PDA

View Full Version : συναστρία

maraki_1975
27-11-2005, 07:50 PM
καλησπέρα , διάβασα κάθε άρθρο που έχει σχέση με τη συναστρία , αλλά θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία ...
κάνοντας μια συναστρία έχουμε μπροστά μας ενα νέο χάρτη με δικό του ωροσκόπο και δικο του μεσουράνημα κ.λ.π; και άρα η σχέση που διανύουμε έχει ενα δικο της ωροσκόπο απο τον οποίο και την δική της σελήνη απο τα οποία χαρακτηρίζεται σαν τον ατομικό γενέθλιο χάρτη ή όχι ;

συγνώμη αν έχει απαντηθεί και δεν το κατάλαβα μέσα απο τα άρθρα απλά μπερδέυτηκα λίγο με τον σύνθετο χάρτη και τη συναστρία !!!

ευχαριστω !!!

Λίλιαν Σίμου
28-11-2005, 01:46 AM
Φίλη μας

Άλλο θέμα η απλή σύγκριση δύο ωροσκοπίων κι άλλο η συναστρία με το σύνθετο ωροσκόπιο. Αυτό που ρωτάτε αφορά το σύνθετο ωροσκόπιο, όπου το ζευγάρι (όχι απαραίτητα ερωτικό), έχει ένα κοινό χάρτη, που λειτουργεί σαν ένα σύνολο προς τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η από κοινού πορεία τους, κατά κάποιο τρόπο.

Αλλά όπως σας ανέφερα κι αλλού, έχετε σοβαρές απορίες και πολύ σωστά ψάχνετε έτσι, ωστόσο, μόνο με μαθήματα θα μπορούσατε να εμβαθύνετε όσο επιθυμείτε, καθώς ο χώρος ενός σάιτ, όσο κι αν είναι ανοιχτός, δεν επιτρέπει να γίνει πλήρης κατατόπηση κι ανάλυση. Ζητάτε λεπτομέρειες στην αστρολογία, που ένας δάσκαλος θα σας καθοδηγούσε για να προχωρήσετε.
Χαίρομαι που υπάρχουν μέλη τόσο ανήσυχα πνευματικά.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

maraki_1975
28-11-2005, 09:57 AM
ευχαριστω πάρα πολυ και τα μαθηματα αστρολογίας ειναι μεσα στο προγραμμά μου , ειναι ζητημα χρονου για να γινουν απλά θελω να τελειώσω με τη σχολή μου πρώτα γιατί εχω ενα κακο συνηθειο να τα κανω όλα μαζι και τελικά μπλοκάρω ....
ευχαριστω πολυ παντως !!!