PDA

View Full Version : Σεμινάριο: Διελεύσεις σε σχέση με το προοδευτικό ωροσκόπιο



Χρήστος Άρχος
13-06-2012, 05:07 PM
Μία δυναμική μέθοδος πρόβλεψης στο χάρτη!
Ζωή! Γεμάτη γεγονότα, θετικά και αρνητικά, με χαρές και λύπες, με δυνατότητες για ανάπτυξη και περιορισμό. Η ζωή είναι δική μας και μπορούμε οι άνθρωποι αν θελήσουμε να τη βελτιώσουμε. Μεγάλο όπλο για τη βελτίωση της είναι η γνώση του μέλλοντος. Ο συνδυασμός των προοδευτικών με τις διελεύσεις αποτελούν μία μοναδική μέθοδο πρόβλεψης που μπορεί να μας βοηθήσει να μπορέσουμε να πετύχουμε σημαντικά γεγονότα όπως γεννήσεις, ακαδημαϊκή επιτυχία, γάμο, οικονομική αύξηση ή μείωση, δημιουργία και τέλος σχέσεων, οικογενειακές διακυμάνσεις, περιόδους ηρεμίας ή ατυχίας, πνευματικής αλλαγής και μεταμόρφωσης αλλά και περιόδους κρίσης στην υγεία.



ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ!



Σας καλούμε στις 23/6/2012 στις 11 το πρωί – 16:00, Νίκης 44 Σύνταγμα,

για να μιλήσουμε για τη δυναμική μέθοδο Διελεύσεων – Προοδευτικών και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για πνευματική αλλά και υλική εργασία και επίτευξη.



Συμβολική Τιμή Εισόδου 20 Ευρώ



Με τον Χρήστο Άρχο M.Sc.



Το σεμινάριο έχει εκπαιδευτικό ορίζοντα και όχι μόνο ενημερωτικό



Εάν θέλετε να κάνετε κράτηση:

699 41 91 023 & 211 71 03 433 (Χρήστος Άρχος )


6945 80 75 66 (Υπεύθυνος Κέντρου Βασίλης Παπαδολιάς)

http://i1247.photobucket.com/albums/gg640/ChristosArchos/2.png

Χρήστος Άρχος
18-06-2012, 03:52 PM
Καλησπέρα σας αγαπητοί μου φίλοι και φίλες. Το σεμινάριο αυτό θα κινηθεί σε δύο άξονες. Έναν της καθαρής πρόβλεψης όπου θα προσπαθήσουμε να δούμε πως μπορούμε να προβλέψουμε γεγονότα όπως γάμος, σχέση, παιδιά, ατυχήματα, χωρισμοί, οικονομική ανάπτυξη ή οικονομική δυσπραγία, σπουδές και άλλα, αυτός είναι ο 1ος άξονας. Θα υπάρχει όμως και ο 2ος άξονας όπου θα δούμε πως φαίνονται πνευματικές αλλαγές στους ανθρώπους, πότε μπορεί να γίνει το συνειδησιακό ξύπνημα, πότε έχουμε ψυχολογικά δύσκολες περιόδους όπως κίνδυνοι κατάθλιψης και άλλες ψυχολογικές ασθένειες και πότε μπορούμε να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας. Τέλος θα αναλύσουμε πως μπορούμε να χειριστούμε για το δικό μας καλό το προοδευτικό σύστημα με το διελαύνων έτσι ώστε να γίνουμε πραγματικά ελεύθεροι.....

champagne bubbles
21-06-2012, 08:35 PM
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ "IS LIKE BLACK MAGIC" ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΦΩΣ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Βασιλης Παπαδολιας
22-06-2012, 11:02 AM
Εννοείται ότι αύριο το πρωί πρέπει να είμαστε όλοι στο σεμινάριο του Χρήστου. Έχω την αίσθηση ότι θα συζητάμε βέβαια ακόμη τη.... νίκη της Εθνικής, αλλά ακόμη κι έτσι, ο Χρήστος, διπλοδίδυμος ων, όλο και κάπως θα προσαρμόσει το μάθημα στα γεγονότα :)

Χρήστος Άρχος
22-06-2012, 11:56 AM
Ευχαριστώ Βασίλη για τα καλά σου λόγια αλλά βρέξει χιονίσει το θέμα είναι συγκεκριμένο :lol:
Μιας που το έφερε η κουβέντα ας αναφερθούμε σε μερικά ζητήματα που θα συζητήσουμε αύριο:

Εκλείψεις σε Προοδευτικό / Διελαύνων ωροσκόπιο. Όταν ο χάρτης αποκαλύπτει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και εμπόδια..... Η έκλειψη ενός προοδευτικούμε με τρανζιτ πλανήτη αποτελεί πάντα στιγμή ατομικής ευθύνης και ευκαιρίας..."Καθαγίαση". Στιγμή που στο προοδευτικό ωροσκόπιο σε σχέση με τις διελεύσεις που μπορούμε να οδηγηθούμε στη κάθαρση στη ζωή μας και να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ψυχοσύνθεση μας.Το Σάββατο αναλύουμε μία απαγωγή και βιασμό και πως μπορούμε μέσα απο το προοδευτικό ωροσκόπιο να ανακαλύψουμε αυτά τα γεγονότα. Επίσης ανακαλύπτουμε χρονικές στιγμές όπου τραυματικές εμπειρίες μπορούν να μεταποιηθούν σε κάτι δημιουργικό και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να γιατρευτούμε ψυχολογικά.Heart crushes: Πότε είναι η στιγμή όπου η καρδιά μας θα χτυπήσει κόκκινο και θα ερωτευτούμε παράφορα χάνοντας την αίσθηση του κινδύνου για καλό η για κακό....Converse Progressions: Ανακαλύπτοντας το μέλλον μέσα απο τις προγενέθλιες προόδους..Δευτερεύων, Τεταρτεύων, Ελάσσων προοδευτικό. Τι είναι και πως τα χρησιμοποιούμεΟι κληρονομικές επιρροές στο ωροσκόπιο οικογενειών εκφράζουν τα γενετικά τους χρέη σε περιόδους υψηλής έκφρασης του προοδευτικού ωροσκοπίου με τις διελεύσεις και όχι με το γενέθλιο ωροσκόπιο. Έτσι πια μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα.Σημεία στροφής: Περίοδοι όπου η ζωή ατόμων πέρνουν την απότομη άνοδο η κάθοδο χωρίς προειδοποίηση.Η Σκιά.... Τι είναι και πως μπορεί να επηρεάσει μέχρι και 20 χρονιά ένα άτομο....Έρωτες απο τη πρώτη ματιά! Μπορούν να προβλεφθούν καλύτερα μέ τη τεχνική διέλευσεις / προόδου. Επίσης πότε πέρα απο το κατα πόσο ταιριάζουν δύο άτομα μπορούμε να δούμε αν είναι και η σωστή στιγμήΘέματα υγείας, περίοδοι κρίσεων και πως μπορούμε να έχουμε την κατάλληλη πρόληψη.Καρμικότητα και κληρονομικότητα στο προοδευτικό με διελαύνων ωροσκόπιο....
Και άλλα ζητήματα απαντώντας βέβαια και στις ερωτήσεις του κόσμου :)

champagne bubbles
22-06-2012, 02:11 PM
WOW!!! LOOKING FORWARD TO THIS!!! ΥΔΡΟΧΟΟ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ??? ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ!!!

vanna8
22-06-2012, 05:15 PM
Ειναι τοσο ωραια ολα αυτα.Αλλα γινονται στη Αθηνα.Κριμα που δεν εχουμε και εμεις
τη ευκαιρια .Καντε κατι και για τους αλλους .Ευχαριστω.

Χρήστος Άρχος
22-06-2012, 07:40 PM
Σίγουρα θα κάνουμε κάτι για Θεσσαλονίκη και Βόλο για άλλες πόλεις προσπαθούμε να είσθε σίγουροι παιδιά. Κάθε άλλο παρα Αθηνοκεντρικός είμαι

Χρήστος Άρχος
23-06-2012, 07:43 PM
Σας ευχαριστώ όλους ήταν μία υπέροχη μέρα. :)

champagne bubbles
23-06-2012, 07:52 PM
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!!

memember
23-06-2012, 09:11 PM
Παρα πολυ καλα ηταν!Κι ο δασκαλος σαφης,γενναιοδωρος και εντυπωσιακα ακουραστος!Θα ηταν ωραιο να γινει αλλο ενα σεμιναριο,ωστε να το συνεχισουμε απο κει που το αφησαμε.
Αναρρωτιεμαι χρηστο αν θα μπορουσες να δωσεις εδω την αναλυση καποιου χαρτη.Εδωσες παραδειγματα για το πως οι πλανητες μεσα στους οικους δειχνουν την αφορμη του γεγονοτος ,καιτο πως οι κυβερνητες τους δειχνουν το αποτελεσμα ,θετικο ή αρνητικο.Δυστυχως ο εγκεφαλος μου ειχε κατεβασει ρολλα λογω κουρασης και οσο και να το παλευω δεν μπορω να το ανακαλεσω.
Ευχαριστω πολυ για τη γνωση και την εμπειρια!

Χρήστος Άρχος
24-06-2012, 12:14 PM
Τέλεια ιδεά memember θα το κάνουμε αυτό για να υπάρχει και μία ανάλυση και ενός χάρτη :)

ddd
27-06-2012, 04:24 PM
Καλησπέρα,
κ. Άρχο περιμένουμε και 'μεις στη Θεσσαλονίκη να πραγματοποιήσετε κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο ή σεμινάρια. Μην μας ξεχνάτε. :)