PDA

View Full Version : Περί επαγγελματικών

Maroulita
28-11-2005, 01:25 AM
Καλημέρα!
τώρα που σιγά σιγά αρχίζω και καταπιάνομαι με τα του ωροσκοπίου μου, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: από ποια σημεία του γενέθλιου χάρτη κάποιου φαίνονται οι επαγγελματικές προοπτικές του; Από ότι έχω καταλάβει ο ένατος οίκος έχει να κάνει με την ανώτερη εκπαίδευση και το εξωτερικό (έχω ιχθύες) και ο δέκατος οίκος με την επαγγελματική σταδιοδρομία (έχω κριό). Τι άλλο πρέπει να ελέγξω για να πάρω μια ιδέα; Και τα παραπάνω πως πρέπει να τα ερμηνεύσω; (είμαι τοξότης, με ωροσκόπο καρκίνο)

Θα χαρώ να με διαφωτίσετε!!!!

Λίλιαν Σίμου
28-11-2005, 01:29 AM
Αγαπητό μας μέλος

Η ερώτησή σας, για να απαντηθεί πλήρως, ζητά ολόκληρο μάθημα, καθώς η επαγγελματική αστρολογία (τάση για έρευνα στην επαγγελματική μας κλίση) είναι ένα ευρύ κεφάλαιο.
Για να σας βοηθήσω, θα σας πω πως σε πρώτο βαθμό, αφού τώρα μαθαίνετε, πρέπει να εξετάζετε τα ζώδια της προσωπικότητας, αλλά και τους οίκους 2ο (οικονομικά), 6ο (εργασία) και 10ο (καριέρα). Αλλά αφού έχετε ήδη κάνει σπουδές, και ο δείκτης της ειδικότητάς σας θα μετρήσει.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Maroulita
28-11-2005, 01:37 AM
Κυρία Σίμου,
σας ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση απάντησή σας!
Τώρα μάλιστα που κάθομαι και παρατηρώ τις σημειώσεις μου...έχω λέοντα στον 2ο οίκο, τοξότη στον 6ο και κριό στον δέκατο, όπως ειχα αναφέρει και πριν... τυχαίο που και τα 3 είναι ζώδια φωτιάς;;;

Σας ευχαριστώ πάντως!

Λίλιαν Σίμου
28-11-2005, 01:59 AM
Καθόλου τυχαίο δεν είναι φίλη μας!

Σημαίνει σαν πρώτη αίσθηση, πως έχετε φλόγα δημιουργική και καλό είναι να πάρετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, ενίοτε κι αυτοκέφαλα, για να κερδίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Έχετε να προσφέρετε πολλά, μόνο και μόνο από τον συνδυασμό που αναφέρετε. Φυσικά θα μελετήσετε και τους κυβερνήτες και τους πλανήτες των οίκων.
Καλή δύναμη.

Λίλιαν Σίμου