PDA

View Full Version : Επαγγελματικά

Kouneli
28-11-2005, 11:10 AM
Επειδή το ίδιο θέμα που έθεσε το "marouli" απασχολεί και εμένα, θα ήθελα να ξέρω ποιός συνδιασμός είναι αυτός στο γεννέθλιο χάρτη που δείχνει ότι θα είσαι σίγουρα επιτυχημένος στα επαγγελματικά σου. Σε ποιούς οίκους το βλέπεις και ποιά ζώδια έχουν σίγουρη επιτυχία στους οίκους αυτούς π.χ. ο Ωνάσης τι είχε που τον έκανε τόσο επιτυχημένο επαγγελματικά!!!

Ο τέλειος συνδιασμός ποιός είναι!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λίλιαν Σίμου
30-11-2005, 12:06 AM
Αγαπητό μας μέλος

Αν υπήρχε τέλειος συνδυασμός, θα ήταν το μαγικό κλειδί για όλους μας!
Όπως αναφέραμε και στο άλλο μέλος μας, υπάρχει ολόκληρο μάθημα για τον κλάδο της επαγγελματικής κατεύθυνσης και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Θα σας έλεγα όμως, πως ο συνδυασμός, 2ου, 6ου και 10ου οίκου δηλώνουν τις δυνατότητες να παλέψουμε, παράλληλα οι πλανήτες τους και οι κυβερνήτες τους. Αλλά υπάρχει και η τάση μέσα από τα στοιχεία της προσωπικότητας, καθώς και ζωδιακές μοίρες που δηλώνουν επαγγέλματα.
Μέσα σε αυτά και άλλα που δεν μπορώ να αναφέρω εν συντομία εδώ, θα σας συμπληρώσω, πως η θέληση και η αποφασιστικότητα θα παίξουν ρόλο. Άτομα που πέτυχαν πολύ επαγγελματικά, είχαν σκληρές όψεις και πάλεψαν πετυχαίνοντας τα μέγιστα, ενώ άλλοι με εύκολες όψεις, άφησαν ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.
Ο Ωνάσης, είχε πολλά έντονα στοιχεία στον χάρτη του, μεταξύ αυτών, σύνοδο Πλούτωνα (πλούτος και διασημότητα) με την ακμή του ΜΕσουρανήματος!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Kouneli
01-12-2005, 10:10 AM
κα Σίμου σας ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σας, όμως θα ήθελα τουλάχιστον να μάθω στους οίκους που αναφέρατε ποιοί ακριβώς πλανήτες παίζουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά μας!!!

Ελπίζω να μην σας κουράζω απλώς δεν μπορώ τις πολύ γενικές απαντήσεις τουλάχιστον δώστε 2 ή 3 παραδείγματα! Καταλαβαίνω ότι είναι πιό πολύπλοκο το θέμα αλλά...............

Λίλιαν Σίμου
02-12-2005, 02:47 PM
Αγαπητό μέλος μας

Έχετε δίκιο να ρωτάτε διευκρινήσεις, θα προσπαθήσω να είμαι πιο συγκεκριμένη τώρα. Όλοι οι πλανήτες μπορεί να μετρήσουν θετικά, αν κυβερνούν τους τρεις οίκους που προανέφερα, αλλά επίσης, ο Ήλιος, η Σελήνη κι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου, σαν πλανήτες της προσωπικότητας. Επίσης, μεγάλο ρόλο θα παίξει ο δείκτης του επαγγέλματος.
Για παράδειγμα, ένας ναυτικός, χρειάζεται το στοιχείο του Ποσειδώνα να συμμετέχει στα επαγγελματικά του, ένας αυτοκινητιστής, το στοιχείο του Άρη. Κάποια επαγγέλματα είναι συνδυασμός δεικτών. Και μετρούν και ζωδιακές μοίρες που δηλώνουν επαγγέλματα. Επομένως ένας πλανήτης οίκων επαγγέλματος αν είναι εκεί, επηρεάζεται, ενδυναμώνεται κατά κάποιο τρόπο για να μας ωθήσει στην επιτυχία.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Kouneli
03-12-2005, 12:35 PM
Νομίζω πως κατάλαβα, σας ευχαριστώ και πάλι κα Σίμου για το χρόνο σας!!