PDA

View Full Version : Υγεία και αστρολογία...

Kallio
25-11-2005, 03:27 PM
Χαιρετως σας...Στα πλαισια που εσεις εχετε χαραξει εδω και καιρο,θα ηθελα και εγω να ζητησω-προτεινω να δουμε καποια στιγμη στο myhoroscope ενα θεμα σχετικα με την υγεια και τους συσχετισμους με την αστρολογεια....Θελω να θιχτει το θεμα αυτο, γιατι προσφατα εμαθα ποσο μεγαλος ντορος εχει γινει στο κυκλο των αστρολογων σχετικα με το ολο θεμα και ολες τις παραμετρους αυτου...
Φιλικα Κων/νος

Κανεις δεν μπορει να σου πει κατι για σενα..που εσυ να μην το ξερεις ηδη...

sagimoon
25-11-2005, 04:00 PM
Ωραίο το θέμα σου , μα για τί είδους ντόρο εννοείς???

Η υγεία είναι ένα μεγάλο δέντρο με πολλά κλαδιά και παρακλάδια μαζί..

για την ψυχική υγεία , -προσωπική γνώμη- ότι ένας έμπειρος
αστρολόγος, πιό γρήγορα θα φτάσει σε διάγνωση, γιατί θα δεί τον άνθρωπο σαν ολότητα μέσα από τον χάρτη του, ο ψυχολόγος όμως μόνο μέσα από τα συμπτώματα, και μετά από πολύ καιρό...αν και η θεραπεία από γιατρό θα γίνει.

Για την σωματική υγεία, πιστέυω διάγνωση στο περίπου κάνει ένας ασχολούμενος αστρολόγος, πολλές φορές και ακριβή , μα η θεραπεία ανήκει στον ιατρικό κλάδο...ε, δεν είναι και πανάκεια η αστρολογία...

Kallio
25-11-2005, 04:22 PM
Φιλε μου με τη λεξη ντορος μιλαω ,για το το ολο θεμα που μπορει να δημιουργηθει απο τη στιγμη που ενας αστρολογος θα φροντισει να στειλει η να μην στειλει καποιον σε καποιον αλλ0 (πιο) ειδικο για πολλες πιθανες αιτιες...Μπορω να ειμαι σε θεση να γνωριζω πως οι οι ιδιοι οι αστρολογοι προσπαθουνε μεσω νομικων μεσων να διασφαλιστουνε και νομιζω οτι κανουνε πολυ καλα γιατι με θεματα υγειας δεν παιζει κανεις...Απο κει και επειτα εγω προσωπικα ενδιαφερομαι να μαθω πραγματα οπως επιροες των πλανητων οπως( πχ Εμεις οι Ταυροι εχουμε ευαισθησια στο λαιμο?) ,η και πραγματα σχετικα με την ψυχικη υγεια οπως ανεφερες πολυ σωστα...
Πιο φιλικα Κων/νος

ΚαΝεις δΕΝ ΜποΡει Να Σου πεΙ καΤι ΓιΑ σΕνΑ..ΠοΥ εΣυ Να ΜηΝ τΟ ΞεΡεΙς ΗδΗ...

ScP
25-11-2005, 04:25 PM
Για να μη φάμε πέτρες στο κεφάλι και θα έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ όσοι τις ρίξουν ας μη λέμε "διάγνωση" από αστρολόγο. Να πούμε προδιάθεση, να πούμε στο περίπου, να πούμε κατά χιλιομετρική απόσταση προσέγγιση αλλά να "διαγνώσει" αστρολόγος όταν δεν γνωρίζει ιατρική ορολογία καν είναι τραβηγμένο.

Είπαμε η αστρολογία είναι ένα ισχυρό εργαλείο είναι μια γνώση αιώνων αλλά ας περιοριστεί στα χωράφια της και να τα καλλιεργήσει όσο μπορεί καλύτερα από το να προσπαθήσει ανεπιτυχώς να καλλιεργήσει τα χωράφια ειδικών και ευαίσθητων επιστημών.

Kallio: Δίπλα σε κάθε ποστ υπάρχει και το φύλο του γράφοντα :)

Fotini Christodoulou
25-11-2005, 04:29 PM
Καλησπέρα και απο μένα!

Δεν εχω ιδιαιτερα ασχοληθει με το θέμα αν και η αποψη της sagimoon με βρισκει συμφωνη,σε γενικες γραμμες.Ομως η παρεμβαση του scp,νομιζω πως ηταν απαραιτητη.Ο χαρτης δινει τασεις και οχι προβλεψεις-ειδικα σε τετοι λεπτο θεμα οπως ειναι της υγειας.

Πλανήτες και αντιστοιχίες στο ανθρώπινο σώμα (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-148/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%C F%87%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%C E%BF-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1-11891/)

Οι 12 οίκοι - Προδιάθεση υγείας (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-148/%CE%BF%CE%B9-12-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B8%CE%B5%C F%83%CE%B7-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-11779/)

Ζώδια και Υγεία - Μερικές πρακτικές συμβουλές (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%C E%BA%CE%BF%CF%82-141/%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%C F%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%C F%82-10084/)

Φιλικα,
Φωτεινή

sagimoon
25-11-2005, 09:51 PM
Αχ, και όσο δεν μπορώ να γράφω πολλά, σήμερις θα αναγκαστώ.
Πρώτα ζητώ συγνώμη για την λέξη <διάγνωση> που δεν την είχα σε .. εισαγωγικά, και δεν την διαχώρισα από την …ιατρική της έννοια.
Σαφώς είναι λέξη που (από κάποιον με κακή πρόθεση ) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίων της αστρολογίας. Αλήθεια όμως, ετυμολογικά ακόμα, δεν σημαίνει <δια της γνώσης> ;;;;
Και άνθρωπος που είναι κάτοχος γνώσης ειδικής, και ΗΘΟΥΣ παράλληλα, μπορεί
να δεί πολλά γύρω από το θέμα της γνώσης του…άσχετα αν αυτό μπορεί να βοηθήσει ή όχι…
Ας ξεκαθαρίσω λοιπόν πως όταν μιλάω για αστρολογία εννοώ την τέλεια μορφή της,
Την ουτοπική αν θέλετε, γιατί η λέξη είναι άρρηκτος συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας, ήθους, προσωπικότητας, πρόθεσης, και πάρα πολλών ακόμα…Άντε βρες δηλαδή
Άνθρωπο σημερινό άξιο να την ….αντιπροσωπεύσει . όχι πως δεν υπάρχουν -

Δύο γεγονότα αληθινά, θα σας πω σαν ελάχιστο παράδειγμα. Δικά μου
Πριν 2,5 χρόνια πήγα με ραντεβού στην αστρολόγο που είχα γνωρίσει πρίν 4 χρόνια πρίν. Με ενημέρωσε με τα του εαυτού μου, και ξαφνικά με ρωτάει. Ο αδελφός σου καλά είναι?? Μια χαρά της λέω , δουλεύει μάγειρας σε καράβι. Αμ, δεν είναι καλά…μου λέει, κάτι δεν πάει καλά με τα άκρα του. Όλα αυτά μέσα από τον δικό μου χάρτη μόνο…Η αλήθεια είναι το πρώτο που σκέφτηκα ήταν κάποιο ατύχημα
Με μηχανές, φούρνους, γλύστρες, τόσα μπορεί να γίνουν σε μια κουζίνα…
Όχι ακρωτηριασμό, μου είπε. Πόνο, μουδιάσματα, τέτοια….και με ρώταγε αν είχε ποτέ παραπονεθεί για κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα τίποτα όμως. Περαστικό θα είναι την ρωτάω???? ..και παιδιά πιστέψτε με, ο μορφασμός του προσώπου της, θα μείνει χαραγμένος πάντα στο μυαλό μου. Δεν θα είναι περαστικό δυστυχώς….

Τον ίδιο χειμώνα τέλη Νοέμβρη έγινε διάγνωση Σκλήρυνση κατά Πλάκας στον Αδελφό μου…..εγώ δεν μπόρεσα όταν ρωτήθηκα από την αστρολόγο μου να συνδυάσω το προσωρινό χάσιμο της όρασης που είχε ακριβώς στην έκλειψη του
1999. Τότε που έκανε όλες τις εξετάσεις, δεν φαινόταν το παραμικρό. Ο νευρολόγος
είχε πεί τότε μήπως ήταν το πρώτο σύμπτωμα της ασθένειας. Θορυβηθήκαμε, αλλά μετά από 4 ολόκληρα χρόνια το ξεχάσαμε….βλέπετε έχει τρίγωνο Σελήνης Χείρωνα,
και ακόμα εκεί , για να μην πώ και μόνο εκεί ελπίζω……

Το άλλο γεγονός είναι ότι η ίδια κάποια στιγμή είχε πρόβλημα υγείας, και έψαξε τα κιτάπια της (φυσικά την ενδιέφερε άμεσα ) και βρήκε μέχρι και την ακριβή ορολογία της ασθένειάς της. Πρίν πάει είχε γράψει σε ένα χαρτάκι την γνώμη της ,-<διάγνωσή της> και το έδωσε του γιατρού,-- Ο άνθρωπος έμεινε κάγκελο.

Αυτά, και συγχωρέστε μου οποιαδήποτε πώρωση με την απόλυτη έννοια της Αστρολογίας.

Poulino
18-02-2008, 02:52 AM
Εδώ και χιλιάδες χρόνια ορισμένα μέρη της ανατομίας και ζωτικά όργανα έχουν συνδεθεί με συγκεκριμένα σημεία του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το σύστημα μπορεί να βοηθήσει τον καθένα μας να εντοπίσει τα πιθανά δυνατά και αδύνατα σημεία του σώματός του.

Τα τέσσερα αστρολογικά στοιχεία – Φωτιά, Γη, Αέρας και Νερό – θεωρούνται, επίσης ότι έχουν κάποια επίδραση στην υγεία μας. Το καθένα αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένου τύπου ενέργεια που κυλάει μέσα στο σώμα μας. Η κατανομή των τεσσάρων αυτών ρευμάτων ενέργειας μέσα στο γενέθλιο χάρτη, επιτρέπει την πρόληψη καταστάσεων, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως αγχογόνες, και την αποφυγή σωματικών ασθενειών. Συγκεκριμένα για τα 4 αστρολογικά στοιχεία:

Από τα άρθρα μελών: Αστρολογία και υγεία (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD-88/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-5478/)

Δείμων
21-02-2008, 06:28 PM
Μπράβο! Μια πολύ καλή αρχή για να καταλαβαίνουμε και να προλαβαίνουμε πολλά προβλήματα! Διότι, ως γνωστόν, μπορεί μεν οι «υγιείς» να θεωρούμε την υγεία μας ως δεδομένη, αλλά όταν κλονιστεί, έστω κι από μια ιωσούλα που θα μας κρατήσει στο κρεβάτι για 2-3 μέρες, ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε την σπουδαιότητά της απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που μας φαντάζει βουνό... :)

Poulino
23-02-2008, 02:07 AM
Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας αρεσε το αρθρο!!!
Ελπιζω να σας φανει χρησιμο και να το αξιοποιησετε στην καθημερινοτητα σας που ειναι και το ζητουμενο!!!
Υ.Γ. Τιμης ενεκεν στους χρηστες που ζητουσαν κατι σχετικα με την αστρολογια και την υγεια μας :)
Φιλια:love:

Μητσάκος
23-02-2008, 07:21 PM
Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας αρεσε το αρθρο!!!
Ελπιζω να σας φανει χρησιμο και να το αξιοποιησετε στην καθημερινοτητα σας που ειναι και το ζητουμενο!!!
Υ.Γ. Τιμης ενεκεν στους χρηστες που ζητουσαν κατι σχετικα με την αστρολογια και την υγεια μας :)
Φιλια:love:

Οι αφοριστικές τοποθετήσεις νομίζω ότι δεν συμβάλλουν στην ουσιαστικότερη προσέγγιση της αστρολογίας :bigsmile:
Είμαι επιφυλακτικός σε τέτοια θέματα (και γενικότερα) και έτσι νομίζω ότι πρέπει να βλέπουμε και όλα τα θέματα.
Ειδικά το θέμα της υγείας οποιουδήποτε είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι τέτοιου είδους παραθέσεις θα πρέπει να συνδυ'αζονται με πιο εμπεριστατωμένη τοποθέτηση και όχι με την απλή παράθεση του Τεγόπουλος-Φυτράκης. Στο κάτω κάτω, να πουλήσουν θέλουν αυτοί, χέ@#@καν το τι θα γίνει μετά :cry:
Και μεταξύ μας τωρα, ποιος αστρολόγος θα βγει και θα μιλησει για θέματα υγείας ανοιχτά; Όλοι σουμουτου και γενικότητες.
¶ρα, αν ο "ειδικός" είναι μαζεμένος, καλό είναι εμείς να είμαστε πιο μαζεμένοι :bigsmile:

starfish
24-02-2008, 05:05 PM
Το κειμενο αυτο επ ουδενι δεν μπορει να αντικαταστησει μια μελετη πανω στο προσωπικο ωροσκοπιο καποιου, και πολυ περισσοτερο ενα γιατρο!!
Ωστοσο ειναι χρησιμες γενικες πληροφοριες, γνωστες ηδη σε πολλους, αλλα πιθανοτατα, αγνωστες σε πολλους περισσοτερους.
Δυστυχως παντα ελλοχευει ο κινδυνος να προσωποποιουμε τις πληροφοριες που λαμβανουμε, να τις ερμηνευουμε βασει των φοβων μας και να πανικοβαλλομαστε. Ακομη χειροτερα, να μπαινουμε στον πειρασμο να απανταμε σε αποριες αλλων χωρις να εχουμε τις καταλληλες γνωσεις και, ισως, και ελαφρα τη καρδία.
Ελπιζω οτι λεμε να το λεμε παντα εχοντας επιγνωση του πως μπορει να το προσλαβει ο αλλος!:bigsmile:

κρασακι
30-09-2010, 02:04 AM
Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να λύσω απορία που μου δημιουργήθηκε και να κάνω μια συσχέτιση..
Γενικά με την σπονδυλική στήλη και με το νευρικό σύστημα ποια ζώδια συνδέονται?
Δίδυμοι για νευρικό σύστημα να υποθέσω? ίσως και παρθένος ή όχι? Επειδή είναι παιδιά του ερμή το πάω έτσι..
για σπονδυλική?
κάποια έγκυρη απάντηση pleasee?
ευχαριστώ!:love:

joanna1975
30-09-2010, 04:59 PM
Με ωροσκόπο παρθένο αντιμετωπίζω έντονο πρόβλημα με το έντερό μου!!!
Όμως θα ήθελα να ρωτήσω με τις διαταραχές της έμμηνου ρύσεως ποιο ΄ζώδιο είναι άμεσα συνδεδεμένο;:unsure:

Τίνα Ζαχαριάδου
30-09-2010, 07:27 PM
Σοφία οτιδήποτε σχετίζεται με κόκκαλα, άπτεται του Κρόνου.

Ιωάννα μου, η έμμηνος ρύση σχετίζεται με την Σελήνη, μια δύσκολη ζωδιακή θέση με δύσκολες θέσεις φέρνει τέτοιου είδους προβλήματα.
Πολλά προβλήματα πάντως έχω παρατηρήσει σε γυναίκες με Σελήνη στον Υδροχόο και με δύσκολες όψεις.
Ελπίζω όσες έχετε Σελήνη στον Υδροχόο να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα :bigsmile:

joanna1975
30-09-2010, 10:40 PM

Ιωάννα μου, η έμμηνος ρύση σχετίζεται με την Σελήνη, μια δύσκολη ζωδιακή θέση με δύσκολες θέσεις φέρνει τέτοιου είδους προβλήματα.
Πολλά προβλήματα πάντως έχω παρατηρήσει σε γυναίκες με Σελήνη στον Υδροχόο και με δύσκολες όψεις.
Ελπίζω όσες έχετε Σελήνη στον Υδροχόο να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα :bigsmile:

Τίνα μου καταρχ'ας σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Η σελήνη μου είναι στον Κριό, πιστεύω ότι είναι μια δύσκολη θέση!Και η σελήνη μου κάνει τετράγωνο με τον άρη, άρα τα προβλήματα που έχω με την έμμυνο ρύση μπορεί να οφείλονται απο τα παραπάνω;
Στην ηλιακή επιστροφή έχω σελήνη στον υδροχόο, κατάλαβα τι θα περάσω πάλι.......!!!:cry::cry::cry:

Χρυσάνθη
01-10-2010, 02:58 AM

Γεια σου Τίνα μου! Να ρωτήσω το εξής θα ήθελα..στην περίπτωση της Ιωάννας και δεδομένου ότι συχνά η έμμηνος ρύση σχετίζεται με ορμονικά θέματα, και ότι ο Ήλιος της είναι στο Ζυγό (ορμονικό) και δέχεται το τετράγωνο του ¶ρη της από τον Καρκίνο αν κατάλαβα καλά από ποστ άλλου θέματος, μήπως θα μπορούσε να εξηγηθεί -και- έτσι η ευαισθησία?

Τίνα Ζαχαριάδου
01-10-2010, 10:51 AM
Γεια σου Τίνα μου! Να ρωτήσω το εξής θα ήθελα..στην περίπτωση της Ιωάννας και δεδομένου ότι συχνά η έμμηνος ρύση σχετίζεται με ορμονικά θέματα, και ότι ο Ήλιος της είναι στο Ζυγό (ορμονικό) και δέχεται το τετράγωνο του ¶ρη της από τον Καρκίνο αν κατάλαβα καλά από ποστ άλλου θέματος, μήπως θα μπορούσε να εξηγηθεί -και- έτσι η ευαισθησία?

Χρυσάνθη μου, εξαρτάται αν το πρόβλημα είναι ορμονικό.
Όποια έχει πρόβλημα με την έμμηνο ρύση δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ορμονικό.
Εγώ για παράδειγμα πότε δεν είχα ορμονικό πρόβλημα, από μικρή όμως είχα πάντα προβλήματα.
Η Σελήνη μου είναι στον Υδροχόο και βάλλεται από Ποσειδώνα. Το λογικό θα ήταν να έχω (λόγω Ουρανού) άστατο κύκλο.
Κι όμως ποτέ δεν είχα.
Πρώτα βρίσκουμε την φύση του πρόβληματος κι έπειτα κοιτάμε την αστρολογική αιτία, τουλάχιστον ως αρχάριοι.
Ο Ήλιος βέβαια είναι δείκτης υγείας και με δύσκολες όψεις δείχνει προβλήματα της φύσης του ζωδίου, για παράδειγμα θα μπορούσε να φέρει ευαισθησία στις ωοθήκες, πως όμως γνωρίζεις εκ προτέρων ότι δεν θα φέρει πρόβλημα με τους νεφρούς?
Εφ' όσον λοιπόν το πρόβλημα παρουσιάζεται με την έμμηνο ρύση, ας μελετήσει πρώτα την Σελήνη της κι ύστερα όλα τα άλλα.

Ιωάννα μου, όταν η Σελήνη χτυπιέται φέρνει τέτοιου είδους διαταραχές.

taurine
01-10-2010, 09:37 PM

Καλησπέρα σας! Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σας. Η σελήνη στον υδροχόο, θεωρείται ελαφρώς δύσκολη θέση, αλλά με εξάγωνο αφροδίτης στον Κριό, (6ος-8ος οίκος) νομίζω πως είναι μια πολύ καλή όψη για την υγεία του αναπαραγωγικού!

Και κάτι άλλο ακόμη,αναφορικά με την σπονδυλική στήλη, όταν ο Κρόνος ήταν στο Λέοντα προ τριετίας περίπου (που ήταν διελαύνων από τον γενέθλιο Κρονο μου στον 8ο και στο Λέοντα), είχα απίστευτους πόνους στην οσφυοισχιακή μοίρα. Με το παραμικρό πονούσα και δυσκολευόταν πολύ η καθημερινότητά μου! Βέβαια αυτό το ξεπέρασα με γυμναστική, αλλά ο Κρόνος ακόμη... καραδοκεί!

planitaki
09-10-2010, 10:47 PM
Καλησπερα σε ολους
Εχω Σεληνη στους Διδημους & στις τελευταιες μοιρες του 11ου , τετραγωνο με τον Αρη στα ψαρια μεσα στον 9ο
παντα ειχα δυνατους πονους στην κοιλια τις μερες της περιοδου
αναιμια απο τα 15 χρονια μου &
μετα τα 37 μου φοβερες ημικρανιες

υπερχει καποια εξηγηση?:banana

taurine
01-02-2011, 08:17 PM
Καλησπέρα και πάλι.
Διαβάζοντας το άρθρο, συμφώνησα σε αρκετά σημεία, μεταξύ αυτών και το ότι ωροσκόπος και οι θέσεις της σελήνης, αποκαλύπτουν πολλά σχετικά με τις ευαισθησίες μας,αλλά και με τις ανησυχίες μας σε ψυχικό επίπεδο.
Πρόσφατα, υπήρχε ένα μεγάλο "ζόρι" στο χώρο της δουλειάς, και όλη η πίεση συσσωρεύτηκε για αρκετές εβδομάδες.
Σήμερα το πρωί, εκεί που τσέκαρα κάποια ταξιδιωτικά έγγραφα, γέμισε το γραφείο και το πληκτρολόγιο κόκκινες κηλίδες!
Σε λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα πως αιμορραγούσε η μύτη μου! Αηδία σκέτη!
Με ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία, έγειρα το κεφάλι πίσω,πίεσα το ρινικό οστό και σταμάτησα το αίμα.
Τις τελευταίες μέρες, με ταλαιπωρούσε ένας πονοκέφαλος.
Έπειτα, κατάλαβα πως προφανώς πρέπει να ήταν απόρροια πίεσης, αφού στη "συνωμοσία" συμμετείχαν ο ¶ρης με τον Ήλιο που παίζουν κυνηγητό στον Υδροχόο, (κυκλοφορικο) τετραγωνίζοντας το γενέθλιο ήλιο μου.

Αστρολογικά τώρα: Ο άρης μου είναι στον Κριό, στον 3ο οίκο, που αντιπροσωπεύει κάποιες διδυμίσιες ευαισθησίες,όπως πχ αναπνοή. Ο Κριός από μόνος του έχει μεγάλη σχέση με το κεφάλι, γενικότερα.
Κι εγώ σαν Ταυρίνα, ευαισθησίες στον αυχένα,στη μύτη, στο λαιμό,και φυσικά στα αυτιά.

Στα μικρά μου χρόνια, ταλαιπωριόμουν και ταλαιπωρούσα τους γονείς μου με την αμυγδαλίτιδα,που είχε πάρει τραγική μορφή, διότι για μήνες δεν με άφηνε να περπατήσω, αφού το λεμφικό σύστημα είχε καταρρεύσει από τις αντιβιώσεις. (12ος οίκος Ποσειδώνας, σε Τοξότη). Μετά από εγχείρηση, συνήλθα βέβαια, σωστή Ταύρος.

Αργότερα, στα 9 μου, και μάλιστα λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά μου , ήρθαν οι μαγουλάδες! Ο Κρόνος εκείνη την εποχή βρισκόταν στον Τοξότη και σχημάτιζε στενή σύνοδο με το γενέθλιο Ποσειδώνα στο 12ο. Υποτροπιάζουν οι μαγουλάδες και ήρθε η ...εγκεφαλίτιδα! Ήταν 9-5-86, Ο ¶ρης είναι ήδη στον Αιγόκερω, (1ος οίκος μου, και νέα σελήνη στον Ταύρο.) Εκεί να δεις πονοκέφαλος... Ένιωθα ότι θα φύγει το κεφάλι μου. Ταλαιπωρίας συνέχεια,για 13 μέρες σε κώμα η μικρή taurine.

O Δίας (?) όμως στα Ψαράκια, προφανώς λυπήθηκε τους γονείς μου και αποφάσισε να κάνει το θαύμα του.
Μια μέρα μετά τη γιορτή των Ισαποστόλων, η μικρή Taurine ξύπνησε από το κώμα και ζήτησε "μακαρόνια με κιμά"!. Ο χρόνος δεν είχε σημασία, δεν είχα αντιληφθεί τί συνέβη, το μόνο που θυμάμαι ήταν την υπέροχη Τοξοτίνα γιαγιά μου να κλαίει αγκαλιά με τη μαμά μου, από χαρά !
Κι εγώ η χαζή νόμιζα, σαν παιδάκι, πως έκλαιγαν επειδή δεν μπορούσαν να μου φέρουν μακαρόνια και κιμά! "Δεν πειράζει", απαντά η μικρή taurine, "μην κλαίτε, και .....παστίτσιο μου κάνει!!!!!!!!"

Στον Ουρανό υπήρχε η υποψία πανσελήνου, στον άξονα σκορπιού - ταύρου, και Δίας ο θαυματοποιός να πρόσκειται θετικά στα φώτα, και να διελαύνει από το 2ο οίκο μου....

Τώρα πλέον που είμαι κι εγώ μαμά, τρέμω με κάθε φτάρνισμα της μικρής Ψαρίνας μου και ξαναλέω,
ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
Να είστε καλά,

SAGIVI
01-02-2011, 08:53 PM
Γεια σας...θα ηθελα με τη σειρα μου να κανω κι εγω μια ερωτηση....με απασχολει πολυ το γεγονος οτι εχω 6ο οικο στον ζυγο με Κρονο και Πλουτωνα μεσα.
Το προβλημα που εχω απο μικρη στη σπονδυλικη μου στηλη μπορει να εξηγηθει απο τον κρονο στον 6ο οικο?Ειναι ενδειξη?
Επισης τις ανωμαλιες στο εμμηνορυσιακο μπορω να τις αποδωσω στο τετραγωνο που σχηματιζει ο ηλιος με τη σεληνη μου?
Ευχαριστω:)
Υποθεσεις κανω, δεν τα δενω και κομπο....
Γεια σου. Σου απαντω γι αυτο που ξερω σιγουρα,

Ναι ο Κρονος εχει αμεση σχεση με τα οστα. Συμπτωματικα εχω προβλημα με την μεση μου αυτες τις μερες.

Κοριτσια, σχετικα με το αγχος ενδιαφερομαι κι εγω, αν γνωριζει καποιος ας μας πει

taurine
01-02-2011, 09:25 PM
Αχ ποσο σε νοιωθω. Με τον Κρονο στον Λεοντα απεναντι απο τον γενεθλιο κρονο στον Υδροχοο επαθα το πρωτο μου λουμπαγκο. (οχι μονο αυτο αλλα.....τελος παντω).:cry::cry:
Κάπου διάβασα πως ο Κρόνος έχει σχέση με την απορρόφηση του ασβεστίου.
Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως που ακριβώς το είδα..

(Βέβαια, πέρα από αυτά, βοηθά πολύ η αερόβια σε ελλειπτικό και οι ασκήσεις με λάστιχα. Δοκίμασέ το 3-4 φορές την εβδομάδα και θα σε "ξεχάσει" για πολύ καιρό ο Κρόνος...;) )

Freya!
19-10-2011, 04:57 PM
Καλησπερα!
Θα ηθελα σε αυτο το thread να συζητησουμε για τους αστρολογικους δεικτες υγειας.
Δηλαδη οικους, οψεις με πλανητες κλπ κλπ
Απο οτι ξερω ο οικος της υγειας ειναι ο εκτος
Συνδραμετε ο καθενας οτι μπορειτε!!!!

*alkmini
19-10-2011, 08:29 PM
Για θέματα υγείας θα εξέταζα από οίκους 1ο, 6ο, 12ο και 8ο , τους κυβερνήτες τους και πλανήτες στους προαναφερθέντες οίκους .

Επίσης ο Ήλιος και η Σελήνη με τις όψεις τους είναι δείκτες υγείας .

Επικρατεί και η άποψη ότι κάθε πλανήτης που βάλλεται στο γενέθλιο χάρτη μπορεί να σηματοδοτεί κάποιο πιθανό πρόβλημα υγείας.

*alkmini
19-10-2011, 09:23 PM
κάπου διάβασα πως ο κρόνος έχει σχέση με την απορρόφηση του ασβεστίου.

ο κρόνος , εκτός άλλων, έχει σχέση με βιταμίνες c, k, p και μέταλλα όπως ασβέστιο, φθόριο, θείο και βανάδιο.

για την καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου είναι απαραίτητη η βιταμίνη c (πορτοκάλια, λεμόνια, πιπεριές, φράουλες..) και η βιταμίνη d (την συνθέτουμε από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα).

Eπίσης η άσκηση με αντιστάσεις ευνοεί την πυκνότητα των οστών και την διατήρηση των επιπέδων του ασβεστίου στο σώμα.

Freya!
19-10-2011, 10:19 PM
Κατ αρχην ευχαριστω τους μοντς που μετεφεραν το θεμα και να απολογηθω για το νεο θεμα που ανουξα(ωστοσο ειχα κανει αναζητηση αλλα φαινεται δεν ειδα το παρον)

στο θεμα τωρα!
να ευχαριστησω την αλκμηνη που απαντησε, αλλα εχω απορια
πως ακριβως τα εξεταζουμε ολα αυτα?
θελω να πω, εγω που εχω κρονο, πλουτωνα και χειρονα στον εκτο, ποσειδωνα στον ογδοο και ηλιο, αρη στον 12 και επιπλεον ενα τετραγωνο ηλιου σεληνης φανταζομαι οτι τα πραγματα δεν ειναι και πολυ ευοιωνα....
Οσο κι αν εχω ψαξει σε αρθρα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει...

taurine
19-10-2011, 10:20 PM
Αυτό το ήξερα για το ασβέστιο, ειδικά για εμάς τις γυναίκες χρειάζονται ασκήσεις με βάρη, χωρίς βεβαια να καταπονούνται οι αρθρωσεις (Κρόνος).
Την περίοδο που είχα επιστροφή Κρόνου, αντιμετωπισα με μεγάλη επιτυχία τους πόνους στα ισχία και στην πλάτη (Λέων), με βάρη. Το αποτέλεσμα ήταν εκτός από ανακουφιστικό, και ιδιαίτερα καλαίσθητο. Το συνιστω σε όλες τις κυρίες!

*alkmini
20-10-2011, 05:46 PM
...αλλα εχω απορια
πως ακριβως τα εξεταζουμε ολα αυτα?
θελω να πω, εγω που εχω κρονο, πλουτωνα και χειρονα στον εκτο, ποσειδωνα στον ογδοο και ηλιο, αρη στον 12 και επιπλεον ενα τετραγωνο ηλιου σεληνης φανταζομαι οτι τα πραγματα δεν ειναι και πολυ ευοιωνα....
οσο κι αν εχω ψαξει σε αρθρα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει...

Εξετάζουμε καθένα πλανήτη στον οίκο και στο ζώδιο που βρίσκεται και τις όψεις του. για παράδειγμα ένας κρόνος στο σκορπιό θα μπορούσε(υποθετικά μιλώντας πάντα)να μας δείχνει προδιάθεση σε γυναικολογικά προβλήματα(σκορπιός) ή σε θέματα θυρεοδειδή(σκορπιός/σταθερό ζώδιο) ή σε άλλες ασθένειες του σταθερού σταυρού.

Οι όψεις του κρόνου θα μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. μία όψη του με τον ουρανό θα μπορούσε να μας δείχνει την περιοδικότητα των προβλημάτων ή ότι εμφανίζονται ... εξ ουρανού.

Έχω την εντύπωση ότι ο χείρωνας βρίσκεται σε άλλο οίκο, αν τα στοιχεία του προφίλ σας είναι ακριβή. το ίδιο πρέπει να εξετάσετε και τους άλλους πλανήτες σας. ένας ¨ηλιος στους ιχθείς δε μπορεί να βρίσκεται στο 12ο, όταν ο κρόνος είναι στο σκορπιό και στον 6ο οίκο(εκεί βρισκόταν το 1985).

Χρήστος Άρχος
20-10-2011, 06:12 PM
Τα ζητήματα υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντικά και χρειάζονται προσεκτική διερεύνηση που από ότι βλέπω γίνεται σωστά από τα μέλη. Εγώ δεν θα σας κουράσω αλλά θα σας προτείνω τα βασικότερα βιβλία της αστρολογίας υγείας που χρειάζεται να έχει κάποιος.
1) Encyclopedia of Medical Astrology. By H.L Cornell M.D.
2) A handbook of Medical Astrology. By Jane Ridder - Patrick
3) Medical astrology : A guide to planetary pathology - Judith Hill
4) The astrology of Death by Richard Houck
5) Astro- Diagnosis: A guide to Healing by Max and Augusta Foss Heindel
Από ελληνικά άξιο ανάγνωσης είναι η 6) Αστροβιοχημική Ιατρική (τόμος 2) του Μιχαήλ Ροδόπουλου.
Καλή σας ανάγνωση!

errikaki
20-10-2011, 08:31 PM
Γεια σου. Σου απαντω γι αυτο που ξερω σιγουρα,

Ναι ο Κρονος εχει αμεση σχεση με τα οστα. Συμπτωματικα εχω προβλημα με την μεση μου αυτες τις μερες.

Κοριτσια, σχετικα με το αγχος ενδιαφερομαι κι εγω, αν γνωριζει καποιος ας μας πει

Έχω την εντύπωση ότι οι Παρθένοι είναι αγχώδεις εκ φύσεως.. 2 πολύ κοντινοί μου άνθρωποι ανήκουν σ' αυτο το ζώδιο και το στρες τους καταβάλει πολύ εύκολα.
Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι οι Παρθένοι είναι τελειομανείς. Αν κάνει και ο ήλιος δύσκολες όψεις με άρη ή κρόνο μπορεί να το ενισχύει.
Δεν ξέρω και εγώ, υποθέσεις κάνω.

Προσωπική μου γνωμη είναι ότι το άγχος σχετίζεται και με τη σελήνη, καθώς είναι μία κατάσταση που σχετίζεται με το πώς χειριζόμαστε και ελέγχουμε τα συναισθήματά μας.
π.χ. μία σεληνη σε μεταβλητό ζώδιο ή σε καλή όψη με το χείρωνα ή το δία, πιθανόν να δηλώνει ότι το άτομο ξεπερνάει ευκολότερα τυχόν συναισθηματικές δυσκολίες....και με το άγχος οι δρόμοι να είναι παράλληλοι.

Είναι απλές υποθέσεις, μη σε πάρω στο λαιμό μου :) και εγώ το ψάχνω...

errikaki
20-10-2011, 08:41 PM
Ποιο καλό παιδί θα μου απαντήσει
αν ο γενέθλιος κρόνος στον 6 δημιουργεί ανάλογα προβληματα με τον κρόνο στον 1ο?

το ρωτάω γιατί και οι 2 οίκοι σχετίζονται με την υγεία από ό,τι διάβασα παραπάνω.

...σε μερικά χρόνια θα έχω πρώτη επιστροφή κρόνου στον 1ο οίκο... να αρχίσω από τώρα το ασβέστιο;;

Τίνα Ζαχαριάδου
20-10-2011, 09:31 PM
errikaki το άγχος ως ψυχοπαθολογική διαταραχή σχετίζεται με τη Σελήνη, όμως το καθημερινό στρες που βιώνουμε όλοι μας σχετίζεται με τον Ερμή.

Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στον 6ο οίκο σημειοδοτεί ασθένειες που σχετίζονται με τον πλανήτη. Ο Κρόνος που ρωτάς σχετίζεται με την έλειψη ασβεστίου, με τις αρθρώσεις και τα κόκαλα, τη γνάθο και τα δόντια, με οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν και τον χρόνο και επιπλέον προκαλεί μελαγχολίες εξαιτίας της απαισιόδοξης τάσης του. Οταν λοιπόν βρεθεί στον 6ο οίκο η καθημερινότητα μας παρουσιάζει πορβλήματα εξαιτίας φόρτου εργασίας, δοκιμασίες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που μας εξασθενούν με αποτέλεσμα να νιώθουμε κόπωση ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που είχαμε από το παρελθόν.

Ο ωροσκόπος τώρα που σημειοδοτεί το φυσικό μας σώμα εκτός των άλλων με τον Κρόνο να βρίσκεται εκεί παρουσιάζει φθορές, μελαγχολίες, περιορισμό στην έκφραση τόσο της προσωπικότητας όσο της κίνησης κτλ. Αυτά όσον αφορά την υγεία, γιατί όπως καταλαβαίνεις ένας πλανήτης σε 1ο και 6ο οίκο δεν είναι απαραίτητο να φέρει σώνει και καλά προβλήματα υγείας.

Κοραλλία Μόζορα
21-10-2011, 09:59 AM
Όλοι οι πλανήτες μπορούν να δείξουν άγχος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και στα δικά του θέματα που σημειοδοτεί.

Για παράδειγμα, η Αφροδίτη μπορεί να δείξει άγχος που σχετίζεται με κοινωνικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, ο Κρόνος μπορεί να δείξει άγχος που σχετίζεται με ευθύνες κ.λπ.

errikaki
21-10-2011, 03:22 PM
Σχετικά με τη φυσική κατάσταση ενός ανθρώπου έχω διαβάσει ότι
ο διελαύνων κρόνος από τον ωροσκόπο φέρνει απώλεια βάρους, ενώ
ο δίας αντίστοιχα αύξηση βάρους..

Ισχύει το ίδιο και σε γενέθλιες όψεις;
δηλ. ο δίας στον ωροσκόπο δείχνει τάση για πάχος ή
ο κρόνος στον ωροσκόπο δίνει καλό σωματικό βάρος;

από παρατηρήσεις και μόνο σε διάφορα ωροσκόπια βλέπω ότι ισχύει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και κανόνας.

Επίσης νομίζω ότι ένας δίας στον τοξότη δίνει τάση για πάχος ή
δίας σε όψη με αφροδίτη.. διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Ευχαριστώ:)

Τίνα Ζαχαριάδου
21-10-2011, 03:35 PM
Κανόνας σίγουρα δεν είναι, όμως όταν υπάρχει κόπωση, πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις είναι φυσιολογικό να χάνουμε βάρος. Που κουράγιο και διάθεση για μεζέδες και φαγητό. Το ίδιο ισχύει στην αντίθετη περίπτωση, όταν περνάμε καλά, είμαστε διαρκώς ξαπλωμένοι από τον έναν καναπέ στον άλλον, διασκεδάζουμε και γενικά έχουμε την τάση να καλοπερνάμε, θα πάμε στο ταβερνάκι μας, θα πιούμε το ποτάκι μας και φυσικά μετά θα ψάχνουμε να βρούμε για ποιό λόγο δεν μας κάνουν τα ρούχα μας. Επομένως δεν κάνεις λάθος.

errikaki
21-10-2011, 08:55 PM
Οφείλω να ομολογήσω ότι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η σχέση της αστρολογίας με την υγεία... θα ήθελα να μάθω και να διαβάσω πολλά γι' αυτό.

Τα φώτα όλων των ειδικών παρακαλώ :)

Freya!
21-10-2011, 11:05 PM
Εξετάζουμε καθένα πλανήτη στον οίκο και στο ζώδιο που βρίσκεται και τις όψεις του. για παράδειγμα ένας κρόνος στο σκορπιό θα μπορούσε(υποθετικά μιλώντας πάντα)να μας δείχνει προδιάθεση σε γυναικολογικά προβλήματα(σκορπιός) ή σε θέματα θυρεοδειδή(σκορπιός/σταθερό ζώδιο) ή σε άλλες ασθένειες του σταθερού σταυρού.

Οι όψεις του κρόνου θα μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. μία όψη του με τον ουρανό θα μπορούσε να μας δείχνει την περιοδικότητα των προβλημάτων ή ότι εμφανίζονται ... εξ ουρανού.

Έχω την εντύπωση ότι ο χείρωνας βρίσκεται σε άλλο οίκο, αν τα στοιχεία του προφίλ σας είναι ακριβή. το ίδιο πρέπει να εξετάσετε και τους άλλους πλανήτες σας. ένας ¨ηλιος στους ιχθείς δε μπορεί να βρίσκεται στο 12ο, όταν ο κρόνος είναι στο σκορπιό και στον 6ο οίκο(εκεί βρισκόταν το 1985).

Ειδα οτι εχω βαλει λαθος στοιχεια στο προφιλ μου.....:/
συγγνωμη...
εχω 6ο στον ζυγο με εμπεριεχομενους κρονο και πλουτωνα (και οι δυο στο σκορπιο)
και 12ο στον κριο με εμπεριεχομενους ηλιο(ταυρος) αρη και χειρων(και οι δυο διδυμους)
Η μονη οψη του κρονου που εχω ειναι η αντιθεση του με τον αρη που μαλλον σχετιζεται...

Freya!
21-10-2011, 11:11 PM
errikaki το άγχος ως ψυχοπαθολογική διαταραχή σχετίζεται με τη Σελήνη, όμως το καθημερινό στρες που βιώνουμε όλοι μας σχετίζεται με τον Ερμή.

Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στον 6ο οίκο σημειοδοτεί ασθένειες που σχετίζονται με τον πλανήτη. Ο Κρόνος που ρωτάς σχετίζεται με την έλειψη ασβεστίου, με τις αρθρώσεις και τα κόκαλα, τη γνάθο και τα δόντια, με οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν και τον χρόνο και επιπλέον προκαλεί μελαγχολίες εξαιτίας της απαισιόδοξης τάσης του. Οταν λοιπόν βρεθεί στον 6ο οίκο η καθημερινότητα μας παρουσιάζει πορβλήματα εξαιτίας φόρτου εργασίας, δοκιμασίες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που μας εξασθενούν με αποτέλεσμα να νιώθουμε κόπωση ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που είχαμε από το παρελθόν.

Ο ωροσκόπος τώρα που σημειοδοτεί το φυσικό μας σώμα εκτός των άλλων με τον Κρόνο να βρίσκεται εκεί παρουσιάζει φθορές, μελαγχολίες, περιορισμό στην έκφραση τόσο της προσωπικότητας όσο της κίνησης κτλ. Αυτά όσον αφορά την υγεία, γιατί όπως καταλαβαίνεις ένας πλανήτης σε 1ο και 6ο οίκο δεν είναι απαραίτητο να φέρει σώνει και καλά προβλήματα υγείας.
πανω σε αυτο θα ηθελα να ρωτησω τα εξης
1ον ο κρονος στον εκτο φανταζομαι οτι θα μπορουσε να φανερωνει παθηση της σπονδυλικης στηλης που εχω απο παιδι?
2ον ο εκτος στον σκορπιο θα μπορουσε να δειχνει ενα οχι σοβαρο γυναικολογικο που εχω?
3ον ο πλουτωνας τι παθησεις δειχνει?

Ευχαριστω εκ των προτερων

*alkmini
22-10-2011, 01:00 AM
Η μονη οψη του κρονου που εχω ειναι η αντιθεση του με τον αρη που μαλλον σχετιζεται...

Να υποθέσω ότι ο Άρης βρίσκεται στις πρώτες μοίρες των Διδύμων και ο Κρόνος στις τελευταίες του Σκορπιού ?

Τίνα Ζαχαριάδου
22-10-2011, 01:46 AM
Freya με όλο το σεβασμό νομίζω πως το τόπικ πηγαίνει να προσωποποιηθεί. Υγεία και Αστρολογία είναι το θέμα κι αν καθίσω να σου εξηγήσω τι σημαίνει ο Πλούτωνας στον 6ο θα βγούν άλλοι 10 να ρωτήσουν για τους πλανήτες που έχουν στον 6ο τους οίκο.

Για να μην αφήσω εντελώς ανάπαντητη την απορία σου, να σου πω, πως ο Κρόνος στον 6ο έχει την τάση να επιβαρύνει την μέση, αν και για σπονδυλική στήλη γενικότερα θα πρέπει να κοιτάξεις όχι μόνο τον Κρόνο αλλά και τον Ήλιο.

Όσο για τον Πλούτωνα, κυβερνά τα γεννητικά όργανα, όμως εξαρτάται και που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Για παράδειγμα τις ωοθήκες τις κυβερνά η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, τις σάλπιγγες η Αφροδίτη, την μήτρα αλλά και τους πόνους στην μήτρα κατά την διάρκεια της εμμήνου ρύσεως η Σελήνη, τον κόλπο και τις κολπίτιδες ο Πλούτωνας αλλά και η Αφροδίτη. Θέλω να πω πως ένα γυναικολογικό πρόβλημα πιθανόν να μην οφείλεται μόνο στον Πλούτωνα αλλά και σε άλλους πλανήτες οι οποίοι προσβάλλονται.

Να προσθέσω επίσης πως ο Πλούτωνας στον 6ο δίνει εμμονή και φοβίες σχετικές με την υγεία.

*alkmini
22-10-2011, 01:50 AM
3ον ο πλουτωνας τι παθησεις δειχνει?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Θα μπορούσε να δείχνει τα γυναικολογικά προβλήματα που αναφέρετε.

Θα μπορούσε να αναφέρεται σε ασθένειες του αίματος, όπως η αναιμία για παράδειγμα.

Freya!
22-10-2011, 03:08 AM
κατ αρχην σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...η αληθεια ειναι οτι παρασυρθηκα...ζητω συγγνωμη...
παντως ειναι φοβερο να διαπιστωνεις οτι "φαινονται" τα προβληματα που εχεις στον χαρτη σου....
στην αρχη ειχα τρομαξει που ειχα 2 "κακους" πλανητες στον οικο της υγειας (ειμαι και αρχαρια και αυρο-παραπληροφορουμαι)αλλα τελικα βλεπω πως ολα εξηγουνται...
κριμα παντως που δεν υπαρχουν πολλα βιβλια σχετικα με το θεμα στα ελληνικα...

errikaki
22-10-2011, 11:11 AM
Παρακολουθώ το θέμα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον... όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε,
ο κρόνος σχετίζεται με τα οστά, τα δόντια, το δέρμα κτλ.

Αν το δούμε από τη θετική πλευρά, ποια θέση ή όψη του κρόνου προσδίδει στο άτομο, γερά κόκκαλα, δόντια ή δέρμα;

Επίσης, είναι αληθές ότι ο ήλιος και η σελήνη
αντιπροσωπεύουν τον αριστερο και δεξί οφθαλμό αντίστοιχα στις γυναίκες; (και αντίστροφα στους άντρες)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

ΥΓ: Με τον ερμή στο σκορπιό...μου αρέσει να ψάχνω τα θέματα σε βάθος.. συγνώμη αν γίνομαι κουραστική με τόσες απορίες:rolleyes: