View Full Version : κρονος στον 9ο
maraki_1975
27-11-2005, 09:54 PM
καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πόσο επήρεάζει τις σπουδές ενός ατόμου ενας γενέθλιος Κρόνος στον 9ο και μάλιστα στις τελευταίες μοίρες του 9ου κάνοντας ταυτόχρονα τετράγωνο με τον ωροσκόπο ;
Άκης Αντωνίου
27-11-2005, 10:55 PM
λογικα του βγαζει προβληματα αλλα και ενα αγχος αν ανηκει στην κατηγορια του ''αστα για το τελος''. ενδεχομενως να μην αποδωσει τα αναμενομενα
maraki_1975
27-11-2005, 10:59 PM
βασικά εγω έχω κρόνο στον 9ο και τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και ενω ήμουν καλή μαθήτρια και μπήκα στο πανεπιστήμιο στο πολιτικό της νομικής στην Αθήνα , η περίοδος των σπουδών μου ήταν γεμάτη εμπόδια , οικονομικά , συναισθηματικά , ψυχολογικά , και διερωτάμαι μήπως φταίει ο Κρόνος για αυτη την κατάληξη βέβαια φέτος επανεργοποιήθηκα μετα απο 2 χρόνια αποχής απο τη σχολή και ομολογω οτι τα πάω πολυ καλά ...
απλά ήθελα να μάθω αν αυτη όλη η ταλαιπωρία με το θέμα των σπουδών μου οφείλεται κατα ενα μέρος σε αυτα τα αστρολογικά στοιχεία που σας προανέφερα !!!
ευχαριστω πολυ
με εκτίμηση Μαράκι !
Άκης Αντωνίου
27-11-2005, 11:54 PM
Αποσπασματικα παιρνοντας εναν πλανητη δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Χρειαζεται γενικοτερα μελετη του ωροσκοπιου και των προοδευτικων