρειαστει .
και ασε τις περηφανειες στην ακρη
εσυ Σκρ εισαι ενας αγερωχος και δυνατος ανθρωπος με ανοιχτο μυαλο και ψυχη μαλαμα
θα σκεφτεις την προταση μου καλα
αυτην την χαρη θελω οχι μονο εγω και αλλοι πιστευω
.
Cinnamonella
18-08-2013, 01:32 AM
Εγώ είμαι μέσα στο να δώσω κάποιες συνδρομές για να μπορώ να έχω τη γνώση που με ενδιαφέρει [πάντα σε ένα λογικό πλαίσιο], όπως το έκανα και στο πρόσφατο παρελθόν.
Ελπίζω να το σκεφτεί ο φίλτατος Σωκράτης και να μας πει την τελική του απόφαση.
Φιλικά,
Μάγδα.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-08-2013, 03:17 AM
Μακαρι αγαπητη Μαγδα να το σκεφτει
Amilitsa
18-08-2013, 11:53 PM
Γεια σας!! Χάρηκα που σας ξαναείδα ανοιχτούς!!! Μακάρι να παραμείνει έτσι! Ακόμα και συνδρομητικά. Μας έχετε λείψει πολύ!!!
καλημερα σας!χαιρομαι πολυ που ανοιξαμε παλι συμφωνω απολυτα για την οικονομικη υποστηριξη του δικου μας site ενημερωστε με παρακαλω για τον τροπο.Σας φιλω!καλη μας επιτυχια!Αντε ρε παιδια ολοι μαζι
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-08-2013, 10:45 AM
Αντε βρε παιδια να γινουμε λιγοι παραπανω που θελουμε να στιριξουμε με την συνδρομη στο σαιτ
για καποιο χρονικο διαστημα
και ισως ο Σκρ να το σκεφτει και να μας πει το οκει
ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ MYHOROSCOPE
παδια ειναι απο τα πιο εγκυρα στον κοσμο
αντε να βαλουμε πλατη αγαπημενα μου μελη
το φιλοτιμο και η αγαπη και η πιστη για εναν σκοπο μεχρι και βουνα μπορει να μετακινησειι
Αντεεεε παιδιαααα παμεεε δυναταα!!!!!!!!!!
ειμαστε πολλοι μπορουμε!!!
ΙΤΑΛΙΑ
21-08-2013, 10:58 PM
λυπάμαι πολύ που κλείνει το site αλλά τι εννοείτε ότι μπορούμε να πάρουμε τους χάρτες μας? πως γίνεται αυτό γιατί δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις? όποια βοήθεια καλοδεχούμενη. Το ιδανικότερο φυσικά θα είναι τελικά να παραμείνει ανοικτό το site...... ευχαριστώ
Amilitsa
21-08-2013, 11:35 PM
καλημερα σας!χαιρομαι πολυ που ανοιξαμε παλι συμφωνω απολυτα για την οικονομικη υποστηριξη του δικου μας site ενημερωστε με παρακαλω για τον τροπο.Σας φιλω!καλη μας επιτυχια!Αντε ρε παιδια ολοι μαζι
Και εγω θα ήθελα να ενημερωθω για τον τρόπο. Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει?? Πραγματικά δεν θα ήθελα να κλείσει αυτο το site!!
χωριο
22-08-2013, 04:41 PM
χαρα και εκπληξη ευχαριστη που σαs ξαναβρισκω. Πρεπει να το σκεφτειτε σοβαρα να κρατησουμε το σαιτ ανοιχτο. Τουλαχιστον αs το προσπαθησουμε πιλοτικα και αν δουμε οτι δεν μπορουμε οκ. αλλα αμαχητι ? ολοι μπορουμε να βοηθησουμε.
καλό απόγευμα σε όλους!!!
Χαίρομαι από καρδιάς που ανεβάσατε και πάλι το site κι εύχομαι, με την βοήθεια όλων μας, αυτή η προσπάθεια να κρατήσει ... και να μεγαλώσει και να ανθίσει ακόμα περισσότερο.... όπως της αξίζει, άλλωστε. Συμφωνώ, απόλυτα, με την συνδρομή και είμαι σίγουρη ότι όσοι αγαπούν πραγματικά, το myhoroscope τώρα έχουν και την ευκαιρία, να το αποδείξουν!!! Καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους μας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-08-2013, 08:42 PM
Αντε βρε καμαρια ετσι δυνατα να βοηθησουμε λιγοι -πολλοι αλλα καλοι
να μεινει ανοιχτο το σαιτ με την συνδρομη μας
---------
Σκρ κοιτα μας τρεις τεσσερις μερες που εγραψα την ιδεα μου και δες τα μελη ποσο αγαπανε το σαιτ και θελουν να βοηθησουν
Σκεψου τοοοο
Σκρρρρρρρρρ:love:
για εμας που μπορουμε να δινουμε μια συνδρομη να μπαινουμε στο σαιτ και στο αστρολογικο προγραμμα
μεχρι να ερθεις στα ισα σου με την υγεια σου και τα οικονομικα σου
Αντε λεβεντη μουυυ και ολα θα πανε κατευχην θα το δεις ολα θα στρωσουν:)
Katerina Paraskevopoulou
23-08-2013, 09:53 AM
Δέσποινα, λείπω διακοπές και κανείς μα κανείς δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει ότι το σαίτ ξαναάνοιξε, έστω με προϋποθέσεις. Το ριμαδο-ΦΒ τι το έχουμε; Κουβέντα δεν ειπώθηκε εκεί ή δεν το είδα από το κινητό δεν ξέρω. Το έκλεισα το άχρηστο και έψαξα να βρω σταθερό υπολογιστή.
Είμαι μέσα στην πρότασή σου Δέσποινα για την συνδρομή.
Περιμένω νέα στο parkat1@yahoo.gr γιατί το ΦΒ τέλος. Είχα μπει για το myhoroscope και ήσουν η πρώτη ΦΒ φίλη μετά το myhoroscope. Θυμάσαι Δέσποινα;
Cinnamonella
24-08-2013, 12:50 AM
31 Αυγούστου. Τελευταία μέρα λειτουργίας. Μάλιστα. Στενάχωρο για πολλούς λόγους, αλλά... ευχαριστούμε... Το ότι θα παρέμενε ανοιχτό για εμάς που θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να το συνδράμουμε για να παίρνουμε τη γνώση που θέλουμε, ήταν too good to be true...
ΙΤΑΛΙΑ
24-08-2013, 03:42 PM
Γεια σας και εγω συμφωνω για την συνδρομη ας μας πει καποιος ενα ευλογο ποσο που να μπορει να γινει η καταθεση και με το ταχυδρομειο γιατι δεν τα εχω καλα με τις π.κ Ειναι κριμα να κλεισει !
stachtopouta
24-08-2013, 06:37 PM
[I]/I]κι εγω σας παρακαλω να μην κλεισετε το site,ειναι το καλυτερο για ενημερωση και το μονο που μπορω να διαβασω τα μεσοδιαστηματα,αλλα στη χειροτερη των περιπτωσεων ακομη κι αν το κλεισετε σας παρακαλω να περασετε το προγραμμα τησ πρωγνωσης με τα μεσοδιαστηματα στις αλλα δυο αστρολογικα σας site.
Καλησπερα παιδια!προσανατολιζομαστε να κρατηθει το σαιτ.Αλλωστε το οφειλουμε οσοι εχουμε κανει χρηση των παροχων του.Να γινει μια συντονισμενη προσπαθεια. Δεσποινα απευθυνομαι σε σενα που απ οτι καταλαβα ξερεις προσωπα και πραγματα.Ανελαβε εσυ να κατευθυνεις την κοινη προσπαθεια.Αξιζει τον κοπο.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-08-2013, 12:48 PM
Δέσποινα, λείπω διακοπές και κανείς μα κανείς δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει ότι το σαίτ ξαναάνοιξε, έστω με προϋποθέσεις. Το ριμαδο-ΦΒ τι το έχουμε; Κουβέντα δεν ειπώθηκε εκεί ή δεν το είδα από το κινητό δεν ξέρω. Το έκλεισα το άχρηστο και έψαξα να βρω σταθερό υπολογιστή.
Είμαι μέσα στην πρότασή σου Δέσποινα για την συνδρομή.
Περιμένω νέα στο parkat1@yahoo.gr γιατί το ΦΒ τέλος. Είχα μπει για το myhoroscope και ήσουν η πρώτη ΦΒ φίλη μετά το myhoroscope. Θυμάσαι Δέσποινα;
Κατερινα μου:love:
Καναμε συνεχεια δημοσιευσεις στο ΦΒ οτι ανοιξε το myhoroscope για λιγο καιρο
αλλα δεν τις ειδες κοριτσι μου.
Mακαρι ο Σκρ να το σκεφτει για την συνδρομη και να μας πει τι θα κανουμε .
-----------------------
Φυσικα κοριτσαρα μου το θυμαμαι οτι ειμουν η πρωτη φιλη σου στο ΦΒ:love:
Ο δικος μου πρωτος φιλος ηταν ο Μητσακος:(:love:
φιλακιααααααααααα:)
ligero
26-08-2013, 01:45 PM
Και το δικό μου σχόλιο μάλλον θα είναι συνηθισμένο αλλά είναι η αλήθεια!
Το site αυτό μας έμαθε πολλά και με όλο το σεβασμό θα ήθελα να παραμείνει ενεργό!
Πάντως ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ασχολήθηκαν με ερωτήσεις μου!
Να είστε όλοι καλά!
Cinnamonella
27-08-2013, 06:43 PM
Πιστεύω ότι θα γίνουμε πολλοί οι οποίοι θα θέλουμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση του site με κάποια συνδρομή (έστω την ελάχιστη).
Απλά πρέπει να ξέρουμε ποιά θα είναι η οριστική απόφαση.
Αν είναι να κλείσει σε 4 μέρες, δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα.
(Θέλω με την ευκαιρία αυτή να "εξιλεωθώ" για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δε συμμετείχα τόσο ενεργά στο φόρουμ. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με την "ασχετοσύνη" μου. Μόνο διάβαζα. Αν μείνει το site, υπόσχομαι να είμαι παρούσα πιο συχνά. Με όλες τις αδαείς παρατηρήσεις και ερωτήσεις μου).
Φιλικά και με εκτίμηση για το site και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω απ' αυτό,
Μάγδα.
Katerina Paraskevopoulou
27-08-2013, 10:18 PM
Θέλω να πω μια καλησπέρα επίσης σε όσους περιηγούνται στο σάιτ μας αναπολώντας τα παλιά......
Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά κλείσει δεν κλείσει ας ξαναθυμηθούμαι λίγο τα παλιά. Στείλτε μέιλ, τηλεφωνείστε, τσατάρετε, προσκαλέστε φίλους και γνωστούς του σάιτ να πουν μια καλησπέρα, κι όποιος θέλει ας το δει για συμμετοχή σε συνδρομητικό σάιτ ή έστω μια μικρή συνδρομή μέσω pay pal για τα έξοδα συντήρησης......
Μια καλησπέρα, μια μικρή οικονομική βοήθεια, δεν συγκρίνονται με όσα τόσα χρόνια μας πρόσφερε ΔΩΡΕΑΝ το πιό αξιόπιστο ελληνικό αστρολογικό σάιτ......
Καλημερα!περιμενω κι εγω να μου πειτε οτι θαχουμε αυτη τη χαρα να μεινει ανοιχτο το σαιτ για μας τουλαχιστον που θελουμε να γινουμε συνδρομητες και φυσικα τον τροπο.Ελπιζω ολα να πανε καλα!παιδια ξυπνηστε!
Οι αστρολόγοι του σάιτ δείχνουν καλή διάθεση να συνεχίσουν όπως πάντα.
Το σάιτ για να γίνει συνδρομητικό πρέπει να αλλάξει όλη σχεδόν η πλατφόρμα του. Αν το κάνω αυτό μετά ο δρόμος δεν θα έχει επιστροφή. Όμως το ηθικό μου δίλλημα ήταν είναι και προφανώς συνεχίζει να είναι το εξής: "Βάλε μου 10 ευρώ άρθρα ή δώσε μου 5 ευρώ αστρολογικούς χάρτες;"
Θέλω να πιστεύω ότι το μήνυμα ελήφθη.
Το myhoroscope ήταν πάντα ένα σάιτ εθελοντών. συντακτών, μεταφραστών, συντονιστών, αστρολόγων κ.λπ. Ο διαχειριστής του όλου συστήματος (σάιτ και αστρολογικού προγράμματος) στο παρασκήνιο είχε τα μάτια του στο σάιτ, κάποιες φορές ακόμα και 18 ώρες. Και βέβαια ένα πορτοφόλι πάντα ανοιχτό. Κουράστηκα αλλά ποτέ δεν αγανάκτησα. Ήταν συνειδητή επιλογή.
Τώρα όμως υπάρχουν άλλα δεδομένα
1. Ο διαχειριστής χρειάζεται ξεκούραση
2. Ο διαχειριστής απέχει από τα εργασιακά του καθήκοντα, συνεπώς το πορτοφόλι παραμένει ανοιχτό αλλά άδειο.
3. Το σάιτ χρειάζεται ισχυρό σέρβερ (για την ακρίβεια χρειάζεται δυο) και αυτή τη στιγμή έχει μισό, έτσι ώστε να αντέξει το αστρολογικό πρόγραμμα και να μην καταρρέι 2-3 φορές την ημέρα.
4. Το σάιτ χρειάζεται έναν νέο διαχειριστή ο οποίος προφανώς θα θέλει αμοιβή για να κάνει όσα εγώ έκανα.
5. Το σάιτ χρειάζεται εθελοντές μεταφραστές ή βοηθούς γενικών καθηκόντων.
Όταν, λοιπόν, εμφανίζεται πριν 2-3 μήνες ένας σύνδεσμος που γράφει με κόκκινα γράμματα υποστηρίξτε μας αυτό μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα. 1. Όντως υπάρχει πρόβλημα ΜΕΓΑΛΟ. 2. Είναι ένα τρυκάκι για να "φάει" κάποιος χρήματα από τα μέλη του σάιτ. Ο καθένας μας επιλέγει την αλήθεια ή το "ψέμα".
Παρακολουθώ μέρες ότι η διάθεση προσφοράς είναι τόσο μικρή που ζήτημα είναι αν θα καλύψει 5-10 μέρες από τις υπάρχουσες ανάγκες. Αυτό το πράγμα θα γίνεται; Θα ανοιγοκλείνουμε;
Ωραία, φταίει η κυβέρνηση, φταίει η αντιπολίτευση, φταίνε οι αλήτες δημοσιογράφοι, φταίνε οι κακοί χειρισμοί κ.λπ. κ.λπ. Πάμε παρακάτω.
Εμείς που θέλουμε το myhoroscope τι κάνουμε ;
Cinnamonella
28-08-2013, 02:35 PM
Μάλιστα...
Εδώ - προσωπικά- δεν έχω τί να πω (που να μην ακουστεί "κάπως")...
Προτιμώ να σωπάσω... :(
Αυτο ειναι το ζητουμενο να μας πειτε τι να κανουμε!!δικαιη η επισημανση η κουραση η πικρια σας -ενδεχομενως-αλλα τωρα περιμενουμε να μας πειτε αν θελετε να το κρατησετε ανοιχτο- το σαιτ -για να μας υποδειξετε τελικα τον τροπο που θα γινει αυτο
Να θέσουμε σε λειτουργία το σχέδιο Ξενοκράτης
Τα ΕΜΑΚ ήδη τρέξαμε στο κέντρο του προβλήματος και άρχισαν να απεγκλωβίζουν
Η κυβέρνηση ήδη έχει δώσει ένα μήνυμα έκκλησης βοήθειας για τους "άστεγους"
1. Αν είμαστε φανατικοί χρήστες του facebook ενημερώνουμε τους φίλους μας και δεσμεύουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας για να ρίχνουμε μια ματιά στους άστεγους παληνοστούντες.
2. Βγάζουμε από την τσέπη μας 1, μισό ή και ακόμα 1/0 του ευρώ κάθε μήνα και το βάζουμε στον κουμπαρά της ανικοδόμησης για να ξαναχτιστεί το οίκημα.
Αυτός είναι ο τρόπος
χωριο
28-08-2013, 04:26 PM
Οποτε συμμετεχουμε με pay pal. Ειναι ευκολο σε καποιον να μου εξηγησει πωs γινεται αυτο?
Τίνα Ζαχαριάδου
28-08-2013, 05:03 PM
Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να πάρω θέση αφού ευχηθώ καλό χειμώνα σε όλους ή έστω καλή σεζόν γιατί κάποιοι ακόμη κάνουν διακοπές.
Όπως ο Σωκράτης έτσι κι εγώ παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες τα ποστ σας και τη διάθεση κάποιων να προσφέρουν ώστε να διατηρηθεί το σάιτ. Για κάθε πρόβλημα πάντα υπάρχει λύση ή έστω διέξοδοι ώστε να μη φτάνουν τα πράγματα στα άκρα.
Όταν έκλεισε το σάιτ βρισκόμουν διακοπές, δέχτηκα πολλά μηνύματα /τηλεφωνήματα που τα περισσότερα δεν σχετίζονταν με το πρόβλημα υγείας του διαχειριστή αλλά με τους χάρτες, την αστρολογική σας ενημέρωση και φυσικά τις έτοιμες απαντήσεις που οι περισσότεροι από εσάς θέλετε να παίρνετε αφού το δωρεάν είναι πάντα προτιμότερο.
Στενοχωρήθηκα αλλά στην τελική κατέληξα πως οι περισσότεροι δεν έχετε λόγους να «σκάσετε» για την υγεία του, άλλωστε δεν είναι κολλητός σας, έτσι το εκλογίκευσα και στην πορεία το προσπέρασα αφού είναι κάτι που δεν σας αφορά.
Ομολογώ πάντως πως δεν με πείραξε που έκλεισε (μη σας πω ότι χάρηκα κιόλας) κι αυτό γιατί καιρός ήταν να εκτιμήσετε το σάιτ και τη δουλειά όλων μας, φανερών και κρυφών συνεργατών. Ελάχιστοι κατανοείτε σε βάθος τη δουλειά που γίνεται εδώ μέσα, τις ώρες εργασίας που κανείς μας δεν έχει πληρωθεί, την κούραση, την αγανάκτηση, τα νεύρα αλλά και την ηθική μας ικανοποίηση και χαρά.
Πίστεψε με δεν θα θέλατε να εκφράσω την προσωπική μου άποψη για το τι θα έπρεπε να γίνει με το σάιτ. Όμως μπορώ να κάνω κάποιες προτάσεις έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα σας και να παραμείνει ανοικτό και βασικά απευθύνομαι στον Σωκράτη μιας και τις αποφάσεις μόνο εκείνος μπορεί να τις πάρει και να δει αν είναι εφικτό να υλοποιηθούν.
1) Το σάιτ πρέπει να γίνει συνδρομητικό για όλους και όχι για εκείνους που έχουν τη διάθεση προσφοράς. Δεν μπορεί να δίνουν οι λίγοι για να έχουν παροχές όλοι.
2) Να διαγραφούν όλα τα μέλη που έχουν να μπουν στο σάιτ 3 με 4 χρόνια. Δεν χρειάζεται να βαραίνει το σάιτ με εγγραφές και κόσμο που δεν μπαίνει.
3) Η συνδρομή να είναι μηνιαίως 5 με 10 ευρώ για όλα τα μέλη πλην των συνεργατών που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνονται και όχι να πληρώνουν. Έτσι το σάιτ θα μπορεί να καλύπτει τα έσοδα του, να πληρώνει διαχειριστή και συνεργάτες έστω με ένα συμβολικό ποσό ώστε να μην νιώθουν «ριγμένοι» (η πιο επιεικής λέξη που μπορούσα να βρω ήταν αυτή).
4) Όσο για τις μεταφράσεις, είναι στο δικό σας χέρι να δηλώσετε συμμετοχή. Τι στο καλό, τόσα μέλη είστε εδώ και διαβάζετε, κάποιοι γνωρίζετε καλά αγγλικά. Αυτό σημαίνει πως αν δηλώσετε 10 μέλη συμμετοχή η δουλειά μοιράζεται και κανείς δεν πιέζεται να βγουν τα άρθρα άρον άρον.
Για το ηθικό σου δίλλημα Σωκράτη μου, κακώς το έχεις. Όταν δημιουργήθηκε το σάιτ ήταν άλλες εποχές, τα πράγματα άλλαξαν και καλά θα κάνεις να το συνειδητοποιήσεις. Γεμίσαμε διαδικτυακά σκουπίδια και αστρολόγους που έγιναν αστρολόγοι από τα άρθρα και τις απαντήσεις που έπαιρναν μέσα από το φόρουμ από εμάς. Ανάθεμα αν έχουν κάνει ένα μάθημα ή πήγαν μια σχολή κι έχουν το θράσος να αποκαλούνται «αστρολόγοι» μες τα μούτρα μας. Λυπάμαι αλλά τα δικά μου ηθικά διλήμματα έχουν όρια και καλά θα κάνεις να βάλεις και στα δικά σου ή έστω να προσθέσεις καινούρια σε σχέση με τους συνεργάτες του σάιτ.
Και για να βγάλω και την προσωπική μου πικρία ενδεχομένως και του Σωκράτη ίσως και των υπολοίπων αστρολόγων του σάιτ, κάναμε σεμινάρια με χαμηλό κόστος για τη στήριξη του σάιτ και του ραδιοφώνου, χωρίς απαιτήσεις πληρωμής για τον χρόνο που διαθέσαμε και από τόσες χιλιάδες μέλη ελάχιστοι δηλώσατε συμμετοχή αλλά τώρα στέλνετε ιμέιλ και μηνύματα συμπαράστασης.
Τότε που ήσασταν, δεν σας ενδιέφερε το σάιτ ή τέλος πάντων να μάθετε κάποια πράγματα; Είτε λοιπόν δεν σας ενδιέφερε το σάιτ, είτε δεν θέλατε να μάθετε από τους συγκεκριμένους αστρολόγους κάτι που είναι κατανοητό και δικαίωμα σας. Φαντάζομαι λοιπόν πως αν ο Σωκράτης αποφασίσει να κλείσει οριστικά δεν θα σας λείψουμε οπότε μικρό το κακό.
Εν κατακλείδι, μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Ελάχιστοι συμμετείχατε στο φόρουμ κι αυτό όχι για να δώσετε απαντήσεις αλλά για να πάρετε. Θεωρώ λοιπόν πως το κλείσιμο του σάιτ δεν θα έπρεπε να το φέρετε βαρέως, για την ενημέρωση σας ακόμη και για τους χάρτες σας είμαι σίγουρη πως μπορείτε να βρείτε λύσεις χωρίς να μας βγει η ρετσινιά πως κάποιοι στο σάιτ «θέλουμε να φάμε χρήματα από τα μέλη του» και μάλιστα χωρίς να μπούμε στην υποχρέωση να γράφουμε ή να απαντάμε στις ερωτήσεις σας μιας και το δικό μας έργο το κάνατε ακόμη πιο δύσκολο όταν αποφασίσατε να μην απαντάτε στις ερωτήσεις των μελών έστω με τις λίγες γνώσεις που διαθέτετε.
Ότι τελικά κι αν αποφασίσει ο Σωκράτης προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για όλη τη δουλειά που έχει κάνει τόσα χρόνια παρέα με τους συνεργάτες του και για την ευκαιρία που μου έδωσε να γράφω και να συζητώ για την αγαπημένη μου αστρολογία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στα μέλη που με συντρόφευσαν και εκτίμησαν την προσφορά μου μέσα στο σάιτ, στις μαθήτριες μου και κυρίως στη Δέσποινα Κούκι και τη Χρύσα Παπανικολάου για πολλούς και διάφορους λόγους.
Καλό μεσημέρι σ΄όλους.
στην κεντρική σελίδα των φόρουμς υπάρχει μια πράσινη μπάρα που δείχνει τα χρήματα των δωρεών σας. Οσο κοκκινίζει ο στόχος κάθε μήνα πιάνεται.
Ετσι απλά για την ενημέρωσή σας να ξέρετε ότι το χαράτσι είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Μόλις τώρα μια φίλη του σάιτ κατέθεσε το ποσόν των 20 ευρώ
Total amount: €20.00 EUR
Fee amount: -€1.03 EUR
Net amount: €18.97 EUR
Μια άλλη το ποσόν των 50 ευρώ
Total amount: €50.00 EUR
Fee amount: -€2.05 EUR
Net amount: €47.95 EUR
Δείτε πόσα κρατάει το paypal
Προφανώς και οι ελληνικές τράπεζες κάπως έτσι θα δουλεύουν ;
katiakiss
28-08-2013, 05:30 PM
Μια και λέμε όλοι τις αλήθειες μας, θα συμφωνήσω με όσα έχουν ήδη γραφτεί και θα συμπληρώσω ότι εδώ, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι άνθρωποι του site αποτελούν μια μικρογραφία του πραγματικού και αδιόρθωτου κόσμου μας.
Για τους περισσότερους, η αστρολογία είναι ο τρόπος για να μάθουν τι θα γίνει με την σχέση, την δουλειά και την υγεία τους. Ε, λοιπόν, η αστρολογία δεν είναι αυτό και οι ίδιοι άνθρωποι θα βολεύονταν μια χαρά και με ένα site που τους λέει το φλιτζάνι ή τα χαρτιά.
Αν είναι να αποχωρίσουν ή να αδιαφορήσουν όλοι αυτοί, ΣΤΟ ΚΑΛΟ! Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι αυτούς που θέλουμε για μέλη αυτής της κοινότητας. Υπάρχουν αντίστοιχα sites που ταιριάζουν άψογα με το προφίλ τους και με την αστρολογία που σου εξηγεί σε άρθρο, με τι τακούνια μπορείς να ρίξεις στο κρεβάτι έναν Κριό… Τοξότη…κοκ.
Υπάρχουν επαγγελματίες αστρολόγοι που το καταδέχονται , όπως υπάρχουν και ερασιτέχνες που το καταδικάζουν.
Διαλέγεις και παίρνεις. Για όλους έχει το καλάθι.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-08-2013, 02:18 AM
Τινα μου αγαπημενη μου
συμφωνω με οσα γραφεις
οπως και με την συνδρομη που γραφεις οτι
μονο εμεις που θα πληρωνουμε να εχουμε και προσβαση στο σαιτ .Το σωστο αυτο ειναι.
Νομιζω οτι το ποσο των 5- 10 ευρω το μηνα πολλοι θα μπορουμε να το δωσουμε.
--------------
Σε αγαπαω πολυ και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια :love:
-----------------------
Αγαπημενη μου Κατια μου συμφωνω και μαζι σου οποιος θελει να μεινει τωρα στα δυσκολα να βαλει πλατη
και να σταθει διπλα στο σαιτ
οποιος δεν θελει να παει στην ευχη του Θεου.........
------------
ΣΚΡ μου οι καιροι ειναι δυσκολοι και εσυ λεβεντη μου παλεψες αλλα τωρα εχεις λυγισει
ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟς ΜΑς
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟ
ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ:love:
Δωσε εναν λογαριασμο τραπεζης πες ενα χρηματικο ποσο τον μηνα που ολοι να μπορουμε να δωσουμε
και θα το κρατησουμε ζωντανο το myhoroscope .
Καντο εστω δοκιμαστικα για τρεις μηνες και αν δεις οτι περπαταει το θεμα προχωρας
αν δεις οτι ζαμαν φου και πανω τουρλα κλειστο καμαρι μου
ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Σε αγαπαω πολυ Σκρ μου:love::)
κουκακι:)
Βασιλης Παπαδολιας
29-08-2013, 09:16 AM
Καλημέρα σε όλους...
η προσωπική μου άποψη είναι ότι πέρα από τη συνδρομή και με δεδομένο το πρόβλημα υγείας του Σωκράτη το site δε χρειάζεται μόνο οικονομικούς πόρους αλλά και μία ομάδα (; ) ανθρώπων που θα καθορίζουν στο εξής την στρατηγική του πορεία. Με άλλα λόγια, αν το θεωρήσουμε "επιχείρηση", το site χρειάζεται "μετόχους". Δεδομένης της γραμμής που έχει δώσει ο Σωκράτης που όλοι πρέπει να σεβαστούμε για όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος παροχής υπηρεσιών, θεωρώ ότι η λύση εδώ είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρία με "μετόχους" τα 10-20 μέλη και αστρολόγους που έχουν στηρίξει το site τόσο καιρό και οι οποίοι θα αποφασίζουν μελλοντικά για την πορεία του. Αυτό μπορεί να φανεί "κάπως" σε κάποιους αλλά δίνει μία μακροπρόθεσμη προοπτική στο site ανάλογη αυτής των ιδρυμάτων Ωνάση, Νιάρχου, κλπ, που διαχειρίζονται μία περιουσία, που τους έχει κληροδοτηθεί. Οι 10-20 άνθρωποι αυτοί θα παίρνουν τις στρατηγικές αποφάσεις κι από κει και πέρα η χρηματοδότηση του site μπορεί να γίνει με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η συνδρομή είναι ένας από αυτούς, η πληρωμή από επαγγελματίες αστρολόγους που χρησιμοποιούσαν δωρεάν τα προγράμματα για τους πελάτες τους, είναι επίσης μία επιλογή (παλιότερα το astro.com αν θυμάμαι, ζητούσε συνδρομή για πάνω από 10 χάρτες στη βάση δεδομένων του) και εν πάσει περιπτώσει μπορεί κανείς να βρει τρόπους στην πορεία να το κάνει αυτό.
Μία μη κερδοσκοπική εταιρία βεβαίως χρειάζεται στόχους. Δεν μπορεί κανείς απλά να ζητήσει να φτιάξει μία εταιρία για να κρατήσει το myhororoscope. Αυτό όμως βάζει κάτω κάποιες παραμέτρους και αναγκάζει κάποιους από μας να σκεφτούν. Ποιοι θα ήταν οι στόχοι μιας τέτοιας εταιρίας; Στόχοι, που ως μη κερδοσκοπική, θα πρέπει να προσφέρουν κάτι στο σύνολο.
α. Η δημιουργία μίας αστρολογικής βιβλιοθήκης που θα διατίθεται δωρεάν στο κοινό;
β. Η προώθηση και διάδοση μίας σοβαρής αστρολογίας;
γ. Η παροχή δωρεάν υπηρεσιών για τους μη επαγγελματίες στο χώρο των αστρολογικών προβλέψεων;
Αυτό μπορεί να το αξιολογήσει κανείς και να το καταγράψει. Η ευθύνη βεβαίως ανήκει σε όλους όσους χρησιμοποιούν τους πόρους αυτής της σελίδας, ιστορικά όμως τα γεγονότα δυστυχώς κινούνται πάντα από ηγεσίες, πρόσωπα ή ηγετικές ομάδες. Επομένως, όσοι πραγματικά θέλουν να στηριχτεί η σελίδα, ίσως είναι καλό να σκεφτούν πλέον μία πιο προσωπική εμπλοκή. Προσωπικά έχω ήδη 10 άτομα στο μυαλό μου από το site (αστρολόγους, μαθήτριες, τακτικά μέλη), που μπορούν να στελεχώσουν μία τέτοια προσπάθεια.
Φυσικά απαιτείται ένας χρόνος σκέψης γι' αυτό. Το 31/8 δεν είναι εφικτό. Προσωπικά επειδή είμαι μπλεγμένος και σε άλλες συλλογικές προσπάθειες δε θα είχα το χρόνο να ασχοληθώ με αυτό μες τον Σεπτέμβρη. Όμως η ιδέα είναι εδώ και όσοι πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να λειτουργήσετε συλλογικά (είναι πρόκληση και για την εξέλιξη μας αυτό), βάζοντας την κληρονομιά του site πάνω από το προσωπικό όφελος του καθενός μας, είμαι στη διάθεση σας να το συζητήσουμε.
καλημέρα και για να πω την αλήθεια μου είμαι κατάπληκτη με τα νέα που διαβάζω.
Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να μπω όχι γιατί σταμάτησα να ενδιαφέρομαι αλλά γιατί έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στην ζωή μου και προσπαθώ να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες. Εννοείται ότι συμφωνώ με όλα τα παραπάνω και περιμένω και εγώ οδηγίες και για τον τρόπο (που, πως, πότε) και για το ποσό συνδρομής!
με όλη μου την εκτίμηση και τον σεβασμό (και την αγάπη μου)
ΑΡΙΔΗΛΗ
29-08-2013, 11:57 AM
Καλημέρα σε όλους
ενημερώθηκα μέσω facebook και πολύ λυπάμαι
όχι τόσο για το site όσο για τον άνθρωπο που δεν γνωρίζω προσωπικά.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορώ για το άτομο που στάθηκε
πίσω απ'αυτό το site και ήταν η αιτία να μάθω εγώ 5-10 ατρολογικά πράγματα.
Συμφωνώ με τον Βασίλη Παπαδολιά πρέπει να γίνει μια ομάδα
για να κρατηθεί το site.Που πιστεύω θα ανεβάσει και το ηθικό
του Σωκράτη που είναι σημαντικό για την υγεία του.
Το μηναίο ποσό των 10ευρώ πιστεύω για άτομα που είναι άνεργα
είναι βαρύ.
Στέλνω την πραγματική αγάπη μου
και όση θετική ενέργεια μπορώ
για ταχεία και ουσιαστική ανάρωση!:love::love::love:
katiakiss
29-08-2013, 01:48 PM
Βασίλη, δεν θέλω να είμαι η κακιά μάγισσα του παραμυθιού , αλλά είναι συνηθισμένο πια να δικαιώνομαι λίγους μήνες μετά την επισήμανση του κάθε ατοπήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιο ατόπημα, αλλά είναι ουτοπία να πιστεύουμε πως μπορούν 10-20 άτομα να συνεννοηθούν και να πάρουν αποφάσεις. Και τα 5 πολλά είναι, αλλά κάπως καλύτερα. 5 άτομα για να παίρνουν αποφάσεις και άλλα 15 μέλη επιτροπής, φαντάζει πιο εφικτό, στην περίπτωση που η πρότασή σου πάει προς εξέταση.
Τώρα, το ποια μπορεί να είναι αυτά τα μέλη, είναι κάτι που θέλει –μακράν- μεγαλύτερη σκέψη! Νομίζω ότι ο πιο αρμόδιος να τα ορίσει, είναι ο ίδιος ο Σωκράτης.
Ιστορικά, το myhoroscope είναι το πρώτο εκπαιδευτήριο αστρολογίας. Ένας τόπος που πρόσφερε υπηρεσίες στην ίδια την αστρολογία, εξοικειώνοντας με το αντικείμενο πολύ κόσμο. Έβγαλε αστρολόγους που σήμερα είναι μέσα στα πράγματα και καθιέρωσε τάσεις.
Όλοι ξέρουμε (τουλάχιστον όσοι το ξέρουμε από πρώτο χέρι) ότι ο τόπος αυτός στάθηκε από την προσωπική διαστροφή του ιδρυτή του my horoscope (του Σωκράτη) και φυσικά από την συμπληρωματική διαστροφή όσων εθελοντικά πρόσφεραν τις όποιες υπηρεσίες τους . Έτσι, γνώμη μου είναι ότι σε κάθε περίπτωση ο τόπος αυτός θα πρέπει να παραμείνει πιστός στις αρχές του και να θέσει στόχους , ώστε να γίνει ακόμα πιο ποιοτικός και ανεξάρτητος από την υποκρισία της εμπορευματοποίησης της αστρολογίας. Να απαλλαγεί ακόμα και από τις μικρές εκπτώσεις που αναγκάστηκε να κάνει στη δίνη των ραγδαίων εξελίξεων στην διαδικτυακή αστρολογία.
Ένας τόπος που προσφέρει γνώσεις , εκπαιδεύοντας σωστά τον κόσμο της αστρολογίας. Αυτό, είναι μία προσφορά στην ίδια την αστρολογία και στο παρεξηγημένο νόημά της. Η μόνη ελπίδα να αναβαθμιστεί ο ρόλος της και η ποιότητα των οπαδών της. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα διαφέραμε σε τίποτα από όλα τα υπόλοιπα αστρολογικά sites.
Η εμπειρία της πράξης μας έχει διδάξει (για όσους τα παρακολουθούν) ότι όσες φορές οι αστρολόγοι μαζεύτηκαν για να κάνουν κάτι, κατέληξαν να τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος θα κρατάει τα σκήπτρα. Από το κακό στο χειρότερο! Στην καλύτερη περίπτωση, κατάφεραν να φτιάξουν κάτι σαν ομάδα που προωθεί τα επαγγελματικά τους συμφέροντα. Δεν νομίζω πως είναι κάτι που μας αφορά αυτό.
Οι αστρολόγοι που θα ήθελαν να στηρίξουν το site ως μέλη διαχείρισής του, στο πλαίσιο της ιδεολογικής του κατεύθυνσης, θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι να εργαστούν για την ίδια την αστρολογία και να μην εμπλέξουν ΠΟΥΘΕΝΑ την επαγγελματική τους ιδιότητα, εκτός από την προσφορά γνώσεων. Το μακροπρόθεσμο συμφέρον τους, είναι η αποκατάσταση της αστρολογίας. Δεν καταργούμε τους ευσυνείδητους αστρολόγους , αλλά βοηθάμε τον κόσμο να μπορεί να τους ξεχωρίσει.
Προσωπικά, εύχομαι το my horoscope να εξελιχτεί σε ένα τόπο γνώσης για τους εραστές της αστρολογίας και αποτοξίνωσης για τους επαγγελματίες. Να γίνει για την αστρολογία, ότι ήταν η ΕΡΤ για την τηλεόραση. Μια επιλογή καλύτερης ποιότητας και όχι ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Μια χωματερή που συσσωρεύει τις φοβίες και τις ανασφάλειες των ανθρώπων που στρέφονται σε αυτή για παρηγοριά και ελπίδες.
Να είμαστε εργοστάσιο και όχι πρατήριο αστρολογίας.
Μιλώ σαν άνθρωπος που απέκτησα σχέση με την αστρολογία στα 15 μου και είμαι 40. Μιλώ από την πλευρά εκείνων που κάποτε έψαξαν να βρουν έναν αστρολογικό τόπο επικοινωνίας και γνώσης. Καθαρά και έντιμα, χωρίς εμπόριο και ιδιοτέλεια. Αλλά στον πραγματικό κόσμο, όλα αυτά θέλουν πράξη-δράση.
Τα ποσά πρέπει να παραμείνουν συμβολικά , τέτοια που να μπορεί ο κόσμος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να ανταποκριθεί (σωστό ΑΡΙΔΗΛΗ) και να εξοικονομούνται τα λειτουργικά έξοδα. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει τρόπος να εξοικονομηθούν χρήματα (και συμφωνώ με τον Βασίλη ότι υπάρχουν τρόποι), τότε αυτά τα χρήματα θα πρέπει να επενδύονται με σωστό και δίκαιο τρόπο , υπέρ της καλύτερης λειτουργίας του site. Μία έστω συμβολική αμοιβή σε όσους επενδύουν ατέλειωτες εργατοώρες (πολύ σωστά Τίνα). Και μιλώ για το τεχνικό κομμάτι.
Υπάρχει ακόμα χρόνος να σκεφτούμε όλοι και να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας ποιος θα έπρεπε να είναι ο στόχος.:)
Cinnamonella
29-08-2013, 03:02 PM
Καλησπέρα σε όλους,
Επανέρχομαι στο θέμα για να εκφράσω την εξής σκέψη:
Πιστεύω πως θα ήταν καλό ή να προσανατολιστεί το site στη μορφή των 3μηνιαίων ή 6μηνιαίων συνδρομών για όποια μεμονωμένη υπηρεσία θέλει ο καθένας (είτε άρθρα, είτε χάρτες, είτε διελεύσεις, είτε μεσοδιαστήματα, είτε forum, είτε προβλέψεις, κλπ),
ή σε μία ετήσια συνδρομή με την οποία θα έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του site (και περισσότερο στο forum, σε προβλέψεις και σε σύντομες και περιεκτικές αναλύσεις γενέθλιων χαρτών, διελεύσεων, κλπ).
Δεν ξέρω πώς μπορεί να ακούγεται σα σκέψη. Αν δεν είναι εφικτή, απλά προσπεράστε τη.
Να σημειώσω εδώ πως ξέρω πολύ καλά Αγγλικά, αλλά δεν είμαι εξοικειωμένη με την ορολογία που απαιτείται, δεν έχω προϋπηρεσία πάνω στο αντικείμενο και διστάζω να αναλάβω μια τέτοια ευθύνη όπως είναι η μετάφραση άρθρων.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
δεν ειμαι αστρολογος ουτε φιλοδοξω να γινω ομως ξεκινησα να διαβαζω αστρολογια λογω myhoroscope .Αυτο με βοηθησε πολυ σε μια περιοδο με προβληματα που νομιζα αδιεξοδα.Δεν εχω τις προυποθεσεις για το επιστημονικο προσωπικο μπορω ομως να συμβαλλω οικονομικα -συμφωνα παντα με τις δυνατοτητες μου .Θα χαρω πολυ να συνυπολογισετε και τη δικη μου προθεση.Σας ευχαριστω πολυ!
Βασιλης Παπαδολιας
29-08-2013, 03:59 PM
Βασίλη, δεν θέλω να είμαι η κακιά μάγισσα του παραμυθιού , αλλά είναι συνηθισμένο πια να δικαιώνομαι λίγους μήνες μετά την επισήμανση του κάθε ατοπήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιο ατόπημα, αλλά είναι ουτοπία να πιστεύουμε πως μπορούν 10-20 άτομα να συνεννοηθούν και να πάρουν αποφάσεις. Και τα 5 πολλά είναι, αλλά κάπως καλύτερα. 5 άτομα για να παίρνουν αποφάσεις και άλλα 15 μέλη επιτροπής, φαντάζει πιο εφικτό, στην περίπτωση που η πρότασή σου πάει προς εξέταση.
Κάτια, αυτά είναι διοικητικές λεπτομέρειες, που δεν θα ήθελα να επεκταθώ εδώ, γιατί δεν είναι το ζητούμενο. Κατέθεσα απλά μια πρόταση, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του διαλόγου, άλλοι κατέθεσαν άλλες, ας αξιολογήσει ο καθένας και μετά βλέπουμε.
planitaki
29-08-2013, 04:47 PM
καλησπερα σε ολους ,τυχαια ανακαληψα οτι ξανανοιξε το site και χαρηκα πολυ γιατι μεσα απο αυτο εμαθα οτι ξερω για την αστρολογια και ηταν ενα πολυ καλο φροντηστηριο για μενα .θελω κι εγω να βοηθησω οσο μπορω κι οπου μπορω .Ειμαι στη διαθεση σας ,μακαρι να μπορεσουμε ολοι μαζι να κανουμε κατι για να υπαρχει ενας αστρολογικος χωρος μεσα απο τον οποιο θα εμπλουτιζουμε τις γνωσεις μας σωστα και υπευθυνα . Συμφωνω με το θεμα της συνδρομης ,για να μπορουν να βγαινουν τα εξοδα ,συμφωνω και με το θεμα του ξεκαθαρισματος , το οποιο ομως θα πρεπει να γινει πολυ προσεκτικα ,για να μη διαγραφουν ατομα που μπαινουν για να διαβασουν τα αρθρα η τις συζητησεις που γινονται , αλλα δεν τολμουν να συμμετεχουν , οπως εγω π.χ. Στενοχωρηθηκα για τον Σωκρατη ,αν και δεν τον γνωριζω ,του ευχωμαι τα καλυτερα και να εχει θετικη και αισιοδοξη σκεψη
Από σήμερα η χρήση του αστρολογικού προγράμματος του myhoroscope.gr θα γίνεται μόνο συνδρομητικά.
Η πλήρη και επεριόριστη πρόσβαση σε όλο το πρόγραμμα, η δωρεάν ανάλυση γενέθλιων χαρτών, οι ημερήσιες διελεύσεις και ότι άλλο εθεωρείτο ως "προκαθορισμένο" ή "κεκτημένο" μας θα έχει πλέον "κόστος". Η συνδρομή θα είναι μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία. Το κόστος της θα είναι όσο το κόστος από ένα πακέτο φθηνά τσιγάρα.
Αυτή την ώρα που γράφεται το ποστ πρόσβαση στο πρόγραμμα δεν έχω ούτε εγώ. Σε λίγες ώρες θελω να πιστεύω ότι η λειτουργίες θα αποκατασταθούν πλήρως.
Ενημερώστε μας για τον τρόπο χωρίς πιστωτική για όποιον δεν έχει! Ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι πολύ για την απόφασή σας!
Cinnamonella
29-08-2013, 11:26 PM
Ενημερώστε μας για τον τρόπο χωρίς πιστωτική για όποιον δεν έχει! Ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι πολύ για την απόφασή σας!
Θα' θελα να ξέρω τα κόστη της 3μηνιαίας και της 6μηνιαίας.
Ευχαριστώ κι εγώ...:D
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-08-2013, 11:28 PM
Σκρ να δωσεις ενα λογαριασμο τραπεζας για εμας που δεν εχουμε πιστωτικη
--------------------------
ευχαριστω Σκρ μου
Amilitsa
30-08-2013, 12:13 AM
Χαίρομαι για την τελική απόφαση!!:) Ενημερώστε λογαριασμό τραπέζης γιατι δεν εχω πιστωτική και είμαι λιγο άσχετη το πως γινεται η πληρωμη με pay pal.
koritsii
30-08-2013, 12:46 PM
Τυχαία μια μέρα ανακάλυψα ότι το σάιτ δε λειτουργεί πια... Καταστεναχωρέθηκα, γιατί το μήνυμα που αναγραφόταν στην αρχική σελίδα παρουσίαζε το γεγονός ως τετελεσμένο. Ούτε μια ευκαιρία δεν είχα να πω ένα αντίο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά που έμαθα δωρεάν+σε όλους αυτούς που, επίσης δωρεάν, ήταν πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες που κατά καιρούς είχα. Τυχαία ανακάλυψα ότι το σάιτ ξαναλειτουργεί+ότι θα κλείσει πάλι, έπειτα ανακάλυψα και τις συζητήσεις επί του θέματος+να που τώρα μόλις ανακαλύπτω ότι εκείνα τα μισητά γράμματα "για λίγες μόνο μέρες" δεν υπάρχουν πια!!! Χαίρομαι πολύ με την έκβαση που είχε το όλο θέμα, και θα χαρώ ακόμα περισσότερο όταν εκλείψουν και τα όποια θέματα υγείας του διαχειριστή, κακά τα ψέματα, σαν την υγεία δεν έχει. Καλή δύναμη :)
melenia83
30-08-2013, 02:23 PM
θελω και γω αριθμο τραπεζικου λογαριασμου για να κανω καταθεση-και να γινω συνδρομητρια:D
avra aries
30-08-2013, 04:47 PM
Ναι ρε παιδιά, αυτό το ηλεκτρονικό με την pay pal δεν το χουμε όλοι τέλος πάντων! ... υπάρχει και η παλιομοδίτικη μέθοδος....! προπληρωμένες κάρτες, ιστορίες κωδικοί κουράστηκα κ μόνο που τα ακούω...ενώ πχ γιατί να μην κάνω το καμάκι μου στην τράπεζα?
λιλλιαν
30-08-2013, 07:59 PM
ΚΟΥΚΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΣΩ EGV DEN ΕΧΩ ΚΑΡΤΕΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΜΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:lost:
κιεγω το ιδιο εστειλα μηνυμα στην ομαδα του σαιτ και ακομη δεν μου απαντησαν.Οποιος ξερει να μας ενημερωσει παρακαλω πολυ!ευχαριστω πολυ!
katiakiss
30-08-2013, 11:57 PM
Ρε παιδιά, μισό λεπτό. Δηλαδή, δεν θέλει και πολύ φαιά ουσία αυτό. Αν ο καθένας πάει στην τράπεζα να καταθέσει τα 3 τα 6 , τα όποια ευρώ του, αυτό θα πει ότι κάποιος πρέπει να παρακολουθεί ποιος έχει καταθέσει και να του ανοίγει πρόσβαση «χειροκίνητα», για να το θέσω κατανοητά. Ενώ αν πληρώνετε με pay pal , την στιγμή της πληρωμής ανοίγει η χρήση της υπηρεσίας αυτόματα στο σύστημα και δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος που απασχολείται για αυτή τη δουλειά.
Ανάμεσα στον στενό σας κύκλο, όλο και κάποιος θα υπάρχει που μπορεί να το κάνει αυτό για λογαριασμό σας. Δεν είναι τίποτα. Τα ποσά δε, είναι τόσο γελοία που δεν τίθεται και θέμα κολλήματος ή εμπιστοσύνης.
Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό και εύχρηστο από το pay pal. Είναι αυτό που λέμε «αβασάνιστα στο χώρα σας…»
Πιο εύκολο πεθαίνεις! :lol:
Aυτο ρωταω τι ειναι το pay pal πιστωτικη γιατι δεν εχω κιαν δεν ειναι πιστωτικη απο που το παιρνουμε.Οσο κιαν ακουγεται αναχρονιστικο ειναι αληθεια οποτε ζητω βοηθεια κατατοπιστε με παρακαλωkatiakiss περιμενω ευχαριστω!
και για να διευκρινισω εμπιστοσυνη υπαρχει γι αυτο και προσωπικα επιμενω γιαυτο το σαιτ.Γνωση στους ηλεκτρονικους τροπους πληρωμης δεν υπαρχει
Katerina Paraskevopoulou
31-08-2013, 01:40 AM
Αγαπητά μέλη ότι χρειάζεται είναι μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( αυτήν με την οποία κάνατε εγγραφή στο σάιτ ας πούμε), έναν κωδικό εισόδου (password) που πρέπει να θυμάστε και μία κάρτα πιστωτική (credit account) ή τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σας (paypal account).
Είναι πολύ σημαντικό να εξοικειοθείτε οι ίδιοι ή να ζητήσετε τη βοήθειαν γνωστών σας που κατέχουν από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είναι γρήγορο, ασφαλές και εγγυημένο το paypal σαν ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών.
Επί πλέον το pay pal είναι αυτοματοποιημένα συνδεδεμένο με το σύστημα συνδρομών του σάιτ. Με ένα δύο κλικ, αφου δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό pay pal, επιλέγετε την συνδρομή που επιθυμείτε, βάζετε τον μυστικό σας κωδικό για πληρωμή μέσω pay pal και ντα-νταχ!!!!!! :D άμεσα το ονοματάκι σας γίνεται μπλε χωρίς να κουράζουμε τον ΣΚΡ μας με τις χειροκίνητες προσφορές πρόσβασης, γιατί μην ξεχνάμε ο βασικός λόγος που κινδυνεύει να κλείσει το myhoroscope είναι η υγεία του διαχειριστή του και δευτερευόντως η έλλειψη πόρων.
Επειδή ακόμα και για μένα ήταν δύσκολη η επιχείρηση pay pal, σας καταλαβαίνω, έχετε δίκιο, αλλά πιστέψτε με η προθυμία μου να υποστηρίξω το myhoroscope με οδήγησε σε διαδικασία υπέρβασης. Άλλωστε τι στο καλό? Μελετάμε αστρολογία για πλάκα ή για για να βρίσκουμε εργαλεία στη ζωή μας να προχωράμε και να αλλάζουμε στο καλύτερο???
Λοιπόν σας έχω δύο συνδέσμους. Ο πρώτος είναι: https://www.paypal.com/webapps/mpp/why όπου μπορείτε να δημιουργείσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό και ο δεύτερος είναι: Πως κάνω λογαριασμό στο Paypal | Affiliate Central (http://www.affiliatecentral.gr/news/2011/06/pos-kanw-logariasmo-sto-paypal/) όπου μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς κάνετε λογαριασμό στα ελληνικά.
Σας εύχομαι με ευκολία και χάρη να γίνετε γρήγορα κι εσείς υποστηρικτές του αγαπημένου μας σάιτ και του διαχειριστή του για να μπορέσει να αναρρώσει χωρίς να στερηθούμε όλοι μας τους πολύτιμους χάρτες μας.
:love: :love:
katiakiss
31-08-2013, 02:03 AM
και για να διευκρινισω εμπιστοσυνη υπαρχει γι αυτο και προσωπικα επιμενω γιαυτο το σαιτ.Γνωση στους ηλεκτρονικους τροπους πληρωμης δεν υπαρχειΖαζα μου, το θέμα εμπιστοσύνης δεν το αναφέρω για τους ανθρώπους της κοινότητας. Το λέω για το άτομο που θα επιλέγατε να σας κάνει την εξυπηρέτηση. Δηλαδή , είναι άλλο να ζητάς μία πληρωμή 100 ευρώ , από ένα φίλο και άλλο 3 ή 6 και 9 ευρώ. Μιλώ για την εμπιστοσύνη ότι θα πάρει τα λεφτά του. Είναι ποσά που τα δίνεις στον άλλον στο χέρι , που λέει ο λόγος. Αυτό και τίποτε άλλο. :)
Katerina Paraskevopoulou
31-08-2013, 02:06 AM
Επειδή συνεχίζω να μαθαίνω, είδα ότι υπάρχει και δεύτερη δυνατότητα. Όταν πάτε κι επιλέγετε τις συνδρομές και μετά πατάτε την ένδειξη πληρωμή pay pal, βγαίνει μία ηλεκτρονική σελίδα πληρωμής που εναλλακτικά μπορείτε (χωρίς να ανοίξετε λογαριασμό pay pal) να δώσετε με ασφάλεια τα στοιχεία είτε μιας πιστωτικής κάρτας είτε μιας χρεωστικής κάρτας (αυτής που κάνετε αναλήψεις από το ΑΤΜ) Βάζετε 3, 6, 9 εύρω αντίστοιχα για 1, 3, 6 μήνες αντίστοιχα και ευκολάκι έχετε αποκτήσει πρόσβαση σστις ερμηνείες των γεενέθλιων χαρτών και στις διελεύσεις για καθε μέρα...
skorpionr.29
31-08-2013, 11:06 AM
Πολυ χαιρομαι! Κρατηστε το, γιατι ειναι μακραν το καλυτερο! Σας ευχαριστω που επιστρεψατε!
vogue
31-08-2013, 12:39 PM
Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους σας. Έφυγα για διακοπές με μια μεγάλη πικρά για τον σύντροφο μου, το αγαπημένο μου site, αλλά τώρα που γύρισα φούντωσε μέσα μου η ελπίδα....
Φυσικά εκτός από την συνδρομή όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη χαρά!!
"myhoroscope ενωμένο, ποτέ νικημένο!"
Καλησπέρα,
χαίρομαι πραγματικά που το myhoroscope, άνοιξε κ πάλι. Το λίγοτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεισφέρουμε με αυτό το μικρό ποσό για ένα site που μας έμαθε τόσα πολλά για την αστρολογία! Ο τρόπος πληρωμης είναι εύκολος και ασφαλής!
Καλό φθινόπωρο!
melenia83
31-08-2013, 05:52 PM
Όταν πάτε κι επιλέγετε τις συνδρομές και μετά πατάτε την ένδειξη πληρωμή pay pal, βγαίνει μία ηλεκτρονική σελίδα πληρωμής που εναλλακτικά μπορείτε (χωρίς να ανοίξετε λογαριασμό pay pal) να δώσετε με ασφάλεια τα στοιχεία είτε μιας πιστωτικής κάρτας είτε μιας χρεωστικής κάρτας (αυτής που κάνετε αναλήψεις από το ΑΤΜ)
Parkat καλησπερα.Σου ειναι ευκολο να δωσεις ενα link kai σε αυτη τη δυνατοτητα που εδωσες παραπανω;
Οπου και αν εχω ψαξει τοσο καιρο που to myhoroscope ηταν εκτος λειτουργιας πουθενα δεν μπορεσα να βρω χαρτες της προκοπης.Πολυ χαρηκα που εχουμε και αυτη τη δυνατοτητα να μην χασουμε το τοσο ωραιο -κατανοητο αστρολογικο προγραμμα που πουθενα δεν βρισκεις::)
Στο επάνω μέρος της σελίδας κάτω από τα ψευδώνυμα
Ρυθμίσεις --> Οι ρυθμίσεις μου --> συνδρομές επί πληρωμή
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-08-2013, 10:31 PM
Πληρωσα την συνδρομη μου και εγω [Να ειναι καλα ο Ζαφ]
Ολα καλα τωραα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω ολους που στιρηξατε την ιδεα μου
και τωρα ειμαστε εδω ολοι εμεις που αγαπαμε
το myhoroscope
3 ευρω τον μηνα παιδιαααα μια φραπεδια στην καφετερια τοσο κοστιζει
Αντε παμε δυνατα αγαπημενοι φιλοι αγαπημενα μου μελη 3 ευρω μονο
ενα κουτακι τσιχλες πιο ακριβες ειναι..
-------------
το MYHOROSCOPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ :love:
και οπως εχω πει η πιστη και η αγαπη μεχρι και βουνα μπορει να κινησει.
--------------
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩ!!!!:love:
Κουκακι:love:
Katerina Paraskevopoulou
31-08-2013, 10:48 PM
Πληθαίνουμε οι υποστηρικτές και ήδη δημοσιεύτηκε φρέσκια μεταφραστική δουλειά.
Amilitsa
01-09-2013, 01:31 AM
Παιδιά Ευχαριστώ!! Τα καταφερα και εγώ τελικά και πλήρωσα την συνδρομή!!!:D:D:D:D:D
ΑΡΙΔΗΛΗ
01-09-2013, 02:51 PM
Τελικά είναι πολύ εύκολο!
Άδικα ανχώθηκα :o
Θα περιμένω ευχάριστες ειδήσεις
για την υγεία του Σωκράτη:love:
Katerina Paraskevopoulou
01-09-2013, 03:23 PM
Εύγε Ελένη μου (ΑΡΙΔΗΛΗ), καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα των υποστηρικτών.
wind*1
01-09-2013, 08:58 PM
Ξαφνιάστηκα και στεναχωρήθηκα όταν συνειδητοποίησα πριν λίγο καιρό ότι το myHoroscope όδευε προς το τέλος του και ακόμα περισσότερο όταν κατάλαβα σε πόσο δύσκολη θέση είχε έρθει ο διαχειριστής τόσο από το βάρος της υποστήριξης του site σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς όσο και από τα προβλήματα της υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει...
Ούτε κι εγώ θα πρωτοτυπήσω σε σχέση με τα άλλα μέλη όταν θα πω πως το myHoroscope υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα μου site και αναγνωρίζω ότι τον περισσότερο καιρό αυτό που διέκρινε το site αλλά και τους ανθρώπους που το πλαισίωναν ήταν το κέφι και η διάθεση προσφοράς γνώσης.
Δεν ήμουν πάντα το πιο "πιστό" μέλος, από την άποψη ότι προσωπικά μου θέματα (η ζωή μου πήρε δρόμους που ούτε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπαιρνε) με έχουν κρατήσει μακριά για πολλούς μήνες από την αστρολογική κοινότητα του myHoroscope. Δεν ξεχνω, όμως, ότι παρόλ' αυτά το myHoroscope με εχει συντροφεύσει και μου έχει προσφέρει πολλά. Θα ήθελα να συνεχίσει να υπαρχει και γι' αυτό και συμφωνώ με την απόφαση να γίνει συνδρομητικό και θα το υποστηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου.
Από καρδιάς εύχομαι ό,τι καλύτερο για την υγεία του Σωκράτη και μακάρι όλα να ξεπεραστούν γρήγορα.
Με βαθιά εκτίμηση για την ομάδα του myHoroscope και τα μέλη που το στηρίζουν,
wind*1
maggicca
02-09-2013, 12:18 AM
Γειά σας, μόλις επέστρεψα απο ταξίδι και φυσικά έτρεξα στο pc. Και φυσικά θέλησα να δω αν το site ήταν ακόμη ανοιχτό. Πολύ χάρηκα, η συνδρομή είνα τέλεια ιδέα για να παραμείνει ανοιχτό και επίσης αισθάνομαι οτι είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τους ανθρώπους που προσφέρουν τόσα. Να είσαστε καλά.
afria
02-09-2013, 01:42 PM
Γειά σας και από μένα. Μόλις έκανα την Συνδρομή μου για την διατήρηση του site. Έυχομαι καλή νέα αρχή και δύναμη σε όλους. Καλέ μου Σωκράτη σου εύχομαι πολύ σύντομα να απαλλαγής από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις...
λιλλιαν
02-09-2013, 11:18 PM
αυτο που δεν καταλαβα ειναι πρεπει ναναι πιστωτικη η μπορω κ με κασ καρτ δηλαδη εννοω τη καρτα που παω στο ατμ οσο για φιλους συγνωμη αλλα μου τελειωσαν οτι κανω το κανω μονη μου:D ευχαριστω πολυ
καλημέρα και καλό μήνα, το έκανα και εγώ, ήταν πολύ καλή ιδέα η συνδρομή, γιατί ότα σου προσφέρονται και τόσα πολλά αφιλοκερδώς δεν τα εκτιμάς! πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!!!:love::love::love:
λιλλιαν
04-09-2013, 12:32 PM
:lost:ευχαριστω για την απαντηση ενημερωσεις θα προσπαθησω να κανω πειπολ πληρωμη αν κ δεν ειμαι καλη στο χειρισμο :)
χωριο
04-09-2013, 08:34 PM
Καλωs σαs ξαναβρηκα!! Σωκρατη, ευχεs για ο,τι καλυτερο!
ligero
05-09-2013, 11:27 AM
Απερίγραπτη χαρά!!!
Περαστικά κύριε Σωκράτη και καλή δύναμη σε όλους!
Πολύ καλή ιδέα με την συνδρομή.
Χαίρομαι (αν και όχι τόση τακτική μαθήτρια) που μπορώ να σας ξανά δω και να σας ξανά "διαβάσω"!!!
Καλημέρα και Καλή Νέα Αρχή!
lolita1111
05-09-2013, 07:52 PM
Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας και απο μένα.
Πολύ χαίρομαι που άνοιξε πάλι το site, ομολογώ πως έμαθα πολλά και εγώ με τη σειρά μου μέσα απο αυτό και συμφωνώ με το να υπάρχει συνδρομή. Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια του και περαστικά στον Σωκράτη που είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας.
Επειδή ούτε εγώ το χω με τo paypal ήθελα να ρωτήσω υποστηρίζεται απ' όλες τις τράπεζες? γιατί εγώ έχω χρεωστική και όχι πιστωτική στην Εμπορική και όταν πήγα να ανοίξω λογαριασμό paypal μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάρτα μου λόγω τράπεζας.
Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ευχαριστώ πολύ και καλή αρχή
Katerina Paraskevopoulou
05-09-2013, 09:39 PM
Η Εμπορική ανήκει πλέον στην Άλφα. Ενδεχομένως χρειάζεται μία ανανέωση στην χρεωστική σου ή και στον λογαριασμό σου γενικότερα, έτσι ώστε να είναι συμβατά με το τραπεζικό σύστημα. Ρώτα την τράπεζά σου. Το ίδιο πρόβλημα ίσως έχουν όσοι έχουν χρεωστικές τραπεζών που εντάχθηκαν σε άλλες μεγαλύτερες......
SAGIVI
08-09-2013, 03:37 PM
Τι απροσδοκητη χαρα!!!Εχω συγκινηθει πολυ, γιατι μεσα απο ενα αισθημα νοσταλγιας κλικαρα το σαιτ,περιμενοντας να δω το τελευταιο αποχαιρετιστηριο μηνυμα και ξαφνικα το βρηκα ανοιχτο.:D
Διαβασα τις οδηγιες κι εβαλα τη συνδρομη μου...
Αγαπημενε Σωκρατη, ευχομαι να εισαι ηδη πολυ καλυτερα.
Αξιζει η προσπαθεια που γινεται και χαιρομαι που δεχθηκες στο τελος την ιδεα της Κουκι για τις συνδρομες. Θα ηταν μεγαλο κριμα κι αδικο (:lol:) να χαθει ολος αυτος ο θησαυρος γνωσης, που τοσα χρονια ειχε συγκεντρωθει εδω.
Κουραγιο παιδια, ολα θα πανε καλα στο τελος!!!!!:love::love::love:
sag_femme
09-09-2013, 12:58 AM
Καλησπέρα κι απο μένα!
Δεν θα σας κουράσω λέγοντας τα ήδη ειπωμένα απο τους παραπάνω φίλους του σαιτ σχετικά με τη χαρά μου που ξανάνοιξε το σαιτ και ευχές για τον Σωκράτη.
Θέλω όμως τη βοήθεια σας. Ενώ είχα διαβάσει εδώ μέσα για τις συνδρομές ότι είναι 3,6 και 9 ευρώ σήμερα που μπήκα είδα στην κορυφή της σελίδας προσφορά 10 ημερών απο 35 ευρώ στα 18 ευρώ για τις καθημερινές διελεύσεις.
Ερωτήσεις.
1. Τελικά για να μπορώ να χρησιμοποιώ το ολοκληρωμένο αστρολογικό πρόγραμμα όπως πριν ποσο πρέπει να πληρώσω;
2. Ποιες οι διαφορές στις παραπάνω τιμές;
3. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει πεϋ παλ. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πως γίνεται; για να μην σας ενοχλώ στον τοίχο στείλτε μου μήνυμα.
Σας ευχαριστώ όλους. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω αν και "αόρατη" :-)
afria
09-09-2013, 02:19 PM
Η συνδρομή για τα 9 ευρώ είναι για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ότι υπηρεσίες παρείχε το site και πριν. Τα 18 ευρώ είναι έξτρα υπηρεσία που δεν αφορά τις αναλύσεις για τις απλές διελέυσεις αλλά περιλαμβάνει εξωκρόνοιους πλανήτες, οίκους κ.α. Η πληρωμή και για τα 2 είναι πολύ εύκολη δεν την προηγούμενη αναφορά του Σωκράτη και θα καταλάβεις κατευθείαν. :D
verdeojos
09-09-2013, 04:48 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που άνοιξε και πάλι το myhoroscope! Μια ευχάριστη συντροφιά εδώ και χρόνια!!
Ήταν πολύ δυσάρεστο όταν άνοιξα κάποια στιγμή Ιούλιο (αν θυμάμαι καλά) τη σελίδα και είδα εκείνο το μήνυμα.. Το είχα ξαναδεί παλιότερα και νόμιζα ότι ήταν οριστικό αυτή τη φόρα...
Γι' αυτό πλήρωσα κι εγώ τη συνδρομή μου ώστε να μειώσω όσο το δυνατόν τις πιθανότητες να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο..
Περαστικά και κουράγιο στο Σωκράτη!
Καλό φθινόπωρο σε όλους!
planitaki
11-09-2013, 01:06 AM
Γεια σας παιδια ,μολις πληρωσα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη που τα καταφερα , ηταν πολυ ευκολο τελικα . Να πω την αληθεια ηρεμησα , Σωκρατη σου στελνω τις θερμωτερες ευχες μου για γρηγορη και μονιμη αναρωση !!!!
maria76
15-09-2013, 11:51 PM
Καλησπέρα σε όλους..
Είχα πάθει κι εγώ ένα σοκ με την όλη κατάσταση,το πρώτο που είχα σκεφτεί είναι πως ο Σωκράτης ίσως είχε ωροσκόπο Καρκίνο,σαν ηλίθια,και ότι κάαααποια στιγμή θα του έστελνα ένα μύνημα συμπαράστασης.
Επίσης μόνο με έναν άνθρωπο μπόρεσα να μοιραστώ το πόσο μου έλειπε η αστρολογία,και πάλι καλά..
Γενικά τα οικονομικά είναι δύσκολα για όλους,δεν το συζητάμε,και το άγχος απ'όσο ξέρω δεν βοηθάει στο στομάχι,το ξέρω απ'το μπαμπά μου.
Οπότε μόλις μπορέσω θα πληρώσω και γω τη συνδρομη μου και οι καλοι λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους,χωρίς άγχος και αγωνία Σωκράτη:)
Αισθάνομαι βέβαια και λίγο αχάριστη που δεν βοήθησα στην πρώτη προειδοποίηση,τελικά όταν αφήνεις κάτι σε αφήνει όντως..
Ευχαριστώ πολύ όλους σας,να είστε όλοι καλά όσοι βοηθήσατε όσο οι υπόλοιποι κοιμόμασταν,ή κοιτούσαμε τα δικά μας.
Α ρε Κούκι Τοξοτίνα..
ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΖΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