View Full Version : ερμής αντίθεση με ωροσκόπο
maraki_1975
29-11-2005, 03:32 PM
θα θελα να μάθω περίπου τι ερμηνεία μπορούμε να ΄δώσουμε στην οψη :
ερμής ακμή 7ου οίκου(στον Σκορπιο) αντίθεση συνεπως με τον Ωροσκόπο !!
ευχαριστω ...ελπίζω να μην ρωτώ κάτι που δεν πρέπει ...ειναι μια όψη που μου κάνει εντύπωση μιας και ξέρω οτι οι πλανήτες που βρίσκονται σε ακμές οίκων παίζουν σημαντικό ρόλο ...αρα πόσο πιο σημαντικός γίνεται ο ρόλος με την αντίθεση με τον ωροσκόπο ;
ευχαριστω !
Dell Piero
29-11-2005, 03:46 PM
Χαίρομαι που είσαι ζωηρή και έχεις τόσες απορίες. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσον οι αστρολόγοι θα χαίρονται :toung:
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη στους τίτλους των θεμάτων σου. Βοηθάει από τους διαβάζοντες μέχρι τις μηχανές αναζήτησης και φυσικά τους αστρολόγους.
Μια όψη... Θάνατος... Ενα ρολόι.... Απορία..... Διεύλευση δεν μπορώ να πω ότι είναι απαγορευτικοί αλλά σίγουρα είναι ασαφείς και μπερδεύουν.
maraki_1975
29-11-2005, 03:54 PM
συγνώμη ...! δεν είχα πρόθεση θα ειμαι πιο προσεκτική !
Λίλιαν Σίμου
30-11-2005, 01:19 AM
Αγαπητό μέλος
Ένα στοιχείο στον χάρτη, μόνο του, δεν μπορεί να μας πει πολλά. Μπορεί να κάνει το άτομο βαθυστόχαστο (λόγω Σκορπιού), ή νευρικό και κινητικό (λόγω αντίθεσης). Μπορεί το άτομο να ζητά επικοινωνία από τους άλλους, με ένα τρόπο όμως εσωτερικό (λόγω της φύσης του Σκορπιού). Ο πλανήτης που κάνει όψη με τον ωροσκόπο επιρρεάζει και ζητήματα προδιάθεσης στην υγεία. Αλλά πρέπει να δούμε όλο τον χάρτη για να κρίνουμε με σαφήνεια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου