PDA

View Full Version : Άρης σε Ταυ τετράγωνο με Ουρανό - Πλούτωνα

Τίνα Ζαχαριάδου
16-07-2012, 02:46 PM
Οι περισσότεροι γνώστες της αστρολογίας και μόνο στο άκουσμα αυτών των τριών πλανητών ταράζονται. Πολύ περισσότερο δε, εσείς που διαθέτετε ελάχιστες αστρολογικές γνώσεις. Δεν θα προσπαθήσω να χρυσώσω το χάπι όμως θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω όσο καλύτερα μπορώ για τις ενέργειες των πλανητών και τη φύση του Ταυ τετραγώνου που θα σχηματιστεί, πως αυτό μπορεί να διοχετευτεί ώστε να εξισορροπηθεί η δύσκολη ενέργειά του κι ύστερα μπορείτε να επιλέξετε αν θα ταραχτείτε από λίγο έως πολύ.

Είναι γεγονός πως αναφερόμαστε σε δυναμικούς πλανήτες οι οποίοι είναι σε θέση να πυροδοτήσουν σημαντικά γεγονότα κυρίως για εκείνους που στο προσωπικό τους ωροσκόπιο οι ίδιοι πλανήτες συνδέονται μεταξύ τους ή ενεργοποιούν άλλους γενέθλιους πλανήτες. Για να κατανοήσουμε καλύτερα το πλανητικό σκηνικό ξεκινάμε από τη φύση του Άρη λέγοντας πως η λέξη κλειδί για τον κόκκινο πλανήτη είναι η δράση.

http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/myhoroscope/tsq.jpg

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που μας δίνει ζωτικότητα και την απαραίτητη ενέργεια να κινηθούμε και να διεκδικήσουμε με τόλμη αυτά που επιθυμούμε. Στο ζώδιο του Ζυγού δεν χάνεται η τόλμη, ωστόσο δρα διστακτικά γιατί καλείται να δράσει ειρηνικά και όχι μόνος του όπως είναι μαθημένος αλλά κάτω από το πνεύμα της συνεργασίας με σκοπό το Εγώ να γίνει Εμείς ώστε να υπάρξει ισορροπία, αρμονία και δικαιοσύνη.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την ελευθερία, τη συλλογική προσπάθεια, την ανώτερη πνευματική καλλιέργεια ενώ απώτερος σκοπός του είναι η αφύπνιση συνειδήσεων. Ο τρόπος του είναι απρόβλεπτος, ακαριαίος γι’ αυτό και προκαλεί εκπλήξεις και αντιδράσεις. Σκεφτείτε για παράδειγμα την έκπληξή σας όταν κάθεστε ήσυχα κι ωραία, απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα κι από το πουθενά δέχεστε τα «πυρά» ενός περιστεριού που το έπιασαν γαστρεντερολογικές ανησυχίες.

Και επειδή συνήθως τα απρόβλεπτα του Ουρανού δεν είναι τόσο ασήμαντα ή ανώδυνα όσο στο παραπάνω παράδειγμα οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, με ανοιχτές κεραίες ώστε μετά την αρχική μας έκπληξη να δεχτούμε τις αλλαγές που προτείνει ο πλανήτης της εκκεντρικότητας και της καινοτομίας. Στο ζώδιο του Κριού, θέση που βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, όμως η δράση του γίνεται ανεξέλεγκτη, προκαλεί συγκρούσεις, ξεσπάσματα, ακραίες, παρορμητικές και αντιδραστικές συμπεριφορές δίχως δεύτερη σκέψη.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της αναγέννησης, της μεταμόρφωσης, των σταδιακών αλλαγών που συμβαίνουν κατόπιν διεργασιών που δεν είναι εύκολα αντιληπτές γιατί είναι περισσότερο ασυνείδητες, όχι όμως ανύπαρκτες. Για παράδειγμα μια σχέση φτάνει στο τέλος της και ο ένας εκ των δυο αναρωτιέται γιατί έτσι ξαφνικά του ήρθε η κεραμίδα στο κεφάλι. Καμία κεραμίδα δεν του ήρθε στο κεφάλι, για να το αντιληφθεί όμως πρέπει να μπει στη διαδικασία να αναλογιστεί πόσο γερά ήταν τα θεμέλια που έχτισε και συντήρησε τη σχέση την οποία διατηρούσε.

Όταν κοιτάξει βαθιά μέσα του θα κατανοήσει ότι η σχέση έφτασε στο τέρμα της εξαιτίας των επιλογών και των στάσεων που κρατούσαν αμφότεροι. Πράττοντας το παραπάνω θα συνειδητοποιήσει πως μόνο ξαφνικό δεν ήταν το τέλος αλλά αναμενόμενο. Ο Πλούτωνας είναι εκείνος που σπέρνει το «θάνατο» όχι από εκδίκηση αλλά για να «καθαρίσει» και να λυτρώσει από τη σαπίλα και το μίασμα. Είναι εκείνος που μετά το «θάνατο» θα μας φέρει αντιμέτωπους με μια νέα τάξη πραγμάτων, δίνοντάς μας τη δύναμη που χρειάζεται για να σταθούμε στα πόδια μας ώστε να επέλθει η αναγέννηση. Επώδυνος μεν, λυτρωτικός δε.

Στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια έχει «κατσικωθεί» για να φέρει την κάθαρση και το ξεκαθάρισμα που επιβάλλεται να γίνει στις δομές των κοινωνικών συστημάτων, τους κανόνες, τις παραδόσεις και τα πρέπει που έχουμε μάθει όλοι ν’ ακολουθούμε στη ζωή μας.

Αστρολογικά η φύση του Ταυ τετραγώνου είναι δύσκολη γιατί ενώνει με όψη αντίθεσης δυο πλανήτες, με αντίθετες τάσεις, μ’ έναν τρίτο όπου και οι δυο σχηματίζουν όψη τετραγώνου μαζί του και που δύσκολα βρίσκουν διεξόδους να εκφράσουν τις ενέργειες τους με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγκρουση. Γενικότερα περικλείει μεγάλη ενέργεια πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για πλανήτες που από φύση τους είναι δυναμικοί, καθόλου προστατευτικοί με τους εαυτούς τους αφού διαρκώς ρισκάρουν κι ως εκ τούτου, δύσκολα διαχειρίσιμοι. Ωστόσο ακόμη και για ένα Ταυ τετράγωνο υπάρχει διέξοδος της οποίας η λύση βρίσκεται στον εστιακό (focus) πλανήτη, αυτόν που βρίσκεται στην κορυφή του σχηματισμού, στην προκειμένη τον Πλούτωνα αφού στη δική του ενέργεια θα ενσωματωθούν οι ενέργειες του Άρη/Ουρανού και μέσω αυτού θα εκφραστούν.

Η συσσωρευμένη ενέργεια για να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο πρέπει να διοχετευτεί στην ακριβώς απέναντι θέση που βρίσκεται ο Πλούτωνας. Αυτό σημαίνει πως αν βρείτε στον προσωπικό σας χάρτη σε ποιους οίκους γίνεται ο συγκεκριμένος σχηματισμός θα καταλάβετε ποιοι θα είναι οι τομείς που θα επηρεαστούν και που πρέπει να διοχετεύσετε την άρειο / ουράνιο / πλουτώνια ενέργεια.

Ας δούμε ένα μικρό παράδειγμα
Έστω ότι ο Άρης βρίσκεται στον 1ο γενέθλιο οίκο, ο Πλούτωνας στον 4ο και ο Ουρανός στον 7ο . Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, (γάμοι, συνεργασίες, κοινωνικές επαφές) οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την οικογένειά σας. Θα μπορούσε για παράδειγμα να είστε εριστικοί με τον συνεργάτη σας γιατί θεωρείτε πως δρα ανεξέλεγκτα χωρίς να σας υπολογίζει. Δίνετε τέλος στη συνεργασία σας όχι γιατί το είχατε προγραμματίσει αλλά γιατί ενδεχομένως, άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σάς επηρέασε χωρίς να το αντιληφθείτε με αποτέλεσμα να έρθει ρήξη στη σχέση σας όταν εσείς εκείνο το οποίο επιθυμούσατε ήταν να βρείτε λύσεις από κοινού.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να στρέψετε την ενέργεια σας στον 10ο οίκο. Αρχικά μπορείτε να σκεφτείτε - μάθετε αν τα άτομα της οικογενείας μπορούν να σας στηρίξουν ψυχολογικά και οικονομικά. Αν η τωρινή κατάσταση στην οποία βρίσκεστε είναι προϊόν καταστάσεων που είχατε βιώσει κατά το παρελθόν ακόμη κι αν χρειαστεί να φτάσετε ως την παιδική σας ηλικία για να το μάθετε. Κάνοντας αυτό το ταξίδι προς τα πίσω είναι πολύ πιθανό να βρείτε την πηγή των προβλημάτων σας και μέσα από τις συνειδητοποιήσεις που θα κάνετε να κρατήσετε σχέσεις και δεσμούς που βοηθούν στη μελλοντική σας εξέλιξη χωρίς να είστε «αιχμάλωτοι» σε ανθρώπους και καταστάσεις που καθυστερούν την ανάπτυξη σας.

Μόνο αν μπείτε σ’ αυτή τη διαδικασία θα μάθετε αν μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας, να δραστηριοποιηθείτε ώστε να καταξιωθείτε κοινωνικά κι επαγγελματικά και τότε είναι που θα συνειδητοποιήσετε πως μέσα από δύσκολες και επώδυνες διεργασίες ανακτάτε τις δυνάμεις σας, αναδιοργανώνεστε και ζείτε τη ζωή σας πάλι από την αρχή, με νέα μέτρα και σταθμά γιατί όχι και με μια νέα καριέρα αλλά πιο μεθοδικοί κι αυτόνομοι απ’ ότι στο παρελθόν.

Πολλοί θ’ αναρωτηθείτε γιατί επιμένουμε και εφιστάμε την προσοχή όλων σας στο συγκεκριμένο σχηματισμό αφού ήδη το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα μας επηρεάζει τους τελευταίους μήνες και θα μας επηρεάζει για αρκετό καιρό ακόμη. Όταν μια όψη σχηματίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα θα έχετε παρατηρήσει πως δεν φέρνει καθημερινά σημαντικά γεγονότα, κάποιες φορές είναι σε ύφεση και κάποιες άλλες όχι.

Αυτές τις ημέρες με τον Άρη να βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Ζυγού στις 17, 18, 19, 20, 21, 22 και 23 Ιουλίου ενεργοποιείται, παίρνει προαγωγή κι από απλό τετράγωνο μετατρέπεται σε Ταυ τετράγωνο κι αυτομάτως πυροδοτεί εξελίξεις και γεγονότα της φύσεως των πλανητών στους τομείς/οίκους που λαμβάνουν χώρα μέσα στο ωροσκόπιο μας, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί ενώ είναι πολύ πιθανό τα αποτελέσματα να τα δούμε όχι άμεσα αλλά με το πέρασμα του χρόνου.

Στις 19 Ιουλίου ίσως ζοριστούμε περισσότερο αφού εκτός του Ταυ τετραγώνου θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 26΄ μοίρες και 55 πρώτα λεπτά του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Κρόνο με αποτέλεσμα ν’ αναλάβουμε ευθύνες που σχετίζονται με την οικογένεια μας, που μας ταλαιπωρούν ή μας καταπιέζουν. Εντούτοις, το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο και η ανάληψη καθηκόντων δεν αποκλείεται να μας φέρουν αντιμέτωπους με νέες καταστάσεις που τα αποτελέσματα τους θα είναι προς όφελος μας κι αυτό θα φανεί κατά τη διάρκεια της επόμενης Πανσελήνου.

Αρκετά επιβοηθητική όλες αυτές τις ημέρες μπορεί να φανεί η αναδρομή του Ερμή γιατί εύκολα μπορούμε να θυμηθούμε τι είχε συμβεί στη ζωή μας πριν από δυο χρόνια περίπου, αρχές Αυγούστου του 2010 όπου για ακόμη μια φορά οι επίμαχοι πλανήτες είχαν συναντηθεί με όψη ταυ τετραγώνου. Φυσικά τότε οι επιρροές ήταν ακόμη δυσκολότερες κατά την προσωπική μου άποψη αφού ο Άρης στον Ζυγό βρίσκονταν σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο Δίας σε σύνοδο επίσης με τον Ουρανό για να υπερμεγεθύνει τις ενέργειες των πλανητών.

Κάποιοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως πριν από δυο χρόνια ήταν καλύτερα τα πράγματα εφόσον ο Κρόνος φρέναρε τη δράση του Άρη και των υπολοίπων, όμως έχω μάθει να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου όταν πρόκειται για φρεναρίσματα και καταπιεσμένες ενέργειες που δεν εκδηλώνονται ή για σχηματισμούς που δεν βγάζουν ολόκληρη τη δυναμική τους όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί τους επιτρέπεται.

Επιβοηθητική επίσης μπορεί να βρείτε την αναδρομή στο παρελθόν για τις 8, 9, 10 και 11 του περασμένου Αυγούστου όπου είχαμε πάλι τον σχηματισμό ταυ τετραγώνου Άρη - Ουρανού - Πλούτωνα με τον Άρη αυτή τη φορά στο ζώδιο του Καρκίνου και με εστιακό πλανήτη τον Ουρανό. Αλίμονο, δεν υποστηρίζω πως θα συμβούν τα ίδια γεγονότα όμως μια γεύση του τι μέλλει γενέσθαι, θα την πάρετε.

Εκείνοι που θα επηρεαστούν άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους στις 5,6,7,8 και 9 μοίρες αλλά και όλοι όσοι έχουν πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού.
Πριν προδικάσετε και καταδικάσετε το ταυ τετράγωνο που θα σχηματιστεί, σκεφτείτε πως οι δύσκολοι σχηματισμοί είναι εκείνοι που μας κινητοποιούν όταν κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και πως αν δεν υπήρχαν, ενδεχομένως να μην καταφέρναμε να διεκδικήσουμε όσα επιθυμούμε και μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τους εαυτούς μας και τους άλλους γύρω μας.

