PDA

View Full Version : Αφροδίτη - Πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς [Ερωτήσεις]

esse
19-11-2005, 04:40 PM
...Καλησπερα σας!!

Θα ήθελα να ρωτησω :...
Εχω Αφροδιτη στον Αιγοκερω (3 σπιτακι), και ωροσκοπο σκορπιο (1 σπιτακι), με ζωδιο στο τοξοτη, Αρη στη Παρθενο..

Ποια στοιχεια δειχνουν σε ενα γενεθλειο χαρτη το βαθμο σεξουαλικοτητας?
Εχω διαβασει για την Αφροδιτη στον Αιγοκερω και την Αρη στη Παρθενο αλλα πιστευω οτι συγκρουεται με το Σκορπιο..αλλα ποσο?..:blink:
Συγχωρεστε με αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα ..αλλα καπως ετσι ειναι και στο μυαλο μου..
Αποριες ενος "βρεφους"...
:bigsmile:

anastazia
22-11-2005, 08:26 PM
Kαλησπέρα σας!
Να ρωτήσω και γω, έτσι για να μου φύγει η απορία...
Έχω αφροδίτη στην 29η μοίρα του αιγόκερου, στον 11ο οίκο.Επειδή η αφροδίτη μου βρίσκεται πολύ κοντά στον υδροχόο, επηρεάζεται και από το ζώδιο αυτό;

Άκης Αντωνίου
22-11-2005, 08:39 PM
Πολυ ωραια απορια! Πραγματι η Αφροδιτη σου εχει καποια Υδροχοικα στοιχεια.

ScP
22-11-2005, 08:58 PM
.Συγχωρεστε με αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα ..αλλα καπως ετσι ειναι και στο μυαλο μου..

Πολύ ωραία η ερώτησή σου αλλά δεν είδα να έχεει ανάλογη ΠΟΛΥ ωραία απάντηση :toung:

Fotini Christodoulou
23-11-2005, 10:19 AM
...Καλησπερα σας!!

Θα ήθελα να ρωτησω :...
Εχω Αφροδιτη στον Αιγοκερω (3 σπιτακι), και ωροσκοπο σκορπιο (1 σπιτακι), με ζωδιο στο τοξοτη, Αρη στη Παρθενο..

Ποια στοιχεια δειχνουν σε ενα γενεθλειο χαρτη το βαθμο σεξουαλικοτητας?
Εχω διαβασει για την Αφροδιτη στον Αιγοκερω και την Αρη στη Παρθενο αλλα πιστευω οτι συγκρουεται με το Σκορπιο..αλλα ποσο?..:blink:
Συγχωρεστε με αν τα ειπα λιγο μπερδεμενα ..αλλα καπως ετσι ειναι και στο μυαλο μου..

Καλημερα esse!
Δεν ειμαι αστρολογος,αλλα θα σου πω τα λιγα που ξερω!
Πρωτα θα πρεπει να δεις
"Σχέση Ηλίου -ωροσκόπου" (http://myhoroscope.gr/index.php?page=sunasc_comp)

Κατα δευτερον για την Αφροδιτη μια και ειναι στον 3 οικο σου οπως μας ειπες ,θα πρεπει να διαβασεις και για την Αφροδιτη στους Διδυμους.Μετα τις οψεις που κανει η Αφροδιτη.
Πρεπει να εξεταστει και η Σεληνη,ο Αρης και αλλοι παραγοντες,οπως ο 2ος και ο 8ος οικος κ.α.
Οπως καταλαβαινεις η ερωτηση σου δεν ειναι τοσο απλη,αφου οι παραγοντες που επηρεαζουν ειναι παρα πολλοι και θα εβγαιναν ασφαλη συμπερασματα απο την εξεταση του γενεθλιου χαρτη σας σαν συνολο.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο!

Φιλικά,
φωτεινή
Φωτεινή

Αγγελικη
23-11-2005, 04:21 PM
Αγαπητη Esse,

με τα λιγα που ξερω:

Ειναι φυσικο να αισθανεσαι μπερδεμενη....
Η συνοδος Σεληνης-Αφροδιτης στον Αιγοκερω,
αρχικα σου δημιουργει μια ψυχροτητα απεναντι
στον ερωτα.
Επισης οι σκεψεις που σου ερχονται στο μυαλο:

Ειναι σωστο να αφεθω στο κρεββατι;
Μηπως ειναι βρωμικο αυτο που κανω;
Θα δει καποιος το κορμι μου!!!
Γιατι δεν φορουσε τα καταλληλα ρουχα;
Κι αν δεν μου αρεσει το σωμα του;
(Αρης, δευτερος κυβερνητης του ωροσκοπιου, στην Παρθενο)

Τον αγαπαω; Η βασικη ερωτηση απο το πρωτο βραδυ!
Κι αν δεν του αρεσει το σωμα μου;
Μηπως, να ρωτησω και καποιον γνωστο,
για να μου πει τη γνωμη του για το αν
ειναι ωραιος;
(Ο πρωτος κυβερνητης στο Ζυγο)

Και φτανουμε στα δυσκολα....
Τι θα μου προσφερει στο μελλον;
Μπορει να μου δωσει την κοινωνικη και
υλικη ασφαλεια που αποζητω;
Γιατι πρεπει να δεθω συναισθηματικα με καποιον;
Χανω την σταθεροτητα μου, τους στοχους
που εχω στη ζωη μου!!
Με αποπροσανατολιζει το συναισθηματικο δεσιμο!
Πως θα δημιουργησω ενα τελειο κοινωνικο προφιλ εαν
ο συντροφος μου δεν το εχει;
Τον ερωτα τον αντιλαμβανεσαι αρχικα, σαν μια
ακομη υποχρεωση, μια αποστολη που πρεπει
να εκπληρωσεις.
(Η εννοια Σεληνης-Αφροδιτης στον Αιγοκερω).

Δεν αφηνεις τον εαυτο σου και το σωμα
σου να απολαυσει χωρις σκεψεις και τυψεις αυτο που
σου δινεται εκεινη τη στιγμη.
Σκεφτεσαι...σκεφτεσαι...σκεφ τεσαι...
(Σεληνη-Αφροδιτη στον 3ο)

Εαν αποφασισεις να αντιδρασεις αυθορμητα,
χωρις αναστολες και αποφασισμενη να γνωρισεις
και το σωμα σου και τα ορια σου,
θα συμβουν (για μενα), τα εξης τεινα:

Θα εκφραστει επιτελους, αυτος ο παθιαρης σου
ωροσκοπος στον Σκορπιο που ενισχυεται απο τον
εντονη διαθεση για ερωτα που του δινει ο
κυβερνητης του στο Ζυγο, αλλα και θα
δωσεις και αφθονο συναισθημα και τρυφεροτητα
(ο κυβερνητης στον 12ο, των Ιχθυων).

Επισης θα βγει στην επιφανεια και ο τρελλιαρης Τοξοτης σου
αλλα και ο παιχνιδιαρης Διδυμος (Σεληνη, Αφροδιτη στον 3ο,
ισως θα σου αρεσε να μιλας εκεινη τη στιγμη, αλλα προτιμησε
θεματα που δεν εχουν να κανουν με τις κοινωνικες μας...υποχρεωσεις)

Ο δευτερος κυβερνητης σου, ο Αρης, επιτελους θα δει
ασπρη μερα! και θα βγαλει και τον εντονο Υδροχοο που
κρυβει μεσα του (ειναι στον 11ο και σε συνοδο με το Δια,
θελει να επεκταθει, αν πρεπει κατι να σκεφτεσαι, σκεψου
την παγκοσμια αρμονια και τελειοτητα που εκφραζεται
εκεινη τη στιγμη μεσω εσου και του συντροφου σου...)

Προτιμησε ανοιχτους συντροφους με διαθεση να σου μαθουν
και αποφασισε να μαθεις κι εσυ για το θεμα.
Εχεις πολλα στοιχεια εντονου ερωτισμου στο
χαρτη σου!
Διαθεση να εχεις και ολα γινονται...

esse
24-11-2005, 04:44 AM
Αγαπητη Esse,

με τα λιγα που ξερω:

....
Διαθεση να εχεις και ολα γινονται...

Λιγα που ξερεις??.....Ακομα ψαχνω το σπιτι για κρυφη καμερα....:) :) :) :blink1:
..
Ολα αυτα τρυγιζουν στο κεφαλι και ακομα ποιο πολλα...:push: :blink: :amuse:
...
Σ ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και απο δω και περα, γνωριζοντας καλυτερα τον ευατο μου, θα κανω οτι μπορω!

:love:
Esse..

esse
24-11-2005, 04:52 AM
Καλημερα esse!
Δεν ειμαι αστρολογος,αλλα θα σου πω τα λιγα που ξερω!
Πρωτα θα πρεπει να δεις
[......Ελπιζω να βοηθησα λιγο!

Φιλικά,
φωτεινή
Φωτεινή
Σ ευχαριστω πολύ Φωτεινη !!!!
Σα βρεφος απο καπου πρεπει ν αρχισω...
μπορει να μη κανω ευστοχες ερωτησεις , αλλα ευτυχως υπαρχουν εμπειροι αναλυτες, που μπορουν να με καθοδηγησουν!!!!

Να σαι καλα!!!!!

Φιλικα
Εsse..

physiks
04-12-2005, 02:18 AM
Οι άνθρωποι που έχουν μια «καλά τοποθετημένη Αφροδίτη» στο ωροσκόπιό τους, έλκουν εύκολα τους γύρω τους και ασκούν γοητεία στους άλλους, ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή και τον έρωτα?

Μια «δύσκολα» τοποθετημένη Αφροδίτη σε ένα ωροσκόπιο, κάνει το συγκεκριμένο άτομο ιδιαίτερα κλειστό σαν άνθρωπο δηλαδή. Συνήθως είναι στερημένος από χαρά και αγάπη και φοβικός στις σχέσεις του με αποτέλεσμα να επιλέγει σχετικά προβληματικές σχέσεις. Εάν τα λέω σωστά.

Σε όψη με Κρόνο, Δεσμούς Σελήνης αλλά και άλλους πλανήτες, φανερώνει πολλά για τη καρμικότητα μιας σχέσης, τη διάρκειά της και φυσικά τη ποιότητά της προφανώς.

Λίλιαν Σίμου
05-12-2005, 01:53 AM
Αγαπητό μας μέλος physics

Πολύ ωραία η παρατήρησή σας και σαφής. Πράγματι υπάρχουν αυτές οι παράμετροι, που ωραία μας εξηγείετε.
Θα ήθελα να συμπληρώσω όμως, πως στην παρίπτωση μίας Αφροδίτης σε δυσχερή θέση, καλό είναι να εξετάζουμε και τον 5ο οίκο, ο οποίος μπορεί να δηλώνει μία ευχέρεια στην συναισθηματική έκφραση και να μετριάζει την δυσχέρεια της Αφροδίτης. Καθώς όλα στον χάρτη είναι ένα σύνολο και μία σύνθεση, αρκετές φορές βρίσκονται παράγοντες που στηρίζουν τα δύσκολα σημεία μας.

φιλικά

Λίλιαν Σίμου

danie
26-01-2008, 07:47 PM
Είμαι καινούργιο μέλος οπότε για άλλη μια φορά συγχωρέστε την άγνοια μου!:cheesy:Είμαι σκορπιός και έχω μάλιστα και αφροδίτη στο σκορπιό,και ακούω παντού ότι εκπέμπει ένα μαγνητισμό..Προσωπικά,δε νομίζω ότι ισχύει σε μένα τι να πω,δυστυχώς δε βλέπω κάτι τέτοιο...Δεν ξέρω σε τι όψη βρίσκεται η αφροδίτη μου μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?έχω γεννηθεί αθήνα 7/11/86 στις 10.35.
Ευχαριστώ!

danie
26-01-2008, 07:55 PM
Α ξέχασα δεν ξέρω αν η "όψη" σημαίνει το ίδιο,αλλά θα θελα να μου πείτε τη θέση της,αν ειναι "καλά τοποθετημένη" ή όχι...Πάντως γενικά είμαι πάρα πολύ ντροπαλή στο να πλησιάσω κάποιον ή να δείξω κάτι,υπερβολικά θα έλεγα,πράγμα που δεν ταιριάζει με το προφίλ του ζωδίου μου και αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό...:love:

panther
26-01-2008, 08:47 PM
Είμαι καινούργιο μέλος οπότε για άλλη μια φορά συγχωρέστε την άγνοια μου!:cheesy:Είμαι σκορπιός και έχω μάλιστα και αφροδίτη στο σκορπιό,και ακούω παντού ότι εκπέμπει ένα μαγνητισμό..Προσωπικά,δε νομίζω ότι ισχύει σε μένα τι να πω,δυστυχώς δε βλέπω κάτι τέτοιο...Δεν ξέρω σε τι όψη βρίσκεται η αφροδίτη μου μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?έχω γεννηθεί αθήνα 7/11/86 στις 10.35.
Ευχαριστώ!

Η Αφροδίτη σου θεωρητικά είναι σε καλή θέση.
Κάνει μια όψη συνόδου με τον Ήλιο σου που σου δίνει καλό γούστο, καλλιτεχνικά ταλέντα, θέλεις να ζεις σε αρμονικό περιβάλλον. Αυτή η όψη, όντως δίνει αισθησιασμό, ρομαντισμό και καλή διάθεση.

panther
26-01-2008, 09:03 PM
Η Αφροδίτη σου θεωρητικά είναι σε καλή θέση.
Κάνει μια όψη συνόδου με τον Ήλιο σου που σου δίνει καλό γούστο, καλλιτεχνικά ταλέντα, θέλεις να ζεις σε αρμονικό περιβάλλον. Αυτή η όψη, όντως δίνει αισθησιασμό, ρομαντισμό και καλή διάθεση.

Επίσης, η Αφροδίτη σου κάνει όψη συνόδου με Πλούτωνα :blink: που επίσης δίνει στο άτομο μαγνητισμό, σεξουαλικότητα και γενικότερα εκπέμπουν έναν αέρα μυστηρίου, ο οποίος ενισχύσεται (θετικά & αρνητικά) καθότι όψη αυτή γίνεται στον Σκορπιό. Όμως, το άτομο αυτό δημιουργεί έντονες και παθιασμένες σχέσεις και τους αρέσει να κυριαρχούν στο ταίρι τους.

Αυτή την όψη συνόδου (Αφρο.-Πλούτωνα) τετραγωνίζει ο ¶ρης:amazed: ... εδώ λοιπόν είναι το μυστικό.

Αγγελος
27-01-2008, 02:49 AM
Α ξέχασα δεν ξέρω αν η "όψη" σημαίνει το ίδιο,αλλά θα θελα να μου πείτε τη θέση της,αν ειναι "καλά τοποθετημένη" ή όχι...Πάντως γενικά είμαι πάρα πολύ ντροπαλή στο να πλησιάσω κάποιον ή να δείξω κάτι,υπερβολικά θα έλεγα,πράγμα που δεν ταιριάζει με το προφίλ του ζωδίου μου και αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό...:love:

Η Αφροδιτη σου δεν ειναι φυσικα σε καλη θεση. Ειναι στον Σκορπιο αναδρομη, σε συνοδο με Ηλιο και Πλουτωνα.
Δειχνει να αισθανεσαι οτι εχεις εντονο ερωτισμο αλλα η Σεληνη στον Αιγοκερω σε κανει να αντιμετωπιζεις καπως ψυχρα τα πραγματα στην πρωτη επαφη. Τα ΠΡΕΠΕΙ ειναι αυτα που σου βγαινουν σαν πρωτη αντιδραση...Ο Ηλιος, η Αφροδιτη και ο Πλουτωνας ειναι στον 10ο οικο (του Αιγοκερω)
Επισης, αυτο που διακρινουν οι αλλοι ειναι ενα ατομο το οποιο ειναι ανεξαρτητο, μετακινειται, εχει χιουμορ που ομως ειναι πολυ κτητικο και προσπαθει να κοιταζει και τα συμφεροντα του παντα...αλλα και τεμπελουλα παρολο που εχεις τοσα σχεδια στο μυαλο σου..!!!
Προκειται για αντιφασεις που θα τις συνειδητοποιησεις...
ΕΣΥ πιστευεις οτι εισαι μαγνητικη. Ο μαγνητισμος που εκπεμπεις δεν ειναι ερωτικος.
Ειναι αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι αλλοι (ο Ποσειδωνας) αλλα και αλλοπροσαλλο στα ματια των αλλων...

