View Full Version : [Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Τίνα Ζαχαριάδου
19-09-2012, 01:49 PM
Γοητευτική, λατρεμένη και κυρίως ανεξάντλητη. Η ενασχόληση μαζί της από τα πρώτα αστρολογικά μου βήματα είναι ένας από τους λόγους που δεν θα μπορούσα ποτέ να εγκαταλείψω την αστρολογία. Τόσο οι κανόνες της που λειτουργούν -τις περισσότερες φορές- με μαθηματική ακρίβεια, τόσο η επιβεβαίωση που έρχεται σύντομα χρονικά είναι σημαντικοί λόγοι ώστε να την τοποθετώ πρώτη στην λίστα των κλάδων της αστρολογίας.
Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένθερμους υποστηρικτές κι αυτό με χαροποιεί ταυτόχρονα όμως με λυπεί και με προβληματίζει. Θεωρώ πως είναι από τους πιο δύσκολους κλάδους της αστρολογίας κι εκτός από τρομερή απομνημόνευση κανόνων χρειάζεται μεγάλη εμπειρία την οποία ελάχιστοι έχουμε.
Συζήτηση επί του άρθρου: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B3%C E%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-13854/#post148402)
ΕΛΕΝΗ1
19-09-2012, 04:12 PM
Γεια σας συγχαρητήρια για το άρθρο!
Θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια και να πω την άποψη μου για τον χάρτη του παραδείγματος όπως μας προτρέπει και στο τέλος το άρθρο και άμα κάνω λάθη...διορθώστε με.
Λοιπόν η ακμή του 1ου οίκου είναι στον ταύρο επομένως σημειοδότης της ερωτούσας είναι η Αφροδίτη. Και τον Χ παίρνουμε ως σημειοδότη τον Άρη αφού η ακμή του 7ου είναι στον σκορπιό.
Βλέπουμε ότι οι δύο σημειοδότες σχηματίζουν αποκλίνουσα όψη αντίθεσης και ο σημειοδότης της κοπέλας είναι καμένος από τον Ήλιο.
Ο Άρης δεν έχει σε καμία από τις θεμελιώδεις του δυνάμεις ούτε την Αφροδίτη ούτε την Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκεται στο πρόσωπο της Αφροδίτης επομένως δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά για την ερωτούσα. Αλλά ούτε εκείνη μοιάζει να ενδιαφέρεται λίγο αφού αν και η Αφροδίτη είναι στην αδυναμία του Ήλιου, η Σελήνη είναι στα όρια του Άρη και στο πρόσωπο του Ήλιου.
Συγκλίνουσα όψη μεταξύ των σημειοδοτών δεν υπάρχει, ενδιαφέρον από τον Χ δεν υπάρχει.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν μας δίνει κάποια πληροφορία ο καμένος σημειοδότης της κοπέλας;
Τίνα Ζαχαριάδου
19-09-2012, 04:34 PM
Γεια σου Ελένη, προσπαθούσα να βάλω like στο ποστ σου όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή :(.
Ο καμένος σημειοδότης δίνει κάποιες πληροφορίες όμως δεν ήθελα ακόμη να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλω κι άλλα μέλη να κάνουν την προσπάθεια τους και ύστερα υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα. Εκείνο το οποίο θέλω να πω, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ εύκολο ωριαίο που δίνει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.
Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο!
ΕΛΕΝΗ1
19-09-2012, 05:26 PM
Ναι εννοείται να γράψουν και τα άλλα μέλη τις απόψεις τους για να γίνει και εποικοδομητικός διάλογος!
Αλλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο για να συμπληρώσω την άποψη μου:
Πήρα τον 7ο για τον Χ και όχι τον 5ο επειδή δεν έχουν σχέση και είναι απλά γνωστοί, οπότε σκέφτηκα πως δεν θα έπρεπε να πάρω τον 5ο που θα δήλωνε πως υπάρχει κάτι ανάμεσα τους αφού αυτό δεν το ξέρουμε. Έτσι είπα να πάρω τον 7ο που δηλώνει τον ''άλλον'' πιο γενικά.
Και ακόμη θα ήθελα προσθέσω και κάτι άλλο πάνω στο χάρτη που δεν αφορά τον Χ.
Βλέπουμε πως η Αφροδίτη κάνει αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο με τον οποίο και θα σχηματίσουν με τον οποίο είχαν σχηματίσει και όψη τριγώνου και η Αφροδίτη είναι και στην έξαρση του Κρόνου. Οπότε ίσως η ερωτούσα ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον.
Τίνα Ζαχαριάδου
19-09-2012, 06:08 PM
Ελένη γιατί τον Κρόνο και την αμοιβαία υποδοχή του με την Αφροδίτη τα ερμήνευσες ως άλλο πρόσωπο;Ο Κρόνος κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο οίκο και βρίσκεται στον 6ο.
laparisienne
19-09-2012, 06:46 PM
Tέλειο το σκονάκι Τίνα μας! :love:
Θα προσπαθήσω να μείνω στα απλά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα καταφέρω! ;)
Λοιπόν,η κοπελιά μας είναι η ωραία Αφροδίτη στον υδροχόο, στον 10ο. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου και στην αδυναμία του Ήλιου. Την απασχολούν και θέματα εργασιακά της δηλαδή, αν και η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Κρόνου μας λέει ότι όλα είναι οκ εκεί. Παράλληλα, της τη δίνει η συμπεριφορά του κυρίου, γι'αυτό είναι στην αδυναμία του. (Ή η αδυναμία σημαίνει ότι είναι ερωτευμένη;)
Ο τύπος είναι ο 5ος της-θέλει να ξεκινήσει ένα ρομάντζο μαζί του, είναι όλα στο ροζ συννεφάκι της αρχής... :rolleyes: Άρα, είναι Ήλιος στον Υδροχόο, στον 10ο κι αυτός. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου κι αυτός και μόνο στο πρόσωπο της Αφροδίτης, δηλαδή δεν τρελλαίνεται και πολύ για την κοπελιά μας. :mad:
Ο Κρόνος στο χάρτη κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο.
Επειδή βρήκα το ζευγαράκι μας μέσα στον 10ο, υπέθεσα αρχικά ότι η κοπελιά έχει το νου της και στη δουλειά της (και καλά κάνει μέρες που'ναι).
Όμως, τώρα που θέλω να καταλάβω τι είναι ο Κρόνος για τον φίλο μας και είναι στην κυριαρχία του, κόλλησα...
-ο 9ος είναι ο 5ος του 5ου:έχει κι άλλη ερωτική σύντροφο.
-ο 10ος είναι ο 6ος του 5ου:η καθημερινότητά του είναι τόσο φορτωμένη, που δεν έχει διάθεση για έρωτες. (χλωμό μου φαίνεται αυτό)
-ο 11ος είναι ο 7ος του 5ου!!!!!!!!!!!!!Είναι παντρεμένος!!!!!!!!!!!!!!
Αν ισχύει το τελευταίο, το ότι η Αφροδίτη είναι στην κυριαρχία του Κρόνου, μήπως σημαίνει ότι είναι ανήμπορη να δράσει γιατί ο Κρόνος (η σύζυγος) έχει το πάνω χέρι (Κρόνος στην έξαρσή του); Τότε όμως, πώς εξηγείται το ότι ο Κρόνος είναι επίσης στην κυριαρχία της Αφροδίτης;
Κι οι 2 δείκτες είναι περιπλανώμενοι. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Η κοπελιά μας δε, είναι και καμμένη απ'τον Ήλιο (ευτυχώς το πολύ καψάλισμα πέρασε....θα της περάσει σε λίγο καιρό κι αυτηνής...)
Η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες. Αν την θεωρήσουμε ως δείκτη εξέλιξης των γεγονότων, αυτό μας δείχνει ότι ό,τι είναι να γίνει, έχει ήδη αποφασιστεί.
Για όψεις δεν κοιτάζω, γιατί το ερώτημα δεν αφορούσε στο τι θα γίνει.
:) :) :)
ΕΛΕΝΗ1
19-09-2012, 06:51 PM
Ελένη γιατί τον Κρόνο και την αμοιβαία υποδοχή του με την Αφροδίτη τα ερμήνευσες ως άλλο πρόσωπο;Ο Κρόνος κυβερνά 9ο, 10ο και 11ο οίκο και βρίσκεται στον 6ο.
Ε τότε μάλλον είπα γκάφα....:o
Θα περιμένω να δω τι είναι η αμοιβαία υποδοχή όταν σχολιαστεί το θέμα και από τα υπόλοιπα μέλη.
Ευχαριστώ!:)
EPANASTATIS24
19-09-2012, 08:38 PM
Σημειοδότες της λεγάμενης υιοθετούμε την Αφροδίτη και τη Σελήνη. Σελήνη στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων - το θέμα έχει πάρει την τροπή του ήδη και η κατάσταση σε λίγο διάστημα θα αλλάξει, οπότε δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Η ίδια εκπροσωπείται από την Αφροδίτη - ερωτική, αισθησιακή και αναζητά ασφάλεια, ενώ έχει και έντονο ενδιαφέρον/ συζητήσεις για οικονομικά θέματα την περίοδο αυτή (?) (σελήνη στους Διδύμους και το 2ο οίκο).
Aυτόν πάλι τον τοποθετούμε στον 5ο με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο (άτομο που ενδιαφέρεται για την καριέρα του στην παρούσα φάση?).
Η σύνοδός τους πραγματοποιήθηκε και η Αφροδίτη απομακρύνθηκε (σα να της έχει φύγει το ενδιαφέρον τώρα πια?) . Επίσης, η σύνοδος στο 10ο υπονοεί και τη συνάντηση σε κοινωνική εκδήλωση (μήπως και οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες σχετίζονται?). Επίσης, η σελήνη έφυγε από τρίγωνο με Ποσειδώνα, που ίσως δείχνει τη ρομαντική της διάθεση προς αυτόν και τις ελπίδες που έτρεφε για κάτι περισσότερο.
Αυτά για αρχή και αν είμαι μέσα, συνεχίζω!
EPANASTATIS24
19-09-2012, 09:37 PM
Η επόμενη όψη της Αφροδίτης είναι με τον ποσεοδώνα και αρκετά μακριά. Ο Ήλιος όμως ετοιμάζεται να κάνει μια αντίθεση με τον Άρη -κυβερνήτη 12ου - στον 4ο. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν κινήθηκε τελικά αυτός βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σενάρια: ή απασχολείται έντονα με οικογενειακά θέματα (η οικογένεια στέκεται εμπόδιο στη σχέση σε παρασκηνιακό επίπεδο?) ή (που το πιστεύω περισσότερο αυτό), άτομο από το αισθηματικό παρελθόν (κυβερνήτης 12ου Άρης) επιστρέφει (ανάδρομος) και θα τον ταλαιπωρήσει σε σύντομο διάστημα. Αυτές τις σκέψεις είχα γενικά, περιμένουμε ανατροφοδότηση, Τίνα.
Τίνα Ζαχαριάδου
19-09-2012, 11:59 PM
Παιδιά ας το κάνουμε λίγο πιο απλό και λίγο πιο συγκεκριμένο...
Είτε επιλέξετε να πάρετε τον "σύντροφο" 5ο είτε 7ο το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείτε είναι αν του αρέσει. Αν καταλήξετε πως δεν του αρέσει δεν χρειάζεται καν να μπείτε στη δοκιμασία να ψάξετε το 2ο σκέλος της ερώτησης αφού το ωριαίο έχει απαντηθεί.
Αν καταλήξετε στο αντίθετο αποτέλεσμα τότε ψάχνετε τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε ο τύπος καμία κίνηση, επομένως το ερώτημα παραμένει. Του αρέσει ή, η κοπέλα έκανε λάθος και νόμιζε πως του αρέσει;
cancerian
20-09-2012, 12:32 AM
(Πολύ-)Αγαπημένη μου Τίνα,
ξέρω ότι θα με σκοτώσεις [ :) ] διαβάζοντας την δική μου ανάλυση και αυτό επειδή θα πάρω ως σημειοδότη του Χ, τον κυβερνήτη του 7ου.
Η ερωτούσα λοιπόν σημειοδοτείται από την Αφροδίτη και ο Χ από τον ανάδρομο Άρη. Η όψη της αντίθεσης έχει ήδη γίνει οπότε η απάντηση θα ήταν πως " Όχι, ο Χ δεν ενδιαφέρεται ". Αυτό βέβαια μπορούμε να το τεκμηριώσουμε μέσα από 3 ακόμα στοιχεία που μας δίνει ο χάρτης. Το πρώτο είναι το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του. Ο Χ κάνει πίσω. Το δεύτερο στοιχείο είναι πως ο Άρης δεν "βλέπει" από πουθενά την Αφροδίτη. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη. Με βάση αυτά τα δεδομένα θα έλεγα πως ούτε εκείνη ενδιαφέρεται πραγματικά. Και το 3ο είναι πως και οι δυο πλανήτες είναι περιπλανώμενοι. Ωστόσο η Σελήνη της (σαν συν-σημειοδότης ) βλέπει τον Άρη από την τριπλότητα του. Επομένως αυτό θα μπορούσα να το εκλάβω περισσότερο ως μια επιβεβαίωση της γυναικείας της πλευράς και όχι σαν πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνον.
Βέβαια η ερώτηση περιέχει και ένα " ...που κολλάει και δεν κάνει κίνηση. " Ας το δούμε και αυτό. Τα κίνητρα θα φανούν στον Πίνακα των Θεμελιωδών. Ας δούμε τι μας λέει.
Μου κάνει πολύ εντύπωση κάτι. Κοιτώντας την Αφροδίτη στον Πίνακα την βλέπουμε να βρίσκεται στην κυβέρνηση και την τριπλότητα του Κρόνου. Προφανώς είναι κάποιος για τον οποίο είναι ξετρελαμένη. Το πραγματικό της ενδιαφέρον είναι ο Κρόνος και όχι ο Άρης. Το ίδιο συμβαίνει και με την Σελήνη της. Ο Κρόνος βρίσκεται σε καλύτερη δύναμη από τον Άρη.
Κοιτώντας τώρα τον Κρόνο, τον βλέπουμε επίσης να βρίσκεται υπό την κυβέρνηση της Αφροδίτης. Χμ... Αυτός ο Κρόνος για τον οποίο η Αφροδίτη κάνει σαν τρελή, έχει την ίδια "διάθεση" απέναντι στην Αφροδίτη.
Και τώρα το περίεργο : O Κρόνος και ο Άρης βρίσκονται ο ένας στην αδυναμία του άλλου. Ο Κρόνος μισεί τον Άρη όσο ο Άρης τον Κρόνο.
Νομίζω πως πρόκειται για σύντομο ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο Χ κάνει πίσω γιατί βλέπει πως η ερωτούσα είναι με κάποιον άλλο.
Ελπίζω να έχω πέσει μέσα τουλάχιστο σε κάτι.... :p
λιλλιαν
20-09-2012, 01:33 AM
apo τα λιγα που ξερω κ να με συγχωρεετε που παιρνω μεροσ στη συζητηση γιατι ετυχε να προσπαθω να μαθαινω μονη μου αστρολογια κ εχω παρει ενα βιβλιο κ διαβαζω μονη μου βλεπω οτι ο κυβερνητησ 7ου αρησ βρισκετε στην αδυναμια τησ αφροδιτησ κυβερνητησ 1ου τησ κοπελασ το λιγοτερο που μπορω να πω δεν ενδιαφερετε για να μην πω αποστρεφετε αλλα κ οηλιοσ απτον πεμπτο δεν μου δειχνει κατι αρα ο κυριοσ δεν ενδιαφερετε καν αν το εψαχνα για μενα ουτε καν θα απασχολουσε γιατι θα καταλαβαινα οτι δεν ενδιαφερετε ετσι λιγο που διαβαζω απο το βιβλιο που εχω παρει του john frawley εχω καταφερει να βοηθαω τον εαυτο μου σε καθημερινα μου προβληματα αν κανω λαθοσ ζητω συγνωμη εγω ομωσ θα συνεχισω να διαβαζω για να μπορεσω να μαθω περισσοτερα:rolleyes:
λιλλιαν
20-09-2012, 01:43 AM
κα τινα θα ηθελα να σασ ρωτησω κατι θελω να δω αν θα νοικιαστει ενα σπιτι που εχω ξενοικιαστω πολυ καιρο ποιουσ οικουσ θα κοιταξω 1ο δικο μου κ 7ο και την απαντηση θα την παρω απο τον 2ο η τον 4ο αν θελετε μου απαντατε ευχαριστω πολυ :o
bully
20-09-2012, 04:23 AM
Κυρια Ζαχαριαδου θα ηθελα κι εγω να προσπαθησω να δωσω απαντηση στο ερωτημα! Εχοντας ηδη μια ιδεα απο τις υπολοιπες απαντησεις περι των σημειοδοτων θελω να προσθεσω πως παιρνω τον 5ο οικο για τον Χ(η κοπελα ρωτα γι'αυτον αρα "καποιο" ενδιαφερον τρεφει) ο Κρονος κυβερνα 9ο 10ο και 11ο οικο(σπουδες-καριερα-στοχοι)και βρισκεταιστον 6ο οικο σε τετραγωνο με τον σημειοδοτη της κοπελας(παιρνω την σεληνη) αρα και τριγωνο με τον σημειοδοτη του Χ.. αρα η κοπελα οντως κοιτα την δουλεια της και ο Χ εχει σχεση με αυτη(αφεντικο; πολλα υποσχομενη θεση εργασιας/κοινωνικη θεση;) σε τετραγωνο με την σεληνη συναισθηματικη πιεση(επιβαλλομενη;) , η οποια σεληνη(στον 2ο -χρηματα ,ασφαλεια) εχει αντιθεση με τον πλουτωνα (διογκωνει εμμονες, υπογεια σχεδια) και τριγωνο με την συνοδο ποσειδωνα/δια(ονειρα, ευκολα χρηματα, κοιμαται ορθια) , ο κυβερνητης του Χ -Ηλιος δειχνει οτι ο Χ κανει εφημερες (αρης αναδρομος) ερωτικες(αντιθεση αφροδιτη(συνοδος ηλιος)) κρυφες σχεσεις(κριος εμπεριεχομενος στον 12ο) αλλα για την συγκεκριμενη αφου 0 9ος ειναι ο 5ος του 5ου και εκει μεσα ειναι ο Ερμης με το βορειο δεσμο την βλεπει μονο φιλικα και ως μια πρακτικα(αιγοκερως)κοινωνι κη γνωριμια! Πως τα πηγα;;;;;
Τίνα Ζαχαριάδου
20-09-2012, 10:15 AM
Γιάννη μου, δεν κινδυνεύεις να σε σκοτώσω, άλλωστε σου έχω αδυναμία και το ξέρεις, θα σε περιλάβω στο τέλος όμως :p.
λίλλιαν ο Άρης δεν βρίσκεται στην αδυναμία της Αφροδίτης αλλά στην κυριαρχία του Ήλιου.
Το σπίτι που θέλεις να νοικιάσεις θα το δεις από τον 4ο, πρόκειται για ακίνητο και τον ενοικιαστή θα τον δεις είτε από τον 6ο που σχετίζεται με τα ενοικιοστάσια είτε από τον 7ο.
bully το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δεν ισχύει, είναι ασύμβατο, για να το λαμβάναμε υπόψη μας ο Κρόνος θα έπρεπε να βρίσκεται στις 3 πρώτες μοίρες του Ζυγού, το ίδιο ισχύει για τον Πλούτωνα, η μόνη όψη που ισχύει είναι το τρίγωνο που θα γίνει με τον Δία που βρίσκεται στις 2 μοίρες των Ιχθύων. Έχεις μπερδέψει λίγο τις όψεις που εξετάζουμε στη γενέθλια αστρολογία, στην ωριαία τα μελετάμε λίγο διαφορετικά :D.
λιλλιαν
20-09-2012, 03:34 PM
ευχαριστω πολυ για την απαντηση μαλλον μπερδευω το συνειρμο των σκεψεων που πρεπει να ψαχνω τι θα πρεπει να διαβασω κι αλλο :lost:
lindaf
20-09-2012, 04:23 PM
Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω το χάρτη παίρνοντας υπόψην όλους τους κανόνες της Ωριαίας αφού δεν τους γνωρίζω. Μένοντας όμως στα απλά, όπως είπε και η Τίνα, η απάντηση που έδωσα τείνει αρνητική. Δεν ενδιαφέρεται.
Επειδή δεν έχουμε σχέση αλλά γνωριμία και φλερτ, πήρα τον Χ ως 5ο οίκο.
Η Αφροδίτη, δείκτης της κοπέλας, είναι στην πτώση του Ήλιου και καμένη από τον Ήλιο. Είναι σε δύσκολη θέση.Έχει κάνει αντίθεση με Άρη κυ 12ου ( μυστικά, κρυφά θεματα?)
Ο Ήλιος , δείκτης του Χ, είναι στην πτώση του και η πρώτη όψη που θα κάνει είναι η αντίθεση με τον Άρη στον 4ο, κυ.12ου της κοπέλας ,( δικό του 8ο) ενώ είπαμε ότι καίει την Αφροδίτη ( κοπέλα).
Έχει ήδη σχηματίσει ( παρελθόν) τρίγωνο με Κρόνο, στην πτώση του Ηλίου και κυ. της Αφροδίτης ενώ κυ. δικό του 5ο,6ο,7ο.
Με τον Ήλιο να καίει την Αφροδίτη δεν θα έλεγα ότι είναι θετικό σημάδι , ενώ το ίδιο θα έλεγα με τους δεικτες στα ζώδια που είναι .
ΑΡΙΔΗΛΗ
20-09-2012, 07:14 PM
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα για να γνωρίζουμε και καλύτερα την ωριαία και τους κανόνες της.
Εγώ θα'παιρνα σαν σηματοδότη του άλλου τον Ηλιο σαν κυβερνήτη του 5ου είπαμε σύμφωνα με το άρθρο σας αφού δεν έχουν καν σχέση!
Και βλέπω σε οίκο αδυναμίας στον 10ο σε εργασιακό χώρο βρίσκονται το ζευγάρι στην κυριαρχία του Κρόνου πιθανόν κανένας εργοδότης και των δύο!
Ενδιαφέρον υπήρχε αλλά η Αφροδίτη απομακρύνεται και καμένη απ'τον Ηλιο το ίδιο και η Σελήνη αν την πάρουμε σαν συν-σηματοδότη χωρίς όψη με Αφροδίτη άρα αρνητικά τα αποτελέσματα.
Ενα ερώτημα που μου γεννήθηκε διαβάζοντας και τις άλλες απαντήσεις των παιδιών είναι του cancerian
Ωστόσο η Σελήνη της (σαν συν-σημειοδότης ) βλέπει τον Άρη από την τριπλότητα του.
Αυτό από που το βλέπουμε γιατί εγώ βλέπω ότι είναι σε ασύνδετα ζώδια Δίδυμοι και Λέων??
lindaf
20-09-2012, 07:59 PM
Ξαναδιαwάζοντας το post του cancerian παρατήρησα και πάλι τον χάρτη. Πράγματι ο Κρόνος στο χάρτη παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι με τον Άρη στα ζώδια πτώσης ο ένας του άλλου, και η Αφροδίτη (κοπέλα) στο ζώδιο του Κρόνου/ Κρόνος στο ζώδιο Αφροδίτης. Μήπως η κοπέλα είχε κάποια σχέση με κάποιο μεγαλύτερο της άντρα ( Κρόνος), γιατί το τρίγωνο μεταξύ τους έχει γίνει ήδη. Μου μοιάζει μάλιστα σχετιζόμενος με τον επαγγελματικό της χώρο ( κυ,9ου,10ου και στον 6ο)
Επίσης, στον Άρη, αναρωτιέμαι αν μπορούμε να δώσουμε την έννοια της φυσικής έλξης μιας και η ερώτηση είναι '' με θέλει"? Ή μπορούμε να του αποδώσουμε τον ρόλο ενός νεότερου άνδρα και να τον πάρουμε συγκυwερνήτη του Ήλιου? Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ( δεν ξέρω, έχω πολλές απορίες), νομίζω ότι ισχύει η αντίθεση Αφροδίτης/Άρη και ο Άρης κυ.12ο που δείχνει πολλά.
Ήθελε κάτι κρυφό η κοπέλα λόγω άλλης σχέσης?
Στα πολλά λάθη μου παρακαλώ , μήν δώσετε σημασία. Μιλάμε για πολύυυ αρχάρια...
Τίνα Ζαχαριάδου
20-09-2012, 08:05 PM
Λϊντα μου, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην πτώση του Ήλιου αλλά στην αδυναμία του.
Αριδήλη είσαι η μοναδική, αν δεν κάνω λάθος που έγραψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρα του, μπορείς να μας πεις πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;
Αν πας στον χάρτη που υπάρχει στο άρθρο θα δεις τον πίνακα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις. Αν πας στη Σελήνη θα δεις ότι βρίσκεται στη κυριαρχία των Διδύμων, στην έρση έξαρση του βορειου δεσμού, στην τριπλότητα του Κρόνου, στα όρια του Άρη, στα πρόσωπα του Ήλιου, στην αδυναμία του Δία και στην πτώση του νότιου δεσμού.
Παιδιά απλοποιείστε λίγο τον τρόπο σκέψης σας....πότε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με βάση την ωριαία;
ΕΛΕΝΗ1
20-09-2012, 08:13 PM
Tέλειο το σκονάκι Τίνα μας! :love:
Θα προσπαθήσω να μείνω στα απλά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα καταφέρω! ;)
Λοιπόν,η κοπελιά μας είναι η ωραία Αφροδίτη στον υδροχόο, στον 10ο. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου και στην αδυναμία του Ήλιου. Την απασχολούν και θέματα εργασιακά της δηλαδή, αν και η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Κρόνου μας λέει ότι όλα είναι οκ εκεί. Παράλληλα, της τη δίνει η συμπεριφορά του κυρίου, γι'αυτό είναι στην αδυναμία του. (Ή η αδυναμία σημαίνει ότι είναι ερωτευμένη;)
Με αφορμή αυτό το ποστ και την ανάλυση της laparisienne θα ήθελα να ρωτήσω μια απορία που έχω και έχω.
Όταν ο σημειοδότης του ερωτώντα βρίσκεται στην αδυναμία του σημειοδότη του άλλου δείχνει πως ο ερωτών είναι ερωτευμένος με το άλλο άτομο; Γιατί εγώ νόμιζα ακριβώς το αντίθετο...Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι ακριβώς δείχνει η αδυναμία, γιατί έχω μπερδευτεί!:confused:
ΑΡΙΔΗΛΗ
20-09-2012, 08:27 PM
Λϊντα μου, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην πτώση του Ήλιου αλλά στην αδυναμία του.
Αριδήλη είσαι η μοναδική, αν δεν κάνω λάθος που έγραψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρα του, μπορείς να μας πεις πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;
Αν πας στον χάρτη που υπάρχει στο άρθρο θα δεις τον πίνακα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις. Αν πας στη Σελήνη θα δεις ότι βρίσκεται στη κυριαρχία των Διδύμων, στην έρση έξαρση του βορειου δεσμού, στην τριπλότητα του Κρόνου, στα όρια του Άρη, στα πρόσωπα του Ήλιου, στην αδυναμία του Δία και στην πτώση του νότιου δεσμού.
Παιδιά απλοποιείστε λίγο τον τρόπο σκέψης σας....πότε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με βάση την ωριαία;
Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα και σηματοδότη του άλλου τον Ηλιο οτι υπήρχε ενδιαφέρον νομίζω φαίνεται απ'την σύνοδο Αφροδίτης Ηλιου που έχουμε.
Η Σελήνη σαφώς μας λέει άλλα για το μέλλον εφ'οσον δείχνει να μην έχει κύρια όψη με την Αφροδίτη.
Ο χάρτης με τις θεμελιώδεις πράγματι δίνει αυτές τις πληροφορίες που πρίν δεν πρόσεξα έχετε δίκιο.
Τίνα Ζαχαριάδου
20-09-2012, 09:16 PM
Ελένη η αδυναμία δείχνει διάφορα πράγματα ανάλογα την περίπτωση. Στη συγκεκριμένη η laparisienne έχει δίκιο....διάβασε λίγο τις πληροφορίες που έδωσε η κοπέλα αλλά και μόνο που έθεσε το ερώτημα "που κολλάει και δεν..." σημαίνει ότι την έχει πειράξει γιατί εκείνης της αρέσει.
Η αδυναμία θα μπορούσε να δείξει (όπως και δείχνει σ' αυτόν χάρτη) ότι η ερωτούσα μας νιώθει πως δεν μπορεί να κινηθεί γιατί αυτός δεν της δίνει τα περιθώρια, κάτι που ούτως ή άλλως φαίνεται από τη Σελήνη στις τελευταίες μοίρες, δεν έχει επιλογή....Παρ' ότι η Σελήνη βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση στους Διδύμους δεν βρίσκεται σε κενό πορείας. Αυτό μας λέει πως θα αλλάξουν τα δεδομένα.....
Κάποιος που βρίσκεται στην αδυναμία του άλλου μπορεί να νιώθει ερωτευμένος αλλά ολόκληρη η εξέλιξη να μην είναι θετική και στο συγκεκριμένο ωριαίο μην ξεχνάτε πως και ο ίδιος βρίσκεται σε αδυναμία που σημαίνει ότι ακόμη κι αν έχει αισθήματα δεν νιώθει έτοιμος να τα εκδηλώσει, αν φυσικά τον πάρουμε ως 5ο και όχι 7ο :p.
DORA3033
21-09-2012, 01:00 AM
Είτε πάρουμε τον 5ο είτε τον 7ο ως σημειοδότη του κυρίου βλέπουμε ότι δεν έχουμε συγκλίνουσες όψεις, οπότε αν ο σημειοδότης είναι ο άρης ισως να του άρεσε αλλα πια όχι, αν ο σημειοδότης είναι ο ερμής δεν του αρεσει. Βεβαια ο ηλιος που ειναι του 4ου κανει συνοδο συγκλίνουσα με την άφρο αλλα την καίει. Η σεληνη δεν κανει καμια οψη με ολους τους παραπανω, αρα η απαντηση για μενα ειναι οχι
Τίνα Ζαχαριάδου
21-09-2012, 10:17 AM
Dora ο σημειοδότης του 5ου είναι ο Ήλιος και όχι ο Ερμής και του 4ου είναι η Σελήνη και όχι ο Ήλιος. Συγκλίνουσα όψη μεταξύ Ήλιου και Αφροδίτης δεν πρόκειται να υπάρξει διότι μέχρι να αλλάξει ζώδιο η Αφροδίτη δεν την προλαβαίνει ο Ήλιος, αν θέλεις ρίξε ακόμη μια ματιά στον χάρτη και στις πληροφορίες που μου έδωσε η κοπέλα. Δεν ρωτά αν θα γίνει κάτι, αυτό ουσιαστικά που ρωτά είναι γιατί δεν έγινε όταν συναντήθηκαν.
Amarige
21-09-2012, 05:25 PM
Τίνα σ ευχαριστούμε, με τα παραδείγματα μαθαίνουμε κι εξασκούμαστε. Να πω κάτι, συγχωρηστε με αν είναι βλακεία γιατί είμαι πολύ πρωτάρα.
Απ΄οτι καταλαβα η Τίνα έθεσε το ερώτημα για την κοπέλα, άρα ο 1ος (Αφροδίτη) δεν σηματοδοτεί τον ερωτώντα κι όχι την κοπέλα; Οπότε σ αυτή την περιπτωση η κοπέλα μόνο Σελήνη μπορεί να είναι! Και για να μεινουμε στα απλά όπως είπε η Τίνα, δηλ "με θέλει ο Χ;" κι όχι γιατί δε με θέλει, τι δειχνουν οι δείκτες; Είτε παρουμε για τον άντρα ως δεικτη τον Ήλιο (5ος) είτε τον Άρη (7ος) με βαση τον πίνακα των θεμελιωδών δυνάμεων, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πώς όχι, δεν ενδιαφερεται!
Amarige
21-09-2012, 06:06 PM
H Σεληνη, επίσης, βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θα αλλάξει σε σχέση με την κοπέλα. Λόγω απειρίας δεν μπορώ να πω με σιγουριά... θα πάψει η ίδια να ενδιαφερεται για τον Χ οπότε δε θα τη νοιάζει αν ενδιαφερεται ή όχι; Θα γνωρίσει κάποιον άλλο ενδεχομένως; Η εξέλιξη πάντως μάλλον θα είναι θετική γιατί η Σελήνη θα μπει στον Καρκίνο, τον κυβερνήτη της, ενώ στους Διδυμους δεν είναι σε φιλικό περιβάλλον.
Πέτυχα τίποτα;
Να ρωτήσω και κατι σχετικό; Όταν η Σελήνη είναι στις τελευταιες μοιρες, σε ανάλογο ερώτημα αλλά είναι δείκτης του άντρα και σε via combusta και φευγει από το Ζυγό για να μπει στο Σκορπιό, αυτό σημαίνει αρνητική απάντηση για το ερώτημα, έτσι δεν είναι; Παρόλο που η Σελήνη (Ζυγός) βρίσκεται σε έξαρση και στην τριπλότητα του Κρόνου που στη συγκεκριμενη ωριαία ήταν δείκτης της κοπέλας;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-09-2012, 06:39 PM
Ουπς ηρθα!!:love::)
Τινα μου η κοπελα ειναι η Αφροδιτη 1ος
και ο κυριος Χ ειναι ο Ηλιος 5ος
εγω δεν θεωρω οτι καιγεται απο τον Ηλιο στην συνοδο που παει να γινει
γιατι τα δυο ατομα εδω εκπροσωπουνται απο αυτους τους κυβερνητες
ισα ισα που ο Ηλιος θελει πολυ
Το προβλημα του ειναι πιθανον ενα προβλημα υγειας που τον απασχολουσε εκεινο τον καιρο
η'' νομικο μια διαμαχη που εχει για αυτο και δεν ξεκινησε η σχεση τοτε.
Εχει και αλλη ευκαιρια παντως η κοπελα λιγο αργοτερα
με την Σεληνη να αλλαζει ζωδιο με θετικο αποτελεσμα σε σιγκλινουσα οψη με τον Δια
στην τριπλοτητα του Νερου
Αντε να δουμε τι εκανα και εγω ...:lost::rolleyes:;)
σε ευχαριστω !!!
:love::)
Τίνα Ζαχαριάδου
21-09-2012, 11:53 PM
Amarige μου, δεν έθεσα εγώ το ερώτημα, σε επαγγλεματικό ραντεβού μου τέθηκε το ερώτημα. Αν το έθετα εγώ την κοπέλα θα την έπαιρνα 7ο.
Για την απορία που έχεις με τη Σελήνη δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν ξέρω τον χάρτη. Η Σελήνη έχει κάνει όψη με τον Κρόνο;
Δέσποινα μου, δεν θα γίνει σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης, η Αφροδίτη τρέχει και δεν την προφταίνει ο Ήλιος, όμως έχεις δίκιο, βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο υπό την κυβερνησία του Κρόνου κι αυτό δείχνει αμοιβαίο ενδιαφέρον.
Παιδιά όταν είστε έτοιμοι να το πάρει το ποτάμι, μου λέτε.
toniateddybear
22-09-2012, 12:01 AM
πολυ καλησπερα σας :)
1)για θεματα σπουδων, στην ωριαια κοιταζουμε τον 9 οικο...?, εξεταζουμε τον Δια στην ωριαια για θεματα σπουδων, για θεματα σπουδων που σχετιζονται με το εξωτερικο...? κοιταζουμε και τον 4, γιατι αν οι σπουδες ειναι στο εξωτερικο αναγκαστικα θα πρεπει να φαινεται και η μετακομιση...?
Και, 2) για θεματα εγκυμοσυνης τι εξεταζουμε και για ποσο χρονικο διαστημα μπορει η ωριαια να μας απαντησει..? μετα απο ποσο χρονο θα πρεπει να ρωτησουμε ξανα...?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Κλαη συνεχεια σε ολους!
laparisienne
22-09-2012, 01:19 AM
πολυ καλησπερα σας :)
1)για θεματα σπουδων, στην ωριαια κοιταζουμε τον 9 οικο...?, εξεταζουμε τον Δια στην ωριαια για θεματα σπουδων, για θεματα σπουδων που σχετιζονται με το εξωτερικο...? κοιταζουμε και τον 4, γιατι αν οι σπουδες ειναι στο εξωτερικο αναγκαστικα θα πρεπει να φαινεται και η μετακομιση...?
Και, 2) για θεματα εγκυμοσυνης τι εξεταζουμε και για ποσο χρονικο διαστημα μπορει η ωριαια να μας απαντησει..? μετα απο ποσο χρονο θα πρεπει να ρωτησουμε ξανα...?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Κλαη συνεχεια σε ολους!
Γεια σου Τόνια!
Για θέματα σπουδών, θα κοίταζα 3ο-9ο, ίσως ανάλογα με το επίπεδο των σπουδών-βασική και ανώτερη, ανώτατη εκπαίδευση δηλαδή αντίστοιχα.
Ο 9ος από μόνος του έχει να κάνει με το εξωτερικό.Δεν νομίζω να πρέπει να δεις χωριστά τον Δία.
Ο 4ος στην ωριαία δείχνει την τελική έκβαση του θέματος.
Είναι επίσης το τωρινό σου σπίτι, εκεί που είναι η οικογένειά σου.
Για την μετακόμισή σου, θα δεις πάλι τον άξονα 3/9.
Και πάντα θα βλέπεις και τη Σελήνη, έτσι;
Τώρα, για εγκυμοσύνη θα δεις τον 5ο και τη σχέση του δείκτη σου με τον κυβερνήτη και την ακμή του 5ου, καθώς και τη Σελήνη.
Δεν ξέρω αν πρέπει να εμπλέξουμε τον 8ο εδώ, όπως στο τόξο π.χ. Θα μας πει η Τίνα καλύτερα.
Το χρονικό διάστημα το θέτεις εσύ όταν κάνεις την ερώτηση. Απ'όσο ξέρω, δεν είναι ασφαλές να ρωτάς για πάντα.Καλύτερα είναι να ρωτήσεις για το επόμενο 3μηνο, 6μηνο...κάτι τέτοιο.
Επίσης, παρόμοιο ερώτημα μπορούμε να βάλουμε 2,5 με 3 μήνες μετά.
laparisienne
22-09-2012, 01:25 AM
Ας το πάρει το ποτάμι, αγαπημένη, ναι...:) (για να πάμε στο επόμενο δηλαδή, γιατί μας άρεσε!) :D
Amarige
22-09-2012, 03:42 AM
Α! Νομισα ότι εσύ έθεσες το ερώτημα! Εντάξει τότε. Ας το πάρει το ποτάμι να δούμε τι πετύχαμε!
Σχετικά μ αυτό που ρωτησα, ναι τη συγκεκριμενη στιγμή υπήρχε όψη συνόδου: Κρόνος στο Ζυγό στις 28ο2 και Σελήνη στις 28ο58
cancerian
22-09-2012, 12:36 PM
Nαι ναι... Ας το πάρει το ποτάμι... :D
Victory
22-09-2012, 02:29 PM
Καλημέρα κι από μενα. Τίνα σ ευχαριστούμε πολύ για το μάθημα. Πριν το πάρει το ποτάμι και αφου διάβασα ολους όσους συμμετείχαν στην συζήτηση καταθέτω την ημιμαθή :wacko::lost: γνώμη μου. Συμφωνώ με την Δέσποινα ότι υπήρχε και μάλλον υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον λόγω της συνόδου των δεικτών και της κοινής κυριαρχίας των υπό τον Κρόνο. Πιστεύω ότι η γνωριμία έγινε στην καθημερινή εργασία της κοπέλας και μου δόθηκε η εντύπωση από την θέση των δεικτών στον 10ο ότι ο κυριούλης μάλλον είναι προϊστάμενος (λόγω του αποκλ. τριγώνου Ηλιου με Κρόνου) ο οποίος τοποθετήθηκε αλλά ο κυρίαρχος του Κρόνου είναι ο Ερμής στον 9ο. Μετακίνηση λόγω δουλειάς; Αλλαγή πόστου , άρα και δεν μπορούσε να δώσει συνέχεια (σοβαρός γαρ μεσα στη δουλειά) μιας που γνώριζε την μετακινηση; Θέματα υγείας που είπε και η Δέσποινα;. Θα σας γελάσω μάλλον στα πρώτα κλείνω:o. Η Σελήνη όμως στις τελευταίες μοίρες δείχνει ότι αλλάζει το σκηνικό και σε λίγ καιρό , που θα κάνει ένα ωραιότατο τριγωνάκι με τον Δία (που είναι και ο πιο δυνατός - θεμελιώδεις- ) δείχνει ότι θα υπάρξει εκ νέου ευκαιρία με καλυτερες προδιαγραφες μιας που ο κυριουλης μάλλον ενδιαφερεται ....:confused: πιο πολύ από την κοπέλα..:o....Τίνα μου αυτα για "βάπτισμα του πυρος"...ζητώ επιείκεια και αναμένω για διορθώσεις και την δική σου τελική τοποθέτηση...
Και πάλι ευχαριστούμε...(θέλουμε κι αλλο ;):rolleyes:)
laparisienne
22-09-2012, 03:05 PM
Παιδιά,δεν συνδέονται με επαγγελματική σχέση. Η κοπέλα είπε στην Τίνα ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση, μέσα από φιλικό περιβάλλον.
Τίνα Ζαχαριάδου
22-09-2012, 05:48 PM
Βλέπω πως συμφωνείτε να το πάρει το ποτάμι επομένως ξεκινώ.
Οι περισσότεροι στη συγκεκριμένη ερώτηση θα τοποθετούσαν τον κύριο που μας ενδιαφέρει στον 7ο, πάμε λοιπόν να δούμε την ανάλυση με σημειοδότες 1ου την Αφροδίτη και του 7ου τον ανάδρομο Άρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου και του Ουρανού, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, αυτό παιδιά σημαίνει πως η Αφροδίτη είναι και Κρόνος, ανταλλάσσει και διατηρεί τίτλους και ιδιότητες μαζί του, επίσης, στην τριπλότητα του, ταυτόχρονα στην αδυναμία του Ήλιου. Καμία σχέση δηλαδή με Άρη, η μόνη σχέση που έχουν είναι η αντίθεση που έχει κλείσει σε γωνιακούς οίκους, μόλις 18 δεύτερα πριν. Συμπέρασμα; ήρθαν σε ρήξη και γεια σας....
Ο Άρης τώρα ανάδρομος στην κυριαρχία και τριπλότητα του Ήλιου και στην αδυναμία του Κρόνου. Επίσης καμία σχέση με την Αφροδίτη και ενδεχομένως λόγω αδυναμίας Κρόνου να έφαγε χυλόπιτα, αν συνυπολογίσουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης, αυτός νευριάσε, την έβρισε, την πρόσβαλλε κτλ.
Όλα αυτά όμως δεν συμβαδίζουν με τα στοιχεία που έδωσε η ερωτούσα, πράγμα που σημαίνει πως αν ανέλυα με αυτό τον τρόπο τον χάρτη όχι μόνο είχα χάσει το ωριαίο αλλά και την πελάτισσα αφού θα είχα κάνει μια ωραία και χοντροκομμένη πατάτα.
Πάμε τώρα να δούμε τον 5ο ως ζητούμενο. Ήλιος και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, αυτό παιδιά όπως έγραψα και παραπάνω είναι αμοιβαίο ενδιαφέρον, είτε έχουν σύνοδο είτε δεν έχουν, υπάρχει ενδιαφέρον, ίδια αιτήματα που δεν είναι άλλα από αυτά του Κρόνου/Ουρανού των κυβερνητών δηλαδή του Υδροχόου. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης τον Ζυγό άρα επιθυμεί σχέση. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ιχθύ συνεπώς επιθυμεί να παραδοθεί και να ζήσει το όνειρο.
Ο Ήλιος βρίσκεται στην αδυναμία του με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην εκδηλώνεται, έχει κρατήματα και κολλήματα που ενδεχομένως βασίζονται σε δικές του προσωπικές ανασφάλειες, στην κοπέλα συμβαίνει το ίδιο δεν εκδηλώνεται δηλαδή γιατί της προκαλεί εκείνος όμως ανασφάλειες και της δένει τα χέρια (βρίσκεται στην αδυναμία του).
Η Αφροδίτη δεν έχει μπροστά της όψη ο Ήλιος όμως έχει μπροστά του την αντίθεση με τον Άρη. Ο Άρης δεν κυβερνά παιδιά μόνο τον 12ο αλλά και τον 7ο κι απορώ πως σας ξέφυγε. Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα ήταν αν βγήκε από χωρισμό κάτι που είναι εμφανές από την αντίθεση 1ου/7ου και βεβαίως μου είπε το κορίτσι πvw μόλις λίγο καιρό πριν χώρισε από μια μακρόχρονη σχέση. Τότε την ρώτησα αν ο πρώην σύντροφος γνώριζε τον νέο που της άρεσε, (ο Άρης είναι στο ζώδιο του Ήλιου) και μου απάντησε πως τον γνώριζε γιατί όλοι μαζί είναι συνάδελφοι χωρίς όμως να εργάζονται στον ίδιο χώρο.
Η εκτίμηση μου ήταν πως ο λόγος που εκείνος δεν είχε κινηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν οι προσωπικές του ανασφάλειες και ότι ενδεχομένως του φάνηκε απόμακρη, συντηρητική, φιλική κρονιο-ουράνια, δηλαδή και ότι δεν αποκλείεται να σκέφτεται πως έχει πρόσφατα χωρίσει. Της είπα επίσης πως άμεσα μεταξύ των δυο συντρόφων θα υπάρξει ένταση, ενδεχομένως όταν ο πρώην μάθει για τον νυν, ότι θα κινηθεί περισσότερο ύπουλα (ανάδρομος ενώ λίγο αργότερα ο ωροσκόπος θα έφτανε την αντισκιά του Άρη στις 20 μοίρες του Ταύρου) όχι γιατί την θέλει ο πίσω αλλά γιατί είναι εγωκεντρικός και δεν μπορεί διανοηθεί πως δεν θα περάσει το δικό του.
Όταν με ρώτησε τι πρέπει να κάνει της είπα να μην κάνει τίποτα απολύτως (Σελήνη τελευταίες μοίρες και η ίδια ακόμη καμμένη από την μη εκδήλωση του συντρόφου) κι απλώς να περιμένει γιατί τα δεδομένα θα αλλάξουν και τα πράγματα θα κυλήσουν μόνα τους.
Μπαίνοντας η Σελήνη στον Καρκίνο θα αποκτούσε τίτλους και ταυτοχρονα θα έπιανε τρίγωνο με τον Δία από τη θέση κυριαρχίας του.
Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και σκοπεύουν να παντρευτούν. Ο πρώην δημιούργησε προβλήματα, κυρίως λόγια και κατηγόριες δεξιά και αριστερά, στα χέρια δεν πιαστηκε με τον νυν, όμως σε κάποια άλλη συγκέντρωση που έτυχε να βρεθούν μαζί και οι τρεις προσπάθησε να τον μειώσει με ειρωνείες και κακιούλες χωρίς επιτυχία όμως.
ΕΛΕΝΗ1
22-09-2012, 08:35 PM
Επομένως δεν τοποθετούμε ποτέ το άτομο για το οποίο ρωτάμε στον 7ο, αλλά πάντα στον 5ο;:cry:
Τίνα Ζαχαριάδου
22-09-2012, 08:58 PM
Ελένη μου δεν είπα αυτό, ξαναδιάβασε λίγο το άρθρο για να καταλάβεις ποιον τοποθετούμε στον 5ο και ποιον στον 7ο ώστε να μην μπερδεύεσαι.
angelina4
23-09-2012, 01:55 PM
Ο Άρης τώρα ανάδρομος στην κυριαρχία και τριπλότητα του Ήλιου και στην αδυναμία του Κρόνου. Επίσης καμία σχέση με την Αφροδίτη και ενδεχομένως λόγω αδυναμίας Κρόνου να έφαγε χυλόπιτα, αν συνυπολογίσουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης, αυτός νευριάσε, την έβρισε, την πρόσβαλλε κτλ.
κ. Ζαχαριάδου, όταν λέτε ''να έφαγε χυλόπιτα'' λόγω αδυναμίας Κρόνου εννοείτε ο Άρης από τον Κρόνο; Και αυτό επειδή ο Άρης βρίσκεται στο Λέοντα δηλαδή εκεί που έχει αδυναμία ο Κρόνος; Έτσι είναι; Νόμιζα τόσο καιρό που προσπάθω να διαβάσω ωριαία ότι το αντίθετο συμβαίνει. Ότι δηλαδή ο Κρόνος τρώει χυλόπιτα απο τον Άρη σε τέτοια περίπτωση.
laparisienne
23-09-2012, 03:20 PM
Πόσα έχω να μάθω ακόμα... :)
Ερώτηση:Η Σελήνη στις τελευταίες μοίρες, και όχι σε κενό πορείας, μας λέει ότι τα πράγματα θ'αλλάξουν.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ, έμπαινε στο ζώδιο κυριαρχίας της κι έκανε τρίγωνο με τον Δία, οπότε η εξέλιξη θα ήταν καλή.
Σε περίπτωση που, αλλάζοντας ζώδιο η Σελήνη, μπαίνει σε ζώδιο όπου χάνει τίτλους (σε αδυναμία π.χ. ), θεωρούμε ότι η εξέλιξη θα είναι κακή;
Κι αν παράλληλα έχουμε θετική όψη των βασικών δεικτών, πώς ερμηνεύεται η αλλαγή της Σελήνης τότε;
Τίνα Ζαχαριάδου
23-09-2012, 04:39 PM
Angelina4 μου η αδυναμία μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα, ερμηνεύεται ανάλογα την περίπτωση, εδώ ο Κρόνος είναι πολύ δυνατός βρίσκεται στην έξαρση του, στην κυριαρχία της Αφροδίτης, και σε αμοιβαία υποδοχή μαζί της. Η Αφροδίτη βαθμολογικά βρίσκεται στο +5 και ο Κρόνος στο +14. Το ότι βρίσκεται στην αδυναμία του Κρόνου ο Άρης σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον "νικήσει" εύκολα και φυσικά δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε Κρόνο αλλά για έναν πολύ δυνατό Κρόνο.
Ο Άρης τώρα βρίσκεται στην κυριαρχία του Ήλιου, άρα θεωρητικά παίρνει ιδιότητες και επιρροές Ήλιου, ο Ήλιος όμως βρίσκεται και ο ίδιος σε αδυναμία και δεν μπορεί να τον "ευνοήσει", επιπλέον ο Άρης είναι ανάδρομος που σημαίνει ότι αποδυναμώνεται, βαθμολογικά δε, βρίσκεται στο -5. Ναι, μετά απ' όλα αυτά δεν θα μου περνούσε από το μυαλό πως η κοπέλα είχε φάει τη χυλότπιτα κι αυτό γιατί όλα τα κοιτάμε συνδυαστικά.
laparisienne από τη στιγμή που οι βασικοί δείκτες σχηματίζουν θετική όψη η απάντηση είναι θετική. Αν τώρα η Σελήνη στην πορεία αλλάξει ζώδιο και βρεθεί σε δύσκολη θέση τότε μελλοντικά θα υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο σημαντικό ρόλο παίζει η φύση του ερωτήματος. Αν για παράδειγμα ρωτάς "θα συναντηθώ με τον Χ", αυτό μπορεί να σημαίνει πως συναντιέστε, όμως στην πορεία τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες. Μπορεί δηλαδή εκεί που έκοβες φλέβες για να τον δεις, να μιλήσετε και να βγει άνθρακας ο θησαυρός, χίλια δυο μπορεί να συμβούν, όπως και να χει, κάτι αλλάζει το οποίο δεν σε ευχαριστεί ιδιαίτερως.
ΑΡΙΔΗΛΗ
23-09-2012, 05:49 PM
Τέλεια η ανάλυσή!
Τελικά πόσες πληροφορίες μπορείς να πάρεις απ'ενα ωριαίο χάρτη αν το διαβάσεις φυσικά σωστά:rolleyes:
Αυτό που είδα και μου'κανε εντύπωση είναι ότι συνυπολογίσατε και τη θέση του Ουρανού ενώ γνωρίζουμε ότι στην ωριαία κοιτάμε μόνο τους 5παραδοσιακούς πλανήτες.
Εχει να κάνει με τη φύση του ερωτήματος δηλαδή να ενισχύσουμε την απάντησή μας??
Τίνα Ζαχαριάδου
23-09-2012, 05:56 PM
Σ' ευχαριστώ Αριδήλη μου.
Όσο για την απορία σου, μου δίνεις τροφή για συζήτηση αλλά σε άλλο θέμα
http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%C E%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-12656/
angelina4
23-09-2012, 08:12 PM
Αχ, θα ρωτήσω κάτι τελευταίο και θα είμαι ευτυχής αν ξεμπερδευτώ επιτέλους!! Αυτό με τη υποδοχή πλανητών μια το διαβάζω έτσι μια ανάποδα ...
(Κατανοήτα όλα αυτά που γράψατε κ. Ζαχαριάδου, ειδικά το ότι τα κοιτάμε όλα συνδυαστικά)
Σε μια τυχαία υπόθεση τώρα, εντελώς απλοϊκά να το θέσω:
Έστω ο Άρης στο Λέοντα, ο Κρόνος ας είναι όπου θέλει πχ. Και το εξετάζω μεμονωμένα και καθόλου συνδυαστικά (κ εντελώς θερωρητικά!!!)
Όταν ο Άρης υποδεχτεί τον Κρόνο, ο Κρόνος θα είναι στη δική του αδυναμία. Άρα ο Άρης δε θέλει τον Κρόνο.....και του ρίχνει χυλόπιτα, ε;;;;; Οπότε σε μια κοπέλα σε ένα ωριαίο που θα ήταν ο Κρόνος θα της έλεγα, άστο ο άλλος που είναι ο Άρης δε σε θέλει...ή δεν είναι έτσι ;;(αν έπρεπε να κρίνω μόνο απο αυτό, λέμε τώρα...)
Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Και σόρυ αν ρωτάω κάτι που το ξέρετε όλοι. :(
Τίνα Ζαχαριάδου
24-09-2012, 01:37 PM
Angelina4 λες "όταν ο Άρης υποδεχτεί τον Κρόνο" εννοείς όταν περάσει στο Σκορπιό;
Αν εννοείς αυτό ο Κρόνος δεν θα βρεθεί την αδυναμία του Άρη αλλά΄στην κυριαρχία του. Τώρα βρίσκεται στην αδυναμία του Άρη στο ζώδιο δηλαδή της Αφροδίτης, τον Ζυγό.
Στο συγκεκριμένο χάρτη που μελετήσαμε ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή από αδυναμία αυτό είναι αρνητική ένδειξη για του δυο διότι είναι προτιμότερο δυο πλανήτες να μην έχουν καμία επαφή παρά δύσκολη αμοιβαία υποδοχή.
Τώρα όσο κι αν δεν θες να το δεις συνδυαστικά, δεν απαντάς στην κοπέλα πως δεν τη "θέλει" μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στην αδυναμία του. Οι αδυναμίες είπαμε πως ανάλογα το θέμα και τον υπόλοιπο χάρτη μπορεί να σημαίνουν πολλά. Μπορεί για παράδειγμα να την θέλει αλλά να είναι παντρεμένος, άρρωστος κτλ.
angelina4
24-09-2012, 03:20 PM
Oκ ναι, ειδικά με την τρίτη παράγραφο έχω καλυφθεί πλήρως στην ερώτησή μου! Ευχαριστώ πολύ!
magiclife
24-09-2012, 09:51 PM
Από ό,τι κατάλαβα ή αρχή είναι το ημισυ του παντός άρα το πιο σημαντικό είναι να βρείς τους σημειοδότες.Μου φαίνεται το πιο δύσκολο από όλα!
Μια ερώτηση:Αν σε ερώτημα αισθηματικού χαρακτήρα(οπως κι εδω) λαμβάνουμε ως σημειοδότη τον κυβερνήτη του 5ου,τι γίνεται αν ο κυβερνήτης αυτός είναι η Αφροδίτη ενώ ο 5ος θελουμε να ειναι αντρας?Εχω πχ στο μυαλο μου μια σχεση με εναν αντρα με Αρεια και Κρονια χαρακτηριστικα,πως θα μπορουσε να σημειοδοτειται από την Αφροδίτη(που είναι ο κυβερνήτης του 5ου στην προκειμένη περίπτωση 5ος=Ταυρος)?ή μαλλον η ερώτηση είναι:θα μπορούσε?ή θα ηταν πιο λογικο να πάρω ως σημειδότη τον Ηλιο?ή ισως και τον Αρη?Με ποια βάση θα διάλεγα?
Τίνα Ζαχαριάδου
25-09-2012, 04:53 PM
Πολύ σωστά κατάλαβες, αν πάρουμε λάθος κυβερνήτες χάσαμε ολόκληρο το ωριαίο.
Είτε ο σύντροφος σου έχει άρειο/κρόνια χαρακτηριστικά είτε όχι, κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη στον συγκεκριμένο χάρτη κι αυτήν κοιτάμε. Όποιον τον κυβερνά η Αφροδίτη δεν έπεται πως μοιάζει με γυναίκα ή έχει γυναικεία χαρακτηριστικά. Αν βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου η ακμή του 5ου ή του 7ου σημαίνει πως αυτό που χρειάζεται ο σύντροφος αυτή την περίοδο είναι σταθερότητα, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια κτλ. Αν βρίσκεται στον Ζυγό σημαίνει πως τον απασχολούν θέματα γάμου, σχέσεων, συνεργασιών κτλ και όχι ότι θηλυπρεπίζει, εκτός κι αν ρωτάμε κάτι τέτοιο :p
Από τη στιγμή που έχεις κυβερνήτη συντρόφου και δίνει απάντηση γιατί σχηματίζει όψη δεν χρειάζεται να μελετήσεις ξεχωριστά τον Ήλιο ή τον Άρη. Αν ήταν μπλεγμένοι οι κυβερνήτες τότε θα επέλεγες τον Ήλιο ή τον Άρη. Συνήθως όταν εμπλέκονται πολλά πρόσωπα, για να τα ξεχωρίσουμε και να δώσουμε στο καθένα από έναν κυβερνήτη, κοιτάμε τους Ήλιο/Άρη, διαφορετικά γιατί να τους εμπλέξουμε, εκτός κι αν εμπλέκονται από μόνοι τους. Αυτές τις ημέρες για παράδειγμα η Αφροδίτη βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο, σ' αυτή την περίπτωση, εμπλέκεται ο Ήλιος αφού ανταλλάζει τίτλους με την Αφροδίτη.
laparisienne
25-09-2012, 05:27 PM
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό;
Σε ερωτήματα σχέσεων αισθηματικών, δίνουμε συχνά στον άντρα τον Ήλιο και στη γυναίκα την Αφροδίτη, αν δεν βγαίνει απάντηση απ'τους βασικούς δείκτες.
Σε περίπτωση που ο άντρας είναι Αφροδίτη, θα του δώσουμε και τον Ήλιο πάλι ή όχι;
Και τώρα που Ήλιος και Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή είναι έτσι κι αλλιώς το ίδιο πρόσωπο;
Επίσης Τίνα μου, έκανα ένα λάθος σε μια πρόσφατη ωριαία.
Το ερώτημα αφορούσε επικοινωνία και είδα συγκλίνουσα όψη θετική μεταξύ του 3ου και του 9ου και απάντησα θετικά.
Τελικά,δεν υπήρξε επικοινωνία και μετά πρόσεξα ότι ο 7ος έκανε αποκλίνουσα όψη με τον 9ο (το οποίο περιέγραφε παρελθούσα επικοινωνία εκ μέρους του).
Άρα, πρέπει πάντα να εμπλέκεται το πρόσωπο, σωστά; Δεν αρκεί το ζητούμενό του, η επικοινωνία του ή τα ερωτικά του κλπ δηλαδή με τον αντίστοιχο οίκο του ερωτώντα;
Τίνα Ζαχαριάδου
25-09-2012, 06:29 PM
Αν δεν βγαίνει απάντηση από τους βασικούς δείκτες τότε αν πρόκειται για εραστή του δίνουμε τον Άρη, αν πρόκειται για σύζυγο η για σύντροφο που τον βλέπουμε μελλοντικό σύζυγο δίνουμε τον Ήλιο. Τώρα που ο Ήλιος είναι σε αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη, αν ο Ήλιος δεν κυβερνά τον σύντροφο τότε ναι, είναι σαν να λέμε πως πρόκειται για το ίδιο άτομο.
Τώρα, για να μας δώσει επικοινωνία ένα ωριαίο θέλουμε όψη μεταξύ των δυο συντρόφων, ή όψη του 1ου με τον 3ο του συντρόφου, ή όψη του 3ου του ωριαίου με τον σύντροφο ή της Σελήνης με τον σύντροφο ή τον 3ο του. Συνήθως ο 3ος με τον 3ο του συντρόφου δεν μας λέει και πολλά, θέλουμε κι άλλα στοιχεία, τέλος ο Ερμής στο Μεσουράνημα σε θετική όψη δίνει θετική απάντηση.
cancer1987
02-10-2012, 10:30 AM
Kαλημέρα σας κα Ζαχαριάδου,
Συγχαρητήρια, τόσο για το άρθρο, όσο και για τη μεταδοτικότητά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Σε γυναικείο θέμα, με ερώτηση αν η κοπέλα θα παντρευτεί με το σύντροφό της:
α)Οταν ο σημειοδότης της ερωτούσας Κρόνος (ωροσκόπος στην 29ο του Αιγόκερω), βρίσκεται στην 29ο του Ζυγού (ζώδιο έξαρσής του) και είναι σε σύνοδο με την τον κυβερνήτη του 5ου (συντροφός της-ακμή 5ου στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ερμή στο Ζυγό), η απάντηση που θα δώσω θα είναι θετικη?
β) Η Σελήνη, τη στιγμή του ερωτήματος βρισκόταν στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Θα τη συνυπολογίσω επίσης σαν σημειοδότη της κοπέλας? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση τόσο με τον πρώτο της σημειοδότη (Κρόνο), όσο και με τον σημειοδότη του συντρόφου της (Ερμή). Αυτό δίνει αρνητική απάντηση στο ερώτημά της? Ή θα πρέπει να περιμένει έως ότου η Σελήνη μπει στο ζώδιο του Ταύρου? Η αλήθειο είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο;)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τίνα Ζαχαριάδου
03-10-2012, 10:11 AM
canser1987 η Σελήνη έχει κάνει την αντίθεση με τον Ερμή και πηγαίνει να σχηματίσει την αντίθεση με τον Κρόνο;
Όπως και να χει, ο ωροσκόπος στις τελευταίες μοίρες μας λέει πως κάτι θα αλλάξει στην όλη κατάσταση. Πάντως στο συγκεκριμένο ερώτημα δε νομίζω πως πρέπει να κοιτάξεις τον κυβερνήτη του 5ου αλλά του 7ου.
cancer1987
03-10-2012, 10:42 AM
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σας. Καλημέρα!!:)
cancer1987
03-10-2012, 10:58 AM
Συγνώμη που σας ξαναγράφω πάλι, αλλά προηγουμένως παρέλειψα να απαντήσω σ'αυτό που με ρωτήσατε. Ναι, η σελήνη έχει κάνει αντίθεση με τον Ερμή και θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο (σημειοδότη της κοπέλας), αυτό συνεπάγεται με αρνητική απάντηση? Επίσης, να αναφέρω ότι, αν τελικά πάρω ως σημειδότη του συντρόφου της τον 7ο, ο κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος, στις πρώτες μοίρες του Ζυγού και στον 8ο, αλλά μέσα στον 7ο, βρίσκεται και η Αφροδίτη (τελευταίες μοίρες λέοντος σε εξάγωνο με Κρόνο.
Τίνα Ζαχαριάδου
03-10-2012, 12:52 PM
cancer1987 κάτι έχεις μπερδέψει....με ωροσκόπο Αιγόκερω ο 7ος οίκος έχει κυβερνήτη την Σελήνη και όχι τον Ήλιο. Αν εμπεριέχεται ολόκληρο το ζώδιο του Υδροχόου στον 1ο οίκο και του Λέοντα στον 7ο τότε μόνο ο Ήλιος είναι συγκυβερνήτης του 7ου μαζί με την Αφροδίτη.
Σ' αυτή την περίπτωση μελετάς όλες τις ενδείξεις, θετικές ή αρνητικές και βγάζεις συμπέρασμα από το ποιες υπερτερούν για να πάρεις απάντηση.
cancer1987
03-10-2012, 01:05 PM
Ναι, όντως δίκιο έχετε...γι'αυτό δεν έβγαζα άκρη! Με μπέρδεψαν τα εμπεριεχόμενα ζώδια στον 1ο και 7ο αντίστοιχα..Τώρα όντως ξεκαθαρίστηκε το τοπίο και απ,ό,τι κατάλαβα, αν υπερτερούν οι θετικές ενδείξεις η απάντηση είναι θετική, ενώ αν αντίστοιχα υπερτερούν οι αρνητικές,, η απάντηση θα είναι αρνητική!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!
popininja
23-10-2012, 12:13 PM
Μια αποριούλα τόση δα μικρή έχω... :lost:
Έχουμε πει -διαβάσει- ότι όταν ο δείκτης του προσώπου που μας ενδιαφέρει βρίσκεται στον 1ο οίκο δείχνει αμέσως το ενδιαφέρον του άλλου για τον ερωτών.
Τώρα αν στην πορεία οι δείκτες κάνουν μία όψη αντίθεσης για παράδειγμα, σε μία ερώτηση ''Με σκέφτεται?'' (δεν κοιτάμε καν την εξέλιξη από όψεις της σελήνης αν οι δείκτες μας δίνουν κάποια απάντηση) μπορούμε να πούμε σε σκέφτεται αλλά μεταξύ σας τα πράγματα είναι χάλια και δεν θα υπάρξει συνέχεια και θα μέινει μόνο στη σκέψη.
Πρόσφατα είδα σε ένα χάρτη τον σημειοδότη του άντρα (Άρη στον Τοξότη) στον 1ο της κοπέλας
και στο ζώδιο της κυριαρχίας της ερωτούσας δηλ. τον Δία και μάλιστα στον άξονα 1ου/&7ου.
Ωστόσο οι δύο του θα έκαναν αντίθεση. Και επειδή ο σημειοδότης της κοπέλας βρίσκεται στον 7ο, 3ο παράγωγο του άντρα θα μπορούσε ίσως να σημαίνει ότι την έχει όντως στη σκέψη του.
Το ερμήνευσα λοιπόν κάπως έτσι. Ότι να μεν την σκέφτεται αλλά τα πράγματα έχουν στραβώσει μεταξύ τους.
Πείτε μου μόνο αν είναι σωστή η σκέψη μου.
Ευχαριστώ.:D
hattie23
23-10-2012, 04:28 PM
Στην ωριαια αυτο το οποιο μας ενδιαφερει κυριως ειναι αν ο δεικτης εκεινου που ρωταμε βρισκεται η καλυτερα "βλεπει" αυτον που ρωτα . Δευτερευουσα σημασια εχει η οψη που σχηματιζεται μεταξυ των δεικτων . Αν το ζητουμενο "βλεπει" θετικα τον αλλον δεικτη και αν ο αλλος δεικτης βρισκεται σε καλη κατασταση (και οχι οπως της κοπελας σε ζωδιο αδυναμιας και κατω απο την κυριαρχια αλλου πλανητη ) τοτε τα πραγματα ειναι καλα ακομα και αν σχηματιστει αρντηικη οψη . Προφανως θα ειναι εμποδιο το οποιο ξεπερνιεται .
Στην δικη σου περιπτωση και χωρις να δουμε αλλα πραγματα στο χαρτη ,θεωρω οτι η κοπελα για καποιο λογο δεν μπορει να αντιδρασει θετικα απεναντι στην ανταποκριση του αλλου ατομου . Βρισκεται στο ζωδιο της αδυναμιας και αναδρομη . Φαινεται οτι ειτε ο τροπος που της δειχνει οτι ενδιαφερεται η την σκεφτεται δεν ειναι ο καταλληλος ,η οτι εκεινη την απασχολουν περισσοτερο το θεματα του Ερμη (κατω απο την κυριαρχια του ) οποτε μπλοκαρει κατα καποιο τροπο και την οποια θετικη εξελιξη μεταξυ τους .
Νομιζω οτι εκεινη ειτε δεν μπορει να ανταποκριθει και γρηγορα θα αλλαξει ισως γνωμη για εκεινον ( αφου ειναι αναδρομη ). Ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις μιας χωρις χαρτη δεν μπορει αν πεις κανεις οτι εξετασε το θεμα ενδελεχως . Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα .
Τίνα Ζαχαριάδου
23-10-2012, 04:33 PM
Πόπη δεν χρειάζεται να βρεθεί στον 3ο παράγωγο οίκο για να πούμε ότι την σκέφτεται. Είναι αρκετό που βρίσκεται στο δικό της ζώδιο και οίκο. Η αντίθεση δείχνει πως μελλοντικά θα έρθουν σε επαφή μόνο και μόνο για να έρθουν σε οριστική ρήξη. Δείχνει "κίνηση" στην προκειμένη η αντίθεση.
Την Σελήνη ή τις όψεις της δεν είναι ότι δεν τις κοιτάμε, απλά εφ' όσον πήραμε απάντηση μπορούμε να μείνουμε εκεί. Ωστόσο πουθενά δεν έχω δει να ρωτά κάποια αν την σκέφτεται και στο βάθος του μυαλό της να μην ρωτά για εξέλιξη ή επανασύνδεση :)
popininja
23-10-2012, 05:28 PM
Ωστόσο πουθενά δεν έχω δει να ρωτά κάποια αν την σκέφτεται και στο βάθος του μυαλό της να μην ρωτά για εξέλιξη ή επανασύνδεση :)
Είσαι γκουρού της ωριαίας! Τέλος. Αυτή το έχει πάρει απόφαση ότι δεν γίνεται τίποτα. Μόνο να δει αν χολοσκάει μόνη της θέλει ή αν στην άλλη άκρη της πόλης πίνει κανένα μπέρμπον κι αυτός στην υγειά της.:lol:
Κρυφοκοίταξα το φεγγαράκι.
Ο Αρειανός έχει κάνει 6γωνο -μία συνάντηση-ευκαιρία που πιθανόν δεν την έπιασαν από τα μαλλιά- και ο Δίας θα κάνει 3γωνο. Τέλος όμως 4γωνο με τον Ερμή.
Σαν η κατάσταση να μην είναι και τόσο χάλια για την κοπέλα και να το περνάει ελαφρά.
Απλά αυτοί δεν μπορούν να είναι μαζί για κοινωνικούς, οικονομικούς, προσωπικούς και ότι άλλους λόγους μπορεί κανείς να φανταστεί.
Αφού όμως επιβεβαιώνετε ότι τη σκέφτεται θα της πω να έρθει απ΄το σπίτι το βράδυ να με κεράσει μία καλτσόνε. Το άλλο για την οριστική ρήξη δεν το λέω, ακούγεται τρομακτικό.:cry:
Ευχαριστώ πολύ:love:
popininja
23-10-2012, 05:57 PM
Hattie, σε ευχαριστώ πολύ.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.:D
Amarige
24-10-2012, 07:17 PM
Σε χάρτη με το ερώτημα "με θέλει πραγματικά;" η κοπέλα Ερμης στο Σκορπιό και στον 6ο οίκο, ο άντρας Δίας στους Διδύμους και στον 1ο. Το ερώτημα απαντιέται άμεσα και μονο απ αυτό, θετικοτατη ενδειξη! Αλλά ο Δίας είναι αναδρομος. Της είπα τη γνωμη μου ότι επειδή ήταν εξαφανισμενος ξαναγυρισε τώρα που αναδρόμησε για να επαναξετάσει την κατάσταση και τη θελει πράγματι. Αλλά τι θα γίνει όταν ορθοδρομησει ο Δίας; θα ξαναφύγει; Δεν υπήρχε κάποια όψη μεταξυ των δεικτών (μόνο μια χιαστί που στην ωριαια δεν υπολογιζεται νομιζω). Κοιταξα και τον 5ο ως δεικτη του (αυτή είχε πάρει τον 7ο) που βρισκεται στην Παρθένο -Ερμης! δηλ ταυτιση;
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει όψη Σελήνη τετράγωνο Ερμής.
laparisienne
24-10-2012, 08:20 PM
Δεν ξέρω αν οι δείκτες είναι ίδιοι τι γίνεται. Η Τίνα θα μας βοηθήσει εδώ.
Αλλά στη συγκεκριμένη ωριαία, η ερώτηση απαντήθηκε. Τέλος. Δεν μπορούμε, νομίζω, να ψάχνουμε απάντηση και σε μεταγενέστερο ερώτημα από τον ίδιο χάρτη. Ούτε να παίρνουμε τη μία τον 5ο και την άλλη τον 7ο για τα σκέλη της ίδιας ερώτησης.
Αν παίρναμε εδώ τον 5ο απ'την αρχή, δεν θα άλλαζε η απάντηση στο αρχικό ερώτημα;
Amarige
24-10-2012, 09:02 PM
Αυτό με τους δεικτες αν είναι ίδιοι είναι βασική απορία πράγματι. Η κοπέλα πήρε ως δεικτη τον 7ο και με βαση αυτό εγώ έθεσα εδώ την απορία για τον αναδρομο Δία. όταν ορθοδρομησει θα φύγει το ενδιαφερον του; Τι μπορεί να σημαινει ο αναδρομος δείκτης γενικά; Στο προηγούμενο ποστ έγραψα πώς εγώ το εξηγησα. Η κοπέλα μού είπε (μετά την ωριαία) ότι ξαναβρεθηκαν αλλά πάλι δεν εγινε τιποτα ουσιαστικό, γενικά την μπερδευει πολύ η συμπεριφορά του γι αυτό και έθεσε αυτό το ερώτημα, αν τι θελει πραγματικά, κι όχι αν θα κανουν σοβαρή σχέση (βεβαια όπως σωστά επεσημανε η Τίνα, πάντα αυτή η ερώτηση υποκρυπτεται σε τέτοιες ωριαίες;))
Όταν με ενημερωσε για την εξελιξη, τότε κοιταξα τον 5ο, μηπως διευκρινιζε τα πράγματα καλύτερα, μηπως η κοπέλα εκανε λάθος που πηρε ως δεικτη του τον 7ο μια και μπορεί να είχαν σχεση παλαιοτερα τωρα όμως δεν είχαν, οπότε και διαπιστωσα την ταυτιση των δεικτών!
Laparisienne φανταζομαι σε τετοια περιπτωση κοιτάμε ως δεικτη της κοπέλας τη Σελήνη.
laparisienne
24-10-2012, 11:27 PM
Ναι,κι εγώ αυτό νομίζω, ότι η Σελήνη θα διευκρινίσει ίσως το τι συμβαίνει.
Ο ανάδρομος πλανήτης δείχνει μεταστροφή σε κάτι ή επιστροφή σε προηγούμενη κατάσταση. Άρα εδώ, έχουμε την μεταστροφή-ήταν εξαφανισμένος και ξαναγύρισε.
Το ότι ο Δίας ήταν στον 1ο μας έδειξε ότι την θέλει. Όμως, ο Δίας στους διδύμους είναι σε αδυναμία. Αυτό μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι θεαματικό ή να δείξει πόσο τη θέλει ή να είναι ξεκάθαρος ή οτιδήποτε. Εξ ου και η χλιαρή συμπεριφορά του. Δεν μπορούμε δηλαδή να περιμένουμε πολύ θετικά πράγματα από έναν πλανήτη που δεν υποστηρίζεται από δυνάμεις.
Αν παίρναμε ως δείκτη τον 5ο απ'την αρχή, θα είχαμε ως όψη το τετράγωνο. Αυτό θα δικαιολογούσε την εξέλιξη που υπήρξε;Δεν ξέρω, θα πρέπει να μας πει η Τίνα. Αν και νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να κοιτάμε για όψεις για να απαντήσουμε το συγκεκριμένο ερώτημα, αλλά μόνο τις υποδοχές. Και εδώ θα βλέπαμε ότι ο Ερμής είναι στην πτώση της Σελήνης, οπότε η απάντηση είναι πολύ διαφορετική.
Πάντως, από δω και πέρα, κι αφού δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα η κοπέλα, θα πρέπει να κάνει κάποια στιγμή νέο ερώτημα για την πορεία, ίσως, της σχέσης τους.
Α, και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω. Ο Ποσειδώνας πού είναι στο χάρτη και τι κάνει;
Τίνα Ζαχαριάδου
25-10-2012, 04:05 PM
Amarige η Θεοδοσία έχει απαντήσει σωστά στις απορίες σου. Στην ερώτηση των ίδιων σημειοδοτών μπορεί ο κυβερνήτη των δυο να είναι ο Ερμής για παράδειγμα, όμως του ενός η ακμή είναι στον Δίδυμο και του άλλου στην Παρθένο, άλλα στοιχεία δίνει το ένα ζώδιο και άλλα το άλλο. Ή Σελήνη σαφώς ξεκαθαρίζει το τοπίο. Βεβαίως πάντα μπορούμε να κοιτάξουμε την Αφροδίτη που είναι ο φυσικός κυβερνήτης των σχέσεων επίσης και τη σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο. Γενικότερα όμως αποφεύγω να εμπλέκω πολλούς κυβερνήτες μαζί γιατί όσο περισσότερα στοιχεία κοιτάζουμε τόσο περιπλέκουμε τα πράγματα.
Στο συγκεκριμένο ωριαίο που έθεσε η φίλη σου δεν έκανε λάθος που πήρε τον 7ο, εφ' όσον είναι χωρισμένοι μεταξύ τους, 1ος/7ος τους αντιπροσωπεύει μια χαρά.
Amarige
25-10-2012, 04:12 PM
Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ο Ποσειδωνας είναι στο 10ο και σχηματιζει αρκετες όψεις, τρίγωνο με Ερμή, αντίθεση με την Αφροδίτη στον 4ο, τετράγωνο με Άρη στον 6ο και τρίγωνο με τον Κρόνο στον 5ο!
Εμένα αυτό που με ιντριγκάρει (για το γιατί της υπόθεσης, αφού το ερώτημα έχει απαντηθεί κατα τ άλλα, δηλ ναι, σε θέλει αλλά τίποτα δε θα γίνει) είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αλλά μέσα στον οίκο του στον 7ο δηλ και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο στον 5ο! Σχηματίζει μάλιστα αρκετές όψεις: τετράγωνο με τον Ήλιο στον 5ο, εξάγωνο με τον Ερμή, τρίγωνο με την Αφρο στον 4ο, εξάγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό στον 11ο!
Επίσης, ερώτημα για την πορεία της σχέσης είχε θεσει η κοπέλα πριν 2 μηνες περίπου, όταν μετά από μια παρεξηγηση που είχε γίνει μεταξύ τους αυτός ξαναεμφανιστηκε αλλά και πάλι δεν της άρεσαν οι κινησεις του. Εκεί να δεις γλέντια! Αυτός Κρόνος και σε via combusta όπως και ο Άρης! Ο Κρόνος τότε μάλιστα ήταν στο Ζυγό (πολύ στα πάνω του δηλ) και καμιά πάλι όψη μεταξυ τους. Γι αυτό ρωτησε αυτό τώρα, γιατί σκεφτόταν μηπως έχει κάποια άλλη και τη δουλευει απλώς για επιβεβαιωση, αλλά κανενας από τους 2 χάρτες δεν έδειξε κατι τετοιο, ουτε τότε ουτε τώρα. Μυστήρια περίπτωση...
Amarige
25-10-2012, 04:16 PM
Τίνα τώρα είδα την απαντησή σου, σ' ευχαριστώ πολύ! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον νομίζω κάποια φορά να μας "έκανες μάθημα" σαν το προηγούμενο με μια ωριαία με Κρόνο στον 7ο! Τι λες; δε θα είχε σασπένς;
elinamale
11-11-2012, 06:08 PM
καλησπέρα σε όλους!
δεν γνωρίζω αν παραθέτω στον σωστό τόπο την ερώτηση. αφορά ωριαία για επιτυχία σε εξετάσεις με αποτέλεσμα αλλαγή επαγγέλματος και μετακόμιση σε άλλη πόλη. μεγάλος ανταγωνισμός και ιδιαίτερη δυσκολία. σας παραθέτω τον χάρτη. έχει ολοκληρωθεί η γραπτή δοκιμασία και έπεται προφορική για τους επιτυχόντες, τους οποίους ακόμη δεν γνωρίζουμε. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη σας διότι ενδέχεται να μην μπορώ να κάνω σωστή εκτίμηση λόγω προσωπικής εμπλοκής.
οι γραπτές εξετάσεις έλαβαν χώρα μέσα οκτώβρη και το όλο θέμα δηλ. οι προφορικές και η ανακοίνωση των τελικών επιτυχόντων θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως 20 δεκέμβρη.
Αστρολογία για όλους (http://php56.astrowin3.org/forum/mycharts/scripts/horary.php)
δεν μπόρεσα να ανεβάσω τον χάρτη, οπότε: 11/11/2012 ώρα 13:25 και 30 δεύτερα, τόπος αθήνα.
Τίνα Ζαχαριάδου
12-11-2012, 12:12 AM
elinamale πραγματικά δεν παραθέτεις την ερώτησή σου στο σωστό χώρο, όμως γενικότερα δεν νομίζω να βρεις χώρο γιατί δεν ενθαρρύνουμε τα μέλη να αναλύουν για χάρη άλλων. Μπορείς αν και εφ' όσον βρεις το σωστό χώρο να αρχίσεις την ανάλυσή σου και στη συνέχεια όπου δυσκολευτείς να ζητήσεις βοήθεια. Αν τώρα, έχεις κάποια απορία σχετικά με αυτά που συζητάμε στο συγκεκριμένο θέμα ευχαρίστως να σου απαντήσουμε :)
elinamale
12-11-2012, 10:27 AM
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω διαβάσει τα άρθρα και θεωρώ ότι έχω καταλήξει κάπου, απλώς ήθελα μία δεύτερη γνώμη. Αν χρειαστώ περαιτέρω συνδρομή, θα επανέλθω, ευχαριστώ πολύ.
magiclife
13-11-2012, 06:56 PM
Πολύ με δυσκολεύει η ανεύρεση των σωστών δεικτών!Τι γίνεται στην περίπτωση όπου οι ακμές των ενδιαφερομένων οίκων έχουν τονν ίδιο κυβερνήτη?πχ ακμη 1ου Διδυμοι,ακμή 5ου Παρθένος.Μια λύση είναι να πάρω ως δείκτη του ερωτώντα την σελήνη.Θα μπορούσα όμως να πάρω και ως δείκτη τον πλανήτη που βρίσκεται εντός του 1ου οίκου??
Τίνα Ζαχαριάδου
14-11-2012, 12:06 AM
Πήγαινε στην 7η σελίδα, έχει απαντηθεί το ερώτημα σου ;)
magiclife
14-11-2012, 08:17 PM
aχ ναι τις εχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά εξακολουθω να μην το πιάνω!...Θα το μελετήσω καλύτερα//
giotaba
03-12-2012, 07:45 PM
θέλω να σας ρωτησω κατι. Αν ρωτάμε αν θα γίνει επανασύνδεση με τον τάδε και ο κυβερνήτης του 7ου είναι στον 12ο οικο η απάντησή μας είναι “Όχι”?γιατί κάτι τέτοιο διάβασα κάπου.
laparisienne
03-12-2012, 09:40 PM
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
Ο κυβερνήτης του 7ου στον 12ο μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι καλά ή ότι κινείται παρασκηνιακά σε σχέση με τον ερωτώντα ή ακόμα ότι είναι απασχολημένος με θέματα του 6ου του (υγεία-εργασία).
Την απάντηση στο ερώτημα δεν θα δώσει μόνο η θέση ενός δείκτη όπως και να'χει αλλά οι πιθανές όψεις μεταξύ των σημειοδοτών, η κατάστασή τους, οι υποδοχές τους, οι όψεις της Σελήνης...
rose71
04-12-2012, 04:11 AM
Καλησπέρα σε όλους.Έχω και εγώ μια ερώτηση να κάνω και θα εκτιμούσα όποια απάντηση.Άν η ερώτηση στην συγκεκριμένη ωριαία ήταν:Τι εξέλιξη θα έχει αυτή η γνωριμία και ποια η φύση της,(καθαρά σεξουαλική,επικοινωνιακή,ρ ομαντικό ειδύλλιο,κ.τ.λ)και από ποιόν θα υπερίσχυε όποιο ενδιαφέρον?Επίσης πόσο ρόλο θα έπαιζαν τα ζώδια των ατόμων?Π.χ ο άντρας Υδροχόος και η γυναίκα Δίδυμος?Ο συγκεκριμένος ωριαίος χάρτης (ημερομηνία,ώρα,έτος)είναι ακριβώς ο χάρτης της γνωριμίας μου με τον άντρα που μπήκε στη ζωή μου την 2η μέρα της καινούριας μου δουλειάς και συγκεκριμένα ο ταμίας της εταιρείας..Ο συγκεκριμένος κύριος ερασιτέχνης αστρολόγος...Αν θελήσει κάποιος ας μπει στον κόπο να μου απαντήσει....Δεν είμαστε μαζί.Δεν ήμασταν ποτέ..Ευχαριστώ πολύ.
Τίνα Ζαχαριάδου
04-12-2012, 01:42 PM
giotaba o κυβερνήτης του 7ου στον 12ο μιλά για ανησυχίες, φοβίες, διλλήματα και όλα όσα σου έγραψε η θεοδοσία. Δεν γνωρίζω που διάβασες κάτι τέτοιο πάντως ως μόνη ένδειξη δεν λέει τίποτα.
rose71 όλα όσα ρωτάς απαντιούνται....ο χάρτης όμως που λες δεν είναι ωριαίος αλλά γεγονότος. Είναι η στιγμή δηλαδή που τον γνώρισες, εκτός κι αν, με το που τον γνώρισες, αυτομάτως έθεσες και όλα αυτά τα ερωτήματα.
rose71
04-12-2012, 02:26 PM
καλησπέρα κα Ζαχαριάδου.Ήσασταν πολυ σαφης.Ευχαριστώ πολυ.
taurine
06-12-2012, 07:36 PM
Να μαι κι εγω!!!!!!!!
Να σας πω μια ιστορία αληθινή?
Ξεκινάω!
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια καλή νεράιδα που την έλεγαν Τίνα και διάβαζε τ'αστέρια.
Οι υπόλοιπες νεράιδες των αστεριών που τη γνώριζαν, ήξεραν πως δεν κάνει ποτέ λάθος.
Αποφάσισα κι εγω λοιπόν, εκεί κοντά στα τέλη Μαίου, να ζητήσω τη συμβουλή της, με μια ερώτηση, διότι η ωραία είναι "άγνωστη γή" για εμένα.
Η ερώτησή της ήταν "Θα περάσω τις εξετάσεις (για μια σημαντική σχολή για τη δουλειά μου) για μια θέση που με ενδιαφέρει?
Η απάντησή της ήταν ΝΑΙ, αλλά εγώ "καιγόμουν" από αγωνία. Κυρίως δεν πίστευα στον εαυτό μου και το γύρω περιβάλλον μου έλεγε "έλα μωρέ τώρα, 35 χρονών γυναίκα με 2 παιδιά, δεν ντρέπεσαι να ξανακαθίσεις στα θρανία?".
Η αλήθεια είναι πως δεν ντρεπόμουν, αλλά φοβόμουν, κυρίως την αποτυχία, η οποία θα ήταν τροφή σε σχόλια του τύπου "στα ' λεγα εγώ κλπ" (το χειρότερό μου δηλαδή!)
Και πως να μη φοβάμαι τις αποτυχίες, με γενέθλιο τετράγωνο ήλιου-κρόνου στα σταθερά? Βάλε κι έναν Κρόνο στο Σκορπιό τώρα, στο 10ο, ε δεν θέλεις και πολύ να γεμίσεις ανασφάλειες!
Τίνα - καλή νεράιδα, αν μπορείς, βρές το χάρτη εκείνο της ωραίας, ώστε οι σπουδαστές και οι ενδιαφερόμενοι να το μελετήσουν με την ησυχία τους!
Τα σέβη μου και πάλι!
laparisienne
06-12-2012, 11:59 PM
Γλυκιά μου Ταυρίνα... :love:
Η Τίνα είναι καταπληκτική και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρω να γίνω και δική της μαθήτρια...της το'χω πει κιόλας...
Όσο για σένα, τι να πω...είσαι σπάνιος άνθρωπος, το πιστεύω...Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και να πραγματοποιούνται πάντα όλα σου τα όνειρα!!! :)
Και να μην ξανακούσεις ποτέ κανέναν που θα είναι ενάντια στα σχέδιά σου για αυτο-βελτίωση! Στις αρχές του Νοέμβρη, είχα τη χαρά να είμαι παρούσα στην ορκομωσία του άντρα μου, που πήρε το δεύτερο πτυχίο του στο Πάντειο. Και πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 45...
Συγχαρητήρια λοιπόν και καλό διάβασμα μικρή!!!;)
laparisienne
06-12-2012, 11:59 PM
Γλυκιά μου Ταυρίνα... :love:
Η Τίνα είναι καταπληκτική και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρω να γίνω και δική της μαθήτρια...της το'χω πει κιόλας...
Όσο για σένα, τι να πω...είσαι σπάνιος άνθρωπος, το πιστεύω...Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και να πραγματοποιούνται πάντα όλα σου τα όνειρα!!! :)
Και να μην ξανακούσεις ποτέ κανέναν που θα είναι ενάντια στα σχέδιά σου για αυτο-βελτίωση! Στις αρχές του Νοέμβρη, είχα τη χαρά να είμαι παρούσα στην ορκομωσία του άντρα μου, που πήρε το δεύτερο πτυχίο του στο Πάντειο. Και πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 45...
Συγχαρητήρια λοιπόν και καλό διάβασμα μικρή!!!;)
Τίνα Ζαχαριάδου
07-12-2012, 01:05 AM
Χίλια μπράβο Ταυρίνα μου, πολλά συγχαρητήρια :love:
Τα στοιχεία για οποιον θέλει να μελετήσει τον χάρτη είναι τα εξής: 31/5/12 και ώρα 4.44 μμ. Ο ωροσκόπος είναι στις 23.37 του Ζυγού και η Σελήνη στις 16.05 μοίρες, επίσης του Ζυγού.
ΥΓ Και η Τίνα κάνει λάθη Ταυρίνα μου, δεν έκανε με εσένα :D.
taurine
07-12-2012, 11:58 AM
Για να δούμε τι έκανα!
4417
giotaba
08-12-2012, 01:24 AM
επειδη η ωριαία είναι άγνωστη γη και για μένα μπορεί η καλή νεραιδα να με βοηθήσει και εμένα?η ερωτηση μου ειναι αν θα γίνει επανασύνδεση.Η ερώτηση έγινε 8/12/2012 00:14 π.μ. Αρα ο ωροσκόπος είναι στη Παρθένο,η σελήνη στο ζυγό στον 1ο οικο,η αφροδίτη στο σκορπιό στον 3ο οικο,ο 7ος οικος στους Ιχθύες άρα Δίας κυβερνήτης ο οποίος Δίας είναι στον 9ο οίκο στους Διδύμους.ο ηλιος βρίσκεται στον τοξότη στον 4ο οικο.
koritsii
08-12-2012, 05:32 PM
Giotaba αν, όπως γράφεις, ο ωροσκόπος είναι όντως στην παρθένο, βλέπω ότι δεν αναφέρθηκες καθόλου στη θέση του ερμή. Σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου και άρα του ερωτόντος θα έπρεπε νομίζω να του δώσεις λίγο παραπάνω σημασία, φιλικά
giotaba
08-12-2012, 05:41 PM
koritsii ο ερμης ειναι στον σκορπιο στον 3οοικο.Δεν έχω ιδεα τι σημαινει αυτο..:( (τον ωροσκοπο τον εβγαλα απο την ημερομηνια και ωρα της ερωτησης).λαθος κάνω?:wacko:
Τίνα Ζαχαριάδου
09-12-2012, 12:32 AM
Ο Ερμής στον 3ο σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις αν θα συναντηθείτε, αν θα σε πάρει τηλέφωνο. κτλ. θα πρέπει να δεις τι κάνει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του 7ου (τον Δία δηλαδή), επίσης και η Σελήνη μαζί του.
giotaba
09-12-2012, 12:45 AM
ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση:) !απο τα λιγα που γνωριζω ειδα οτι δεν κανουν καμια οψη μεταξυ τους ερμης διας και σεληνη.και δεν ξερω και αν προκειται να κανουν γιατι ολο αυτο οπως σας ειπα ειναι αγνωστη γη για μενα και το προσπαθω οσο μπορω. επισης ειδα οτι ο διας βρισκεται σε αδυναμια αφου ειναι στους διδυμους.αυτο ειναι αρνητικο ετσι?ουφ:( .εχω μπερδευτει..:wacko:
Τίνα Ζαχαριάδου
09-12-2012, 05:24 PM
Δεν μας αρέσει που είναι αδύναμος, μας αρέσει όμως που είναι ανάδρομος γιατί το ερώτημα σχετίζεται με επανασύνδεση. Η Σελήνη έχει κλείσει το τρίγωνο της με τον Δία;
giotaba
09-12-2012, 05:59 PM
Κυρία Τίνα ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντησεις ειλικρινά!!!δεν ξερω ομως πως θα αν έχουν κλείσει τριγωνο διας και αφροδιτη.και αν εχουν κλεισει τι μπορει να σημαινει?...:( Η Σελήνη ξερω πως ειναι στον Ζυγό 02° 04' στον πρωτο οικο και ο Δίας στους Διδύμους στον 10° 38' στον 9ο οικο...Δίας και σελήνη δεν βλέπω να κανουν οψη εκτος οπως ειπατε και αν εκαναν ή θα κανουν. δεν γνωρίζω πως θα το δω αυτό:wacko:
giotaba
09-12-2012, 06:01 PM
συγνωμη λαθος. εννοω δεν ξερω διας και σεληνη(οχι αφροδιτη που ειπα πριν) αν εχουν κλεισει τριγωνο...
Τίνα Ζαχαριάδου
09-12-2012, 08:41 PM
Γιώτα για να κλείσει μια όψη θα πρέπει ο ένας πλανήτης να έχει προσπεράσει τον άλλον σε μοίρες.. Εδω η όψη είναι συγκλίνουσα (θα γίνει δηλαδή), αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθείτε με καθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω κοιτάξει ολόκληρο τον χάρτη.
Όμως αυτό που διαπιστώνω είναι πως δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα στην αστρολογία και προσπαθείς να αναλύσεις ωριαίο χάρτη που είναι εξειδικευμένος και δύσκολος κλάδος. Καταννοώ την συναισθηματική σου φόρτιση όμως για να βάζεις ωριαία και να τα αναλύεις θέλεις διάβασμα και πολύ χρόνο ακόμη.
giotaba
09-12-2012, 08:51 PM
το ξέρω...και συγνώμη που σας ταλαιπωρω και εσάς και δεν ξέρετε πόσο σας ευχαριστώ που μου απαντάτε και με βοηθάτε...απλά επειδή διάβασα οτι η ωριαία είναι ένα σίγουρο σύστημα πρόβλεψης είπα να δοκιμάσω και οτι καταφέρω..:oευχαριστώ και πλαί κυρία Τίνα.οταν λέτε δεν έχετε δει όλο το χαρτη εννοείτε πως έπρεπε να δω κ άλλα στοιχεία εκτος απο αυτά που έχω ήδη βρει?ουφ σας κουράζω αλλά χαιρομαι πολύ που καταλαβαίνετε τη συναισθηματική μου φόρτιση.εχουμε χωρίσει απο το καλοκαίρι κ βλεπόμαστε που κ που αλλά δεν βλέπω επανασύνδεση...γι αυτό και ειπα να απευνθω στα αστρα μπας και μου απαντήσουν αυτα...συγνωμη αν σας κουρασα.ευχαριστω που με βοηθάτε...:o:)
giotaba
09-12-2012, 10:05 PM
απ΄οσο διάβασα και μπορεσα και καταλαβα τωρα απο αυτα που μου ειπατε ,εγω την ερωτηση την εκανα 8/12/12 και ωρα 00:14.λογικά μέχρι σημερα που έχουμε 9/12 η οψη σεληνη δια που λετε δεν εχει γινει??γιατι ειδα οτι ο ενας πλανητης εχει προσπερασει τον αλλον σε μοιρες!...αλλά εγω επανασύνδεση ή έστω συναντηση μεταξυ μας δεν είχαμε...:( μαλλον εχω καταλαβει λαθος?....:wacko::confused::confused:
giotaba
11-12-2012, 06:46 PM
απ΄οσο διάβασα και μπορεσα και καταλαβα τωρα απο αυτα που μου ειπατε ,εγω την ερωτηση την εκανα 8/12/12 και ωρα 00:14.λογικά μέχρι σημερα που έχουμε 9/12 η οψη σεληνη δια που λετε δεν εχει γινει??γιατι ειδα οτι ο ενας πλανητης εχει προσπερασει τον αλλον σε μοιρες!...αλλά εγω επανασύνδεση ή έστω συναντηση μεταξυ μας δεν είχαμε...:( μαλλον εχω καταλαβει λαθος?....:wacko::confused::confused:
CROUSSOS
11-12-2012, 08:06 PM
Αγαπητή Giotaba,
Αυτο που σου απαντησε η Τίνα ''Γιώτα για να κλείσει μια όψη θα πρέπει ο ένας πλανήτης να έχει προσπεράσει τον άλλον σε μοίρες.. Εδω η όψη είναι συγκλίνουσα (θα γίνει δηλαδή), αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθείτε με καθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω κοιτάξει ολόκληρο τον χάρτη'' δεν σημαινει οτι η επανασυνδεση θα γινει σωνει και καλα μολις πραγματοποιηθει η εν λογω οψη Σεληνης-Δια. Η αστρολογια ειναι μια πολυσυνθετη επιστημη και οι κανονες της απειροι, ποσο μαλλον η ωριαία. Υπαρχουν καποιοι μεθοδοι που μπορουν να υπολογισουν την ημερα του συμβαντος (υπαρχουν και σχετικα αρθρα) αλλα ειναι αρκετα πολυπλοκο και χρονοβορο. Απλα περιμενεις κανοντας παντα θετικες σκεψεις;).
Παρατηρησα επισης οτι εθεσες 2 φορες το ερωτημά σου. ''Αντρα τον θες, τωρα τον θες'' λεμε στο χωριο μου. Και μαλλιστα τσάμπα. Πρέπει να διαβασεις λιγο παραπανω, να εξοικειωθείς περισσοτερο με την αστρολογια, να αποκτησεις τις βασικες γνωσεις όσο μπορεις. Και αν νοιωσεις οτι η αστρολογια σε εκφραζει και σε πηγαινει σε ανωτερο επιπεδο τοτε μπορεις να εμβαθύνεις (κανοντας καποια μαθηματα η διαβαζοντας πολυ διαφορα βιβλια) αλλα προς θεου οχι μονο για να βρεις επιμονα την ωρα και τη στιγμη της επανασυνδεσης. Και αφου βλεπεις οτι ''εκλεισε'' το τριγωνο Δια-Σεληνης, απορεις κι ολας... Στο τελος θα απορεις γιατι δεν ελαβες απαντηση απο καποιον....
Φιλικά και καλοπροαίρετα πάντα;),
Νίκος
Υ.Γ.1 Καλη επιτυχια στο ζητούμενο!!!
Υ.Γ.2 Συχωρεστε με έχω Κρονο στον 3ο οίκο!!!
Τίνα Ζαχαριάδου
11-12-2012, 08:21 PM
Πρέπει να διαβασεις λιγο παραπανω, να εξοικειωθείς περισσοτερο με την αστρολογια, να αποκτησεις τις βασικες γνωσεις όσο μπορεις.
Αυτό ακριβώς εννοούσα στο τελευταίο ποστ, δεν γίνεται ούτε να αναλύσεις το ωριαίο Γιώτα μου αλλά ούτε να καταλάβεις τι σου λέμε γιατί δεν γνωρίζεις απλά πράγματα. Για παράδειγμα στην ωριαία όταν πρόκειται να γίνει μια όψη σημαίνει ότι θα συμβεί ένα γεγονός της φύσης των πλανητών.
Το ότι θα σχηματιστεί μια όψη Σελήνης Δία μέσα σε μια ημέρα δεν σημαίνει ότι σε μια ημέρα θα έρθει και η πολυπόθητη επανασύνδεση η οποία επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω κι αν θα έρθει. Η αστρολογία θέλει διάβασμα και χρόνο.
giotaba
11-12-2012, 08:40 PM
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!το προσπαθώ και διαβάζω στο ιντερνετ όσο μπορώ.επειδη διάβασα ότι η ωριαία ειναι ένας τροπος προβλεψης ειπα μηπως το δω και τα καταφέρω γι αυτό σας ρώτησα τι πρέπει να κοιτάξω.εσείς κυρία Τίνα δεν μπορείτε να δείτε τον χάρτη μου ώστε να μου πείτε ετσι?:o μου φαίνεται ολο αυτο βουνό για μένα και προσπαθω κουτσα στραβα να βγάλω άκρη..μπορω κάπως ευκολότερα τότε να μου δείξουν τα άστρα αν θα υπάρξει επανασύνδεση?:rolleyes:φαινετα καπου στο σύνθετο ή συναστρία?απο οτι καταλαβαίνω μόνο στην ωριαία μπορεί να μου το δείξει και γι αυτο αναρωτιέμαι τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω εκεί,τι άλλο πρέπει να δω στον χαρτη,να το προσπαθησω τουλαχιστον...
giotaba
11-12-2012, 08:44 PM
ευχαριστώ και σενα croussos για την απάντηση σου :)
Victory
12-12-2012, 08:10 AM
Αγαπητέ Crousos με κάλυψες απόλυτα (Κρόνο ωροσκόπο σε τρίγωνο σχεδόν ακριβείας με Ερμή):p;)
melenia83
16-12-2012, 01:41 AM
Γειά σας και από μενα!Θα ήθελα μια βοήθεια σε κάτι απορίες που έχω.Εκανα ένα χάρτη με θέμα αν σε ένα χρονο απο τώρα θα παντρευτώ.(15/12 23.55 Αθήνα.)Εγω είμαι ωροσκόπος παρθένος και ο ερμής στον 3ο οικό ,και η ακμη 7ου ιχθυεις ο Δίας στον 9ο οίκο.Είναι σε συγκλίνουσα όψη αντίθεσης.
Δηλαδή η απορία μου είναι οταν οι κυριοι δείκτες- σηματοδότες ειναι σε οψη αντίθεσης η απάντηση τείνει να είναι πάντα αρνητική;Οχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αλλά γενικά στην ωριαία.Το οτι ερμής-δίας οι 2 βασικοί σημειοδότες ειναι σε αμοιβαία υποδοχη λέει κάτι θετικό η απλά ενισχύει την αντίθεση περισσότερο;
Κοίταξα και την σεληνη ειναι στον 5ο οίκο(ακμη αιγόκερου) στις αρχικες μοίρες υδροχόου 00.01..Δίαβασα οτι κοιτάμε την πρώτη όψη που θα κάνει η σελήνη. Θα κανει πρώτα εξαγωνο μέ ουρανό στον 7ο ,θα την υπολογίσω η όχι;Μέτα θα κάνει εξάγωνο μέ ερμη 3ος,μετά τετράγωνο με κρόνο 2ος, και τρίγωνο μέ δία 9ός,εξάγωνο με ήλιο 4ος.
Απο την σελήνη μας ενδιαφέρουν όλες οι όψεις που προανέφερα,η δεν τις υπολογίζουμε καθόλου επειδή είναι μακρινές;
Ευχαριστω για όποιον έχει την διάθεση να με βοηθήσει!::)
Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2012, 11:02 AM
Μελένια σύντροφος υπάρχει ή είναι υποθετική η ερώτηση;
Πάντως μια αντίθεση όταν πρόκειται για ερωτική σχέση φέρνει σε επαφή δυο ανθρώπους για να τονίσει τις διαφορές τους. Η αμοιβαία υποδοχή σε παρόμοιο ερώτημα δείχνει αμοιβαίο ενδιαφέρον όταν όμως πρόκειται για κακή αμοιβαία υποδοχή
( Ερμής/Δίας βρίσκονται και οι δυο σε αδυναμία) και συγκλίνουσα αρνητική όψη δεν περιμένουμε να δώσει θετικά αποτέλεσματα γιατί το ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει, οι συνθήκες όμως να μην είναι οι κατάλληλες. Σε κάθε περίπτωση το σύνολο ενός χάρτη δίνει απάντηση.
Επειδή η Σελήνη (εκτός από την ερωτούσα) είναι ο δείκτης του ερωτήματος υπολογίζουμε όλες τις όψεις που σχηματίζει. Οταν σχηματίζονται πολλές έχουμε πολλά γεγονότα τα οποία θα λάβουν χώρα μελλοντικά.
laparisienne
17-12-2012, 01:13 PM
Καλημέρα Τίνα μας!!! :)
Αποριούλα: η Σελήνη σε αρχικές μοίρες δεν μας λέει ότι είναι πολύ νωρίς για να δοθεί απάντηση; Δεν λειτουργεί δηλαδή όπως ο ωροσκόπος στις αρχικές μοίρες; Αυτό ισχύει μόνο για τις τελικές;
Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2012, 05:41 PM
Θεοδοσία μου για εμένα σχεδόν πάντα δίνεται απάντηση.......ακόμη κι αν είναι νωρίς.
Αν δηλαδή το ωριαίο τείνει θετικό και η Σελήνη βρίσκεται σε αρχικές μοίρες σημαίνει πως το γεγονός θα προκύψει, ενδεχομένως με καθυστέρηση κι αφού προηγηθεί πλειάδα γεγονότων της φύσης των όψεων που θα σχηματιστούν :love:.
melenia83
17-12-2012, 06:28 PM
Ευχαριστώ πολύ Κα Ζαχαριάδου για την απάντησή σας!
Όχι,δεν υπάρχει καν σύντροφος-σχέση η ερώτηση μου ήταν καθαρά υποθετική.θα μου πείτε γιατί το πήγες τόσο μακριά και μιλας για γάμο;Ήθελα να ελεγξω τον 7ο οίκο για σχέση σοβαρή ΄με προοπτική γάμου και όχι τον 5ο (απλοί έρωτες,φλέρτ).Η ερώτηση μου ήταν όπως την έθεσα παραπανω.Δηλαδη ,σε ένα χρόνο θα παντρευτώ;Δέν ήθελα να μπερδευτώ ανάμεσα σε 5ο και 7ο οίκο.
Ας τον αφήσουμε τον γάμο λοιπόν γιατί δεν μου φαίνεται σε καμία περίπτωση να περιγράφει κάτι ευοίωνο..:o Κα Ζαχαριάδου,ο Δίας ειναι στον 9ο οίκο ανάδρόμος και στον παράγωγο 3ο οίκο του 7ου και εγώ πάλι στον 3ο οίκο δικο μου τι μπορεί να σημάινει μια αντίθεση μεταξυ 3ου/9ου οίκου;
Σας ευχαριστώ πολύ!
Τίνα Ζαχαριάδου
18-12-2012, 10:30 AM
Όταν κάποιος θέτει ένα ερώτημα ο αστρολόγος αναλύει αλλά ταυτόχρονα κάνει συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο. Για παράδειγμα, βλέποντας τον Δία ανάδρομο και σε αδυναμία αναρωτιέμαι αν ήσουν δεσμευμένη στο παρελθόν, αν υπήρχε σοβαρή σχέση με κάποιον από το εξωτερικό, το νομικό κλάδο κτλ.
Έτσι απλά, θεωρητικά και σ' ένα φόρουμ δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό. Κάτι άλλο που με προβληματίζει πάντα με εσάς είναι πως βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα....
Ας τον αφήσουμε τον γάμο λοιπόν γιατί δεν μου φαίνεται σε καμία περίπτωση να περιγράφει κάτι ευοίωνο..
Σ' αυτό το συμπέρασμα για παράδειγμα πως κατέληξες; από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία; Μια αντίθεση του ΕΡμή με τον Δία σε 3ο/9ο θα μπορούσε να δείχνει σχέση από απόσταση, γάμο που δεν μπορεί να γίνει εύκολα λόγω σπουδών, λόγω δεσμευμένου άντρα που δεν έχει ολοκληρώσει τα χαρτιά του διαζυγίου του, άντρα που ταξιδεύει ή ζευγάρι που μετακινείται και προτεραιότητα του δεν είναι ο γάμος γιατί πιθανό στον χρόνο επάνω που ρωτάς αν θα γίνει γάμος πολύ απλά να λείπει ή γάμος που καθυστερεί να γίνει.
Και φυσικά δεν έχεις μελετήσει καθόλου τη Σελήνη η οποία είναι συγκυβερνήτης σου και ο δείκτης του ερωτήματος. Μια Σελήνη στον 5ο δείχνει πως το ζητούμενο δεν είναι ο γάμος αλλά να ερωτευτείς και να γίνει μητέρα. Από την άλλη όταν η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον κυβερνήτη του 7ου δείχνει γάμο. Αλίμονο αν απαντούσαμε έτσι απλά μια ωριαία....
Θέλω να πω με όλα αυτά πως μέσα από ένα φόρουμ και χωρίς να ξέρουμε βασικά πράγματα, μην περιμένετε σαφείς απαντήσεις παρά μόνο για κάποιους κανόνες που ισχύουν. Να πω βεβαίως πως το ερώτημα σου παρότι δεν υπάρχει σύντροφος αυτή τη στιγμή ισχύει κανονικά.
Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο σε απασχολούσε πραγματικά το συγκεκριμένο ερώτημα ή αν μπήκε έτσι από περιέργεια ;)
melenia83
19-12-2012, 02:24 AM
Eυχαριστώ Κα Ζαχαριάδου και πάλι για τον χρόνο σας!
Οχι,δεν είχα σχέση καμια σχέση με εξωτερικό,μετακινήσεις.Είχ α σχέση στο παρελθόν με καποιόν που όταν χωρίσαμε μετα παντρεύτηκε,και για καιρό αφου είχε παντρεύτει βρισκόμασταν.Υπήρχε ενδιαφέρον έντονο απο την δική μου πλευρά ...και νομίζω και από την δική του.Το σταμάτησα γιατι δεν το άντεχα αυτό που γινόταν...(είχα έντονα συναισθήματα)και δεν είχε νόημα.Τώρα δεν έχω καμία επαφή μαζι του,δεν ξερω τι κάνει.Έκτοτε ,δεν υπήρξε κάποιος άλλος να μου κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον.
Αυτό που λέτε για τη σελήνη έχετε απόλυτο δίκιο.Εχει χτυπήσει κόκκινο το βιολογικό μου ρολόι .Ο κύριος λόγος που θέλω να παντρευτώ είναι για να αποκτήσω παιδί.Το επιθυμώ έντονα,αλλά πως θα γίνει και πότε ... δεν ξέρώ!
Σ' αυτό το συμπέρασμα για παράδειγμα πως κατέληξες; από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία;
Από την αντίθεση κυρίως και απο την τοποθέτηση των δεικτών στον 3ο/9ο δεν μου περιέγραφε κάτι για γάμο...(επικοινωνία μετ΄εμποδιων,μετακινήσεις είχα στο μυαλό μου) και από την σελήνη που αμέσως μέτα από τον ερμή(εγώ) δεν πιάνει τον δία αλλά παρεμβάλει πρώτα ο κρόνος.Και την τελική έκβαση να κοιτάξω τον 4ο οίκο, πάλι ο δίας αντίθεση με ερμή κάνει όψη.Είχα θέσει όριο ένα χρόνο.Και αυτό που συμπέρανα ήταν ότι δεν θα γίνει σε ένα χρόνο,από την αντίθεση και απο την σελήνη με τον κρόνο που περιγράφει εμπόδια στο να επιτευχθεί το γεγονός.
Όπως και να΄χει ευχαριστώ πολύ Κα Ζαχαριάδου για τον χρόνο σας και την διάθεση σας να με βοήθήσετε!:)
Τίνα Ζαχαριάδου
19-12-2012, 10:31 AM
και από την σελήνη που αμέσως μέτα από τον ερμή(εγώ) δεν πιάνει τον δία αλλά παρεμβάλει πρώτα ο κρόνος.Και την τελική έκβαση να κοιτάξω τον 4ο οίκο, πάλι ο δίας αντίθεση με ερμή κάνει όψη...........
Μελένια οι οψεις της Σελήνης πιάνονται όλες κακονικά με τη σειρά που συμβαίνουν...κανένας Κρόνος δεν παρεμβάλλεται, πρώτα θα συμβεί η όψη με τον Κρόνο, μετά με τον Δία και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσει στον Ήλιο. Είναι ένας ιδιαίτερα ενεργός χάρτης και πραγματικά είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια του χρόνου που έχεις θέσει. Ξέρεις, στην ωριαία μας ενδιαφέρει ένα ναι ή ένα όχι όμως είναι πολύ χρήσιμο να παρακολουθεί κάποιος σε βάθος χρόνου τις όψεις που συμβαίνουν και πως αυτές λειτουργούν και ο δικός σου έχει πολλές όψεις επομένως και πολύ δράση :D
giotaba
03-01-2013, 11:36 PM
καλησπερα!! μια βοήθεια!εκανα ερωτηση με θέμα αν θα υπαρξει επανασυνδεση..λοιπον ο ωροσκόπος ειναι στην παρθένο και ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 4ο οικο.Η ακμή του 7ου οικου είναι στους Ιχθύες και ο Δίας στους διδύμους στον 9ο οικο.Η σελήνη ειναι στην παρθενο στον 1ο οικο.Ο ερμής κάνει τις εξης οψεις :χιαστί με τον Δια και τετράγωνο με τη Σελήνη.Αν λαβω υποψιν μου αυτες τις αρνητικές οψεις και το γεγονός οτι ο Διας ειναι αναδρομος τοτε υποθέτω πως η απαντηση ειναι οχι?:confused:
katya
15-01-2013, 02:46 AM
se erwthsh "tha kanume sxesh" ? Pu afora prwhn m tn opoio omws dn hmastan pote episima mazi mu bgainei ws deikths dikos mu o Aris stn idroxoo stn 3o oiko,logw oroskopou stn skorpio pu kanei sunodo me krono stn 1o oiko, enw pairnw ws deikth tu allo tn dia Kathws o 5os einai sts ixthus! O dias einai stn didimo dld stn adunamia tu..Kai anadromos stn 7o oiko kanei trigwno m tn arh. To oti einai anadromos borei n shmainei endexomenh epistrofh? O kronos kanei exagwno m tn ermh.M berdeuei to gegonos Oti h selhnh ap tn 3o kanei antithesh m t dia ,pragam pu isws uposhlwnei to Oti diakopsame apotoma epikoinwnia-uparxei Kai apostash xiliometrikh& to Oti o 4os exei ws akmh tn udroxoo ara krono.pou ap t 1thewreitai kakergeths ap tn allh statheropoihtikos. 1gnwmh ws pros tn apanthsh??
Τίνα Ζαχαριάδου
15-01-2013, 10:43 AM
Καλημέρα, επειδή κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν απαντώ ήθελα να σας πω ότι ο λόγος είναι ένας και πολύ απλός. Περιμένω να απαντήσουν τα μέλη που ασχολούνται με την ωριαία για να δω αν έχουν καταλάβει κάτι απ' όλα όσα γράφονται μέσα στο φόρουμ ή άδικα γράφονται :p
Για ελάτε, απαντήστε στις ερωτήσεις, όχι μόνο είναι εύκολες αλλά κατά καιρούς τις έχουμε απαντήσει.
Katya, αν σου είναι εύκολο γύρισε το πληκτρολόγιο σου στα ελληνικά, δύσκολα διαβάζεται το ποστ σου :)
giotaba
15-01-2013, 02:40 PM
Παρακαλώ κυρία Τίνα να με βοηθήσετε γιατί συμβαίνουν τραγικά πράγματα..:cry:καιρό τώρα ρωτούσα αν θα υπάρξει επανασύνδεση κ προσπαθούσα να βγάλω άκρη με τον χάρτη μου..τα πράγματα όμως πήραν αναπάντεχη τροπή και έμαθα(μου είπε) οτι με μένα είχε παράλληλη σχέση και μάλιστα σοβαρη..:(πραγματικά είμαι μπερδεμένη κ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω).η ερωτηση μου αφορα πλέον αν θα αφήσει εκείνη κ αν θα υπάρξει επανασύνδεση μαζί μου.Οι σημειοδότες είναι η Αφροδίτη(ακμη του 1ου στον Ταύρο) και Άρης (ακμή του 7ου στον σκορπιο).Η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω 8ος οίκος άρα είναι και Κρόνος,οπου ο Κρόνος ειναι στον σκορπιό στον 6ο οικο.Ο κρόνος βλέπω κάνει τετραγωνο όμως με τον Αρη. Αρα η απαντηση ειναι οχι?ο Αρης ειναι στον υδροχοο στον 10.Στον χάρτη ο Αρης κυβερνα 12ο και 7ο.Δεν ξερω αν πρέπει να λάβω υποψη και τη Σελήνη η οποια ειναι στου Ιχθυες στον 11ο οικο και κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο.Ευχαριστω και σας παρακαλώ να με βοηθησετε αν έχω καταλάβει σωστά την απαντηση που εβγαλα απο τον χαρτη.
Τίνα Ζαχαριάδου
15-01-2013, 05:18 PM
giotaba, καταλαβαίνω την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι όμως και εσύ πρέπει να καταλάβεις πως ο λόγος που βρισκόμαστε οι αστρολόγοι εδώ, δεν είναι για να σας δίνουμε έτοιμες απαντήσεις, αλλά για να σας βοηθήσουμε να μάθετε αστρολογία. Ζητάς απάντηση και όχι να μάθεις και θα ήταν επιπόλαιο και αντιεπαγγελματικό από μέρους μου να δώσω την απάντηση που ζητάς.
Εκείνο που μπορώ να σου πω, είναι πως φυσικά θα λάβεις υπόψη σου τη Σελήνη και όλες τις όψεις που έχει μπροστά της και όχι αυτές που έχουν γίνει ήδη, αφού είναι συγκυβερνήτης σου και ταυτόχρονα ο δείκτης του ερωτήματος. Πάντως έτσι όπως το περιγράφεις κι αν έχω καταλάβει σωστά μάλλον έχουμε συλλογή φωτός μεταξύ Κρόνου/Αφροδίτη/Άρη.
Επίσης, η Αφροδίτη ΔΕΝ είναι και Κρόνος, έχει όμως αιτήματα Κρόνου επειδή βρίσκεται στο ζώδιο του και βεβαίως αιτήματα Άρη αφού ο Άρης βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο κι αυτοί οι δυο είναι σαν να είναι Ενα.
Ξέρω πως με αυτά που γράφω δεν σε βοηθώ να πάρεις απάντηση στο ερώτημα σου ωστόσο με το ποστ μου, μαθαίνεις κάτι περισότερο για την ωριαία.
giotaba
16-01-2013, 01:56 PM
Κυρία Τινα ευχαριστώ.νόμιζα πως είχα βγάλει την απάντηση (όχι) αλλά τώρα μπερδεύτηκα.Οι όψεις που θα κάνει η Σελήνη θα μου δώσουν την απάντηση πιστευετε?ξερω πως δεν μπορειτε να μου δωσετε ετοιμες απαντησεις και το σεβομαι αλλά μια μικρη βοηθεια θελω που πρεπει να δωσω σημασια για να μη μπερδευομαι και να απαντησω στο ερωτημα μου γιατι νομιζα πως το ειχα βρει με τις ασχημες οψεις που βλεπω..Η ''άλλη'' π.χ απο που φαινεται κ πως θα δω αν θα παντρευτει εκεινη τελικα???απο τις οψεις ποιου πλανητη?αχ χιλια ευχαριστω και συγνωμη:cry::cry:
Τίνα Ζαχαριάδου
16-01-2013, 02:10 PM
Για να δεις τι θα συμβεί θα δεις τη σχέση του 1ου με του 7ου εφ' όσον είστε σε διάσταση. Ύστερα τη σχέση της Σελήνης με τον κυβερνήτη του 7ου. Για να δεις αν βρίσκεται σε σχέση θα κοιτάξεις αν η ακμή του 7ου ή ο κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται σε διπλό ζώδιο, εμπεριεχόμενος ή αν έχει κλείσει όψη με τον κυβερνήτη του 5ου του (11ο οίκος ωριαίου) ή με πλανήτες που ενδεχομένως βρίσκονται στον 5ο του.
giotaba
16-01-2013, 03:40 PM
Κυρία Τίνα χίλια ευχαριστώ που με βοηθάτε να καταλάβω και όσο μπορώ προσπαθώ να βγάλω άκρη καθως όπως καταλαβατε καίγομαι.Αν έχω καταλάβει σωστά κοιταξα τον 1ο δηλ.Αφροδίτη και τον 7ο Άρη όπου τώρα δεν κάνουν όψη αλλά θα κάνουν εξάγωνο.όσο αφορά τη Σελήνη είναι στους Ιχθύες στον 11ο οικο και είδα οτι σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Αρη.Ενώ πριν εβλεπα τελείως διαφορετικό τον χαρτη τωρα βλεπω πως η απαντηση ειναι οτι ναι θα υπάρξει επανασυνδεση????:wacko:ή με γελουν τα μάτια μου ή έχω καταλάβει λάθος?:wacko::wacko:Ξερω πως δεν μπορείτε να μου πειτε ακριβως αλλά βαδίζω καλά? έχω καταλάβει σωστα ή πρεπει να κοιτάξω και κάτι άλλο???σας ευχαριστώ παρα πολυ....:o:o:(
Τίνα Ζαχαριάδου
17-01-2013, 09:31 AM
Ξερω πως δεν μπορείτε να μου πειτε ακριβως αλλά βαδίζω καλά? έχω καταλάβει σωστα ή πρεπει να κοιτάξω και κάτι άλλο???
giotaba δυστυχώς δεν βαδίζεις καλά κι αυτό, είτε γιατί έχεις μπερδευτεί, είτε γιατί δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα. Η Αφροδίτη με τον Άρη δεν θα κάνουν όψη, η μια βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο άλλος στον Υδροχόο. Η Σελήνη ομοίως, από τους Ιχθείς δεν μπορεί να κάνει σύνοδο με Άρη, είχαν κάνει σύνοδο όταν η Σελήνη βρισκόταν στον Υδροχόο και το χειρότερο; Το ωριαίο σου είναι άκυρο, όπως τα περισσότερα που βάζετε στο φόρουμ....όταν το άτομο που αναλύει δεν γνωρίζει σημαντικά πράγματα ανάλυσης ο χάρτης ακυρώνεται.
ΕΛΕΝΗ1
17-01-2013, 05:11 PM
Γεια σας!!!:) Συγνώμη εγώ δεν το κατάλαβα αυτό το τελευταίο κυρία Ζαχαριάδου... Για πιο λόγο ένας χάρτης να ακυρώνεται; Και ακόμα και αν ακυρώνεται σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις ένα εύλογο διάστημα για να επαναλάβεις την ίδια ερώτηση;
giotaba
17-01-2013, 05:22 PM
Aκριβως αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγω που ρωτησε η ΕΛΕΝΗ1.Μπερδευτηκα πολύ οντως στην αναλυση του χαρτη που εκανα και το προσπαθω να βγαλω άκρη.Δηλ αφού ακυρώνεται θα πρέπει να διατυπώσω εκ νέου την ερώτηση και να το ψάξω όσο μπορώ ??:confused::wacko:.σαφώς δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά αυτό σημαίνει οτι ακυρωνεται κ ο χάρτης??,δεν ισχυουν δηλαδή οι όποιες απαντήσεις βγαινουν?οχι αυτες που έχω καταλάβει εγώ(αφου είναι λάθος) αλλά αυτές που καταλαβαινετε εσεις δεν ισχυουν?:wacko:δεν έχω καταλάβει αχ συγνώμη...:(
laparisienne
17-01-2013, 05:51 PM
giotaba,διαβάζοντας τις τελευταίες 2-3 σελίδες του θέματος και τα απανωτά σου ποστ, ομολογώ ότι ζαλίστηκα και άκρη δεν έβγαλα.
Θα σε συμβούλευα κι εγώ να μελετήσεις βασικά πράγματα για την ωριαία πρώτα και μετά να επιχειρήσεις να ερμηνεύσεις τον χάρτη που έφτιαξες ή να φτιάξεις καινούργιο. Σ'αυτή σου την προσπάθεια, είναι πολύ πιθανό να βρεις πρόθυμα μέλη για βοήθεια. Διαφορετικά, φοβάμαι ότι δεν υπάρχει κανείς διατεθειμένος να σου δώσει μια ερμηνεία. Τουλάχιστον εδώ, όπου όλοι μπαίνουμε για να μάθουμε.
Μπορείς πάντα φυσικά να απευθυνθείς σε επαγγελματία αστρολόγο και να πληρώσεις για μια έτοιμη απάντηση.
ΕΛΕΝΗ1
17-01-2013, 06:12 PM
Ναι giotaba θα συμφωνήσω και εγώ με την Laparienne και εγώ είχα σκοπό από μέρες να σου πω την άποψη μου που είναι εντελώς ερασιτεχνική βέβαια, αλλά μπερδεύτηκα με τα τόσα ποστ και τελικά δεν μπόρεσα ούτε καν αυτό να κάνω. Ως προς το αν είναι έγκυρα ή όχι τα ωριαία που έβαλες δεν έχω άποψη γιατί δεν ξέρω...;)
Εύχομαι να βγάλεις άκρη!
Τίνα Ζαχαριάδου
17-01-2013, 11:19 PM
Ελένη και κορίτσια στην ωριαία υπάρχουν κάποιοι "κανόνες"...ένας από όλους λέει πως όταν ο αστρολόγος δεν γνωρίζει βασικές αστρολογικές αρχές ο χάρτης δεν λειτουργεί. Η giotaba δεν γνωρίζει βασικά πράγματα....γι αυτό σας λέμε "χρήση και όχι κατάχρηση" και δυστυχώς μόνο μετά από 2.5 μήνες μπορεί να θέσει το ίδιο ερώτημα.
Καλό λοιπόν είναι όσοι επιθυμείτε να μάθετε ωριαία να βάζετε στο φόρουμ απορίες από χάρτες που έχουν επιβεβαιωθεί διαφορετικά θα ακυρώνετε μόνοι σας τους χάρτες σας. Άλλο πράγμα είναι ξέρω, αναλύω αλλά εχω κάποιες απορίες και ρωτώ τα μέλη κι άλλο δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα και προσπαθώ να μάθω την απάντηση.
Όταν θα διαχωρίσετε αυτά τα δυο πράγματα μόνο τότε οι χάρτες σας θα λειτουργούν, διαφορετικά θα χάνετε το ένα ωριαίο πίσω από τα άλλο.
ΕΛΕΝΗ1
18-01-2013, 12:12 AM
Μια τελευταία ερώτηση....όταν λέτε βασικές αστρολογικές αρχές εννοείτε το ποιους οίκους παίρνουμε, τους σημειοδότες, υποδοχές, συγκλίνουσες όψεις κλπ ή και περισσότερο περίπλοκα πράγματα;:o
Τίνα Ζαχαριάδου
18-01-2013, 12:38 AM
Και κάτι περισσότερο;
ας πούμε αξιόλογηση οίκων και πλανητών, θεμελιώδεις δυνάμεις, συμπτωματικές δυνάμεις, ερμηνεία ανάδρομων και φυσικά την λειτουργία της Σελήνης που είναι το σημαντικότερο σώμα μέσα σ' έναν ωριαίο.
Για αρχή αυτά Ελένη μου, τα οποία δεν είναι λίγα ;)
Victory
18-01-2013, 08:05 PM
Τα φ'ωτα σας παρακαλώ πολύ!!! Σε ερώτηση εάν "δουλέψει" επαγγελματικά ένας προορισμός για ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα κοιτάω τον 10ο και 9ο λόγω θαλάσσιας απόστασης; (νησί) ή τον 2ο του 10ου απλά εφόσον στο μυαλό μου έχω τον προορισμό ως de facto πεδίο δράσης;
Τίνα μου και λοιποί τα φώτα σας:o
Ευχαριστώ πολύ
lolita1111
19-01-2013, 05:39 PM
Γειά σας και απο μένα φίλοι μου,
θα ήθελα να ρωτήσω αν οι δείκτες του 1ου και του 7ου οίκου (στην δική μου περίπτωση αν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου δείκτης 1ου Σελήνη και 7ου Κρόνος) κάνουν μεταξύ τους αντίθεση να φανταστώ πως δεν είναι καλός οιωνός; Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον 11ο του Ταύρου και κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο και ο Κρόνος είναι στον 5ο οικο στον Τοξότη και κάνει εξάγωνο με τον πλούτωνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
laparisienne
20-01-2013, 04:12 PM
Victory, αν η ερώτηση είναι για το συγκεκριμένο μέρος που έχεις στο μυαλό σου, θα δεις τη σχέση του 9ου με τον 10ο, τη σχέση του 9ου με τον δείκτη σου και με τη Σελήνη.
Lolita η αντίθεση δεν είναι η όψη που θέλουμε, καλά το είπες. Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Κρόνος στον σκορπιό είναι στην πτώση της Σελήνης, όχι δεν μας αρέσει καθόλου.
Το ότι ο δείκτης σου είναι στον 11ο, μάλλον δείχνει τις ελπίδες σου. Αν σου δώσουμε και την Αφροδίτη, τότε το τρίγωνο που θα γίνει αφορά εσένα και τον εαυτό σου, οπότε πάλι δεν μας δίνει απάντηση στο ερώτημα.
Το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα μάλλον έχει γίνει (αν η ωριαία σου έγινε αυτές τις μέρες).
Το εξάγωνο Κρόνου-Αφροδίτης έχει γίνει;
lolita1111
20-01-2013, 05:21 PM
Αγαπητή laparisienne,
σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου, ο Κρόνος στην ωριαία μου είναι στον Τοξότη και όχι στον Σκορπιό (αν τον διαβάζω σωστά) ο χάρτης δημιουργήθηκε 19 Ιανουαρίου στις 15:49. Το εξάγωνο Κρόνου - Αφροδίτης 2,29 sep dex σημαίνει ότι πρόκειται να γίνει; Συγνώμη αλλά απ' ότι κατάλαβες είμαι αρχάρια και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την σημασία των συμβόλων sep dex, app sin κ.τ.λ.
Victory
20-01-2013, 05:39 PM
laparisienne σ ευχαριστώ πάρα πολύ...
Lolita ο Κρόνος είναι στον Σκορπιό καλή μου στην 10η μοίρα...
lolita1111
20-01-2013, 05:58 PM
Ναι τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί ευχαριστώ πολύ
Victory
20-01-2013, 06:03 PM
Λίγο μπερδεύτηκα μιας που ο δείκτης μου είναι η Σελήνη στον 10ο (24ο,21' του Κριού) εξαγωνίζει με Ουρανό στον 9ο και τετραγωνίζει με Ηλιο και Ερμή (φαση καζίμι στις 28ο40' Αιγοκερω στον 7ο,,,η μοναδική όψη της Σελήνης και η αμέσως επόμενη όταν θα μπει στο επόμενο θα είναι εξάγωνο με Ποσειδώνα ). Κυβερνήτης 9ου και 10ου (Ιχθύς) Δίας και Ποσειδώνας . Ο Δίας με την Σελήνη δεν κάνει όψη , ενώ ο πρώτος τρίγωνο με Ηλιο-Ερμή (οι οποίοι είναι στην κυβέρνηση Κρόνου -πρόσωπο Ηλιου, και τετράγωνο με Ποσειδώνα που βρίσκεται στην ακμή 9ου) και η Σελήνη στην κυβέρνηση Αρη και στο πρόσωπο Αφροδίτης-Κρόνος Αφροδίτη εξάγωνο)
Ο Δίας στην Κυβέρνηση του ερμή στο πρόσωπο του εαυτού του ....Δίας-Ερμής τρίγωνο...
Το αποτέλεσμα που δίνω είναι μάλλον θετικό (; όντως) αλλά το παραμύθιασμα ή η διάψευση του Ποσειδώνα σε ποιο σημείο μπορεί να είναι;Μήπως στο επίπεδο συνεργασίας με τους συνεταίρους ; ή με τους εκεί συνεργάτες;
magiclife
28-01-2013, 09:37 PM
έκανα έναν χάρτη ωριαίας με ερώτηση αν θα πάω εκδρομή με τον φίλο μου.Ως σημειοδότες θα πρέπει να πάρω δικό μου τον κυβερνήτη του 3ου οικου μου και τον δικό του τον 9ο οικο?(αν ο 7ος ειναι "ο άλλος" τότε ο 9ος είναι ο δίκος του 3ος σωστα?)Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι πιθανή όψη μεταξύ των 3ων οικων μπορεί να σημαίνει και απλή επικοινωνία.Πως θα συγκεκριμενοποιήσω το θέμα ώστε να ψάξω για κοντινό ταξίδι?
ΕΛΕΝΗ1
29-01-2013, 02:13 AM
έκανα έναν χάρτη ωριαίας με ερώτηση αν θα πάω εκδρομή με τον φίλο μου.Ως σημειοδότες θα πρέπει να πάρω δικό μου τον κυβερνήτη του 3ου οικου μου και τον δικό του τον 9ο οικο?(αν ο 7ος ειναι "ο άλλος" τότε ο 9ος είναι ο δίκος του 3ος σωστα?)Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι πιθανή όψη μεταξύ των 3ων οικων μπορεί να σημαίνει και απλή επικοινωνία.Πως θα συγκεκριμενοποιήσω το θέμα ώστε να ψάξω για κοντινό ταξίδι?
Γεια σου magiclife! Από όσο ξέρω καλύτερα να πάρεις για σημειοδότη του αγοριού σου τον 5ο και η εκδρομή είναι ο 9ος. Άρα, πρέπει να κοιτάξεις την σχέση μεταξύ 5ου και 9ου (και αν τον πάρεις 7ο μεταξύ 7ου και 9ου). Το ταξίδι και οι εκδρομές σημειοδοτούνται από τον 9ο και όχι από τον 3ο.:)
Τίνα Ζαχαριάδου
29-01-2013, 04:56 PM
Κορίτσια τις κοντινές αποστάσεις και εκδρομές τις βλέπουμε από τον 3ο κυρίως.
ΕΛΕΝΗ1
29-01-2013, 06:09 PM
Οκ συγνώμη τότε...λάθος μου :wacko:
Amarige
02-02-2013, 10:09 PM
Απορία 1η: Μια Σελήνη στον Αιγόκερω πχ είναι σε αδυναμία. Αν όμως ο χαρτης είναι νυχτερινός τότε βρίσκεται στην τριπλότητα δηλ σε φιλικό περιβάλλον. Αυτό δεν είναι αντιφατικό; τι μετράει περισότερο, η τριπλότητα ή η αδυναμία;
Απορία 2η: Παρά τα διαβασματα μου ακόμα δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς σημαίνει ένας πλανητης στην έξαρση (πτώση/αδυναμία) του άλλου! πχ δύο δείκτες Αφροδίτη στον Αιγόκερω, Άρης στον Υδροχόο. Η Άφρο είναι στην έξαρση του Αρη. τι σημαίνει, η Άφρο "θέλει" τον Άρη ή ο Άρης την Αφροδίτη;κι αντιστοιχα αν η Αφροδίτη ήταν στην πτώση/αδυναμία του Άρη, η Άφρο "δεν αισθάνεται άνετα/δε θέλει" τον Άρη ή το αντίθετο;
Τίνα Ζαχαριάδου
09-02-2013, 01:01 AM
Amarige η αδυναμία είναι περισσότερο δυνατή από την τριπλότητα.
Στη 2η απορία σου η απάντηση εξαρτάται από την ερώτηση, αν ρωτάς για παράδειγμα "Ο τάδε θα με πάρει στη δουλειά του" και ο τάδε βρίσκεται στην έξαρση σου σημαίνει πως σε βρίσκει κατάλληλη για τη δουλειά του. Για να σε προσλάβει όμως θα πρέπει να έχουμε όψη ή αμοιβαία υποδοχή μεταξύ των δυο πλανητών.
Αν ρωτάς " Ο τάδε είναι ερωτευμένος μαζί μου" και βρίσκεται στην κυριαρχία/έξαρση σου, τότε η απάντηση είναι, πως είναι ερωτευμένος μαζί σου.
Αν είναι στη πτώση σου τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά όσο θα ήθελες....τόσο απλά ;)
magiclife
11-02-2013, 06:57 PM
στην ίδια ερώτηση "ο ταδε ειναι ερωτευμένος μαζί μου",αν εγω ως σημειοδοτης ειμαι ο Ηλιος και αυτος ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται via combusta θα μπορούσε να σημαίνει οτι "κάηκε" από έρωτα ή ότι το θέμα είναι καμμένο οπότε άστο καλύτερα?
σύμφωνα με τον πίνακα θεμελιωδών δυνάμεων δεν είδα πόσο βαθμολογείται το να είναι ο πλανήτης στο πρόσωπο του άλλου(face)
laparisienne
11-02-2013, 10:07 PM
H βαθμολογία για το πρόσωπο είναι 1, γιατί το πρόσωπο δείχνει ένα πολύ μικρό ενδιαφέρον. Η via combusta δεν μας πληροφορεί για το αν ενδιαφέρεται ή όχι αλλά μας λέει ότι βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση για κάποιο λόγο. Ο Κρόνος στον σκορπιό είναι υπό την κυριαρχία και στην τριπλότητα του Άρη....κοίτα λοιπόν τι είναι ο Άρης στο χάρτη για να δεις ποιος ή τι τον απασχολεί.
Επίσης, θέλω να καταγγείλω πόσο σπαστικό είναι να βγαίνει ο άλλος Κρόνος στον σκορπιό, που είναι στην αδυναμία της Αφροδίτης και στην πτώση της Σελήνης....μας έχει εντελώς στο φτύσιμο δηλαδή κι αυτό κινδυνεύουμε να συμβαίνει στις ωριαίες των 2 επόμενων ετών!!!!! :mad: Έφτασα να αναπολώ τον Κρόνο στο ζυγό!!!! :lol:
ΕΛΕΝΗ1
12-02-2013, 10:04 PM
Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω σε αυτήν την δυσμενή θέση και το κάψιμο αν επιτρέπεται; :o
Η απορία μου είναι η εξής: έστω ότι σε έναν χάρτη ότι ο σημειοδότης του ζητουμένου είναι ο Ήλιος και παρατηρούμε ότι ο σημειοδότης του ερωτώντα πάει για κάψιμο με τον Ήλιο. Αυτό τι μας δείχνει;
Γιατί από την μία το κάψιμο είναι αρνητικό, αλλά από την άλλη συμβαίνει η όψη με το κυβερνήτη του ζητουμένου, άρα η απάντηση είναι ναι...λέω εγώ τώρα :p
cancerian
15-02-2013, 03:35 PM
Kοίτα να δεις τι γίνεται EΛΕΝΗ1 ,
Σαφώς το κάψιμο είναι δυσμενής θέση. Από το παράδειγμα σου και μόνο όμως καταλαβαίνουμε πως αυτός ο κακομοίρης Ήλιος δεν γίνεται πάντα να είναι τόσο αρνητικός. Επομένως ναι, η απάντηση είναι θετική - Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - εφόσον οι πλανήτες είναι εξίσου δυνατοί και μπορούν να βοήθησουν ο ένας τον άλλο, και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με το περιεχόμενο της ερώτησης.
cancerian
15-02-2013, 03:48 PM
στην ίδια ερώτηση "ο ταδε ειναι ερωτευμένος μαζί μου",αν εγω ως σημειοδοτης ειμαι ο Ηλιος και αυτος ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται via combusta θα μπορούσε να σημαίνει οτι "κάηκε" από έρωτα ή ότι το θέμα είναι καμμένο οπότε άστο καλύτερα?
σύμφωνα με τον πίνακα θεμελιωδών δυνάμεων δεν είδα πόσο βαθμολογείται το να είναι ο πλανήτης στο πρόσωπο του άλλου(face)
Καλημέρα magiclife !
Σχετικά με την ερώτηση που παραθέτεις : Στη διαδρομή via combusta συχνά υπολογίζουμε τη θέση της Σελήνης και της ακμής του ωροσκόπου. Σαφώς δείχνουν μια δύσκολη "φάση". Προσωπικά ποτέ δεν υπολογίζω άλλους πλανήτες σε αυτή τη θέση. Άσε δε που το θέμα της via combusta είναι πλέον αμφιλεγόμενο σήμερα.
Οπότε ΠΑΝΤΑ σε σχέση με το ερώτημα σου δεν θα μπορούσα, για κανένα λόγο, ότι "κάηκε " από έρωτα ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που θα έλεγα να κοιτάξεις σε αυτή την περίπτωση είναι οι υπόδοχές μεταξύ των πλανητών. Έτσι θα δεις αν είναι ερωτευμένος ή όχι.
Σχετικά με το πρόσωπο, χμ... δεν είναι δυνατή υποδοχή. Αν σκεφτείς πως η κυριαρχία είναι η απόλυτη αγάπη, η έξαρση η τρελή εξειδανίκευση και η τριπλότητα το "ανετο" μεταξύ φίλων και η συμπάθεια, τότε το πρόσωπο καταλαβαίνεις ότι δείχνει ένα μικρό ενδιαφέρον όπου είναι καλό από το τίποτα αλλά όχι τόσο δυνατό...
Σαφώς στη θέση σου θα λάμβανα υπόψιν μου και την "ποιότητα" των πλανητών αυτών. Με λίγα λόγια αναρωτιέμαι , πόσο πολύ ένας φωτεινός Ήλιος θα ήθελε έναν σκοτεινό Κρόνο. Απλά φωνάζω δυνατά την σκέψη μου τώρα, οπότε μη δίνεις σημασία. Κοίτα τις υποδοχές. !
cancerian
15-02-2013, 03:55 PM
Γειά σας και απο μένα φίλοι μου,
θα ήθελα να ρωτήσω αν οι δείκτες του 1ου και του 7ου οίκου (στην δική μου περίπτωση αν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου δείκτης 1ου Σελήνη και 7ου Κρόνος) κάνουν μεταξύ τους αντίθεση να φανταστώ πως δεν είναι καλός οιωνός; Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον 11ο του Ταύρου και κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο και ο Κρόνος είναι στον 5ο οικο στον Τοξότη και κάνει εξάγωνο με τον πλούτωνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δυστυχώς η όψη της αντίθεσης δίνει αρνητική απάντηση. Ακόμα και όταν υπάρχουν θεμελιώδεις δυνάμεις και υποδοχές μεταξύ των σημειοδοτών. Σε αυτή την περίπτωση (την τελευταία) το γεγονός θα επιτευχθεί αλλά με αρκετή δυσκολία και τελικά θα επέρθει μετάνοια. Η όψη της αντίθεσης φέρνει κοντά τα πράγματα, μόνο για να τα χωρίσει ξανά . :)
cancerian
15-02-2013, 04:01 PM
Τα φ'ωτα σας παρακαλώ πολύ!!! Σε ερώτηση εάν "δουλέψει" επαγγελματικά ένας προορισμός για ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα κοιτάω τον 10ο και 9ο λόγω θαλάσσιας απόστασης; (νησί) ή τον 2ο του 10ου απλά εφόσον στο μυαλό μου έχω τον προορισμό ως de facto πεδίο δράσης;
Τίνα μου και λοιποί τα φώτα σας:o
Ευχαριστώ πολύ
Kαλησπέρα !
Βασικά , να έχεις στο μυαλό σου ότι οι σημειοδότες που λαμβάνουμε υπόψιν πηγάζουν πάντα από την ερώτηση που κάνεις και η κρίση γίνεται πάντα μέσα στο περιεχόμενο της ερώτησης. Ρωτάς για τα επαγγελματικά. Συγκεκριμένα ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα σε ένα νησί. Χμ... Γιατί να μπερδευτείς τόσο πολύ ; Θα μπορούσες να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα ακόμα και στη Σελήνη, αυτό που σε ενδιαφέρει δηλαδή είναι πώς θα πάει η δουλειά σου. Άρα είναι απλά θέμα του 10ου. Τόσο απλά.
Victory
15-02-2013, 08:18 PM
Aγαπητέ Cancerian σ ευχαριστώ για την απαντηση...Εφτασα σ αυτόν τον τρόπο σκέψης επειδή ανοίγω κι άλλους προορισμούς....Η ερώτηση η συγκεκριμένη ετέθη για το συγκεκριμένο νησί , εάν πάει καλά...
Πιστεύεις ότι το δυσκόλεψα; Ακόμη και στη γενική ερώτηση γι την καινούργια συνεργασία ,έαν πάει ΄, υπάρχουν σημεία που με μπερδεύουν στην ανάλυση....γι αυτό κμαι αναγκάστηκα να κινηθώ σε ξεχωριστή ανάλυση ωριαίας για τους διάφορους προορισμούς...Αν είναι λάθος θα ήθελα να το ξέρω.
cancerian
15-02-2013, 08:54 PM
Aγαπητέ Cancerian σ ευχαριστώ για την απαντηση...Εφτασα σ αυτόν τον τρόπο σκέψης επειδή ανοίγω κι άλλους προορισμούς....Η ερώτηση η συγκεκριμένη ετέθη για το συγκεκριμένο νησί , εάν πάει καλά...
Πιστεύεις ότι το δυσκόλεψα; Ακόμη και στη γενική ερώτηση γι την καινούργια συνεργασία ,έαν πάει ΄, υπάρχουν σημεία που με μπερδεύουν στην ανάλυση....γι αυτό κμαι αναγκάστηκα να κινηθώ σε ξεχωριστή ανάλυση ωριαίας για τους διάφορους προορισμούς...Αν είναι λάθος θα ήθελα να το ξέρω.
Kαλησπέρα Victory !
Με όσα μου αναφέρεις, όχι, δεν είναι λάθος ο τρόπος σκέψης σου. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και άλλοι προορισμοί στη σκέψη σου. Νομιζα πως πιθανό ενδιαφερόσουν για έναν προορισμό. Ωστόσο και πάλι, το πραγματικό ερώτημα της ερώτησης που θέτεις για κάθε προορισμό είναι το ίδιο. Πως θα πάει το νέο άνοιγμα.
Προσφατα δούλευα πάνω σε έναν παρόμοιο χάρτη. Η ερωτούσα με ρώτησε αν θα μπορέσει να βρει δουλειά σε ένα συγκεκριμένο μέρος της Ελλάδας. Μάλιστα το ανέφερε στην ερώτηση της. Ο τρόπος που δούλεψα τον χάρτη είναι απλά να κοιτάξω τον κυβερνήτη του 10ου της, όπου μάλιστα συμμετείχε σε συλλογή φωτός, κάτι δηλαδή που υποσχόταν ότι θα βρει στο μέρος που αναφερόταν η ερώτηση της. Με λίγα λόγια δεν κοίταξα 9ο. Δεν ανακάτεψα και άλλους πλανήτες. Πιστεύω δεν χρειαζόταν. Άλλωστε πιστεύω πως ο χάρτης από μόνος του θα το έδειχνε αν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Tι είναι εκεινο που σε μπερδεύει στο χάρτη που αναφέρεται στη συνεργασία ?
Victory
15-02-2013, 09:43 PM
Παίζει πολύ δωδέκατος...(Ωροσκόπος υδροχόος με Ουρανό σε τετράγωνο με Αφρο και πλούτωνα -11ος, που είναι σε σύνοδο και τρίγωνο με Δία. Εμπεριεχόμενος στον πρώτο ο Ιχθύς - ποσειδώνας σε τετράγωνο με Δία στην ακμή 4ου. Και ένας φορτωμένος 12ος με Ηλιο-κυβερνήτη 7ου και στις 3 μοίρες απόσταση Ερμής -Παρθένος εμπεριεχόμενος στον 7ο ,παρασκήνιο τρελό και φυσικά μια έντονη τάση για εξαπάτηση από μεριάς του συνεργάτη...Αυτό καταλαβαίνω και απ την άλλη με μπερδεύει το τρίγωνο του Δϊα με την Σελήνη στον 12ο, έστω και αποκλίνων καθώς και το τρίγωνο του Ηλιου με τον Ν.Δ. και εξάγωνο με Β.Δ. επίσης η παρουσία του Κλήρου της Τύχης στον 1ο.,...έναν Κρόνο στον 8ο που τετραγωνίζει Σελήνη και Αρη στον 12ο......Εχω τις φρίκες μου Cancerian...Και η ανασφάλεια συνεχίζει και υπάρχει αλλά η συνεργασία προχωρά μέχρι στιγμής με πολύ δικό μου φιλότιμο
cancerian
16-02-2013, 01:42 PM
Παίζει πολύ δωδέκατος...(Ωροσκόπος υδροχόος με Ουρανό σε τετράγωνο με Αφρο και πλούτωνα -11ος, που είναι σε σύνοδο και τρίγωνο με Δία. Εμπεριεχόμενος στον πρώτο ο Ιχθύς - ποσειδώνας σε τετράγωνο με Δία στην ακμή 4ου. Και ένας φορτωμένος 12ος με Ηλιο-κυβερνήτη 7ου και στις 3 μοίρες απόσταση Ερμής -Παρθένος εμπεριεχόμενος στον 7ο ,παρασκήνιο τρελό και φυσικά μια έντονη τάση για εξαπάτηση από μεριάς του συνεργάτη...Αυτό καταλαβαίνω και απ την άλλη με μπερδεύει το τρίγωνο του Δϊα με την Σελήνη στον 12ο, έστω και αποκλίνων καθώς και το τρίγωνο του Ηλιου με τον Ν.Δ. και εξάγωνο με Β.Δ. επίσης η παρουσία του Κλήρου της Τύχης στον 1ο.,...έναν Κρόνο στον 8ο που τετραγωνίζει Σελήνη και Αρη στον 12ο......Εχω τις φρίκες μου Cancerian...Και η ανασφάλεια συνεχίζει και υπάρχει αλλά η συνεργασία προχωρά μέχρι στιγμής με πολύ δικό μου φιλότιμο
Kαλησπέρα Victory. :o
Bρε Victory μου, συγνώμη κιόλας, αλλά τι αστρολογική σούπα είναι αυτή :lol: ; Θα ήθελα να σε βοηθήσω λίγο να ξεμπερδέψεις τα πράγματα στο μυαλό σου.
Λοιπόν, συνεργασίες... Χμ.... Συχνά στο μεγαλύτερο ποσοστό, οι ερωτήσεις συνεργασιας αφορούν κατά πόσο θα ευδοκιμήσουν ή όχι. Κατά πόσο δηλαδή θα πραγματοποιηθούν.
Οι συνεργασίες είναι θέμα του 7ου οίκου. Επομένως κοιτάμε τον κυβερνήτη του 7ου στο χάρτη. Παρατήρησε πόσο δυνατός είναι. Πόσες θεμελιώδεις δυνάμεις έχει. Ένας πλανήτης με αρκετές θεμελιώδεις δυνάμεις (δηλαδή όχι περιπλανώμενος) είναι ικανός για δράση. Το ίδιο συμβαίνει με το δικό σου σημειοδότη και τη Σελήνη. Οι συνεργασίες για να συμβούν και να είναι παραγωγικές συχνά και στο μεγαλύτερο ποσοστό πρέπει να γίνονται από δυνατούς πλανήτες.
Η πραγματοποίηση μιας συνεργασίας έρχεται πάντα μέσα από μια συγκλίνουσα όψη μεταξύ των σημειοδοτών ή μέσα από μεταφορά φωτός, είτε μέσω συλλογής φωτός (βοήθεια από 3ο πρόσωπο). Ιδιαίτερα δυνατή είναι και η αμοιβαία αποδοχή , όπου οι πλανήτες (σημειοδότες) αρέσκονται ο ένας στον άλλο και επομένως βοηθούν.
Αυτά πάντα με βάση το περιεχόμενο της ερώτησης. ;)
Victory
16-02-2013, 03:37 PM
Αχ καλέ μου Cancerian όντως έφαγα σούπα.....Κατ αρχας η ερώτηση ήταν εάν θα κερδίσω από την συνεργασία και όχι εάν θα επιτευχθεί μιας που ουσιαστικά με "παρακάλια " από την άλλη πλευρά ήταν η προσεγγιση. Ο Ηλιος -κυβερνητης 7ου βαλμολογείται με -4 (στην Κυβέρνηση Κρόνου πρόσωπο Ηλιου) και συγκυβερνήτης 7ου (εμπεριεχόμενος Παρθένος) Ερμής με βαθμολόγηση -9 στην Κυριαρχία Κρόνου και Κυβέρνηση Ηλιου επίσης.....Ο Κρόνος σκούζει λοιπόν...μιας που και η Αφροδίτη (κυβερνήτης 8ου- 2ος παράγωγος- ) είναι στην Κυβέρνηση Κρόνου και πρόσωπο Δία με βαθμολογία +20...Ο Κρόνος είναι παραδοσιακός Κυβερνήτης δικός μου (ωροσκόπος Υδροχόος) και ανέφερα τις όψεις του παραπάνω συν ένα καλό εξάγωνο με Πλούτωνα ....αλλά ο Ουρανός μες τα τετράγωνα.....Η Σελήνη τώρα (βαθμολογία 7)Κυβερνηση Κρόνου πρόσωπο Ερμή έκανε όψη τριγώνου με Δία τετραγώνου με Κρόνου και η επόμενη είναι σύνοδος με Αρη στον 12ο ...η επόμενη σύνοδος με ωροσκόπο....Δεν υπάρχει οψη με τους σημειοδότες και η Σελήνη....τα παμε...Μήπως τελικά δεν θα υπάρξει καν συνεργασία;λόγω έντονων κρυφών σημείων (12ος) που δημιουργούν ανασφάλειες; Αν θες cancerian βοηθα....αλλά στο δηλώνω ότι εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη
cancerian
16-02-2013, 03:55 PM
Αχ καλέ μου Cancerian όντως έφαγα σούπα.....Κατ αρχας η ερώτηση ήταν εάν θα κερδίσω από την συνεργασία και όχι εάν θα επιτευχθεί μιας που ουσιαστικά με "παρακάλια " από την άλλη πλευρά ήταν η προσεγγιση. Ο Ηλιος -κυβερνητης 7ου βαλμολογείται με -4 (στην Κυβέρνηση Κρόνου πρόσωπο Ηλιου) και συγκυβερνήτης 7ου (εμπεριεχόμενος Παρθένος) Ερμής με βαθμολόγηση -9 στην Κυριαρχία Κρόνου και Κυβέρνηση Ηλιου επίσης.....Ο Κρόνος σκούζει λοιπόν...μιας που και η Αφροδίτη (κυβερνήτης 8ου- 2ος παράγωγος- ) είναι στην Κυβέρνηση Κρόνου και πρόσωπο Δία με βαθμολογία +20...Ο Κρόνος είναι παραδοσιακός Κυβερνήτης δικός μου (ωροσκόπος Υδροχόος) και ανέφερα τις όψεις του παραπάνω συν ένα καλό εξάγωνο με Πλούτωνα ....αλλά ο Ουρανός μες τα τετράγωνα.....Η Σελήνη τώρα (βαθμολογία 7)Κυβερνηση Κρόνου πρόσωπο Ερμή έκανε όψη τριγώνου με Δία τετραγώνου με Κρόνου και η επόμενη είναι σύνοδος με Αρη στον 12ο ...η επόμενη σύνοδος με ωροσκόπο....Δεν υπάρχει οψη με τους σημειοδότες και η Σελήνη....τα παμε...Μήπως τελικά δεν θα υπάρξει καν συνεργασία;λόγω έντονων κρυφών σημείων (12ος) που δημιουργούν ανασφάλειες; Αν θες cancerian βοηθα....αλλά στο δηλώνω ότι εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη
Αν θέλεις δώσε μου τα ακριβή στοιχεία και την ακριβή ερώτηση ώστε να το κοιτάξω τώρα που έχω χρόνο και να σε βοηθήσω να εξάγεις ένα συμπέρασμα από μόνη σου.
Victory
16-02-2013, 03:56 PM
Κρόνος παραδοσιακός δικος μου....παντοδύναμος....αρα από μένα εξαρτάται αν θα γίνει τελικά ή όχι....Σήμερα είχαμε έντονη διαφωνία για τον τρόπο προώθηση του προϊόντος και τα κέρδη του....μου έκανε έντονη απληστία και τάση για εκμετάλλευση (δική μου)η κουβέντα πήρε διαστάσεις που πλέον αγγίζουν τα αρχικά όρια συνεργασίας.....Δεν τηρήθηκαν συμφωνηθέντα έαως τώρα από τον εταίρο άρα και όντως ο Κρόνος έχει το πάνω χέρι....φύση και θέση πλέον...(με προσέγγισε με πολύ πιεστικό τρόπο για να γίνει η συνεργασία) Σημειωτέον, η ερώτηση ετέθη 13/1/2013 και σήμερα έγινε αυτό που μόλις περιέγραψα...Τα τετράγωνα Κρόνου και Ουρανού...και Ποσειδώνα , ο τελευταίος με τον Δία....(εξετάζω και εξωκρόνιους)
Δεν είδα ότι πρόλαβες να γράψεις , σ ευχαριστώ για την διάθεση
η ώρα είναι 09.15'
cancerian
16-02-2013, 04:01 PM
Κρόνος παραδοσιακός δικος μου....παντοδύναμος....αρα από μένα εξαρτάται αν θα γίνει τελικά ή όχι....Σήμερα είχαμε έντονη διαφωνία για τον τρόπο προώθηση του προϊόντος και τα κέρδη του....μου έκανε έντονη απληστία και τάση για εκμετάλλευση (δική μου)η κουβέντα πήρε διαστάσεις που πλέον αγγίζουν τα αρχικά όρια συνεργασίας.....Δεν τηρήθηκαν συμφωνηθέντα έαως τώρα από τον εταίρο άρα και όντως ο Κρόνος έχει το πάνω χέρι....φύση και θέση πλέον...(με προσέγγισε με πολύ πιεστικό τρόπο για να γίνει η συνεργασία) Σημειωτέον, η ερώτηση ετέθη 13/1/2013 και σήμερα έγινε αυτό που μόλις περιέγραψα...Τα τετράγωνα Κρόνου και Ουρανού...και Ποσειδώνα , ο τελευταίος με τον Δία....(εξετάζω και εξωκρόνιους)
η ώρα είναι 09.15'
Ελπίζω η τοποθεσία που έγινε η ερώτηση να είναι στην Αθήνα. (Ουάου... Πολύ περίεργος χάρτης όντως ! )
Victory
16-02-2013, 04:03 PM
Οχι Αθήνα.......μπορώ να σου στείλω π.μ.;
cancerian
16-02-2013, 04:05 PM
Οχι Αθήνα.......μπορώ να σου στείλω π.μ.;
Ναι, καλύτερα να πάμε μέσω π.μ. την κουβέντα μας.
Victory
16-02-2013, 04:07 PM
Εχεις υπερβεί το όριο μνμ και δεν μπορώ να σου στείλω,:(
Ο τόπος είναι Λαρισα....σχεδόν....αλλά εάν σβήσεις μερικά μνμτα θα μπορέσουμε ,χαχαχαχαχα
Τίνα Ζαχαριάδου
16-02-2013, 04:16 PM
Τώρα αν σας πω ότι εδώ και πολλές σελίδες έχετε ξεφύγει από το θέμα του άρθρου θα φανώ πολύ κακιά :mad:
Victory
16-02-2013, 04:21 PM
:o συγνωμη Τίνα μου....Δώσε θάρρος στον χωριάτη....:(....
cancerian
16-02-2013, 04:30 PM
η ώρα είναι 09.15'
Ο Κρόνος δεν είναι παντοδύναμος στο χάρτη. Είναι αρκετά αποδυναμωμένος και περιπλανώμενος, δηλαδή δίχως καν θεμελιωδεις δυνάμεις. Ένας περιπλανώμενος πλανήτης μοιάζει σαν έναν άστεγο, ο οποίος δεν ξέρει προς τα που να κατευθυνθεί, είναι αρκετά χαμένος και δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Βρίσκεται κοντά στον 9ο οίκο, και ετοιμάζεται να μπει σε αυτόν. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν το θέμα της ερώτησης έχει να κάνει και με τη μεταβίβαση σου εκτός συνόρων. Ίσως ετοιμάζεσαι να διανύσεις μια μεγάλη χλμετρική απόσταση.
Από την άλλη ο Ήλιος, στον 12ο είναι επίσης αποδυναμωμένος. Κυβερνάται όμως από τον Κρόνο. Από εσένα. Αυτό δείχνει πως η απέναντι πλευρά θέλει πολύ να σε "ακολουθήσει". Η τοποθέτηση όμως στον 12ο σαφώς θα έδειχνε κάποια ενέργεια από την απέναντι πλευρά , την οποία δεν βλέπεις εσύ. Ο Ήλιος βρίσκεται στην πτώση του Δία κ ο Δίας εδώ σημειοδοτεί το 2ο οίκο σου (τα κέρδη σου) και τον 10ο και 11ο ( καριέρα και επιδιώξεις/ελπίδες). Προφανώς η άλλη ομάδα έχει πρόβλημα με τις οικονομικές επιδιώξεις σου, δηλαδή με το ποσό που θέλεις να έρθει σε εσένα (2ος) ή με τη θέση σου απέναντι στο όλο ζήτημα.
Λοιπόν, επειδή η ερώτηση αφορά για το αν θα κερδίσεις από την συνεργασία, κοιτάζω κατευθείαν τον 4ο οίκο (το τελικό αποτέλεσμα). Ακριβώς πάνω στην ακμή του βρίσκεται ο Δίας. Είναι εξαιρετικά "σακάτης" Δίας , γιατί βρίσκεται στην αδυναμία του και ανάδρομος. Ο Δίας στους Διδύμους συμβολίζει τα "μικρά πράγματα", επομένως ακόμα και αν υπάρξει η συνεργασία ή ακόμα και αν υπάρχουν κέρδη από αυτή, σίγουρα θα είναι μικρά.
Ωστόσο νομίζω πως η συνεργασία αυτή δεν θα σε ωφελήσει. Γιατί ; Ο κυβερνήτης του 4ου, ο Ερμής , πλησιάζει για κάψιμο από τον Ήλιο. Μέσα στον δυσμενή 12ο.
Επίσης κάτι πολύ σημαντικό !!!! Η Σελήνη βρίσκεται σε πολιορκία. Πίσω της έχει αφήσει τον Κρόνο και μπροστά της βρίσκεται ο Άρης. Moiάζει σα να βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Πιστεύω πως αν ακόμα και αν γίνει συνεργασία, θα βρεθείς λίγο στην "απ' έξω".
cancerian
16-02-2013, 04:31 PM
Τώρα αν σας πω ότι εδώ και πολλές σελίδες έχετε ξεφύγει από το θέμα του άρθρου θα φανώ πολύ κακιά :mad:
Τίνα μου χίλια συγνώμη. Το σταματάω εδώ ! :rolleyes:
magiclife
18-02-2013, 12:53 AM
καταρχην ευχαριστώγια τα σχόλια!μιας και το πιο δυσκολο από όλα μου φαίνεται να βρω τους δείκτες κάνω το εξής.Βλέπω σε ποιανού πλανήτη την κυριαρχία ή έξαρση είμαι εγώ που ξέρω πχ ότι είμαι σιγουρα ερωτευμένη και αγαπαω οπότε αυτός θα είναι και ο κυβερνήτης του άλλου.Το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ως δείκτη τον 5ο ή τον 7ο οίκο αφού πρόκειται για μια κάπως ελέυθερη σχέση που όμως κρατάει 3 χρόνια.Βλέποντας viacombusta τον εναν δείκτη αποφασίζω να ξανακανω την αλλη μερα χάρτη οπότε ο άλλος βγαίνει στη δικιά μου έξαρση τριπλότητα και κυριαρχία.Καλύτερα δε γίνεται να βγει αποτέλεσμα νομίζω.τελικώς μπερδεύτηκα περισσότερο.Είναι δυνατον να κανεις 2 χαρτες για το ιδιο ερωτημα και να λενε διαφορετικα πραγματα?κατι δενγινεται σωστα
Τίνα Ζαχαριάδου
18-02-2013, 11:11 AM
magiclife όταν δεν έχουμε βασικές γνώσεις ωριαίας, δεν θέτουμε ερώτημα εκτός κι αν σκοπεύουμε να ρωτήσουμε κάποιον που γνωρίζει. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει όλα τα σχόλια... Όταν ξεκινάμε την ανάλυση ενός χάρτη πριν ακόμη τον περάσουμε στον υπολογιστή έχουμε ΗΔΗ αποφασίσει ποιους κυβερνήτες θα μελετήσουμε, δεν αλλάζουμε κατά τη διάρκεια της μελέτης ανάλογα με το ποιος κυβερνήτης μας βολεύει, διότι κατά αυτόν τον τρόπο ακυρώνουμε τον χάρτη μας. Αν οι κυβερνήτες που έχουμε επιλέξει είναι μπερδεμένοι τότε κοιτάμε αν υπάρχουν επικυρίαρχοι πλανήτες μέσα στον χάρτη (αφού βεβαίως έχουμε καθορίσει εξ αρχής ποιους οίκους θα μελετήσουμε) διαφορετικά τους φυσικούς σημειοδότες.
Αν θα πιάσει κάποιος κυβερνήτη τον 5ο ή τον 7ο εναπόκειται στην εμπειρία του γιατί είναι θέμα αντίληψης. Το σίγουρο είναι πως δεν βάζουμε σε διάστημα δυο ημερών το ίδιο ωριαίο. Όσο για το Via Combusta θα προτιμούσα τον όρο κεκαυμένη/καμμένη ζώνη, πύρινος δρόμος για να καταλαβαίνουν και τα υπόλοιπα μέλη για τι πράγμα μιλάμε ;)
laparisienne
24-03-2013, 12:15 AM
Τίνα μου, χρειάζομαι την βοήθειά σου!
Έκανα ερώτημα αν θα πάρει η κόρη μου το lower το Μάιο.
Αν πάρω τον 5ο και τον ριζικό 2ο (ο 10ος δικός της), οι υποδοχές είναι άθλιες (5ος Αφροδίτη στον Κριό και 2ος Κρόνος ανάδρομος στον σκορπιό) και δεν υπάρχει όψη φυσικά.
Αυτά δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Είναι πολύ καλή, την ετοιμάζω εγώ και με την 27χρονη πείρα μου, νομίζω ότι θα το πάρει.
Η Σελήνη στον λέοντα, κάνει σε 2 εξάγωνο με δία και μετά τετράγωνο με κρόνο, που είναι και η τελευταία όψη της πριν αλλάξει ζώδιο.
Αρνητική απάντηση δηλαδή κι από κει.
Η ερώτησή μου είναι:τον 10 της πρέπει να πάρω ή τον 9ο της,μια που το ερώτημα αναφέρεται σε ξενόγλωσσο πτυχίο; Χλωμό το βλέπω αλλά είναι η τελευταία μου ελπίδα...:cry:
Είμαι πολύ στενοχωρημένη...
Ψάχνοντας παρόμοια παραδείγματα σε διάφορα σάιτ, είδα ότι για τις εξετάσεις παίρνουν τον 9ο. Εγώ παρασύρθηκα από τους σημειοδότες της απόκτησης πτυχίου στους χάρτες πρόγνωσης που εμπλέκουν και τον 10ο...αχ, μακάρι να μου το επιβεβαιώσεις Τίνα μου ότι είναι ο 9ος!
(ο 9ος της είναι ο ωροσκόπος, δηλαδή ο Δίας και κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη σε 2 μονάδες χρόνου-οι εξετάσεις είναι σε 2 μήνες! Η Σελήνη είναι στην τριπλότητα του Δία. Η Αφροδίτη επίσης και στα όριά του. Είναι βέβαια σε αδυναμία...αυτό δεν ξέρω πώς να το μεταφράσω...Ο Δίας σε αδυναμία...θα είναι εύκολες οι εξετάσεις;)
Τα'χω παίξει, συγγνώμη! Καληνύχτα!
laparisienne
24-03-2013, 10:05 AM
Καλημέρα!
Δεν ανέφερα και το κάψιμο της Αφροδίτης από τον Ήλιο κυρίως γιατί έψαχνα τους σωστούς δείκτες για αρχή. Αλλά κι αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα ή τουλάχιστον δεν μπορώ εγώ να το εξηγήσω σωστά. :confused:
Τίνα Ζαχαριάδου
24-03-2013, 05:13 PM
Θεοδοσία μου τον 9ο θα πάρεις, ριζικό και παράγωγο :)
cancerian
24-03-2013, 09:22 PM
Καλησπέρα Laparisienne,
καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου πάνω στις εξετάσεις που πρόκειται να δώσει η κόρη σου. Από προσωπικό επίπεδο , πέρασα την ίδια αγωνία το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μακάρι όλα να πάνε καλά.
Έλενξε τον ωριαίο χάρτη πάρα πολύ καλά. Έλενξε, μήπως πέρα από την κλασσική συγκλίνουσα όψη μεταξύ των σημειοδοτών πλανητών πραγματοποιείται μεταφορά φωτός από έναν τρίτο πλανήτη.
Επίσης, δώσε προσοχή στον τρόπο που έθεσες την ερώτηση. Αν η ερώτηση ήταν "Θα πάρει το πτυχίο η κόρη μου ; " Tότε ναι, κοίτα τον παράγωγο 9ο της κόρης σου. Αν όμως η ερώτηση είναι "Θα περάσει τις εξετάσεις η κόρη μου ; " , το αποτέλεσμα των εξετάσεων είναι το "κέρδος" (2ος) που πέρνουμε από τη γνώση ( 9ος ), δηλαδή ο 10ος . Προσοχή στις όψεις μεταξύ σημειοδοτών. Πρέπει να είναι θετικές ή έστω να σχηματίζονται με αρκετές υποδοχές μεταξύ των σημειοδοτών !!!
laparisienne
25-03-2013, 11:07 PM
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2! :love:
Με τους 9ους τα πράγματα φαίνονται ευνοϊκά. Ηρέμησα λίγο...:)
Δεν μ'αρέσουν βέβαια οι αδυναμίες των δεικτών και το κάψιμο της Αφροδίτης. Και δεν ξέρω τι σημειοδοτούν.
Αλλά ελπίζω το τρίγωνο Δία-Σελήνης να δίνει την τελική απάντηση...
Αγαπητέ cancerian, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και ελπίζω να είχες καλά αποτελέσματα!
Μου έκανε εντύπωση η διευκρίνισή σου για το πτυχίο και τις εξετάσεις γιατί θα το σκεφτόμουν ανάποδα! Δηλαδή το πτυχίο να είναι ο 10ος και οι εξετάσεις ο 9ος! Επίσης, δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό αφού ουσιαστικά είναι το ίδιο ζητούμενο!
Η δική μου διατύπωση ήταν :θα πάρει η κόρη μου το lower;θα περάσει στις εξετάσεις του Μαϊου; Στην ουσία πρόσθεσα τη δεύτερη πρόταση γιατί σκέφτηκα ότι δεν είχα βάλει τον χρονικό προσδιορισμό στην πρώτη. Νομίζεις ότι τα μπέρδεψα έτσι; Δεν ρωτάω κάτι διαφορετικό όμως, το β' σκέλος δεν αναιρεί το πρώτο. Από τον 10ο και τον 9ο οίκο αντίστοιχα, παίρνω εντελώς διαφορετικές απαντήσεις παρ'όλα αυτά. Είναι παράλογο!
υ.γ.Προς το παρόν, λέω να κρατήσω την ελπίδα μου για ένα καλό αποτέλεσμα και να την στριμώξω λίγο περισσότερο! Φυσικά, το φθινόπωρο θα ενημερώσω για το τι έγινε. :D
cancerian
25-03-2013, 11:48 PM
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2! :love:
Με τους 9ους τα πράγματα φαίνονται ευνοϊκά. Ηρέμησα λίγο...:)
Δεν μ'αρέσουν βέβαια οι αδυναμίες των δεικτών και το κάψιμο της Αφροδίτης. Και δεν ξέρω τι σημειοδοτούν.
Αλλά ελπίζω το τρίγωνο Δία-Σελήνης να δίνει την τελική απάντηση...
Αγαπητέ cancerian, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και ελπίζω να είχες καλά αποτελέσματα!
Μου έκανε εντύπωση η διευκρίνισή σου για το πτυχίο και τις εξετάσεις γιατί θα το σκεφτόμουν ανάποδα! Δηλαδή το πτυχίο να είναι ο 10ος και οι εξετάσεις ο 9ος! Επίσης, δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό αφού ουσιαστικά είναι το ίδιο ζητούμενο!
Η δική μου διατύπωση ήταν :θα πάρει η κόρη μου το lower;θα περάσει στις εξετάσεις του Μαϊου; Στην ουσία πρόσθεσα τη δεύτερη πρόταση γιατί σκέφτηκα ότι δεν είχα βάλει τον χρονικό προσδιορισμό στην πρώτη. Νομίζεις ότι τα μπέρδεψα έτσι; Δεν ρωτάω κάτι διαφορετικό όμως, το β' σκέλος δεν αναιρεί το πρώτο. Από τον 10ο και τον 9ο οίκο αντίστοιχα, παίρνω εντελώς διαφορετικές απαντήσεις παρ'όλα αυτά. Είναι παράλογο!
υ.γ.Προς το παρόν, λέω να κρατήσω την ελπίδα μου για ένα καλό αποτέλεσμα και να την στριμώξω λίγο περισσότερο! Φυσικά, το φθινόπωρο θα ενημερώσω για το τι έγινε. :D
Laparisienne, καθαρά από περιέργεια, μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία του χάρτη να ρίξω μια ματιά ; Στείλε μου ένα π.μ. !
cancerian
26-03-2013, 01:40 PM
Kαλημέρα Laparisienne,
σήμερα το πρωί έριξα μια ματιά στο χάρτη σου. Θα προσπαθήσω να αναφέρω μερικά γενικά χαρακτηριστικά σχετικά με το πως επιλύουμε ερωτήσεις τέτοιου είδους.
Ο 9ος οίκος και ο Κ9, μας δείχνει την καθ' αυτό Γνώση. Μας δείχνει την ποιότητα της γνώσης, αν η γνώση έχει γερά θεμέλια και αν αυτή μπορεί να εκφραστεί. Όσες περισσότερες θεμελιώδεις δυνάμεις έχει ο Κ9 τόσο περισσότερη γνώση διαθέτει, πάντα φυσικά στο πλαίσιο της ερώτησης. Έπειτα , θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την τοποθέτηση του Κ9 μέσα στον χάρτη. Ένας Κ9 ο οποίος βρίσκεται σε γωνιακό οίκο μπορεί να μας δείχνει πως η "γνώση" μπορεί να εκφραστεί. Ένας Κ9 ο οποίος βρίσκεται σε ένα ζώδιο με φωνή (όπως τo ζώδιο των Διδύμων ή της Παρθένου ) μπορεί να μας δείχνει ότι η γνώση μπορεί να εκφραστεί ξανά. Αντίθετα όμως ένας Κ9 σε γωνιακό οίκο και σε σταθερό ζώδιο μπορεί να μας δείχνει πως ο ερωτών προτιμά να κρατάει την γνώση του για αυτον εαυτό του. Τα σταθερά ζώδια δεν υπόσχονται εξέλιξη. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί με την ερώτηση : Aς πούμε για παράδειγμα πως ο ερωτών έχει σπουδάσει Ιατρική. Το να δούμε τον Κ9 να στέκεται μέσα στον 6ο οίκο δεν λαμβάνεται ως "εξασθένιση" του πλανήτη λόγω του 6ου, αλλά αντίθετα περιγράφει το είδος της γνώσης που κατέχει !
Πριν από πολλούς μήνες έθεσα ένα ωριαίο, σχετικά με το αν θα περάσω τις εξετάσεις. Ο Κ1 ήταν σε εξάγωνο με τον Κ10 και μάλιστα είχαν αμοιβαία υποδοχή από κυριαρχία. Επίσης ο Κ1 ήταν καρφιτσωμένος πάνω στο ΜC. O K9 μέσα στον 9ο και στην Κυριαρχία του. Όλα αυτά ήταν ένα βαρύγδουπο ΝΑΙ.
Όταν έφτασε η ώρα των εξετάσεων , έθεσα ένα ωριαίο σχετικά με το αν θα περάσω στο πανεπιστήμιο. Είχε περάσει πολυς πολύς καιρός από τη στιγμή που έθεσα το πρώτο ερώτημα και εκτός αυτού καιγόμουν να μάθω. Ο Κ1 δεν ερχόταν σε καμμία επαφή με τον Κ9. Επιπλέον ο Κ1 ήταν καμμένος. Παραξενεύτηκα να σου πω την αλήθεια και σκέφτηκα πως κάτι δεν έχω ερμηνεύσει σωστά.
Λοιπόν, το αποτέλεσμα ήταν να πετύχω να περάσω στις εξετάσεις. Μάλιστα ήμουν ο 9ος από τους 150 που λαβανε μέρος στο διαγωνισμό. Δυστυχώς όμως οι θέσεις για αυτό το χρόνο ήταν 7. Επομένως αν και πέρασα στις εξετάσεις, δεν μπήκα στο πανεπιστήμιο.
Καταλαβαίνεις τώρα πόσο σημαντική είναι η διατύπωση της ερώτησης. Προσωπικά, το παράδειγμα αυτό με έκανε να καταλάβω πως δεν χώνουμε εξετάσεις, πτυχία , πανεπιστήμια μέσα στον 9ο.
Οι εξετάσεις κρίνουν αν κάποιος θα βγει κερδισμένος ή ζημιωμένος από το σύνολο των γνώσεων που κατέχει την στιγμή που θα δώσει εξετάσεις. Η ζημιά και το κέρδος εμφανίζεται πάντα με τον 2ο του 9ου. Δηλαδή τον 10ο.
Συγχώρεσε με αλλά εχθές εκανα ένα λάθος. Είπα πως το πτυχίο είναι θέμα 9ου. Ήμουν λάθος. Το πτυχίο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τίτλο που μου δίνουν. Ναι, οκ : το πτυχίο μπορεί να το πέρνω στο πανεπιστήμιο και να δηλώνει το σύνολο των γνώσεων που έχω καταφέρει να εισπράξω. Ωστόσο όμως είναι απλά ένας τίτλος. Ένας τίτλος - μια τιμή - που έχω μέσα στην κοινωνία. Ένα χαρτί το οποίο θα κρεμάσω στον τοίχο μου και θα υπερηφανεύομαι για αυτό ! :lol:
Κοίτα λοιπόν τώρα τον Ωριαίο χάρτη :
- Koίτα πόσο εξασθενημένη είναι η Αφροδίτη ( η κόρη σου ). Αρχικά περιπλανώμενη, έπειτα στην αδυναμία της και στην συνέχεια Καμμένη από τον Ήλιο και σε κατιόντα οίκο.
- Κοίτα τον Κ9 της. Είναι ο Δίας. Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένας λαλίστατος Διας αλλά βρίσκεται μονάχα στο όριο του και σε κατιόντα οίκο.
- Αναρωτιέμαι αν ο Κρόνος ως Κ10, σημειοδότης των εξετάσεων, μέσα από την ανάδρομη κίνηση του εκφράζει πως είναι η δεύτερη φορά που η κόρη σου θα δώσει εξετάσεις.
- Επίσης η Αφροδίτη δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσει τον Κρόνο (ή τον Δια ) γιατί ο Ήλιος και ο Άρης παρεμποδίζουν τις όψεις μεταξύ των προηγούμενων.
Θα ήθελα πολύ να με ενημερώσεις για το αποτέλεσμα των εξετάσεων ! :)
laparisienne
26-03-2013, 06:03 PM
Σ'ευχαριστώ cancerian για την ανάλυση. Θα σ'ενημερώσω, το υπόσχομαι!
Άρα η δική σου κρίση γι'αυτόν τον χάρτη είναι αρνητική, σωστά; Δεν μετράς το τρίγωνο Σελήνης-Δία δηλαδή;
Να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που θα δώσει για το συγκεκριμένο δίπλωμα.
koritsii
29-03-2013, 10:07 PM
Αγαπητή Laparisienne, θα συμφωνήσω με την άποψη για εξέταση του 5ου οίκου+του 9ου αυτού. Τώρα σχετικά με τις αδυναμίες+το κάψιμο, ίσως να είναι η αγωνία που έχει η κόρη σου για να περάσει τις εξετάσεις. Έχω δει άριστους μαθητές να κόβονται λόγω άγχους+μέτριους μαθητές να περνούν τις εξετάσεις. Αφού είναι πολύ καλή όπως είπες, καλό είναι να αρχίσει να το συνειδητοποιεί, να νιώθει αυτοπεποίθηση+σιγουριά για τον εαυτό της. Πίστεψέ με, τα μπράβο μειώνουν το άγχος :). Εύχομαι κάθε επιτυχία :D να μας ενημερώσεις κατά τον Αύγουστο που συνήθως βγαίνουν τα αποτελέσματα, για να χαρούμε με τη χαρά σου!
laparisienne
30-03-2013, 03:01 PM
Koritsii, σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το σχόλιό σου και τα ενθαρρυντικά σου λόγια! :)
Φοβάμαι ότι το κάψιμο είναι περισσότερο η πίεση που της ασκώ εγώ (ο Ήλιος κυβερνάει τον 4ο της στο χάρτη) παρά το άγχος της...εκείνη είναι λίγο (έως πολύ) στον κόσμο της και, επειδή γενικά περνάει άνετα τη βάση στα test papers που κάνουμε, πιστεύει ότι δεν έχει πρόβλημα, θα το πάρει...κι εγώ γκρινιάζω να διαβάζει και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...:D
Όπως και να'χει, θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα και ελπίζω όλα να πάνε καλά!
Σ'ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύ!!! :love:
laparisienne
24-06-2013, 03:03 PM
Kαλημέρα σε όλους!!!!
Όπως είχα υποσχεθεί,ενημερώνω για τα αποτελέσματα των εξετάσεων,τα οποία μόλις βγήκαν.Και ΝΑΙ,το πήρε το FCE το κοριτσάκι μου!!!!:) :) :)
Η απάντηση ήταν στο τρίγωνο Σελήνης-Δία μάλλον λοιπόν.Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι ασχολήθηκαν τότε με την ωριαία που είχα βάλει.
Καλό καλοκαίρι!!!!
koritsii
24-06-2013, 10:00 PM
Συγχαρητήρια!!!! :) Αν και το είχαμε ψιλοσιγουράκι ;)
ligero
11-09-2013, 02:29 PM
Καλησπέρα φίλοι!
Θα ήθελα μία διευκρίνηση και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν μπερδεύω τα θέματα!
Σε ωριαία που φίλος ρωτάει αν θα βγει σε κανονική σύνταξη τον επόμενο χρόνο ή θα τον "προλάβουν" με Εφεδρεία... πως βλέπουμε την πιθανότητα της Εφεδρείας;
Καταλαβαίνετε ότι είναι δημόσιος υπάλληλος.
Η σύνταξη είναι στον 12ο σωστά;
Η Εφεδρεία;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
maggicca
14-01-2014, 01:10 AM
Σε ωριαία που σχετίζεται με γεγονότα του παρελθόντος, κοιτάζω τις προηγούμενες όψεις της σελήνης αλλα και του σημειοδότη. Είναι σωστό να κοιτάξω όψεις που πραγματοποίησε ο σημειοδότης όταν βρίσκονταν σε προηγούμενο ζώδιο;
Τίνα Ζαχαριάδου
15-01-2014, 10:23 AM
Προσωπικά το βρίσκω παρατραβηγμένο εκτός κι αν η Σελήνη ή ο σημειοδότης μας έχουν μόλις αλλάξει ζώδιο. Αν δηλαδή βρίσκονται στην 4η μοίρα του Σκορπιού και στην 28η μοίρα του Ζυγού είχαν σχηματίσει όψη, τότε ναι, έχει νόημα.
maggicca
15-01-2014, 03:26 PM
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Στην συγκεκριμένη ωριαία, μια και σημειοδότης ήταν ο Δίας είπα να κοιτάξω όσες όψεις είχε πραγματοποιήσει απ όταν γύρισε ανάδρομος. Κάποιοι πλανήτες με τους οποίους έκανε αρχικά όψη και μ ενδιέφεραν, έχουν περάσει τώρα σε άλλο ζώδιο. Αλλα μάλλον είναι παρατραβηγμένο. Και πάλι ευχαριστώ
titanidarea
17-01-2014, 01:10 AM
Κα Ζαχαριάδου, αν και δεν μπορώ να καταλάβω διόλου την ωριαία, γενικά, μας ενδιαφέρει για να αποσαφηνιστεί ενα θετικό αποτέλεσμα να έχουμε αρμονικές όψεις πλανητών στο χάρτη?
Τίνα Ζαχαριάδου
17-01-2014, 11:21 PM
Αρχικά θέλουμε δυνατούς κυβερνήτες και μετά όψη. Σύνοδος, εξάγωνο, τρίγωνο ακόμη και τετράγωνο μπορούν να δώσουν θετικό αποτέλεσμα, ειδικά αν βρίσκονται και σε αμοιβαία υποδοχή.
titanidarea
18-01-2014, 10:40 PM
Κα Τίνα, σας ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
Προφανώς απέχω έτη φωτός από την ωριαία!:lol:
Amarige
23-02-2014, 01:52 AM
Γεια σας... μετα απο πολυ καιρό... ειχα ένα προβλημα με το λογαριασμο μου, ευτυχώς τακτοποιηθηκε.
Θελω να ρωτησω το εξής: έχω μια φιλη που κατεβαινει υποψηφια δημοτικη συμβουλος στις εκλογες κ θελω να ρωτησω αν θα εκλεγει. Γι αυτη, ως φιλη μου, θα παρω τον 11ο οικο. Για το αν θα εκελεγει ομως, ποιον οικο πρεπει να κοιταξω; τον 9ο παραγωγο δικο της; και για θετικη απαντηση, πρεπει εκτος απο τις υποδοχες, να σχηματιζουν καλη οψη οι κυβερνητες των οικων ή ο σημειοδοτης της με την ακμη του 9ου;
Απορία 2η: Τελικα αν ενας χαρτης εχει Σεληνη στον πυρινο δρομο, τον εξεταζουμε ή οχι; αλλου διαβαζω ναι, αλλου διαβαζω οχι με την εξηγηση οτι σ αυτη την περιπτωση η Σεληνη δειχνει οτι δε θα εχουμε θετικη εξέλιξη στο ερωτημά μας έτσι κι αλλιώς!
Τίνα Ζαχαριάδου
23-02-2014, 06:29 PM
Γεια σου Amarige.
Για την εκλογή της θα κοιτάξεις τον 10ο της αλλά και τον ριζικό 10ο του χάρτη. Αν δεν υπάρχει αμοιβαία υποδοχή κοίτα τη δυνάμεις των πλανητών για να δεις αν μπορούν να "δράσουν". Πολλές φορές θα δεις πως ενώ υπάρχει όψη μεταξύ των σημειοδοτών που μας ενδιαφέρει η απάντηση είναι αρνητική γιατί οι πλανήτες δεν είναι δυνατοί.
Για την καμένη Σελήνη ότι και να σου πω, θα είναι υποκειμενικό. Προσωπικά την κοιτάζω ακόμη κι αν το ερώτημα αποδειχθεί αρνητικό. Κι αυτό απάντηση είναι...:p
Amarige
24-02-2014, 01:33 AM
Ώστε κοιτάμε το 10ο κι όχι τον 9ο; Εγώ θα κοιταγα τον 9ο επειδη έχει να κάνει με την πολιτική. Παιρνουμε τον 10ο με ποια λογική; επειδη εχει να κανει με καποιο ειδος κοινωνικης καταξιωσης;
Κι αν ρωτουσα για κάποιον αν θα βγει δήμαρχος πάλι το 10ο του θα κοιτούσα; (μάλλον ναι φαντάζομαι). Κι ο ιδιος ποιος θα ήταν; ο 7ος του χάρτη; με τη λογική ότι πρόκειται για έναν "άλλο" με τον οποίο εγώ που ρωτάω δεν έχω κάποια σχέση.
Τίνα Ζαχαριάδου
24-02-2014, 12:37 PM
Με τη λογική της νίκης, η νίκη πάντα φαίνεται από τον 10ο οίκο, όχι ότι δεν μας κάνει η λογική της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης. Όσο για την πολιτική, μάλλον θα την τοποθετούσα στον 11ο και όχι στον 9ο οίκο.
Αν ρωτάς για κάποιον που δεν γνωρίζεις θα τον βάλεις στον 1ο οίκο, εσύ ως ερωτών δεν χρησιμεύεις πουθενά σε τέτοιους είδους θέματα :)
Amarige
24-02-2014, 06:33 PM
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις. Ναι, τον ειχα σκεφτει τον 11ο για την πολιτικη γι αυτο και ρωτησα εξαρχής. Θα παρω το 10της λοιπόν και... θα δούμε! :)
Amarige
01-03-2014, 10:01 PM
Πολύ περιεργος βγηκε ο χαρτης τελικα, με Κρονο στον 1ο και τον ωροσκοπο στον πυρινο δρόμο! Μα γτί Κρονος στον 1ο; εντυπωση μου κάνει! να τον θεωρησω έγκυρο; η φίλη μου πάντως και ο 10ος παραγωγος της έχουν τον ιδιο κυβερνητη, τον αναδρομο Ερμή στον 4ο της ωριαιας! Μηπως ο Κρονος στον 1ο, εχει να κανει με το γεγονος ότι, ανεξαρτητα του τι θα έβλεπα στην ωριαια, ειχα σκοπο να της δωσω θετικη απαντηση, ότι θα εκλεγει δηλ, για να μην την απογοητεσω; :o
Τίνα Ζαχαριάδου
05-03-2014, 12:35 AM
Amarige οι προειδοποιητικοί κανόνες υπάρχουν για να προειδοποιούν και εντέλει να βοηθούν. Προφανώς ήταν ένας χάρτης που δεν μπορούσε να απαντηθεί σωστά από εσένα (Κρόνος στον 1ο)γι αυτό σου έλεγε να μην απαντήσεις. Να υποθέσω ότι απάντησες με βάση τα συναισθήματα που τρέφεις για τη φίλη σου και όχι με όσα "έλεγε" ο χάρτης;
Amarige
14-03-2014, 12:34 AM
Αργησα να απαντησω γιατι... μελετουσα! προμηθευτηκα ενα βιβλίο για την ωριαια κι έπεσε πολύ διάβασμα :D Εχεις δίκιο, δε θα την εξηγουσα σωστά. Θα ξανακανω το ερωτημα καποια στιγμη αργότερα, τωρα που ξέρω και περισσότερα μετά απο τόση μελέτη! Εξασκουμαι με διάφορα ερωτήματα γτ συνηθως ρωτάνε για ερωτικά κ έχω αρχίσει να τα βαριέμαι λίγο.
Κι εδώ έχω μια άλλη απορία (όχι που δε θα 'χα!) Στο ερώτημα "θα βρω ενοικιαστή για το μαγαζί μου; " το μαγαζί ως ακίνητο απόκτημα ειναι ο 4ος οίκος. Ο ενοικιαστής; Ο 7ος; ως ο άλλος γενικά; και πώς θα δω αν ο ενοικιαστής θα είναι καλοπληρωτής ή όχι; απο τις δικες του υποδοχές και τοποθετηση σε οίκο;
Τίνα Ζαχαριάδου
18-03-2014, 10:23 PM
Ο ενοικιαστής Amarige μου θα είναι καλοπληρωτής αν ο κυβερνήτης του 7ου έχει θεμελιώδεις και συμπτωματικές δυνάμεις. Αν για παράδειγμα είναι αδύναμος, ανάδρομος, περιπλανώμενος, πολιορκημένος κτλ. δεν περιμένεις να σου φέρνει τα χρήματα στο κατώφλι του σπιτιού σου.
Amarige
19-03-2014, 02:59 AM
Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Σ ευχαριστώ πολύ Τίνα για την επιβεβαίωση!
bubbleboo
25-09-2014, 02:52 AM
:o:o:o Ειπα να το βαλω και στο χιλιοδιαβασμενο αυτο θεμα μιας και ειναι πολυ ενεργο.....
Γεια σε ολους!!!!!Ειμαι καινουρια στην ωριαια, διαβαζω οσο μπορω αλλα μαλλον χρειαζομαι ενα πληρες βιβλιο, αν εχετε να μου προτεινετε καποιο ιντερνετικο θα ηταν τελεια!!!!
Λοιπον, στο προκειμενο και αν θελει καποιος να βοηθησει....κανω πρακτικη στην ωριαια, το ερωτημα ειναι:
Θα πουλησει ο συντροφος το ακινητο στον συγκεκριμενο αγοραστη?
Βημα Πρωτο: καταστρωνω χαρτη στο Regiomontanus
Βημα Δευτερο: ψαχνω να βρω την ακρη
Στοιχεια: Κοιταζω παραγωγους οικους.
-Αρα ο συντροφος ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου
(ακμη στην παρθενο αρα κυβ.Ερμης ο οποιος βρισκεται στον 7ο οικο. Ο ερμης επισης ειναι στον ζυγο και στην τριπλοτητα του)
-Για το ακινητο θα κοιταξω τον παραγωγο του 4ου οικου αρα κοιταζω τον 10 οικο
(τοξοτης αρα Διας και βρισκεται στον 6ο οικο. Ο διας επισης βρισκεται στον λεοντα και ειναι σε τριπλοτητα)
-Για τον υποψηφιο αγοραστη θα κοιταξω τον παραγωγο του 7ου οικου αρα τον 1ο οικο
(Ιχθυς αρα Διας γιατι κοιταζουμε τους παραδοσοακους κυβερνητες σωστα?)
-Για τα αποκτηματα και χρηματα κοιταζω τον παραγωγο του 2ου οικου αρα τον 8ο ο οποιος περιεχει τον Κρονο
(Σκορπιος, κυβ Αρης στον Τοξοτη στον 9ο)
-Ηλιος, Σεληνη, Ερμης, Αφρο στον 7ο οικο και στον ζυγο εκτος απο αφρο στην Παρθενο (πηγα να χαρω αλλα μαλλον βιαστηκα)
-Σεληνη καμμενη απο τον ηλιο (κακο αυτο ε?)
-Ερμης δεν εχει οψεις, μονο με το μεσουρανημα κανει εξαγωνο
-Διας σε τριγωνο με τον ουρανο (ουρανος στον 1ο οικο)
-Εμπεριεχομενα ζωδια στον χαρτη (ο 1ος οικος εμπεριεχει τον Κριο και ο 7ος τον Ζυγο)
Δεν μπορω να κατλαβω πολλα, βλεπω θετικα στοιχεια αλλα η ελειψη οψεων, η καμμενη σεληνη, ο κρονος και τα εμπεριεχομενα ζωδια με κανουν να πιστευω οτι η εξελιξη θα ειναι αρνητικη...
Θα ηθελα την αποψη σας, βλεπετε λαθη στο συλλογισμο?
Τίνα Ζαχαριάδου
25-09-2014, 06:40 PM
Για περισσότερη ευκολία και λιγότερα μπερδέματα θα πρότεινα στον 1ο οίκο να βάλεις τον σύντροφο σου, στον 4ο το ακίνητο και στον 7ο τον αγοραστή, έτσι δεν θα χρειαστεί να μπλεχτείς με παράγωγους οίκους εφ' όσον όπως λες είσαι αρχάρια :)
bubbleboo
26-09-2014, 02:33 PM
Τινα ευχαριστω για την απαντηση αλλα οφειλω να ομολογησω οτι με μπερδευες:confused:
Αυτο ειναι κατι που δεν καταλαβαινω στην ωριαια, πραττουμε καταπως μας βολευει?:D
μπορω δηλαδη να πραξω αυθαιρετα και να ερμηνευσω τον χαρτη σαν το ερωτημα να το εχει θεσει απευθειας ο συντροφος? Θα ισχυει η απαντηση?
Σε γενικες γραμμες η συλλογιστικη μου ειχε βαση η τα εκανα σαλατα?
Αν το κανω οπως λες δεν μπορω να ερμηνευσω γιατι τοσοι πολλοι πλανητες στον οικο του αγοραστη, κολλησα
-Ο συντροφος ειναι ο Διας (παραδοσιακος κυβερνητης Ποσειδωνα) ο οποιος βρισκεται σε τριπλοτητα αρα θετικο
-Ο 4ος (Ακμη Διδυμος) και ο 7ος(Ακμη Παρθενος) εχουν και οι δυο τον ερμη σημειοδοτη εκει δεν ξερω τι να κανω (ο ερμης ειναι στον 7ο οικο) αυτο το αξιολογω μαλλον αρνητικα
-Ο 2ος οικος εχει ταυρο ακμη (Αφρο) η οποια ειναι σε τριπλοτητα και βρισκεται στον 7ο
-ο 7ος εχει ακμη Παρθενο (Ερμης) σε τριπλοτητα και στον 7ο οικο.
-Ο συντροφος (Διας) κανει τετραγωνο με κρονο -πολυ αρνητικο
-Αφρο εξαγωνο με κρονο
Βλεπω γενικα οτι ο αγοραστης ειναι πολυ δυνατος και πιστευω οτι η εξελιξη θα ειναι αρνητικη
Εσεις τι πιστευετε?
Τίνα Ζαχαριάδου
26-09-2014, 03:20 PM
Όταν κάποιος είναι αρχάριος ακολουθεί τον απλό τρόπο και όχι τον σύνθετο.
Ένας από τους κανόνες της ωριαίας (που δυστυχώς για εσάς έχει πολλούς) λέει, πως όταν το θέμα δεν έχει άμεση σχέση με τον ερωτών μπορούμε για ευκολία να βάλουμε το ζητούμενο στον 1ο οίκο. Δεν είναι αυθαιρεσία αλλά διαφορετική επιλογή που βοηθά ξαναλέω τους αρχάριους και εσύ από αυτά που γράφεις υποψιάζομαι πως βρίσκεσαι σε πολύ αρχικό στάδιο. Ο Δίας για παράδειγμα αυτή την περίοδο δεν κάνει όψη πρώτα με Κρόνο αλλά με τον Άρη.
Αν θέλεις να επιλέξεις παράγωγους οίκους κανείς δεν στο απαγορεύει, αν όμως κάνεις λάθος όχι στην ερμηνεία αλλά στους κανόνες, τότε απλά "καις" το ωριαίο σου και για 2.5 τουλάχιστον μήνες δεν μπορείς να θέσεις το ίδιο ερώτημα.
Ένα άλλο ακόμη που μπορείς να κάνεις, είναι να περάσεις τον χάρτη σου στο φόρουμ και όποιος έχει το χρόνο και τη θέληση θα σε βοηθήσει στην ανάλυση :D
bubbleboo
26-09-2014, 05:30 PM
Α!Μπορω να το κανω αυτο?Τοτε το ανεβαζω σε μορφη φωτο αν θελει καποιος να βοηθησει
Εχεις δικιο παντως ειναι πααααρα πολυ αρχαρια αλλα με διαθεση να μαθω οποτε αν εχεις να προτεινεις καποιο βιβλιο (ιντερνετικο κατα προτιμηση) μπορεις να μου πεις!
Ευχαριστω!!!!4703