PDA

View Full Version : Ανάλυση χάρτη- προβλέψη γεγονότων



friary
28-11-2005, 11:23 PM
ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!
Περασε ομως απο την σκέψη μου,τελικα μηπως ειναι πιο ευκολο να αναλυουμε χαρτες γνωριζοντας την ζωη του ατομου που αναλυουμε, απο το να κανουμε αναλυση/πρόβλεψη πριν συμβουν τα γεγονοτα?
Θα μου πειτε.... ο χαρτης δινει τις τασεις...?

ScP
28-11-2005, 11:34 PM
Πολύ ωραία τα έλεγε ο Βούδας! Και εσύ ακόμη καλύτερα αναρωτιέσαι. Σαφώς ένας παθολογοανατόμος μπορεί να αναλύσει καλύτερα (μάλλον με ασφάλεια) ένα "πτώμα" από έναν παθολόγο κάποιον ζωντανό. Το μήνυμα μακάβριο αλλά σαφές.

Και είμαστε off για off topic, ας μείνουμε στη μελέτη του Άκη και άνοιξε θέμα κάπου αλλού (στο συζητήσεις αστρολογίας (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=71)) αν σε ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση και οι απόψεις άλλων.



Διόρθωση: Μάλλον το έθεσα σαν διαταγή. Ας το γράψω σωστά. Γιατί δεν ανοίγεις θέμα νέο που είναι και αρκετά ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον).
Αυτό για τις ξυλιές είναι φήμη :cheesy:

friary
28-11-2005, 11:53 PM
ΟΚ λοιπόν!
Κλεινω τα μάτια και περιμένω την....τηλεμεταφορά μου!
Και ελπίζω να μην αρπάξω καμια ξυλιά αύριο....! :blink:

Fotini Christodoulou
29-11-2005, 08:54 AM
Τηλεμεταφορα επιτυχης!

Ενδιαφερον πραγματικα,το θεμα που εθεσες friary, θα επανελθω!

Φωτεινή

Άκης Αντωνίου
29-11-2005, 09:04 AM
Πολυ ωραια το εθεσες το θεμα. Θα πρεπει να ομολογησω πως τετοια τηλεμεταφορα ειχα να δω απο το STAR TREK:nuts: Τωρα αυτο που εθεσες αγαπητη friary ειναι θεμα κοινης λογικης και οχι αστρολογιας. Και εδω θα συμφωνησω με τον ((πολυ ωραιο) ScP που ειπε γαι περι παθολογου και παθολογοανατομου. Αν ψαξεις λιγακι στον παροντα δικτυακο τοπο θα βρεις αρθρα που επιβεβαιωθηκαν στο μελλον ( απο ολους τους συναδελφους)


Φιλικα
Ακης Αντωνιου