Σκεφτείτε για παράδειγμα πόσο καλό θα μπορούσε να φέρει αυτός ο σχηματισμός σε μια οικογένεια που ζει μέσα στην καταπίεση εξαιτίας ενός βίαιου συζύγου και πατέρα, αν στο ωροσκόπιο της συζύγου άγγιζε εκείνα τα σημεία που θα την ωθούσαν να απομακρύνει τον εαυτό της και τα παιδιά της από το δυνάστη παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα….

Ας είμαστε λοιπόν ανοιχτοί στις διπλωματικές διεκδικήσεις που προτείνει ο Άρης, στις νέες εμπειρίες και αλλαγές του Ουρανού και τις βαθιές μεταμορφώσεις του Πλούτωνα, ενθυμούμενοι πάντα πως ένα νόμισμα/σχηματισμός έχει πάντα δυο όψεις. Άλλωστε είναι λογικό να ισχύει το παραπάνω αν αναλογιστούμε πως η δυαδικότητα που διέπει ολόκληρο το σύμπαν είναι συνώνυμη της ισορροπίας και της εξισορρόπησης των αντιθέτων.

Αν όχι, ποιος θα ήταν ο σκοπός ύπαρξης της;

Τίνα Ζαχαριάδου

yoO
17-07-2012, 02:59 AM
αν το τετραγωνο δεν πραγματοποιειται σε γωνιακους οικους, δεν θεωρειται τοσο σημαντικο ?

kinky_skorpina
17-07-2012, 09:45 AM
ρε παιδια καποιος να με διαφωτίσει...γιατι μπερδευτηκα λιγο...

εχω μια γενεθλια τριπλη συνοδο Δια(1η)-Κρονου(5η)-Αφροδιτης(8η μοιρα) στις πρωτες μοιρες του Ζυγου και στον 9ο οικο, αλλα Αφρο και Κρονος ειναι σε συνοδο με την ακμη του 10ου...

ο Αρης στο χαρτη μου, βρισκεται στον 12ο αλλα σε συνοδο με ακμη 1ου (ο transit Aρης διελαυνει το 9ο και ετοιμαζεται να μπει στο 10ο γενεθλιο), ο Ουρανος στον 11ο (ο τρανσιτ Ουρανος ηταν στον 3ο και τωρα ειναι σε συνοδο με την ακμη του 4ου) και ο Πλουτωνας στο 10ο (ο τρανσιτ πλουτωνας διελαυνει τον 1ο)...

αρα... θα εχω γεγονοτα που εχουν να κανουν με την προσωπικοτητα (1ος=εξωτερικη εικονα/Αρης=κινητοποιηση σε διπλωαματικη δραση?), τις φιλιες, τους στοχους, τις ομαδες (=11ος/Ουρανος= καποιο απροοπτο η ανατροπη?) αλλα και την καριερα (=10ος/Πλουτωνας=καποια μεταμορφωση-ριζικη αλλαγη σε βαθος χρονου) ?...

τα γεγονοτα αυτου του σχηματισμου...δεν εχουν να κανουν και με τους τομεις (οικους) που πιανουν οι transit πλανητες καθως διελαυνουν απο τους γενεθλιους οικους?
μονο με τις γενεθλιες οικοθεσιες αυτων των πλανητων(Αρη, Ουρανου, Πλουτωνα) σχετιζονται τα πιθανα γεγονοτα που θα προκυψουν?
το λεω αυτο γιατι και οι 3 τρανζιτ πλανητες του ταυ-τετραγωνου αγγιζουν γωνιακους οικους του χαρτη μου, ενω κι απο γενεθλιο, ο Αρης και ο Πλουτωνας ειναι γωνιακοι κι ο Ορανος σε εξαρση και σε κυριαρχια απο οικοι! :confused:

κι αφου εστιακος πλανητης ειναι ο Πλουτωνας και ειναι στο 10ο γενεθλιο οικο...εγω να εστιασω στον 4ο(οικογενεια) για να το διαχειριστω ολο αυτο?η επειδη ο transit πλουτωνας ειναι στον 1ο γενεθλιο, ο απεναντι 7ος (συνεργασιες, σχεσεις, φανεροι εχθροι) θα ενεργοποιηθει κι αυτος με καποιο τροπο(μια νεα συνεργασια?χωρισμος απο μια υπαρχουσα σχεση και/ή δημιουργια νεου ερωτικου δεσμου, πισωπλατες ενεργεις απο τους ανταγωνιστες>?, μια νεα καριερα?αποκτηση ενος νεου εαυτου-θεραπεια τραυματων μεσω μιας σχεσης?)

Τίνα Ζαχαριάδου
17-07-2012, 02:41 PM
yoO, εξαρτάται από το τι ενεργοποιεί. Αν για παράδειγμα δεν γίνεται σε γωνιακούς οίκους αλλά ενεργοποιεί πλανήτες, ενδέχεται να σημαντικότερο απ' ότι αν συνέβαινε σε γωνιακούς ταυτόχρονα πιο προβλέψιμο γιατί θα μπορούσαμε να "ταυτίσουμε" την ενέργεια του ταυ τετραγώνου όχι μόνο με κάποιον τομέα/οίκο αλλά με συγκεκριμένο πλανήτη και συγκεκριμένες ιδιότητες. Γενικότερα νομίζω πως είναι ανάλογα τον χάρτη.

Γενικά μιλώντας, όταν συμβαίνει σε γωνιακούς οίκους τα γεγονότα εκδηλώνονται, είναι εξωτερικά και σχετίζονται με νέα ξεκινήματα. Όταν συμβαίνει σε διάδοχους προσπαθούμε να διατηρήσουμε και να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις ενώ όταν συμβαίνει σε κατιόντες είναι περισσότερο στη σκέψη μας.

Μαρία επιφυλάσσομαι ν' απαντήσω αργότερα γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο.

taurine
17-07-2012, 04:47 PM
Δύσκολα τα πράγματα.:wacko:
Ιδιαίτερα όταν "κατσικώνονται" σε παρορμητικά ζώδια και γωνιακά σημεία.

Επ' ώμου τα ζόρια,
Υπό μάλης η ξεκούραση,
Παρά πόδας οι απλήρωτοι λογαριασμοί...

Κι ο Κρόνος στενό παπούτσι σε πορεία 10χλμ...

Κουράγιο συναγωνιστές!
Όπου να ναι έρχεται ο Ήλιος στο Λιοντάρι!

nora
17-07-2012, 09:49 PM
Σε μια όψη, τι μας επηρεάζει περισσότερο, αυτό που συμβαίνει ή οι όψεις που εμπλέκονται με γεννέθλιους πλανήτες μας;
Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, στις 19 Ιουλίου έχουμε τη νέα Σελήνη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο με ό,τι αυτό σημαίνει. Παράλληλα όμως, η νέα Σελήνη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον γεννέθλιο Κρόνο μου. Τι θα έχει για μένα περισσότερη βαρύτητα, το τρίγωνο ή το τετράγωνο;

Τίνα Ζαχαριάδου
18-07-2012, 01:24 AM
Μαράκι,

το Ταυ τετράγωνο που γίνεται θα φέρει γεγονότα στους οίκους που λαμβάνει χώρα, αν ενεργοποιεί γενέθλιες όψεις τότε αυτές ενεργοποιούνται.

Αν κατάλαβα καλά, ενεργοποιείται η γενέθλια σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου η οποία ούτως η άλλως δέχεται εδώ και καιρό τις ενέργειες του Ουρανού/Πλούτωνα. Βρισκόμενος ο Άρης εκεί ταρακουνά το ταυ τετράγωνο που δέχεται η σύνοδος Αφροδίτη/Κρόνου με τους διελαύνοντες Ουρανό/Πλούτωνα.

Τα κατάλαβα καλά μέχρι εδώ; Σε ρωτώ γιατί χωρίς χάρτη "χάνομαι" όταν παραθέτετε πολλά στοιχεία.

Η Αφροδίτη/Κρόνος και διελαύνων Άρης βρίσκονται στον 9ο οίκο, ο διελαύνων Ουρανός στον 3ο και ο διελαύνων Πλούτωνας στον 1ο οίκο επομένως θα υπάρξουν γεγονότα σε σχέση με αυτούς τους οίκους, για να εξισορροπηθεί η ενέργεια του ταυ θα πρέπει να τη διοχετεύσεις στον 7ο οίκο.

Αν θα είναι σημαντικά ή όχι τα γεγονότα που θα προκύψουν εξαρτάται από τις γενέθλιες ενεργοποιήσεις. Υπάρχει στον χάρτη σου όψη μεταξύ Άρη/Ουρανού ή Πλούτωνα; Υπάρχει όψη μεταξύ Αφροδίτης/Κρόνου με Άρη, Ουρανό ή Πλούτωνα;

Αυτά θα κοιτάξεις Μαρία μου και ύστερα θα αρχίσεις τις αναλύσεις...

nora, από τη στιγμή που υπάρχει γενέθλιο τρίγωνο στον χάρτη σου αυτό θα ενεργοποιηθεί.

nora
18-07-2012, 02:24 AM
Η μόνη εμπλοκή γεννέθλιου πλανήτη με το ταυ-τετράγωνο είναι ένα εξάγωνο που υπάρχει εδώ και καιρό (και θα υπάρχει) του Πλούτωνα με τη Σελήνη και την Αφροδίτη μου. (κακό πάντως δεν το λες αυτό, σωστά;)

Αυτό που είμαι πολύ περίεργη να δω είναι τι θα δώσει είναι η Νέα Σέλήνη, η οποία εκτός από το τρίγωνο με τον γεννέθλιο Κρόνο, γίνεται και σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο μέσα στον 1ο οίκο. Επίσης, ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του 7ου. Όλα αυτά με ανοχή στις 2 μοίρες.
Λέω να ρίξω μια ματιά για προηγούμενη Νέα σελήνη γύρω στην 25η μοίρα του Καρκίνου, ίσως με διαφωτίσει...

yoO
18-07-2012, 05:22 AM
εχω ηλιο στον καρκινο στον 12ο στην 7η μοιρα ακριβως και τυχαινει αυτος ο ηλιος να ειναι κυβερνητης του ωροσκοπου και του 2ου οικου. Και σε συνοδο με αφροδιτη απ την 11 μοιρα, η οποια ακομη δε χτυπιεται απο πουθενα ευτυχως. Ο πλουτωνας λοιπον απο τον 6ο οικο κανει αντιθεση , και ο ουρανος απο τον 9ο τετραγωνο. Ο εστιακος πλανητης ποιος ειναι λοιπον σε αυτη την περιπτωση ?

kinky_skorpina
18-07-2012, 10:47 AM
Μαράκι,
Αν κατάλαβα καλά, ενεργοποιείται η γενέθλια σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου η οποία ούτως η άλλως δέχεται εδώ και καιρό τις ενέργειες του Ουρανού/Πλούτωνα. Βρισκόμενος ο Άρης εκεί ταρακουνά το ταυ τετράγωνο που δέχεται η σύνοδος Αφροδίτη/Κρόνου με τους διελαύνοντες Ουρανό/Πλούτωνα.

Τα κατάλαβα καλά μέχρι εδώ; Σε ρωτώ γιατί χωρίς χάρτη "χάνομαι" όταν παραθέτετε πολλά στοιχεία.

μια χαρα το καταλαβες, πραγματι ετσι ειναι!

Η Αφροδίτη/Κρόνος και διελαύνων Άρης βρίσκονται στον 9ο οίκο, ο διελαύνων Ουρανός στον 3ο και ο διελαύνων Πλούτωνας στον 1ο οίκο επομένως θα υπάρξουν γεγονότα σε σχέση με αυτούς τους οίκους, για να εξισορροπηθεί η ενέργεια του ταυ θα πρέπει να τη διοχετεύσεις στον 7ο οίκο.

Οι γενεθλιοι αφρο+κρονος ειναι στο τελος του 9ου και ταυτοχρονα σε συνοδο με το MC, αρα δεν ειναι σα να βρισκονται στο 10ο?
ο διελ. Ουρανος, τωρα ειναι στην 8η μοιρα του Κριου, αρα οπως σου εγραψα, ειναι μεν στον 3ο μου αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 4ου (ο οποιος 4ος οικος μου εχει ακμη στη 10η μοιρα του Κριου).
ομοιως και ο διελ.Αρης -που τωρα βρικεται στην 8η μοιρα του Ζυγου, ειναι σε συνοδο με το MC (ακμη 10ου στη 10η μοιρα του Ζυγου)...στον 9ο η στο 10ο να θεωρησω οτι ειναι λοιπον?

ο Πλουτωνας ειναι καθαρα στον 1ο, οποτε εστιαζω στις σχεσεις μου με τους αλλους (7ος) για να διοχετευσω την ενεργεια του σχηματισμου.

Αν θα είναι σημαντικά ή όχι τα γεγονότα που θα προκύψουν εξαρτάται από τις γενέθλιες ενεργοποιήσεις. Υπάρχει στον χάρτη σου όψη μεταξύ Άρη/Ουρανού ή Πλούτωνα; Υπάρχει όψη μεταξύ Αφροδίτης/Κρόνου με Άρη, Ουρανό ή Πλούτωνα;

Ναι υπαρχει. Ο γενεθλιος Αρης μου(1ος) κανει εξαγωνο με τον γεν. Πλουτωνα(10ος) και η γεν.Αφροδιτη -εκτος της συνοδου με τον Κρονο που ενεργοποιηθηκε εδω και καιρο-σχηματιζει κι ενα ημιτετραγωνο με τον γεν.Ουρανο.
Δε θεωρειται κυρια οψη ομως η 45αρα, να τη λαβω υποψιν?

Υ.Γ: **Δεν ξερω ποσο μπορω να "υπολογιζω" στη συνοδο ιδιομοιρίας που κανει τωρα ο διελαυνων Αρης με την Αφροδιτη μου (και με τη μεσολαβηση του Κρονου απο την 5η μοιρα του Ζυγου)...(?)
Αυτη η οψη θα μπορουσε να φερει κατι καλο στα επαγγελαμτικα, οταν ο Αρης περασει τη 10η μοιρα του Ζυγου και θα ειναι καθαρα μεσα στον 10ο οικο μου?
εχω λιγο αγχος με την επαγγελματικη μου καταξιωση γενικα και ρωταω γιατι...αυτο το διαστημα... παιζει να γινει μια συνεργασια με μια γυναικα...αλλα ενω το ατομο (κοινη γνωστη) που μου τη συστησε μου ειπε εκ μερους της οτι ενδιαφερεται να συνεργαστει, η ιδια δεν εχει επικοινωνησει ακομη μαζι μου...και λεω οτι μπορει να το μετανιωσε ή να γινει αργοτερα...![δεδομενου και του οτι ο διελαυνων Διας ειναι μεσα στον 6ο μου ακομη (καθημερινοτητα+εργασιακες σχεσεις), δεν εχει μπει στον 7ο, ο οποιος 7ος εχει ακμη στη 19η μοιρα των Διδυμων]

summerfunk2
18-07-2012, 03:33 PM
Και οι 3 πλανήτες του Τ τετραγώνου κάνουν όψεις με την Γ. Αφροδίτη μου, εξάγωνο με τον Άρη απ τον 2ο, τρίγωνο με τον Ουρανό απ τον 8ο και χιαστή με τον Πλούτωνα απ τον 5ο.

Να πω ότι κ ο διελαύνων Δίας είναι σε εξάγωνο μαζί της.

Στον γενέθλιο η Αφροδίτη μου έχει όψεις με αυτούς τους πλανήτες, δηλαδή κάνει τρίγωνο με Δία και Ουρανό.

Οπότε αν καταλαβαίνω καλά, είναι σούπερ ενεργοποιημένη αυτό το διάστειμμα και ενεργοποιούνται και οι γενέθλιες όψεις της, αφού εμπλέκονται πάλι οι ίδιοι πλανήτες!!!

Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό όλο αυτό, μπορώ να υποθέσω ότι επειδή η Αφροδιτούλα μου είναι κρυμμένη στον 12ο, με όλες αυτες τις όψεις απ τις διελεύσεις θα φανερώσει καθόλου τα θετικά της???

Τίνα Ζαχαριάδου
18-07-2012, 06:20 PM
yoO ο Ήλιος σου από τις 7 μοίρες του Καρκίνου με το ταυ τετράγωνο (Άρη/Ουρανού/Πλούτωνα) που σχηματίζεται κλείνει σχηματισμό μεγάλου τετραγώνου στον χάρτη σου. Ψάξε στην ανάζητηση να δεις τις πληροφορίες που θα σου βγάλει για σταυρό στα παρορμητικά ή για μεγάλο τετράγωνο.

Όσο για τον Ήλιο σε ταυ τετράγωνο με Ουρανό/Πλούτωνα εστιακός πλανήτης είναι ο Ουρανός.

Οι γενεθλιοι αφρο+κρονος ειναι στο τελος του 9ου και ταυτοχρονα σε συνοδο με το MC, αρα δεν ειναι σα να βρισκονται στο 10ο?
ο διελ. Ουρανος, τωρα ειναι στην 8η μοιρα του Κριου, αρα οπως σου εγραψα, ειναι μεν στον 3ο μου αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 4ου (ο οποιος 4ος οικος μου εχει ακμη στη 10η μοιρα του Κριου).
ομοιως και ο διελ.Αρης -που τωρα βρικεται στην 8η μοιρα του Ζυγου, ειναι σε συνοδο με το MC (ακμη 10ου στη 10η μοιρα του Ζυγου)...στον 9ο η στο 10ο να θεωρησω οτι ειναι λοιπον?

ο Πλουτωνας ειναι καθαρα στον 1ο, οποτε εστιαζω στις σχεσεις μου με τους αλλους (7ος) για να διοχετευσω την ενεργεια του σχηματισμου.

Μαρία όταν λες τέλος 9ου για πόσες μοίρες ανοχή μιλάς;

Ο Ουρανός μπορεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον 4ο όμως είναι ανάδρομος και ως ανάδρομος θα φτάσει στις 4 μοίρες του Κριού επομένως δεν μπορώ να τον πιάσω για 4ο οίκο.

Ο Άρης επειδή είναι πιο γρήγορος πλανήτης θα μπει στον 10ο οίκο και μπορεί να φέρει γεγονότα που σχετίζονται με τους δυο οίκους.

Μαράκι όταν ο Άρης περάσει στον 10ο σου θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια θέση στον Ήλιο αρκεί να είσαι μεθοδική, εργατική, αξιοπρεπής διαλλακτική και διπλωματική. Ο Άρης στον 10ο είναι ικανός να πατήσει επί πτωμάτων όταν δέχεται δύσκολες όψεις, κράτα λοιπόν τα Ζυγίσια στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο και διοχετεύσε τα στον 10ο και όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.

summerfunk2

ναι, μπορείς να ελπίζεις ότι θα εμφανίσει τα θετικά της, για την ακρίβεια είμαι σχεδόν σίγουρη κι ας βρισκεται στον 12ο άλλωστε εγώ προσωπικά την Αφροδίτη στον 12ο δεν την θεωρώ κακή θέση :D

yoO
19-07-2012, 02:11 AM
yoO ο Ήλιος σου από τις 7 μοίρες του Καρκίνου με το ταυ τετράγωνο (Άρη/Ουρανού/Πλούτωνα) που σχηματίζεται κλείνει σχηματισμό μεγάλου τετραγώνου στον χάρτη σου. Ψάξε στην ανάζητηση να δεις τις πληροφορίες που θα σου βγάλει για σταυρό στα παρορμητικά ή για μεγάλο τετράγωνο.

Όσο για τον Ήλιο σε ταυ τετράγωνο με Ουρανό/Πλούτωνα εστιακός πλανήτης είναι ο Ουρανός.

το ξερω οτι κανει ενα μεγαλο τετραγωνο , αλλα πρακτικα αυτο για τον ηλιο μου στον 12ο που ειναι κυβερνητης και του ωροσκοπου μου τι σημαινει ? τι θεματα μπορει να φερνει? θεωρειται σημαντικο η επειδη ειναι στον 12ο δεν ειναι τοσο σπουδαιο ?

επισης για τα μεγαλα τετραγωνο δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ.. υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο εδω ? διαβασα για το "Μεγαλο Τετραγωνο και συμμετεχοντες πλανητες" αλλα δεν διαφωτιστηκα ιδιαιτερα. υπαρχει καποιο συγκεκριμενο αρθρο που να εξηγει τι γινεται οταν υπαρχει ενας τετοιος σχηματισμος ΑΠΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗ? γιατι στον γενεθλιο μου δεν υπαρχει κατι τετοιο..

ΕΛΕΝΗ1
19-07-2012, 01:54 PM
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν η Σελήνη μου στις 8 μοίρες του κριού που επηρεάζεται από το Τ-τετράγωνο ευθύνεται για οικονομικά προβλήματα;
Η Σελήνη μου είναι συγκυβερνήτης του 8ου οίκου μου και βρίσκεται στον 4ο οίκο.....
Και το νερό και το ρεύμα θα κοπούν πρώτη του μήνα...:cry:
Βέβαια δεν πρέπει να κοιτάξω τον 2ο οίκο μου υποθέτω, εφόσον δεν δουλεύω σπουδάζω...
Τα χρήματα από τους γονείς από ποιόν οίκο φαίνονται;
Και συγκεκριμένα τα χρήματα από την μητέρα;

Τίνα Ζαχαριάδου
19-07-2012, 03:07 PM
yoO ρωτάς δύσκολα πράγματα που δεν μπορούν ν' απαντηθούν επιγραμματικά. Περιληπτικά, ένα μεγάλο τετράγωνο δείχνει συγκρούσεις και ενέργειες που δύσκολα μπορούν να διοχετευτούν σωστά. Το σίγουρο είναι πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα υποστούν σημαντικές αλλαγές αφού ο Ήλιος κυβερνά τον ωροσκόπο ενώ γενικότερα θα έχεις τάση για ενδοσκόπηση και μοναξιά.

Δεν ξέρω που να σε παραπέμψω για να διαβάσεις για το μεγάλο τετράγωνο ή του σχηματισμούς γενικότερα, όμως αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι πως δε νιώθεις καλά ψυχολογικά και καλό θα ήταν να σκέφτείς ν' αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου.

Ελένη τα χρήματα μέσω άλλων τα βλέπουμε από τον 8ο, ακόμη κι αν πρόκειται για τα χρήματα της μητέρας. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις τους παράγωγους οίκους, τον 5ο δηλαδή αφού είναι ο 2ος οίκος (χρήματα) του 4ου (οικογένεια-μητέρα).

Και ναι, η Σελήνη ως συγκυβερνήτης 8ου οίκου σχετίζεται με τα οικονομικά προβλήματα που περνάς. Ψάξε να δεις αν προσβάλλεται ο κυβερνήτης του 2ου και 8ου οίκου για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες.

yoO
19-07-2012, 07:00 PM
Γενικοτερα απ οτι εχω καταλαβει.. οποιος εχει πλανητες γυρω στην 7 μοιρα θα καλοπερασει τα επομενα χρονια. Και δεν ειναι οτι εχω μονο τον ηλιο μου αλλα εχω και την αφροδιτη στην 11 μοιρα. Και το τετραγωνο κραταει μεχρι το 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο εχω να πω μονο.

και πραγματικα ΑΠΟΡΡΩ , πως γινεται να διαχειριστει καποιος ολο αυτο και για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ? τι μηνυμα προσπαθουν να μας δωσουν αυτοι οι πλανητες ? να αλλαξουμε τελειως ? πραγματικα δεν καταλαβαινω καθολου μα καθολου. νιωθω οτι απλα το συμπαν ειναι εναντιον μας. παλι καλα δλδ που εφυγε και ο κρονος γιατι στο πρωτο τετραγωνο ηταν κ αυτος εκει, απ το ζυγο.

ΛΙΛΙΘ
19-07-2012, 07:15 PM
και ναι...ο Άρης βρίσκεται στον 1ο γενέθλιο οίκο μου, ο Πλούτωνας διελαύνει τον 4ο και ο Ουρανός ε'ιναι στον 7ο.
Σήμερα (19/7) ανέλαβα υποχρεώσεις που σχετίζονται με την οικογένειά μου και πρόκειται να με φέρουν αντιμέτωπη με νέες καταστάσεις στα μέσα του Σεπτέμβρη...κάποια καλή πρόβλεψη για τότε? ευχαριστώ :rolleyes:

ΕΛΕΝΗ1
19-07-2012, 08:55 PM
yoO ρωτάς δύσκολα πράγματα που δεν μπορούν ν' απαντηθούν επιγραμματικά. Περιληπτικά, ένα μεγάλο τετράγωνο δείχνει συγκρούσεις και ενέργειες που δύσκολα μπορούν να διοχετευτούν σωστά. Το σίγουρο είναι πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα υποστούν σημαντικές αλλαγές αφού ο Ήλιος κυβερνά τον ωροσκόπο ενώ γενικότερα θα έχεις τάση για ενδοσκόπηση και μοναξιά.

Δεν ξέρω που να σε παραπέμψω για να διαβάσεις για το μεγάλο τετράγωνο ή του σχηματισμούς γενικότερα, όμως αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι πως δε νιώθεις καλά ψυχολογικά και καλό θα ήταν να σκέφτείς ν' αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου.

Ελένη τα χρήματα μέσω άλλων τα βλέπουμε από τον 8ο, ακόμη κι αν πρόκειται για τα χρήματα της μητέρας. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις τους παράγωγους οίκους, τον 5ο δηλαδή αφού είναι ο 2ος οίκος (χρήματα) του 4ου (οικογένεια-μητέρα).

Και ναι, η Σελήνη ως συγκυβερνήτης 8ου οίκου σχετίζεται με τα οικονομικά προβλήματα που περνάς. Ψάξε να δεις αν προσβάλλεται ο κυβερνήτης του 2ου και 8ου οίκου για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες.

χαχα ωραία....έχω κυβερνήτη του 2ου οίκου τον Δία στον ζυγό στις 5 περίπου μοίρες, επομένως κατάλαβα κάνει αυτές τις υπέροχες όψεις με τον διελαύνων Πλούτωνα και Ουρανό!
Επομένως η ερώτηση που έχω να κάνω είναι πώς και από τι όψεις φαίνεται αυτό που λέμε ο από μηχανής Θεός;Και αν υπάρχει από μηχανής Θεός βέβαια;:(
Και αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει σε κάτι...
Έχω γενέθλιο Ουρανό και Ποσειδώνα στον 2ο οίκο μου στον Αιγόκερω σε σύνοδο μεταξύ τους και εξάγωνο με τον Ήλιο μου (ο Ουρανός κάνει και τετράγωνο με τη Σελήνη). Αυτό δείχνει ξαφνικά κέρδη; Και αν ναι πώς μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά...δηλαδή από τι όψεις ενεργοποιείται;

Τίνα Ζαχαριάδου
20-07-2012, 02:41 PM
yoO είναι άδικο από μέρους μας να προδικάσουμε μια ολόκληρη τη χρονιά μόνο από τις δυσκολίες που φέρνει μια όψη ή ένας σχηματισμός. Προτείνω να διαβάσεις πάλι τις τελευταίες παραγράφους του άρθρου....

Απορείς για τον τρόπο που μπορούμε να διαχειριστούμε τις δύσκολες όψεις όταν αυτές συμβαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατανοώ τις ανησυχίες σου ωστόσο πρέπει να καταλάβεις πως ο καθένας διαχειρίζεται οτιδήποτε συμβαίνει ανάλογα με το προσωπικό του ωροσκόπιο. Κάποιες φορές τις διαχειριζόμαστε αρκετά καλά, κάποιες άλλες όχι ενώ κάποιες φορές απλά "αφηνόμαστε" όμως πάντα, λειτουργούμε σύμφωνα με αυτό που είμαστε.

Το ταυ που δημιουργήθηκε ενεργοποίησε το 2 γενέθλια ταυ τετράγωνα που έχω στον χάρτη μου με Ήλιο/Άρη/Ουρανό, Ήλιο/Άρη/Πλούτωνα σε γωνιακούς οίκους. Πριν από δυο χρόνια ακριβώς οι ίδιες διελεύσεις έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή μου γιατί τότε οι αλλαγές με τρόμαξαν, δεν ήμουν έτοιμη να τις διαχειριστώ κι όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασα άσχημα. Με το πέρασμα του χρόνου συνειδητοποίησα πως ήταν για καλό μου.

Τώρα, απλά τις απολαμβάνω, χωρίς αντιστάσεις κι ενώ ενεργοποιήθηκαν δύσκολα σημεία του ωροσκοπίου μου όλες αυτές τις ημέρες είχα κι έχω απίστευτη ηρεμία, ενώ το λιγότερο που θα έπρεπε να περιμένω ήταν νεύρα κι εντάσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι πως καμιά φορά καλό είναι να δεχόμαστε τα γεγονότα όπως έρχονται γιατί αυτά ελκύουμε. Ότι κι αν συμβαίνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην το διαχειριστούμε σύμφωνα με αυτό που λέει το ωροσκόπιο μας, γι αυτό επιμένουμε και λέμε πως πρέπει να μάθετε καλά το ωροσκόπιο σας.

Το σύμπαν δεν είναι εναντίον μας, συνήθως εμείς είμαστε εναντίον του, αλλά κι όταν είναι, είναι για μας προστατέψει.

Λιλιθ με το καλό να διεκπεραιώσεις τα νέα σου καθήκοντα, όμως για μια κάποια καλή πρόβλεψη έτσι όπως το θέτεις θα έπρεπε να κοιτάξουμε το ωροσκόπιο σου κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εφικτό.

Ελένη ο από μηχανής Θεός είναι κάτι πολύ σχετικό, εξαρτάται από τι θεωρεί κάποιος τύχη.
Αστρολογικά, τυχερός του ζωδιακού θεωρείται ο Δίας, μαζί με τον Ουρανό σημειοδοτεί αυτό που λέμε "ξαφνική τύχη", μετά το Δία τη σκυτάλη την παίρνει η Αφροδίτη :love:

Με Ουρανό/Ποσειδώνα πέρα από τα ξαφνικά κέρδη/απώλειες ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να γνωρίζεις επακριβώς που πηγαίνουν τα χρήματα σου αφού μάλλον με τη διαχείριση των οικονομικών σου θα έχεις ένα θεματάκι. Θα παρακαλούσα όμως να μην πλατιάζουμε θέτοντας άλλους είδους απορίες από αυτές που σχετίζονται με το θέμα του άρθρου :D.

λιλλιαν
20-07-2012, 06:12 PM
Κα ζαχαριαδου μαρεσει πολυ ο τροπος γραφησ σασ κ η επεξηγηματικοτητα σασ κ συμφωνω στο οτι το συμπαν δεν ειναι εναντιον μασ ολα εχουν καποιο λογο που γινονται::cool:

SAGIVI
23-07-2012, 12:47 AM
Τινα μου, το "αγαπητο" ταυ τετραγωνο, μου εφερε ενα ευτυχως ελαφρυ τρακαρισμα πριν 5-6 ημερες, αφου ο πλουτωνας διερχομενος απο τον 1ο οικο μου, βρισκεται σε ακριβη αντιθεση με τον γενεθλιο αρη στον καρκινο και στον 7ο. Ταυτοχρονα, την ημερα εκεινη ο διερχομενος αρης απο τον ζυγο, φλερταρε με συνοδο τον γενεθλιο ερμη.

Το κοστος ευτυχως ηταν μονο οικονομικο, διοτι αν κι ο οδηγος του αλλου αυτοκινητου ηταν αφηρημενος κι επεσε επανω μου, ισχυσε ο κανονας του το οτι τον ειχα απο "δεξια μου", δεδομενου οτι το συμβαν εγινε σ ενα στενο κοντα στο σπιτι μου και δεν υπηρχε stop.
Εν πασει περιπτωσει, αν και δεν ειναι καθολου καταλληλη εποχη για τετοια εκτακτα εξοδα, θα ξαναπω αλλη μια φορα "ευτυχως" γιατι ειχε χαμηλη ταχυτητα...

Παντως γενικα αυτη την εποχη, οσο ο πλουτωνας βρισκεται σ αντιθεση με τον γενεθλιο αρη, ειμαι καπως, σαν σε αναμμενα καρβουνα! Ελπιζω με το ατυχημα αυτο, να εκτονωθηκε λιγακι η ενεργεια του!!!:cry:

Τίνα Ζαχαριάδου
24-07-2012, 01:56 PM
Έφη μου λυπάμαι για το τρακάρισμα αλλά αφού ήταν ελαφρύ και δεν υπήρξαν θύματα καλά κάνεις και λες "ευτυχώς".

Πες μου όμως, στο χάρτη σου έχεις γενέθλια όψη Ερμή/Άρη ή Άρη/Πλούτωνα;

Victory
24-07-2012, 02:44 PM
Kα Ζαχαριάδου προσπαθώντας να κατανοήσω καλύτερα την συγκεκριμένη δυναμικήγ των όψεων σε χάρτη πολύ καλής μου φίλης αναρωτιέμαι πότε θα μπορούσε να δώσει γεγονότα δεδομένου ότι Πλούτωνας και Ουρανός πιάνουν ακμές 4ου και 7ου αντίστοιχα στις 8ο(Αικόκερω) και 6ο.45'(Κριού)...άρα αντίθεση με Ζενίθ και τετγραγωνα με ωροσκόπο και ακμή 7ου για τον Πλούτωνα και ανάλογα γι τον Ουρανό.Δηλαδή πιάνει όλο τον χάρτη της...Βέβαια το θετικό είναι ότι την ίδια στιγμή ο Πλούτωνας τριγωνίζει τον Ηλιο της στις 8ο της Παρθένου. Μέχρι στιγμής , τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρείται με θέματα υγείας τρίτων (γονέων και παιδιού της...ακμή 5ου Υδροχόος τοποθετημένος στον 12ο Παρθένο(24ο)-ειδικά με το παιδί με το που άγγιξε ο Αρης την μοίρα πέρισυ έδωσε το γεγονος)και μέ θέματα οικονομικά (όπως όλοι μας) χάνοντας τεράστια περιουσία που ανήκε στον πεθερό της....Να υπολογίζω ότι αυτά είναι τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται, ή ότι υπάρχει πιθανότητα και για "εναλλαγές":cry:... Σημειωτέον, δεν υπάρχουν γενέθλιες όψεις που να ενεργοποιούνται...(ουφ δλδ), αλλά τον επόμενο χρόνο κάνει αντίθεση ο τρισυπέροχος Ποσειδώνας (κυβερνήτης 6ου, στον 2ο:cry:) την Αφροδίτη της-ανάδρομη- (κυβ. 1ου-8ου στον 11ο) ....Αν θέλετε καθοδηγήστε με λιγάκι . Ευχαριστώ

Τίνα Ζαχαριάδου
26-07-2012, 05:44 PM
Γεια σου Νίκη.

Συνηθίζεται να λέγεται πως όταν δεν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις δεν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα. Ωστόσο όταν πρόκειται για πλανήτες όπως ο Ουρανός ή Πλούτωνας τα γεγονότα όχι μόνο είναι σημαντικά αλλά δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Συνήθως "δεχόμαστε" ευκολότερα τις επιρροές πλανητών που έχουν σχέση μεταξύ τους μέσα στο ωροσκόπιο, μιας κι από λίγο έως πολύ μας είναι γνωστές οι συγκεκριμένες επιρροές.

Αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς είναι πότε θα δώσουν γεγονότα ο Πλούτωνας στην ακμή του 4ου και ο Ουρανός στην ακμή του 7ου. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν δεν δω το χάρτη και μόνο από τις διελεύσεις όταν για σημαντικά γεγονότα πρέπει να εξετάσουμε κι άλλα προγνωστικά συστήματα.

Θεωρητικά με όσα γνωρίζουμε ως τώρα για τον χάρτη της, όταν ενεργοποιείται το τετράγωνο θα υπάρχουν εξελίξεις κυρίως όταν φαίνεται να υπάρχει "κίνηση" κι από άλλες όψεις.

Πάντα υπάρχει πιθανότητα εναλλαγών και ενώ δεν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις όπως λες αφού όλοι οι πλανήτες διελαύνουν κάποιους οίκους που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι τομείς επηρεάζονται.

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου έτσι για να κάνουμε και στατιστική...

Όταν αρρώστησε το παιδί της, ο κυβερνήτης του 5ου της σε τι κατάσταση βρισκόταν;

Victory
26-07-2012, 06:17 PM
Καλησπερα κα Ζαχαριάδου και ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Τον Δεκέμβριο που πρωτοεμφανίστηκε το συμβάν (σε light μορφή) ο Ουρανός ήταν στο ξεκίνημα της ορθοδρόμησης του από την στασιμότητα της αναδρομής στις 0ο.40' Κριού στον 6ο της οίκο . Δεν έκανε όψη ούτε με πλανήτη ούτε με ακμή.Ωστόσο ο Αρης κινούταν στην σκιά του και σε σύνοδο με τον γεν. Ερμή στον 12ο της.(Παρθένο)

Τίνα Ζαχαριάδου
26-07-2012, 06:45 PM
Νίκη ο γενέθλιος Ουρανός δεχόταν όψεις, είπες ότι δεν έχει γενέθλια όψη με Άρη ή Πλούτωνα, όμως εκείνες τις ημέρες ή εκείνη την περίοδο (θεωρητικά πάντα) θα πρέπει να δεχόταν κάποια επιρροή ο κυβερνήτης του 5ου;

Υγ. Όταν αρρώστησε για παράδειγμα το δικό μου παιδί ο Άρης από διέλευση βρισκόταν στον 12ο μου ενώ στον χάρτη μου είναι συγκυβερνήτης 6ου οίκου και 10ου.

Ο κυβερνήτης του 5ου μου είναι ο Πλούτωνας σε Ταυ τετράγωνο με Άρη/Ουρανό. Εκείνες τις ημέρες το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα είχαν σχεδόν μια μοίρα ανοχή και φυσικά ενεργοποιούσαν τον 5ο οίκο, ταυτόχρονα 4ο/10ο αλλά και 6ο/12ο.

Τώρα που ο Άρης ενεργοποιήσε τους Ουρανό/Πλούτωνα για ακόμη μια φορά μου έφερε "τρεχάματα" με το παιδί μου αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά :D

Victory
26-07-2012, 07:08 PM
Ευχομαι να είναι πλέον περαστικά μια και καλή....θυμάμαι την αγωνία σας ....η αλήθεια είναι ότι θέματα υγείας παιδιών συγκλινίζουν (εμένα τουλάχιστον ίσως φταίει η Αφρουλα μου στους Ιχθυς....) Να ναι καλότυχα και ευτυχισμένα ολα τα παιδια του κόσμου.
Οσο για τον Ουρανό, όχι δεν έκανε καμία όψη...με βάλατε σε διαδικασία εντοπισμού. Τό μόνο που βρήκα και το ήξερα βέβαια είναι στο προοδευτικό ΄.ενα αποκλείνων πια τετραγωνο Αρη (προοδ. στον 3ο , κυβερν. 7ου τοποθετημένος στον 2ο σε σύνοδο με Ποσειδώνα και τετράγωνο με Δία-γενέθλιες όψεις) Ουρανού (γεν). Ωστόσο, τις μέρες εισαγωγής του παιδιού σε νοσοκ. (άρα και κορύφωση της όψης) ο Αρης όντως πήγαινε για σύνοδο ακριβείας με τον γεν. Ουρανό στην 1.5ο ανοχή. Ακόμη υπάρχει σαν θέμα. Δεν λύθηκε το πρόβλημα, καθότι ακόμη ψάχνουν την ακριβή αιτία ...(εδώ μάλλον εμπλεκεται ο Ποσειδώνας γεν. όψη σύνοδο με Αρη στον Σκορπιό και τετραγωνο με Δία όπως ανέφερα).

taurine
26-07-2012, 08:25 PM
Εύχομαι να μείνουν μόνο "μικροπράγματα", από αυτό το σκληρό σχηματισμό και να ξεπεραστεί γρήγορα και αίσια όποιο πρόβλημα προκύψει.
Για όλους.;)

SAGIVI
26-07-2012, 10:52 PM
Έφη μου λυπάμαι για το τρακάρισμα αλλά αφού ήταν ελαφρύ και δεν υπήρξαν θύματα καλά κάνεις και λες "ευτυχώς".

Πες μου όμως, στο χάρτη σου έχεις γενέθλια όψη Ερμή/Άρη ή Άρη/Πλούτωνα;

Πραγματι Τινα μου, υπαρχει τετραγωνο ερμη-αρη με λιγοτερο απο δυο μοιρες αποκλιση. Ερμης στον ζυγο στον 9ο και αρης στον καρκινο:cry: στον 7ο. Κακως που δεν ανεφερα αυτες τις οψεις στο πρωτο ποστ. Ο διας, ως κυβερνητης του 3ου, (μια και οντως επροκειτο για κοντινη διαδρομη), βρισκεται στον 2ο οικο, στους ιχθεις, αλλα κανει ενα πολυ ωραιο ακριβεστατο τριγωνο με τον αρη. Επισης ο αρης, σχηματιζει εξαγωνο με την συνοδο ηλιου-πλουτωνα στον 8ο.

Πρεπει ν αναφερω οτι ολοι αυτοι οι πλανητες, συμεπεριλαμβανομενου του ποσειδωνα στον σκορπιο στον 11ο, σχηματιζουν ενα kite, που στο παρελθον ενεργοποιηθηκε σωτηρια σ ενα παρα πολυ σοβαρο τροχαιο. Δυο αυτοκινητα τελειως κατεστραμμενα αλλα και οι 5 επιβατες μ ελαχιστες σωματικες βλαβες....

Στο kite, δεν συμμετεχει ο ερμης. Ωστοσο αυτος, σχηματιζει ενα πολυ ακριβες τριγωνο με τον κρονο στον υδροχοο, που κι αυτος βρισκεται παρεα με τον δια στον 2ο οικο σε ημιεξαγωνο. Δυστυχως ομως ο κρονος, τετραγωνιζει τον ποσειδωνα....

Συγνωμη αν ειμαι αναλυτικη, αλλα ισως οσα ανεφερα σου φανουν χρησιμα, ως στατιστικα στοιχεια.:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-07-2012, 11:26 PM
[QUOTE=Τίνα Ζαχαριά

Τώρα που ο Άρης ενεργοποιήσε τους Ουρανό/Πλούτωνα για ακόμη μια φορά μου έφερε "τρεχάματα" με το παιδί μου αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά :D[/QUOTE]

Περαστικα και να ειναι η τελευταια φορα που εχεις΄΄ τρεχαματα΄΄ :love::love::love::love::love::love: