View Full Version : ολοι οι πλανητες σε ενα σημείο ...
maraki_1975
28-11-2005, 11:19 PM
θα θελα να ρωτήσω κάτι που μπορεί να ακούγεται απλο αλλά με εχει παραξενεψει και μπορεί να μην έχει και καμία σημασία αλλά επειδή μου χει κολλήσει στο μυαλό θα θελα τη γνώμη σας ...
ας πούμε (γιατί εχω δει τετοιο χαρτη) οτι έχει κάποιος στον χάρτη του να μην γινω υπερβολική 8 πλανήτες σε ενα σημείο σε εναν οίκο και αλλους δυο τυχαία άλλού ...σημαίνει κάτι σε γενικό επίπεδο το να έχει κάποιος συσσωρευμένους πλανήτες σε ενα σημείο ?
friary
28-11-2005, 11:48 PM
Καλημερα συνονοματη... με τις πολλες απορίες!:smile1:
Λοιπον, η παρουσία πολλών πλανητών σε εναν οίκο ή ζώδιο, (απο τέσσερις και πάνω απο τους οποίους δύο τουλάχιστον να ειναι αλλοι εκτός απο Ηλιο, Αφροδίτη, Ερμή), ονομάζεται στέλλιουμ.
Αυτο σημαίνει οτι το ατομο αυτο δίνει υπερβολική έμφαση στα θέματα του συγκεκριμένου οίκου ή ζωδίου.
Απο την αλλη η τοποθέτιση ενος πλανήτη σε ενα ημισφαίριο δινει και αυτη υπερβολικη επιρροή, αν αναλογισθούμε οτι οτιδήποτε ξεχωρίζει απο μόνο του έχει ιδιαίτερη σημασία.
Άκης Αντωνίου
29-11-2005, 08:06 AM
Επισης θα ηθελα να προσθεσω στα πολυ σωστα προαναφερθεντα απο την friary πως εαν ( το λογικο) εχει επικρατηση συνοδων στο ωροσκοπιο , το ατομο θα ειναι μια αντιφατικη προσωπικοτητα.Θα προσπαθησει πολυ για να πετυχει εστω και αν χρειασθει να ''αποσυρθει'' και να απομονωθει. Παιζει επισης πιο ημισφαιριο, πιο τεταρτημοριο αλλα και ποιος οικος ειναι ''τονισμενος''.
lilian
29-11-2005, 11:30 PM
Καλησπέρα κι από εμένα!
Δηλαδή εγώ, που έχω Αφροδίτη, Πλούτωνα, Ήλιο και Άρη στον 11ο Οίκο (με Αφροδίτη στην Παρθένο και τους άλλους τρεις στο Ζυγό), ενώ σε απόσταση αναπνοής και στον 12ο Οίκο ακολουθεί ο Ουρανός (και αυτός στο Ζυγό), θεωρείται ότι έχω συνωστισμό πλανητών; Κι αν ναι, μπορείτε να μου δώσετε κάποιες λεπτομέρειες;
Αγγελικη
30-11-2005, 12:06 AM
και αλλους δυο τυχαία άλλού ...
Επισης, σημαντικο ειναι το ποιοι ειναι αυτοι οι δυο πλανητες και
και σε τι αποσταση με τους υπολοιπους.
Αν ειναι π.χ. στο απεναντι ημισφαιριο, δειχνει οτι μπορει το ατομο να
εχει περιορισμενα ενδιαφεροντα στη ζωη του, αλλα οι δυο πλανητες θα
λειτουργουν σαν πολος ελξης στη διαρκεια της ζωης του.
Θα εχει μια σημαντικη πορεια κατα την οποια το ατομο δεν θα υποκυψει
σε συμβιβασμους ή υποχωρησεις.
Αγγελικη
30-11-2005, 02:01 AM
Θα εχει μια σημαντικη πορεια κατα την οποια το ατομο δεν θα υποκυψει
σε συμβιβασμους ή υποχωρησεις.
Εννοω, υπερασπιζοντας, την μεγαλη συνοδο πλανητων,
απο οικο και πλανητες.