danie
27-01-2008, 03:44 AM
Eυχαριστώ για τις διευκρινίσεις!Αν και πρεπει να πω ότι,¶γγελε,με τρόμαξες λίγο μ'αυτά που είπες...Και μάλιστα εγω δεν πιστεύω πως είμαι μαγνητική,αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που έστειλα το μήνυμα...
Panther σ'ευχαριστώ αλλα τι εννοείς,τι γίνεται που τετραγωνίζει ο ¶ρης την όψη συνόδου Αφροδίτη-Πλούτωνα?

KALIANA
27-01-2008, 01:48 PM
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για την θέση της αφροδίτης μου και αν είναι καλή έχω γεννηθεί 03/07/1983 στις 11 το πρωί. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει γιατί είμαι λίγο άσχετη. Σας ευχαριστώ πολύ

gluka
27-01-2008, 11:12 PM
Εγω εχω τη Σεληνη,Αφροδιτη στον Υδροχοο στον 11ο οικο, Ηλιο στον 10 οικο, Αρης στον Ταυρο και στον 1ο οικο, Εξάγωνο: Αφροδίτη Ποσειδώνας , Ημί-εξάγωνο: Ήλιος Ποσειδώνας , Συζυγία: Αφροδίτη Δίας , Συζυγία: Σελήνη Αφροδίτη , Συζυγία: Σελήνη Δίας, Τρίγωνο: Αφροδίτη Πλούτωνας , Εξάγωνο: Ποσειδώνας Πλούτωνας ,Τρίγωνο: Δίας Πλούτωνας

και ο φιλος μου εχει τον Ηλιο στους Διδυμους ομως στον 10ο οικο;) και τη Σεληνη στους Διδυμους στον 11 ο οικο ;) ,Αφροδιτη στον Ταυρο στον 10ο οικο, Αρης στον Υδροχοο στον 7ο οικο, Αντίθεση: Ήλιος Δίας , Αντίθεση: Ήλιος Ποσειδώνας ,Εξάγωνο: Ποσειδώνας Πλούτωνας ,Εξάγωνο: Δίας Πλούτωνας ,Συζυγία: Ερμής Αφροδίτη ,Τετράγωνο: Αφροδίτη Αρης, Τρίγωνο: Σελήνη Αρης ,Τρίγωνο: Σελήνη Ουρανός ,Χιασμός: Αφροδίτη Ουρανός.
Σας παρακαλω,πειτε μου λιγα πραγματα πως ειμασται μεταξη μας και χοριστα,περιπου ?Ευχαρηστω για το χρονο σας.

Αγγελος
27-01-2008, 11:53 PM
Eυχαριστώ για τις διευκρινίσεις!Αν και πρεπει να πω ότι,¶γγελε,με τρόμαξες λίγο μ'αυτά που είπες...Και μάλιστα εγω δεν πιστεύω πως είμαι μαγνητική,αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που έστειλα το μήνυμα...
Panther σ'ευχαριστώ αλλα τι εννοείς,τι γίνεται που τετραγωνίζει ο ¶ρης την όψη συνόδου Αφροδίτη-Πλούτωνα?

Σημαινει οτι ειναι καλυτερο να ασχολειθεις με τα επαγγελματικα σου γιατι εκει θα εχεις περισσοτερες επιτυχιες.

ΥΓ.
Επειδη ειμαι παντα βιαστικος, συγνωμη που απανταω στη θεση της Πανθηρος...

panther
28-01-2008, 01:28 AM

Είσαι πολύ μικρή για να πιστεύεις ότι δεν είσαι μαγνητική. Και τι εννοείς με τη λέξη μαγνητική ... δλδ να σταματάνε όλοι και να σε κοιτάνε?
Εγώ, βλέποντας τον χάρτη σου, μπορώ να πω ότι στον 1ο σου οίκο έχεις δυο πλανήτες. Που σημαίνει ότι παρόλο που το ηλιακό σου ζώδιο είναι στον Σκορπιό, εσύ μέσα σου "κινείσαι" με Ποσειδώνια και Σελήνια χαρακτηριστικά δλδ είσαι πολύ ευαίσθητη κλπ. (Δες τις ιδιότητες αυτών των 2 πλανητών). Αντι λοιπόν, να βγάλεις αυτά τα χαρακτηριστικά πιθανά να δείχνεις όχι τόσο απόμακρη (λόγω Σελήνης στον Αιγόκερω) όσο φιλική (λόγω ακμής 7ου στους διδύμους). Εγώ πιστεύω, ακράδαντα ότι όλοι οι άνθρωποι μέσα μας έχουμε σεξουαλικότητα ή μαγνητισμό, αλλά πολλές φορές δεν ξέρουμε πως να τον εκφράσουμε. Η σεξουαλικότητα μας εκφράζεται μέσω της Αφροδίτης αλλά όπως είπαμε η Αφροδίτη σου τετραγωνίζει με τον ¶ρη σου.

Αρνητική έκφραση ¶ρης - Αφροδίτη: αυτή η όψη ευνοεί τον έρωτα δίχως ανταπόκριση, δηλαδή τα άτομα αυτά συχνά ερωτεύονται πρόσωπα από τα οποία δεν λαμβάνουν καμία ανταπόκριση ή το αντίθετο. Πολύ συχνά τους βλέπουμε να δυσκολεύονται να εκφράσουν τις επιθυμίες τους ή το ποια πορεία πρέπει να επιλέξουν, αντιδρώντας γλυκά και τρυφερά (Αφροδίτη) ή σκληρά και επιθετικά (¶ρης), καθώς οι ιδιότητες αυτών των δύο πλανητών διαρκώς συγκρούονται. Συχνά φημίζονται για την γοητεία τους! αλλά είναι πάντα έτσι;
¶ρης, ο πλανήτης της δράσης (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/3308-%DC%F1%E7%F2-%EF-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7%F2-%F4%E7%F2-%E4%F1%DC%F3%E7%F2.html)

Πιστεύω ότι αν μελετήσεις τον χάρτη σου και ψάξεις μέσα σου, θα βρεις τον τρόπο να εκδηλώσεις σωστά την σεξουαλικότητα σου!

Όσον, αφορά τη Σελήνη σου ... θα πρέπει να προσέξεις να μην είσαι πολύ αυστηρή ή αυταρχική με τα παιδιά σου.

Ελπίζω να βοήθησα. :bigsmile:
Φιλικά
Ιουλία

gluka
16-02-2008, 10:32 PM
Κλαησπερα σας,μπορει να μου πει κανεις τι σειμενη αυτος ο χιασμος Αφροδιτη Ουρανου του φιλο μου?Πουθενα δεν γραφει για χιασμο.Ευχαρηστω παρα πολυ.

Toksotaki
17-02-2008, 01:22 PM
ok...καλα ολα αυτα αλλα οταν χρωματιζεται απο οψεις με πολλους πλανητες τοτε ποια χαρακτηριστικα ειναι πιο εκδηλα??Ειμαι γεννημενη 17 12 1990 20:40 Αθηνα η Αφροδιτη μου κανει συνοδο σεληνη,ουρανο,ποσειδωνα,ερ η παραλληλια με ηλιο τριγωνο με μεσουρανημα,πενταγωνο με Αρη...ολα στον Αιγοκαιρω και στον 5 οικο!(εκτος του ποσειδωνα στον 6 οικο)...

melchiar
11-09-2008, 03:26 PM
καλησπερα σε ολους ,
ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με τον γενεθλιο χαρτη μου .Ειμαι γεννημενη 2/12/88.Εχω την αφροδιτη και τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 1 οικο και στα δυο ,με συνοδο αφροδιτη πλουτωνα και αφροδιτη εξαγωνο με ποσειδωνα αλλα δεν καταλαβαινω και πολυ τη σημασια της οψησ αυτης ,μπορει κανεισ που γνωριζει να μου την εξηγησει.Επισης κατι ακομα ,ο ουρανος μου βρισκεται στον τοξοτη στον 3 οικο οπως και ο κρονοσ οπως και ο ποσειδωνασ ειναι καλο που 3 πλανητεσ βρισκονται στουσ διδυμουσ και ιδιαιτερα ο ουρανοσ.?
ευχαριστω

melchiar
11-09-2008, 03:27 PM
λαθος βιασυνης γεννημενοσ ηθελα να πω

giannas
12-09-2008, 12:01 AM
Εγω παλι διακρινω ενα αγχος για το αν ειμαστε σεξουαλικοι, αν ειμαστε τρυφεροι,αν αν αν...Καθε ανθρωπος αγαπιετε με τις χαρες του.Εχω εναν αρκετα δυσκολο χαρτη που παλιοτερα μου δημιουργουσε μεγαλα προβληματα καθοτι συναναστρεφομαι σε προσωπικο και επικοινωνιακο επιπεδο με πολυ κοσμο.Παρολα αυτα εχω ανθρωπους που με εμπιστευοντε παρα πολλα χρονια και εχω καταφερει να ειμαι με εναν ανθρωπο για 10 χρονια σχεδον και περναω πολυ καλα.
Δεν μας κανουν ολοι και δεν κανουμε σε ολους.Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που νιωθουν και αγαπανε οπως και εμεις και σιγουρα μπορουμε να δειξουμε την αγαπη μας ειτε με "ζουζουνιες" ειτε με οποιδηποτε αλλο τροπο.
Λιγη χαλαροτητα θελει και να ξερεις τι θελεις και τι μπορεις να δωσεις.

danie
13-09-2008, 03:47 AM
gianna πολύ μ'αρέσει η απάντησή σου και ομολογώ ότι όλοι έτσι αισιόδοξοι πρέπει να 'μαστε όλοι..έτσι κι αλλιώς τα ζώδια,απ'ο,τι έχω καταλάβει,δείχνουν την τάση πάνω στην οποία μπορούμε να κινηθούμε βελτιώνοντας,"δουλεύοντας" και μαθαίνοντας σιγά σιγά τον εαυτό μας..οπότε όπως είπες κι εσύ αγαπητό μέλος,ψυχραιμία και να μην παίρνουμε το καθετί τοις μετρητοίς,γιατί δεν αρέσουμε σε όλους ούτε και αξίζει να αγχωνόμαστε για πράγματα που μπορούμε να καλυτερεύσουμε,εαν έχουμε πραγματικά τη θέληση να προσπαθήσουμε..!!
Αυτά τα ολίγα...
Φιλιά σε όλους!

konstantina318
13-09-2008, 10:39 AM
καλησπερα σε ολους ,
ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με τον γενεθλιο χαρτη μου .Ειμαι γεννημενη 2/12/88.Εχω την αφροδιτη και τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 1 οικο και στα δυο ,με συνοδο αφροδιτη πλουτωνα και αφροδιτη εξαγωνο με ποσειδωνα αλλα δεν καταλαβαινω και πολυ τη σημασια της οψησ αυτης ,μπορει κανεισ που γνωριζει να μου την εξηγησει.Επισης κατι ακομα ,ο ουρανος μου βρισκεται στον τοξοτη στον 3 οικο οπως και ο κρονοσ οπως και ο ποσειδωνασ ειναι καλο που 3 πλανητεσ βρισκονται στουσ διδυμουσ και ιδιαιτερα ο ουρανοσ.?
ευχαριστω

Καλημέρα :bigsmile:Αν πάς στην αρχική σελίδα,στην επιλογή ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ και δώσεις τα στοιχεία σου,θα σου λυθούν όλες οι απορίες .Μετά το χάρτη και τις όψεις επιγραμματικά,τα γράφει κ αναλυτικά:bigsmile:

leoma
13-09-2008, 11:33 AM
καλησπερα σε ολους ,
ευχαριστω

Αγαπητέ melchiar

Φοβάμαι ότι τα'χεις μπερδέψει λίγο: αφενός δεν έχεις πλανήτες στους Διδύμους, αφετέρου ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας σου βρίσκονται στον Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός στην τελευταία μοίρα του Τοξότη.

Για την ένωση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορείς να πάρεις πληροφορίες σε άρθρο του φίλτατου μέλους cancerian που υπάρχει στο site http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/6813-%DD%ED%F9%F3%E7-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7%F2-%F0%EB%EF%FD%F4%F9%ED%E1.html.

Όσον αφορά το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι μια αρκετά δημιουργική όψη στον καλλιτεχνικό τομέα, αν φυσικά το κυνηγήσεις λιγάκι και καλλιεργήσεις τα όποια ταλέντα έχεις. Στον τομέα των σχέσεων δείχνει ένα άτομο που τα πάει καλά με τους άλλους, είναι ζεστό και εγκάρδιο, καμμιά φορά λίγο απρόσωπο (βέβαια το τελευταίο το ακυρώνει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που αναζητά βαθύτερες σχέσεις). Ο Ποσειδώνας όμως μας φοράει ροζ γυαλάκια, με αποτέλεσμα είτε να αναζητούμε τον ιδανικό σύντροφο είτε να εξιδανικεύουμε το αντικείμενο του έρωτά μας και σαν συνέπεια να τρώμε τα μούτρα μας πάνω στην σκληρή πραγματικότητα. :cry:

melchiar
13-09-2008, 03:42 PM
konstantina318 και leoma ευχαριστω για τις απαντησεις και απο τον γενεθλιο βρηκα αρκετες πληροφοριες αλλα και απο το αρθρο για τη σχεση πλουτωνα-αφροδιτη.
leona μια λεπτομερεια ο κρονοσ και ο αιγοκερως γνωριζω οτι ειναι στον αιγοκερω απλως ηθελα να γνωριζω τη σημασια οταν και οι τρεισ πλανητεσ βρισκονται στον 3 οικο τη επιρροη εχουν,αν γνωριζεισ κατι περισσοτερο για αυτο θα ηθελα παρα πολυ να μαθω .
Κατι ακομα μου ειχαν πει καποτε οτι οταν η αφροδιτη και ο πλουτωνασ σε εναν γενεθλιο χαρτη βρισκονται στον σκορπιο ,υπάρχει μια κακοτυχια στον ερωτικο τομεα,την οποια τη διακρινω και εγω ,αν φανταστεισ οτι τους ανθρωπουσ που αγαπω δεν μπορω να τους εχω στο τελος και αυτο γιατι οπως με πληροφορησαν ,σε προηγουμενεσ ζωεσ πατησα μερικουσ και τους πληρωνω τωρα(χαχα).Ειμαι ο ανθρωπος εκεινοσ που θελει οι ανθρωποι γυρω του να νιωθουν ελευθεροι αλλα στον ερωτα τα πραγματα διαφερουν ,καταληγω να νιωθω μονοσ στο τελος γιατι δεν θελω με την συμπεριφορα μου να πληγωνω τουσ ανθρωπουσ που εχω διπλα μου.Εχω λοιπον 2 ερωτησεισ να κανω:πωσ ισορροπει κανεισ την αναγκη ,του να θελει να ειναι ελευθερος καποιος αυτος αλλα και οι γυρω του?και πωσ μπορει να εξοφλησει κανεισ παλιους λογαριασμουσ απο προηγουμενεσ ζωεσ ,οπωσ ειναι αυτη η οψη στον γενεθλιο χαρτη μου μεταξυ αφροδιτησ -πλουτωνα.
Συγχωρεστε τη φλυαρια μου ,αλλα ψαχνω για απαντησεισ που θα μου δωσεισ οχι την ικανοποιηση της ιδιας της απαντησης ,οσο τη γνωση του να μπορω να γινω καλυτερος ανθρωπος και να μην κανω παλι τα ιδια λαθοι.....

melchiar
13-09-2008, 03:43 PM
ο κρονος και ο ποσειδωνας ηθελα να πω

danie
13-09-2008, 04:23 PM
Καλησπέρα και από μένα!
Κι εγώ είμαι λιγάκι μπερδεμένη..Έχω Αφροδίτη στο σκορπιό(10ος οίκος),σε σύνοδο με τον Ήλιο και με τον Πλούτωνα..Επίσης Πλούτωνα και Ερμή στο σκορπιό(10ος και 11ος οίκος αντίστοιχα) και ¶ρη στον υδροχόο.Τι σημαίνουν αυτά όσον αφορά τον ερωτισμό?
Ευχαριστώ!

leoma
13-09-2008, 04:38 PM
konstantina318 και leoma ευχαριστω για τις απαντησεις και απο τον γενεθλιο βρηκα αρκετες πληροφοριες αλλα και απο το αρθρο για τη σχεση πλουτωνα-αφροδιτη.
leona μια λεπτομερεια ο κρονοσ και ο αιγοκερως γνωριζω οτι ειναι στον αιγοκερω απλως ηθελα να γνωριζω τη σημασια οταν και οι τρεισ πλανητεσ βρισκονται στον 3 οικο τη επιρροη εχουν,αν γνωριζεισ κατι περισσοτερο για αυτο θα ηθελα παρα πολυ να μαθω .
Κατι ακομα μου ειχαν πει καποτε οτι οταν η αφροδιτη και ο πλουτωνασ σε εναν γενεθλιο χαρτη βρισκονται στον σκορπιο ,υπάρχει μια κακοτυχια στον ερωτικο τομεα,την οποια τη διακρινω και εγω ,αν φανταστεισ οτι τους ανθρωπουσ που αγαπω δεν μπορω να τους εχω στο τελος και αυτο γιατι οπως με πληροφορησαν ,σε προηγουμενεσ ζωεσ πατησα μερικουσ και τους πληρωνω τωρα(χαχα).Ειμαι ο ανθρωπος εκεινοσ που θελει οι ανθρωποι γυρω του να νιωθουν ελευθεροι αλλα στον ερωτα τα πραγματα διαφερουν ,καταληγω να νιωθω μονοσ στο τελος γιατι δεν θελω με την συμπεριφορα μου να πληγωνω τουσ ανθρωπουσ που εχω διπλα μου.Εχω λοιπον 2 ερωτησεισ να κανω:πωσ ισορροπει κανεισ την αναγκη ,του να θελει να ειναι ελευθερος καποιος αυτος αλλα και οι γυρω του?και πωσ μπορει να εξοφλησει κανεισ παλιους λογαριασμουσ απο προηγουμενεσ ζωεσ ,οπωσ ειναι αυτη η οψη στον γενεθλιο χαρτη μου μεταξυ αφροδιτησ -πλουτωνα.
Συγχωρεστε τη φλυαρια μου ,αλλα ψαχνω για απαντησεισ που θα μου δωσεισ οχι την ικανοποιηση της ιδιας της απαντησης ,οσο τη γνωση του να μπορω να γινω καλυτερος ανθρωπος και να μην κανω παλι τα ιδια λαθοι.....

Αγαπητέ melchiar

Το αίσθημα της μοναξιάς που νιώθεις εξηγείται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (αφού διάβασες και το άρθρο...). Η όψη αυτή ενισχύεται και από την παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό όπου είναι "σε αδυναμία" στο ζώδιο αυτό, όπως λένε, επειδή δεν μπορεί εκεί να εκφράσει τη βασική της ενέργεια (ο Πλούτωνας -- αντίθετα -- είναι στο φυσικό του χώρο). Η επιθυμία σου σαν Τοξότης να νιώθουν οι άλλοι ελεύθερα συγκρούεται με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, γιατί στις στενές σου σχέσεις γίνεσαι κάπως πιεστικός και ίσως αποξενώνεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου δίνει αυτή τη γοητεία να προσελκύεις αρκετά άτομα σε ερωτικό επίπεδο λόγω του παρουσιαστικού σου (αν πιθανότατα έχεις και ωροσκόπο Ζυγό συμβάλλει και αυτός), από την άλλη πλευρά ο Σκορπιός και ο Πλούτωνας, ενώ υποδηλώνουν έναν πιστό φίλο ή σύντροφο, σε κάνουν κτητικό και εξουσιαστικό.

Για τις καρμικές προεκτάσεις του θέματος δεν μπορώ να μιλήσω -- θα έλεγα ότι "πάει μακριά η βαλίτσα" μ' αυτά τα πράγματα και είναι και εκτός θέματος (βλέπε Αφροδίτη: Ο Πλανήτης του Έρωτα και της Ομορφιάς). ¶λλωστε ο σκοπός είναι να κατανοήσεις τις όψεις αυτές του ωροσκοπίου σου και να προσπαθήσεις να τις βελτιώσεις είτε μόνος είτε με τη βοήθεια ειδικού, αν σε πονάνε πολύ.

Επίσης εκτός θέματος είναι και οι πλανήτες του 3ου οίκου. Μπορείς, αν θέλεις, να ανοίξεις Νέο Θέμα στις Συζητήσεις Αστρολογίας για το συγκεκριμένο κομμάτι (Συζητήσεις - ερωτήσεις - απορίες - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/122-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E5%F1%F9%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F0%EF%F1%DF%E5%F2))
:love:

Δείμων
13-09-2008, 05:53 PM
Κάπου στο «ροζουλί» νομίζω είμαι και εγώ, Αφροδίτη χαλαρό χιαστί (>5°) με Ποσειδώνα και δυνατό τετραγωνάκι με Πλούτωνα. (Κάτι άλλες ψιλές όψεις όπως σύνοδο με Ήλιο, χι με Δία και Ωροσκόπο και Τετρ. με Χείρωνα τις αντιπαρέρχομαι :toung::bigsmile:) Εκ πείρας έχω να πω ότι η ροζουλίαση από τη στιγμή που αναγνωρίζεις ότι την έχεις μπορεί να προσεχτεί, και άσχετα αν αυτό οδηγήσει σε μια αυξημένη επιφυλακτικότητα τελικά πιστεύω ότι προστατεύει από αρκετές τράκες, κατάγματα, σπασμένα παρμπριζ, λαμαρινατζήδες κλπ. Τώρα αν σου στερεί την απόλαυση της ταχύτητας και του speed τι να γίνει. Ελπίζεις ότι έστω και κούτσα-κούτσα κάποια στιγμή θα βγεις σε μια μεγάλη ευθεία να το «πατήσεις»! :laugh:

zania
14-09-2008, 01:53 AM
Να ρωτήσω και εγω κάτι, η Αφροδίτη στον 12ο στον Αιγόκαιρω τι μπορει να δειχνει?

black moon
14-09-2008, 09:32 AM
Να ρωτήσω και εγω κάτι, η Αφροδίτη στον 12ο στον Αιγόκαιρω τι μπορει να δειχνει?

Στην αρχική μας σελίδα, στον "γενεθλιο χαρτη" υπάρχει αναλυση γι'αυτο που ρωτας....κατω-κατω.

dominia77
15-09-2008, 02:18 PM
Κάπου στο «ροζουλί» νομίζω είμαι και εγώ, Αφροδίτη χαλαρό χιαστί (>5°) με Ποσειδώνα και δυνατό τετραγωνάκι με Πλούτωνα. (Κάτι άλλες ψιλές όψεις όπως σύνοδο με Ήλιο, χι με Δία και Ωροσκόπο και Τετρ. με Χείρωνα τις αντιπαρέρχομαι :toung::bigsmile:) Εκ πείρας έχω να πω ότι η ροζουλίαση από τη στιγμή που αναγνωρίζεις ότι την έχεις μπορεί να προσεχτεί, και άσχετα αν αυτό οδηγήσει σε μια αυξημένη επιφυλακτικότητα τελικά πιστεύω ότι προστατεύει από αρκετές τράκες, κατάγματα, σπασμένα παρμπριζ, λαμαρινατζήδες κλπ. Τώρα αν σου στερεί την απόλαυση της ταχύτητας και του speed τι να γίνει. Ελπίζεις ότι έστω και κούτσα-κούτσα κάποια στιγμή θα βγεις σε μια μεγάλη ευθεία να το «πατήσεις»! :laugh:

Σαν να λεμε σπευδε βραδεως. Παλιο, αλλα σοφο.

loulakopia
24-07-2009, 09:03 PM
Καλησπερα αφροδιτη στο λιωνταρι στον 11ο ιοκο κανει οψεις αλλα οχι με προσωπικουσ πλανητες αντιλαμβανομαι οτι θα μπορουσε να δινει μια καλη εμφανιση λογο του λιωνταριου κ κατα καποιο τροπο να κανει τρην κοπελα δημοφιλη λογο ιοκου ομως παρατηρωντας τον χαρτη δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχετε ο εντονος μαγνητησμος που εκπεμπει?

black moon
24-07-2009, 09:48 PM
Για μαγνητισμό κοιτα Πλούτωνα

loulakopia
24-07-2009, 10:24 PM
εχει οψεις με πλουτωνα στο σκορπιο στον 2ο τριγωνο με ηλιο επισης τριγωνο με σεληνη στους ιχθυεις στον 6ο ιοκο εξαγωνο με ποσειδωνα στον αιγωκαιρο στον 4ο ιοκο κ τελος τετραγωνο με ερμη στον καρκινο τελευταια μοιρα στον 11ο ιοκο. ομως πιστευω οτι αυτες οι οψεις δεν δινουν μαγνηνιτισμο πχ ενα τριγωνο με την σεληνη μπορει να δινει σωστη κριση οχι μαγνητισμο το τεραγωνο με πλουτωνα καπιο προβλημα επικοινωνιας αν κ τριγωνιζετε απο κρονο στον τοξοτη στον 4ο ιοκο αλλα νομιζω οτι κ εδω υπαρχει προβλημα...εσυ τι λες?

black moon
24-07-2009, 10:34 PM
Διαφωνω, αλλα το θεμα εδω ειναι Αφροδίτη οποτε δεν θα επεκταθω :cheesy: :love:

loulakopia
24-07-2009, 10:43 PM
που μπορω να παραθεσω την ερωτηση μου?

georgia238
25-07-2009, 08:47 PM
Καλησπέρα

και εγω διαφωνώ και θα επεκταθώ. όψη αφροδίτης σελήνης εκτός απο τα άλλα είναι και δείκτης θηλυκότητας ενώ αφροδίτη ήλιος δίνει γοητεία επίσης όψη με πλούτωνα ιδιαίτερα οι δύσκολες (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) μεγάλο μαγνητισμό. είναι στον 11ο άρα είναι και δημοφιλής. γιατί το ψάχνεις ακόμη?:bigsmile: